Hvad betyder VPN -proxy

■ Hvad kan jeg gøre med en VPN?
– Forbedre dit online privatliv og sæt dig i stand til sikkert og anonymt at gennemse internettet
– Beskyt dig, når du bruger en offentlig wifi -hotspot
– Giver dig mulighed for at oprette en sikker forbindelse til et andet netværk over internettet

VPN – Super Unlimited Proxy

■ VPN Super Unlimited Proxy – Gratis VPN til Android
100% gratis proxy! Helt ubegrænset båndbredde! Super hurtig og høj VPN -hastighed! De bedste ubegrænsede gratis proxy -klienter til Android.

VPN Super Unlimited Proxy-Free Proxy VPN, Super Fast VPN til proxy-websteder, se videoer og film, beskyt WiFi Security og Protect Privacy. Turbo opkræver din videostreamingoplevelse.

■ Hvorfor vælge VPN Super Unlimited Proxy?
– Et stort antal servere, højhastighedsbåndbredde
– Vælg apps, der bruger VPN (Android 5.0+ påkrævet)
– Ubegrænset tid, ubegrænsede data, ubegrænset båndbredde
– Ingen registrering eller login krævet
– Ingen log gemmes fra nogen brugere
– Enkelt, et hanen opretter forbindelse til VPN
– Beskyt din sikkerhed og privatliv
– Ingen yderligere tilladelser kræves

■ Hvad kan jeg gøre med en VPN?
– Forbedre dit online privatliv og sæt dig i stand til sikkert og anonymt at gennemse internettet
– Beskyt dig, når du bruger en offentlig wifi -hotspot
– Giver dig mulighed for at oprette en sikker forbindelse til et andet netværk over internettet

■ Foreslå:
– I de fleste lande anbefales det først at bruge IKEV2 -protokollen for bedre stabilitet og forbindelseshastighed.
– Når forbindelsen mislykkes, skal du skifte til OpenVPN UDP og OpenVPN TCP -protokol på sin side.
– Skift til forskellige lande kan også øge adgangshastigheden eller tilslutningshastigheden

■ Privatlivspolitik:
*Når brugeren er i normal brug, logger vi ikke nogen logfiler relateret til brugeren.
– Først når brugeren aktivt undlader at forbinde forbindelsen (kræver, at brugeren klikker på feedback -knappen), indsamler vi den nødvendige brugerforbindelsesfejllog.
*Den indsamlede forbindelsesfejllog er begrænset til succesraten for vores ingeniører for at forbedre VPN -forbindelsen og vil ikke blive delt med nogen person eller organisation.

Download VPN Super Unlimited Proxy, verdens hurtigste sikre virtuelle private netværk, og nyd det hele!

Hvad betyder VPN -proxy

Hvem leverer embedsmændene vores personlige data? - Hvor sikre personlige data med VPN ved hjælp af

I dag er internettet den ting, uden hvilket vi ikke kan forestille os vores liv. Vi kommunikerer, får venner, ser vores foretrukne tv -serie, arbejder og køber forskellige varer på internettet. Vi tænker ofte ikke engang på sikkerheden i vores data og mulig identitetstyveri. Hvad kan der opstå, når vi surfer på nettet?

Du kan bruge en proxy direkte, eller du er måske den, der bruger en VPN -proxyserver. Meget ofte bruger vi dem uden at realisere sondringen mellem disse værktøjer. Så hvad er en VPN -proxy? Ved første øjekast udfører de lignende funktioner. De tillader begge adgang til geo-begrænset indhold og forklædes identiteten af ​​brugerne. De hjælper dig også med at holde din aktivitet privat, uanset om du sender e -mails, streamer videoer, gennemser internettet, læser online beskeder eller downloader filer. Læs denne artikel for at have en idé om, hvad en VPN og proxy er.

Så disse værktøjer fungerer anderledes. Når du opretter forbindelse til en video-streaming-app, et specifikt websted eller et fildelingsprogram til din enhed, opretter du for det første til proxy. Når du har gjort det for første gang, opretter du i fremtiden til denne app eller et websted gennem en ekstern værtsserver. Det er en fordel, hvis du vil maskere din identitet. Det websted, du besøger, vil kun se den IP -adresse, der hører til proxyserveren, så din rigtige IP -adresse ikke ses. På grund af dette vil din placering og identitet være skjult for apps og websteder.

Proxyserver og hvordan den fungerer

Hvad er en proxyserver? Med enkle ord er det en server, der fungerer som mægler mellem internettet og den person, der bruger denne facilitet. Det skjuler din rigtige IP -adresse ved at ændre, hvor din online aktivitet kommer i syne. Ved hjælp af dette værktøj får du lov til at oprette forbindelse til en enkelt proxy -app. Det forhindrer dig i at konfigurere din computer til at komme ind på en proxyserver. Hvad der er værre er, at det ikke anvender nogen kryptering for at beskytte de oplysninger, der passerer gennem dem. Det lader cyberkriminelle og hackere overvåge din online aktivitet.

Regering eller enhver hacker kan opdage din identitet og skubbe dine personlige oplysninger. Sådanne servere kan kun bruges til opgaver, der ikke er særlig vigtige, for eksempel at fjerne blokering af indhold eller omgå geo-begrænsninger. Det er, hvad en proxyserver er.

Hvad er VPN, og hvordan det fungerer

På nogle måder er det meget som en proxy. Denne service vil også maskere din rigtige IP-adresse, som giver dig mulighed for at omgå geo-begrænsninger eller censur. Men i sammenligning med en proxy vil dette værktøj tilbyde flere muligheder, der vil øge din online sikkerhed og forfine din onlineoplevelse. Det fungerer på operativsystemniveauet og krypterer din trafik.

Desuden er forbindelsen mere solid og pålidelig. Vil du være absolut beskyttet? Installer vores pålidelige service og føler fuld beskyttelse.

Få VPN ubegrænset og oplev alle fordele

Download vores pålidelige VPN og føl fordelene ved vores service.

VPN Unlimited – Proxy Shield

Hej, der kan du downloade APK -filen “VPN Unlimited” til Android Free, APK File Version er 9.1.7 Klik på denne knap for at downloade til din Android -enhed. Det er let og garanti. Vi leverer kun originale APK -filer. Hvis noget af materialer på dette websted krænker dine rettigheder, skal du rapportere os

Beskrivelse af VPN Unlimited – Proxy Shield

VPN Unlimited – Bedste VPN -proxy er en af ​​de mest sikre og private tjenester til Android -gadgets på markedet. Det giver sikker tiltrædelse af websteder, du er interesseret i uden nogen begrænsninger. Uanset hvor du er, fungerer det. Tablet platform tilbyder den bedste hastighed, tilslutning og sikkerhed blandt analoge tjenester. Med sin hjælp vil du modtage total online frihed med kun et enkelt klik. Alle typer indhold er inden for armlængden nu, himlen er grænsen.

  • Det er let at bruge service. Du skal kun udføre et tryk eller klikke for at oprette forbindelse til VPN Proxy Server.
  • Dets arbejde er virkelig stabilt. Mange forskellige cloud -proxy -servere er en garanti for kontinuerlig ubegrænset tiltrædelse af ethvert segment af Internettet.
  • Det er en enkel og helt sikker måde at få adgang til ethvert websted, du ønsker. Brugere kan beskytte og skjule deres netværkstrafik under Wi-Fi-hotspots, så du kan være sikker på, at din anonymitet er garanteret.

Nævn venligst: I nogle lande, for eksempel i Kina, Saudi -Arabien, Iran og flere andre, kan indgivet software fungerer forkert på grund af blokering af indgivet platform og dets domæne.

Deltag i millioner af brugere af VPN Unlimited – Bedste VPN -proxy, der holder deres data private. god fornøjelse.

Skærmbilleder af VPN Unlimited – Proxy Shield
Versionshistorik VPN Ubegrænset – Proxy Shield
Ny i VPN Unlimited 9.1.7

– Optimeret godkendelse til brugere.
– Opdateret brugergrænsefladen for at være endnu mere brugervenlig.
– Har du nogen tanker om dette? Vi er glade for at kende dem! Bedøm os, skriv en anmeldelse eller kontakt os lige i appen (Menu> Support> Kundesupport).

Ny i VPN Unlimited 9.1.5

– Forbedret VPN -forbindelseshastighed for europæiske servere.
– Forbedret brugergrænsefladen.
– Har spørgsmål? Du er velkommen til at kontakte vores kundesupport via [email protected]

Ny i VPN Unlimited 9.1.3

– Optimeret godkendelse til brugere.
– Opdateret brugergrænsefladen for at være endnu mere brugervenlig.
– Hvis du har spørgsmål eller feedback, skal du kontakte os direkte i appen (menu> support> kundesupport) eller forlade en vurdering eller gennemgang i butikken.

Ny i VPN Unlimited 9.1.2

– Optimeret VPN -forbindelsen til en bedre hastighedsoplevelse.
– Opdaterede brugte biblioteker til den nyeste version.
– Vi udvikler vores service baseret på din feedback. Hvis du vil foreslå eller spørge noget – tøv ikke med at skrive en anmeldelse i butikken eller i appen (menu> support> kundesupport). Vi vil bestemt tage din mening i betragtning.

Ny i VPN Unlimited 9.1.1

– Optimeret VPN -forbindelsen for bedre hastighedsoplevelse.
– Forbedret det optimale servervalg.
Har du nogen tanker om dette? Vi er glade for at kende dem! Bedøm os, skriv en anmeldelse eller kontakt os lige i appen (Menu> Support> Kundesupport).

Ny i VPN Unlimited 9.1.0

– Styrket VPN -forbindelsesstabilitet.
– Optimeret grafik og animationer til hurtigere ydeevne.
– Har spørgsmål? Du er velkommen til at kontakte vores kundesupport via [email protected]

Ny i VPN Unlimited 9.0.9

– Optimeret hukommelsesforbrug.
– Optimerede interne algoritmer.
– Hvis du har spørgsmål eller feedback, skal du kontakte os direkte i appen (menu> support> kundesupport).

Ny i VPN Unlimited 9.0.8

– Rettet et par ting for at gøre VPN ubegrænset endnu bedre.
Hvis du har spørgsmål eller feedback, skal du kontakte os direkte i appen (menu> support> kundesupport) eller forlade en vurdering eller gennemgang i butikken.

Ny i VPN Unlimited 9.0.7

– Optimeret VPN -forbindelsen for bedre hastighedsoplevelse.
Vi udvikler vores service baseret på din feedback. Hvis du vil foreslå eller spørge noget – tøv ikke med at skrive en anmeldelse i butikken eller i appen (menu> support> kundesupport). Vi vil bestemt tage din mening i betragtning.

Ny i VPN Unlimited 9.0.6

– Optimeret VPN -forbindelsen for bedre hastighedsoplevelse.
Vi udvikler vores service baseret på din feedback. Hvis du vil foreslå eller spørge noget – tøv ikke med at skrive en anmeldelse i butikken eller i appen (menu> support> kundesupport). Vi vil bestemt tage din mening i betragtning.

Ny i VPN Unlimited 9.0.5

– Optimeret VPN -forbindelsen for bedre hastighedsoplevelse.
Vi udvikler vores service baseret på din feedback. Hvis du vil foreslå eller spørge noget – tøv ikke med at skrive en anmeldelse i butikken eller i appen (menu> support> kundesupport). Vi vil bestemt tage din mening i betragtning.

Ny i VPN Unlimited 9.0.4

– Optimeret VPN -forbindelsen for bedre hastighedsoplevelse.
Vi udvikler vores service baseret på din feedback. Hvis du vil foreslå eller spørge noget – tøv ikke med at skrive en anmeldelse i butikken eller i appen (menu> support> kundesupport). Vi vil bestemt tage din mening i betragtning.

Ny i VPN Unlimited 9.0.2

– Rettet et par ting for at gøre VPN ubegrænset endnu bedre.
Hvis du har spørgsmål eller feedback, skal du kontakte os direkte i appen (menu> support> kundesupport) eller forlade en vurdering eller gennemgang i butikken.

Ny i VPN Unlimited 9.0.1

– Optimerede interne algoritmer.
Hvis du har spørgsmål eller feedback, skal du kontakte os direkte i appen (menu> support> kundesupport) eller forlade en vurdering eller gennemgang i butikken.

Ny i VPN Unlimited 8.7.1

– Rettet et par ting for at gøre VPN ubegrænset endnu bedre.
Har spørgsmål? Du er velkommen til at kontakte vores kundesupport via [email protected]

Ny i VPN Unlimited 8.7.0

– Forbedret brugergrænsefladen.
– Forbedret animation af menuelementerne.
Hvis du har spørgsmål eller feedback, skal du kontakte os direkte i appen (menu> support> kundesupport).

Ny i VPN Unlimited 8.6.9

– Forbedret appens ydelse og stabilitet.
– Forbedret streaming VPN -serverepræstation.
Har spørgsmål? Du er velkommen til at kontakte vores kundesupport via [email protected]

Ny i VPN Unlimited 8.6.8

– Fast VPN -statusmeddelelser
– Forbedret brugergrænsefladen
Har spørgsmål? Du er velkommen til at kontakte vores kundesupport via [email protected].

Ny i VPN Unlimited 8.6.7

– Forbedret de vigtigste interaktive elementer
– Optimeret hukommelsesforbrug
Hvis du har spørgsmål eller feedback, skal du kontakte os direkte i appen (Menu> Support> Kontakt support)

Ny i VPN Unlimited 8.6.6
Opdater VPN ubegrænset og kom til den mørke tilstand nu.
Ny i VPN Unlimited 8.6.4

– Fast VPN -statusmeddelelser
– Forbedret de vigtigste interaktive elementer
– Faste mindre oversættelsesfejl
Opdater til den nyeste version for at nyde den forbedrede ydelse!

Ny i VPN Unlimited 8.6.2

– Optimeret hukommelsesforbrug
– Optimerede interne algoritmer
Har spørgsmål? Du er velkommen til at kontakte vores kundesupport via [email protected]

Ny i VPN Unlimited 8.6

En ny opdatering af KeepSolid VPN Unlimited er her! Vores top-notch-software bringer fejlrettelser og endnu flere forbedringer. Tjek dem nedenfor:
– Fast VPN -statusmeddelelser
– Forbedret de vigtigste interaktive elementer
– Faste mindre oversættelsesfejl
Opdater til den nyeste version for at nyde den forbedrede ydelse!

Ny i VPN Unlimited 8.4.8

Regelmæssigt opdaterer vores app, vi stræber efter at forbedre din online oplevelse. Mød den nye version af KeepSolid VPN ubegrænset med fejlrettelser og forbedret ydelse. Opgrader appen og nyd vores top-notch VPN-løsning.

Ny i VPN Unlimited 8.4.7

– Fast VPN -statusmeddelelser
– Forbedret de vigtigste interaktive elementer
– Faste mindre oversættelsesfejl
Opdater til den nyeste version for at nyde den forbedrede ydelse!

Ny i VPN Unlimited 8.4.6

– Fast VPN -statusmeddelelser
– Forbedret de vigtigste interaktive elementer
– Faste mindre oversættelsesfejl
Opdater til den nyeste version for at nyde den forbedrede ydelse!

Ny i VPN Unlimited 8.4.5

– Forbedret VPN -forbindelseshastighed for europæiske servere
– Forbedret brugergrænsefladen
– Forbedret de vigtigste interaktive elementer
Hvis du har spørgsmål eller feedback, skal du kontakte os direkte i appen (Menu> Support> Kontakt support)

Ny i VPN Unlimited 8.4.4

– Optimeret hukommelsesforbrug
– Optimerede interne algoritmer
Har spørgsmål? Du er velkommen til at kontakte vores kundesupport via [email protected]

Ny i VPN Unlimited 8.4.2

– Fast VPN -statusmeddelelser
– Forbedret de vigtigste interaktive elementer
– Faste mindre oversættelsesfejl
Opdater til den nyeste version for at nyde den forbedrede ydelse!

Ny i VPN Unlimited 8.4.1

– Forbedret VPN -forbindelseshastighed for europæiske servere
– Forbedret brugergrænsefladen
– Forbedret de vigtigste interaktive elementer
Hvis du har spørgsmål eller feedback, skal du kontakte os direkte i appen (Menu> Support> Kontakt support)

Ny i VPN Unlimited 8.4

Regelmæssigt opdaterer vores app, vi stræber efter at forbedre din online oplevelse. Mød den nye version af KeepSolid VPN ubegrænset med fejlrettelser og forbedret ydelse. Opgrader appen og nyd vores top-notch VPN-løsning.

Ny i VPN Unlimited 8.3.1

– Fast VPN -statusmeddelelser
– Forbedret de vigtigste interaktive elementer
– Faste mindre oversættelsesfejl
Opdater til den nyeste version for at nyde den forbedrede ydelse!

Ny i VPN Unlimited 8.3

Regelmæssigt opdaterer vores app, vi stræber efter at forbedre din online oplevelse. Mød den nye version af KeepSolid VPN ubegrænset med fejlrettelser og forbedret ydelse. Opgrader appen og nyd vores top-notch VPN-løsning.

Ny i VPN Unlimited 8.2

– Forbedret VPN -forbindelseshastighed for europæiske servere
– Forbedret brugergrænsefladen
– Forbedret de vigtigste interaktive elementer
Hvis du har spørgsmål eller feedback, skal du kontakte os direkte i appen (Menu> Support> Kontakt support)

Ny i VPN Unlimited 8.0.4

Regelmæssigt opdaterer vores app, vi stræber efter at forbedre din online oplevelse. Mød den nye version af KeepSolid VPN ubegrænset med fejlrettelser og forbedret ydelse. Opgrader appen og nyd vores top-notch VPN-løsning.

Ny i VPN Unlimited 8.0.2

Gode ​​nyheder!
Fra nu af er VPN Unlimited en del af vores sikkerhedsbundt monodefense ? Dette bundt indeholder 2 apps: VPN Unlimited and Password Manager Passwarden.
Denne opdatering inkluderer også nogle forbedringer:
– Optimeret hukommelsesforbrug
– Forbedret appens ydelse og stabilitet

Ny i VPN Unlimited 8.0

Gode ​​nyheder!
Fra nu af er VPN Unlimited en del af vores sikkerhedsbundt monodefense ? Dette bundt indeholder 2 apps: VPN Unlimited and Password Manager Passwarden.
Denne opdatering inkluderer også nogle forbedringer:
– Optimeret hukommelsesforbrug
– Forbedret appens ydelse og stabilitet

Ny i VPN Unlimited 7.8

– Fast VPN -statusmeddelelser
– Forbedret de vigtigste interaktive elementer
– Faste mindre oversættelsesfejl
Opdater til den nyeste version for at nyde den forbedrede ydelse!

Ny i VPN Unlimited 7.7

– Fast VPN -statusmeddelelser
– Forbedret de vigtigste interaktive elementer
– Faste mindre oversættelsesfejl
Opdater til den nyeste version for at nyde den forbedrede ydelse!

Ny i VPN Unlimited 7.6

Regelmæssigt opdaterer vores app, vi stræber efter at forbedre din online oplevelse. Mød den nye version af KeepSolid VPN ubegrænset med fejlrettelser og forbedret ydelse. Opgrader appen og nyd vores top-notch VPN-løsning.

Ny i VPN Unlimited 7.4

I denne opdatering leverede vi udgivelsesversionen af ​​Wireguard -protokollen, forbedrede brugergrænsefladen på velkomstskærmen og faste mindre oversættelsesfejl. Opgrader appen og nyd vores top-notch VPN-løsning!

Ny i VPN Unlimited 7.3

– Fast VPN -statusmeddelelser
– Forbedret de vigtigste interaktive elementer
– Faste mindre oversættelsesfejl
Opdater til den nyeste version for at nyde den forbedrede ydelse!

Ny i VPN Unlimited 7.2

Mød funktionen KeepSolid DNS Firewall! Denne sikkerhedsløsning forhindrer dig i at oprette forbindelse til ondsindede websteder og sikrer, at dine private data forbliver beskyttet. De bedste fordele ved KeepSolid DNS Firewall inkluderer:
– Yderligere beskyttelse af dine enheder
– Filtrering af ondsindet trafik
– Blokerer malware og upassende indhold

Med denne splinternye funktion bringer VPN Unlimited din online beskyttelse til et helt nyt niveau. Opdater appen og se selv!

Ny i VPN Unlimited 7.1

Mød funktionen KeepSolid DNS Firewall! Denne sikkerhedsløsning forhindrer dig i at oprette forbindelse til ondsindede websteder og sikrer, at dine private data forbliver beskyttet. De bedste fordele ved KeepSolid DNS Firewall inkluderer:
– Yderligere beskyttelse af dine enheder
– Filtrering af ondsindet trafik
– Blokerer malware og upassende indhold

Med denne splinternye funktion bringer VPN Unlimited din online beskyttelse til et helt nyt niveau. Opdater appen og se selv!

Ny i VPN Unlimited 7.0

Mød funktionen KeepSolid DNS Firewall! Denne sikkerhedsløsning forhindrer dig i at oprette forbindelse til ondsindede websteder og sikrer, at dine private data forbliver beskyttet. De bedste fordele ved KeepSolid DNS Firewall inkluderer:
– Yderligere beskyttelse af dine enheder
– Filtrering af ondsindet trafik
– Blokerer malware og upassende indhold

Med denne splinternye funktion bringer VPN Unlimited din online beskyttelse til et helt nyt niveau. Opdater appen og se selv!

Ny i VPN Unlimited 6.14

– Fast VPN -statusmeddelelser
– Forbedret de vigtigste interaktive elementer
– Faste mindre oversættelsesfejl
Opdater til den nyeste version for at nyde den forbedrede ydelse!

Ny i VPN Unlimited 6.13

Regelmæssigt opdaterer vores app, vi stræber efter at forbedre din online oplevelse. Mød den nye version af KeepSolid VPN Unlimited, som inkluderer:
– Forbedret brugergrænsefladen
– Forbedret VPN -forbindelseshastighed for asiatiske servere
– Fast VPN -statusmeddelelser
Opgrader appen og nyd vores top-notch VPN-løsning!

Ny i VPN Unlimited 6.12

Hej med dig! Gik du glip af vores opdateringer? Vi håber du gjorde 🙂 Mød den nye version af vores applikation med følgende forbedringer:
– Forbedret animation af menuelementerne
– Optimeret hukommelsesforbrug
Tak for at bruge vores software 🙂

Ny i VPN Unlimited 6.11

Det store feriesalg er allerede her! Find tunge rabatter på VPN -ubegrænsede abonnementer lige i appen, og tag din aftale, før den er forbi!

Dagens opdatering inkluderer også nogle forbedringer:
– Forbedret VPN -forbindelseshastighed for asiatiske servere
– Optimeret hukommelsesforbrug

Glædelig ferie og tak for at vælge VPN ubegrænset 🙂

Ny i VPN Unlimited 6.10

En ny opdatering af KeepSolid VPN Unlimited er her! Vores top-notch-software bringer fejlrettelser og endnu flere forbedringer. Tjek dem nedenfor:
– Fast VPN -statusmeddelelser
– Forbedret de vigtigste interaktive elementer
– Faste mindre oversættelsesfejl
Opdater til den nyeste version for at nyde den forbedrede ydelse!

Ny i VPN Unlimited 6.9

Hej med dig! Gik du glip af vores opdateringer? Vi håber du gjorde 🙂 Mød den nye version af vores applikation med følgende forbedringer:
– Forbedret brugergrænsefladen
– Optimeret CPU -brug
Tak for at bruge vores software 🙂

Ny i VPN Unlimited 6.8

Hej med dig! Gik du glip af vores opdateringer? Vi håber du gjorde 🙂 Mød den nye version af vores applikation med forbedret ydelse og forbedret forbindelsesstabilitet. Tak for at bruge vores software 🙂

Ny i VPN Unlimited 6.7

Hvad med en ny opdateret version af vores sikkerhedssoftware? Det er præcis, hvad vi har til dig i dag! Opgrader applikationen nu, og nyd vores forbedringer under hætten såvel som under ændringer:
– Fast VPN -statusmeddelelser
– Forbedret brugergrænsefladet på login
Tak fordi du er sammen med os 🙂

Ny i VPN Unlimited 6.6

Hej med dig! Gik du glip af vores opdateringer? Vi håber du gjorde 🙂 Mød den nye version af vores applikation med følgende forbedringer:
– Forbedret brugergrænsefladen
– Optimeret hukommelsesforbrug
Tak for at bruge vores software 🙂

Ny i VPN Unlimited 6.2

Omsorg for din online oplevelse opdaterer vi regelmæssigt appen.
Vores team har opdateret KeepSolid Privacy Policy for at gøre det lettere at forstå.
Få den nye version med nogle forbedringer under hætten, og nyd den forbedrede ydelse!

Ny i VPN Unlimited 6.1

Hvad med en ny opdateret version af vores sikkerhedssoftware? Det er præcis, hvad vi har til dig i dag! Opgrader applikationen nu, og nyd vores forbedringer under hætten. Tak fordi du er sammen med os 🙂

Ny i VPN Unlimited 6.0

Din online oplevelse er vores første prioritet.
Derfor var arbejdet i dagens opdatering fokuseret på at forbedre ydeevne og forbindelsesstabilitet. Få den opgraderede version nu og se selv!
Glad for at gøre dit online liv sikkert 🙂

Ny i VPN Unlimited 5.7

Hej med dig! Gik du glip af vores opdateringer? Vi håber du gjorde 🙂 Mød den nye version af vores applikation med forbedret ydelse og forbedret forbindelsesstabilitet. Tak for at bruge vores software 🙂

Ny i VPN Unlimited 5.6

Hvad med en ny opdateret version af vores sikkerhedssoftware? Det er præcis, hvad vi har til dig i dag! Opgrader applikationen nu, og nyd vores forbedringer under hætten. Tak fordi du er sammen med os 🙂

Ny i VPN Unlimited 5.5

Omsorg for din online oplevelse opdaterer vi regelmæssigt appen. Få den nye version med nogle forbedringer under hætten, og nyd den forbedrede ydelse!

Ny i VPN Unlimited 5.4

Regelmæssigt opdaterer vores app, vi stræber efter at forbedre din online oplevelse. Mød den nye version af KeepSolid VPN ubegrænset med fejlrettelser og forbedret ydelse. Opgrader appen og nyd vores top-notch VPN-løsning.

Ny i VPN Unlimited 5.2

Regelmæssigt opdaterer vores app, vi stræber efter at forbedre din online oplevelse. Mød den nye version af KeepSolid VPN ubegrænset med fejlrettelser og forbedret ydelse. Opgrader appen og nyd vores top-notch VPN-løsning.

Ny i VPN Unlimited 5.1

En af de hurtigste og mest pålidelige VPN -protokoller, IKEV2, fås nu i Keepsolid VPN Unlimited App til Android! Opgrader til den nyeste version, vælg IKEV2 -protokol og nyd højere hastigheder og uovertruffen stabilitet i din VPN -beskyttelse.

Ny i VPN Unlimited 5.0

En ny redesignet version af KeepSolid VPN Unlimited er her for dig at nyde en forbedret og mere intuitiv brugergrænseflade! I den aktuelle opdatering har vi også foretaget nogle ændringer under hætten for yderligere at forbedre appens samlede ydelse og stabilitet.

Opdater til den seneste version for at nyde alle dens fordele!

Ny i VPN Unlimited 4.25

Omsorg for din online oplevelse opdaterer vi regelmæssigt appen. Få den nye version med nogle forbedringer under hætten, og nyd den forbedrede ydelse!

Ny i VPN Unlimited 4.24

Mød vores seneste opdatering med de overvældende forbedringer:
Forbedret Keepsolid Wise Protocol: Endnu stærkere beskyttelse af dine data.
Optimal protokol: Lad systemet foretage valget af den mest passende protokol til dine nuværende forbindelsesbetingelser.
Trustede netværk: Tilføj netværk til den betroede liste, og VPN -forbindelsen deaktiveres automatisk.
Omdøb din personlige server: Skift standardnavnet på den personlige server til hvad du vil.
Opdater og nyd de nyeste forbedringer!

Ny i VPN Unlimited 4.22

Mød den nyeste version af vores velbesparede VPN-løsning!
– GDPR ændrer sig
– Forbedret forbindelsesstabilitet
– Generelle UI/UX -forbedringer
– Fejlrettelser

Ny i VPN Unlimited 4.16

Her er vores nye opdatering med nogle betydelige forbedringer, der vil gøre din brugeroplevelse bedre. I denne version tilbyder vi: – Bedre forbindelsesstabilitet – Forbedret overordnet UI/UX og ydelse – fejlrettelser

Ny i VPN Unlimited 4.15

Mød den nyeste version af vores velbesparede VPN-løsning! – Tilføjet en ny abonnementsmulighed: 5 Lifetime Slots – Forbedret forbindelsesstabilitet – Generelt UI/UX -forbedringer – fejlrettelser

Ny i VPN Unlimited 4.14

Mød den nyeste version af vores velbesparede VPN-løsning! Denne opdatering bringer en ekstra funktionalitet og forbedringer, såsom: – Killswitch til Android 8 – Forbedret forbindelsesstabilitet – Generelt UI/UX -forbedringer – fejlrettelser

Ny i VPN Unlimited 4.13

Her er vores nye opdatering med nogle betydelige forbedringer, der vil gøre din brugeroplevelse bedre. I denne version tilbyder vi: – Bedre forbindelsesstabilitet – Forbedret overordnet UI/UX og ydelse – fejlrettelser

Ny i VPN Unlimited 4.12

I denne version tilbyder vi: – Protokoludvælgelse: Vælg en protokol til opsætning af en VPN -forbindelse manuelt – Avancerede protokolfunktioner: OpenVPN -protokollen understøtter nu AES -256 -kryptering – Standardforbindelse: Herfra vil du automatisk blive tilsluttet den optimale Server ved din første app -opstart. – Forbedret forbindelsesstabilitet – Generelt UI/UX -forbedringer – fejlrettelser