VPN.Asia Review

Jeg er ikke sikker på, hvorfor de fleste top anbefalede VPN’er ikke tillader mig at få adgang til, eller noget andet er i vejen, men jeg har den 7 -dages ExpressVPN -prøve på min iPad (ironisk nok fungerer fint), så jeg prøvede at gøre brug af det på min MacBook også og selvfølgelig er det ikke en funktionsfejl “Dette websted kan ikke give en sikker forbindelse www.XYZ.com sendte et ugyldigt svar.”

Sikker VPN til brug i Asien? De fleste top anbefalede giver mig en en “ingen sikker forbindelse” -fejl!

Jeg er ikke sikker på, hvorfor de fleste top anbefalede VPN’er ikke tillader mig at få adgang til, eller noget andet er i vejen, men jeg har den 7 -dages ExpressVPN -prøve på min iPad (ironisk nok fungerer fint), så jeg prøvede at gøre brug af det på min MacBook også og selvfølgelig er det ikke en funktionsfejl “Dette websted kan ikke give en sikker forbindelse www.XYZ.com sendte et ugyldigt svar.”

Er der en let løsning til dette eller en god VPN, som jeg kan downloade på min MacBook eller fra App Store, jeg er i Asien (Western Asien, hvis det betyder noget) – jeg vil mest bruge det til streaming på mine streamingtjenester, der er Kun tilgængelig (e.g., Hulu) osv

VPN.Asia Review

Som du måske gætter VPN.Asien er fokuseret på det asiatiske marked. Online privatlivstjeneste, der blev lanceret i 2015 og har serverplaceringer strategisk placeret over hele verden. Vi fandt, at deres netværk var hurtigt og pålideligt. Mens VPN.Asien er måske nyt på markedet, vi havde ikke nogen problemer undervejs. Faktisk var vi imponeret over deres netværk og software.

VPN.Asia Review

Du kan fortælle, at VPN.Asien -teamet lægger meget tid og kræfter i tjenesten, før de lancerede. For det første har de en enkel plan, der inkluderer ubegrænset VPN -adgang. De tilbyder nye medlemmer en gratis prøve og tilbyder også den første måned af VPN for kun $ 1. Der viser, hvor engagerede de er for tjenesten. Vi tror, ​​at deres kundefokus vil betale sig over tid.

VPN -klient til Windows og Mac

VPN.ASIA Windows Client

 • VPN.Asien tilbyder en Gratis VPN -klient til Windows og Mac. Softwaren hjælper dig med at oprette forbindelse til en af ​​deres 150+ servere i 17 lande. Kolonnen til responstid hjælper dig med at vælge den hurtigste server til din aktuelle placering.
 • Klienten understøtter flere VPN -protokoller inklusive OPEVPN (TCP og UDP), L2TP og PPTP. For de ukendte openvpn er mere sikker og den bedste protokol, der skal bruges på enhver enhed, der understøtter den. L2TP og PPTP udvider kompatibiliteten til en lang række enheder, der ellers ikke ville blive understøttet.
 • VPN.Asien understøtter også routere. De har ikke en manuel opsætningsvejledning på deres websted endnu, men der er et sted for en, så jeg ville forvente, at instruktionerne snart bliver sendt. Du kan beskytte hele dit netværk med en enkelt VPN -konto ved at oprette forbindelse via din router.
 • Mobile enheder – VPN.Asien tilbyder en gratis brugerdefineret app, som medlemmerne kan bruge på Android -telefoner og tablets. Mens de endnu ikke tilbyder en iOS -app, er VPN.Asien -teamet har en guide, der leder dig gennem opsætning af en L2TP -forbindelse på iPhone eller iPad.

VPN -serverplaceringer

 • VPN.Asien administrerer 150+ VPN -servere i 17 lande.
 • De Forenede Staters VPN -serverplaceringer: Ashburn, Atlanta, Chicago, Dallas, Los Angeles, Miami, New York, Phoenix, San Jose, Seattle, Washington, DC.
 • Europæiske serverplaceringer: Belgien, Danmark, Frankrig, Tyskland, Ungarn, Holland, Polen, Spanien, Sverige, Schweiz, Storbritannien.
 • Asiatiske serverplaceringer: Australien, Japan, Singapore, Sydkorea.
 • Central / sydamerikanske servere: Brasilien
 • VPN.Asien understøtter flere VPN -protokoller, herunder OpenVPN, L2TP og PPTP. Windows -brugere skal prøve OpenVPN for maksimal sikkerhed. Du kan downloade VPN -klienten og bruge deres opsætningsguider til alle manuelle forbindelser.
 • VPN.Asien tillader 2 logins på en enkelt konto. Med DD-WRT-support kan du sikre alle enheder på dit netværk gennem din router.

VPN.Asienkompatibilitet

 • Som nævnt ovenfor VPN.Asien understøtter flere VPN -teknologier, herunder OpenVPN, L2TP og PPTP. Ved at gøre det tilbyder de support til en lang række brugere.
 • Systemkompatibilitet – De understøtter Windows (8, 7, Vista, XP), Mac OS X og Linux (Ubuntu). Bemærk: OpenVPN er den mest sikre protokol for Windows -brugere.
 • Mobilkompatibilitet – VPN Asia har en app til Android -enheder og manuelle L2TP -opsætningsguider til iOS.
 • Browser -kompatibilitet – VPN understøtter Internet Explorer, Firefox, Safari, Google Chrome og Opera.

VPN.Asienpriser og særlige tilbud

VPN.ASIA SPECIALVPN.ASIA SPECIAL

 • VPN.Asien tilbyder en enkelt plan med ubegrænset, ikke -lukket VPN -adgang og to samtidige login.
 • Ubegrænset VPN – $ 9.00 en måned
 • Ubegrænset VPN – $ 25.00 et kvartal
 • Ubegrænset VPN – $ 73.00 om året
 • VPN.Asien -teamet tilbyder i øjeblikket en special. Nye medlemmer kan tilmelde sig den første måned med ubegrænset VPN for kun $ 1 og derefter $ 9/mo. derefter.
 • Betalingsmetoder inkluderer kreditkort, PayPal, Bitcoin og Paymentwall.
 • Nye medlemmer er dækket af deres 7 -dages pengene tilbage -garanti.

VPN.Asia Review: Konklusion

Vi nød at teste VPN.Asien og anbefaler dig at prøve deres service. Du vil opdage, at deres netværk er ret lydhør, og tjenesten er pålidelig. Du kan bruge kolonnen “Responstid” i deres Windows og Mac -software til at hjælpe dig med at vælge den hurtigste server. Du kan oprette forbindelse til OpenVPN, L2TP eller PPTP -protokollen. VPN.Asien har også en brugerdefineret mobilapp til Android og manuel installationsvejledning til L2TP -forbindelser på iOS -enheder. Du kan endda konfigurere deres service til at køre gennem din router.

Besøg VPN -udbyder

Beskyt dit online privatliv og fjerner geografiske begrænsninger med en VPN -service. Vi er her for at hjælpe dig med at finde den bedste VPN til at imødekomme dine specifikke behov.

Bedste VPN -tjenester
Rang 1 Expressvpn
Rang 2 Nordvpn
Rang 3 Pia
Rang 4 Cyberghost
Rang 5 Ipvansk
Rang 6 Surfshark
Rang 7 HMA VPN
Rang 8
Rang 9
Rang 10 Protonvpn

VPN.Asien anmeldelser

Afinstalleret og geninstalleret nyeste igen i dag. Samme resultater.

Afinstalleret og geninstalleret nyeste version igen i dag. Samme resultater.

Jeg købte “Lifetime” -tilbudet 24. januar 2017.

Den originale software fungerede fint. Så blev jeg tvunget til at bruge den nye software, fordi den originale software stoppede med at arbejde.

Den nye software har aldrig fungeret for mig.

Jeg sendte flere anmodninger om hjælp til at “støtte”, men ingen af ​​deres forslag hjalp.

Jeg antager, at jeg er på deres ‘ignoreringsliste i de sidste 3+ år.

Erfaringsdato: 25. november 2022

Reklame

Vores 2022 -gennemsigtighedsrapport er landet

22. december 2021

3 skyggefulde oplevelser antyder, at det er en fidus

Det føles lidt som en fidus.
Jeg prøvede at bruge det i Kina og kunne ikke oprette forbindelse til en enkelt server (slå en).
Jeg ændrede helt klart indstillinger for at annullere tilbagevendende betalinger på deres officielle hjemmeside, men betalingsudbyderen prøvede stadig at foretage en månedlig betaling, som jeg heldigvis blokerede i tide (Strike Two)
Hjemmesiden annoncerer “støttet af en 100% lykke garanti” og “få en fuld (no-leasle) refusion med vores 30 dages pengene tilbage-garanti”. Jeg bad om refusion for godt for en måned siden, sagde Sophia (supportagent) den 26. november (næsten 1 måned siden), at det vil blive tilbagebetalt, men jeg har aldrig fået refusionen (Strike Three, Out Out!)

I betragtning af min erfaring foreslår jeg stærkt, at alle skal holde sig væk.

Erfaringsdato: 22. december 2021

12 anmeldelser
9. juli 2020

Når et firma kommer på markedet uden ordentlig viden

Jeg købte VPN.Asien næsten et år tilbage. Men jeg har ikke fået en chace til at bruge det, da det aldrig fungerede. Kundeservice er patetisk, da de ikke ved, hvad vi beder om, og opsætningsguiden er ubrugelig.

Jeg har set tidligere anmeldelser, og virksomheden gider ikke engang at svare på vurderingen. Når det er sagt, skal du afstå fra at købe denne VPN, da den ikke fungerer overhovedet, og du mister penge uden grund.

Erfaringsdato: 9. juli 2020

Svar fra VPN.Asien

Lad mig vide dit billetnummer, så jeg kan undersøge dit problem.
Al vores software fungerer fint, hvis du vælger de rigtige indstillinger.