Speedtest VPN ™

Contents

Først foretog vi internetforskning for at se de “gennemsnitlige” baseline internetforhold og besluttede at bruge en downloadhastighed på 100 Mbps og en uploadhastighed på 10 Mbps til vores test. Disse er gode internethastigheder til gennemsøgning eller streaming.

2023 VPN -hastighedssammenligning: 8 VPN’er testet for upload, download og latenstid

Hver VPN vil hævde at være den hurtigste VPN. Cloudwards var fast besluttet på at finde sandheden. Fortsæt med at læse denne VPN -hastighedssammenligning for at se nøjagtige, daglige data for de hurtigste VPN’er, inklusive downloadhastigheder, uploadhastigheder og latenstid for U.S. og i udlandet.

Af Jackie Leavitt (Chief Editor)
-Sidst opdateret: 19 Jan’23 2023-01-19T11: 52: 50+00: 00

Velkommen til den ultimative VPN -hastighedssammenligning. Se, hvordan disse syv VPN’er sammenlignes i uploadhastigheder, downloadhastighed og latenstid med disse interaktive diagrammer.

Download hastighed (højere er bedre)
Upload hastighed (højere er bedre)
Latency (lavere er bedre)
Kilde: Cloudwards VPN Speed ​​Test. Vi tester dagligt. Data fra 08/23/23 til 09/21/23
Data for region: Alle amerikanske UK AU BR SA SG

 • Hvilken VPN har den bedste hastighed?

Når det er tilsluttet dig.S. Servere, Nordvpn, ExpressVPN, Mullvad og Windscribe tilbyder alle upåklagelige hastigheder med mindre end 10% reduktion i ubeskyttet upload og downloadhastigheder og minimal latenstid. Når gennemsnitsservere testes over hele verden, tilbyder Nordvpn og Surfshark den bedste ydelse.

Det er normalt at miste 10-20% af din ubeskyttede hastighed, når du bruger en VPN. Når du opretter forbindelse til servere længere væk fra dig, vil din hastighed dog normalt falde mere.

06/07/2022 Fakta kontrolleret

Cloudwards ‘VPN -hastighedssammenligning: Upload, download og latenstid

Mange VPN -udbydere hævder at være den hurtigste service på markedet. De kan ikke alle have ret, men problemet er, det er virkelig svært at se, hvilke VPN’er der er hurtigst. Det skyldes, at anmeldelser ofte er afhængige af individuelle testers oplevelse med VPN.

Desværre har gennemgangssteder – inklusive cloudwards – testere over hele verden med vildt forskellige internethastigheder, der svinger hele tiden. Dine internethastigheder påvirkes ikke kun af hvor du er, eller hvilken enhed du bruger, men også af hvilken type internet du bruger: DSL, Fiber eller Cable Internet. Disse faktorer gør det svært at sammenligne VPN’er med et øjeblik.

Det er udfordringen, som Cloudwards var fast besluttet på at løse.

For at teste en VPN’s hastighed så neutralt som muligt besluttede vi at bruge en virtuel maskine ved hjælp af definerede ubeskyttede hastigheder til automatisk at teste VPN -serverhastigheder over hele verden.

Hvordan cloudwards strukturerede de automatiske VPN -hastighedstests

Det var lettere sagt end gjort. Der var mange beslutninger, vi var nødt til at tage, da vi opsatte disse automatiske tests.

Forskning

Først foretog vi internetforskning for at se de “gennemsnitlige” baseline internetforhold og besluttede at bruge en downloadhastighed på 100 Mbps og en uploadhastighed på 10 Mbps til vores test. Disse er gode internethastigheder til gennemsøgning eller streaming.

Hastighedskrav til online aktiviteter:

 • 1-5 Mbps: Online browsing og kontrol af e -mail
 • 5-25 Mbps: Stream i HD
 • 40-100 Mbps: Stream i 4K
 • 100+ Mbps: Download hurtigt store filer

Valg af serverplacering

For det andet med størstedelen af ​​vores læserskare med base i U.S., Vi bestemte, at de virtuelle maskinforsøg skulle stamme fra u.S., Men vi skulle se, hvor hurtigt VPN’er opretter forbindelse til forskellige servere over hele verden.

Her er de serverplaceringer, vi valgte at oprette forbindelse til ved hjælp af den virtuelle maskine med base i U.S.:

 1. Nordamerika: Forenede Stater
 2. Europa: Det Forenede Kongerige
 3. Sydamerika: Brasilien
 4. Afrika: Sydafrika
 5. Asien: Indien (Singapore efter 7. juni 2020)
 6. Oceanien: Australien

Hvis en VPN ikke havde en serverplacering i det specificerede land, valgte vi enten et alternativ eller – hvis der ikke var en serverplacering i nærheden – ikke udførte testen for den region.

VPN & Protocol Selection

For det tredje valgte vi VPN’er, der – fra vores gennemgangstest – viste, at de var kvalitetstjenester med anstændige hastigheder. Disse VPN’er skulle også være kompatible med Linux for at parre med vores virtuelle maskine.

Vi valgte syv kvalitet VPN’er til at starte med, selvom vi kunne tilføje mere i fremtiden:

Efter tilmelding til tjenesterne indstiller vi hver VPN -service til den hurtigste VPN -protokolindstilling for at give de optimale hastighedsresultater.

Dataindsamling

For det fjerde kører vi de automatiske hastighedstest hver eneste dag. Inden for hver daglige test måler vi hastigheden på hver VPN -serverplacering – fem gange i træk. Derefter fjerner vi den langsomste forbindelsestid og gennemsnit de fire resterende resultater for den server. Dette giver et jævnt, pålideligt resultat til downloadhastighed, upload hastighed og latenstid.

VPN -funktioner, der kan påvirke hastighedsresultaterne

I de fleste tilfælde bremser brugen af ​​en VPN din internetforbindelse. Det skyldes, at din forbindelse skal passere gennem VPNs serverplacering først, før du dirigerer til den ønskede internetdestination.

Der er dog VPN -funktioner, der kan gøre denne proces endnu langsommere, inklusive VPN -protokollen, den afstand, du er fra VPN -serveren og – til en vis grad – serverbelastning.

Protokol

Først er VPN -protokollen, du bruger. En sikkerhedsprotokol krypterer din internetforbindelse. En stærk krypteringsprotokol, som OpenVPN, vil normalt bremse din forbindelse mere end en spinkel.

Det er vigtigt at huske, at nogle protokoller kunne være hurtige, fordi krypteringen er mindre sikker. F.eks.

Imidlertid har ikke alle hurtige protokoller svage kryptering. Nogle protokoller har mindre kode, hvilket gør dem mere effektive og hurtigere. Et godt eksempel på dette er Wireguard eller ExpressVPNs Lightway Protocol.

Serverafstand

En anden vigtig faktor at overveje er, hvor langt væk du er fra serverplaceringen. Hvis du er i u.S. Og serveren er i nærheden, du skal se minimal indflydelse på din hastighed og latenstid. Men hvis du er i U.S. Og vil oprette forbindelse til en server i Singapore eller Sydafrika, normalt vil din hastighed falde, og din latenstid går op.

Hvis du overvejer en VPN med multi-hop-servere, skal du huske, at routing af din forbindelse gennem to eller flere servere markant vil bremse din forbindelse og øge latenstid.

Serverbelastning

I mindre grad kan en VPNs serverbelastning påvirke dine hastigheder. En server, der er under 90-100% kapacitet, kan bremse din forbindelse ned. Sandsynligheden for, at dette sker, er slank, hvis VPN -udbyderen har et stort servernetværk, der inkluderer en masse serverplaceringer over hele verden og et stort antal servere på hvert sted.

Nogle VPN’er lader endda brugere vælge hvilken server de vil oprette forbindelse til – eller i det mindste vælge indstillingen “Bedste server”.

Det er værd at bemærke, at vi har tilsluttet den samme server på hvert landsted for vores hastighedstest, hvilket betyder, at hvis denne server tilfældigvis var på 90-100% kapacitet på tidspunktet for testen, kan hastighederne blive påvirket uforholdsmæssigt mere end de andre tilgængelige servere.

Resultaterne af VPN -hastighedstestresultaterne

Resultaterne af VPN -hastighedstestene har været spektakulære. Vi har nu evnen til at se, hvilke VPN’er der konsekvent fungerer med ekstraordinære hastigheder, der har hastigheder, der svinger, og som overhovedet ikke skal hævde at være hurtig.

Vi indstiller U.S. Som standardvisningssted for disse grafer, men du kan se, hvordan VPN fungerer, når du opretter forbindelse til andre serverregioner, samt hvordan det samlet set fungerer (gennemsnit resultaterne fra alle lande).

De hurtigste VPN’er: downloadhastigheder

Når du sammenligner de øverste VPNS ‘hastigheder, når du er tilsluttet U.S. Server, vil du se, at mange af dem er nakke-og-hals. Expressvpn, Nordvpn, Mullvad og Windscribe leverer alle utrolige resultater og mister mindre end en tiendedel af de ubeskyttede hastigheder. PIA og Surfshark er imidlertid lidt mere inkonsekvente, mens Cyberghosts hastigheder svinger markant.

Download hastighed (højere er bedre)
Kilde: Cloudwards VPN Speed ​​Test. Vi tester dagligt. Data fra 08/23/23 til 09/21/23
Data for region: Alle amerikanske UK AU BR SA SG

Når du zoomer ud for at overveje den verdensomspændende serverydelse for hver VPN, spreder pakken sig mere ud. Nordvpn og Surfshark – begge ejet af cyberspace – tilbyder de bedste downloadhastigheder, der svæver omkring 90 Mbps og taber ca. 10% af ubeskyttede hastigheder.

Download hastighed (højere er bedre)
Kilde: Cloudwards VPN Speed ​​Test. Vi tester dagligt. Data fra 08/23/23 til 09/21/23
Data for region: Alle amerikanske UK AU BR SA SG

Dernæst kommer ExpressVPN, der svæver konsekvent omkring 75 Mbps -mærket og mister ca. 25% af ubeskyttede hastigheder. De andre VPN’er falder længere bagpå mellem 30 Mbps og 60 Mbps.

De hurtigste VPN’er: Uploadhastigheder

Det er svært at skelne mellem enhver forskel mellem nogen af ​​VPN’erne – alle sidder ovenpå hinanden omkring 9 Mbps og mister ca. 10% af ubeskyttede hastigheder. Du vil dog bemærke, at Surfshark er mere inkonsekvent.

Upload hastighed (højere er bedre)
Kilde: Cloudwards VPN Speed ​​Test. Vi tester dagligt. Data fra 08/23/23 til 09/21/23
Data for region: Alle amerikanske UK AU BR SA SG

I et verdensomspændende billede af VPN -uploadhastigheder ser du mere udsving blandt VPN’erne, men alle VPN’er – undtagen en – sidder mellem 7 Mbps og 9 Mbps.

Upload hastighed (højere er bedre)
Kilde: Cloudwards VPN Speed ​​Test. Vi tester dagligt. Data fra 08/23/23 til 09/21/23
Data for region: Alle amerikanske UK AU BR SA SG

De bedste VPN’er: latenstid/ping

Ting bliver interessante, når det kommer til latenstid. Når vi måler u.S. Ping, seks af VPN’erne viser enkeltcifrede forestillinger, som er forbløffende. Desværre ser vi et moderat latensniveau med surfshark og cyberghost i U.S.

Latency (lavere er bedre)
Kilde: Cloudwards VPN Speed ​​Test. Vi tester dagligt. Data fra 08/23/23 til 09/21/23
Data for region: Alle amerikanske UK AU BR SA SG

Ikke overraskende stiger verdensomspændende latenstid for alle VPN’er, da serverne er fysisk længere væk. Surfshark overgår imidlertid de andre VPN’er i sine verdensomspændende gennemsnit, der sidder mellem 75ms og 130ms. De andre VPN’er har et verdensomspændende gennemsnit omkring 125 ms til 150ms.

Latency (lavere er bedre)
Kilde: Cloudwards VPN Speed ​​Test. Vi tester dagligt. Data fra 08/23/23 til 09/21/23
Data for region: Alle amerikanske UK AU BR SA SG

Fortolkning af VPN -hastighedsresultaterne

Den bedste VPN til hastighed er en, der mindst påvirker dine ubeskyttede internethastigheder. Du kan finde ud af det ved at teste din nuværende ubeskyttede internethastighed og derefter teste din internethastighed igen, når du har oprettet forbindelse til en VPN -server. Hvis det er næsten den samme hastighed og latenstid, er det gode nyheder.

Definition af gode downloadhastigheder (MBPS)

 • Meget hurtig VPN -hastighed:0-20% reduktion i hastighed
  Til vores test: 100 Mbps – 80 Mbps
 • Hurtig VPN -hastighed:20-40% reduktion i hastighed
  Til vores test: 80 Mbps – 60 Mbps
 • God VPN -hastighed:40-60% reduktion i hastighed
  Til vores test: 60 Mbps – 40 Mbps
 • Langsom VPN -hastighed:60-80% reduktion i hastighed
  Til vores test: 40 Mbps – 20 Mbps
 • Meget langsom VPN -hastighed:80% eller mere reduktion i hastighed
  Til vores test: mindre end 20 Mbps

Download hastighed (højere er bedre)
Kilde: Cloudwards VPN Speed ​​Test. Vi tester dagligt. Data gennemsnitligt fra 08/23/23 til 09/22/23
Data for region: Alle amerikanske UK AU BR SA SG

Definition af gode uploadhastigheder (MBPS)

 • Meget hurtig VPN -hastighed:0-20% reduktion i hastighed
  Til vores test: 10 Mbps – 8 Mbps
 • Hurtig VPN -hastighed:20-40% reduktion i hastighed
  Til vores test: 8 Mbps – 6 Mbps
 • God VPN -hastighed:40-60% reduktion i hastighed
  Til vores test: 6 Mbps – 4 Mbps
 • Langsom VPN -hastighed:60-80% reduktion i hastighed
  Til vores test: 4 Mbps – 2 Mbps
 • Meget langsom VPN -hastighed:80% eller mere reduktion i hastighed
  Til vores test: Mindre end 2 Mbps

Speedtest VPN ™

Speedtest VPN sikrer dit online privatliv og sikkerhed fra bekvemmeligheden ved din Speedtest ® mobilapplikation. Kom godt i gang med at sikre din forbindelse med 2 GB gratis data over VPN pr. Måned eller opgradere til Premium for ubegrænset databeskyttelse.

Speedtest VPN er i øjeblikket tilgængelig for iOS- og Android -mobile enheder på 17 sprog.

Sikkerhed, du kan stole på

Speedtest VPN beskytter din online identitet ved at kryptere din enheds internetforbindelse og anonymisere din IP -adresse og placering. Når det er aktiveret, ruter Speedtest VPN din internetforbindelse via en betroet server, så du kan bruge internettet og apps fra din mobile enhed med fuldstændig tillid til din digitale sikkerhed.

Med Speedtest VPN kan du

 • Forsvar dig selv mod potentielle overtrædelser af privatlivets fred på både private og offentlige netværk.
 • Vedligehold privatlivets fred for meddelelser, du sender, og modtager online.
 • Forhindre tredjepart i at få adgang til eller sælge dine oplysninger til annoncører og andre grupper.
 • Adgang til indhold hvor som helst uden begrænsninger.
 • Bliv beskyttet i enhver sammenhæng og placering, som du bruger din telefon.

Komplet bekvemmelighed og fleksibilitet

Speedtest VPN tager kompleksiteten ud af at sikre din digitale sikkerhed ved at levere fuld online beskyttelse fra Speedtest -appen, du allerede kender og har tillid til.

VPN -hastighedstest: VPN -hastigheder sammenlignet

Nordvpn på telefon

Mange VPN’er hævder at være den hurtigste, men som VPN virkelig har de bedste hastigheder?

Alt vores indhold er skrevet af mennesker, ikke robotter. Lær mere

Aliza Vigderman

Aliza Vigderman, seniorredaktør

Aliza Vigderman

Gabe Turner, chefredaktør
Sidste opdaterede 27. september 2022
Af Aliza Vigderman & Gabe Turner den 27. september 2022

 • Omfang
 • Hurtigste VPN’er
 • Hurtigste downloadhastighed
 • Hurtigste uploadhastighed
 • Laveste latenstid
 • Flere fund
 • Testmetoder
 • Yderligere læsning

I en perfekt verden sad vi foran vores computere, nipper til en kop kaffe og gennemser internettet uden at bekymre os om, at Big Brother ser os eller internetudbydere, der sælger vores data til den højeste budgiver. Desværre er det ikke den verden, vi lever i, og vi har brug for cybersikkerhedsværktøjer som virtuelle private netværk (VPN’er) for at nyde internetfrihed og privatliv.

Problemet er, VPN -brugere oplever næsten altid internethastighedstab. Det kan være fint for nogle, men for folk, der har brug for et hurtigt og konsekvent internet til spil, streaming, download og andre hastighedsdrevne online-aktiviteter, er en hurtig VPN et must.

Efter at have brugt tusinder af timer på at teste VPN’er, ved vi, hvilke der er sikre. Denne gang ønskede vi at finde ud af, hvilke VPN’er der tilbyder de bedste hastigheder. Så vi fik de mest sikre VPN’er, vi nogensinde har testet mod hinanden for at se, hvilke der er de hurtigste. Hvilke VPN’er kom ud på toppen, og hvilke der savnede mærket? Vi deler det i orden her.

Omfanget af vores VPN -hastighedstest

Testning og sammenligning af VPN -hastigheder er ikke så let, som det lyder. Resultater af hastighedstest er ustabile, og der er masser af eksterne faktorer i spil, såsom tidspunktet på dagen, afstand til serveren og lokal eller ISP -trafik. Vi udvider vores testproces og forklarer, hvordan vi udjævner spillefeltet nedenfor, men her er hvad du skal vide om vores metodologi for nu.

Først testede vi hver VPN 10 gange og gennemsnit derefter resultaterne. Derefter sammenlignede vi de gennemsnitlige resultater med vores baseline internethastighed, som er vores internethastighed, når vi ikke er tilsluttet en VPN. Endelig, for at rangere VPN’erne retfærdigt, beregnet vi den procentvise forskel mellem vores basishastighed og gennemsnitshastigheden for hver VPN. Jo lavere virkningen af ​​en VPN på vores basishastighed, jo bedre. Bare rolig – det vil alle give mening!

De samlede hurtigste VPN’er

Denne placering viser de hurtigste og mest konsistente VPN’er i de tre hastighedskategorier, vi testede: Latency, Download Speed ​​og Upload Speed. Hvis du leder efter de hurtigste VPN’er i hver kategori – for eksempel dem med den hurtigste downloadhastighed uanset deres uploadhastighed og latenstid – er vores fund i afsnittet nedenfor denne tabel. Her fokuserer vi på den samlede hastighed og konsistens.

Rangering Gennemsnitlig downloadhastighed (↑ MBPS) Gennemsnitlig uploadhastighed (↑ MBPS) Gennemsnitlig ping (↓ MS) Yderligere læsning
Ingen. 1 PureVpn 90.85 90.63 86.1 Læs vores PureVPN -gennemgang →
Ingen. 2 ipvanish 90.78 89.93 78.8 Læs vores IPVanish Review →
Ingen. 3 Nordvpn 89.11 90.72 78.3 Læs vores Nordvpn Review →
Ingen. 4 Proton 86.07 90.66 78 Læs vores protonanmeldelse →
Ingen. 5 hotspot -skjold 91.47 18.88 79 Læs vores Hotspot Shield Review →
Ingen. 6 privat internetadgang 90.48 14.86 86.7 Læs vores private internetadgangsanmeldelse →
Ingen. 7 Ivacy 90.24 13.26 124.8 Læs vores Ivacy Review →
Ingen. 8 ExpressVpn 87.48 71.65 125.8 Læs vores ExpressVPN -gennemgang →
Ingen. 9 Cyberghost 89.53 28.66 115.2 Læs vores Cyberghost Review →
Ingen. 10 Surfshark 87.25 47.32 135.8 Læs vores Surfshark Review →
Ingen. 11 Atlas VPN 88.68 64.3 154.1 Læs vores Atlas VPN -gennemgang →
Ingen. 12 Norton Secure VPN 86.09 11.37 125.5 Læs vores Norton Secure VPN -gennemgang →

Tabel 1: Denne tabel viser vores placering baseret på, hvordan VPN’erne blev udført i alle tre hastighedskategorier. Vores top tre – PureVPN, IPVanish og Nordvpn – satte konsekvent fremragende tal overalt på trods af ikke førende i nogen af ​​de tre hastighedskategorier.

Hurtigste downloadhastighed

Sådan rangeres VPN’er i downloadhastighed. Hvis du hovedsageligt bruger internettet til download, streaming af film og tv -shows eller torrenting, er dette nogle af de bedste VPN’er til dig.

VPN Baseline Download Speed ​​(MBPS) Gennemsnitlig downloadhastighed (MBPS) Procentdel forskel
Hotspot Shield 94.46 91.47 -3.17%
Purevpn 94.54 90.85 -3.90%
Ipvansk 94.56 90.78 -4.00%
Ivacy 94.38 90.24 -4.39%
Privat internetadgang 95.08 90.48 -4.84%
Cyberghost 94.56 89.53 -5.32%
Nordvpn 94.57 89.11 -5.78%
Atlas vpn 94.53 88.68 -6.19%
Expressvpn 94.65 87.48 -7.57%
Surfshark 94.59 87.25 -7.76%
Proton 93.74 86.07 -8.18%
Norton Secure VPN 95.44 86.09 -9.80%

Tabel 2: Denne tabel viser VPN’erne med den hurtigste downloadhastighed baseret på deres indflydelse på vores baseline internethastighed på tidspunktet for vores test. Hotspot Shield, der bremsede vores internet -downloadhastighed med kun en 3 3.17 procent, toppede rangeringen.

Hurtigste uploadhastighed

I modsætning til downloadhastighed påvirker uploadhastigheden, hvor hurtigt du kan uploade til et websted eller en app. En god uploadhastighed er nødvendig for streamere, såvel som indholdsskabere og påvirkere, der uploader til videoplatforme som YouTube. Hvis du passer til den regning, eller hvis uploadhastighed er vigtig for dig af nogen anden grund, er dette de VPN’er, der bedst kan opfylde dine behov.

VPN Baseline upload hastighed (MBPS) Gennemsnitlig uploadhastighed (MBPS) Procentdel forskel
Proton 94.52 90.66 -4.08%
Nordvpn 94.61 90.72 -4.11%
Purevpn 94.65 90.63 -4.24%
Ipvansk 94.68 89.93 -5.02%
Expressvpn 94.43 71.65 -24.12%
Atlas vpn 94.55 64.30 -31.99%
Surfshark 94.6 47.32 -49.98%
Cyberghost 94.61 28.66 -69.70%
Hotspot Shield 94.56 18.88 -80.03%
Privat internetadgang 94.44 14.86 -84.26%
Ivacy 94.68 13.26 -85.99%
Norton Secure VPN 94.59 11.37 -87.98%

Tabel 3: Denne tabel viser VPN’erne med den hurtigste uploadhastighed. Resultaterne varierede meget. Den førende VPN i uploadhastighed er proton, hvilket bremsede vores baseline uploadhastighed med kun 4 procent, mens andre VPN’er bremsede vores uploadhastighed med mere end 80 procent.

Laveste latenstid

Test af latenstid – ellers kendt som at pinge et netværk – er det digitale ækvivalent med at ramme dit netværks knæ med en gummihaller. Det måler netværkets reaktionstid, så jo lavere latenstid, jo hurtigere får dine datapakker fra din enhed til et eksternt netværk eller server. En god latenstid er nødvendig for online spillere, da selv et par millisekunder med forsinkelse kan forårsage forsinkelse og ødelægge spiloplevelsen.

Hvis du leder efter de bedste VPN’er til spil, rangerede vi VPN’erne med den laveste latenspåvirkning.

VPN Baseline Ping (MS) Gennemsnitlig ping (MS) Procentdel forskel
Proton 3 78 2.500%
Nordvpn 3 78.3 2.510%
Ipvansk 3 78.8 2.527%
Purevpn 3 86.1 2.770%
Privat internetadgang 3 86.7 2.790%
Hotspot Shield 2 79 3.850%
Ivacy 3 124.8 4.060%
Expressvpn 3 125.8 4.093%
Surfshark 3 135.8 4.427%
Cyberghost 2 115.2 5.660%
Norton Secure VPN 2 125.5 6.175%
Atlas vpn 2 154.1 7.605%

Tabel 4: Denne tabel viser, hvilke VPN’er der har den laveste latenstid. Ved to til tre millisekunder er vores netværks baseline latenstid temmelig godt. Som du kan se, øgede hver VPN, vi testede, imidlertid eksponentielt latenstid. Heldigvis lykkedes det nogle at holde det under 100 ms, hvilket betragtes som en god latenstid for de fleste online spil.

Interessante fund

Da vi kørte vores VPN -hastighedstest, stødte vi uundgåeligt i et par interessante fund. Nogle af dem var positive, såsom de gode downloadhastighedsresultater, vi vil tale om nedenfor. Andre fund var ikke så store. Uanset hvad er her nogle af højdepunkterne.

Forbedrede downloadhastigheder

Da vi begyndte at gennemgå VPN’er for flere år siden, var det gennemsnitlige hastighedstab, de forårsagede, omkring 40 procent. I vores seneste runde med tests bremsede ingen af ​​de 12 VPN’er, vi satte under mikroskopet, vores downloadhastighed med mere end 10 procent. VPN -teknologi har forbedret sig væsentligt i de sidste par år.

Tag for eksempel Surfshark. Vi opdaterede sidst hastighedstestresultaterne i vores Surfshark Review i slutningen af ​​2021. De viste et 31 procent downloadhastighedstab på Mac og 17 procent på Windows.

På trods af bare at placere 10. i vores downloadhastighedsrangering, var Surfshark stadig i gennemsnit 87.25 Mbps, som kun er en 7.76 procent fald sammenlignet med basishastigheden på det tidspunkt, vi testede Surfshark. Slet ikke dårligt.

Baseline -hastighed 2

Konsekvent latenstid

To eksterne faktorer påvirker en VPNs latenstid: din afstand fra VPN -serveren og dit lokale netværks inaktive latenstid. Vi vil udvide detaljerne i vores testproces senere, men vi har været i stand til at eliminere begge eksterne faktorer ved at oprette forbindelse til den samme serverplacering (Australien) og have en konsekvent netværkslatens på to til tre millisekunder. Det betyder, at de stabile latenslæsninger fra de VPN’er, vi testede, alle er på VPN’erne selv.

Protonhastighedstest 1

Gennem vores test observerede vi ensartede latenslæsninger fra hver VPN, give eller tage to millisekunder. Proton, den øverste frøede VPN i latenstid, gav os aflæsninger på 78 millisekunder 10 ud af 10 gange.

Husk, at vi tilsluttede os til servere i Australien, som er flere tusinde miles væk, og dermed den let forhøjede ping. Pointen med denne konstatering er imidlertid, om VPN’erne kan forhindre, at pingen spikes over lange afstande, de kan næsten helt sikkert holde det stabilt, hvis du opretter forbindelse til en nærliggende server. Hvis du opretter forbindelse til en nærliggende server, er det mere sandsynligt, at du får en lavere latenslæsning.

Tilslutning af igen gør vidundere

Vi designet vores tests til at simulere typisk VPN -brug, herunder testning af virkningerne af afbrydelse og derefter tilslutte til en VPN. Vi hastighedstestede hver VPN 10 gange. Efter den femte test ville vi afbryde forbindelsen, teste vores basishastighed og derefter oprette forbindelse igen.

Vi fandt, at afbrydelse og derefter tilslutning af en langsom VPN kunne forbedre dens hastigheder. Tag for eksempel Surfshark. I de første fem hastighedstests var dens uploadhastighed i gennemsnit 4 Mbps.

Surfshark Speed ​​Test 1

Efter tilslutning af forbindelsen skød uploadhastigheden op til 90 Mbps. Vi siger ikke, at dette “trick” fungerer hele tiden. Nogle VPN’er er bare iboende langsommere. Hvis du imidlertid oplever langsomme VPN -hastigheder, kan det at starte en frisk forbindelse muligvis bare være den hurtige løsning, du har brug for.

Surfshark Speed ​​Test 6

Symmetrisk hastighed er stadig sjælden

En af de ikke-så-positive ting, vi bemærkede, er, at symmetrisk hastighed i VPN’er stadig er ret sjælden. Vores netværks hastighed er symmetrisk, hvilket betyder, at uploadhastigheden og downloadhastigheden groft matcher. Kun halvdelen af ​​de VPN’er, vi testede, satte dog konsekvent symmetriske aflæsninger.

Forskellen mellem uploadhastigheden og downloadhastigheden kan være ret enorm. Med Ivacy, for eksempel, var den gennemsnitlige downloadhastighed fremragende ved 90 Mbps. Den gennemsnitlige uploadhastighed var på den anden side kun 13 Mbps.

Ivacy Speed ​​Test 8

Når VPN -udbydere taler om at være hurtig, henviser de normalt til downloadhastigheden – men det betyder ikke altid, at de også har en hurtig uploadhastighed.

FYI: Det er mest sandsynligt, at du ser symmetrisk internethastighed i fiberinternetplaner, fordi fiberoptiske forbindelser har en meget højere dataleveringskapacitet end andre internettyper.

Hvordan vi tester VPN -hastigheder

Som vores matematiklærer i femte klasse sagde altid: ”Vis dit arbejde.”For at bedømme VPN’ernes hastighed designet vi en testproces, der niveauer spillereglerne. Det betyder at eliminere eksterne faktorer, der kan skjule vores resultater og skabe et optimalt testmiljø. Hvordan gjorde vi det?

Enhedsparametrene

Har du nogensinde spekuleret på, hvorfor din iPad ser ud til at få bedre hastighedstestresultater end din MacBook? Netværkskonfigurationen af ​​hver enhed varierer, plus operativsystemet og fysiske netværksadaptere på enheden kan forårsage varians i testresultater. Af den grund brugte vi kun en enhed til at teste alle VPN’er.

Vi brugte en specialbygget pc, der kørte Windows 10 hjem. Det har en Ethernet -port indbygget i sit Asus -bundkort, hvor vi tilsluttede CAT5 Ethernet -kablet tilsluttet vores modem. Vi sørgede også for, at ingen programmer kørte udover Chrome og VPN, og vi slukkede for alle automatiske opdateringer, så vores pc ville ikke downloade noget i baggrunden.

Enhedsoplysninger

Netværksparametrene

For at sikre vores netværks integritet gjorde vi det til et virtuelt “rent rum.”Vi frakoblede enhver anden enhed udover vores testcomputer og slukkede derefter for routerens Wi-Fi og VoIP Service.

Vores internetforbindelse er fiberoptisk med hastigheder, der er begrænset til 100 Mbps. Vi brugte lagermodemet og routeren leveret af vores internetudbyder og et Ethernet -kabel til at forbinde vores testcomputer. I modsætning til at bruge Wi-Fi, eliminerer brug af en kablet internetforbindelse interferens og trådløse forsinkelser.

VPN -konfigurationer

De fleste VPN’er fungerer frisk off -installation, men du kan konfigurere dem til at ændre ting som VPN -protokol, krypteringsniveau og serverplacering. Vi ønskede at få den bedst mulige hastighed fra hver VPN, men vi ønskede heller ikke, at nogen af ​​VPN’erne skulle få urimelige fordele i forhold til de andre.

I sidste ende besluttede vi, at det er bedst at konfigurere VPN’erne på denne måde:

 • Serverplacering: I stedet for at oprette forbindelse til den “bedste server”, en mulighed tilgængelig med de fleste VPN’er, tilsluttede vi os til servere i Australien udelukkende. Australien er cirka 10.000 miles væk fra New York, give eller tage 1.000 miles afhængigt af byen. Vi kunne have valgt et mindre land for at minimere afstandenmargenen, men vi valgte Australien, fordi det har god internetinfrastruktur, hvilket betyder, at det var mere sandsynligt, at vi fik pålidelige resultater.
 • Krypteringsstandard: Næsten hver VPN, vi testede, misligholdt til 256-bit AES-kryptering. Der var dog et par, der tilbød 128-bit AES-kryptering som standard, og derfor ændrede vi dem til 256-bit AES før testning.
 • VPN -protokol: Der er en debat om, hvilken VPN -protokol der er den hurtigste og mest sikre. Wireguard er bestemt en udfordrer, men ikke alle de VPN’er, vi testede, tilbød det. Der er også proprietære protokoller som Nordlynx fra Nordvpn og Lightway fra ExpressVPN, der lover gode hastigheder. For at holde spillereglen niveau besluttede vi imidlertid at bruge OpenVPN udelukkende, en bredt tilgængelig og kamptestet VPN-protokol.

Yderligere Information: OpenVPN 1 er en open source VPN-protokol, som VPN-udbydere kan bruge i deres produkter. Det blev først frigivet i 2001, men der er foretaget utallige forbedringer til protokollen siden da.

Testprocessen

Med alt opsat, begyndte vi at teste. Vores proces er temmelig standard. Vi testede hver VPN 10 gange ved hjælp af Ooklas hastighedstestværktøj 2 og gennemsnit derefter resultaterne. Vi frakoblede og forbandt hver VPN igen efter den femte hastighedstest for at simulere brug i den virkelige verden. Det er også at give VPN’er, der ikke klarede.

For at rangere VPN’erne sammenlignede vi deres gennemsnitlige hastighed med vores basishastighed, som igen er vores netværks hastighed, når vi ikke er tilsluttet en VPN. Der var dog endnu en faktor, vi var nødt til at eliminere: vores netværks varierende hastighed.

Det er almindelig viden, at netværkshastigheder ændrer sig hele dagen. De fleste internetudbydere giver hurtigere forbindelser om natten, for eksempel når trafikken er lav, og der er færre internetbrugere. I løbet af spidsbelastningen har ISP -hastigheder på den anden side en tendens til at svinge.

For at sikre os, at vi sammenligner hastigheden for hver VPN med vores nuværende internethastighed, tog vi en baseline -hastighedstest midt i testen af ​​hver VPN – specifikt efter den femte VPN -hastighedstest.

Derfra var det hele bare beregnet den procentvise forskel mellem den gennemsnitlige VPN -hastighed og den aktuelle basishastighed, rangering af resultaterne og scoret hver VPN baseret på deres placering i hver kategori.

Yderligere læsning: Besvarelse af VPN -hastighed FAQs

Diskussionen omkring VPN-hastighed er vidtgående, og vi kan umuligt dække det hele i en enkelt guide. Vi kan dog svare på nogle af de mest presserende spørgsmål om VPN -hastigheder.

 • Kan VPN’er øge mine internethastigheder?
 • Hvilke faktorer påvirker VPN -hastigheder?
 • Hvordan øger jeg min VPN -hastighed?
 • Er VPN -hastighed den vigtigste faktor?

Kan VPNS øge internethastigheder?

Vi testede VPN -hastigheder i alt 120 gange for denne vejledning. Vi har en temmelig god prøvestørrelse, så du kan stole på os, når vi siger, at VPN’er normalt ikke øger internethastigheder. Vores uploadhastighed og downloadhastighed gik ned, hver gang vi forbandt til en VPN. På samme tid steg latenstiden.

Der er en grund til det hastighedsfald. VPN’er krypterer din trafik, og den yderligere proces barberer nogle af din internethastighed. VPN’er omdirigerer også din trafik gennem en af ​​deres servere. Ligesom at tilføje et badeværelsespause til din rejse ikke forkorter din rejsetid, vil tilføje et ekstra stop til din online trafikrute kun resultere i forsinkelser. Så kort som disse forsinkelser kan være, er de stadig forsinkelser.

Der er dog en undtagelse. Hvis din internetudbyder kaster dit internet, kan brug af en VPN gøre din forbindelse hurtigere. ISP -throttling er, når din udbyder med vilje begrænser din hastighed, når du får adgang til internettet eller nogle websteder. Nogle internetudbydere gør det, når du overskrider din månedlige datakap eller båndbreddegrænse; I disse tilfælde kan en VPN desværre ikke hjælpe dig.

Andre gashåndteringsinternethastigheder af flere kontroversielle grunde, såsom at afskrække adgangen til en bestemt service og drive brugere til alternative tjenester, der gavner ISP eller dets partnere. Hvis det er din sag, vil det at bruge en VPN skjule din internettrafik fra din internetudbyder. Uden at vide, hvad du laver online, kan din internetudbyder ikke begrænse din adgang.

Hurtig kendsgerning: Da netneutralitet blev ophævet i 2018, gjorde det gashåndteringen af ​​adgang til visse websteder og typer tjenester ikke kun muligt, men lovlige. En undersøgelse offentliggjort i begyndelsen af ​​2019 antyder, at internetudbydere “giver en fast mængde båndbredde” til videostreamingtjenester, med henvisning til Netflix, YouTube og NBC Sports som nogle af eksemplerne. 3

Hvilke faktorer påvirker VPN -hastigheder?

Talrige faktorer kan påvirke VPN -hastigheder, hvorfor vi omhyggeligt designet vores testproces for at begrænse effekten af ​​disse faktorer. Din nuværende internethastighed, den enhed, du bruger, dets operativsystem og netværksadaptere og endda aktiviteten af ​​andre enheder på dit netværk kan påvirke din VPN -hastighed.

Nogle faktorer påvirker imidlertid VPN -hastighed mere end andre, og det er de vigtigste ting, man skal overveje, når man tester internethastigheder.

 • Afstand til serveren: Det er mere sandsynligt, at du får bedre hastigheder, hvis du opretter forbindelse til en server tættere på dig. Din trafikrejsetid er kortere, når den afstand, den skal dække, også er kortere.
 • VPN -protokol: VPN -protokollen dikterer, hvordan din VPN behandler din trafik. Nogle protokoller, såsom Wireguard, OpenVPN og IKEV2/IPSEC, er hurtigere.
 • Serverbelastning: Ligesom køretøjer kunne flaskehals ved vejafgift, når der er en stor mængde trafik, kunne din online trafik sidde fast på VPN -servere. Da VPN-servere kun kan behandle så meget data ad gangen, kan det at bruge en server med høj belastning påvirke din VPN-hastighed alvorligt.

Sådan øger du din VPN -hastighed

Hvis du får utilfredsstillende hastigheder fra din VPN, er der et par ting, du kan prøve.

 • Vælg en anden server: Det er muligt, at den server, du er forbundet med, er overfyldt eller bare langsom. Den første ting du skal gøre er at starte med en frisk forbindelse.
 • Konfigurer din kryptering/VPN -protokol: Din VPNs kryptering og protokoller har enorme effekter på dit privatliv og netværkssikkerhed. Hvis din nuværende aktivitet ikke kræver så meget sikkerhed – hvis du downloader eller prøver at streame en film, f.eks.
 • Prøv delt tunneling: Opdel tunneling giver dig mulighed for at opdele din internettrafik. Som bestemt af dig vil en vis trafik passere gennem dit VPNs sikre netværk, mens anden trafik vil være ubeskyttet. Aktivering af delt tunneling og valg af tunneltrafik kun fra apps med privatlivets implikationer kan mindske en VPN’s belastning.
 • Luk baggrundsapps og tjek din firewall: Hvis ingen af ​​ovenstående tip fungerede, skal du kontrollere selve enheden. Din computers baggrundsapps kunne bruge en masse båndbredde, eller din firewall kan begrænse din VPN’s adgang til internettet. Hvis det er førstnævnte, skal du lukke dine baggrundsapps. Hvis det er sidstnævnte, skal du midlertidigt give VPN -ubegrænset internetadgang.
 • Hvis alt andet mislykkes, skal du vælge en anden VPN -udbyder: Hvis der absolut ikke fungerer noget for at øge din VPN -hastighed, kan det være tid til at overveje at skifte udbydere. Heldigvis har du denne praktiske guide til de hurtigste VPN’er på markedet.

Er VPN -hastighed den vigtigste faktor?

Hastighed er en af ​​de vigtigste faktorer, når man vælger en VPN, men det er ikke den eneste. Sikkerhed, privatliv og omkostninger er andre faktorer, der skal overvejes. Det handler om balance.

En VPN’s sikkerhed er afhængig af den teknologi, den bruger, hvilket betyder VPN -protokollen, krypteringsmetoden og serverimplementering. En sikker VPN skal være i stand til at skjule din IP -adresse godt og burde ikke have DNS- eller WebRTC -lækager.

En VPN med god privatlivspraksis ved, hvordan man tager sig af både dine online data, når de bruger tjenesten og personlige data, de opbevarede, da du tilmeldte dig. At læse VPNs privatlivspolitik er et godt sted at starte, samt forstå de juridiske forpligtelser, som virksomheden har til regeringen med jurisdiktion over det. Nogle lande (inklusive De Forenede Stater) har juridisk magt til at få kundedata fra virksomheder i deres jurisdiktion.

Omkostningerne er temmelig selvforklarende. VPN -priser spænder fra ca. $ 2 pr. Måned til $ 15 pr. Måned, afhængigt af mærket og længden af ​​dit abonnement. Typisk tilmelding til et længere abonnement lander du bedre priser, men abonnement fra måned til måned, selvom de er dyrere, giver mere fleksibilitet.

Hvis du vil have vores overtagelse af de bedste VPN’er generelt, skal du gå til vores indlæg på de bedste VPN -tjenester.

Sidste ord

Vores verden fortsætter med at blive digital, så efterspørgslen efter internethastighed og båndbredde vil kun stige. VPN’er, som et af de vigtigste cybersikkerhedsværktøjer, skal være i stand til at følge med, og de gør et ret godt stykke arbejde baseret på resultaterne af vores test.

Når det er sagt, ændrer VPN -teknologi sig hele tiden. Der udvikles nye proprietære VPN -protokoller, eksisterende VPN -protokoller modtager forbedringsopdateringer regelmæssigt, og VPN -udbydere opgraderer altid deres serverinfrastruktur.

Vi holder øje med disse ændringer, og vi har forpligtet os til ofte at teste de øverste VPNS ‘hastigheder for at omdanne denne side til den ultimative VPN -hastighedsvejledning. Så inden du rejser, skal du bogmærke denne side og tjekke tilbage så ofte for de nyeste oplysninger!

 1. OpenVpn. (2022). Hjemmeside. OpenVpn.net/
 2. Speedtest. (2022). Hjemmeside. Speedtest.net/
 3. Sigcomm. (2019). En storstilet analyse af implementeret trafikdifferentieringspraksis.
  Wehe.blande sig.Mobi/Papers/Wehe.PDF