VPN -land til Android

Appen er let at bruge og tilbyder en simpel grænseflade. Brugere kan vælge mellem flere servere beliggende i forskellige lande og forbinde med kun et tryk. VPN land Tilvejebringer også ubegrænset båndbredde og logger ikke nogen brugerdata, hvilket sikrer komplet privatliv og anonymitet.

VPN Land Review & Test 2023 – Husk dette, før du køber

Et canadisk baseret selskab, VPN -land har fungeret fra deres hjemland i de sidste ti år. Etableret i Toronto, Canada i 2006 som en del af Blacklogic Inc. De har opbygget et imponerende antal servere (400) forskellige steder rundt om i verden. Da jeg søgte på sit websted efter information om at fjerne blokering af populære streamingtjenester som Netflix, sendte det mig bare til en anden VPN for at downloade. Lidt skitseret.

VPN -land leverer ubegrænsede tjenester og ubegrænset båndbredde gennem servere beliggende i Canada, Det Forenede Kongerige, De Forenede Stater, Holland, Tyskland, Rusland og Tjekkiet. Bortset fra i tilfælde af Amerika, kan brugerne også nemt streame torrents. Tjenesten er kompatibel med en bred vifte af enheder, der opretter forbindelse til internettet, herunder Windows, Mac, Linux, Android, iOS og DD-WRT. For at afslutte forbindelsesprocessen skal brugerne simpelthen følge de enhedsspecifikke opsætningsvejledninger, der inkluderer billeder, der er tilgængelige på webstedet.

Deres prispakker er lidt mere omfattende end andre VPN -udbydere, såvel som den sædvanlige månedlige og årlige pakke tilbyder de også et livstids- og pokerabonnementer. Og for en engangsbetaling kan deres brugere endda overveje at købe VPN-tjenester for livet. En sædvanlig levetid udgift at overveje, men alligevel tilgængelig. For pokerspillere derude giver VPN-land en skræddersyet poker VPN-konto. Dette giver dig en bolig Toronto IP-adresse- og det er altid det samme. Kuponer tilbydes regelmæssigt på hjemmesiden, hvis du dog har ret med at købe dit abonnement. Værd at vente på, hvis du har til hensigt at tilmelde dig.

Der er ingen gratis retssag til rådighed, og tilbagebetalinger tildeles kun, hvis tjenesten ikke fungerer. Og “gyldigt bevis (såsom et skærmbillede med et fejlnummer og beskrivelse) skal være angivet,” for at etablere det.

VPN Land tilbyder kundesupport via e-mail, supportbilletter og telefon. Brugere kan kontakte dem via e-mail og via supportbilletter 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen, men telefonsupport er kun tilgængelig fra kl. 9 til kl. 17.00. De har dog en omfattende wiki -database, så det er værd at tjekke det ud, hvis du støder på problemer med deres service. Chancerne er, at du kan fejlfinde de problemer, du har derfra.

VPN -landfunktioner – 2023 -opdatering

6.8

&#x1f4b8 Pris 8.33 USD/måned
&#x1f4dd Opbevarer VPN logfiler? Ingen
&#x1f5a5 Antal servere 700+
&#x1f4bb Antal enheder pr. Licens 5
&#x1f6e1 Kill switch Ingen
&#x1f5fa Baseret på land Canada
&#x1f4e5 Understøtter torrenting Ja

VPN -land til Android

VPN Land – Adgang blokeret indhold og beskyt dit privatliv

VPN land er en gratis Android app, der giver brugerne mulighed for at få adgang til blokeret indhold og beskytte deres privatliv. Med denne app kan brugerne omgå geografiske begrænsninger og adgangswebsteder og apps, der ikke er tilgængelige i deres land. i øvrigt, VPN land krypterer al internettrafik, der forhindrer tredjepart i at spore online -aktiviteter.

Appen er let at bruge og tilbyder en simpel grænseflade. Brugere kan vælge mellem flere servere beliggende i forskellige lande og forbinde med kun et tryk. VPN land Tilvejebringer også ubegrænset båndbredde og logger ikke nogen brugerdata, hvilket sikrer komplet privatliv og anonymitet.

samlet set, VPN land er en pålidelig og effektiv VPN App, der tilbyder en nem måde at omgå censur og beskytte dit online privatliv. Uanset om du vil få adgang til blokerede websteder eller beskytte dine personlige oplysninger mod nysgerrige øjne, VPN land er en god løsning.