De bedste VPN’er til iPhone og iPad (ja, du skal bruge en)

Foruden iOS kører Nordvpn på alle de mest populære platforme, inklusive macOS 10.15 eller nyere.

VPN – Super Unlimited Proxy 4+

Opdatering 24. juni 2022
Jeg øgede ratingen fra 4 til 5 stjerner, fordi noget i appens evne til at holde kontakten til din VPN, i timevis ad gangen, selv når telefonen går ind og ud af dvaletilstand, er forbedret! Appen er mere stabil og forbliver tilsluttet længere! Jeg sætter pris på den gratis annonceversion meget, og jeg klikker ofte på relevante annoncer for at se, hvad der tilbydes (tip til udviklere: Jeg har aldrig en gang klikket igennem på dine spilannoncer, fordi jeg aldrig spiller. Men jeg kan fortælle, at du har øget ikke-spil-annoncer, og det er værdsat.)

Opdatering 15. maj 2022 … Ditto nedenfor, men med denne note til udviklerne: Hvorfor er næsten hver eneste annonce (med den gratis version) en reklame for en spil -app. Jeg spiller ikke og vil aldrig, så du gør et dårligt stykke arbejde med at sælge mig noget, jeg faktisk kan være interesseret i. Sikkert ikke alle dine brugere er børn, der spiller på spilapps? 9. november 2021 :: Jeg kan med glæde anbefale denne VPN! Bare pas på, der er masser af annoncer i den gratis service – hvilket faktisk er okay, da forbindelserne generelt er (men ikke altid) stabile og hurtigt nok. PS -udviklere: Det er upraktisk at skulle vende min iPad til lodret position for at bruge appen, og det ville blive værdsat, hvis denne mangel var løst.

Udviklersvar ,

Tak for støtten. Vi er glade for, at du nyder VPN Super.

Psychø Wølf, 09/30/2021

Arbejdede i et stykke tid

Lige så for det første år eller to af mig ved hjælp af denne app fungerede det fint, men af ​​en eller anden grund fungerer det slet ikke. Jeg prøver at oprette forbindelse til en server, så jeg kan lytte til musik på min telefon, mens jeg er i skolen, men i stedet dukker den op i købsmenuen, og når jeg går ud af købsmenuen, vil det afbryde mig fra serveren. Nu har jeg prøvet bare at forlade købsmenuen åben og håbe, at den ville forbinde, men det ved aldrig jeg ikke, om dette sker med nogen anden eller hvad, men jeg vil bare gerne lytte til musik i klassen, så min PTSD og angst ikke flair op og For alle, der tænker, jeg lytter til musik uden mine lærere tilladelse, de ved, jeg lytter til musik, det er ikke som om jeg har øreknopper i at gemme mig bag mit hår. Nej, jeg har faktisk hovedtelefoner på det visuelle konstant, så du ikke kommer til mig og siger, at jeg ikke skulle lytte til musik i klassen, fordi jeg har gjort det i årevis, og når en lærer beder mig om at tage dem af I tankerne har jeg altid et øre ud, så jeg kan høre læreren, og jeg har min musik lavt måske på 3-5 bind. Anyways nok vandrende. Jeg vil bare elske at få denne app fast til det sted, hvor folk, der ikke betaler eller ikke kan betale køb. Tak for at have læst. -Axyl

Udviklersvar ,

Vi er ked af at vide, at du oplever forbindelsesproblemer. Kan du venligst afinstallere appen, genstarte enheden og geninstallere, og prøv derefter at oprette forbindelse til alle mulige protokoller og serverplaceringer, der ville løse problemet.

Acez100, 07/04/2021

Superen enkel og let at bruge!

Denne VPN er til folk som mig for simpel sikker forbindelse til ukendt og offentlig wifi ingen andre underlige og forvirrende knapper. Forbindelsen er meget hurtig, og jeg har ikke noget problem med at bruge den. Jeg havde et abonnement på en anden VPN, men det havde en fejl, og jeg mailede CS -linjen, og de fortalte mig, at intet var galt, det er problemet brugerfejlen. Jeg ved, at det ikke var min skyld, fordi det samme problem, jeg havde, var det største problem for min familie, det problem var, når det er tilsluttet, og at du bruger det eller din download af en app, det mister den forbindelse, men min telefon kunne ikke gøre noget ved det. Selv hvis jeg hårdt lukker appen, ville den køre i baggrunden, og den ville ikke frisk oprette forbindelse igen, indtil jeg nulstillede min telefon. Denne app har ikke det problem, og jeg testede den også ud, om den gør det, jeg havde den på hele natten en gang, og den mistede ikke forbindelsen ikke en gang. Så enhver, der ønsker en simpel vpn n intet ekstra med VPN dette er til dig. Jeg anbefaler det, det er meget let og enkelt! Åh den anden ting dette kommer med en wifi -hastighedstester, så det er et plus at se, hvor hurtigt internettet du bruger! Samlet super tilfreds med dette køb!

De bedste VPN’er til iPhone og iPad (ja, du skal bruge en)

ZDNET testede de bedste VPN’er til din iPhone og iPad for at finde, som kan holde dine Apple -enheder sikre og private.

Charlie-Osborne

Jason-Stauffer

Skrevet af Charlie Osborne, bidragydende forfatter og Jason Stauffer, Staff Writer den. 25, 2023
Gennemgået af Gabriela Jordan
Surfshark VPN
Bedste VPN samlet
Se nu Vis på Surfshark
Bedste VPN for hastighed
Se nu Vis på Nordvpn
Expressvpn
Bedste VPN til serverområde, brugervenlighed
Se nu Vis på ExpressVPN
Ipvansk vpn
Bedste konfigurerbare VPN til iPhone og iPad
Se nu Vis på ipvanish
Proton VPN
Bedste gratis VPN til iPhone & iPad
Se nu Vis på protonvpn

Mens iPhones har en tendens til at have en fremragende forbindelse, kan det være ineffektivt at bruge dine mobildata som et hotspot, eller mens du rejser til udlandet. Det kan give dig hen til det lokale hotel, lufthavn, skole eller kaffebar Wi-Fi-netværk for at komme online. Forbindelse til offentlig Wi-Fi på din iPhone eller iPad er imidlertid en vigtig sikkerhedsrisiko, især hvis du rejser i et fremmed land, da der ikke er noget at fortælle, hvem eller hvad der overvåger din trafik.

Vi anbefaler at bruge et virtuelt privat netværk (VPN) -tjeneste, der fungerer med din iPhone og iPad for at holde dine data og gennemse sikre, mens du er på farten. Vi har analyseret og rang.

Baseret på vores omfattende test er ZDNet’s valg til den bedste VPN til iPhone og iPad generelt Surfshark . Det har en brugervenlig app, der pålideligt klarer sig godt og et fantastisk servernetværk, og det bryder ikke banken, hvis du tilmelder dig længere planer.

Tjek vores valg for flere top VPN’er til iPhones og iPads nedenfor, afhængigt af dine behov.

De bedste VPN -tjenester til iPhones og iPads fra 2023

Surfshark VPN

Bedste VPN samlet

For og imod

 • Ubegrænsede samtidige forbindelser
 • Fremragende priser på to-årige planer
 • Understøtter enheder, der kører iOS 10.3 eller højere
 • Hurtige forbindelsestider
 • Ingen bypasser (delt tunneling) til iOS -appen

Flere detaljer

Surfshark VPN -funktioner: Apple App Store -vurdering: 4.8 Gennemsnit, 39k ratings | Samtidige forbindelser: Ubegrænset | Kill switch: Ja | Platforme: Windows, MacOS, Linux, iOS, Android, Firetv | Logning: Ingen undtagen faktureringsdata | Lande: 100+, 3.200 servere | Money-Back-garanti: 30 dage

Surfshark VPN er en overkommelig og pålidelig service. I vores gennemgang af Surfshark fandt vi ingen informationslækager, og det havde hurtige forbindelsestider.

Heldigvis skimper virksomheden ikke på sikkerhed. Det tilbyder AES-256-GCM, RSA-2048 og Perfect Forward Secrecy-kryptering. Surfshark understøtter enheder, der kører iOS 10.3 eller højere. Hvis du vil have beskyttelse til en macOS -maskine, har du brug for macOS 10.15 eller nyere.

Surfshark har et solidt udvalg af funktioner, herunder AD- og tracker-blokering, en dataovertrædelsesscanner og multi-hop-forbindelser (tilslutning gennem to servere). Hvad der gør denne VPN fremragende til iPhone- og iPad-brugere er dens brugervenlighed, ukompliceret og hurtig forbindelsesproces og et rimeligt prispoint, der matcher.

Når det er sagt, er visse værktøjer ikke tilgængelige for iOS -enheder, hvilket er tilfældet overalt. Hvis du vil bruge ByPasser -værktøjet (SurfSharks Split Tunneling -funktion), skal du bruge Windows eller Android -appen.

Surfshark kører ofte kampagner for at lokke nye forbrugere til sine planer. I øjeblikket kan du betale $ 12.95 for en måned med adgang, $ 3.99 pr. Måned på et års plan eller kun $ 2.30 Hvis du er glad for at forblive abonnent i mindst to år. VPN-udbyderen har også kastet to måneders fri adgang til 24-måneders planer.

Nordvpn

Bedste VPN for hastighed

For og imod

 • Enkel, ligetil appinstallation
 • Konsekvent hastighed og ydeevne
 • Ingen logfiler
 • Ingen delt tunneling til iOS
 • Dyre månedlige planer

Flere detaljer

Nordvpn funktioner: Apple App Store -vurdering: 4.7 gennemsnit, 6.3K ratings | Samtidige forbindelser: 6 | Kill switch: Ja | Platforme: Windows, MacOS, iOS, Android, Linux, Android TV | Logning: Ingen undtagen faktureringsdata | Lande: 60 | Servere: 5.000+ | Money-Back-garanti: 30 dage

Nordvpn er et af de mere populære VPN -tilbud på iPhone App Store. Installation af Nordvpn på iPhone er en enkel, smertefri måde at sikre forudsigelig ydelse på tværs af regioner, og tjenesten er kompatibel med iOS 13.0 eller nyere.

Det har mange værktøjer ud over en standard VPN -service. Nordvpns løg over VPN er en speciel kategori af Nordvpn-servere, der muliggør TOR-kapaciteter, understøtter peer-to-peer-fildeling og giver dig mulighed for at oprette forbindelse via en anden server til et ekstra beskyttelseslag af beskyttelse. Du kan også oprette en dedikeret IP -adresse mod et ekstra gebyr.

Foruden iOS kører Nordvpn på alle de mest populære platforme, inklusive macOS 10.15 eller nyere.

Priserne starter fra $ 3.79 pr. Måned på en to-årig standardplan til $ 14.99 pr. Måned på et fuldt en-måneds abonnement. Nye brugere kan abonnere på en to-årig plan-standard, plus eller komplet-og vil modtage op til 65% rabat og tre måneders adgang gratis.

Expressvpn

Bedste VPN til serverområde, brugervenlighed

For og imod

 • Fungerer på et usædvanligt stort antal platforme uden for iOS
 • Hurtige forbindelser
 • Masser af lande til at forbinde igennem
 • Dyrere end konkurrenter
 • Begrænset til 5 samtidige forbindelser

Flere detaljer

ExpressVPN funktioner: Apple App Store -vurdering: 4.7 Gennemsnit, 279K ratings | Samtidige forbindelser: 5 | Kill switch: Ja | Platforme: Mac, Windows, iOS, Android, Chromebook og mere | Logning: Ingen browser logfiler, nogle forbindelseslogfiler | Lande: 94 | Money-Back-garanti: 30 dage

ExpressVPN -appen understøtter iOS tilbage til iOS 12. Så så længe din iPhone eller iPad kører på iOS 12 eller højere, kan du bruge ExpressVPN. Foruden iOS understøtter det alle de vigtigste platforme, inklusive macOS x 10.11 og derover.

Der er browserudvidelser til Edge, Chrome og Firefox, og en VPN til spil er også tilgængelig.

Hvis du vil have de fleste muligheder for lande at oprette forbindelse til, har ExpressVPN 160 servere beliggende i 94 lande. ExpressVPN rangerer blandt de hurtigste VPN’er, så det bør ikke reducere dine forbindelseshastigheder så meget som den gennemsnitlige VPN.

ExpressVPN opretholder ikke browsing af historisk logfiler, men det holder styr på nogle oplysninger, såsom de datoer, du opretter forbindelse, og placeringen af ​​VPN -serveren, du opretter forbindelse til. Detaljerne om, hvad der er og ikke logget, angives i ExpressVPNs privatlivspolitik.

Generelt, hvis du leder efter en set-and-glem VPN med anstændige hastigheder og brugervenlighed, er ExpressVPN vores øverste valg.

Abonnementsomkostninger begynder ved $ 9.99 månedligt i seks måneder eller $ 12.95 for en måned med adgang. Alternativt giver tilmelding til en 12-måneders plan en rabat på 49% rabat på $ 6.67 månedlige og tre måneder gratis. IPhone-appen leveres med en 7-dages gratis prøve.

Ipvansk vpn

Bedste konfigurerbare VPN til iPhone og iPad

For og imod

 • Ubegrænsede forbindelser
 • Meget konfigurerbar app
 • Prishopp efter tilmelding af tilbud

Flere detaljer

IPVanish VPN -funktioner: Apple App Store -vurdering: 4.5 gennemsnitlige, 94k ratings | Samtidige forbindelser: Ubegrænset | Kill switch: Ja | Platforme: Windows, MacOS, iOS, Android, Linux, Android TV, Firetv og Kodi | Logning: Ingen undtagen faktureringsdata | Servere: 2000+ | Placeringer: 75 | Money-Back-garanti: 30 dage

Ved første øjekast kan Ipvanish VPN virke som en generisk VPN -service, men der er mere end møder øjet. Ipvanish har dybde og masser af konfigurationsindstillinger for dem, der ønsker at kontrollere næsten alle aspekter af deres VPN -forbindelse.

Ipvanish VPN har mange protokoller, så du ved altid, hvad du kan forvente, uanset hvad du opretter forbindelse til. Appen har en overflod af konfigurationsindstillinger, og der er en lang række servervalgsmuligheder. Tjenesten er også uafhængigt revideret sikkerhed.

IPVanish understøtter enheder tilbage til iOS 14, og klienter til macOS er tilgængelige fra 10.11/10.12 og senere. Vi fandt, at Ipvanish var imponerende hurtig. Det kunne dog ikke skjule, at jeg forbandt mig gennem en VPN, hvilket kunne være et problem i lande, hvor internetforbindelse og aktiviteter overvåges på staten eller ISP -niveau. Når det er sagt, var IPVanishs dataoverførsler sikre og gav en god brugeroplevelse.

IPVanish er en fremragende mulighed for iOS- og Mac -enheder. Du kan tilmelde dig en to-årig plan for $ 2.99 pr. Måned eller et årligt abonnement på $ 3.33 pr. Måned. Alternativt, hvis du ikke vil tilmelde dig i lang tid, kan du betale $ 11.99 for en måned med adgang.

Proton VPN

Bedste gratis VPN til iPhone & iPad

For og imod

 • Ingen datakap
 • Solid iOS -app
 • Sikkerhedsfunktioner i top-tier
 • Bare en forbindelse tilladt
 • Kun tre lande med gratis servere
 • Ingen live chat support

Flere detaljer

Proton gratis VPN iOS -funktioner: Apple App Store -vurdering: 4.6 gennemsnit, 21k ratings | Samtidige forbindelser: 1 | Kill switch: Ja | Logning: Ingen | Kunde service: FAQ, e -mail | Datagrænse: Ingen | Lande: 3 | Gratis servere: 100+ | (Betalte planer: 1.900 servere i 65+ lande)

Proton VPN har en fremragende betalt service, der rangerer som en af ​​de hurtigste VPN’er og bedste VPN’er generelt.

Generelt anbefaler vi, at du undgår gratis VPN’er af flere grunde. Der er potentielt alvorlige sikkerhedsmæssige bekymringer med gratis VPN -udbydere. Hvordan har disse virksomheder penge til at bygge og vedligeholde et sikkert produkt? Sandsynligvis gør de det ikke. En gratis VPN -service kan endda tjene penge på at sælge dine data, som besejrer formålet med at bruge en VPN til at beskytte din identitet, aktiviteter og anden information.

Protonvpn kræver iOS 14.0 eller nyere.

Den eneste situation, hvor brug. Mens de er begrænset til tre lande og cirka 100 servere, findes der nogle ekstra gratis funktioner fra protonpost, kalender og drev.

Hvis du dog er interesseret i at vedtage den betalte version af Proton VPN, kan du tilmelde dig en 24-måneders VPN Plus-plan til $ 4.99 pr. Måned eller Proton Unlimited for $ 9.99 pr. Måned. (Mens protonvpn er et schweizisk firma, kan du foretage betalinger i amerikanske dollars).

Hvad er den bedste VPN til iPhone og iPad?

Vi betragter SurfShark som den bedste VPN til iPhone og iPad, og det er en af ​​de mest populære VPN’er til Apple -enheder generelt med gode kundevurderinger. Surfshark har en brugervenlig app, der pålideligt klarer sig godt og et fantastisk servernetværk.

Bedste VPN til iPhone og iPad Startpris Kill switch Apple App Store -vurdering Samtidige forbindelser
Expressvpn $ 6.67+ pr. Måned Ja 4.7 5
Surfshark VPN $ 3.29+ pr. Måned Ja 4.8 Ubegrænset
Nordvpn $ 3.79+ pr. Måned Ja 4.7 6
Ipvansk vpn $ 2.99+ pr. Måned Ja 4.5 Ubegrænset
Protonfri VPN Gratis med begrænsede tjenester eller $ 4.99 pr. Måned Ja 4.6 1

Hvilket er den rigtige iPhone og iPad VPN til dig?

Vælg denne VPN til iPhone og iPad.

Hvis du vil.

En top VPN, der næsten kan gøre det hele, og til en overkommelig pris. Surfshark fungerer godt i hastighedstest, optjent solide kundeanmeldelser og har en brugervenlig mobil grænseflade.

Et stabilt valg til iOS. Jeg har fundet ud . Den mobile VPN er enkel, brugervenlig og leveres pakket med forskellige serverindstillinger. Du kan også drage fordel af en 7-dages gratis prøve.

En solid, funktionsrig VPN. Nordvpns hastigheder er imponerende, men prispunktet for denne pålidelige, sikre VPN på kortere planer kan være offputing for nogle.

En meget fleksibel VPN. Ipvanish tilbyder en række sikkerheds- og forbindelsesindstillinger, som du kan vælge imellem, selvom hvis du vil drage fuld fordel af forskellige protokoller, vil du have en vis teknisk viden.

En gratis VPN. Denne schweiziske VPN -udbyder tager sikkerhed alvorligt, og selvom den gratis version er begrænset, er det stadig et fremragende valg.

Selvom vi har vores egne meninger om den bedste VPN til iPhone og iPad, vil dine personlige præferencer og din situation også indgå i beslutningen. Hvis du har brug for en VPN til mere end fem eller seks enheder, vil du prioritere VPN -tjenester med ubegrænsede forbindelser, såsom IPVanish eller Surfshark. Men hvis hastighed er vigtigst, så vil du se på Nordvpn eller ExpressVPN.

Det dejlige ved markeringerne til den bedste VPN til iPhone- og iPad-liste er, at de alle har en 30-dages pengene-tilbage-garanti. En måned skal give dig nok tid til at teste nogen af ​​disse VPN’er, se, hvilke funktioner du elsker, og træffe en beslutning baseret på din personlige oplevelse.

Hvordan valgte vi disse iPhone og iPad VPN’er?

Mange udbydere, der er anbefalet på denne liste, har været underlagt en dybdegående test og anmeldelser fra medlemmer af vores ZDNET-team. Vi har talt om andre VPN’er i årevis, talt med deres ledelse og deres brugere og udviklet et generelt gunstigt indtryk.

ZDNET tester VPN -tjenester fra flere steder, men vi kan ikke teste fra alle lokationer. Hvert hjem, hvert samfund, enhver lokal internetudbyder og enhver nation har en anden infrastruktur. Det er vigtigt, at når du først har valgt, tester du for alle dine sandsynlige brugsprofiler og først derefter tager beslutningen om at beholde tjenesten eller anmode om en pengene-tilbage-garanteret refusion.

Disse VPN’er har også solide pengene-tilbage-garantier, og vi ville ikke have anbefalet dem ellers.

Hvis du oplever afmonteringer af trafik, skal du ikke kun kontrollere din VPN, men også din Wi-Fi-forbindelse mellem din enhed og din router eller adgangspunkt. Nogle gange begynder forbindelsesproblemer ved kilden, og i andre tilfælde kan det være nok at skifte din valgte VPN -server til at løse hastighedsproblemer eller tilslutningsdråber.

Vi analyserede de bedste VPN’er til iPhone og iPad nedenfor ved hjælp af følgende kriterier, der var vigtigst for at hjælpe dig med at tage en informeret beslutning:

 • Ydeevne: Vores øverste VPN’er skal have et minimumsniveau for ydeevne. Når alt kommer til alt er der ingen mening i at bruge en VPN, mens du streamer, hvis din forbindelse konstant falder eller forsinker, hvilket gør den utålelig.
 • Samtidige forbindelser: Mange VPN’er begrænser hvor mange enheder du kan oprette forbindelse til en service på samme tid. Hvis du har en telefon, tablet, bærbar computer, desktop og muligvis endda et smart tv, du vil oprette forbindelse til en VPN, har du brug for en service, der tillader mindst 5 samtidige forbindelser.
 • Sikkerhed: Der er ingen grund til at bruge en VPN, medmindre deres sikkerhedsprotokoller og krypteringsniveauer er op til bunden. Vi sørgede også for, at udviklingsholdet bag hver anbefalet VPN er interesseret i at foretage sikkerhedsforbedringer over tid og lappe rapporterede fejl.
 • Kill switch: En dræbskontakt forhindrer dig i at have en ubeskyttet forbindelse og er en vigtig funktion for en VPN at have, da den beskytter ved at forhindre en tilbagevenden til en standard Wi-Fi-forbindelse, hvis din internetforbindelse uventet slipper.
 • Geoblocks og streaming: Vi ved, at VPN’er kan være nøglen til at få adgang til lokalt indhold og tjenester, mens du er væk hjemmefra. Vi sørgede for, at vores topanbefalinger fungerer godt, når det kommer til disse faktorer og er usandsynligt, at du vil bremse din forbindelse, mens du streamer.
 • Platforme: Hvilke systemer og enheder kan du køre VPN på? Vores iPhone og iPad VPN-anbefalinger skal naturligvis køre brugervenlige og intuitive mobile apps.
 • Lande og servere: I hvor mange forskellige lande har VPN -servere? Dette kan omfatte fysiske og virtuelle servere, og om der er nok – mindst 50 eller deromkring – til at give variation.
 • Prøvelængde og pris: Hver VPN, vi anbefaler, har en solid pengene-tilbage-garanti.

Hvordan opretter jeg VPN på min iPhone?

Opsætning af en VPN på din iPhone er ret simpelt. Det kræver, at du downloader en af ​​de apps, der er nævnt på vores liste i App Store. Når du har oprettet et login og startet dit abonnement, er du klar til sikkert at oprette forbindelse!

Har jeg brug for en VPN, hvis jeg bare bruger min transportørens data?

måske. Det afhænger af, hvor meget du stoler på din transportør. Du har det bedre med at kryptere dine data, når de er i bevægelse, uanset om du bruger Wi-Fi eller en transportørforbindelse. Generelt anbefales det stadig at bruge en VPN, uanset hvilken type internetadgang du har i brug.

Er ikke iCloud+ privat relæ en VPN? Hvorfor har jeg brug for en anden VPN?

Apple iCloud+ Privat Relay er et træk ved iCloud+. Hvis du køber nogen iCloud -lagring, får du iCloud+ -funktionerne. Men mens privat stafet kan skjule din e -mail -adresse og placering, gør det det kun, når du bruger Safari. Hvis du bruger Chrome (eller eventuelle applikationer, der bruger internettet direkte), er du ude af held. Tjenesten er heller ikke tilgængelig i alle lande.

Det dukker også op som en proxyserver. Du kan heller ikke ændre eller skjule din placering, som du kan med en fuld VPN. Privat stafet er et træk ved iCloud+. En VPN er en fuld sikkerhedsløsning.

Er en gratis VPN værd at prøve?

En gratis VPN til en iPhone eller iPad er ikke altid værd at prøve. En god VPN er vigtig, når du bruger offentlige Wi-Fi-hotspots, men at forbinde til et lokalt hotel, lufthavn eller kaffebar Wi-Fi-adgangspunkt til din iPhone eller iPad er en risiko, især når du rejser til udlandet. Brug af en velrenommeret VPN -service er den bedste måde at beskytte dit privatliv og sikkerhed.

Hvad er den bedste VPN til rejser?

VPN’er er vigtige for at etablere sikre forbindelser, når de er i udlandet. Uanset om du arbejder fra et andet land eller blot ønsker at streame dit yndlings -tv -show, udarbejdede vi en liste over de bedste VPN’er til rejser.

Hvad er den bedste VPN samlet for forskellige operativsystemer?

Du vil måske have en VPN, der fungerer bedst med iOS -økosystemet eller et andet operativsystem. Hvis du er på jagt efter andre pålidelige muligheder, har vi også oprettet en guide til de bedste VPN -tjenester i 2023 med en forklar på gratis VPN’er, og om de er værd.

Er der alternative iPhone & iPad VPN’er værd at overveje?

Bortset fra vores anbefalinger til de bedste VPN’er til iPhone og iPad, kan andre tjenester få jobbet gjort. Her er et par alternative muligheder, der er sikre og hæderlige:

Bedste alternativ til overkommelige priser

Privat internetadgang – $ 2.03 pr. Måned, tre måneder gratis

En budgetvenlig iOS langsigtet VPN-mulighed for $ 2.03 pr. Måned med tre måneder gratis.

Gratis VPN af gratis VPN .Org ™ 4+

Denne VPN er meget forskellig fra enhver anden app til rådighed. Den mest åbenlyse opside af denne VPN er, at den er gratis, hvilket kan give de potentielle brugerspørgsmål om, hvor nyttig denne VPN virkelig kunne være, at være gratis og alt sammen. Disse fordomme synspunkter skydes hurtigt ned efter åbningen af ​​appen. Brugeren bliver mødt med en vidunderlig tutorial om, hvordan man bruger en VPN. Denne VPN bruger et meget unikt system, hvor du kan se annoncer til VPN -tid. Dette er ærligt en revolutionær idé, da skaberen (e) ikke får nogen penge fra folk, der køber appen (fordi den er gratis), men de får stadig annonceindtægter. Jeg personligt har ingen idé om, hvor dyrt det er at køre en VPN, men forhåbentlig får skaberen (e) nok penge fra annoncer til at holde denne app gratis. Du kan også få en betalt version, hvor du får ubegrænset tid på VPN, ingen annoncer og en annonceblokker alt i en pakke. Min eneste ulempe på dette websted er, at du ikke har nogen indikation af, at det er aktivt. Og når du logger tilbage i appen, siger det, at den igen er forbundet, noget som jeg er sikker på er en visuel fejl, som skaberen (e) kan løse i hjerteslag. Ellers og enestående VPN, bedre end nogen anden gratis VPN.

Udviklersvar ,

Vi er virkelig glade for at vide, at du nyder appen. Tak for en topstjerneklassificering og for at nedlægge dine tanker

Ingen falsk anmeldelse nødvendig, 05/27/2022

Være alt, afslutte alle VPN’er

Har ikke bedømt en app i over et årti, jeg ville vove mig med at sige; Og jeg tror ikke, jeg har følt mig tvunget til nogensinde at forlade en gennemgang, i betragtning af hvor mange meninger der allerede gentager et antal følelser. Imidlertid er denne app helt perfektion, og er virkelig en fantastisk model til, hvordan det at give en gratis app til en vigtig app skal se ud. Når det kommer til en VPN -løsning, blev dette gjort til os, der er trætte af paywalls, især når lagret adgang er så udbredt, og lavere niveauer ser stadig annoncer, der genererer indtægter på toppen af ​​den præmie, du betaler for at få adgang til en given service. Når du er færdig med at se annoncer til den tid tildeling, du har brug for, skal du ikke flere annoncer. De får dig til at se deres premium -tilbud og omgå det for den grundlæggende, annoncerede version hver gang du opretter forbindelse, men det er en lille pris for en så stor udbetaling. Hvis en annonce ikke indlæses eller båse, får du stadig kredit for det. Du får ikke rollover -tid – så se annoncer i trin, de tilbyder, fordi de ikke udsteder VPN -tid i lige store trin pr. Annonce, du ser, så det er ikke fordelagtigt at prøve at se en annonce i 24 timers slot (tænker dig ‘ ll få 2 timer efter den første). Det forbinder altid, har en hel del placeringer at vælge imellem, bremser ikke tilslutningsmuligheder (markant) meget ofte og betyder absolut gratis i vejen for ikke at kræve et i app -køb. Kudos -udviklere, dette fortjener en højere bedømmelse end de nuværende 4.6 IMHO.

Udviklersvar ,

Vi er virkelig glade for at vide, at du kan lide appen. Tak for en topstjerneklassificering og sådan en lovende gennemgang. Det betyder meget for os.

Aezlinn, 09/27/2021

Store!

Selvom det kan gøre min wifi langsom til tider (som alle VPN’er gør det nu og da, især da jeg ikke nøjagtigt betaler for den bedste kvalitet), har dette været den ene VPN -app, som jeg faktisk har tillid til og ikke har problemer med. Jeg ser andre sige, at de får 50 annoncer, når det skulle være 12 i 24 timer, det lyder som om de er lidt overdramatiske eller ikke vidste, at du efter de første tolv annoncer skal klikke ud af det skærm. For ikke at nævne – 12 annoncer i 24 timers gratis VPN -service, der inkluderer at kunne ændre din placering frit? Du synes næsten, det er en fidus, men selvfølgelig; Det er det ikke. Det er bogstaveligt talt en af ​​de bedste VPN’er, der er gratis derude efter min mening. Og WiFi -problemet er heller ikke rigtig et problem, jeg har bemærket, at det for nylig har kørt endnu hurtigere, mens jeg bruger det, hvilket får mig til at tro, at de har taget mig tid til at redigere og sortere den glitch. Det er perfekt, hvis du leder efter en hurtig løsning for at ændre din IP. Du bliver heller ikke hacket, når du bruger det bare fordi WiFi er langsom. Før nogen siger det igen, har du virkelig brug for at undersøge, hvordan VPN’er fungerer, fordi enhver anden VPN, jeg bruger, gør nøjagtigt det samme ting hver gang i et stykke tid.