Top-klassificeret VPN med komplet IPv6-support

Du behøver ikke at ændre din VPN -opsætning for at nyde IPv6 -support. VPN -forbindelsen konfigureres automatisk, og alle vores placeringer understøtter den.

IPv4 og IPv6 -trafik

Dit VPN-forbindelse til stedet på en transitport kan understøtte enten IPv4-trafik eller IPv6-trafik inde i VPN-tunnelerne. Som standard understøtter et sted-til-sted VPN-forbindelse IPv4-trafik inde i VPN-tunnelerne. Du kan konfigurere en ny VPN-forbindelse til stedet til understøttelse af IPv6-trafik inde i VPN-tunnelerne. Så hvis din VPC og dit lokale netværk er konfigureret til IPv6-adressering, kan du sende IPv6-trafik over VPN-forbindelsen.

Hvis du aktiverer IPv6 til VPN-tunnelerne til dit sted til sted VPN-forbindelse, har hver tunnel to CIDR-blokke. Den ene er en størrelse /30 IPv4 CIDR -blok, og den anden er en størrelse /126 IPv6 CIDR -blok.

Følgende regler gælder:

  • IPv6 -adresser understøttes kun til de indvendige IP -adresser på VPN -tunnelerne. De udvendige tunnel -IP -adresser til AWS -slutpunkterne er IPv4 -adresser, og den offentlige IP -adresse på din kunde Gateway skal være en IPv4 -adresse.
  • Site-to-site VPN-forbindelser på en virtuel privat gateway understøtter ikke IPv6.
  • Du kan ikke aktivere IPv6-support til en eksisterende VPN-forbindelse til stedet til stedet.
  • En VPN-forbindelse til stedet til stedet kan ikke understøtte både IPv4 og IPv6-trafikken.

For mere information om oprettelse af en VPN -forbindelse, se Trin 5: Opret en VPN -forbindelse.

Top-klassificeret VPN med komplet IPv6-support

Top-klassificeret VPN med komplet IPv6-support

IPv4 – Internet Protocol version 4 – Er den aktuelle teknologi, der tildeler unikke IP -adresser til enheder, der prøver at oprette forbindelse til internettet. Ved hjælp af 32 bit kan IPv4 understøtte 2^32 IP -adresser. Det er omkring 4.29 milliarder. Det lyder meget som.

IPv6 har en overlegen kapacitet til langt mere numeriske adresser ved hjælp af 128 bit (det er 3.4 x 10^38 mulige adresser), som ville være mere end nok, selvom hver enkelt person ejede en milliard enheder. Den dårlige nyhed er, det vil tage tid og penge til en komplet overgang til IPv6, da alle enheder, operativsystemer og internetudbydere er nødt til at støtte begge protokoller samtidigt i mellemtiden.

De gode nyheder? skjule.ME VPN tilbyder nu IPv6 -support på alle servere på tværs af alle steder, hvilket muliggør problemfri krypteret forbindelse på tværs af alle enheder på både IPv4 og IPv6 -protokoller.

Beskyttelse mod IPv6 -lækager

Da de fleste VPN’er endnu ikke leverer IPv6 -support, når du prøver at få adgang til et IPv6 -websted, er internettrafikken udelukket fra den krypterede VPN -tunnel og dirigeret direkte gennem ISP i stedet. Dette besejrer formålet med at bruge en VPN og efterlader dig modtagelig for IP -lækager og sårbar over for at blive overvåget.

Dobbelt stakopløsning

skjule.ME VPN bruger en dobbelt stakkonfiguration til at levere IPv6 -forbindelse, der understøtter både IPv4 og IPv6. Dette sikrer problemfri beskyttet forbindelse på begge protokoller.

Hurtigere downloads

IPv4 og IPv6 Internet bruger ikke nødvendigvis den samme infrastruktur. Faktisk kan IPv6 -netværk muligvis tilbyde hurtigere hastighed på grund af mindre overbelastning på IPv6 -infrastruktur. Dette skaber en mulighed for dig at opleve højere downloadhastighed.

Hvad du har brug for at vide

#1 Deaktiver ikke IPv6 -support på din enhed

Forladelse af funktionen tændt giver dig kun et ekstra beskyttelseslag. Det kompromitterer ikke din internetsikkerhed på nogen måde. Hvis noget, er det en forsikring mod utilsigtede IPv6 -lækager.

#2 Sådan opsættes IPv6 VPN

Du behøver ikke at ændre din VPN -opsætning for at nyde IPv6 -support. VPN -forbindelsen konfigureres automatisk, og alle vores placeringer understøtter den.

#3 IPv6 -forbindelse

Hvis du ser en IPv6 -adresse på en IP -check på trods af at din internetudbyder ikke understøtter IPv6, er det den offentlige IP -adresse på skjulet.ME VPN Server.

Hvorfor har du brug for en VPN med IPv6 -support

Hvorfor har du brug for en VPN med IPv6 -support

I dag skal beskyttelse af dit privatliv ikke længere betragtes som valgfrit. Overtrædelse af privatlivets fred har forskellige former; Regeringer, virksomheder og endda enkeltpersoner kan få adgang til store mængder af digital identitetsinformation og bruge dem til deres gevinst.

Et dedikeret beskyttelsesværktøj til beskyttelse af personlige. Selv specialiserede værktøjer kan undertiden mislykkes.

Hvordan IPv6 blev til

Til et bestemt punkt var alle IP -adresser tilpasset IPv4 -standarden. Selvom det tjente sit formål godt, bruger IPv4 32-bit adresser, hvilket betyder, at ikke mere end 4.294.967.296 adresser kunne eksistere.

For at tackle de problemer, der blev rejst af det endelige antal IPv4 -adresser, blev IPv6 -standarden introduceret. IPv6 bruger 128-bit hexadecimale adresser, hvilket giver et enormt rigeligt adresserum (10 28 eller 79.228.162.514.264.337.593.543.950.336 gange større end IPv4). Desuden indeholder IPv6 -adresser enkle overskrifter.

At imødekomme flere enheder på Internettet er dog kun en af ​​mange ting, IPv6 er velegnet til. Lige vigtige funktioner inkluderer:

  • Bedre, indbygget sikkerhed: Understøtter IPSEC gennem udvidelsesoverskrifter og giver således ende til ende sikkerhed og forbedret interoperabilitet mellem IPv6-enheder
  • QoS Support: Tillader pakkemærkning og letter speciel flowhåndtering takket være flowetiketfeltet i IPv6 -header
  • Øget pålidelighed og hurtigere hastigheder: Tillader båndbredde-intensiv pakkestrømme, såsom mediestrømme, for at nå mange destinationer samtidig takket være support til multicast-adresse

IPv6 og VPNS

Selvom IPv6 føles som en sølvkugle, er verden ikke helt klar til at omfavne den. Nogle VPN’er kæmper for eksempel stadig for at beskytte IPv6 -brugere mod datalækager, hvilket er en alvorlig ulempe med hensyn til privatlivets fred.

Denne delvise kompatibilitet kan efterlade IPv6-brugere udsat og sårbare over for forskellige risici, herunder overvågning, profilering, tredjeparts servicesporing og målrettede angreb.

Nogle VPN -udbydere opfordrer endda brugerne til at deaktivere IPv6 på deres systemer for at forhindre lækager. Brug af en VPN med fuld IPv4 og IPv6 -support sikrer imidlertid, at al trafik er beskyttet mod overtrædelse af privatlivets fred, uanset hvilken protokol der bruges.

En pålidelig VPN skal ikke lade nogen sten være uovervåget og beskytte dit privatliv ved at holde din forbindelse lufttæt. Datalækager, endda mindre, kan udsætte din virkelige identitet for uønskede skuespillere og give dem mulighed for at spore din online aktivitet.

Hvis du overvejer at bruge en VPN, skal.

En VPN med fuld IPv6 -support kan øge dit online privatliv

For at indpakke det gør statsløs autokonfiguration, forbedrede sikkerhedsfunktioner og forbedret ydelse IPv6 til et godt valg for virksomheder og enkeltpersoner, der leder efter pålidelige forbindelser og førsteklasses beskyttelse af personlige oplysninger.

En VPN med fuld IPv6 -support kan hjælpe dig med at opnå en sikker og problemfri internetoplevelse med forbedrede privatlivsfunktioner. Det har alle funktionerne i en traditionel VPN, men giver meget tiltrængt ro i sindet ved at beskytte dit privatliv på IPv4 og IPv6.