Hvad er Pro’s & Con’s of Connecting af en VPN med router

Hackere finder konstant nye måder at infiltrere systemer på, og VPN’er er derfor en af ​​de mange måder, hvorpå en bruger kan beskytte sit privatliv meget bekvemt.

VPN på router vs VPN -klient, der kører på enheder

Hej – meget interesseret i subs -udtalelserne om dette. Jeg har brugt Mullvad VPN på min skrivebord og bærbar computer i et par år nu. Jeg kan godt lide brugervenligheden, når jeg har brug for at deaktivere det for at nå nogle regionale steder. Ofte lader jeg det være af for hurtigere downloads og browsing.

Jeg har for nylig købt en ASUS -router, der giver dig mulighed for at konfigurere en VPN -server eller klient. Jeg ville bruge OpenVPN, hvis jeg ønsker at bruge dette. Jeg er dog bekymret over den lethed, som jeg kunne deaktivere det, da jeg skulle logge ind på min router for at gøre dette.

Første spørgsmål: Er der en fordel ved at køre VPN på routersiden mod klienten? Jeg ved, at det ville beskytte alle mine enheder uden at skulle have en klient installeret på hver, men ofte ønsker jeg ikke eller har brug for at bruge VPN.

Andet spørgsmål: Hvad er fordelene ved at konfigurere routeren til at køre som en VPN -server kontra klient?

Jeg ser frem til gruppens ekspertise!

Hvad er Pro’s & Con’s of Connecting af en VPN med router?

VPN -routerforbindelse

Mange af jer har allerede hørt om, hvad et virtuelt privat netværk (VPN) er. VPN’er er blevet ret populære blandt den stigende risiko for sikkerhedsbrud i det 21. århundrede.

Hackere finder konstant nye måder at infiltrere systemer på, og VPN’er er derfor en af ​​de mange måder, hvorpå en bruger kan beskytte sit privatliv meget bekvemt.

For dem, der måske ikke ved, hvordan en VPN faktisk fungerer, etablerer tjenesten i det væsentlige en krypteret forbindelse med en server efter eget valg. Dette betyder, at du med en VPN kan oprette forbindelse til enhver server for at skjule din IP.

Når den er tilsluttet, er al din internettrafik omdirigeret gennem denne server snarere end din faktiske. Du er derfor beskyttet mod at blive sporet, da din faktiske IP er skjult for agenturer, annoncører og potentielle hackere.

Imidlertid har antallet af enheder, vi har i dag, steget dramatisk. Faktisk ejer næsten enhver husstand en smart telefon, en tablet eller en pc eller en kombination af disse.

I betragtning af at alle disse enheder bruges til at oprette forbindelse til internettet, bliver det ganske åbenlyst, at sådanne forbindelser også skal sikres.

Smarte enheder er ikke immun fra at blive hacket og givet deres stigende ejerskab, forskellige institutioner og virksomheder sporer dine aktiviteter til markedsføringsformål.

Som sådan er det at have en VPN, der er forbundet til din router, den eneste mulighed for at give dig sikkerhed på tværs af alle dine enheder.

Som med alt andet er der dog både fordele og ulemper, der er forbundet med at forbinde din VPN til din router direkte. Lad os se, hvad de faktisk involverer.

Fordele ved at forbinde din VPN til din router

Flere enheder kan tilsluttes ad gangen

Som nævnt tidligere kan det være ganske ubelejligt at forbinde hver enhed til en VPN. Det kan være meget tidskrævende at forbinde alle dine enheder til en VPN, når du bruger dem.

Derfor ville en lettere måde være at forbinde din VPN med din primære router selv. Dette giver dig mulighed for at bruge alle dine enheder til enhver tid med en VPN -forbindelse etableret. Du kan derefter bruge internettet uden nogen bekymring, da dit privatliv vil blive beskyttet på tværs af alle dine enheder.

Engangsforbindelse

Hvis du er en almindelig VPN -bruger, vil du kende besværet med at oprette forbindelse til en VPN, hver gang du vil bruge internettet. Desuden er forbindelsen etableret som sådan undertiden svag og bryder ganske ofte.

Dette kan vise sig at være farligt. Til at begynde med husker du muligvis ikke at oprette forbindelse til en VPN i første omgang. For det andet kan det være skadeligt at have en forbindelse, der bryder midtvejs, især hvis du er midt i at foretage eller modtage betalinger.

I betragtning af sådanne problemer anbefales det at have din VPN tilsluttet dig direkte til din router, så din sikkerhed sikres, når du surfer på nettet. Ikke kun vil du være i stand til at spare en betydelig mængde tid, men du vil også være i stand til at holde dine følsomme oplysninger sikre og sikre overalt.

Arbejder med hver platform

Selvom VPN’er er kompatible med næsten alle platforme, er det dog ikke kendt for, hvor pålidelige de er, når de bruges på forskellige operativsystemer. Dette kan potentielt begrænse antallet af enheder, du kan bruge, hvis du bruger separate VPN’er til forskellige enheder.

Måske er en VPN, der er forbundet til din router. Da du altid vil være tilsluttet VPN gennem din router, behøver du ikke at logge ind hver gang du bruger en anden enhed til at bruge internettet.

Ulemper ved at forbinde din VPN til din router

Det er dyrt

Det er uden tvivl, at det at have en router forbundet til en VPN 24/7 giver enestående sikkerhed. Det eneste problem, der kan forekomme, er imidlertid, at selve routeren muligvis ikke fungerer som en VPN -klient.

Dette betyder, at for en router til at oprette forbindelse til en VPN, skal den opføre sig som klient, ellers vil du ikke være i stand til at etablere en forbindelse mellem din router og VPN. Derfor skal du muligvis købe en ny router, der er kompatibel som sådan.

På den anden side kan du konfigurere din eksisterende router i overensstemmelse hermed. Dette kan dog kræve teknisk ekspertise.

Mindre fleksibel

Med en VPN -software installeret på din pc, har du friheden til at tænde eller slukke den efter ønske. Men med en VPN -server, der er forbundet til din router, har du muligvis ikke lov til at gøre det.

Dette indebærer, at da du ikke kan slukke for forbindelsen, når du er tilsluttet en router, vil du ikke være i stand til at få adgang til indhold, der kun leveres i dit hjemland.

Lad os sige, at VPN forbinder dig med en server i Canada, mens du faktisk er i Storbritannien. Da du ikke kan slukke for din VPN -forbindelse, kan du muligvis ikke få adgang til indhold, der kun er tilgængeligt i Storbritannien.

Dette skyldes, at du vises som nogen fra Canada, og derfor får du ikke adgang til landspecifikt indhold.

Jo mere enheder er, jo mindre hastighed

At have et antal enheder, der er tilsluttet den samme VPN -server, kan reducere hastigheden på dit internet markant.

Som sådan anbefales det altid at prøve et par forskellige VPN -servere for at kontrollere, hvilken der fungerer bedst, når det er tilsluttet et antal enheder på samme tid.

Konklusion

For at opsummere kan en router, der er forbundet til en VPN -server, være meget gavnlig med hensyn til at sikre dit privatliv 24/7 og spare dig meget tid. Der er dog også nogle ulemper. I sidste ende kommer det hele ned på kvaliteten af ​​VPN -serveren.

En højere kvalitet vil sandsynligvis kompensere for de ovenfor nævnte ulemper. Sørg altid for, at din VPN -serverudbyder tilbyder overlegen kvalitet.

Lemevpn introducerer 10 Mbps High Speed ​​VPN -servere .Brug kode “hastighed” Få en gratis prøve på den hurtigste VPN