8 Bedste VPN’er til streaming af film (i ethvert land) i 2023

Contents

Med det i tankerne, Mit team og jeg testede 50+ VPN’er for at finde det bedste til streaming af film i god kvalitet. Vi fandt endda nogle, der arbejder i lande, hvor populære streamingsteder er blokeret, som Kina og Rusland.

Den bedste VPN til at streame film og tv -shows

Uanset hvor du er, kan du bruge Proton VPN til at få adgang til dine yndlingsfilm og tv -shows på alle de mest populære streamingtjenester

Tre trin til streaming med proton VPN

Hvorfor proton VPN er den bedste VPN til streaming

Proton VPN blev udviklet af det samme team af forskere, der oprettede Proton Mail, verdens største krypterede e -mail -tjeneste. Vi designet Proton VPN for at gøre det muligt for folk overalt at få adgang til deres yndlingsindhold uanset deres placering, herunder tv -shows, film og live sportsgrene.

Adgang overalt

Hvis du rejser, skal du se dine yndlings streamingtjenester, som om du er hjemme med Proton VPN Plus. Stream Netflix, Amazon Prime Video, Disney+og mere med vores globale netværk af Plus -servere. Tilslut op til 10 enheder på én gang, så alle kan se deres yndlings -tv på deres egen enhed.

Streaming med høj hastighed

Nyd glat, hurtig streaming, uanset hvor du går i verden. Vi har højhastighed (10 Gbps) plus VPN-servere i mere end 60 lande, og vores unikke VPN-accelerator kan øge hastigheder med op til 400% under visse betingelser.

Sikker streaming

Stream sikkert på enhver enhed. Vi bruger kun de mest sikre VPN -protokoller, som OpenVPN, IKEV2 og Wireguard. Alle Proton VPN-forbindelser er beskyttet med avanceret kryptering, såsom AES-256 eller Chacha20.

En højhastigheds VPN, der forhindrer throttling

VPN Accelerator

Den største hindring for at levere hurtige VPN -forbindelser er den geografiske afstand mellem din enhed, VPN -serveren og serveren, der er vært for dit websted. Dette kan føre til lange bufferingstider, hvis du er i udlandet, men prøver at se et lokalt tv -show. VPN Accelerator løser dette problem ved at øge VPN -forbindelseshastighederne med op til 400%, så du kan streame dit foretrukne lokale indhold uafbrudt, selvom du er på den anden side af kloden.

Wireguard

Wireguard er en avanceret, let VPN-protokol, der bruger avanceret Chacha20-kryptering til at levere højhastigheds, stabile forbindelser. Se dine yndlingsfilm i 4K uden afmatning eller afbrydelser.

Ingen throttling

Uden en VPN kan din internetudbyder se din online browsing og gashåndtering eller med vilje bremse, din internetforbindelse, mens du ser film. De kan gøre dette for at tilskynde dig til at opgradere din plan eller afskrække dig fra at bruge en konkurrents streamingtjeneste.

Proton VPN krypterer din internettrafik og DNS -anmodninger, forhindrer din internetudbyder i at spionere på din online aktivitet eller bremse din forbindelse. Med Proton VPN får du altid den hurtigste forbindelse.

Stream film med en hurtig VPN

 • Se dine yndlingsshows overalt
 • Højhastighedsservere
 • VPN Accelerator
 • Ingen throttling
 • Global VPN -netværk

Ofte stillede spørgsmål

Bruger en VPN til streaming af juridisk?

Det er ikke ulovligt at bruge en VPN til streaming, men du skal sørge for at overholde de vilkår og betingelser for den service, du bruger. For eksempel siger Netflix -vilkår for brug (nyt vindue):

“Du får adgang til Netflix -indholdet primært i det land, hvor du har etableret din konto og kun på geografiske steder, hvor vi tilbyder vores service og har licenseret sådant indhold”.

Så at bruge en VPN til at se indhold, der ikke er licenseret til det område, du i øjeblikket er i, er imod Netflix’s politik. Du har dog ret til at se indhold, du betaler for, og kan normalt få adgang til, når du er hjemme.

Hvordan påvirker en VPN streaming?

Streaming kan tage en masse båndbredde. Derfor vil nogle internetudbydere (internetudbydere) med vilje bremse eller gashåndtag, hvis den ser, at du streamer. Når du bruger Proton VPN, kan din internetudbyder ikke se, hvad du laver online, så det vil ikke bremse din forbindelse.

En VPN giver dig også mulighed for at gennemse internettet, som om du var på et andet sted. Ved at oprette forbindelse til en af ​​vores plusservere beliggende i mere end 60 lande, kan du få adgang til tv, der kun er tilgængelig i denne region.

Hvordan opretter jeg en VPN til streaming?

Få streaming af dine yndlingsfilm og tv -shows med Proton VPN i tre trin:

2. Opret forbindelse til en plusserver i dit foretrukne land.

3. Vælg en streamingtjeneste, log ind på din konto (om nødvendigt), og start med at se dine yndlingsshows.

 • Gratis VPN
 • VPN -servere
 • VPN til streaming
 • Netflix VPN
 • Sikker kerne VPN
 • Kom godt i gang

8 Bedste VPN’er til streaming af film (i ethvert land) i 2023

8 Bedste VPN'er til streaming af film (i ethvert land) i 2023

VPN’er er langt de mest praktiske værktøjer til at få adgang til verdensomspændende film, men at finde en pålidelig er ikke altid let. Streamingplatforme (som Netflix, HBO Max og Prime Video) bruger meget avancerede blokke, som mange VPN’er kæmper for at overvinde. Selv nogle, der omgår disse VPN-blokerende teknologier, kan være langsomme, hvilket afbryder dine filmaftener med buffering og lange belastningstider.

Med det i tankerne, Mit team og jeg testede 50+ VPN’er for at finde det bedste til streaming af film i god kvalitet. Vi fandt endda nogle, der arbejder i lande, hvor populære streamingsteder er blokeret, som Kina og Rusland.

Vores test viste, at den førende VPN til adgang til og streaming af film er ExpressVPN. Den fik adgang til enhver platform, vi testede, og dens hurtige hastigheder var ideelle til UHD -filmmaraton. Du kan endda give det et risikofri forsøg med dine yndlingsfilmwebsteder, da det tilbyder en pengene-tilbage-garanti. Hvis du ikke er 100% glad, har du 30 dage til at kræve refusion.

Kort til tiden? Her er de bedste VPN’er til streaming af film i 2023

 1. ExpressVPN – hurtigst streaminghastigheder og let adgang til globalt indhold. Prøv det risikofri i 30 dage.
 2. Cyberghost – Cirka 100 specialiserede streamingservere og en simpel app til favoritplaceringsbesparelse.
 3. Privat internetadgang-Smart DNS til streaming på VPN-inkompatible enheder, men appen kan være kompleks.
 4. Nordvpn – Nordlynx -protokollen er hurtig og sikker, men får ikke konsekvent adgang til nogle platforme.
 5. Surfshark – Ubegrænset enhedsforbindelser til at se film, men nogle servere er træg.

Bedste VPN’er til streaming af film – fuld analyse (opdateret i 2023)

1. ExpressVPN – Bedst til at fjerne blokering af globale filmplatforme overalt

Lille sortiment af teknologiske enheder, der er kompatible med ExpressVPN

Redaktørens Choice Editor’s Choice Prøv risikofri i 30 dage
Testet september 2023
Kan få adgang til:
Netflix Disney+ Apv HBO Max
Hulu BBC iPlayer Sky Mere
Prøv ExpressVpn>
www.Expressvpn.com

 • Enestående evne til at få adgang til populære og nichefilmplatforme over hele verden
 • Superfast hastigheder giver dig mulighed for at nyde pufferfri filmmaraton
 • 8 Samtidige enhedsforbindelser
 • Arbejder med: Netflix, Disney+, HBO Max, Hulu, Prime Video, Peacock, Mubi og mere
 • Kompatibel med: Windows, MacOS, iOS, Android, Linux, Chrome, Fire Stick, Smart TV’er og mere

ExpressVPN tilbud september 2023: Kun i en begrænset periode kan du få et ExpressVPN -abonnement for op til 49% rabat ! Gå ikke glip af det!

Expressvpn fjerner flere filmplatforme end nogen VPN, jeg har testet. Med placeringer i 94 lande har du 94 filmmarkeder at vælge imellem, hvilket er mere end nogen VPN på denne liste. Under mine tests fik jeg adgang til 20+ Netflix -biblioteker og en række populære streamingsteder. Du kan også bruge det med nichekanaler som Hallmark, Starz og Freevee. Plus, alle dens servere tilbyder dynamisk tilslutning, hvilket betyder, at den let kan overvinde VPN -blokke. Dette giver det mulighed for at arbejde i strengt censurerede lande som Kina.

Screenshot, der viser en ExpressVPN -app, der er forbundet til New York over en ublokeret US Prime -videoside

Det overvinder nogle af de hårdeste geoblokke som dem på Hulu, HBO Max og Disney+

Dens flammende hurtige hastigheder giver dig mulighed for at se film i god kvalitet. For Ultra HD (UHD) har du brug for mindst 25 Mbps. Mens de testede, forblev mine hastigheder over 40 Mbps (9 Mbps mindre end min basishastighed)-selv med langdistanseservere. jeg så Udvinding på Netflix i UHD uden buffering. Det er delvis nede på Lightway, dens superhurtige proprietære protokol, der også bruger mindre batteri på dine enheder.

Appen er super let at bruge. For at ændre placering er alt hvad du skal gøre at vælge et land og dobbeltklikke på at oprette forbindelse. På den måde vælger ExpressVPN automatisk den hurtigste server til dig på dit valgte sted. Det giver dig også mulighed for at gemme genveje på dine yndlingsfilmplatforme i appens grænseflade. Dette giver dig mulighed for at aktivere VPN og åbne streaming -appen eller webstedet inden for få sekunder.

Plus, Dens MediaStreamer -funktion giver dig mulighed for at se film på enheder, der normalt ikke understøtter VPN’er, som smarte tv’er og spilkonsoller. Alt hvad du skal gøre er at indsætte et sæt numre (leveret af ExpressVPN) i dine enheds netværksindstillinger. Jeg testede dette med mit smarte tv og begyndte at se Prime Video på den store skærm på mindre end 5 minutter.

På ulempen er ExpressVPN ikke den billigste VPN på min liste. Selv til sin laveste pris koster det $ 6.67/måned. Heldigvis, Det tilbyder normalt generøse kuponer og tilbud; Da jeg fik sin langsigtede plan, sparede jeg 49% og fik 3 måneder gratis. Og i sidste ende har jeg det godt med at betale lidt ekstra, da det er den mest pålidelige film VPN, jeg har testet.

Du kan prøve ExpressVpn risikofri Siden det tilbyder en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Hvis du ikke er helt glad, er det let at kræve en refusion – jeg prøvede det selv. Da jeg talte med kundesupport via 24/7 live chat, fik jeg et øjeblikkeligt svar. Agenten stillede ikke spørgsmål og accepterede min refusion. Mine penge var tilbage på min PayPal -konto efter 4 dage.

2. Cyberghost – Specialservere giver dig mulighed for at se film uden buffering

Grafik af Cyberghost 8 Apps Brugergrænseflade på forskellige enheder som bærbare computere, desktops og smartphones

Kan få adgang til:
Netflix Disney+ Apv HBO Max
Hulu BBC iPlayer Sky Mere
Prøv cyberghost vpn>
www.Cyberghostvpn.com

 • 9.300 servere i 93 lande med optimerede, til pålideligt at fjerne blokering af filmsteder
 • Brugervenlig app, der gør adgang til streamingsteder hurtigt og nemt
 • 7 Samtidige enhedsforbindelser
 • Arbejder med: Netflix, Disney+, HBO Max, Hulu, Prime Video, Peacock, Mubi og mere
 • Kompatibel med: Windows, MacOS, iOS, Android, Linux, Chrome, Fire Stick, Smart TV’er og mere

September 2023 Deal: Cyberghost tilbyder i øjeblikket 83% af sin mest populære plan! Udnyt dette tilbud nu, og spar mere på dit cyberghost -abonnement.

Cyberghost har omkring 100 specialservere for nem adgang til globale platforme, inklusive 6+ Netflix -biblioteker, BBC iPlayer, Prime Video, Dazn og mere. Mens jeg testede, fik jeg adgang til Hulu på min iPad, Windows Laptop og Mac. Oprindeligt kunne jeg ikke få adgang til det på mit Android -tv. Cyberghosts Hulu Android TV -server fjernede dog øjeblikkeligt det. Ved hjælp af det så jeg Parasit Fra komforten i min sofa.

At navigere i appen er enkel. Under mine test gemte jeg mine yndlingsservere til adgang til filmwebsteder i en dropdown-menu til 1-klik-forbindelser. Da der er specialservere til specifikke platforme, skal du oprette forbindelse til den, der er optimeret til det websted, du ønsker. Dette gør det lidt mindre praktisk end ExpressVPN med hensyn til brugervenlighed, men De streamingoptimerede servere er velorganiserede, så du kan hurtigt finde dem.

Disse er i en separat fane mærket “til streaming”, som også indeholder en søgefelt. Du skriver bare det websted, du ønsker at få adgang til, som “HBO Max”, og det præsenterer en liste over regionale servere, der er optimeret til platformen.

Skærmbillede af en cyberghost -app i udvidet visning, hvilket gemmer yndlingsstrømningsservere for nem adgang

Den ligefremme grænseflade gør Cyberghost til et godt valg for VPN -nykommere

Hastighederne er superhurtige, så du kan streame film i Ultra HD. Jeg har aldrig fået mindre end 30 Mbps, når jeg opretter forbindelse til servere i Italien, USA og endda fjerntliggende steder som Japan. De almindelige servere var undertiden hurtigere end dets specialforbindelser. Selvom de ikke kunne fjerne blokering af mange biblioteker, var de gode til at se film på YouTube uden afbrydelser.

En ulempe er, at dens kortvarige plan er dyrere og kun har en 14-dages pengene-tilbage-garanti. Imidlertid, du kan Få et cyberghost langsigtet abonnement for kun $ 2.19/måned. Da jeg fik den langsigtede plan, var den 83% rabat og kom også med 2 måneder gratis.

Længere planer tilbyder også en mere generøs 45-dages pengene-tilbage-garanti. Jeg satte dette på prøve ved at kontakte sin 24/7 support. Efter at have gennemgået en FAQ -søgning, kunne jeg oprette forbindelse til en live agent. Min refusion blev tildelt efter en kort chat, og mine penge landede tilbage på min konto 5 dage senere.

3. Privat internetadgang – Smart DNS -funktion, der fjerner film på flere enheder

Lille sortiment af teknologiske enheder, der er kompatibelt med privat internetadgang VPN

Kan få adgang til:
Netflix Disney+ Apv HBO Max
Hulu BBC iPlayer Sky Mere
Prøv privat internetadgang>
www.PrivateInternetAccess.com

 • Smart DNS til at se film på enheder, der normalt ikke understøtter VPN -apps
 • 29.650 servere i 84 lande, inklusive forbindelser til hver amerikansk stat
 • Ubegrænset samtidige enhedsforbindelser
 • Arbejder med: Netflix, Disney+, HBO Max, Hulu, Prime Video, Peacock, Mubi og mere
 • Kompatibel med: Windows, MacOS, iOS, Android, Linux, Chrome, Fire Stick, Smart TV’er og mere

September 2023 Opdatering: PIA har normalt ikke tilbud eller rabatter (det er allerede så overkommeligt), men lige nu kan du få et nyt abonnement på en skør 83% rabat !

Privat internetadgang (PIA) har en smart DNS -funktion Det giver dig adgang til regionlåste film på en lang række enheder. Ved hjælp af de ligefremme instruktioner fra Pias websted satte jeg det op på min PS4 inden for få minutter. Jeg kunne fjerne blokering af Netflix os (og masser af andre filmsteder) fra min spilkonsol Og se på mit store skærmt-tv.

Screenshot, der viser en PIA -app, der er forbundet til os øst over en browser, der streamer en dokumentarfilm

PIA overvinder blokke på offentlige netværk som dem i lufthavnen, arbejdet eller skolen

PIA understøtter ubegrænsede samtidige forbindelser, hvilket betyder, at du kan dække de fleste af dine VPN-kompatible enheder i din husstand. Dette gjorde det muligt for mig at dele mit abonnement med min familie, så vi kunne alle se forskellige film til enhver tid. Du kan logge ind på så mange enheder, som du vil, uden at det sparker dig væk, selvom det er over ubegrænset, givet, at hver enkelt ikke er forbundet til en server.

Appen har masser af justerbare funktioner, som kan være skræmmende for VPN -begyndere. Selvom evnen til at tilpasse det kan være fordelagtig – for eksempel kan du sænke krypteringen for at øge hastigheder. Plus, Til streaming af film er du god til bare at bruge standardindstillingerne.

Der er en række retpriser; Du kan få PIA for så lavt som $ 2.03/måned. Jeg gik til en langsigtet plan og fik 3 måneder gratis, idet den var 83% billigere end dens kortsigtede plan. Det omfattede også et gratis år med krypteret skyopbevaring.

Alle dens planer leveres med en 30-dages pengene-tilbage-garanti, Hvilket er legitimt – jeg testede det. Jeg gik på Instant Live Chat, klikkede på “Overførsel til agent” og fik et øjeblikkeligt svar. Efter en hurtig chat godkendte agenten min anmodning om refusion, og mine penge var tilbage et par dage senere.

4. Nordvpn – Nyd imponerende hastighed og sikkerhed, mens du ser film med Nordlynx

Kan få adgang til:
Netflix Disney+ Apv HBO Max
Hulu BBC iPlayer Sky Mere
Prøv Nordvpn>
www.Nordvpn.com

 • Den proprietære Nordlynx -protokol tilbyder stor hastighed uden at gå på kompromis med sikkerheden
 • 5.810 servere i 60 lande
 • 6 samtidige enhedsforbindelser
 • Kompatibel med: Windows, MacOS, iOS, Android, Linux, Chrome, Fire Stick, Smart TV’er og mere

Skærmbillede af en hastighedstest ved hjælp af Nordlynx -protokollen Nordlynx giver dig bedre hastigheder til streaming Skærmbillede af en hastighedstest ved hjælp af OpenVPN -protokollen Nordlynx giver dig bedre hastigheder til streaming

Med Nordvpns forudindstillinger (kun på macOS) kan du oprette profiler til dine yndlingsfilmwebsteder. For eksempel lavede jeg en forudindstilling til Netflix UK, Disney+ USA og Hulu. Jeg satte hver enkelt til at forbinde mig til den hurtigste tilgængelige server i det relevante land og optimerede hver enkelt til hastighed. Dette gør det nemt at indstille VPN til streaming, men indtil videre kan du kun bruge det på Macs (rollout planlagt til andre OS).

Du får også specialservere, der er optimeret til P2P -torrenting, hvilket er fantastisk til hurtige filmoverførsler. Jeg tilsluttede mig en server i Schweiz og downloadede en 3 GB Public Domain -film på få minutter. Jeg aktiverede også trusselbeskyttelse, en avanceret blokering, der beskytter dig mod malware og ondsindede annoncer, der kan være udbredt på torrent -websteder.

Desværre kunne Nordvpn ikke få adgang til enhver streamingplatform, jeg testede. Jeg kunne ikke få adgang til Prime Video eller Sky Go. Heldigvis fungerede det meget eliant med de andre store platforme, jeg testede, og jeg var imponeret over, at det kunne få adgang til BBC iPlayer, da nogle VPN’er kæmper med det.

Nordvpn tilbyder lagdelt prisfastsættelse; Du kan vælge mellem standard, plus eller gennemføre planer. Plus og komplette planer tilbyder en adgangskodeadministrator og krypteret skyopbevaring. Standardplanen inkluderer ikke disse ekstramateriale, men det er langt den billigste. Ved at vælge at begå langsigtet kan du få 68% rabat til en overkommelig pris på $ 3.19/måned.

Du kan prøve Nordvpn med dine yndlingsfilmplatforme med en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Jeg testede dette selv ved at kontakte 24/7 live chat. Min anmodning blev hurtigt godkendt, og mine penge blev returneret 3 dage senere.

5. SurfShark – Ubegrænsede enhedsforbindelser; Fantastisk til grupper af filmelskere

Kan få adgang til:
Netflix Disney+ Apv HBO Max
Hulu BBC iPlayer mere
Prøv SurfShark>
www.Surfshark.com

 • Ubegrænsede forbindelser til at se film – Fantastisk til husholdninger med masser af enheder
 • 3.200 servere i 100 lande
 • Ubegrænset samtidige enhedsforbindelser
 • Kompatibel med: Windows, MacOS, iOS, Android, Linux, Chrome, Fire Stick, Smart TV’er og mere

Surfshark tilbyder ubegrænsede enhedsforbindelser på en enkelt konto, Hvilket er ideelt til en huslig filmfans. Jeg testede dette ved at bruge Netflix os til at streame Monty Python & den hellige gral På en Android, en Windows -bærbar computer, 2 iPhones, en iPad og en desktop Mac samtidig. Hver af dem streamet glat uden nogen forsinkelse eller pludselige afbrydelser, hvilket var imponerende.

Skærmbillede, der viser SurfShark -appen, der er tilsluttet en amerikansk server og streaming af en film i et browservindue

Du kan også oprette Surfshark på Kodi for sikkert at streame film

Hastighederne er gode nok til streaming af høj kvalitet, selv i lange afstande. Jeg tilsluttede mig en server i Sydney, Australien, over 9.000 miles væk. Fra en basishastighed på 49 Mbps fik jeg 28.28 Mbps. Selvom dette er en betydelig dråbe på 57%, var det stadig hurtigt nok til at streame i UHD.

Dens ublokerende evner er imponerende. Ud over at få adgang til 5 Netflix -biblioteker (USA, UK, Tyskland, Japan og Australien), kunne jeg komme på HBO Max, Hulu, Peacock og Disney+. Det formåede endda at glide forbi Prime Videos tunge geo-begrænsninger, hvilket gav mig adgang til sine biblioteker i USA og Tyskland.

Et problem, jeg bemærkede med Sufshark, er, at det undertiden tager et stykke tid at oprette forbindelse til en server. Lokale og midtafstandsservere tog 15 til 20 sekunder forbindelsen, men en fjern placering i Japan tog 40+ sekunder. Det er langt længere end nogen anden VPN, jeg har testet. Når det er sagt, var det pålideligt, og mine hastigheder var konsekvent hurtige, når de var tilsluttet.

Som med de fleste VPN’er, kan du spare penge ved at vælge en længere kontrakt. Jeg abonnerede på lang sigt og fik en rabat på 82% rabat til en endelig pris på $ 3.22/måned. Dette gør SurfShark til en af ​​de bedste værdier VPN’er på denne liste.

Du kan teste Surfshark uden risiko Siden det tilbyder en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Hvis det ikke er den blockbuster, du håbede på, er det let at kræve en refusion. Jeg prøvede dette ved at anmode om en via 24/7 live chat, og jeg havde mine penge tilbage 3 dage senere.

6. IPVANSH – SOCKS5 proxy til streaming af film med minimalt hastighedstab

Lille sortiment af teknologiske enheder, der er kompatible med IPVanish VPN

Kan få adgang til:
Netflix Disney+ HBO Max Hulu
BBC iPlayer mere
Prøv ipvanish vpn>
www.Ipvanishvpn.com

 • Krypteringsfrie forbindelser giver dig hurtigere hastigheder til filmaftener
 • 2.200 servere i 75 lande, der kan få adgang til masser af regionale filmplatforme
 • Ubegrænset samtidige enhedsforbindelser
 • Kompatibel med: Windows, MacOS, iOS, Android, Linux, Chrome, Fire Stick, Smart TV’er og mere

Ipvansk september 2023 Deal: Det er svært at finde aktive Ipvanish -tilbud, så jeg var virkelig overrasket over at finde denne! Klik her for at få 77% rabat på dit IPVanish -abonnement i dag! Rabat anvendes automatisk (ingen kode kræves).

Screenshot, der viser, hvordan du får adgang til SOCKS5 -loginoplysninger fra IPVanish -webstedet for at streame film

Du kan vælge mellem en liste over SOCKS5 -servere til adgang til filmbiblioteker over hele verden

Hvis du hellere ikke gider at oprette en proxy, IPVanish har også et udbredt netværk af VPN -servere. Du kan se hver serverens belastningsprocent (hvor mange mennesker bruger den) og ping – dem med lavere brugerbelastning/ping er normalt de hurtigste. Dets verdenskortdisplay giver dig også mulighed for hurtigt at finde og oprette forbindelse til et land efter eget valg.

Min eneste bekymring er, at Ipvanish ikke kunne fjerne blokering af enhver platform, jeg testede. For eksempel, da jeg prøvede at få adgang til Prime Video, opdagede det, at jeg ikke var i USA, og jeg fik en fejlmeddelelse. Det havde dog ikke noget problem med de andre platforme, jeg testede, inklusive Netflix, Disney+, HBO Max og Peacock.

Ved at vælge den langsigtede plan sparede jeg 77% til en endelig pris på $ 2.49/måned. IPVanish tilbyder også en 30-dages pengene-tilbage-garanti, men husk, at det kun er inkluderet i den langsigtede plan.

Den 30-dages garanti giver dig mulighed for Prøv ipvansk risikofri. Du behøver ikke engang at bede en agent om at kræve din refusion. Jeg loggede simpelthen ind på min konto på webstedet, klikkede på “Abonnement” og så “Jeg ønsker at annullere mit abonnement”. Processen er automatiseret, og jeg fik mine penge tilbage efter 3 dage.

7. Privatevpn-Brugervenlig grænseflade for nem adgang til dine yndlingsplatforme

Lille sortiment af teknologiske enheder, der er kompatibelt med PrivateVPN

Kan få adgang til:
Netflix Disney+ Apv HBO Max
Hulu BBC iPlayer Sky Mere
Prøv privatevpn>
www.Privatevpn.com

 • Opret forbindelse til servere med 2 klik for global adgang til filmplatforme
 • 200 servere i 63 lande for at se internationale film
 • 10 samtidige enhedsforbindelser
 • Arbejder med: Netflix, Disney+, HBO Max, Hulu, Prime Video, Peacock, Mubi og mere
 • Kompatibel med: Windows, MacOS, iOS, Android, Linux, Chrome, Fire Stick, Smart TV’er og mere

Med Privatevpns app kan du oprette forbindelse til 2 klik for at se film over hele verden. Dens grænseflade tilbyder “enkel visning”, som kun viser en tænd / sluk -knap og den valgte server. Du behøver ikke at navigere gennem de avancerede indstillinger, da det kommer forudkonfigureret. Når du åbner serverlisten, viser den ping og nærhed ved siden af ​​hver server for at hjælpe dig med let at vælge en hurtig forbindelse.

Screenshot, der viser PrivateVPN -appen i enkel visning over en browser, der streamer Star Trek på Netflix

Forbindelsen var stabil, og jeg var i stand til at se i HD

Privatevpn har et relativt lille servernetværk, så jeg var bekymret for, at det ville føre til overbelastning af bruger og afmatning. Imidlertid, Det holder hastigheder hurtigt ved at købe internetkapacitet direkte fra transitudbyderen I stedet for en tredjepart (omtalt som netværk af høj kvalitet). Takket være dette får du konsekvent hurtige hastigheder for at se film.

Privatevpn overvåger konsekvent sine servere for at bekræfte, at de ikke er begrænset af streamingplatforme. I stedet for at levere tusinder af servere som nogle VPN’er, udnytter PrivateVPN sin beskedne netværksstørrelse ved at garantere, at alle servere kan få adgang til filmwebsteder. Det er især blandt de få VPN’er, der konsekvent fungerer i stærkt censurerede lande som Kina.

Der er en række planer tilgængelige med priser, der starter ved $ 2/måned. Jeg anbefaler den langsigtede mulighed; Da jeg abonnerede, spillede jeg 85%. Alle planer er dækket af en pengene-tilbage-garanti, ikke kun langsigtede planer.

Du kan prøve Privatevpn gratis med sin 30-dages pengene-tilbage-garanti. Jeg satte dette på prøve, og live chat var hurtig til at svare. Min refusion blev godkendt, og 5 dage senere fik jeg en advarsel fra min bank for at sige, at mine penge var tilbage.

8. Proton VPN – Tilpas profiler for at holde dine yndlingsfilmservere let tilgængelige

Lille sortiment af teknologiske enheder, der er kompatibelt med Proton VPN

Kan få adgang til:
Netflix Disney+ Apv HBO Max
Hulu BBC iPlayer Sky Mere
Prøv proton vpn>
www.Proton VPN.com

 • Lav profiler til at fjerne blokering af specifikke filmplatforme let
 • 3.024 servere i 69 lande for at få adgang til verdensomspændende film
 • 10 samtidige enhedsforbindelser
 • Arbejder med: Netflix, Disney+, HBO Max, Hulu, Peacock, Mubi og mere
 • Kompatibel med: Windows, MacOS, iOS, Android, Linux, Fire Stick, Smart TVs og mere

Proton VPN giver dig mulighed for at tilpasse profiler til hurtig adgang til filmplatforme. Jeg testede dette ved at lave en profil ved navn “Disney+”. Jeg kan godt lide at se Disney+ Canada, så jeg tildelte en Toronto -server til min nyoprettede profil. Nu, når jeg klikker på Disney+, opretter den automatisk forbindelse til denne server for en pålidelig adgang.

Brug af en tilpasset profil til at se Disney+ Canada med Proton VPN

Det giver dig mulighed for at oprette så mange filmplatformprofiler, som du vil

Dens VPN-accelerator giver dig tophastigheder til at se film uden buffering, selv på langdistanseservere. Denne funktion øger dine hastigheder og reducerer følgelig faldet fra din basisforbindelse. Før jeg aktiverede det, fik jeg 23 Mbps på sin US-FL#4-server (Florida), som steg til 36 Mbps med VPN-acceleratoren.

Proton VPN fjerner en række streamingplatforme, Ligesom Netflix, Hulu og HBO Max. Først kunne jeg ikke få adgang til Disney+ USA, men efter at have prøvet et par forskellige forbindelser, fik jeg det til at fungere. Kureren Det tog et par sekunder at indlæse, men spillede derefter i HD uden afbrydelser.

Selvom applikationen måske ikke er så slank som PrivateVpn, har den et betydeligt kort på dets hovedgrænseflade. På trods af dette, Appens store udvalg af funktioner hjælper med at identificere den bedst mulige forbindelse. For eksempel præsenterer det alle servere med en markering for at betegne dem, der er ideelle til streamingaktiviteter.

Proton VPN tilbyder pro og ubegrænsede abonnementer, men det påvirker kun din adgang til sin mail, kalender og drev apps. For blot at se film, du kan Få Pro -programmet med priser, der starter fra $ 4.99/måned.

Det leveres med en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Hvis det ikke opfylder dine forventninger, er det let at kræve refusion. Selvom Proton VPN prorerer din refusion, beregnes den på de ubrugte dage, der er tilbage på din plan. For mig koster et par uger med test kun et par dollars, så det var ikke et stort problem.

Hurtig sammenligningstabel: Film VPN -funktioner

Nedenstående tabel giver en hurtig oversigt over de funktioner, som hver VPN besidder, relevant for filmstrømning. Den ideelle VPN til dig hænger sammen med forskellige overvejelser.

Overvej for eksempel antallet af personer, der bruger kontoen og de enheder, du bruger til at se film. Eller tænk over, om du foretrækker en teknisk eller brugervenlig grænseflade. Hvis du får langsomme internethastigheder, hvor du er, vil du muligvis have en hurtig VPN for at minimere yderligere hastighedstab. Derudover kan du drage fordel af en ekstra funktion til streaming af film som Smart DNS.

Laveste pris Arbejder med Hastigheder Enhedsforbindelser Let at bruge eller teknisk? Smart DNS?
��Expressvpn $ 6.67/måned Netflix, Disney+, HBO Max, Hulu, Prime Video, Peacock, Mubi og mere Virkelig hurtig 8 Let Ja
��cyberghost $ 2.19/måned Netflix, Disney+, HBO Max, Hulu, Prime Video, Peacock, Mubi og mere Virkelig hurtig 7 Let Ja
�� Privat internetadgang $ 2.03/måned Netflix, Disney+, HBO Max, Hulu, Prime Video, Peacock, Mubi og mere Hurtig Ubegrænset Teknisk Ja
Nordvpn $ 3.19/måned Netflix, Disney+, HBO Max, Hulu, BBC iPlayer, Mubi og mere Virkelig hurtig 6 Let Ja
Surfshark $ 3.22/måned Netflix, Disney+, Hbo Max, Hulu, Prime Video og mere Hurtig Ubegrænset Let Ja
Ipvansk $ 2.49/måned Netflix, Disney+, HBO Max, Hulu, Peacock, Mubi og mere Virkelig hurtig Ubegrænset Let Ingen
Privatevpn $ 2/måned Netflix, Disney+, HBO Max, Hulu, Prime Video, Peacock, Mubi og mere Hurtig 10 Let Ingen
Proton VPN $ 4.99/måned Netflix, Disney+, HBO Max, Hulu, Peacock, Mubi og mere Gennemsnit 10 Teknisk Ingen

Tips til, hvordan man vælger de bedste VPN’er til streaming af film

Jeg har skitseret de kriterier, jeg har brugt til at evaluere de øverste VPN’er til at se film. Hver service på min liste er pålidelig til at oprette forbindelse til streamingplatforme. Ikke desto mindre kan du tage højde for følgende aspekter for at beslutte, hvilken VPN der er det mest passende til dine specifikke krav.

 • Arbejder med populære filmsider. En VPN omgår geo-begrænsninger ved konstant at opretholde og skifte sine IP’er for at sikre, at de fungerer. Jeg sørgede for, at alle de listede VPN’er fungerer med mindst et par af de mest populære filmsteder, som Netflix, HBO Max, Hulu og Prime Video.
 • Stort servernetværk. Jo flere lande med servere, jo mere indhold kan du få adgang til. Kontroller, at VPN har servere i de lande, hvor du ønsker at se film fra.
 • Hurtige hastigheder. Alle VPN’er bremser dit internet til en vis grad på grund af kryptering, men en hurtig VPN minimerer afmatninger. Dette gør en enorm forskel, hvis du har en langsom forbindelse, som den er. Jeg sørgede for, at hver VPN gav mig hastigheder hurtigt nok til HD eller UHD -streaming.
 • Ubegrænset data og båndbredde. Streaming-film er datatunge, som undertiden fører til ISP-throttling. VPN’erne på min liste kan ikke hætte dine hastigheder eller data og kan hjælpe dig med at undgå ISP -throttling.
 • Forskelligartet enhed og OS -kompatibilitet. Jeg sørgede for, at hver VPN understøtter de mest almindeligt anvendte operativsystemer og enheder, inklusive Windows, MacOS, Android og iOS. For at streame film på et smart tv eller spilkonsoller, se efter en VPN med en smart DNS -funktion, som ExpressVPNs MediaStreamer.
 • Fremragende kundepleje. Alle VPN’er på min liste er pålidelige, men du kan stadig løbe ind i tekniske problemer, når du streamer film. Det foretrækkes at have 24/7 live chat til hurtig support. De fleste VPN’er på min liste tilbyder det. De, der ikke gør det, tilbyder e -mail -support, ofte stillede spørgsmål eller videnbase.
 • En pålidelig pengene-tilbage-garanti. I tilfælde af at en service ikke fungerer til dine filmovervågningsformål, skal du være i stand til at få refusion. VPN’erne på min liste tilbyder en pengene-tilbage-garanti, så du kan teste dem med dine enheder og streamingplatforme risikofri.

Hurtig guide: Sådan bruges en VPN til at se film i 3 nemme trin

 1. Download en VPN.Jeg anbefaler ExpressVPN, fordi det er den mest pålidelige VPN, jeg testede for at få adgang til globale filmplatforme. Plus, dens hastigheder er mere end hurtige nok til streaming uden buffering.
 2. Opret forbindelse til en server. Vælg en forbindelsessted baseret på hvilket filmwebsted du ønsker at få adgang til. For eksempel brugte jeg en server i Miami til at streame Hulu, da Hulu er amerikansk-baseret.
 3. Begynd at se film. Nyd at se film i det område, du vælger.

FAQS på VPN’er til streaming af film

Hvordan bruger jeg en VPN med Kodi?

Der er et par muligheder, men Den nemmeste måde er at installere begge apps (VPN og Kodi) og se det på din computer. Alternativt kan du også installere en VPN og bruge den med Kodi på din Fire Stick eller konfigurere den til din router til flere enhedsmuligheder.

Kodi Addons er ofte geo-begrænset, så som med enhver anden streamingplatform skal du muligvis ændre din placering for at få adgang til dit foretrukne indhold. Desuden er nogle Kodi -tilføjelser ikke 100% officielle og kan derfor være utrygge. Så sørg for kun at downloade Kodi fra den officielle App Store eller Site og ikke gennem en tredjepart.

Hvilken VPN fungerer bedst for Netflix?

Mine test viste, at ExpessVPN fungerer bedst for Netflix. Efter at have prøvet flere tjenester med webstedet, imponerede det mig mest – jeg kunne fjerne blokering over 20 Netflix -biblioteker og stream i Ultra HD, uanset hvilken server jeg valgte jeg valgte. ExpressVPN arbejder også i stærkt censurerede lande, der blokerer Netflix. Plus, det har mange servere i USA – hvor Netflix største bibliotek er.

Kan jeg streame geo-blokerede film uden VPN?

Ja – Proxies kan også hjælpe med at omdirigere din virtuelle placering og ændre din IP. Nogle VPN’er (som IPVanish) tilbyder proxyforbindelser som et alternativ til deres VPN -forbindelser for at hjælpe dig med at minimere hastighedstab, mens du ser film. Når det er sagt, er de mindre sikre og tilbyder ikke kryptering, så de er ikke den bedste mulighed på steder med streng censur.

Hvad kan jeg gøre, hvis min streaming VPN ikke fungerer?

Der er forskellige rettelser, du kan prøve, hvis din VPN ikke fungerer. Men den nemmeste måde at undgå tekniske problemer er at bruge en pålidelig film VPN med stærke fjernelse af evner. Skulle du støde på et problem, er her nogle mulige løsninger:

 • Skift servere. Streamingplatforme blokerer ofte IP -adresser, de mistænker, hører til en VPN. Film kan være tilgængelige blot ved at oprette forbindelse til en anden server. Hvis det er tilgængeligt, kan du også prøve et andet sted.
 • Brug en anden platform. Ofte har flere platforme de samme titler. Hvis du har problemer med at få adgang til den ønskede film, skal du kontrollere, om den er tilgængelig andetsteds.
 • Juster VPN -indstillingerne. Nogle gange er alt hvad du har brug for et løft i sikkerhed for at overvinde hårde geoblocks. Du kan prøve at ændre protokoller, øge dit krypteringsniveau (256-bit er det mest sikre) eller skifte porte. Skønt alle VPN’er tilbyder dette tilpasningsniveau.
 • Ryd dine cookies og brug et privat vindue. Websteder kan efterlade cookies på din enhed, der afslører din sande placering, hvilket får dig til at falde for at falde af geo-blokke. Prøv at rydde cookies/slette browsingdata/clearinghistorie (afhængigt af din browser). Private eller inkognito -vinduer indsamler ikke data, som også kan hjælpe dig med at undgå blokke.
 • Brug en anden visningsmetode. For eksempel, hvis du bruger Netflix -appen, kan du prøve at logge ind på en webbrowser eller omvendt. Prøv en anden enhed eller en anden browser.
 • Kontakt support. Kundesupport kan muligvis finde en løsning eller løsning, eller du kan blot advare din VPN om problemet, så det kan rettes.

Er det ulovligt at bruge en VPN til at se film?

I de fleste tilfælde nej, men det afhænger af din placering. Ligesom streamingplatforme er VPN’er lovlige i de fleste lande. Når det er sagt, er det ulovligt overalt overalt overalt overalt overalt overalt overalt overalt overalt overalt overalt overalt overalt overalt overalt overalt overalt overalt overalt overalt overalt. Men hvis du betaler for et abonnement, er det ikke piratkopiering at få adgang til det ved hjælp af en VPN.

På den anden side, i nogle få lande (som Kina), er det kun tilladte regeringsovervågede VPN’er. Disse placeringer bruger VPN-blokke for at forhindre brugen af ​​tredjepartstjenester. ExpressVPN er dog en af ​​få VPN’er, der tilbyder stærke nok sikkerhedsfunktioner til at arbejde i strengt censurerede lande. Når det er sagt, anbefaler jeg, at du kontrollerer dit lands love og undgår at bruge en VPN ulovligt.

Kan jeg bruge en gratis VPN til at se film?

Det kan du muligvis, men jeg fraråder det. For at fjerne blokering af filmwebsteder med konsekvent hurtige streaminghastigheder anbefaler jeg en billig premium VPN med en pengene-tilbage-garanti. De fleste gratis VPN’er er ikke udstyret med de nødvendige funktioner til omgåelse af streamingwebstedsblokke – det er grunden til, at de er gratis. Selv hvis du kan få adgang til en platform, vil du sandsynligvis løbe ind i en masse begrænsninger.

Gratis VPN’er har typisk få placeringer, hvilket begrænser din adgang til globale biblioteker. Fordi de har langt mindre netværk end premium VPN’er, bliver deres servere overfyldte, hvilket giver dig dårlig billedkvalitet og konstant buffering. Selv hvis du finder en, der fungerer, vil du sandsynligvis løbe ind i en månedlig (eller endda daglig) datagrænse, som kan sætte en skuffende afslutning på din filmaften.

Få den bedste VPN til streaming af film i dag

Dagens filmplatforme bruger meget avanceret teknologi til at blokere VPN’er, og mange VPN’er undlader at overvinde dette. Vi testede mange af de førende VPN’er til film og fandt nogle få, der arbejder pålideligt.

ExpressVPN er #1 VPN for film. Det giver dig blockbusting adgang til globale biblioteker og lynhurtige hastigheder til streaming i Ultra HD. Du kan prøve ExpressVPN risikofri, da det tilbyder en pengene-tilbage-garanti. Hvis det ikke passer til dine behov, har du 30 dage til at kræve refusion.