10 bedste Mac VPN -software til Mac -ejere i 2022

Contents

Et stort pluspunkt er den gratis prøve. I modsætning til de fleste af de andre apps, vi har testet, kræver Cyberghost ikke, at du overleverer kreditkortoplysninger, før du prøver det. Så du kan teste det ordentligt, inden du træffer en beslutning om, hvorvidt du skal købe den eller ej. Prisen starter fra $ 12.99 pr. Måned.

Download VPN til Mac

Downloads-macos

Download vores MacOS VPN -app fra Mac App Store eller Standalone for at beskytte dit privatliv og prøv ubegrænset og sikker websurfing overalt og når som helst med din MacBook Air, Mac Pro, Mac Mini og andre macOS!

Bemærk: VPN Unlimited er også tilgængelig som en del af Monodefense Security Bundle.

VPN Unlimited – Din personlige VPN til MacBook, Mac Pro, Mac Mini

Se dine foretrukne streamingmedier, uanset hvor du er

VPN Unlimited tilbyder dig et valg af dedikerede streamingservere, designet til at få adgang til de rige mediebiblioteker i Hulu, BBC iPlayer, ESPN+og Max. Download VPN til Mac og Binge-Watch dine yndlings-tv-shows og serie overalt!

Nyd uovertruffen pålidelighed af VPN -forbindelse uden dråber på macOS

Vores team implementerede en meget sikker Kill Switch-funktion, der slukker for din MacBooks Wi-Fi-forbindelse, hvis noget går galt med din VPN-app. VPN Unlimited indeholder også sikkerhedsprotokoller, der giver dig stabil internettrafik uden VPN -forbindelse falder. Så tænd for kill switch, beskyt dine følsomme oplysninger og hold din Mac fri for utilsigtede internetforstyrrelser.

Whitelist betroede WiFi -netværk, du betragter som sikker til din MacBook

Opret din egen liste over betroede WiFi -netværk i vores VPN til Mac. Din VPN -forbindelse deaktiveres automatisk, når du opretter forbindelse til et af disse netværk. Download VPN Unlimited, brug WiFi -netværk, som du betragter som sikkert for dit internet og frihed, og undgå forbindelseshastighedstab med den bedste VPN -app på Mac.

Sådan får du VPN -ubegrænset på Mac

Download VPN Unlimited
Opret internetforbindelse til en VPN -server
Gennemse på nettet, uanset hvor du er

For at lære at downloade en selvstændig version af KeepSolid VPN ubegrænset på macOS, se vores manualer. Vælg MacBook som din platform, og følg de trin, der er givet i installationsguiden. Hvis du har brug for hjælp, skal du tjekke vores FAQ eller kontakte vores supportteam.

Downloads-macos

Ultimate sikkerhed med bedste VPN på MacBook Air

Downloads-macos

Beskyt din Mac -luft på offentlige WiFi -netværk

VPN Unlimited tilbyder dig ende-til-ende-kryptering og superhurtige sikkerhedsprotokoller, der indkaster dine internetforbindelseslogfiler og beskyt din enhed selv på offentlige WiFi-netværk.

Mask din online aktivitet på MacBook og nyd internettet

Download VPN Unlimited og opret forbindelse til ethvert VPN -serverplacering for at skjule din rigtige IP -adresse og få adgang til internettet uden hastighedsbegrænsninger. Arbejder med både normal internetforbindelse og mobil- og wifi -netværk!

Oplev lynhurtig internetforbindelse med VPN til Mac Air

VPN Unlimited giver dig de bedste forbindelseshastigheder uden VPN -forbindelsesdråber. Dette er takket være en enorm liste over VPN -servere over hele verden og en række VPN -sikkerhedsprotokoller at vælge imellem.

Hvorfor bruge VPN ubegrænset til Mac

VPN Unlimited giver dig mulighed for at stole på din MacBook Pro / Mini til alt. Vores VPN -app er en stærk løsning til internetfrihed, sikkerhed og privatliv for dine Mac -computere. Med det kan du få adgang til ethvert websted, du kan lide, nyd at gennemse uden hastighedsbegrænsninger og forbindelsesdråber og få ubegrænset adgang til enhver ressource, du ønsker.

Brug VPN Unlimited -appen til Mac til:

 • Kommuniker med dine venner via Facebook og andre sociale medier uden VPN -forbindelsesdråber
 • Adgang til yndlingsspilsider og meget mere hvor som helst uden besvær
 • Få adgang til videostreamingtjenester lige fra din MacBook
 • Beskyt dine logfiler, internetfrihed og macOS -enheder med en række sikkerhedsprotokoller

VPN Unlimited Mac -brugere har adgang til tusinder af VPNS -servere over hele kloden. Du kan nemt skifte mellem servere på farten for at sikre, at de højeste forbindelseshastigheder uden VPN -forbindelse falder og får fuld adgang til alle dine foretrukne online ressourcer.

Downloads-macos

Fordelene ved at downloade den bedste sikre VPN til Mac, Mac Pro, Mini og iMac

Downloads-macos

Gå usynlig og privat med Mac Pro og Mac Mini VPN Service

Få VPN -ubegrænset konto for at få en virtuel IP -adresse og skjule dine online aktiviteter fra hackere, trackere og eventuelle uautoriserede tredjeparter

Beskyt din enhed mod eventuelle cybertrusler med sikkerhedsprotokoller

Ved hjælp af vores VPN til alle iMac -modeller og MacBook Pro kan du være sikker på, at ingen hacker får adgang til dine private fotos, browserhistorie og andre følsomme data

Få adgang til ethvert indhold på nettet med VPN til MacBook Pro

Installer VPN -ubegrænset på din Mac, vælg VPN -serverplaceringen, hvor det indhold, du har brug for, er tilgængeligt, og hold dig gratis online med vores VPN -app

Top 6 funktioner i VPN til Mac -software

Ingen hastighedsbegrænsninger og datagrænser

Download, gennemse, strøm eller del, VPN -ubegrænsede brugere er fri til at gøre, hvad de vil!

Keepsolid Wise Technology

Prøv et yderligere niveau af trafikkryptering og anonymitet til din internetfrihed, forbedret privatliv og ubegrænset webadgang uden VPN -forbindelsesdråber

3000+ servere på 80+ lokationer

Uanset hvor du er, vil VPN Unlimited dig forbinde dig til dit yndlingsindhold

Ubegrænsede enheder

Betal en gang – Brug på alle dine enheder. Nyd ægte frihed med en VPN på din MacBook eller enhver bærbar computer, tablet, smartphone eller pc.

256-bit datakryptering

Brug det højeste krypteringsniveau i VPN -branchen til at sikre dine private data fra hackere, spyware og regeringer

Yderligere tjenester

Beskyt dine online aktiviteter med vores ekstramateriale: Lifetime VPN og Team VPN -indstillinger, personlige servere og IP’er og yderligere enhedsspor

FAQ om brug af VPN -applikation på MacBook Air/Pro/andre macOS

Hvad er den bedste VPN til Mac -app?

VPN Unlimited er den bedste VPN, du kan få på Mac App Store. Kompromisløse sikkerhedsprotokoller, uovertruffen privatliv, anonymitet og forbindelseshastigheder og ubegrænset internetfrihed – det er det, der hjælper vores VPN for macOS med at skille sig ud fra resten.

Vores team af eksperter har arbejdet inden for sikkerhedsområdet i mere end 9 år, og vores sikkerhedssoftware til Mac Pro og Mini har tjent tilliden til mere end 35 millioner brugere.

Sådan får du en VPN til Mac -app?

Det er virkelig let at downloade VPN Unlimited på Mac:

 1. Klik på App Store -ikonet på din MacOS -enhed
 2. Find vores VPN i Mac App Store
 3. Klik på knap og vent til vores MAC VPN -software er downloadet til din startskærm
 4. Det er det! Du har lige installeret vores VPN på din Mac. Start VPN -ubegrænset og nyd en helt ny internetpræstation

Sådan bruges VPN på Mac?

Vores VPN-applikation betragtes som den mest brugervenlige VPN til MacBook. Alt hvad du skal gøre for at starte er:

 1. Start appen, og log ind ved hjælp af dit keepsolid -id og din adgangskode
 2. Opret forbindelse til en VPN -server ved at klikke på det store blå Start knap. På denne måde er du tilsluttet til en automatisk valgt optimal server
 3. For at oprette forbindelse til en anden VPN -ubegrænset server skal du klikke på servernavnet under startknappen og vælge en server på listen
 4. Tjek avancerede indstillinger og funktioner ved at klikke på burgerikonet n øverste venstre hjørne

Sådan løser du problemet med “evigt statusopdatering”?

Hvis du bruger et ældre operativsystem på din Mac og oplever et “Forever Updating Status” -problem, skal du følge dette link. Der finder du trin-for-trin-instruktioner om, hvordan man løser det.

Åh nej, VPN -ubegrænset fungerer ikke. Hvad skal jeg gøre?

Hvis KeepSolid VPN Unlimited ikke fungerer på din MacBook Air eller en anden MACOS -enhed, bedes du kontakte vores 24/7 kundesupport – de hjælper gerne!

Downloads-macos

Sådan får du en gratis VPN til MAC midlertidigt

Downloads-macos

Endnu en grund til at vælge KeepSolid VPN ubegrænset til din MacBook er vores prøveperiode. Vores VPN MacBook -app tilbyder dig et premium sæt funktioner, som du kan bruge i 7 dage til absolut gratis. VPN ubegrænset prøveperiode giver dig adgang til alle funktionerne i vores VPN -app, så du kan se, hvordan vores app fungerer i praksis. Du skal bestemt prøve det!

Top 5 VPN -funktioner til at prøve gratis i vores VPN til macOS:

 • Streaming -servere
 • Optimal server
 • Pålidelige netværk
 • Kill switch -indstilling
 • Forskellige VPN -protokoller såsom Wireguard, OpenVPN osv.

Download VPN Unlimited -appen og nyd sikker browsing med den bedste VPN -software til Mac gratis!

Hvordan man opretter en indfødt VPN på macOS

 1. Klik på Æble ikon>Systempræferencer, Vælg derefter VPN i sidebjælken.
 2. Klik Tilføj VPN -konfiguration, Vælg derefter typen af ​​VPN -forbindelse.
 3. Skriv navnet på VPN i feltet Visningsnavn.
 4. Hvis du har brug for at konfigurere L2TP via IPsec VPN, skal du klikke på Konfiguration Pop-up-menu eller brug bare standardkonfigurationen.
 5. Indtast indstillingerne for den nye VPN -service.
 6. Cisco ipsec eller IKEV2: Du kan indtaste indstillinger for DNS og proxy.
 7. Klik skab.

Bemærk: Du skal klikke på afkrydsningsfeltet for at vise VPN -status i menulinjen, så VPN -ikonet viser i menulinjen.

At indstille en indbygget VPN -konfiguration kan være udfordrende. Desværre fungerer det ikke altid hurtigt og effektivt. Problemet med VPN -forbindelsestilgængelighed kan hurtigt løses af VPN -klienten!

I stedet for at konfigurere VPN -forbindelsen selv igen og igen, delegerer dette arbejde til VPN -ubegrænset. Ved at bruge VPN -ubegrænset til macOS kan du få en sikker og hurtig forbindelse til mere end 80 lokationer i et enkelt klik. Med maskering af din cyberidentitet giver vores VPN også førsteklasses sikkerhed med en nul-log-politik. Det betyder, at ingen kan få dine data i et ikke -krypteret format.

Få VPN -app til andre platforme

Nyd anonym surfing på andre enheder end din MacBook med vores VPN -software som dit cybersecurity -skjold. Download VPN ubegrænset og beskyt dig mod cybertrusler.

10 bedste Mac VPN -software til Mac -ejere i 2022

Hovedbillede af 10 bedste Mac VPN -software til Mac -ejere i 2022

Hvis du er bekymret for dit privatliv, når du bruger din Mac Online, kan et virtuelt privat netværk (VPN) -tjeneste være løsningen. Med en VPN kan du skjule din IP -adresse og derfor din placering med kun et par klik. Til alle, der kigger udefra, ser du ud til at være et andet sted i verden, og ingen vil være i stand til at linke din IP -adresse tilbage til dig.

Før verden blev ramt af en global pandemi, voksede VPN -brugen. Men når lockdowns virkelig tog fat, eksploderede det. Med flere mennesker, der arbejder hjemmefra, gik efterspørgslen efter VPN’er gennem taget, og steg med op til 41% på bestemte punkter. Og den vigtigste motivation for mange VPN-brugere har været privatlivets fred-især når du bruger offentlig Wi-Fi.

Ikke kun er VPN’er gode til dit privatliv, de kan hjælpe dig med at komme rundt i geo-blokering. For eksempel, hvis du er baseret i USA, kan du bruge en VPN til din Mac til at se UK Netflix -indhold. Det skyldes, at VPN’er kan narre websteder og online apps til at tro, at du er i et andet land.

Når det kommer til at vælge en VPN -service, er du dog forkælet efter valg. Der er masser af forskellige VPN’er til Mac. For at hjælpe dig med at finde den rigtige VPN -service til dig, har vi samlet 10 bedste tilgængelige lige nu.

Purevpn

Purevpn

Generelt gode hastigheder.
Tilbyder en syv-dages retssag.

Netshade

Netshade

Meget billig VPN.
Tests forbindelseshastighed og ping.

Tunnelbear

Tunnelbear

Meget enkel grænseflade.
Brugere kan prøve det med en gratis konto.

Nordvpn

Nordvpn

Tilbyder nogle af de hurtigste VPN -forbindelser omkring.
Har et godt udvalg af VPN -protokoller.

MacKeeper

MacKeeper

Pakket med yderligere funktioner oven på VPN.
Vil rengøre og optimere din Mac i et par klik.

Cyberghost

Cyberghost

Opretter forbindelse til tusinder af servere.
Tilbyder en simpel gratis prøve.

Surfshark

Et godt udvalg af VPN -funktioner.
Kan forbedres med sikkerhedsfunktioner for et par dollars mere.

Expressvpn

Gode ​​hastigheder på tværs af servere.
Arbejder med mange forskellige enheder.

Privat internetadgang

Privat internetadgang

Pakket med VPN -funktioner.
Blokerer annonceservere.

Vyprvpn

Vyprvpn

Opretter forbindelse til Chameleon Anti-Censurship Protocol.
Uafhængigt revideret.

Purevpn

Purevpn

Generelt gode hastigheder.
Tilbyder en syv-dages retssag.

Netshade

Netshade

Meget billig VPN.
Tests forbindelseshastighed og ping.

Tunnelbear

Tunnelbear

Meget enkel grænseflade.
Brugere kan prøve det med en gratis konto.

Nordvpn

Nordvpn

Tilbyder nogle af de hurtigste VPN -forbindelser omkring.
Har et godt udvalg af VPN -protokoller.

MacKeeper

MacKeeper

Pakket med yderligere funktioner oven på VPN.
Vil rengøre og optimere din Mac i et par klik.

Cyberghost

Cyberghost

Opretter forbindelse til tusinder af servere.
Tilbyder en simpel gratis prøve.

Surfshark

Et godt udvalg af VPN -funktioner.
Kan forbedres med sikkerhedsfunktioner for et par dollars mere.

Expressvpn

Gode ​​hastigheder på tværs af servere.
Arbejder med mange forskellige enheder.

Privat internetadgang

Privat internetadgang

Pakket med VPN -funktioner.
Blokerer annonceservere.

Vyprvpn

Vyprvpn

Opretter forbindelse til Chameleon Anti-Censurship Protocol.
Uafhængigt revideret.

Purevpn

Purevpn

Generelt gode hastigheder.
Tilbyder en syv-dages retssag.

Netshade

Netshade

Meget billig VPN.
Tests forbindelseshastighed og ping.

Tunnelbear

Tunnelbear

Meget enkel grænseflade.
Brugere kan prøve det med en gratis konto.

Hvad gør en god VPN -app til Mac?

Der er et par ting at passe på, når du prøver at finde en VPN -løsning til din Mac:

 • Pålidelige hastigheder: Hvordan du vælger en VPN til din Mac afhænger meget af, hvordan du vil bruge den. Hvis du bare vil være anonym og skjule din placering, har du ikke brug for de hurtigste hastigheder. Men hvis du vil downloade en masse filer eller bruge P2P -fildeling, jo hurtigere hastigheder du kan få, jo bedre.
 • En dræbskontakt: For mange brugere er en Kill Switch -funktion en god idé. Det vil afskære din Mac’s internetforbindelse, hvis VPN mislykkes af en eller anden grund. Det forhindrer din rigtige IP -adresse i at blive synlig for eventuelle eksterne parter.
 • Antal placeringer: Stort set alle VPN’er tilbyder forbindelser til større europæiske nationer og lande som USA og Canada. Men hvis du vil have forbindelser i Afrika, Asien og andre områder af verden, skal du sørge for, at din valgte VPN faktisk har servere der.
 • Prisfastsættelse af overkommelig pris: Næsten alle VPN’er, vi prøvede, får dig til at tage et abonnement. Og du kan ikke engang prøve dem uden at tilmelde dig. I stedet skal du udlevere penge, derefter annullere automatisk fornyelse og derefter anmode om en refusion. Du får stadig dine penge tilbage, men det er en besvær, vi kunne undvære. Hvis du kan finde en VPN med en ordentlig gratis prøve, er det en bestemt bonus.

Nordvpn

3.3 Nordvpn
(29 anmeldelser)

Nordvpn

Hurtige VPN -servere
Et godt udvalg af VPN -protokoller
Overvåger dit ID for overtrædelser
Web browsing sikkerhedsfunktioner

Nordvpn -appen til Mac gør tingene lette, der kommer med et par forudindstillede VPN -forbindelser optimeret til visse typer opgaver – downloads, hastighed og browsing. Disse forudindstillinger vælger placeringen for dig, men hvis du graver ind i indstillingerne, kan du også specificere bestemte lande. Med pris fra $ 11.99 pr. Måned tilbyder Nordvpn mere end 5.000 servere, og du kan oprette forbindelse til seks enheder på én gang.

I vores test forbandt Nordvpn i gennemsnit 91% af vores fulde bredbåndshastighed. Det var ikke altid den hurtigste MAC VPN på hvert sted, men det var det hurtigste samlede og den mest konsistente.

Du får fire VPN -protokoller at vælge imellem: Nordlynx, IKEV2, OpenVPN (UDP) og OpenVPN (TCP). Plus nyttige funktioner som en dræbskontakt, der kobler dit internet, hvis VPN mislykkes af en eller anden grund. Det hjælper med at holde din rigtige IP -adresse under indpakning. Og hvis du er bekymret for din anonymitet, vil du være glad for at høre, at PricewaterhouseCoopers AG revideret Nordvpn to gange og bekræftede, at det var fuldt ud i overensstemmelse med sine politikker uden logging.

Nordvpn leveres også med sikkerhedsfunktioner, som du generelt ikke ser i VPN -software. Blandt dem er Cybersec, som, når det er aktiveret, blokerer adgangen til skadelige websteder. En anden nyttig funktion er Dark Web Monitor, der giver dig besked, hvis din e -mail -adresse findes på lækkede lister på det mørke web. Og en nyere funktion er statistik, som giver dig mulighed for at se, hvor meget tid du har brugt til at være tilsluttet Nordvpns servere.

Content-Image Screenshot 2022-04-29 kl. 13.50.20

Tusinder af højhastighedsservere
Yderligere sikkerhedsfunktioner
Kill Switch for at beskytte din identitet
Ingen antivirusfunktioner
Ingen gratis prøve

MacKeeper

3.8 MacKeeper
(28 anmeldelser)

MacKeeper

VPN fungerer godt nok til daglig brug
Inkluderer antivirus i realtid
Rengøringsfunktioner hjælper med at spare diskplads
Optimeringsværktøjer kan give dig et hastighedsforøgelse

MacKeeper er lidt anderledes end de andre VPNS -apps på vores liste. Det er ikke en dedikeret VPN i sig selv, men et alt-i-en-privatliv, sikkerhed og performance værktøjssæt med en integreret VPN klæbet til for godt mål. Handy, hvis du vil både beskytte og forbedre din Mac -browsingoplevelse.

Hvor VPN er bekymret, er der meget at lide. MacKeeper tilbyder 296 serverplaceringer i 50 lande, inklusive flere placeringer i Sydamerika og et i Afrika. Dette er mindre end nogle af de andre VPN’er på denne liste, men det er ikke dårligt i betragtning af det er en del af et multifunktionelt værktøj.

MacKeeper’s VPN er let at bruge og forbinder relativt hurtigt, men dens downloadhastigheder under vores test var lave, og nåede kun et gennemsnit på 32% af den fulde hastighed. I vores tilfælde er det stadig omkring 69 Mbps, så det er fint til hverdagens browsing og let videostreaming, men vi vil ikke anbefale at bruge denne VPN til store downloads. Og på trods af det imponerende udvalg af yderligere funktioner, finder du ikke VPN-specifikke ekstramateriale, såsom delt tunneling eller en dræbskontakt.

Mens MacKeeper inkluderer en VPN til Mac, er det også godt, hvis du vil have en alt-i-en-sikkerheds- og optimeringsløsning med ekstra privatlivsfunktioner. Ud over antivirus, en duplikat finder og en hukommelsesrenser, tilbyder det annonceblokering, ID -beskyttelse, en opdaterings tracker og meget mere. At det har en anstændig VPN -klient uden ekstra omkostninger er imponerende. Prisen fra $ 10.95 om måneden.

Indholdsbillede Image17

Indholdsbillede Image13

Alt-i-en beskyttelse, rengøring og optimering
Real-time antivirusbeskyttelse
Duplikat finder værktøj
Mindre antal VPN -servere
Ingen kill switch -funktion

Cyberghost

3.0 Cyberghost

Cyberghost

Opretter forbindelse til tusinder af servere
Anstændige forbindelseshastigheder
AD og tracker -blokering inkluderet
Tilbyder en gratis prøve

Grundlagt i Rumænien, er Cyberghost hurtigt blevet en populær VPN -løsning for både pc- og Mac -brugere. Det tilbyder syv samtidige forbindelser til 7.900 servere i 91 lande, det leverede medium til høje hastigheder på tværs af alle de servere, vi testede.

Faktisk er det en dygtig VPN -løsning med masser at lide det. Det tilbyder delt tunneling og multihop -funktioner, og det kan prale af en stærk privatlivspolitik. Cyberghost inkluderer også en indholdsblokerende funktion, der blokerer DNS-domæner, der er knyttet til annoncer, trackere og malware. Det fungerer kun med Wireguard -protokollen, men det er nyttigt at have det samme. Og når vi taler om protokoller, understøtter det også IKEV2.

Desværre er Cyberghost ikke blevet uafhængigt revideret siden 2012, og der er nogle spørgsmålstegn over dens ejere. Men det har en nul-log-politik, så du skal forblive anonym.

Et stort pluspunkt er den gratis prøve. I modsætning til de fleste af de andre apps, vi har testet, kræver Cyberghost ikke, at du overleverer kreditkortoplysninger, før du prøver det. Så du kan teste det ordentligt, inden du træffer en beslutning om, hvorvidt du skal købe den eller ej. Prisen starter fra $ 12.99 pr. Måned.

Indholdsbillede Image5

Nem gratis prøve uden kreditkort
Anstændige forbindelseshastigheder
AD og web tracker -blokeringsfunktion
Godt forfaldt en uafhængig revision

0.0 Surfshark

Surfshark

Masser af hurtige servere over hele verden
Mulighed for at tilføje sikkerhed og ID -beskyttelse
Let Kill Switch -funktion
Evne til at rotere IP’er på et sted

Grundlagt i 2018 og med millioner af brugere over hele verden er Surfshark nået langt på kort tid. Med en rig liste over funktioner, sunde downloadhastigheder og en lang række servere og placeringer er dette en fantastisk VPN for Mac -brugere.

Let at bruge, let at navigere og hurtigt at oprette forbindelse, det er ideelt til førstegangsbrugere. Ud over at være i stand til hurtigt at oprette forbindelse til det nærmeste land eller den hurtigste server, kan du oprette forbindelse til statiske IP-servere og multi-hop-servere.

Surfshark understøtter to protokoller: IKEV2 og Wireguard. Det inkluderer også CleanWeb, en annonceblokker og tracker -blokkering. Plus det har væsentlige funktioner som en dræbskontakt. Og det tilbyder roterende IP, der holder din VPN -placering den samme, mens du roterer din IP -adresse.

Med hensyn til revisioner er Surfshark blevet vurderet af Tyskland-baserede Cure53, og det passerede med flyvende farver. Det logger ikke brugeraktivitet, så du kan være sikker på, at dit privatliv er beskyttet til enhver tid.

Da han blev testet, optrådte Surfshark beundringsværdigt, hvor nogle servere gav os omkring 99% af vores fulde internethastighed. Andre placeringer, såsom Sydafrika, var imidlertid især langsommere, hvilket gav os så lidt som 15%. Men mest tilbyder Surfshark gode hastigheder, som er mere end nok til de fleste behov.

Bedst af alt, Surfshark har ikke nogen grænser for enheder eller samtidige forbindelser. Så du kan tilslutte din Mac såvel som mobile enheder, pc’er og smarte enheder som Amazons Fire TV Sticks.

For et par ekstra dollars om måneden (pris starter fra $ 12.95 pr. Måned), kan du tilføje Surfshark One, som giver dig antivirus, ID -overvågning og sikker browsing.