VPN Service Review 2015

Zoogvpn anmeldelse af

Avast Secureline led tidligere af en forvirrende prisstruktur, der var baseret på antallet af krævede licenser. Heldigvis har virksomheden udslettet skiferen rent og tilbyder nu tre enkle planer: 1 år, 2 år og 3 år. Alle tre giver adgang til Secureline’s Windows, Mac, iOS og Android Apps.

Bedste VPN Services 2018

Der er mange gode grunde til at tilmelde sig en VPN (virtuel privat netværk) service. VPN’er giver dig en privat forbindelse, som din internetudbyder eller hackere på caféens netværk, du lige har tilmeldt dig, kan ikke overvåge dig. De lader dig også oprette forbindelse til noder i andre lande, så du kan få adgang til streamingtjenester, der kun er tilgængelige lokalt.

Når du vælger en VPN, skal du overveje prisen, kvaliteten af ​​kundesupport og den relative hastighed for dataoverførsel. Disse er vores topanbefalinger.

Privat internetadgang

Bedste gratis VPN -service

Windscribe VPN

Bedste samlet

Vores foretrukne VPN -service generelt tilbyder privat internetadgang fantastiske hastigheder til en god pris. For kun $ 39.95 om året får du adgang til mere end 3.000 servere beliggende i 30 lande over hele verden.

Måske på grund af sit brede fodaftryk, havde private internetadgang de hurtigste hastigheder, da vores kolleger på Tom’s Guide udførte præstationstest i New York City, Tyskland, Holland og Aserbajdsjan. Tjenesten tog i gennemsnit 3.3 sekunder for at etablere sin oprindelige forbindelse, som er næsten dobbelt så hurtig som sin nærmeste konkurrent.

Privat internetadgang

Vores ekspertanmeldelse:

Dagens bedste tilbud

Grunde til at købe

Hurtige hastigheder
Fantastisk pris
Bred platformstøtte
Globalt fodaftryk

Grunde til at undgå

Tilfældig brugernavn
Driver genindlæser

Bedste privatliv

Hvis du vil leve, eller i det mindste surfe på nettet, kan du ikke finde en mere privat VPN -service end Mullvad. Den svenske-baserede service kræver ikke engang, at du indtaster en e-mail-adresse for at tilmelde dig, og hvis du betaler med et kreditkort, er PayPal eller Bitcoin ikke hemmelig nok, kan du sende kontanter i en konvolut sammen med dit kontonummer.

Mullvad

Vores ekspertanmeldelse:

Dagens bedste tilbud

Grunde til at købe

Super privat, ingen e -mail -adresse nødvendig
Nem opsætning
Kan betale kontant

Grunde til at undgå

Ingen mobil software
Relativt langsomme hastigheder

Bedste gratis VPN -service

Det er svært at argumentere med gratis. Hvis du ikke vil betale noget for en VPN, får du de første 10 GB data om måneden fri for Windscribe. For ubegrænset, beskyttet trafik kan du betale en rimelig $ 49 pr. År eller $ 69 for et livstidsabonnement.

Windscribe VPN

Vores ekspertanmeldelse:

Dagens bedste tilbud

Grunde til at købe

Hurtige hastigheder
Gratis service
Fås i mange lande

Grunde til at undgå

Skal bruge virksomhedens apps

Bedste VPN -funktioner

Med forbindelsespunkter i 60 lande og mere end 2.800 servere har Cyberghost et af de mest robuste tilbud på enhver VPN -service. Det har også unikke og kraftfulde funktioner såsom ondsindet site -blokering og muligheden for automatisk at åbne en forbindelse, når du lancerer visse programmer (Eks: Netflix).

Cyberghost

Vores ekspertanmeldelse:

Dagens bedste tilbud

Grunde til at købe

Servere i 60 lande
Bloker annoncer og trackers brugervenlig grænseflade

Grunde til at undgå

Under-par-forbindelsestider
Rund op af dagens bedste tilbud
+2 måneder gratis

Privat internetadgang 24 måneder

Mullvad vpn

Windscribe 1 måned
+2 måneder gratis

Cyberghost 24 måned
Vi tjekker over 250 millioner produkter hver dag for de bedste priser
drevet af

Bliv på forkant

Deltag i eksperterne, der læser Toms hardware til det indvendige spor på entusiast PC Tech News – og har i over 25 år. Vi sender brud på nyheder og dybdegående anmeldelser af CPU’er, GPU’er, AI, Maker-hardware og mere direkte til din indbakke.

Ved at indsende dine oplysninger accepterer du vilkår og betingelser og privatlivspolitik og er 16 år eller derover.

Avram Piltch er Toms hardwares chefredaktør. Når han ikke spiller med de nyeste gadgets på arbejdet eller tager på VR -hjelme på messer, finder du ham rodfæstet hans telefon, adskiller sin pc eller kodende plugins. Med sin tekniske viden og lidenskab til test udviklede Avram mange reelle benchmarks, inklusive vores bærbare batteritest.

Mere om sikkerhed

Amd zen 1 sårbarhed ikke korrekt fast, andet pas udstedt

Intel ‘undergang’ bug stjæler krypteringstaster, data fra mange års CPU’er (opdatering)

Masseproduktion af 2D Xmene -materialer vil bane vejen for bedre elektronik

9 kommentarer kommentar fra fora

Arkiverede kommentarer findes her: http: // www.Tomshardware.com/forum/ID-2855293/VPN-Services-2015.html

Dark Lord of Tech

Jeg har brugt flere og Nordvpn Overgås centeret.
Få adgang til 5.087 servere over hele verden
Ingen logfilpolitik
Tilslut 6 enheder på samme tid

Jeg har generelt ikke tillid. Hvilket er underligt, fordi de tilbyder en gratis service, som i mit sind normalt er et flag. De tilbyder også betalte planer, men stadig.

Moogleslam
Hvad er alles tanker om Airvpn i disse dage? Jeg troede, det var en af ​​de mere populære.
Rumænien er ikke, hvor de fleste computervirus stammer fra?

Har nogen nogensinde hørt om TunnelBear. Jeg tror, ​​de har god kundeservice og en stor bjørnelateret sans for humor. Jeg har brugt det i et antal år. Mit årlige gebyr er $ 49.99. Der er en gratis version med en begrænset mængde brug pr. Måned. Det kan bruges på fem enheder ad gangen, og det er let at vælge et land som din placering.

Sweetmelody56

Nordvpn ikke engang nævnt? Wow. Med mine værelseskammerater bruger vi Nord, fordi det tillader op til 6 enheder, så at have en konto for os alle er mere end nok, da hastighederne er temmelig anstændige, uanset hvad. Og jeg kan godt lide Nords kundesupport, hvis du har et problem – vil de hjælpe dig med det samme via live chat med rigtige mennesker, ikke robotter eller andre lort andre gør.

Edward.Tukiendorf

Jeg har også Nord VPN. Efter at have prøvet nogle af disse. Ingen mobil support og kun 1 enhed eller så langsomt, det er som at bruge en langsom DSL eller mindre end 10 mg. Det lyder som om denne fyr får et pokker af et spark tilbage her.

Vladimiros92

Nord er meget god, men alligevel dyr, hvis du ikke deler med andre. PIA er min VPN-valg efter test af 3-4 andre udbydere. Det er simpelt, men alligevel pakket, kan blive meget billigt lejlighedsvis (se efter rabatter), hastigheder har været intet mindre end stjernernes, og jeg har aldrig haft nogen problemer med Netflix/torrenting overhovedet.

Zoogvpn Review af FastvpnService.com

Vi er glade for at blive gennemgået af et af de førende VPN -gennemgangswebsteder – FastVPNService.com og igen at blive anerkendt som en af ​​de bedste hurtige VPN -udbydere i branchen. Vi vil gerne takke dem for den tid, det tager at gennemgå vores service for at give omfattende information til VPN -elskere over hele verden.

Hurtig VPN -service er en førende VPN -gennemgangstjenesteudbyder, hvis mål er at give opdaterede anmeldelser og vurderinger af forskellige VPN -tjenesteudbydere og hjælpe brugerne med at vælge de bedste tjenester fra dem.

Menneskerne hos Fast VPN -tjeneste er professionelle korrekturlæsere, og enhver, der leder efter uafhængig rådgivning, bør overveje deres mening. I gennemgangen har de sagt, at ”vi vil anbefale at bruge Zoogvpn, hvis du vil have kvalitet VPN til overkommelige priser, især for at få adgang til os og britiske streamingtjenester fra hele verden. Desuden koster tilmelding til en gratis plan ikke dig en krone og er risikofri “.

Vi håber, at denne gennemgang vil være nyttig for alle, der overvejer at deltage i vores hurtigt voksende kvalitet VPN-service.

Separat er Zoogvpn blevet anerkendt som en af ​​de 5 bedste tjenester i 2015.

Hvordan man tilmelder sig hurtig VPN fra zoogvpn

Hvis du endnu ikke er en abonnent på vores gratis VPN -service, ville vi meget gerne byde dig velkommen ombord! Tilmeld dig Hurtig VPN i dag fra Zoogvpn og start streaming af dine yndlingstjenester overalt, mens du beskytter dit privatliv online!

PS: Der er ikke givet nogen økonomisk belønning eller incitament til anmelderen af ​​Zoogvpn.

Yaroslav s.

CEO hos Zoogvpn. Yaroslav er en alsidig manager med omfattende kundesupportoplevelse. Hans historiske baggrund og en dyb lidenskab for filosofi afslutter perfekt et reelt ønske om at skabe meningsfuldt indhold og tech -produkter.

Avast Secureline VPN Review

Avast Secureline er hurtig, men dens funktioner er begrænset

Offentliggjort 21. december 2022

Avast Secureline VPN -logo

(Billede: © Avast)

Tom’s Guide Domtict

Avast Secureline er en VPN over gennemsnittet, der er let at konfigurere og meget hurtigt, hvilket opnår blærende hastigheder til tider. Men apps er noget ramt og miss, den fjerne blokering er ujævn (det fjernede ikke Netflix), og prisen er konkurrencedygtig. Generelt har Avast Secureline en vej at gå, før den kan udfordre klasseledere som ExpressVPN.

Avast Secureline VPN -tilbud

Avast Secureline 3 år

Avast Secureline 2 år

Avast Secureline 1 år

Fordele

 • + Hurtige wireguard hastigheder
 • + Hurtig og let at konfigurere
 • + Pålidelig udbyder
 • + 60-dages gratis prøve

Ulemper

 • – Dyrt
 • – Fjern ikke blokering af Netflix
 • – Begrænset funktionssæt
 • – Ingen sikkerhedsrevision

Hvorfor kan du stole på Tom’s Guide

Vores forfattere og redaktører bruger timer på at analysere og gennemgå produkter, tjenester og apps, der hjælper med at finde, hvad der er bedst for dig. Find ud af mere om, hvordan vi tester, analyserer og vurderer.

Den tjekkiske cybersikkerhedsgigant Avast – kendt for sin antivirus -software – har tilføjet en VPN til sin stabile. Avast Secureline VPN er tilgængelig som en del af virksomhedens antiviruspakke eller som et selvstændigt værktøj.

Baseret på Hidemyass! VPN Network, der blev købt af Avast i 2015 og omdøbt til HMA, bruger Secureline et netværk på 700 servere. Det er ikke et særligt højt antal (markedsleder ExpressVPN kan prale.

På nedsiden er Secureline ikke den mest funktionspakte VPN, jeg nogensinde har testet. Det er heller ikke den billigste, og nogle kan måske kalde det dyre sammenlignet med fuldt udstyrede VPN-udbydere såsom privat internetadgang.

Fascineret? Læs videre, så tager jeg dig gennem fordele og ulemper ved Avast Secureline VPN i detaljer.

 • Klik for at gå lige igennem til Avast Secure VPN -webstedet
  Avast Secureline VPN -abonnementsmuligheder:
 • 36 måneders plan – $ 3.50 pr. Måned ($ 126 samlede omkostninger)

Avast Secureline VPN på papir

Stryg for at rulle vandret

Antal servere 700 Række 0 – celle 2
Serverlande 36 Række 1 – Celle 2
Understøttede platforme Windows, Mac, Android, iOS Række 2 – Celle 2
Samtidige forbindelser 10 Række 3 – Celle 2
Opdel tunneling Ja (Android -app) Række 4 – Celle 2
Kill switch Ja Række 5 – Celle 2
Protokoller understøttes Wireguard, OpenVPN, IKEV2/IPSEC Række 6 – Celle 2
Registreringsland Tjekkiet Række 7 – Celle 2
Support 24/7 live chat, fejlfinding af guider Række 8 – Celle 2

Avast Secureline VPN 1-minuts anmeldelse

Avast Secureline VPNs hemmelige våben er dets Wireguard -hastigheder. Det er måske ikke den hurtigste VPN, som jeg nogensinde har testet, men det er i mine top fem.

Hvis du køber en VPN for sikkert og privat at streame videoindhold, kan Secureline være en til at overveje. Jeg siger ‘kunne’, fordi det ikke er så godt til at fjerne blokering af populære streamingtjenester såsom Netflix.

Det er også relativt dyrt – og i modsætning til mange andre VPN’er falder prisen ikke meget, når du tilmelder dig to eller tre års kontrakt. Derefter er Avast et betroet navn i antivirusrummet, hvilket kan være grunden til, at Secureline kommer til en præmie. Og for at være retfærdig tilbyder virksomheden nye brugere en 60-dages VPN-gratis prøve.

Seneste opdateringer

 • Support til OpenVPN -protokollen tilføjet
 • Support til Wireguard (beta) tilføjet
 • Mimic Protocol for at omgå VPN -detektion tilføjet
 • Kill switch tilføjet

Avast Secureline VPN Pris og betaling

Stryg for at rulle vandret

Planlængde Samlede omkostninger Månedlige omkostninger
1 år $ 55.08 $ 4.59
2 år $ 105.36 $ 4.39
3 år $ 158.04 $ 4.39

Avast Secureline led tidligere af en forvirrende prisstruktur, der var baseret på antallet af krævede licenser. Heldigvis har virksomheden udslettet skiferen rent og tilbyder nu tre enkle planer: 1 år, 2 år og 3 år. Alle tre giver adgang til Secureline’s Windows, Mac, iOS og Android Apps.

1-årsplanen er den bedste mulighed for dem, der ikke ønsker at forpligte sig til en flerårig kontrakt. Det fungerer som $ 4.59 om måneden, som er dyr for en VPN – især en, der ikke er god til at fjerne blokering af streamingtjenester. Surfsharks 1-årige plan for eksempel vil sætte dig tilbage kun $ 3.99 om måneden.

Mærkeligt nok får priserne ikke meget billigere, når du tilmelder dig den 2-årige eller 3-årige plan. I skrivende stund arbejdede den 3-årige plan til $ 4.39 om måneden. Til sammenligning kører to års surfshark dig svarende til omkring $ 2.50 om måneden, mens Atlas VPNs 2-årige plan er under $ 2 om måneden i skrivende stund.

Værre er, Avast Secureline tilbyder ikke en rullende månedlig kontrakt, som mange andre VPN’er gør. Du bliver nødt til at tilmelde dig i det mindste Et år lige fra flagermus. I Avasts forsvar tilbyder virksomheden en 30-dages pengene-tilbage-garanti og en generøs 60-dages gratis prøve ($ 0 på forhånd).

Har Avast Secureline VPN en gratis prøve?

Ja. Nye brugere kan prøve Avast Secureline gratis i 60 dage (der er også en 7-dages gratis prøve, der flyder rundt, så sørg for at opsøge den 60-dages gratis prøve).

For at aktivere den gratis prøve, anmoder Avast, som du downloader og installerer Secureline VPN -softwaren. Derefter er det bare et tilfælde af at oprette din konto og tilmelde dig den gratis prøve.

I betragtning af at de fleste VPN -udbydere har stoppet for at gratis forsøg af en eller anden grund, må jeg give Avast kredit for at fortsætte med at tilbyde en.

Hvor privat er avast secureline vpn?

Når det kommer til privatlivets fred, tilbyder Secureline VPN alle de grundlæggende-AES-256-kryptering, Wireguard, offentlig Wi-Fi-beskyttelse og DNS-lækagebeskyttelse, så du kan gennemse uden frygt for, at din IP-adresse bliver udsat for verden.

Secureline’s privatlivspolitik er klar og detaljeret. Virksomheden lover ikke at ‘spore de apps, du bruger, de websteder, du besøger, eller det indhold, du spiser, periode.’Serverdata slettes hver 35 dag på rullende basis, hvilket er stort set hvad jeg ville forvente.

Desværre kan jeg ikke betragte Secureline som en ægte nul-logging VPN. Selvom det ikke logger din oprindelige IP -adresse, DNS -forespørgsler eller noget, der kan identificere de tjenester, apps eller websteder, du bruger, forkæler den sig med begrænset session -logging. Dette inkluderer forbindelsestidsstempler og mængden af ​​data, der er transmitteret. Det hele er selvfølgelig anonymt, men andre VPN’er formår stadig at undgå det. Expressvpn siger for eksempel, at det ‘aldrig logger forbindelsestidsstempler’.

Hvor god er Avast Secureline VPN til streaming og torrenting?

Stryg for at rulle vandret

Netflix Virker ikke
Prime Virker ikke
Youtube Arbejder
iPlayer Arbejder
Disney Plus Arbejder
10Play Virker ikke
9now Arbejder
Hulu Arbejder
ITV -spiller Arbejder
Kanal 4 Arbejder

Ud over de åbenlyse sikkerhedsfordele er VPN’er yderst nyttige, idet de kan fjerne blokering af geo-begrænsede streamingtjenester såsom Netflix, hvilket giver brugerne adgang til deres konti fra næsten hvor som helst på planeten. Desværre er Avast Secureline ikke særlig god til denne særlige opgave.

Jeg var i stand til at fjerne blokering af Disney+ – en solid start. Men da jeg forsøgte at fjerne blokering af Netflix og Amazon Prime Video fra Afar, trak jeg et komplet blank. I alt undlod Secureline ikke at fjerne blokering af Netflix US, UK, Australien, Canada og Japan. Det er skuffende, da Netflix VPN -præstation er et stort salgsargument for mange rivaler.

Hvilken kundesupport tilbyder Avast Secureline VPN?

Avast hævder at være den næststørste leverandør af anti-malware-software i verden med mere end 435 millioner aktive brugere månedlige brugere. Som sådan bruges det til at yde støtte til tekniske kunder. Avast tilbyder endda en ‘premium’ service til at hjælpe kunder med ikke-avast-problemer, såsom pc’er og printere.