VPN Sikre mig

Grundlagt tilbage i 2010 i Sydney, NSW, fandt jeg VPN Secure tilbyder solide sikkerhedsfunktioner med en tilsyneladende lufttæt no-log-politik.

VPNSecure Review 2023 – Husk dette, inden du køber

Vpnsecure ser godt ud på papiret, men leverer det? At finde en VPN, der klarer sig godt på alle felter, er ikke en let opgave.

Jeg tog det til en testkørsel for at se, om denne udbyder kan holde dig så sikker, som navnet indebærer.

Grundlagt tilbage i 2010 i Sydney, NSW, fandt jeg VPN Secure tilbyder solide sikkerhedsfunktioner med en tilsyneladende lufttæt no-log-politik.

I henhold til dens kundesupport, Det skulle endda fungere i Kina . Dog var jeg lidt modløs for at finde ud af, at det falder under den australske jurisdiktion, et medlem af 5 Eyes Alliance, så jeg er ikke sikker på, om det er ”No Logging, nogensinde!”Slogan lever op til sine påstande.

Med servere, der spænder over lidt mere end 40 lande, er det ikke en overraskelse Jeg kunne ikke få adgang til de fleste af de streamingsteder, jeg testede. Men som bekræftet af dens støtte er streaming ikke dets primære fokus i første omgang.

Det accepterer mange betalingsmuligheder og platforme, men jeg fandt det overraskende Det tilbyder ingen gratis prøve, kun en 7-dages prøve, som du har brug for at betale $ 1.

Kort til tiden? Her er mine centrale fund

 • Ikke et godt valg til streamingentusiaster. Jeg var kun i stand til at streame Disney+ og Peacock. Alle de andre websteder blokerede mig, inklusive Netflix os. Klik her for at hoppe til min streaming -sektion.
 • Lille, langsomt netværk. Det har dog nok til surfing og endda spil med lav båndbredde. Tjek de fulde hastighedstest her.
 • Det er sikkert og logger ikke data. Skønt dens hovedkvarter er i Australien, er et medlem af 5 Eyes Alliance. Se min overtagelse af dens privatlivspolitik.
 • Kompatibel med de fleste enheder, inklusive routere. Det fungerer på op til 5 enheder ad gangen. Klik her for at læse mere om dens apps.
 • Fungerer til torrenting, Men har ikke dedikerede P2P -servere. Mere om torrenting her.
 • Det skulle endda fungere i Kina, Tak til sin stealth VPN -tilstand. Find ud af, hvad dens støtte siger om dette.
 • Kun dens langsigtede planer er overkommelige. Der er ingen gratis prøve. Den nærmeste aftale, du kan få, er en 7-dages prøve til $ 1. Tjek dens prisplaner her.

VPNSecure -funktioner – 2023 -opdatering

6.8

&#x1f4b8 Pris 2.99 USD/måned
&#x1f4c6 Pengene tilbage garanti 90 dage
&#x1f4dd Opbevarer VPN logfiler? Ingen
&#x1f5a5 Antal servere 76+
&#x1f4bb Antal enheder pr. Licens 5
&#x1f6e1 Kill switch Ja
&#x1f5fa Baseret på land Australien
&#x1f4e5 Understøtter torrenting Ja

Streaming – ikke det bedste valg

Mine tests viste, at VPNSecure ikke udmærker sig i streaming af geo-begrænset indhold . Dens service drejer primært om sikkerhed og privatliv i stedet for at streame.

Jeg kunne ikke fjerne blokering af Amazon Prime Video, Hulu, ESPN, Hbomax eller ITV. De eneste websteder, jeg formåede at få adgang til, var Disney+ og Peacock. Som bekræftet af dens støtte, “Selvom det kan bruges til det, er det en op ad bakke.”

Jeg kunne godt lide, hvor forfriskende ærlige de var om problemet. De sagde endda, at de tænkte på at samarbejde med et andet firma for at kompensere for de funktioner, som VPNSECURE mangler, mens de fokuserede på at gøre, hvad det gør bedst – og holder dig sikker .

Skærmbillede af min e -mail -korrespondance med vpnsecure

VPNSecures kunderepræsentant fortalte mig, at streaming har været en konstant kamp

VPNSecure tilbyder også en HTTP -proxy, som du ikke kan bruge på det samme system med en VPN. HTTP -proxy tillader forbindelse til streamingtjenester i et andet land uden at ty til VPN. HTTP -proxy har dog ikke kryptering, hvilket efterlader dig sårbar.

Uklasset: Disney+, påfugl

Jeg blev glædeligt overrasket over, at jeg kunne se Mandalorian Uden buffering på Disney+ ved hjælp af VPNSecure. Afspilningen var solid uden pauser. Ultra HD og HD blev dog ikke støttet.

Skærmbillede af streaming af Mandalorian på Disney+ ved hjælp af VPNSecure

Jeg var i stand til at streame Mandalorian ved hjælp af VPNSecure’s De Forenede Stater 7 Central TCP -server

Påfugl arbejdede også, fra hver amerikansk server, jeg testede. jeg så Kontoret Brug af VPNSecures amerikanske servere.

Skærmbillede af streaming af kontoret på påfugl ved hjælp af VPNSecure

Jeg kunne let fjerne blokering af påfugl ved hjælp af VPNSecures amerikanske servere

Blokeret af: Amazon Prime Video, Hulu, ESPN, Hbomax, BBC iPlayer og ITV

Alle de andre streamingplatforme, jeg testede, detekterede og blokerer vpnsecure.

Jeg håbede at se Radium piger På Netflix USA, men denne VPN har ikke det, der skal til for at give dig adgang til Netflix US Exclusives.

Screenshot af en Netflix US Exclusive -blokeret skærm, mens du bruger VPNSecure

Jeg kunne ikke streame radiumpiger, selv mens jeg er forbundet med VPNSecures United States + TV -streaming -server

Jeg ville se Efterlad ikke spor, I øjeblikket tilgængelig på Netflix Canada ved hjælp af en af ​​sine canada -servere. Alt, hvad jeg fik, var en fejlmeddelelse.

Alt -tekst: Skærmbillede af en fejlmeddelelse, mens du prøver at streame en Netflix Canada -eksklusiv film ved hjælp af VPNSECURE

Jeg kunne ikke få adgang til Netflix Canada -bibliotek ved hjælp af VNPsecure’s Canada 1 -server

Jeg var nysgerrig efter at se, om jeg kunne fjerne blokering af Netflix Mexicos bibliotek for at se Juana Inés (En mexicansk tv -serie tilgængelig på Netflix Mexico). Det var også uden for grænserne.

Alt -tekst: Skærmbillede af en fejlmeddelelse, mens du prøver at streame en Netflix Mexico

Jeg prøvede at få adgang til Netflix Mexicos indhold ved hjælp af VPN Secure’s Mexico -server, men jeg blev blokeret

Selvom jeg var forbundet med en hollandsk server, kunne jeg ikke engang finde dokumentarens titel kaldet Snelle: Uden en frakke, Tilgængelig på Netflix Holland (plus et par andre biblioteker).

Det samme skete, da jeg prøvede at se Bitter sø På BBC iPlayer ved hjælp af sin Storbritannien 1 -server.

Alt -tekst: Skærmbillede af en blokeret meddelelse på BBC iPlayer ved hjælp af VPNSECURE

Jeg prøvede at streame Bitter Lake på BBC iPlayer, men BBC iPlayers geo-blokke er for stærke til vpnsecure

Hvis du vil se BBC iPlayer ved hjælp af en VPN, foreslår jeg, at du springer med det samme til at finde VPN’erne, der faktisk fungerer med BBC iPlayer.

Den samme ting skete, da jeg prøvede at se indhold på Hulu, Amazon Prime Video, ITV og Hbomax. Jeg fik enten en tom skærm eller en meddelelse om, at vpnsecure blev opdaget hver gang.

Hastighed – skåret i halvdelen

Efter min erfaring reducerer VPNSecure dine hastigheder med cirka halvdelen. Afhængig af din baselineforbindelse kan det stadig være godt nok til at gennemse og endnu mindre krævende spil.

Første gang jeg målte, var min baselinehastighed omkring 70 Mbps download og 45 Mbps upload. Specifikke fjernservere presterede overraskende bedre end forventet, såsom serveren i Hong Kong (hvilket gav mig anstændige hastigheder i betragtning af det faktum, at jeg er fysisk meget langt væk). I modsætning hertil var servere i Tyskland og Holland, meget tættere på mig, langsommere.

Server Ping (MS) Download (Mbps) Upload (Mbps)
(Frk)
Baseline Internet 11 68.50 46.20
United States TV + streaming 167 31.59 6.78
Storbritannien 1 51 38.07 16.95
Mexico 318 16.20 2.67
Storbritannien 1 49 42.79 38.80
Hong Kong 1 221 61.29 20.70
Tyskland 1 59 55.95 36.98
Japan 2 469 18.90 21.01
Australien + annonceblokker 605 5.58 6.82
Singapore 1 355 57.60 13.93
Holland 1 TCP 47 10.31 4.70
VPNSECURE -gennemsnit 234.1 33.82 16.93
Gennemsnitlig afmatning +223.1 50.62% 63.35%

I de fleste tilfælde skærer vpnsecure mine hastigheder i halvdelen. Overraskende presterede serveren i Hong Kong bedre end serveren i Storbritannien, hvilket er fysisk meget tættere på mig. Streamingserveren i USA reducerede også min hastighed med mere end halvdelen.

Alt -tekst: Skærmbillede af mine hastighedstestresultater ved hjælp af VPNSecure og min basishastighed

Nogle fjerne vpnsecures servere presterede lidt bedre end servere tættere på mig

Er vpnsecures hastigheder hurtigt nok til spil? Ja

Jeg var i stand til at spille nogle online spil med lav båndbredde på Steam på min MacBook Pro ved hjælp af OpenVPN over Standard UDP-protokol. Jeg må sige, at der var et par hikke her og der, da jeg downloadede Steam og selve spillet, men senere gik gameplayet glat.

Alt -tekst: Skærmbillede af Gameplay Goose Goose Duck, mens du bruger VPNSECURE

Jeg var i stand til at spille onlinespil på Steam ved hjælp af VPNSecures Belgium Server

VPN Secure leverer dog ikke brugerdefinerede apps til streaming eller spilkonsoller. Hvis du vil have en VPN til spil, især i HD, har du brug for nogle hurtigere og mere robuste VPN’er.

Servernetværk – anstændigt

Jeg var ikke for imponeret over dens serverdækning, da VPNSecure kun har 76 servere, men de er godt spredte over 40 lande.

Dette nummer er lavt sammenlignet med nogle top-niveau VPN’er med hundreder, endda tusinder af servere. For eksempel er der kun en håndfuld servere i Afrika og Sydamerika, der ligger i Brasilien, Chile og Sydafrika. Med de fleste servere i Nordamerika og Europa er dækningen i bedste fald acceptabel.

At have et mindre servernetværk kan påvirke din forbindelse i spidsbelastningen på grund af overbelastning, hvilket skete med mig et par gange.

Hvad angår sine IP -adresser, forbliver dette antal ikke afsløret.

Det, jeg fandt interessant ved dets servernetværk, er det dog VPNSecure ejer og driver sit eget netværk. Fordelene ved at opretholde sit eget netværk spænder fra øget privatliv og sikkerhed til bedre hastigheder.

Skærmbillede af VPNSecure

VPNSecure er fuldstændig ansvarlig for sit servernetværk

Serverplaceringer

Det nøjagtige antal virtuelle eller fysiske servere er uklart (og kan ændres). Men her er listen over lande med serverplaceringer:

Australien Indonesien Rusland
Østrig Irland Singapore
Brasilien Israel Sydafrika
Belgien Italien Spanien
Bulgarien Japan Sverige
Canada Mexico Schweiz
Danmark Holland Ukraine
Frankrig New Zealand Forenede Arabiske Emirater
Tyskland Norge Det Forenede Kongerige
Ungarn Polen Forenede Stater
Indien Rumænien Hong Kong

VPNSecures app mærker ikke de byer, hvor serverne er. Du skal krydse-reference byerne med oplysninger på dens serverplaceringsside.

Sikkerhed – Fuld række af sikkerhedsfunktioner

For så vidt angår sikkerhed, vil jeg sige, at VPNSecure kommer med den fulde pakke, både krypterings- og protokolmæssigt.

Lige fra en chifferstyrke på 64-bit, der giver mindre beskyttelse, men bedre hastigheder, til avanceret krypteringsstandard (AES) 256-bit-som er de niveauer, som regeringswebsteder bruger. Hackere bruger ofte metoder såsom brute force -angreb eller endda et ordbogangreb, der går gennem alfabetet (E.g., “AA”, “AB” osv.) at gætte adgangskoder. Ingen af ​​disse angreb kan overvinde 256-bit kryptering. Som standard vælges 128-bit kryptering.

Det understøtter alle populære sikkerhedsfunktioner og protokoller, inklusive:

 • OpenVpn – En af de sikreste og mest almindeligt anvendte protokoller i dag
 • HTTP -proxy – Primært brugt til effektiv maskering af IP -adresser
 • Smart DNS -Brugt primært til adgang til geo-begrænset indhold
 • PPTP – En ældre men hurtigere protokol
 • IPv6 – Den seneste internetprotokol, hvis vigtigste fordel er, at den kan skabe original TCP/IP -adresseidentifikatorer, hvilket øger privatlivets fred og sikkerhed

Det har også en IPv6 Kill Switch Det afbryder automatisk din enhed fra internettet, hvis din VPN -forbindelse går i stykker for at forhindre trafiklækager. Du kan tænde for Kill Switch manuelt i menuen Avancerede indstillinger.

Skærmbillede af sikkerhedsfunktioner inde i menuen Avancerede indstillinger i VPNSecure

Du kan tænde for funktionen “Deaktiver IPv6” som en ekstra sikkerhedsforanstaltning mod trafiklækager

Test for lækager og malware

Jeg testede vpnsecure for DNS og WebRTC lækager og malware, På min Android, Windows og Apple -enheder. Alle test kom fri for lækager og vira. Bare hurtig info, hvis du undrede dig over:

Skærmbillede af en bestået lækage -test ved hjælp af VPNSecure

 • DNS -lækager kan give din internetudbyder mulighed for at se de websteder, du besøger, på trods af at du bruger VPN
 • WebRTC -lækager kan afsløre din rigtige IP -adresse, selvom du bruger en VPN
 • Malware henviser til enhver form for ondsindet software, vira er en af ​​dem

Ingen lækager blev påvist ved hjælp af VPNSecure

I henhold til VPNSecure behøver du ikke at bekymre dig om “lækagler” eller deaktivering af IPv6, fordi VPNSecure understøtter det naturligt med dobbeltstak IPv4 & IPv6 VPN-support. Virksomheden siger, at dobbeltstak beskytter dit privatliv på enhver enhed og netværk.

Derudover udførte jeg en virustotal scanning på applikationen, der viste, at den var fri for vira og malware.

Skærmbillede af virustotal testresultater af vpnsecure

Du kan med sikkerhed installere VPNSecures app

Privatliv – stram, men ikke nøjagtigt som annonceret

VPNSECURE -logfiler så lidt information som teknisk muligt i et 5 -øjne land og bruger en “delt statisk IP -service” -funktion til at beskytte brugeroplysninger.

Australien, USA, Storbritannien, Canada og New Zealand har en aftale om at dele information, når der er nogle fælles interesser. Derudover giver Australiens lov om anti-kryptering vedtaget i 2019 regeringen mulighed for at tvinge virksomheder til at udlevere brugeroplysninger, selvom den er krypteret, hvilket er et stort slag for privatlivets fred.

Det ser dog ud til, at vpnsecure har fundet en vej rundt om dette. Trick ligger i sin “delte statiske IP -service” -funktion. Jeg kontaktede kundesupport for at spørge, hvad der sker med dens “ingen logning, nogensinde” -politik, hvis de er forpligtet til at dele information. Dens kunderepræsentant svarede, at VPNSecure bruger en “delt statisk IP -service”, hvilket betyder, at mange brugere samtidig bruger den samme IP -adresse.

Dette IP -distributionssystem beskytter brugerne som at have den samme IP -adresse holder dig privat, fordi “al trafik er blandet blandt alle brugere”, hvilket gør det vanskeligt at skelne, hvilket er hvilket.

Skærmbillede af min e -mail -korrespondance med vpnsecure

Hver gang du opretter forbindelse til en bestemt server, får du en delt IP -adresse

Efter min mening, hvis du leder efter en privatlivsfokuseret VPN, er en delt statisk IP-adresse ikke altid en god løsning. Det fungerer muligvis i nogle tilfælde, men statiske IP -adresser er mere hackbare end dedikerede IP -adresser.

VPNSecure holder dit brugernavn, e -mail -adresse og adgangskode. For at sætte dit sind roligt, krypterer det adgangskoden med 256-bit kryptering, som praktisk talt er uknuselig. Virksomheden Log ikke din IP -adresse, forbindelse og afbryd tidsstempler, brug af båndbredde eller DNS -anmodninger.

Det ville også være rart, hvis det understøttede Tor, hvilket ville tilføje et ekstra lag af privatlivets fred til dine online aktiviteter.

Virksomheden leverer også en Chrome Proxy Browser -udvidelse. I modsætning til en fuld VPN maskerer udvidelsen kun din IP -adresse, men den krypterer ikke dit webindhold.

Hvad jeg især kunne lide ved VPNSECURE er at bruge sine AdBlocker-servere til en annoncefri surfingoplevelse. Ikke alle servere har dog en indbygget adblocker.

Torrenting – mulig, men risikabelt

Du kan bruge VPNSECURE til P2P, men jeg vil ikke anbefale det til almindelig torrenting.

Skærmbillede af VPNSecure

Som bekræftet af dens støtte er torrenting tilladt.

Stadig synes jeg ikke, at VPNSecure er det bedste valg til P2P af 3 grunde.

For det første på grund af dens placering i et land på 5 øjne, hvilket betyder, at dine aktiviteter aldrig er helt private. Australiens invasive lov om anti-kryptering betyder, at statslige agenturer kan bede om brugerinfo, selvom det er beskyttet af kryptering.

For det andet er dens hastigheder ikke optimale, så afhængigt af hvad du er torrent, kan det tage et stykke tid. Til sidst har det ikke dedikerede servere, som nogle andre P2P-venlige VPN’er har, som altid er mere pålidelige og hurtigere.

På den lyse side har den en speciel funktion, der ligner split tunneling. Funktionen (kaldet “routing”) giver dig mulighed for at tilføje de domæner, du kun vil rute gennem VPN , hvilket er nyttigt til at forblive i sikkerhed, mens torrenting. VPNSecure muliggør også SSH -sokker til applikationer, inklusive P2P, hvilket gør din forbindelse endnu mere sikker.

Dog kondonerer mit team og jeg ikke ulovlig torrenting, så sørg for at kontrollere reglerne og forskrifterne i dit land.

Fungerer vpnsecure i Kina? Ja

I henhold til dens kundesupport skal SecurEVPN arbejde i Kina takket være sin stealth VPN -funktion.

Supportteamet hævder også, at det fungerer i Kina, hvis du bruger stealth -tilstand:

Skærmbillede af VPNSecure

VPNSecures kundesupport bekræftede, at VPN skulle fungere selv i Kina, hvis du bruger dens stealth VPN -funktion

Stealth -tilstand er det, virksomheden kalder sin tilsløringsteknologi, der tilbyder et forbedret niveau af privatlivets fred. VPNSecures tilsløringsværktøjer kan dog være nyttige i andre internetcensurerede lande som Tyrkiet og Rusland, men.

Skærmbillede af VPNSecure

Stealth VPN-funktionen kan hjælpe dig med at bruge SecurEVPN, selv i lande med høj censur som Kina eller Iran

Hvis du beslutter at bruge en VPN i Kina, anbefaler jeg at bruge nogle andre VPN’er, der er bevist at arbejde i Kina . Jeg ville dog være forsigtig med at bruge VPN i et internetbegrænsende land som Kina (som ikke tillader VPN’er), Saudi-Arabien, Hviderusland og Iran, som også begrænser nogle sociale medier og streaming indhold.

Samtidige enhedsforbindelser – fungerer med op til 5 enheder, men bruger en anden server til hver

VPNSecure giver dig mulighed for at oprette forbindelse til 5 enheder samtidigt, hvilket var nok for mig. Du skal dog forbinde hver på en anden server.

Skærmbillede af min e -mail -korrespondance med vpnsecure

Du kan oprette forbindelse op til 5 enheder på samme tid, men hver enhed skal tilsluttes en anden server

Jeg streamede Netflix- og YouTube -videoer på 4 enheder samtidigt. Jeg installerede vpnsecure på min MacBook, en stationær pc, en gammel iPad og en Android -telefon. Dog ville jeg løbe ind i båndbreddeproblemer, da jeg prøvede at streame videoer på dem alle på én gang.

Enhedskompatibilitet – fungerer med alle større operativsystemer og enheder

VPNSecure understøtter næsten alle OS og enheder, herunder Android, Windows, MacOS, iOS, Linux og Routers.

Selvom det ikke har særlig support til streaming- og spilenheder som Apple TV, Amazon Fire TV, Chromecast, Nintendo, PlayStation, Roku og Xbox, kan du stadig beskytte dem ved at installere VPN på en router.

Routeren med en VPN kan kryptere hele din internetforbindelse, så du behøver ikke at installere en VPN på hver enhed. For at gøre det endnu mere ligetil samarbejdede VPNSecure med flashrouters for at give forudkonfigurerede routere priser fra $ 199 til $ 349. Som det findes på sin hjemmeside: Flashrouters tilbyder “DD-WRT-routere fra Airlink, Asus, Cisco Linksys, D-Link, Netgear, TP-Link og Trendnet, alle direkte kompatible med VPNSecure VPN.”

Installation og apps

8.2

Opsætning og installation-ligetil

Opsætningen og installationsprocessen var intuitiv og selvforklarende på alle enheder. For hver enhed skal du logge ind og downloade softwaren.

Den primære app-skærm har en brugervenlig grænseflade, der viser din forbindelsesstatus, din medlemstype, for nylig brugt servere, din serverplacering, når du bruger VPN, og din IP-adresse, når du er frakoblet.

Skærmbillede af VPNSecure

VPNSecures app har et klart layout

Immen menuen Indstillinger har også informative pop-up-bokse, som er især nyttige for begyndere. For eksempel, hvis du svæver over en funktion (e.g., Dens stealth VPN-funktion), en pop-up-boks vises med tekst om, hvad de respektive funktioner faktisk betyder.

VPN’s grænseflade kommer kun til kort med hensyn til bymærkning på serverlisten. For at afbryde forbindelsen skal man desuden rulle gennem listen over servere for at finde den aktuelt tilsluttede server, som kan være lidt upraktisk og frustrerende.

Sikre dit digitale liv

Krypter din webtrafik sikkert og skjul din IP -adresse.

Bloker annoncer i apps og websteder

Vores annonceblokeringsfunktion fjerner annoncer fra de fleste apps og websteder!

Fjern blokering af indhold og websteder

Fjern blokeret indhold med vores VPN -service og ubegrænset båndbredde

Tilgængelig på

Strategisk Placeringer

VPNSecure leverer VPN -serverplaceringer i mange lande og tilføjer ofte til listen. Du har evnen til at ændre din serverplacering når som helst med ubegrænset switching & vi kan anbefale serverplaceringer, der sandsynligvis fungerer bedst til din forbindelse.

Gigabit -servere beliggende på strategiske steder i hele USA, Australien, Storbritannien, New Zealand & Asien. Klik på ‘Se placeringer’ for vores fulde liste over VPN -servere.

VPNSecure er en privat internet -VPN -tjenesteudbyder, der giver brugervenlige VPN -downloads og en bred vifte af tjenester, desktop Windows VPN, Mac / OSX VPN, Android VPN, flere protokoller til rådighed, selvom vi anbefaler OpenVPN for sikkerhed. Bypass VPN Internet Censur i Australien, UK og mange andre undertrykkende lande VPN WiFi Protection via vores mobile VPN -applikationer eller Windows/OSX/Linux bærbare computer eller desktop VPN og download og upload via vores sikre VPN, bedst af alt hvad du har adgang til 48 VPN -lande. Du kan betale for VPN -tjenesten ved hjælp af mange muligheder enten via Bitcoin VPN, PayPal VPN, kreditkort, Perfect Money VPN, Cashu VPN, Payza VPN

PSA: Brug ikke VPN-Secure (VPNSECURE.mig) – Warrant Canary snublede

Masser af mennesker griber VPN’er denne Black Friday / Cyber ​​mandag. Mange potentielle købere strømmer til veje, såsom StackSocial, hvor de serveres Lifetime VPN -tilbud. VPN-Secure er en sådan VPN, der tilbyder en livstidsaftale: https: // stacksocial.com/salg/VPN-Secure-Online-Privacy-Subscriptions

Vær advaret, brug ikke denne VPN -service. Deres warrant kanari har snublet, hvilket betyder, at de har forsøgt at advare deres brugere om, at de er under en gag -ordre. Sådan så deres warrant Canary så ud, da det var live: https: // web.Arkiv.org/web/20181212185629/https: // www.vpnsecure.mig/filer/kanarie.txt

Bemærk, hvordan det siger “Hvis der ikke er nogen erklæring, skal du fortsætte med forsigtighed“. Linket https: // www.vpnsecure.mig/filer/kanarie.TXT er nu død – hvilket betyder, at kanarien har snublet, og den VPN -Secure er kompromitteret.

Kudos til VPN-Secure-teamet for at have en Warrant Canary på plads og gør alt, hvad de kan for at advare deres brugere!