De værste VPN’er og svindel (2022)

Earth VPN er en cypernbaseret udbyder, der plejede at være populær. Mens du reklamerer for alle klokker og fløjter, du måske leder efter i en VPN – OpenVPN, P2P, ubegrænsede data, overkommelige planer – det fungerer bare ikke.

Værste VPN -advarselsliste: Gratis VPN -svindel i 2023

De fleste VPN’er er ikke pålidelige. De vil sælge dine data, ikke beskytte dig eller muligvis endda inficere din enhed med malware. Fortsæt med at læse for at opdage de værste gratis VPN -apps, der skal undgå.

Sidste gang vi skrev den værste VPN -guide, testede vi adskillige VPN’er og kæmpede gennem deres privatlivspolitik for at få øje på deres svagheder. Nogle af de tjenester, vi fremhævede som Virtual Private Network (VPN) -vindel, som Onavo Protect, er ophørt med driften, mens andre som Archie VPN har ændret sig til det bedre.

Imidlertid bliver Rot på det gratis VPN -marked værre, hvilket gør det vanskeligt for dig at skelne pålidelige gratis VPN -tjenester. Heldigvis søgte vi grundigt gennem markedet for at finde de værste gratis VPN -udbydere, der enten sporer dine følsomme oplysninger, losser malware på din enhed eller simpelthen ikke fungerer.

Nøgle takeaways:

 • Det er vigtigt at læse en VPNs privatlivspolitik for at vide, hvilken slags data eller logfiler udbyderen holder. Hold dig væk fra VPN -tjenester, der sporer dig, såsom Hotspot Shield, TouchVPN og BetterNet VPN.
 • Kontroller altid, om din foretrukne udbyder har været i nyhederne for nylig for at gøre noget, der kan kompromittere dit online privatliv eller sikkerhed. Hold øje med de værste gratis VPN -tjenester, der inficerer dit netværk eller enhed med spyware eller malware, såsom HOLA og Superpn.
 • Nogle VPN’er er svindel, der slet ikke fungerer. De har websteder eller endda flaunt VPN -klienter, der ikke gør det enkleste af VPN -opgaver: Ændring af din IP og kryptering af din trafik.

01/23/2022 Fakta kontrolleret

 • Hvad er en VPN, og hvad gør det?

Et virtuelt privat netværk (VPN) er en applikation, der krypterer din internettrafik og forfalskes din placering for at holde dig sikker og anonym online.

De sikreste VPN’er bruger robuste krypteringsalgoritmer, moderne VPN -protokoller og unikke sikkerhedsfunktioner, som en dræbskontakt, dobbeltkryptering og multihop -servere. Expressvpn, Nordvpn og Surfshark er eksempler på VPN’er, der markerer disse kasser.

Nej, Nordvpn er en pålidelig VPN og en af ​​de bedste VPN -tjenester på markedet lige nu.

Nej, ExpressVpn er ikke en fidus. Det er den bedste VPN i branchen lige nu, med uovertruffen forbindelseshastigheder, en uovertruffen evne til at omgå geoblokke og solid online sikkerhed og privatliv.

De værste VPN -tjenester: Hvorfor nogle VPN’er er dårlige

For at forstå, hvor nogle VPN’er går galt, skal du først pakke dit hoved rundt om, hvordan softwaren fungerer. Du kan læse vores VPN -guide til detaljerne, men med henblik på denne artikel er alt hvad du behøver at vide, at et virtuelt privat netværk (VPN) spiller en kritisk rolle i din internetforbindelse.

Når du bruger en VPN, rejser dit signal til en VPN -server, så derfra til det websted, du prøver at besøge. Denne gang bliver dit signal krypteret af VPN -softwaren, før det nogensinde forlader din enhed. Dine personlige oplysninger i den forbindelse er anonymiseret, og du sendes ud til internettet, som om du var på et andet sted. Alt det lyder godt, men meget kan gå galt.

Hvordan de værste gratis VPN -tjenester fungerer

For det første er der forbindelsen til VPN -serveren. Formålet med VPN’er, i det mindste i denne sammenhæng, er at skjule dine personlige data for din internetudbyder, statslige agenturer og netværkssnoopere. VPN -udbyderen kan dog stadig se dine oplysninger, hvis den vil. VPN’er er bare mellemmænd, så upålidelige udbydere kan snuppe på din trafik og sælge dine data.

Plus, din forbindelse kan bruge en sårbar krypteringsalgoritme eller, værre, ingen kryptering. På trods af markedsføring af sig selv som VPN’er, leverer mange virksomheder proxy -tjenester i stedet. Du kan lære om forskellen i vores VPN vs proxy vs tor guide.

Derudover er nogle VPN -udbydere skamløse og inkluderer malware i installationsprogrammet. I mange tilfælde prøver falske VPN’er at låse dig ud af din computer med ransomware eller hog -systemressourcer som en del af et botnet.

Det er standardpraksis for VPN-udbydere at tilbyde en politik uden logs. At verificere, om en VPN klæber til det, kan imidlertid være vanskeligt. En pålidelig VPN som ExpressVPN eller Nordvpn går helt ud – inklusive lukning af servere i påtrængende lande – for strengt at overholde deres privatlivsgaranti. De er de bedste VPN’er til privatlivets fred.

Se efter nyhedsartikler om den service, du planlægger at bruge, før du downloader den for at se, om den har overtrådt sine politikker i fortiden.

VPN’er, der sporer dig

Formålet med VPN’er er at beskytte dig mod indgribende agenturer, såsom din internetudbyder og U.S. National Security Agency. Når det er sagt, lægger du stadig dine personlige oplysninger i hænderne på VPN -udbyderen. Vores første batch af uærlige omtaler vil fokusere på de VPN’er, der logger dine data og sælger dem til fortjeneste.

1. Hotspot Shield

Hotspot Shield er et bemærkelsesværdigt navn i VPN-branchen-der hævder at være den hurtigste VPN derude-men vi har altid betragtet det som en privatlivsvenlig tjeneste. VPN er et af Pangos produkter, og i vores tidligere værste gratis VPN -anmeldelse bemærkede vi, at VPN sporer mobile brugere, når de åbner appen, ikke kun efter at de har forbindelse.

Denne gang fandt vi et andet problem, der mindsker udbyderens privatlivsprofil. Pango er nu en del af Aura -gruppen. Dette betyder, at VPN nu håndterer din forbindelse og data pr. Auras privatlivspolitik. Da vi kæmmede gennem denne politik var vi ikke alt for imponeret.

Hotspot Shields porøse privatliv

I henhold til fortrolighedspolitikken indsamler VPN din IP -adresse og gemmer den i krypteret form i varigheden af ​​din session og sletter den bagefter. Selvom det er en dejlig ting at sige, virker det, at hotspot -skjold har savnet pointen. Brug af en VPN handler om at holde disse data ud af nogens hænder, uanset hvordan de håndteres.

En anden ting, vi noterede os, er indstillingen “Don’t Sell My Personal Information” på webstedet Hotspot Shield. Vores opmærksomhed blev henledt til linjen, der siger: ”Aura sælger ikke dine personlige oplysninger undtagen i sammenhæng med nogle gratis versioner af vores VPN -produkter, der understøttes af personlig reklame.”

Har ikke-logerne politik kun for betalte tjenester? Hvis det fine udskrivning i dette dokument er noget at gå forbi, kunne Hotspot Shield Free-version.

Sårbarheder til mobil app

Hvad er værre, hotspot Shields mobile apps er ikke ægte VPN -apps. De omdirigerer dine DNS -anmodninger gennem deres servere og ændrer din placering, men de krypterer ikke din trafik, hvilket gør dem til at ligne proxies. Dette efterlader dine data eksponeret og sårbare, mens du mener, at du er sikker under beskyttelse af en VPN.

Vi er ikke sikre på, om hotspot -skjold er ondsindet eller bare inkompetent, men vi vil ikke anbefale det. Du kan læse om vores erfaring med tjenesten i vores Hotspot Shield Review.

2. BetterNet VPN

BetterNet VPN er en anden gratis VPN, tilgængelig på Windows, Mac, iOS, Android og Chrome. Ifølge data fra Google har VPN samlet mere end 50 millioner downloads i Google Play Store alene. Derudover har det en 4.2-stjernet vurdering, hvilket er ganske bemærkelsesværdigt i betragtning af at der er over en million anmeldelser.

BetterNet har mange af kendetegnene for en pålidelig service, men det er tilknytning til Aura lægger en dæmper på sin privatlivsprofil. Ligesom Hotspot Shield, overholder BetterNet VPN sig til Aura Company Group Privacy Policy Policy. Det betyder, at det indsamler dine data (IP-adresser og andre identificerbare oplysninger), og da det er en gratis VPN, kan de muligvis sælge disse data til tredjeparts AD-netværk.

3. Touchvpn

Touchvpn er en af ​​mange gratis VPN’er, der er tilgængelige i Chrome- og Google Play -butikkerne. Det er også en af ​​de mest populære med over 800.000 anmeldelser og 10 millioner downloads på Google Play. Det, der er underligt, er, at det har en 4.3-stjernet vurdering, hvilket betyder, at de fleste af brugerne er tilfredse med den gratis VPN-service.

Vi gravede rundt om anmeldelser af en- og to-stjernet vurdering, og ingen ser ud til at anerkende den fulde skala af den underliggende fare for at bruge TouchVPN. De fleste af disse anmeldelser løber om nogle tekniske mangler, uden at nogen kommenterer den porøse privatlivsprofil.

Touchvpn var tidligere ejet af Northghost – vi bemærkede, at virksomheden havde et tomt websted i vores tidligere værste VPN -gennemgang. Ting har ændret sig til det bedre: udbyderen har en hjemmeside, og det er nu en del af Aura -gruppen af ​​virksomheder. (Bemærker en tendens?)

Dette kan kun betyde en ting. Touchvpn lider af de samme privatlivsproblemer som hotspot -skjold og BetterNet VPN, da de alle håndterer din forbindelse i overensstemmelse med AURA -privatlivspolitikken.

Touchvpn er kun tilgængelig som en gratis app, med køb i appen og annoncer, der konstant pesterer dig. Som mange af de gratis VPN’er, der plager Google Play-butikken, er TouchVPN simpelthen en dataindsamlingsmotor, der fortjener at være på vores værste VPN-liste.

VPN’er inficeret med malware

En del af et VPNs job er at beskytte dig mod malware-inficerede websteder og platforme. VPN -tjenesten, du synes holder dit skjold. Det er tilfældet med disse tre VPN -svindel.

1. Hola VPN

Den seneste fejde, der involverer Derry og Colin Shribman, har spildt bønnerne om Holas skrupelløse taktik for at få et overskud. Colin – der engang fungerede som Holas vicepræsident – har sagsøgt sin bror, Derry (en af ​​Holas grundlæggere) i det, der har været en rodet og støjende retssag.

Ifølge Colin planter VPN -udbyderen en “trojansk hest” på brugernes enheder. En gang hver uge bruger virksomheden Trojan Horse til at logge, gemme og behandle brugerdata såsom IP -adresser på sine servere. Læs vores guide for at lære, hvad nogen kan gøre med din IP -adresse.

En anden af ​​Colins mest kølige afsløringer var, at NSO -gruppeteknologier var en af ​​Holas klienter. Hvis du ikke er bekendt med NSO, er det et israelsk teknologiselskab, der er berømt for sin proprietære spyware, Pegasus. Luminati – Holas moderselskab – bekræfter, at NSO var en af ​​sine kunder, men benægtede, at det populære israelske firma brugte Hola til sine spionageoperationer.

Husk, at Hola logger dine oplysninger. Privatlivspolitikken gør det klart, at Hola logger og beholder data inklusive navn og e -mail -adresse, IP -adresse, websider, du besøger, tid brugt på disse sider, adgangstider og datoer. Hvad der er alarmerende er, at Hola siger, at det kan videregive ”minimale personlige oplysninger til dets betroede partnere og tredjepart.”

For ikke at nævne, at ved at bruge Hola VPN er du samtykke til at være en drone -computer i et botnet. Det betyder, at enhver kan købe adgang til din enhed, hvis de har råd til de 50 cent eller sådan koster det at leje en IP -adresse. Du kan læse vores opskrivning på Hola VPN for detaljerne.

Bare ved, at dette er forbrugermanipulation på det fineste og rækker af dårlig intention; Brug det ikke. Vælg i stedet et af Holas alternativer.

2. Supervpn

Hvis du søger efter “VPN” i Google Play Store, er Superpn et af de første resultater, der dukker op. Ifølge overvågningsekspert Zak Doffman er Superpn imidlertid en potentiel honeypot for hackere og ondsindede web -snoopere. En undersøgelse offentliggjort i 2017 afslørede, at malware blev påvist i installationsfilerne.

Selv hvis vi antager, at tjenesten har fjernet malware fra appen, er det langt fra det eneste problem, som Superpn har haft. Så sent som 2021 blev det fjernet fra Google Play Store på grund af en sårbarhed, der gjorde det muligt for hackere at indsamle følsomme brugerdata, inklusive kreditkortoplysninger.

3. PSIPHON VPN

En anden farlig VPN er psiphon VPN. Appen er populær blandt Android -brugere med mere end 50 millioner downloads på Google Play. Mens det er 4.4-stjernet vurdering Efter over 600.000 anmeldelser skildrer en pålidelig Android VPN, i virkeligheden er dette en af ​​de værste gratis VPN-apps.

Bitdefender rapporterede, at angribere pakkede psiphon VPN ud med triout malware. Angriberne skjulte malware bag appens installationsfil tilgængelig via tredjepartskilder-ikke den, der findes på Google Play.

Ifølge Bitdefender kan triout malware skjule sin eksistens på din enhed. Hvad der er værre er, at malware kan manipulere din enhed til at tage fotos, optage videoer, samle dine GPS -koordinater, logge indgående tekstbeskeder og optageopkald.

VPN’er, der ikke fungerer

I vores sidste kategori ser vi på VPN’er, der simpelthen ikke fungerer. Udbydere i denne klasse er ikke gratis, men de er stadig VPN -svindel, så undgå at være klar. I vores tidligere gennemgang inkluderede VPN -fiduslisten under denne kategori vikingvpn, som heldigvis er siden ophørt med at operere, men flere VPN -svindel er skåret op.

1. Touch VPN

Touch VPN og TouchVPN er to forskellige VPN -tjenester. Heldig for dig, de er begge på vores Bad-VPN-liste. Mens TouchVPN er et produkt af Aura Group, ejes Touch VPN af værktøjsteknologifirmaet. Sidstnævnte har mere end 10 millioner downloads i Google Play Store og er ikke længere tilgængelig i Apples App Store.

VPN -tjenesten har en 4.5-stjernet vurdering efter over 52.000 anmeldelser på Google Play. De fleste af disse anmeldelser er positive, men et kig på en- og to-stjernet ratings afslører Android-appens flip side. En bruger hævdede at have tilsluttet sig en server i England fra New Zealand. Da de kiggede op på deres placering på Google, viste det deres faktiske fysiske placering.

Der er mange negative kommentarer, der angiver Touch VPN, er enten bug-inficeret eller har en krypteringsalgoritme af dårlig kvalitet og VPN-servere. Når det kommer til at beskytte din online sikkerhed og privatliv, vil du ikke bruge en VPN, der forbinder og kobles fra få minutter, hvorfor vi anbefaler at skyve berøring VPN til side.

2. Unotelly

Unotelly ser godt ud på overfladen. Der er meget til VPN -tjenesten, men det fokuserede så meget på at skabe en attraktiv pakke, at den glemte at inkludere en VPN. Vi var i stand til at tilmelde os en konto – efter flere forsøg, husk dig – men vi var aldrig i stand til at prøve tjenesten.

Vores rejse er dokumenteret i vores Unotelly Review. Efter flere forsøg og mange ubesvarede beskeder, overlades vi til at tro, at der simpelthen ikke er en klient. Uanset hvor vi gik på webstedet, blev vi mødt med den samme fejlmeddelelse igen og igen.

3. Earthvpn

EarthVPN har et farverigt websted med intet andet end en orange “Get VPN” -knap. Du skulle tro, at webstedet er legitimt og funktionelt, indtil du klikker på knappen. Knappen har et brudt link og fører dig ikke til faktureringssiden. Faktisk er de eneste aktive sider på dette websted “om” og “privatlivspolitik” -sider.

EarthVPN viser ikke længere detaljerne om funktionerne i VPN -tjenesten, som det gjorde i vores tidligere gennemgang. Det hedder kun, at tjenesten er helt gratis, har globale serverplaceringer (uden link til serversiden) og ubegrænsede data. Det ser ud til, at udbyderen glemte at give brugerne en måde at downloade tjenesten på. Du har ikke brug for det alligevel, fordi det er en af ​​de værste gratis VPN -tjenester.

Hvorfor skal du betale for en VPN

Tænk på det på denne måde: VPN -udbydere har brug for penge til at vedligeholde sig selv, tilføje serverplaceringer, opgradere infrastruktur, betale supportagenter og løse problemer med deres klienter. Ud over alle driftsomkostninger er de nødt til at give et overskud. Pengene skal komme fra et eller andet sted.

Pålidelige VPN’er bruger deres abonnementer til at holde operationer sejlads med. Hvis en VPN -service tilbyder en “komplet” service gratis, betyder det normalt, at de gør noget andet for at tjene penge. Udbyderen sporer enten dig og sælger dine data til tredjepart eller er en honeypot for hackere og snoopers.

Alt, hvad der er godt, er ikke gratis, og det er især sandt med VPN -tjenester. Mens vi viste et par uærlige omtaler ovenfor, er der mange flere ondsindede VPN -tjenester, der lurer rundt. Så meget, at vi kæmpede for at finde endda fem muligheder for vores bedste gratis VPN -guide.

Hvis du er seriøs med at beskytte dit privatliv, torrenting sikkert og streaming uden afbrydelser, er det værd at den lille pris på et betalt VPN -abonnement.

Ditch gratis VPN’er til en premium VPN -service

Den gode nyhed er, at VPN -branchen har mange muligheder, og at du ikke behøver at bruge en præmie for at få en pålidelig service. Selvom vores foretrukne VPN, ExpressVPN, er dyrt, er der billigere muligheder. Du skal stadig læse vores ExpressVPN -anmeldelse for at se, hvorfor det er værd at prisen. Hvis du leder efter det bedste desktop, smart tv, router, Android eller iPhone VPN, skal du ikke lede længere.

Nordvpn er sammenlignelig med ExpressVPN, men det er mere overkommeligt (læs vores Nordvpn Review). De to mest billige VPN -tjenester lige nu er Surfshark og Private Internet Access (PIA).

Surfshark har en dyr månedlig sats, men dens to-årige plan er snavs billig. Det har også en imponerende liste over funktioner, herunder CleanWeb, multihop -servere og ubegrænsede samtidige forbindelser. Læs vores Surfshark Review for at lære mere.

Pia er ikke så robust, men det er meget billigere. På lidt over $ 2 pr. Måned for den toårige plan tilbyder det den bedste værdi på VPN-markedet. Det har nogle problemer med brugervenlighed, som du kan læse om i vores PIA -gennemgang, men det er ikke dårligt for prisen.

Hvis du er hård for penge, er der dog windscribe – den bedste gratis VPN til pc. Det er en af ​​de få gratis VPN’er, vi anbefaler. Du er begrænset til 10 GB dataoverførsel pr. Måned, hvilket ikke er meget, men du kan købe yderligere serverplaceringer eller ubegrænsede data for $ 1 pr. Måned. Du kan lære mere om prisstrukturen i vores Windscribe -gennemgang.

Sidste tanker: Undgå VPN -fidus -tjenester

Der er ringe grund til ikke at betale for en VPN. For din online sikkerhed og privatliv er VPN’er værd at den lille pris, for ikke at nævne det værktøj, de tjener som værktøjer til at låse streamingplatforme op og beskytte dig, mens du torrenting.

Som nævnt ovenfor er Surfshark og PIA to budgetmuligheder, der leverer fremragende service. De er dog ikke de eneste. Hvis du leder efter en VPN -service, der ikke logger din aktivitet eller losser malware på din enhed, skal du læse vores bedste VPN -guide. Du kan også tjekke vores VPN -statistikstykke for en vis indsigt i VPN’er som helhed.

Har du nogensinde brugt en gratis VPN, der senere viste sig at være fra en Rogue -udbyder? Hvilken anden service synes du fortjener at være på vores VPN -advarselsliste? Fortæl os det i kommentarerne nedenfor og som altid tak for at have læst.

Var dette indlæg nyttigt?
Fortæl os, hvis du kunne lide indlægget. Det er den eneste måde, vi kan forbedre.

12 Tanker om “Værste VPN -advarselsliste: Gratis VPN -svindel i 2023”

Nyeste ældste
John siger:
Nul siger:
Karl siger:

2018/12/21 kl. 04:47 Denne liste er helt sikkert ikke udtømmende, jeg formoder, at der er mange flere … svar

Cloudwards.net – forfatter, tidligere chefredaktør
Fergus O’Sullivan siger:
Pas på siger:

2019/10/21 kl. 04:11 Noget godt er ikke gratis, men dit websted var begge. Tak svar

De værste VPN’er og svindel (2022)

Vi modtager muligvis kompensation fra de virksomheder, hvis produkter vi gennemgår. Meningerne her er vores egne. Til rekorden, Bestvpn.org kondonerer ikke ulovlig streaming eller piratkopiering, der er forklædt af VPN’er. En VPN er primært et middel til beskyttelse af privatlivets fred og sikkerhed. Brug det klogt og hold ude af problemer.

Bedste VPN’er

Vores øverste valg!

 • Undgår altid internetkontrol i Kina
 • Holder foran Netflix VPN -detektionsalgoritmen
 • Benchmark -test viser fremragende hastighed

 • Smart DNS Service, forstår teknologien
 • Comprehensive Security Add-On-pakke.
 • Ingen data gennemstrømningsgrænser og har en politik uden logs
 • Flere amerikanske byplaceringer end dens rivaler
 • Inkluderer malware -beskyttelse
 • No-Logs-politik

Indholdsfortegnelse

En stigende popularitet af VPN -teknologi gav anledning til en lavine af svindel, der kommer i alle størrelser, smag og forskellige grader af modighed.

Erfarne VPN -brugere og privatlivsvinder ved en ting eller to om, hvordan man undersøger en VPN -udbyder. Hvis du lige er begyndt på din søgning, skal du dog afstive dig selv, for det vil ikke være let. VPN -markedet er en giftig blanding af betalte anmeldelser, klik på agn, vage legalese og uærlig overvågning. På samme tid er et virtuelt privat netværk et obligatorisk værktøj til online privatliv og sikkerhed.

Blandt hundreder af VPN’er, hvordan vælger man den rigtige? Læsning af anmeldelser er en rute, men du skal stadig teste et par udvalgte VPN’er for at sikre, at mindst en af ​​dem opfylder dine krav. Og selvom de tekniske specifikationer ser godt ud, og ydeevnen er okay, kan en VPN stadig lække din IP -adresse, logge dine online aktiviteter top til bund, inficere dine enheder med malware og sælge dine data til AD -agenturer, NSA eller en uhyggelig enhed På det mørke web.

Hvad gør en dårlig VPN

De fleste VPNS ‘salgssteder er privatlivets fred, sikkerhed, ikke -blokerede streamingtjenester og evnen til at omgå en firewall, det fra din skole, kontor eller den store firewall i Kina. Den dårlige nyhed er, at 99.9% af VPNS lover privatliv, sikkerhed, Netflix og No-Stress Firewall Evasion. For at udpege pålidelige udbydere fra svindlere skal du betale din due diligence, før du abonnerer. Nedenfor er nogle røde flag, der skal hjælpe dig med at identificere en dårlig udbyder.

En dårlig VPN holder logfiler

Mens dobbeltkontrol, hvis en VPN kan fjerne blokering af Netflix, er ganske enkel, er udbyders påstande om privatlivets fred og sikkerhed ikke så let at verificere. Du er nødt til at undersøge det fine udskrivning af virksomhedens servicevilkår og privatlivspolitikker og være særlig opmærksom på logningspolitikker.

Hvorfor er logning så vigtig? Spørg Cody Kretsinger, hvordan han landede en fængselsperiode takket være Hidemyass, alias Hma, logging. Da HMA er under britisk jurisdiktion og logger brugernes IP-adresser og forbindelsestidsstempler, var en britisk domstol i stand til at få brugerspecifikke logfiler på det nævnte individ og forbinde ham til en række forbrydelser.

Tommelfingerreglen – Vælg en udbyder, der ikke holder logfiler. Dette er ikke til at sige, at kun kriminelle har brug for en nul-logs-udbyder. Hvis et VPN -firma annoncerer privatliv og sikkerhed, mens du krænker din tillid og logger dine forbindelse og aktivitetsdata eller filtrerer dit indhold, er deres påstande intet andet end ClickBait.

En dårlig VPN afslører dine data

Denne stammer direkte fra en VPN’s loggingspolitik. Udbydere, der logger dine aktiviteter, samarbejder sandsynligvis med patenttrold og overvågningsbureauer. Vær meget opmærksom på en virksomheds jurisdiktion. Hvis det har hovedkontor i de fem øjne eller de fjorten øjne lande, er det underlagt love om datalagring. Det er derfor, u.S. og dig.K.-Baserede VPN’er anbefales generelt ikke af privatlivsbeskyttelsesorganisationer og sikkerhedseksperter.

Pålidelige VPN’er går ud af deres måde at være gennemsigtig på deres juridiske sider og ikke logge nogen data, der kunne identificere deres kunder. Pålidelige VPN’er Slet dine forbindelseslogger hvert par timer eller kun logger ikke-personligt identificerbare detaljer, der ikke kan pege på en bestemt bruger.

Ligeledes for at beskytte deres brugers identiteter accepterer pålidelige VPN’er en række anonyme eller semi-anonyme betalingsmuligheder, herunder kontanter, gavekort og Bitcoin.

En dårlig VPN inficerer dine enheder med malware

Nogle udbydere tilbyder gratis VPN -tjenester til gengæld for at vise annoncer. Hvad de ikke fortæller dig, er deres apps, og de annoncer, de viser, kommer chock-fuld af sporingsfunktioner, der muliggør overvågning og logning af dine browseraktiviteter.

På samme tid tager nogle ondsindede udbydere det et skridt videre ved at inficere dine enheder med malware, der sender kritiske oplysninger om din enhed, identitet og brug til dens servere.

Fangsten med de fleste gratis VPN’er er, at de trives med at handle med dine data til datamæglere, annoncebureauer, NSA, du navngiver det. Hvis du bruger en malware-inficeret VPN, bliver din trafik logget, filtreret, censureret og rapporteret. Du serveres med tilknyttet indhold i stedet for det indhold, du virkelig har brug for. Endelig bliver dine enheder mere sårbare over for opportunistiske og målrettede hackerangreb.

En dårlig VPN fungerer ikke

VPN -fidus -ordninger er adskillige. Kapring af et websted for en ophørt service og høst af første gang abonnement fra nye brugere kun for at ignorere deres refusionsanmodninger er en af ​​dem.

For at undgå denne type VPN -svig, skal du undersøge en udbyders sociale konti og kontakte deres kundeservice, før du betaler din første faktura.

En dårlig VPN respekterer ikke sin refusionspolitik

Nogle udbydere skaber deres abonnementsniveauer for at lave kortvarige planer for dyre, hvilket får deres langsigtede abonnementer til at ligne et godt køb. Det er i sig selv en cringe-værdig praksis, men nogle VPN’er tager det et skridt videre. De annoncerer en pengene-tilbage-garanti, men når de anmodes om refusion, tager de deres tid på at besvare brugeranmodninger, stille dumme spørgsmål, ikke afslutte din konto og derefter sige, at dit 7-dages pengene-back-vindue er forbi. Andre ignorerer bare PayPal -tvist -e -mails.

Den gode nyhed er, at jeg gjorde benarbejdet for dig ved at teste et væld af VPN’er og udarbejde en liste over virksomheder, der enten er svindel eller bare dårlige til det, de gør. Undgå disse som pesten.

Dårlige VPN’er

1. Expatsurfer

Expatsurfer er indbegrebet af en VPN -fidus. Det fungerer som om det er kapret, og det ville være bedre. For hvis det ikke er det, den groteske inkompetence, den viste i min tid med det, lander det på et meget dårligt sted.Expatsurfer tager dine penge og glemmer derefter alt om dig. Det giver ikke den serveradresse, du har brug for for at konfigurere sin PPTP -forbindelse, og det gider ikke at svare på dine e -mails.

I betragtning af at det ikke er billigt til $ 10.26 pr. Måned for en ren PPTP-forbindelse, der ikke fungerer, tilrådes du stærkt til sort-liste udbyderen.

2. Jord VPN

Earth VPN er en cypernbaseret udbyder, der plejede at være populær. Mens du reklamerer for alle klokker og fløjter, du måske leder efter i en VPN – OpenVPN, P2P, ubegrænsede data, overkommelige planer – det fungerer bare ikke.

Tjenesten er droppet, men her er den sjove ting – du kan stadig abonnere. Selvom jeg var heldig nok til ikke. De fortsætter med at fornye hver måned alene. Intet menneske svarede nogensinde på mine forespørgsler, men nogen på EarthVPN tog besværet med at lukke mine billetter uden at svare.

Medmindre du underholder ideen om at modtage spam i din indbakke i flere måneder fra EarthVPNs automatiske system, skal du styre godt af dette spøgelsesfirma. Lad det synke i glemmebogen.

3. BetterNet VPN

BetterNet VPN er klassikeren af ​​VPN -svindel. Tilbyder gratis VPN -tjenester spreder malware. I betragtning af at det er blevet downloadet millioner af gange, fodrer ganske mange mennesker deres browseraktivitet til skyggefulde datamæglere.

RevouninStaller fandt en gazillion af resterende filer efter BetterNets Windows-app, mens Virus Total AV vurderede den 13, hvor 1 var virusfri. Virksomheden er superskadet om de tekniske specifikationer for sin VPN. Det hævder også at holde nul logfiler, mens de i virkeligheden gemmer forbindelseslogfiler. En mængde af tredjepart får adgang til dine data, og BetterNet dækker ikke din ryg, hvis retshåndhævelse eller et patenttrold kommer og banker på deres dør.

4. Onavo Protect

Onavo Protect, alias Protect Free VPN+Data Manager, er en gratis VPN af Facebook selv. Det er en mobilapp tilgængelig for iOS og Android, og det kræver omfattende tilladelser til at køre. I stedet for at fungere som din typiske VPN, beskytter Onavo adgang til og logger din app -aktivitet. Du hørte det rigtigt – Facebook vil vide, hvilke apps du bruger, og hvor ofte og rute dem gennem dens britiske servere.

Det løber i baggrunden og sigter gennem al din trafik, så held og lykke med at finde det online privatliv, fordi hvis du bruger Facebooks VPN, er privatlivets fred død.

5. Cryptostorm VPN

Cryptostorm VPN kunne faktisk være en udbyder, jeg vil anbefale, fordi det har nogle ret stærke funktioner. Det anonymiserer dit køb ved at generere et brugertoken, så du bruger aldrig din e -mail eller brugernavn til at få adgang til sin VPN. Det har et anstændigt netværk, førsteklasses sikkerhedsspecifikationer, en fleksibel prisstruktur, temmelig god ydelse og god brugervenlighed.

Bortset fra det er sandsynligvis en FBI -honeypot. Tilfælde-Douglas Spink, Cryptostorms ejer og en domfældt Zoophile, der fik bustet smugling af 34 millioner dollars til kokain og frigivet efter kun at have tjent tre år ud af en 17-årig dom. Sikkerhedsfællesskabet mener, at nåden er ramt Spink, efter at han accepterede at give FBI en bagdør til kryptostorm VPN -servere.

I mellemtiden nægter kryptostorm at kommentere Spink -sagen eller kaste lys over, hvordan virksomheden overholder canadiske datalagringslove. Historien om et decentraliseret firma med anonyme mennesker, der driver det, gør bare ikke klippet.

6. Ansigtsløst.mig

Ansigtsløst.Mig har eksisteret i mere end fem år og genereret en stabil strøm af downloads på Google Play, hvilket får det til at se ud som noget, der fungerer. I virkeligheden er det en dysfunktionel VPN støttet af ikke-eksisterende support. Dens sociale sider har ikke opdateret i årevis. Af en eller. Hej google, vær ikke ond, husk?

7. Liberty VPN

Liberty VPN ligner måske noget takket være dets evne til at fjerne blokering af streamingtjenester, men dets overraskende skyggefulde oprindelse (sandsynligvis amerikansk) og ugudelige servicevilkår får mig til at undre sig over, hvordan de formår at blive i branchen så længe. Deres refusionspolitik er utroligt begrænset, da du ikke kan forbruge mere end 50 MB, mens deres planer er over gennemsnittet til $ 15 om måneden eller $ 108 om året.

Dens VPN er indviklet og vanskelig at bruge, og serverplaceringerne er få. Ingen P2P, ingen omgåelse af firewalls, ingen ved hjælp af Skype fra Cuba, ingen samtidige forbindelser, ingen bitcoin. Men du kan blive filtreret, censureret og slået til retshåndhævelse. Hvis du overtræder deres TOS, opkræver virksomheden dig til en sats på $ 250/time for at slette din konto. Det, mine damer og herrer, er, hvordan du tjener penge.

(Dis) ærefulde omtaler

Desværre er Hall of Shame for de værste VPN’er markant længere end mine typiske ærefulde omtaler for de bedste udbydere:

 • VPN -reaktor er en veletableret amerikansk udbyder, der logger dine online aktiviteter og har nerven til at opkræve dig $ 77.88 om året for det.
 • Zpn.Jeg er er endnu en mobil VPN, der hævder at være den bedste gratis VPN, men i virkeligheden er det dysfunktionelt, skyggefuldt og stum. Det er uklart, hvem eller hvad der ligger bag det, og dets TOS gør det klart, at de kan aktivere aktivitetsovervågning, hvis de er tvunget til. Det giver dig ikke engang mulighed for at registrere en gratis konto, som er til det bedste.
 • Hotspot Shield VPN er en anden gratis VPN -monetisering af kundedata. Det logger dine aktiviteter, planter, der sporer biblioteker i dine enheder, og annoncer JavaScript -injektion på dine websider. Det deler dine data med tredjepart, sælger dem til datamæglere og overholder dig.S. love om opbevaring af data.
 • Rocket VPN er en gratis mobil VPN drevet af ovenstående hotspot -skjold. Det er ikke underligt, at Rocket VPN kommer pakket med afskyelig loggingspolitik, adware og skyggefulde TOS.
 • Defencevpn er en ung canadisk udbyder, der ikke kan trække sig ud af langvarige strømafbrydelser. Det har været gentagne gange nede i 2017, mens det i 2018 dukkede op i et kort tider og sagde, at tingene var tilbage til det normale. Jeg spekulerer på, hvad normalt er i deres vilkår, for da jeg betalte for en plan og ikke modtog nogen loginoplysninger, udstedte deres support en refusion som svar på min anmodning om … Loginoplysninger. Det er den slags normale, jeg kalder bisarre.
 • Dotvpn kan være baseret i Hong Kong og tilbyde 4096-bit kryptering, men dens dårlige præstationer, rødder i Tyskland, de fem øjne vagthund, forbindelse og brugslogfiler, og det faktum, at de holder disse logfiler i to år, gør det til et forslag, du er bedre fra spring over.
 • Hidemyass Fra AVG er en britisk-baseret udbyder, der logger dine forbindelsesmetadata og overleverer den lige til Skotland Yard. Nogle mennesker betjener allerede deres fængselsbetingelser takket være HMA.
 • Supervpn For iOS og Android er en gratis og temmelig funktionel mobil VPN, undtagen det har alle de røde flag fra en MI5 -honeypot. Når du har omfattende adgang til dine følsomme oplysninger, gemmer de dine sessionslogfiler i Storbritannien og USA og vil videregive dem til retshåndhævelse, hvis det er tvunget til.
 • Btguard logger dine personlige oplysninger og forbindelsesmetadata, har vage privatlivspolitikker og kan ikke lide at henlede meget opmærksomhed på dens amerikanske jurisdiktion, mens du serverer torrenters primært.
 • Fragt VPN er en prætentiøs VPN, der fremsætter mange falske påstande. Dens gratis prøve er ikke tilgængelig, mens dens ugudelige støtte er den af ​​Keepsolid, en anden udbyder. Det er også Mac og iOS-eksklusive, overpris og glatte.

Overvejelser

Denne liste er langt ikke komplet. Nye VPN’er dukker op næsten hver dag, mens gamle falder eller ophører med opportunistiske svindlere, der kaprer deres websteder. Nogle populære VPN’er med temmelig høje ratings har dysfunktionelle funktioner eller behandler deres kunder som affald.

Bliv ikke for ophidset, hvis du ikke finder din VPN på denne liste. Gør din research først. Kontakt din udbyders support, spørg dit tech -samfund, eller skriv en kommentar i afsnittet nedenfor, hvis du har mistanke om, at du måske er et offer for en VPN -svigordning.

Endelig skal du ikke stole for meget på en VPN til at beskytte dig mod retshåndhævelse. Selvom det er bedst, hvis retshåndhævelse overhovedet ikke har nogen forretning, der ser dig op, i nogle situationer kan du ikke hjælpe det. Undersøgelsesjournalister, menneskerettighedsaktivister og enhver, der er synkroniseret med mainstream -ideologien i mange civiliserede lande, kan målrettes af overvågningsenheder.

Hvis det er tilfældet, skal du ikke hoppe på en gratis VPN -vogn, men tag dig tid til at finde en pålidelig og pålidelig udbyder. Udbydere som Protonvpn, Mullvad eller Nordvpn accepterer Bitcoin og endda kontante betalinger, hvilket betyder, at du kan beskytte din identitet, når du abonnerer, og ikke holde nogen logfiler overhovedet.

For en komplet sammenbrud af vigtige VPN -funktioner hos pålidelige udbydere, skal du læse min VPN -guide for begyndere.

Hvis du har læst så langt, ved du sandsynligvis nu, hvorfor ingen VPN er bedre end en dårlig VPN. Styr væk fra skyggefulde virksomheder og test altid VPN -tjenester, før du abonnerer på noget, der er længere end en måned.