VPNSecure Review: En stor VPN, men det går glip af noget

Contents

Et VPNSecure -abonnement giver brugerne Meta Search, en metasearch -motor designet til at beskytte brugernes privatliv ved ikke at dele sine brugere IP -adresse eller søgehistorik.

VPNSecure Review: Privatlivskrav testet

Grundlagt i 2010 er VPNSecure en australsk-baseret VPN-udbyder med 75 servere på 33 forskellige steder (dets websted hævder over 40 lande, men vores forskere tællede kun lidt over 30 på listen over servere). Det tilbyder det højeste niveau af kryptering-AES-256-såvel som at følge en politik uden loger, hvilket er en klar fordel for den privatlivsbevidste.

VPNSecures hovedkvarter ligger i Australien, der har strenge datalove og er også en del af fem øjne-en international efterretningsdelingsalliance. Vores forskere har brugt hundreder af timer på at sammenligne og teste VPNSecures funktioner, herunder privatliv, sikkerhed, kompatibilitet og hastighed, for at bestemme, hvor gavnlig tjenesten er for VPN -brugere.

60-sekunders gennemgang

VPNSecure er rimelig pris sammenlignet med andre VPN -udbydere, og selvom det tilbyder et godt sikkerhedsniveau, stemmer det ikke altid på i andre områder. Det tilbyder tre forskellige niveauer af kryptering, herunder AES-256 militærklasse, som det står ikke er blevet hacket. Tjenesten tilbyder også desktop og mobile apps til Windows, Mac og Android samt routerkompatibilitet.

VPNSecure har over 75 servere på 33 forskellige steder, hvilket overhovedet ikke er en af ​​de højeste på markedet. Udbyderen tilbyder en politik,.

Fremhævede partnere: Denne uges bedste tilbud
Redaktørens valg
Bedste værdi
Surfshark 24
Allrounder
Expressvpn 12 måned
Allrounder
Cyberghost 2

Hvordan vi forsker og vurderer VPN’er

Timer med præstationstest
Kundeanmeldelser læst
Timer med forskning
Konkurrenter sammenlignet
VPN -eksperter konsulterede

Vores korrekturlæsere er dedikeret til at bringe dig de mest nøjagtige og ajourførte oplysninger, så du kan tage en informeret beslutning, når det kommer til at købe en VPN. Vi vil kun anbefale en VPN efter timers test, omfattende sammenligninger fra head-to-head-funktion og efter at have taget hensyn til verificeret kundefeedback og anmeldelser og udtalelser fra brancheksperter.

Vores gennemgangsresultater bestemmes af følgende kategorier:

 • Privatliv og ydeevne (30 procent)
 • Funktioner og funktionalitet (30 procent)
 • Omdømme og troværdighed (25 procent)
 • Planer og prisfastsættelse/værdi (10 procent)
 • Kundeoplevelse (5 procent)

Vi undersøger og tester i alt 25 elementer inden for disse kategorier, herunder:

 • Antal og placering af servere
 • Streamingtjeneste tilgængelighed
 • Sikkerhedsfunktioner såsom AES-256
 • Ydelse (upload og downloadhastigheder, latenstid)
 • Værdi for pengene, garantier og kundeservice
 • Uafhængige sikkerhedsrevisioner på serversite

Alle vores VPN-artikler verificeres af vores interne team af faktakontrollere, så du kan være sikker på, at vores indhold er så nøjagtigt og opdateret som muligt. For mere information om vores metodologi, læs om, hvordan vi gennemgår VPN’er.

VPNSECURE OVERSIGT

 • Laveste pris:$ 2.99/£ 2.33 pr. Måned (tre-årig abonnement)
 • Gratis version: Ingen
 • Maksimalt antal tilsluttede enheder: 5
 • Antal servere: 75+
 • Kryptering: AES-256
 • VPN -protokoller: IKEV2 og OpenVPN
 • Ingen-log-politik : Ja
 • Revideret: Ingen
 • Hovedkvarter: Australien

Vpnsecures fordele og ulemper

Fordele Ulemper
AES-256 kryptering Lille antal servere
AD BLOCK SERVERS TILGÆNGELIGE Begrænset antal serverplaceringer
Lav pris Hovedkvarter beliggende i Australien
No-Logs-politik Dårlig kundesupport
Websted ikke brugervenlig

Hvordan sammenligner vpnsecure?

VPNSECURE, sammenlignet med andre udbydere, kommer tjenesten ikke ud på toppen. Med kun 75 servere på 33 lokationer kan brugere finde vanskeligheder med at forbinde i visse lande, hvor kun en server er tilgængelig. Virksomheden hævder at have servere på 48 forskellige steder, men da vores forskere tællede antallet af servere, der er anført på webstedet, fandt de der kun 33 forskellige placeringer.

På flip side bruger VPNSecure det højeste niveau af kryptering, AES-256, som sikrer, at brugerens privatliv er beskyttet, samt at have en dræbskontakt-mere om dem senere.

VPN -udbyder

Pris

Gratis version?

Antal servere

Maksimalt antal enheder

Netflix

BBC iPlayer

Disney+

Amazon

HBO Max

Revidere?

Nogle priser eksklusive moms eller lokale skatter. Priserne korrekt pr. 10/7/2023

Bedste alternativ til

Nordvpn er en af ​​de mest betroede VPN-udbydere i verden, der tilbyder top-notch kryptering, utrolige hastigheder og ekstra funktioner til at gøre alle dine online aktiviteter mere sikre.

✓ Fremragende TrustPilot -vurdering
✓ 24/7 kundesupport
✓ AES-256 kryptering

Abonnementsperiode

Pris

$ 6.66 (£ 5.20) / måned ($ 79.95/£ 62.39 foran)

$ 2.99 (£ 2.33) / måned ($ 107.64/£ 84 foran)

Priserne kan udelukke moms eller lokale skatter. Priserne korrekt pr. 10/7/2023

Betalingsmuligheder

VPNSecure har forskellige måder at betale for sine tjenester. Ud over de åbenlyse valg som kreditkort og PayPal tilbyder webstedet nicheindstillinger, såsom Cashu – som er en sikker online betalingsmetode, der kan passe til brugere beliggende i Mellemøsten.

Måder at betale for vpnsecure:

 • Kreditkort
 • PayPal
 • Cashu
 • Cryptocurrency

VPNSecure -funktioner

Hvad en VPN -udbyder har at tilbyde med hensyn til privatliv og valg af serverplaceringer er en af ​​de vigtigste ting at overveje. VPNSecure tilbyder det højeste niveau af kryptering og har et varieret antal servere forskellige steder, men har på ingen måde det bedste valg på markedet.

AD- og tracker -blokkering

VPNSecure har indarbejdet en annonceblokker inden for sin service. Brugere kan vælge at bruge annonceblokkeren ved at vælge den i rullemenermenuen på en af ​​dens apps. Brugere kan stadig bruge VPN-tjenesten uden annonceblokkeren ved at vælge deres ønskede placering og sørge for, at det ikke er en af ​​de annonceblok-integrerede servere.

AD -blokken fungerer på Chrome, Safari og Firefox, og den fjerner annoncer fra de fleste apps på Android og iOS.

Da vores forskere testede de ad-blok-integrerede servere, fandt vi, at forbindelseshastigheden var betydeligt langsommere, og til tider kunne nogle websider overhovedet ikke indlæse.

Servertælling og lande

VPNSecures servertælling har en tendens til at variere, da der har været tidspunkter, hvor nye servere tilføjes, og også tidspunkter, hvor gamle servere ikke længere er i brug. Når det er sagt, var der i skrivende stund 75 forskellige servere, der var opført på hjemmesiden. Hjemmesiden hævder, at det har disse servere på 48 forskellige steder. Men da vores forskere tællede de nævnte servere, tællede vi kun 33. Alle disse ejes af virksomheden direkte, hvilket betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om nogen tredjepartsinterferens.

I henhold til vores forskning har de fleste andre VPN -udbydere, herunder ExpressVPN, Surfshark, Nordvpn og Cyberghost flere servere end VPNSecure – og de er også beliggende på flere steder.

No-log-politik og hovedkvarter

VPNSECURE annoncerer, at den har en no-log-politik på sin hjemmeside og på hele sit websted. Det hævder at aldrig gemme data fra de websteder, som dens brugere besøger. VPN’er med en ikke-log-politik betyder, at virksomheden ikke er tvunget til at dele dine data, simpelthen fordi disse data ikke findes-det er ikke logget.

VPNSecure siger, at det ikke logger:

 • IP -adresser
 • Forbindelsestidsstempler
 • Frakobl tidsstempler
 • Anvendt båndbredde
 • DNS -anmodninger

Selvom vpnsecure følger en streng politik uden log, i hele vores forskning, fandt vi, at udbyderen ikke er blevet uafhængigt revideret, og det er baseret i et land med strenge datalove.

Hovedkvarteret i Queensland, Australien, kan virksomheden stå over for juridiske udfordringer.

I henhold til australske love om anti-kryptering vedtaget i 2019, hvis du har mistanke om at deltage i ulovlig online aktivitet, kan dine data blive anmodet om fra tredjepart, såsom VPN-udbydere, selvom det er krypteret. Tilføjelse til dette er Australien også en del af fem øjne – en efterretningsalliance, der består af Australien, Canada, New Zealand, Storbritannien og USA. Men med VPNSecures politik uden loger, selvom den blev udstedt en retsafgørelse for kundedata, kan det kun give det, det logger på.

Efter vedtagelsen af ​​en lov i 2018, der siger, at internetudbydere skal skabe en bagdør til dekryptering af data, sagde VPNSecure, at det ville flytte sit hovedkvarter til Hong Kong, men planen har været udsat for forsinkelser på grund af civil uro i regionen og streng covid -19 lockdowns. I skrivende stund har virksomheden stadig ikke leveret en opdatering om sit planlagte træk.

Kill switch

De, der beskæftiger sig med privatlivets fred, kan prioritere en dræbskontakt, når det kommer til at vælge den rigtige VPN -udbyder. VPNSECURE har en kill switch, der til enhver tid beskytter brugerens data.

Der er tidspunkter, hvor dit privatliv kan kompromitteres online, selv når du bruger en VPN. Hvis dit internet pludselig afbrydes, kan dette få din VPN til at stoppe med at arbejde og efterfølgende udsætte din IP -adresse og andre følsomme oplysninger.

Hvis din VPN -forbindelse falder, deaktiverer en dræbskontakt al internettrafik på din enhed og holder din IP -adresse skjult.

Opdel tunneling

VPN Split Tunneling giver brugerne mulighed for at rute noget af deres apptrafik gennem en krypteret server, mens andre enheder eller apps får adgang til internettet direkte.

Besvarelse af spørgsmålet om, hvorvidt vpnsecure har delt tunneling, er ikke ligetil. Virksomheden hævder ikke at have en delt tunnelingstjeneste – men det har noget lignende. Gennem afsnittet Præferencer i nogen af ​​dens apps kan brugerne begrænse VPN til kun visse domæner, hvilket betyder, at udvalgte websteder ville gå gennem VPN og al anden trafik gennem din almindelige netværksforbindelse.

Kryptering og privatliv

Privatliv er en vigtig funktion for enhver VPN -udbyder, og sandsynligvis den funktion, som brugerne prioriterer, når de vælger en service. VPNSecure bruger avanceret krypteringsstandard (AES) med 256-bit nøgler-også kendt som AES-256. Dette krypteringsniveau er den samme standard, der bruges af den amerikanske regering til at beskytte klassificerede oplysninger og er tillid til af sikkerhedseksperter over hele verden.

VPNSECURE anerkender, at brug af en sådan kryptering på højt niveau betyder, at internethastighed kan lide. Dette er grunden til, at udbyderen tilbyder tre niveauer af chifferkryptering-64 bit (DES-CBC), 128 bit eller AES-256, som alle tilbyder et højt privatliv, men AES-256 betragtes som uhakbar.

Selvom VPNSecure tilbyder AES-256 BITS-kryptering som standard, er det værd at bemærke, at mange af de øverste VPN’er også bruger det samme niveau af kryptering. Vores forskere fandt, at Nordvpn, Surfshark og Cyberghost alle tilbyder AES-256-kryptering som en del af deres tjenester.

VPNSecure Performance Test -resultater

Brug af en VPN er en fantastisk måde at beskytte dine data og online identitet på, herunder skjul IP -adresser, og hvilke websteder du bruger. Så godt som dette lyder, påvirker det dog din internethastighed. Heldigvis kan du nemt teste denne effekt.

Der er tre hovedkomponenter, der skal overvejes, når man tester internethastighed, med eller uden en VPN; Disse inkluderer downloadhastighed, uploadhastighed og latenstid (Ping).

 • Download hastighed: Henviser til den hastighed, hvormed digitale data overføres fra internettet til din enhed.
 • Upload hastighed: Den hastighed, som data overføres fra din enhed til internettet.
 • Latency (ping): Den tid det tager for et sæt data, der skal overføres til en server på internettet og tilbage til din enhed igen.

Vores forskere testede VPNSecure for at finde ud af, hvor meget brug. For det første testede vores forsker deres internethastighed uden at bruge en VPN – dette gav os en basislinje til at arbejde med, hvilket hjalp med at beregne nedbrydningen mellem hastigheden med og uden at bruge tjenesten. Vores korrekturlæsere brugte Ookla Speedtest til at udføre denne forskning.

Hastighedstestresultater uden vpnsecure aktiveret

Hastighedstestresultat uden vpnsecure tændt. Dette er vores basislinje. Tallene langs bunden af ​​billedet er ping (latenstid) i millisekunder og mængden af ​​downloadet data (grøn) og uploadet (lilla) under testen, målt i megabyte.

Download hastighed (MBPS) Upload hastighed (MBPS) Latency (Ping) Procentdel af base downloadhastighed Procentdel af uploadhastighed
Ingen VPN 74.2 18.17 17ms
UK til UK 68.14 16.56 13ms 91.80% 91.10%
UK til os 40.53 9.64 150ms 54.60% 53%
UK til Aus 43.79 8.99 375ms 59% 49.40%

Gennem vores test af VPNSecure fandt vores forsker, at både download- og uploadhastighederne faldt betydeligt, når de forbinder til forskellige servere, der ikke var i Storbritannien.

Download- og uploadhastighederne, når den blev tilsluttet en britisk server, var sammenlignelig med internethastigheden uden at bruge en VPN. Downloadhastigheden var 91.8 procent så hurtigt som ikke-VPN-downloadhastigheden-hvilket betyder, at streaming skal være ret almindelig sejlads og buffertid ville være minimal. Det samme kan også siges for uploadhastigheden, som var 91.1 procent så hurtigt som ikke-VPN-uploadhastigheden. Overraskende var latenstiden marginalt hurtigere, når den blev tilsluttet en britisk server.

VPNSECURE UK til UK Speed ​​Test Results

Hastighedstestresultat, når den er tilsluttet en britisk VPNSecure -server fra Storbritannien.

Når det er tilsluttet den amerikanske server, faldt både download- og uploadhastighederne med over 40 procent. Downloadhastigheden var kun 54.6 procent så hurtigt som downloadhastigheden registreret, når man ikke brugte VPNSecure, og uploadhastigheden var kun 54 procent så hurtigt. Dette kunne se brugere have svært ved at streame uden at opleve buffertid, mens de bruger en amerikansk serverplacering. Det er også værd at bemærke, at latenstiden var 150ms, hvilket er betydeligt højere end 17ms registreret, når man ikke bruger tjenesten.

VPNSECURE UK TIL Us Speed ​​Test Resultat

Hastighedstestresultat, når den er tilsluttet en VPNSecure US Server.

En af testresultaterne, der overraskede os, var downloadhastigheden, der blev registreret, da han blev tilsluttet en australsk server, som var 59 procent så hurtigt som det ikke-VPN-resultat. Det var også 5 procent hurtigere end den amerikanske server. Der kan være forskellige årsager til dette, såsom serverplacering og antallet af tilgængelige servere, eller det kan have noget at gøre med VPNSecure, der har hovedkontor i Australien.

Den australske uploadhastighed var imidlertid den langsomste af dem alle. Det var kun 49.4 procent så hurtigt som uploadhastigheden på vores testerens internet, når vi ikke bruger VPNSECURE.

WEBRTC -lækage -test

Web Real-Time Communication (WebRTC) er en samling af standardiserede teknologier, der giver webbrowsere mulighed for direkte at kommunikere med hinanden uden behov for en mellemserver. WEBRTC er fordelagtigt for internetbrugere og hjælper med at reducere forsinkelsestiden for videochat, filoverførsler og live streaming.

Vores forskere udførte en WebRTC -lækage -test med og uden at bruge VPNSecures server. Denne test er designet til at fortælle brugerne, om deres IP -adresse er udsat for, mens de gennemser eller bruger apps. Som forventet blev vores enheds rigtige IP udsat for, da vi kørte testen uden VPN -aktiveret.

Når vi udførte testen, mens den blev tilsluttet VPNSecure, blev vores rigtige IP -adresse stadig udsat. Testen viste, at der var en potentiel lækage, hvilket betyder, at brugerens følsomme oplysninger kunne risikere at blive delt med en tredjepart – hvilket er en trussel mod privatlivets fred. Efter at have kørt testen ved hjælp af en anden service, var den registrerede IP -adresse imidlertid den af ​​VPN -serveren, vi var forbundet til snarere end vores egen. Der kan være mange grunde til dette, men det er værd at bemærke, at VPNSecure mislykkedes mindst en WebRTC -lækage -test under vores forskning.

Overtrædelser og revisioner

Med enhver tjeneste, der håndterer følsomme data og hævder at beskytte disse oplysninger, ikke dele dem og ikke holde nogen logfiler over det – er det vigtigt at have den verificerede, snarere end bare at tage et virksomheds ord til pålydende værdi.

Når det er sagt, da vores forskere dykkede dybere ned i VPNSecures krav om privatlivets fred og sikkerhed, fandt vi, at der ikke var nogen uafhængige revisioner af dens praksis. Dette betyder, at virksomheden ikke har inviteret nogen tredjeparts sikkerhedseksperter til at verificere sine protokoller. Det er uklart, hvorfor virksomheden har valgt ikke at gennemføre dette trin, som de andre førende VPN -udbydere, vi har gennemgået, har gennemgået.

Kompatibilitet og apps

VPNSecure har apps, der fungerer på følgende computere og enheder:

 • Computere: Windows, Linux og MacOS
 • Mobile enheder: Android og iOS
 • TV -systemer: Amazon Firestick og Fire TV

Desktop -app

VPNSecure Desktop App

VPNSecure Desktop -appen er grundlæggende, men let at bruge.

Vores forsker fandt, at VPNSecures desktop-app var brugervenlig og ville være let at navigere, uanset om du er en hyppig VPN-bruger eller ej. Desktop-appens design er ganske grundlæggende, men det er også det, der gør det nemt at bruge, da der ikke er nogen jargon eller noget, der ikke er selvforklarende.

Brugere kan problemfrit skifte mellem serverplaceringer ved hjælp af rullemenuen placeret på startskærmen. Når du først er i rullemenuen, kan du rulle efter den ønskede placering eller nemt skrive en i-du kan også vælge mellem annonceblokkeringsservere og ikke-AD-blokservere til alle placeringer.

Som tidligere nævnt har VPNSecure tre niveauer af kryptering-64 bit, 128 bit og AES-256. Klik på knappen Indstillinger fører dig direkte til cifferindstillingen, hvor du kan vælge, hvilket niveau af kryptering der passer til dine behov.

Der er en mulighed for at tænde for en vedvarende VPN -forbindelse, hvilket betyder, at du ved at starte din enhed automatisk opretter forbindelse til VPNSecure. Denne funktion er fantastisk, hvis du har brug for at skjule din IP -adresse, men vil sandsynligvis glemme at tænde for din VPN.

I indstillingerne er der en mulighed for at indstille din foretrukne placering, som vil blive standardindstillingen hver gang du opretter forbindelse, medmindre du vælger en anden server.

Mobilapp

VPNSecure Mobile App

VPNSecure Mobile -appen ligner meget desktop -versionen.

VPNSecures mobilapps design ligner dens desktopversion, og indstillingerne spejler det samme format. Denne kontinuitet er ideel til en problemfri brugeroplevelse.

Ligesom med desktop -appen kan brugerne vælge deres niveau af kryptering fra tjenestens tre chifferindstillinger – dette er placeret i indstillingsafsnittet på mobilappen.

Appen ser ud til at fungere godt i den mobile version, og vores forsker fandt, at de var i stand til at skjule deres IP -adresse godt, mens internethastigheder er relativt de samme. Brugere kan også vælge at oprette forbindelse igen ved APP-opstart og vælge en favorit serverplacering, ligesom med desktop-appen.

Routerkompatibilitet

VPNSecure kan indstilles på din router derhjemme, men kun hvis den har mulighed for at gøre det. Hvis din router er kompatibel, er dette en af ​​de bedste måder at bruge tjenesten på – eller enhver VPN. Det betyder, at så længe din router er tændt, vil alle enheder, der er tilsluttet WiFi -netværket, automatisk beskyttes. På denne måde behøver du aldrig at bekymre dig om at tænde din VPN -service til hver af dine enheder.

Du finder ud af, at VPNSecure viser alle sine kompatible routere, som du kan kontrollere din, eller du kan købe et af de foreslåede produkter via sit websted. Trinene til at indstille det er klart beskrevet, og siden nævner også, at kundesupport er i stand til at hjælpe dig med processen.

Kunde support

Der er meget få måder at kontakte VPNSECURE, hvis du har brug for support eller vejledning. Der er ingen e -mail, telefon eller live chat -service tilgængelig; Dette er bestemt en ulempe – især i betragtning af de fleste andre udbydere, som vi har gennemgået, har andre kontaktmidler til rådighed.

Kontakt via VPNSecure -websted: Vores forskere fandt, at du kan kontakte udbyderen ved hjælp af en online formular gennem siden ‘Kontakt os’. Webstedet hævder, at der er 24/7 støtte, men vi følte ikke, at dette var tilfældet; Da vores forskere sendte en besked via onlineformularen, modtog vi ikke noget svar på det første gang. Den anden meddelelse, vi sendte, modtog et svar inden for få timer.

Der er dog detaljerede vejledninger om forskellige emner, der kan hjælpe kunderne med at fejlfinde deres eget problem uden at skulle kontakte virksomheden.

Hvad siger kunderne?

 • TrustPilot: 2.8 (69 anmeldelser)
 • Apple App Store: 4 (10 anmeldelser)
 • Google Play Store: 3.8 (736 anmeldelser)

VPNSecure modtager blandede anmeldelser på TrustPilot, Apple App Store og Google Play Store. Gennem vores forskning fandt vi kunder for det meste klagede over langsomme internethastigheder og ustabile forbindelser.

Andre kunder roste VPN-udbyderen for sin pris, evne til at fjerne blokering af websteder, hvor lande bruger højteknologiske firewalls og til sin kundesupport.

”Har brugt denne service i et år eller deromkring nu. Jeg kan godt lide udvalget af proxy-placeringer, der. Også nogle gange kører proxierne meget langsomt.Hvis disse ting var løst, ville jeg give vpnsecure fem stjerner. Som det er, leder jeg i øjeblikket efter en ny proxy -service.”

”Jeg greb et tilbud med vpnsecure, og jeg må sige, jeg forventede ikke meget i betragtning af den billige pris, men jeg nyder det meget. Det er som om du har kontrol over hele din online oplevelse. Min VPN -trafik blev normalt blokeret i Egypten med andre VPN -leverandører, men med VPNSecure er al min VPN -trafik uopdaget takket være deres stealth -protokol.”

”Jeg har brugt appen i over et år. Generelt har jeg været meget tilfreds. [Det er en] genererede service uden log. Jeg kan bruge peer-to-peer-apps med det på alle servere. Mest af alt er støtten meget lydhør og kyndig. Da jeg kontaktede dem om et mindre problem, jeg havde på en bestemt form for enhed, var en opdatering tilgængelig til at løse den på mindre end 48 timer. Fremragende! To negativer: Hulu ser ud til at have blokeret det. Lejlighedsvis er gennemstrømning lidt langsom, men 95 procent af tiden er det ikke et problem.”

 • Google -bruger via Google Play Store

”Den nye version ser bedre ud og fungerer okay, men tilføj venligst landskabsstøtte på iPad. VPN -tjenesten er okay, men servere mislykkes ofte og er ikke tilgængelige, så du er nødt til at fortsætte med at prøve forskellige servere, indtil man fungerer.”

 • Stukeyme, via Apple App Store

Uafhængig rådgivers dom

VPNSecure har positive og negativer, men det er virkelig et spørgsmål, som brugerne ønsker at prioritere. Det er klart, at privatlivets fred normalt er toppen af ​​listen for enhver VPN -bruger – efter at have gennemgået VPNSecure, kan vi ikke verificere, at det er så sikkert, som navnet antyder, da tjenesten ikke er uafhængigt revideret.

Den bruger det højeste niveau af kryptering, men det mislykkedes WebRTC -lækage -testen, hvilket betyder, at brugernes IP -adresser kunne blive angrebet fra tredjepart. Ud over dette er der ingen uafhængig revision, hvilket betyder, at dens politik uden loger ikke er blevet verificeret. Det blev også opdaget, at dens hovedkvarter ligger i Australien, der har strenge love om kryptering og er en del af fem øjne, en efterretningsdelingsalliance. At sætte alle disse fund sammen, ville det være vanskeligt at konkludere med sikkerhed, at tjenestens privatliv er af et godt nok niveau for dem, der ønsker at beskytte deres online identitet.

På en mere positiv note har VPNSecure desktop og mobile apps, der er brugervenlige og tilbyder forskellige niveauer af kryptering. Der er også en mulighed for at tænde for en annonceblokker-server, hvilket betyder, at brugerne kan nyde ad-fri browsing.

VPNSecure er også rimelig pris, især hvis brugere køber et 12-måneders eller tre-årigt abonnement.

Generelt er VPNSecure let at navigere, men for brugere, der håber at skjule deres IP -adresse og vide, at deres data aldrig vil blive logget, er dette muligvis ikke det rigtige valg for dig.

Samlet score: ★★ ½

Omdømme ★★ ½
Privatliv ★★ ½
Ydeevne og funktioner ★★ ½
Planer og prisværdi ★★★
Kundeoplevelse ★★

VPNSecure Review: En stor VPN, men det går glip af noget

VPNSecure tilbyder en VPN -pakke af høj kvalitet, der giver alle de væsentlige ting, du ville forvente med et par uventede fordele.

F.eks.

Det tilbyder også en 30-dages prøve for kun $ 1.00. De fleste premium VPN-udbydere er ophørt.

VPNSecure blev grundlagt i 2010 og er baseret i Australien. Virksomheden ser ud til at være en del af boost -netværket. Australien er medlem af Five Eyes Jurisdiction, hvilket betyder, at det er underlagt masseovervågning og efterretningsdelingsaftaler mellem alle fem øjne medlemmer (USA, UK, Australien, New Zealand og Canada).

 • 1 fordele og ulemper
 • 2 VPNSECURE OVERSIGT
 • 3 streaming film og tv -shows med vpnsecure
 • 4 funktioner
 • 5 priser
 • 6 kryptering
 • 7 ingen DNS lækager
 • 8 vil vpnsecure arbejde i Kina?
 • 9 hastighed
 • 10 kundesupport
 • 11 VPNSecure Review Endelig tanker

Fordele og ulemper

Fordele

 • Ingen logfilpolitik
 • DNS -lækage fix
 • Stealth VPN -funktion
 • Kan vælge krypteringschifferstyrke
 • Tilbyder 30-dages prøve for $ 1.00

Ulemper

 • Baseret i et land på fem øjne
 • Begrænset antal serverplaceringer
 • Begrænset valg af protokoller

VPNSECURE OVERSIGT

Lande: 40+
Servere og placeringer: 48 servicepladser Overalt i Europa, Nord- og Sydamerika, Asien og Oceanien
Kunde support: 24/7 via e -mail
Logpolitik: Ingen logfiler
Krypteringsprotokoller: Openvpn, http proxy og pptp, med Valg af krypteringschiffer (fra 64bit til AES-256)
Understøttede platforme: Windows, Linux, MacOS, iOS, Android og Chrome
Routere understøttet: Forkonfigureret VPNSecure DD-WRT eller tomatbaserede routere plus enhver router, der kører DD-WRT, Tomato, Asus WRT, OpenWRT eller Synology NAS-firmware.
Samtidige forbindelser: 5 (så længe hver enhed opretter forbindelse til en anden server)
Split tunneling: Ja
Kill switch: Ja
P2P -fildeling (torrenting): Ja
Registreringsland: Australien
Dedikeret IP: Ja (til ekstra omkostninger)
Smart DNS: Ja
Multihop: Ingen
Pris Fra $ 2.99/måned
Gratis prøve eller pengene-tilbage-garanti? 30-dages prøve for $ 1.00 og 30-dages pengene-tilbage-garanti på planer med fuld pris

Streaming af film og tv -shows med vpnsecure

VPNSecure tilbyder ikke mange detaljer om at bruge sin service til at streame indhold. Derudover har dens supportbase sagt, at dens service primært er fokuseret på sikkerhed og levering af anonymitet, når man bruger internettet, snarere end geo-streaming indhold.

Dets websted hævder, at VPN giver “øjeblikkelig adgang til geo-begrænsede websteder og -tjenester”, som skal omfatte streaming-websteder som Netflix. VPNSecures støtte advarer imidlertid om, at selvom den konsekvent forsøger at løse eventuelle streamingproblemer, som VPNSecure-brugere står overfor, vil de fleste kendte streamingsteder kontinuerligt finde nye måder at blokere for brugen af ​​dens VPN.

Kompatible enheder og tjenester

VPNSecure fungerer med de fleste større platforme og enheder, herunder:

 • Microsoft Windows
 • makos
 • iOS
 • Android
 • Linux
 • Chrome

Brugere kan også købe forudkonfigurerede routere, der er direkte kompatible med VPNSecure.

Buffering og båndbredde

Da VPNSecures hovedfokus er på sikkerhed og ikke streaming, ser hastighed ikke ud til at være en nøglefunktion i sin VPN.

Et VPNSecure-abonnement leveres med en indbygget annonceblokker, og fjernelse af annoncer kan ofte fremskynde en internetforbindelse (da du ikke behøver at vente på, at annoncerne indlæses).

VPNSECURE giver dig også mulighed for. Jo lavere chiffer, jo mindre behandlingseffekt kræves, så det er sandsynligvis hurtigere. At være i stand til at vælge en lavere krypteringschiffer til aktiviteter, der ikke kræver intensiv sikkerhed, som streaming, bør give brugerne bedre ydelse (og mindre buffering).

VPNSecure tilbyder også HTTP -proxy -servere med ubegrænset båndbredde. Proxy -servere krypterer ikke dine data som en standard VPN, men de skjuler din IP. VPNSecures websted siger, at dette skulle øge browsinghastigheden og give privat adgang til indhold, der ikke er tilgængeligt i forskellige lande.

Hvis du finder, at en streamingtjeneste blokerer VPN’er, er en proxy ofte et nyttigt alternativ til at prøve i stedet.

Brugervenlighed

VPNSecure er meget enkel at konfigurere, hvilket kun kræver registrering og betaling. Den leverer derefter en app til hver af de platforme, den er kompatibel om (Windows, MacOS, iOS, Android og Linux).

Når du har downloadet appen, er det let og intuitivt at få adgang til og begynde at bruge.

Brug af streamingenheder med VPNSecure

VPNSecure har ikke en indbygget app til at bruge på streaming -enheder som Amazon Firestick eller Apple TV.

Imidlertid giver dens supportsider instruktioner om, hvordan man opretter forbindelse til VPNSecure gennem en kompatibel bærbar computer eller computer med en WiFi -forbindelse, og del derefter den forbindelse til den enhed, du vil streame på. Dette inkluderer enheder som:

 • Apple TV
 • Amazon Firestick
 • Chromecast
 • Xbox
 • Playstation
 • Nintendo Switch
 • Smarte tv’er

Selvom VPNSecure ikke officielt understøtter Amazon Firestick/Fire TV eller Android TV, giver det en APK -fil, som du kan downloade separat og installere på disse enheder. Trin-for-trin-instruktioner til dette er tilgængelige på VPNSecures online vidensbase.

Funktioner

VPNSecure tilbyder en række funktioner, hovedsageligt fokuseret på at holde dine data sikre og internettrafik anonym.

AD- og tracker -blokkering

VPNSecure fjerner annoncer fra enhver webbrowser (f.eks.

Kill switch

Brugt som en sikkerhedsforholdsregel, vil VPNSecures Kill Switch automatisk afskære dig fra internettet, hvis din VPN -forbindelse uventet kobler. Dette er for at forhindre, at alle oplysninger lækkes.

Valg af chifferstyrke

Når du bruger VPNSecure, kan du vælge niveauet for krypteringschiffer, der er brugt, fra den standard og mest sikre AES-256 til så lavt som 64bits. Da lavere chiffere kræver mindre behandlingseffekt, giver dette dig mulighed for potentielt at fremskynde din forbindelseshastighed for aktiviteter, der ikke har brug for det højeste sikkerhedsniveau, såsom streaming.

Meta søgning

Et VPNSecure -abonnement giver brugerne Meta Search, en metasearch -motor designet til at beskytte brugernes privatliv ved ikke at dele sine brugere IP -adresse eller søgehistorik.

Fuld IPv6 Dual Stack Support

Problemer med IPv6 forårsager ofte problemer med VPN -lækager (når en VPN ikke skjuler dine oplysninger som forventet). VPNSECURE er dog dækket til at støtte det med sin oprindelige dobbeltstak IPv4 og IPv6 VPN.

Stealth VPN

VPNSecure tilbyder tilsløringsteknologi til Windows, MacOS og Linux. Dette skjuler det faktum, at du bruger en VPN ved at få din internettrafik til at se ud som almindelig trafik, så du kan komme igennem de mest restriktive firewalls og VPN -blokke.

Smart DNS

Smart DNS er et alternativ til at bruge den fulde VPN, der giver dig mulighed for at ændre din virtuelle placering uden at omdirigere din trafik eller kryptere dine data. Som et resultat forbliver din forbindelseshastighed upåvirket og er en nyttig mulighed for enheder (f.eks. Smart TV’er), hvis de ikke understøtter VPN -apps.

HTTP -proxy

Proxy-servere videresender din online trafik gennem en ekstra fjernserver, for at maskere din identitet og fungere som et højtydende filter.

Brugerdefinerede routingindstillinger (split-tunnelling)

Nogle gange fungerer specifikke programmer eller websteder ikke med VPN’er. I disse tilfælde kan du bruge delt tunneling til at få adgang til det berørte sted uden for VPN, mens du holder resten af ​​dine oplysninger og internetbrug inde i VPNs kryptering.

Ingen logfilpolitik

VPNSecure hævder at have en streng politik uden logging: ”Vi logger ikke nogen af ​​dine personlige oplysninger, når vi opretter forbindelse til vores service. ‘Eventuelle data’ betyder, men er ikke begrænset til følgende:

 • IP-adresse IKKE logget
 • Forbindelsestidsstempel IKKE logget
 • Frakobl tidsstemplet IKKE logget
 • Anvendt båndbredde IKKE logget
 • DNS -anmodninger IKKE logget

Prisfastsættelse

VPNSecure tilbyder fire plantyper:

Alle planer leveres med en 30-dages pengene-tilbage-garanti (inklusive den månedlige plan), skønt VPNSecure ikke giver nogen oplysninger om, hvordan man anmoder om dette.

VPNSecure tilbyder også en 30-dages gratis prøve til $ 1.00.

Kryptering

VPNSecure bruger AES-256 til sin kryptering, som er den branche-anerkendte standard. Dog vil det også lade dig ændre chifferet, fra så lavt som 64bits, som fremskynder serveren og omdanner den til en proxy.

For protokoller fungerer alle VPNSecures servere med OpenVPN, HTTP -proxy, smart DNS, tilsløring, obskure porte og PPTP. Hver af disse er bedre egnet til forskellige formål, med hensyn til hastighed og sikkerhed osv. Hvis du er usikker, er det sandsynligvis bedst at holde sig til branchestandarden OpenVPN.

Ingen DNS lækker

Når en VPN lækker, betyder det, at din internettrafik og data kan fås adgang uden for den sikre VPN -tunnel.

Test af VPNSecure for eventuelle lækager resulterede i følgende:

Der blev ikke påvist lækager af nogen af ​​de fem anvendte testsoftware.

Vil vpnsecure fungere i Kina?

Mens brugen af ​​VPN’er er tilladt i de fleste lande, forbyder nogle regeringer strengt dem (e.g., Nordkorea, Hviderusland) eller placere begrænsninger på dem (E.g., Rusland, Kina).

Hvis du håber at bruge VPNSecure, når du rejser til Kina, har du sandsynligvis ikke meget held. VPNSecure har i øjeblikket ikke nogen servere i Kina, så det er usandsynligt, at det fungerer uden begrænsninger.

Fart

VPNSecures uploadhastigheder er strålende, men dens downloads oplever utrolige haltering. Desværre er downloadhastigheder uden tvivl vigtigere end uploadhastigheder.

Downloadhastigheder er nødvendige for streaming og sidespons – hvorfor det ofte er en af ​​de første ting at se på.

Følgende hastighedstest blev udført uafhængigt med tre servere: USA, Storbritannien og Hong Kong. Forskellige placeringer vil generere forskellige resultater.

Ping Upload Hent
OS 818.75% -92.09% -70.42%
UK 437.50% -73.00% -43.68%
Hong Kong 2231.25% -80.24% +4.85%

Kunde support

VPNSecure tilbyder 24/7 kontakt via en e -mail -formular på sin hjemmeside. Da vi sendte et generelt spørgsmål, tog det imidlertid tre uger at modtage et svar. Dette kan være anderledes, hvis du er en betalende kunde med en teknisk forespørgsel.

Hjemmesiden har også en omfattende videnbasisafdeling, fyldt med ofte stillede spørgsmål og nyttige artikler til alle de vigtigste problemer, som en bruger kan støde på.

VPNSecure Review Endelig tanker

VPNSecure er ikke en erstatning for en sikker VPN som ExpressVPN. Det er heller ikke en erstatning for en budgetprisen Netflix VPN som Nordvpn.

Men vpnsecure er en stor VPN, hvis sikkerhed er din vigtigste bekymring. Det logger ikke dine data, lækker ikke, understøtter alle de vigtigste OS -platforme og er fyldt med nyttige funktioner som stealthvpn, split tunneling, smart DNS og Kill Switch. Derudover giver brugerne mulighed for at vælge deres niveau af chiffer samt tilbyde en 30-dages prøve til $ 1.00, er usædvanlige, men nyttige ekstramateriale.

VPNSecure Review

VPNSECURE - Produktlogo

Den eneste information, som VPNSecure logger er dit brugernavn, din krypterede adgangskode og din e -mail -adresse, så anonymitet på nettet er en reel mulighed.

At sikre dig selv, mens du surfer på nettet på farten, er en af ​​de vigtigste søjler i opbygning af sikkerhedssikring online. Selv de mest dagligdags websteder registrerer din IP -adresse, for ikke at nævne, at hackere konstant leder efter huller i din beskyttelse. Den sikreste måde at navigere på nettet er ved at bruge en VPN som VPNSecure. Med omkring 100 servere i 48 lande virkede VPNSecures mangel på servere som kvalitet i forhold til mængde, så vi testede det for at finde ud af det med sikkerhed.

VPN Secure Feature Summary

Kryptering AES 256-bit
Kill switch Ja
Data logget Brugernavn, krypteret adgangskode og e -mail -adresse
Torrenting Ja
Netflix Ingen

Redaktørens vurdering

Samlet bedømmelse
 • 24/7 live chat support og e -mail support
 • Omkring 100 servere i 48 lande
 • Har en metasøgningsmotor til privat og sikker søgning

Mere sikkerhed.org -anbefalinger

Tjek flere af vores foretrukne VPN’er.

Redaktørens vurdering:

9.7 /10

Redaktørens vurdering:

9.5 /10

Redaktørens vurdering:

9.4 /10

VPNSecures virksomhedsbaggrund

Okay, nu hvor du har nået det så langt, er det tid til at hoppe ind i kødet og kartoflerne. VPNSecure lanceret i 2010 ud af Queensland, Australien. Da de er baseret i Australien, er de imidlertid underlagt Australiens medlemskab i fem øjne. Det betyder, at hvis det bliver spurgt, er vpnsecure forpligtet til at videregive oplysninger om deres klienter til regeringerne i U.S, u.K, Australien, Canada og New Zealand. 1

Servertilbud

Nogle af de større, mærkenavn VPN’er vil leje serverplads fra andre organisationer eller endda andre VPN -udbydere for at øge deres antal servere og landets tilgængelighed. VPNSecure besluttede at opbygge hele sit private netværk med sine egne privatstyrede servere. I alt praler de omkring 100 servere i 48 lande. Inkluderet i de 48 lande er næsten enhver større webplacering som U.S., Australien, Canada, Hong Kong, Tyskland og U.K. Selvom nogle servere har en tendens til at være lidt langsommere end andre, fandt vi aldrig, at det mindre antal servere var et problem. For en VPN med flere serverindstillinger vil vi foreslå at tjekke vores ExpressVPN -gennemgang. De kan prale af 2000 servere på 148 lokationer!

Behov for hastighed (test)

Tilslutning til en VPN vil typisk bremse din internetadgang. Hvis du tænker på din webtrafik som et tog, er det at rane din trafik gennem en anden krypteret server som at tilføje et ekstra stop. Hvis det stop tilfældigvis er på den anden side af verden, ja, det kan bremse dig ned et mærkbart beløb. Selvom langsommere hastigheder er typiske med en VPN, kørte vi hastighedstest fra både en MacBook Pro i 2011 i Brooklyn såvel som en Windows 10 Acer Aspire 5 på Filippinerne for at se nøjagtigt, hvad denne afmatning indebærer.

Som du kan se fra nedenstående tabel, var vores hastigheder med VPN hurtigere på vores Mac end på Windows til både download- og uploadhastigheder. VPNSecure er bestemt bedre for Mac -brugere, ifølge vores test, men samlet set bremsede det vores forbindelse dramatisk. Den gennemsnitlige Ping -forskel er typisk 32 procent, og den gennemsnitlige downloadforskel er omkring -25.44 procent. Som du kan se, overstiger både vinduerne og Mac -testene godt gennemsnittet.

MacBook Pro 2011 High Sierra version 10.13.6 Acer Aspire 5 (Windows 10)
Ping uden VPN (i MS) 33 5
Ping med VPN (i MS) 49 238
Ping forskel 49% 4660%
MacBook download hastighed uden VPN (i MBPS) 57.63 23.99
Download hastighed med VPN (i Mbps) 10.5 0.7
Download forskel -82% -97%
Upload hastighed uden VPN (i Mbps) 54.75 23.63
Upload hastighed med VPN (i Mbps) 25.28 5.02
Upload forskel -54% -79%

Heads Up: Mange VPN’er tilbyder enten gratis abonnementsniveauer eller gratis forsøg, så hvis du virkelig vil vide, hvor godt en VPN vil optræde på din maskine, skal du drage fordel af disse og køre dine egne hastighedstests!

DNS og WebRTC -lækageforsøg

DNS står for Domain Name Server, en database med offentlige IP -adresser bundet til værtsnavne. Så i stedet for en IP -adresse, der læser 176.13. 69.63, det ville vise sig som Facebook.com. Disse test er vigtige, fordi en enhed muligvis sender DNS -trafik uden for VPN -tunnelen. DNS -lækage -test er en sikker måde at sikre, at det ikke sker. Heldigvis indikerede vores test ingen DNS -lækager. For et firma, der tydeligt prioriterer sikkerhed, blev vi ikke overrasket, men vi var bestemt glade for at se det! Nu … videre til WebRTC!

En WebRTC -lækage er lidt forskellig fra en DNS -lækage. WEBRTC står for Web Real-Time Communications, en samling af standardiserede teknologier, der giver webbrowsere mulighed for direkte at kommunikere med hinanden. Der er masser af fordele ved WebRTC, som at lade webapplikationer kontrollere en brugers mikrofon og videokamera lige fra browseren, 2, men alle enheder, der bruger WebRTC, har brug for at kende hinandens private IP -adresser. Browsere som Firefox, Chrome, Opera og Microsoft Edge standard til WebRTC, så vi er nødt til at sørge for, at vores VPN har det hele knappet. Heldigvis identificerede vi ingen WebRTC -lækager, mens vi brugte vpnsecure. Dette er et stort løft for deres samlede bedømmelse, da sikkerhed altid er vores største bekymring.

Ekstra VPN -anmeldelser: Sørg for at sammenligne VPNSECURE med andre VPN -udbydere som PureVPN, ExpressVPN og Surfshark.

Logede vpnsecure vores info?

Et af vores største problemer er, når VPN’er hævder at give en privat søgeoplevelse, men i virkeligheden logger de vores webtrafik. Heldigvis har VPNSecure en streng politik uden logging bortset fra vores e-mails, brugernavne og adgangskoder. I henhold til deres egne vilkår og betingelser betyder det, at de ikke loggede vores:

 • IP-adresse
 • Forbindelsestidsstempler
 • Anvendt båndbredde
 • DNS -anmodninger

Det var dejligt at se en sådan robust anti-log-politik fra VPNSecure. Selv om VPNSecure er hårdt anti-logging, bruger de imidlertid en statisk IP-adresse; Dette betyder, at den IP, der er knyttet til vores konto, ikke dynamisk ændrede sig, da vi navigerede på nettet. Dette sænker bestemt det potentielle niveau for at søge på nettet helt anonymt. For hvilken vpnsecure mangler i mængden af ​​servere, det kompenserer for sit engagement i databeskyttelse.

Kill switch

VPNSecures desktop -app kom aktiveret med Kill Switch, en funktion, der deaktiverede alle vores internetaktiviteter i det øjeblik VPN frakoblet. Desværre er denne funktion endnu ikke tilgængelig på VPNSecures mobile apps, men de håber at tilføje den i slutningen af ​​2020.

VPNSecure Dashboard

Vis mig filmene!

Selvom vi prøver at understrege vigtigheden af ​​sikkerhed som den primære grund til at bruge en VPN, er det ikke altid alles motivation til at begynde at bruge en tjeneste som VPNSECURE. En af grundene til, at folk beslutter at få en VPN, er at geo-spoof deres placering og streamindhold fra Netflix, HBO, BBC osv. Desværre er det ikke rigtig omfanget af vpnsecure. Hver gang vi forsøgte at logge på en af ​​disse streamingtjenester, registrerede de sig, at vi brugte en VPN og blokerede for vores adgang.

Vi bestemte, at VPNSecure er et firma, der er mere optaget af at opbygge en fuldt beskyttet VPN, koncentreret om P2P -deling, torrenting og anonym websøgning, end det er med streamingtjenester. Af de næsten 100 VPNSecure -servere tilladte 90 procent af dem torrenting. Med undtagelse af en håndfuld servere med base i U.S. og dig.K., Det var let at torrent alt, hvad vi ønskede fra vores foretrukne hosting -websteder. Selv P2P -fildeling var ligetil, men med deres mangelfulde downloadhastigheder på 10.5 Mbps, det tog et stykke tid at downloade endda de mindste filer.

FYI: Nogle film på streamingtjenester kan kun fås via servere i forskellige lande. Når du har aktiveret din VPN, kan du prøve at logge ind på din yndlingstjeneste for at se, om der er noget nyt!

Split tunneling og multi-hop

En af de mest oversete VPN -funktioner er delt tunneling. I det væsentlige ville split tunneling give os mulighed for at rute noget af vores trafik gennem VPNs internetforbindelse, mens vi dirigerer andre apps eller internettrafik gennem det direkte offentlige netværk. Det er en nem måde at bruge mindre båndbredde på og stadig forblive sikker på.

VPNSECURE - Tilslutning på appen

Tilsvarende er multi-hop en funktion, som vi betragter som en del af de bedste VPN’er. Nogle gange kaldet en dobbelt VPN, selvom den muligvis bruger mere end to servere, tilføjer multi-hop et ekstra lag af serversikkerhed til en normal VPN-forbindelse ved at kaskader trafikken. Først troede vi, at multi-hop kunne være overdreven, men efter at have foretaget mere research opdagede vi, at folk kunne korrelere indgående og udgående VPN-trafik gennem en enkelt server. Selvom det gør hastigheder langsommere, er multi-hop et stort sikkerhedsforøgelse.

Vi var skuffede over at lære VPNSecure tilbyder ikke split tunneling eller multi-hop, men de planlægger i den nærmeste fremtid. For en VPN med en stor opdelet tunneloption og multi-hop, skal du ikke lede længere end vores Surfshark Review.

Krypteringsmetoder

Kryptering er nøglen til enhver god VPN, for hvad er brugen af ​​at sikre dine oplysninger, hvis folk let kan bryde ind i det? AES eller avanceret krypteringsstandard bruges til kryptering og dekryptering af data, der flyder gennem VPN’er. VPNSecure kan prale af en AES på op til 256-bit, som er den højeste standard, der oftest bruges i dag.

Hurtigt tip: Hvis en VPN annoncerer en 64-bit krypteringsstandard, skal du fortsætte med at rulle! 64-bit kryptering er forældet og utilstrækkelig.

Abonnementsinfo

Alle VPNSecures prisniveauer indeholdt de samme funktioner, så det var virkelig let for os at beslutte, hvilken pakke vi havde brug for. I 30 dage tilbyder VPNSecure en gratis prøve med alle de grundlæggende inkluderede, så du kan hoppe ind og sørge for at elske VPN, før du forpligter dig til en plan.

Månedlige Seks måneder Et år 3 år
Samlet beløb, der er faktureret $ 9.95 $ 49.95 $ 79.95 $ 107.64
Månedlig sats $ 9.95 $ 8.32 $ 6.66 $ 2.99
Samlede besparelser* $ 0.00 $ 9.75 $ 39.45 $ 250.56

*Sammenlignet med den månedlige plan.

Med deres laveste månedlige pris til $ 2.99 For en tre-årig pakke falder VPNSecure lige midt i pakken med hensyn til pris. For et dybere dyk, se vores VPNSecure Priser Rundown.

Sammenfattende

VPNSecure gav os næsten alt, hvad vi havde brug for for at søge på nettet sikkert og inkluderede endda nogle unikke funktioner som Meta -søgemaskinen. Imidlertid har hver VPN sine mangler, og VPNSecure havde et par for mange til at lave vores liste over de bedste VPN’er. Nøglefunktioner, som vi elsker som split tunneling, multi-hop og streaming adgang til tjenester som Netflix, var simpelthen ikke tilgængelige. Det er vigtigt at huske, at alles grunde til at bruge VPN’er er forskellige, og der er ingen størrelse, der passer til alle muligheder. Husk det ..

Vi anbefaler vpnsecure, hvis du ..
 • Pas på VPN -selskabet, der ejer deres egne servere
 • Ønsker en meget streng loggingspolitik
 • Tænk unikke funktioner som deres metasøgemaskine har masser af værdi
Hvis du ville have nogen af ​​disse funktioner, er VPNSecure muligvis ikke noget for dig ..
 • Geo-spoofing til streamingtjenester som Netflix
 • Split tunneling og multi-hop

Sikkerhed online Hvis mere end bare at bruge en VPN, så tjek nogle af vores digitale sikkerheds bedste praksis for flere tip til, hvordan man beskytter mod hackere.

FAQS

Har stadig spørgsmål om vpnsecure? Du er heldig, fordi vi har svar på nogle få nedenfor.

 1. Download Downloader -appen i Amazon -butikken.
 2. Download VPNSECURE APK (Android Package Kit) til Android TV / Firestick på VPNSecure -webstedet.
 3. Når du har downloadet VPN Secure APK, starter Downloader -appen automatisk installationen.
 4. Når du er færdig med at installere VPN, skal du åbne din filhåndtering og slette APK og kun forlade VPN.

Den anden mulighed er for dem, der ikke kan få adgang til VPNSecures downloader gennem deres regions Amazon -butik:

 1. Download APK (Android Package Kit) til Android TV/ Firestick på VPNSecure -webstedet.
 2. Kør appen.
 3. På startskærmen skal du navigere til Tools/ Download Manager.
 4. Klik på knappen + i bunden af ​​skærmen.
 5. Indtast “https: // downloads-os.vpnsecure.ME/VPNSECURE-NORMAL-RELEASE.Apk ”i stiområdet.
 6. Klik på “Download nu.”
 7. Klik på “Åbn fil”, når downloaderen APK er blevet downloadet.
 8. Klik på “Installer.”

Endelig, med apps2fire -appen, kan du skubbe indhold fra enhver Android -enhed til din ildsted.

 1. På en separat enhed skal du installere Apps2Fire fra Google Play Store.
 2. På den samme enhed skal du søge efter VPNSecure -appen.
 3. Kør apps2fire og lad det oprette en liste over dine lokale installationer.
 4. Når scanningen er færdig, skal du skubbe menuen til venstre og vælge “Setup.”
 5. Åbn din ildsted.
 6. Gå til indstillinger.
 7. Klik om.
 8. Klik på netværk.
 9. Skriv IP -adressen ned.
 10. Aktivér desuden din Firesticks APK -upload ved at ændre udviklerindstillingerne.
 11. Gå til indstillinger.
 12. Klik på systemet.
 13. Klik på Udviklingsindstillinger.
 14. Vend tilbage til apps2fire -appen på din mobile enhed.
 15. Indtast Firesticks IP -adresse.
 16. Klik på Gem.
 17. Gå til fanen Lokale apps.
 18. Rul ned til VPNSecure -appen.
 19. Vælg installation.
 20. Vent på, at appen installerer.
 21. Åbn appen på din ildsted.

VPNSecure fungerer med Windows, Mac og Linux computere. Derudover tilbyder det apps til Android- og iOS -brugere.

Et abonnement på en måned på vpnsecure koster $ 9.95 om måneden. Virksomheden tilbyder også en seks måneders plan for $ 8.32 om måneden, en års plan for $ 6.66 om måneden og en treårig plan for $ 2.99 om måneden.

Ja, du kan bruge vpnsecure til torrent. 90 procent af VPNSecures servere har torrenting kapaciteter. VPNSecures downloadhastigheder er imidlertid langsomme, på kun 10.5 Mbps. Så mens du kan torrent med vpnsecure, er det sandsynligvis frustrerende.