VPN.AC Review

Gennemgang 2023 – Fordele, ulemper og testresultater

Contents

Vi beregner VPN -tjenestens samlede bedømmelse ved at kombinere klassificeringerne af flere testkategorier. Hver kategori vægtes som følger:

VPN.AC Review 2023: Sikker VPN, men nogle ulemper

VPN.AC Review

VPN.AC får ikke meget opmærksomhed, men denne rumænske VPN -udbyder tilbyder nogle gode funktioner til en rimelig pris – og det kan være værd at overveje. I denne opdaterede VPN.AC Review, vi lægger denne VPN under et mikroskop for at se, hvor godt det sammenlignes med de bedste VPN -tjenester i alle forskellige kategorier.

Dette er en VPN, der kan konkurrere med de store spillere, og det er stadig en overkommelig mulighed for dem på et budget. Lad os begynde med en oversigt.

Denne tabel fremhæver de vigtigste kendsgerninger for VPN.Ac.

Internet side VPN.Ac
Beliggenhed Rumænien
Pris $ 3.75/mo.
Logfiler Ingen logfiler
Support E -mail
Bedste handel 62% rabat på rabat

VPN.AC Oversigt

VPN.AC er en Rumænien-baseret VPN-service med Stærk kryptering, Sikre apps, og Fantastisk præstation. Deres netværk består udelukkende Dedikerede bare-metal-servere Med selvthtede DNS og Gigabit-båndbredde kanaler. VPN.AC giver dig også unikke krypteringsprotokoller, dobbelt-hop-serverkonfigurationer og sikre proxybrowserudvidelser.

Mens VPN.AC tjener høje karakterer for sikkerhed og anvendelighed af sine apps, Vi afslørede også nogle ulemper. Især VPN.Ac fungerer ikke med de fleste streamingsteder. Det tilbyder også færre avancerede privatlivsfunktioner end andre førende VPN’er.

+ Fordele

 • Dedikerede bare-metal-servere med selvhostede krypterede DNS
 • Fremragende hastigheder med masser af tilgængelig båndbredde
 • Multi-hop (dobbelt VPN) serverkonfigurationer
 • Obfuskationsfunktioner med mange forskellige krypteringsmuligheder
 • Sikre proxybrowserudvidelser
 • Wireguard VPN support

– Ulemper

 • Fungerer ikke godt til streaming
 • Færre funktioner end andre førende VPN’er
 • Begrænset refusionsvindue (7 dage)

VPN.AC -pris og refusionspolitik

VPN.AC kommer i gennemsnit på prisfastsættelsesskalaen. Den toårige plan giver dig den bedste aftale til omkring $ 3.75 pr. Måned. Dette sætter VPN.Ac om på niveau med Nordvpn, som også tilbyder en nedsat to-årig sats, da vi dækkede i Nordvpn-anmeldelsen.

Nedenfor er de aktuelle priser fra VPN.AC -websted.

VPN.AC Prisomkostninger

Samlet set er disse priser ikke så dårlige for en premium VPN -service med sikre applikationer. Det er dog heller ikke den billigste VPN, du finder på markedet.

Vil prøve at køre VPN.AC uden at forpligte sig til et langt abonnement?

Diskonteret prøve med en uges – VPN.AC tilbyder også muligheden for at få en Diskonteret abonnement på en uges prøve, som inkluderer alle funktioner og fuld funktionalitet. Bare gå til webstedet og klik på FAQ -fane, hvor du vil se et link øverst til prøveplanen. Der er også andre VPN’er med en gratis prøve, som du også kan overveje.

Betalingsmuligheder – VPN.AC tilbyder mange betalingsmuligheder, herunder Anonyme betalingsmetoder, såsom bitcoin og forskellige gavekort:

 • PayPal
 • Bitcoin og forskellige altcoins
 • Kreditkort
 • Alipay
 • 100+ amerikanske gavekort
 • Valgmuligheder for mobil/sms og mere ..

Tilbagebetalings politik – VPN.AC leverer en 7-dages pengene-tilbage-garanti, som de beskriver i deres FAQ som følger:

Vil du tilbagebetale min ordre, hvis jeg ikke er tilfreds med din service?

Ja, absolut: Hvis du ikke kan bruge vores VPN-service af tekniske grunde, eller du ikke er tilfreds med det, tilbyder vi en 7-dages fuld refusionspolitik.

Før du beder om refusion, så fortæl os, hvad der er det problem, du står overfor. I de fleste tilfælde kan vi hjælpe og løse det.

Refusionspolitikken er klar og indeholder ingen skjulte undtagelser eller båndbredde klausuler. De vil dog prøve at løse dit problem/overbevise dig om at blive hos dem, før de giver dig den refusion. Derudover tilbyder de fleste andre VPN -tjenester et længere refusionsvindue. Faktisk, En 30-dages pengene-tilbage-garanti ser ud til at være standarden blandt de bedste VPN -tjenester.

Virksomhedens baggrund og jurisdiktion

VPN.AC blev oprettet af et team af Netværkssikkerhedsfolk i 2012.

Virksomhedens baggrund

VPN.AC -teamet er gennemsigtigt omkring virksomhedens og deres faglige kvalifikationer. Fra deres hjemmeside:

Hvert individuelt medlem af vores team har over 14 års erfaring med IT -sikkerhed, hvilket leverer sikkerhedsrevisions- og penetrationstesttjenester til både offentlige og private kunder, banker og militære institutioner.

Vores erfaring med pentesting og sikkerhedsrevisionstjenester er hovedsageligt det, der giver os en fordel i at holde vores infrastruktur sikre, fordi det ofte er infrastrukturimplementeringen, som er det svageste link til en VPN -tjeneste.

Kryptering/datasikkerhed er noget, vi er meget fortrolige med, som et resultat af at være en lokal leverandør af nogle af de mest sikre kommercielle krypterede lagerenheder, som er i overensstemmelse med kravene til statslig og militær brug (FIPS 140-2 niveau 3, fælles kriterier EAL, NATO Infosec osv.)

De leverer også kontaktoplysninger og faglige certificeringer af moderselskabet, Netsec interaktive løsninger, som er baseret i Sibiu, Rumænien.

Jurisdiktion

VPN.AC falder under jurisdiktion og love for Rumænien. Rumænien ser ud til at være en solid jurisdiktion, når det kommer til privatlivets fred. Det er ikke medlem af 14 Eyes Surveillance Alliance eller en tæt allieret af større spioneringsregimer.

At være i Rumænien, VPN.AC er også i stand til at ignorere alle DMCA -klager og komme rundt i copyright -problemer på sit netværk. VPN.AC er en god mulighed, hvis du har brug for en sikker VPN til torrenting.

Private data er også beskyttet i Rumænien, hvor dataopbevaring officielt er erklæret forfatningsmæssig af Rumænien -forfatningsretten i 2014.

VPN.AC -apps og understøttede platforme

VPN.AC understøtter mange forskellige enheder og platforme. De tilbyder VPN -applikationer (klienter) til Windows, makos, iOS, og Android.

VPN.AC Windows -app tilsluttet

VPN.Ac har også En Linux -klient til Ubuntu-baserede distributioner, men dette er ikke blevet opdateret siden januar 2020. Hvis du har brug for en Linux VPN, anbefaler vi, at du tjekker optionerne i vores guide til de bedste VPN’er til Linux.)

Du kan downloade den nyeste software direkte fra webstedet og også se installationsguiderne:

VPN.AC Review understøttede operativsystemer

Vi vil gå i detaljer på Windows, MacOS og Android -klienter nedenfor.

Samtidige forbindelser

VPN.AC tillader det op til 12 samtidige forbindelser pr. abonnement. Dette er godt over de 5 eller 6 forbindelser, som de fleste VPN’er support. Der er dog en fangst. Inden for den samlede grænse på 12 samtidige forbindelser kan du have op til 6 forbindelser, der bruger Wireguard -protokollen, og i alt 6 forbindelser, der bruger enten OpenVPN eller IPSEC.

Bemærk: Der er et par VPN’er, der giver dig et ubegrænset antal samtidige forbindelser (og lægger ikke grænser for, hvor mange forbindelser der kan bruge en bestemt protokol på et hvilket som helst tidspunkt). Tjek vores Surfshark Review, hvis du vil gå den rute.

Vidensbase – Du kan finde mange detaljerede guider i VPN.AC -videnbase, der beskæftiger sig med en række emner:

 • OpenVPN, IPSEC/L2TP, IKEV2, Wireguard og PPTP -krypteringsprotokoller
 • Routerinstallationsguider
 • Sikker proxy og SOCKS5 proxyopsætning
 • Tips til online privatliv
 • Fejlfinding af guider
 • Wireguard Integration

Hvis du er interesseret i at bruge en VPN på en router, VPN.AC er et anstændigt valg. Du kan downloade konfigurationsfilerne til din router i medlemmet. I øjeblikket VPN.AC er ikke integreret med Vilfo -routeren, men Du kan nemt importere OpenVPN -konfigurationsfiler På dette og andre modeller.

VPN.AC -krypteringsmuligheder

VPN.AC tilbyder adskillige krypteringsmuligheder. Dette giver dig mulighed for at vælge den bedste krypteringsstyrke afhængigt af hvor meget privatliv og sikkerhed du søger, mens du også optimerer ydelsen.

Standardkrypteringsprotokollen er OpenVPN ECC (Elliptisk kurve kryptografi). Dette giver en god kombination af hastighed og sikkerhed. VPN.AC -webstedet forklarer endvidere deres forskellige VPN -protokoller og krypteringsmuligheder:

 • PPTP: 128-bit MPPE (husk, at selve protokollen er brudt, så krypteringen er stort set ubrugelig i sig selv)
 • L2tp/ipsec: 256-bit AES og RSA-2048 (med maksimal styrke kryptering aktiveret i manuel opsætning eller med vores software)
 • OpenVPN 128-bit bf: 128-bit BF-CBC til datakanalen, RSA 2048 til nøgler og SHA1 HMAC (helst kun at bruges på enheder, der ikke understøtter AES/Custom OpenVPN-indstillinger, E.g. Synologi NAS)
 • OpenVPN 128-bit AES: 128-bit AES-CBC til datakanalen, RSA 4096 for nøgler og SHA256 HMAC
 • OpenVPN 256-bit: 256-bit AES-CBC til datakanalen, RSA 4096 for nøgler og SHA512 HMAC
 • OpenVPN ECC: 128-bit AES-CBC til datakanalen, elliptisk kurve ved hjælp af Curve SECP256K1 til nøgler og SHA512 HMAC
 • OpenVPN XOR: 128-bit AES-CBC til datakanalen, RSA 4096 for nøgler og SHA512 HMAC

VPN.AC understøtter nu også Wireguard VPN -protokollen. Desværre er Wireguard ikke indbygget i VPN.AC -klienter. Dette betyder, at brug af Wireguard med VPN.AC vil tage nogle opsætninger og kan være besværlige. Hvis du vil Brug Wireguard let med VPN -apps, Vi vil anbefale at gå med Nordvpn her.

Optimering af VPN.AC Performance

At have forskellige krypteringsmuligheder hjælper dig med at optimere ydeevnen med din VPN. Testning af forskellige VPN -protokoller, kryptering og porte er en god idé, hvis du er i et område, hvor VPN -brug er begrænset.

Læser gennem en af ​​privatlivets vejledning på webstedet, de laver Et interessant argument for at bruge en 128-bit chiffer over en 256-bit chiffer Med deres software:

OpenVPN 256-bit AES er slags overdreven, brug snarere AES 128-bit. Vi forventer ikke, at nogen går efter AE’er, der revner, mens der er svagere links i kæden, såsom RSA -tasterne: hvordan genereres de (god eller dårlig entropi, online/offline generation, nøgleopbevaring på servere osv.). Derfor er AES-128 et meget godt valg over AES-256, som for det meste bruges til markedsføringskrav (“Bigger is Better”).

Nu undersøger vi tilsløringsfunktionerne.

Tilslutning til at besejre netværksbegrænsninger

VPN.AC tilbyder en fremragende række til tilslutningsfunktioner, der giver dig mulighed for at bryde gennem netværksbegrænsninger. Dette kan skjule VPN -trafik, som muligvis bliver blokeret, som standard HTTPS -krypteret trafik. Tilsløring indebærer normalt en lille performance -afveksling, men dette kan være minimalt.

Som en kort påmindelse er tilslutningsfunktioner nødvendige for lande såsom Kina og Saudi -Arabien, der implementerer censur og strenge netværksbegrænsninger. Vi dækkede også dette i vores bedste VPN til UAE -guide, der i øjeblikket inkluderer VPN.Ac. En anden brugssag til tilsløring er med arbejde eller Skolenetværk at Blok VPN’er eller implementere andre begrænsninger. Der er også rapporter om Internetudbydere interfererer med VPN -trafik – et andet område, hvor tilsløring kan hjælpe.

Brug af tilsløring med VPN.AC er VER let, da tjenesten tilbyder forskellige VPN -protokoller (OpenVPN XOR) og valg af portvalg, som de forklarer på deres websted:

OpenVpn Xor ligner OpenVPN 256-bit med hensyn til nøglestyrke og HMAC som det samme bruges, det er bare den symetriske chiffer, der er anderledes, AES 128-bit er hurtigere og mindre CPU-intensiv end AES 256-bit. Vi anbefaler kun at bruge det, når andre OpenVPN -typer ikke fungerer, f.eks. Inden for netværk, der blokerer for andre forbindelser end udgående over porte 80 og 443. Kører OpenVPN XOR over Port TCP-443 BØR PASS MEST FURYWALLS/WEB-FILTERING Motorer.

Implementering af dette i applikationen er meget let, skal du blot vælge OpenVPN XOR Protokol, vælg derefter Port TCP-443, Og så kan du oprette forbindelse til enhver server, du ønsker:

VPN.AC stealth VPN Kina

Som en ekstra stealth VPN -funktion, VPN.AC leverer også en række servere, der generelt er konfigureret til Kina eller andre begrænsede lande. Disse er mærket i VPN.AC -klient som “Kina optimeret”Servere.

På grund af disse funktioner, VPN.AC er i øjeblikket en af ​​de bedste VPN’er at bruge i Kina – og alle andre begrænsede netværk.

VPN.AC Secure proxy for browsere

VPN.AC leverer Sikre proxybrowserudvidelser til Firefox, Chrome og Opera Browsers. De beskriver fordelene ved browserudvidelsen som følger:

 • Stærk kryptering til al browsingaktivitet ved hjælp af TLS (ren HTTPS -trafik)
 • Stealth Against Firewall/DPI (dyb pakkeinspektion): Når det inspiceres ved hjælp af DPI -teknologier, udløser forbindelserne ved hjælp af SecureProxy ikke alarmer
 • Det er ikke nødvendigt at tunnelere al din pc -trafik gennem VPN: Du kan have browsertunnelen trafikken gennem vores servere og al anden trafik sendt via din almindelige ISP -forbindelse. Du kan kalde det “en VPN inde i browseren”

Dette er en fantastisk funktion for folk, der ikke ønsker at kryptere al trafik på deres computer via en VPN, men søger en sikker løsning til at gennemse med mere privatliv. Vi diskuterer andre browserudvidelsesmuligheder i vores “Bedste VPN’er til Chrome” -guide.

DNS -filtrering (annonceblokering)

En anden stor VPN.AC -funktion værd at nævne er DNS -filtrering. Som andre annonceblokerende VPN’er vil denne nye funktion filtrere masser af dårlige ting

 • Annoncer
 • Trackers
 • Malware og phishing -domæner

Denne funktion kan fås i VPN -appens indstillinger og kaldes Sikret. Funktionen er tilgængelig med Windows, Mac, Linux, Android og iOS -apps.

Multi-hop VPN-konfigurationer

Vi har dækket fordelene ved multi-hop VPN’er før. Denne funktion tilføjer et højere niveau af sikkerhed og anonymitet ved at sætte to krypterede servere mellem dig og det ikke -krypterede internet.

Dobbelt-hop – VPN.AC tilbyder i øjeblikket 30+ dobbelt-hop VPN Serverkonfigurationer. Dette er et stort udvalg sammenlignet med andre udbydere. Her er et par af de dobbelte hop-servere tilgængelige:

Dobbelt VPN

Ydeevne -Med multi-hop VPN-konfigurationer kan du typisk forvente en præstationsreduktion simpelthen på grund af øget latenstid (den afstand, din trafik skal rejse).

Jeg testede en transatlantisk Dobbelt-hop-konfiguration fra Tyskland til Canada og fik næsten 82 Mbps, hvilket er ret godt.

Dobbelt VPN -hastighed med vpn.ac

Generelt var hastighederne fremragende i hele servernetværket. I vores hastighedstest for Nordvpn vs Protonvpn-sammenligning testede vi imidlertid også dobbelt-VPN-hastigheder og fandt, at Nordvpn får omkring 214 Mbps.

Selvkonfigurerbar multi-hop -For dem, der søger et højere niveau af anonymitet, er en stor mulighed en selvkonfigurerbar multi-hop-konfiguration. Med andre ord giver servernetværket og applikationer dig mulighed for at oprette din egen unikke multi-hop kaskade. Perfect Privacy tilbyder dette med deres Windows, Linux og MacOS -klienter.

VPN.AC til vinduer

VPN.AC tilbyder en god Windows -klient, som jeg testede for denne anmeldelse. VPN.AC Windows -klient giver dig også adgang til en række forskellige indstillinger, du kan konfigurere direkte i afsnittet “Avanceret” med VPN -protokol og valg af port i toppen.

VPN.AC Windows App

Generelt kan jeg virkelig godt lide den nye og opdaterede klient. Det har et fantastisk layout, fungerer godt og var meget pålideligt i testning. Det giver dig også muligheden for lys eller mørk tilstand.

Hvis du har brug for en VPN til Windows, er dette et solidt valg. Vi vurderede det endda som en af ​​de bedste VPN’er til Windows.

VPN.AC til macOS

Ligesom med Windows -klienten ovenfor, fungerede den opdaterede MacOS -klient også godt. I det væsentlige har det det samme layout, præferencer og funktioner som Microsoft Windows -klienten.

VPN.AC til macOS

Hvis du har brug for en god VPN til Mac, VPN.AC ville være på den korte liste over anbefalinger.

VPN.AC MacOS -klient leverer alle funktioner, herunder:

 • Dobbelt-hop-konfigurationer
 • Tilsløring
 • Avanceret lækagebeskyttelse og firewall -indstillinger (Kill Switch)

Kørsel af adskillige test på en MacBook Air identificerede ingen problemer med VPN.AC Mac -klient.

VPN.AC på Android

VPN.AC tilbyder en fuldt udstyret Android-klient, som jeg også testede for denne anmeldelse.

Her er VPN.AC Android Client:

VPN.AC Android

Ved test af Android -klienten til gennemgangen fungerede alt godt. Jeg bemærkede ikke nogen fejl, nedbrud, forbindelsesproblemer eller lækager.

Omfattende funktioner til Android -appen – Mens de fleste VPN -tjenester tilbyder Android -klienter, der er noget begrænsede, VPN.AC’s Android -klient er fuldt fyldt med masser af gode funktioner.

Det giver dig alle krypteringsmuligheder, alle dobbelt-hop-serverkonfigurationer og andre avancerede indstillinger og præferencer. Det lavede også vores Roundup -liste over de bedste VPN’er til Android, selvom den ikke har en øverste position.

VPN.AC på iOS (iPhone og iPad)

VPN.AC tilbyder også en god iOS -app, som vi testede til denne anmeldelse. Den bruger den indbyggede IKEV2 Cipher, som er naturligt understøttet på iOS -enheder. Dette giver god sikkerhed, ingen lækager og er meget stabil. Her er VPN.AC iOS -app, når den testes med en iPhone (VPN -ikonet øverst bekræfter en aktiv forbindelse):

Du kan også bekræfte funktionen af ​​VPN -appen i iOS -indstillingerne. Ved at vælge “Connect on Demand” får du en stabil forbindelse, hvor al ikke-VPN (ikke-krypteret trafik) vil blive blokeret, og alt internettet vil gå gennem VPN.

Alternativ installation – Bortset fra at bruge VPN.AC IOS -app, du kan også manuelt konfigurere din iOS -enhed til at bruge IKEV2 Config -filer til forskellige servere. Dette er en app-fri løsning.

Gør VPN.AC Keep Connection Logs?

Tidligere VPN.AC ville holde forbindelseslogfiler i 24 timer. I 2021 ændrede de imidlertid deres politik for kun at holde grundlæggende forbindelseslogfiler, mens VPN -sessionen er aktiv. Med andre ord, VPN.AC holder ingen logfiler over deres brugere, Men grundlæggende forbindelseslogfiler genereres (og slettes automatisk) med hver VPN -session.

Her er den nøjagtige forklaring af logfiler fra VPN.AC -websted:

Logger/overvåger du min aktivitet? Hvilke logfiler holder du på servere?

Nej, vi logger/overvåger ikke nogen form for brugeraktivitet såsom besøgte websteder, e-mails, filer overført, instantmeddelelser, DNS-forespørgsler osv.

Vi holder dog nogle forbindelseslogfiler (til vores VPN -service) til sikkerheds- og supportformål. Disse holdes for tiden, mens en session er aktiv og fjernes kort efter afbrydelse.

At holde disse logfiler hjælper os også med at identificere potentielle angreb mod vores service, såsom brute-force og endda nogle MITM-angrebsvektorer.

Generelt er dette ikke for om min mening efter min mening. De er helt klart ærlige og gennemsigtige over deres politik, forklarer deres behov for logfiler, og også hvordan Data slettes automatisk Når VPN -sessionen slutter.

Hvis du finder disse politikker vedrørende, er der andre ikke-logs VPN-tjenester, der skal overvejes.

VPN.AC Server Network

VPN.AC’s servernetværk er både sikkert og hurtigt med en klar vægt på serverkvalitet (dedikerede bare-metal-servere).

Et af de største problemer, der påvirker hastigheden, er antallet af mennesker, der bruger VPN -serveren på et givet tidspunkt. Mange VPN’er oversælger deres tjenester, hvilket resulterer i overbelastning, langsomme hastigheder og tabte forbindelser.

Du kan se, at dette ikke er tilfældet med VPN.AC ved at se på deres servernetværksbåndbredde statistik i realtid (se noder status øverst på webstedet). Brug og test af VPN.AC I årenes løb har jeg altid fundet, at båndbredden og ydeevnen var god.

VPN.AC Nodes Status

Ingen virtuelle private servere (VPS) – Et andet vigtigt aspekt, når man undersøger VPN -servere, er, om de bruger virtuelle private servere (VPS) eller dedikerede (bare metal) servere til deres VPN -noder. Her er VPN.AC’s serverforklaring:

Vi bruger dedikerede servere på vores VPN -knudepunkter, for det meste bestående af kraftfulde E3 og E5 Xeons med hardware AES Crypto Acceleration. Kørsel af VPN -gateways på VPS/Cloud -forekomster er en sikkerhedsrisiko. Desuden kan det at køre VPN -knudepunkter på dedikeret hardware være som 10x eller endda 20x gange dyrere end at køre på virtuelle servere, og derfor grunden til, at vi ikke annoncerer ‘hundreder’ af placeringer, men fokuserer på færre, hvor sikkerhed foregår korrekt og Båndbreddekapacitet er nok til at sikre en hurtig og pålidelig service.

Ingen fiktive serverplaceringer – Jeg testede også et antal VPN.AC -servere for at verificere deres sande placeringer. Hver server, jeg testede, tjekket ud.

Hvis der er en ulempe ved VPN.AC Server Network, det er størrelse. Mens VPN -tjenester som Nordvpn har servere i over 60 lande, er VPN.AC har dem i kun 21 lande (32, hvis du bruger deres SecureProxy). Hvis du har brug for adgang til indhold i mange forskellige lande eller i “mindre populære” lande,, VPN.Ac er måske ikke rigtigt for dig. I et sådant tilfælde kan du tjekke deres serverside for at se, om de lande, du har brug for, er anført.

Gør VPN.AC fungerer godt med Netflix og streaming?

Selvom de ikke reklamerer for det, VPN.AC gør Arbejd med amerikansk Netflix På nogle servere – men du skal muligvis spørge support, hvilke servere der skal bruges. Når det er sagt, er der andre VPN’er, der skal bruges sammen med Netflix, der understøtter adskillige Netflix -regionale biblioteker over hele verden.

Brug af VPN.AC med andre streamingtjenester

VPN.AC er ikke det bedste valg til streaming. Deres fokus er på sikkerhed og privatliv. Det er ikke en VPN for Disney Plus, BBC iPlayer, Hulu eller andre tjenester, simpelthen fordi det ofte bliver blokeret af disse websteder.

Også, VPN.AC tilbyder ikke meget support til streaming -enheder som spilkonsoller eller tv -systemer. I mellemtiden understøtter førende VPN -tjenester som ExpressVPN og Nordvpn sådanne enheder. VPN.AC er heller ikke en VPN til Firestick, fordi den ikke har en dedikeret app.

VPN.AC Speed ​​Test -resultater

Jeg kørte alle hastighedstest med VPN.AC ved hjælp af en 160 Mbps Ethernet -forbindelse med VPN.AC MACOS -klient ved hjælp af OpenVPN -protokollen. De samlede hastighedstest var temmelig gode.

Først op var en nærliggende server i Frankfurt, Tyskland: 131 Mbps

VPN.AC Speed ​​Review

Bestemt ikke dårligt, men heller ikke fantastisk. Jeg kørte et par andre tests med nærliggende VPN.AC -servere, og resultaterne var konsistente.

Dette er resultatet for en VPN -server i Finland, over 122 Mbps

VPN.AC Speed ​​Tests i Europa

Med nærliggende servere i Europa, VPN.AC gav mig temmelig konsistente hastigheder omkring 120 til 130 mbps. Ikke stor, men heller ikke forfærdelig.

Langdistance-serverhastighedstests

Dernæst testede jeg VPN.AC -servere i Nordamerika. Igen var hastighederne anstændige, men ikke usædvanlige.

Først op var en server i New York, over 107 Mbps

VPN.AC US Speed ​​Tests

Ikke dårligt, men jeg har fået hurtigere hastigheder med andre VPN’er.

Næste op var en server i Chicago, lige under 54 Mbps

VPN.AC -hastigheder i USA Review

Igen er dette ikke godt. VPN.AC hænger bag andre førende VPN’er i hastighedskategorien. Andre servere, jeg testede i USA og Canada, tilbød lignende ydelse, mellem 70 og 100 Mbps.

Konklusion om VPN.AC Speed ​​and Performance

VPN.AC tilbyder ensartede hastigheder, men Det er bestemt ikke Hurtigste VPN, vi har testet.

Hvis det er vigtigt at få de maksimale hastigheder for dig, vil jeg anbefale at bruge Nordvpn med Wireguard -protokollen.

Til sammenligning, nedenfor bruger jeg Nordvpn med Wireguard protokol på en amerikansk server og få rundt 445 Mbps:

Vpn.ac hastighed vs Nordvpn

Disse test blev udført fra vores amerikanske laboratorium, som har en højere forbindelseshastighed. Stadig kan du se en stor præstationsforskel.

Privatliv og sikkerhed med VPN.Ac

Jeg testede Windows, MACOS og Android -klienter ved hjælp af de grundlæggende VPN -testprocedurer for at identificere problemer eller lækager. VPN.AC passerede med flyvende farver.

Nedenfor er nogle tests med en server i Norge. Bemærk, mine DNS -anmodninger bliver afhentet af tre forskellige sikre servere i VPN.AC’s netværk. IPv4 -adressen matcher serveren, IPv6 er blokeret, og der er Ingen lækager at blive fundet:

VPN.AC Privacy and Security

Som du kan se fra disse testresultater, VPN.AC tilbyder applikationer af høj kvalitet, der er sikre og vil beskytte dit privatliv.

DNS lækagebeskyttelse

VPN.AC gør et godt stykke arbejde med at sikre, at der ikke er nogen DNS -lækager ved at bruge deres egne sikre DNS -resolvers. Fra deres hjemmeside:

Vi beskytter DNS -forespørgsler mod MITM Hijacking og Snooping, Wiretapping. Vi har vores egne, private DNS -resolvers uden for USA og Storbritannien. Alle DNS -forespørgsler, der er sendt af VPN -brugere, videresendes af vores VPN -servere til de private opløsere gennem krypterede tunneler.

Vi bruger en unik og smart måde at overvinde denne risiko [af tredjeparts DNS -resolverovervågning] ved at køre en forespørgselsgeneratorservice på hver DNS -resolver. Specifikt genererer vi over 10 millioner DNS -forespørgsler til eksisterende domæner hver dag. Disse forespørgsler genereres tilfældigt, med en høj hastighed og blandes med DNS -forespørgslerne fra vores kunder. Grundlæggende genererer vi “støj”, og det er næsten umuligt at matche en brugers DNS -forespørgsler inden for “oversvømmelsen” af forespørgsler, der er sendt af os til DNS Root -servere direkte. Derfor, hvis en tredjepart nogensinde går til at wiretap vores DNS -opløsere, vil det være helt ineffektivt.

Opmærksomhed på spørgsmål som serverkvalitet og sikring af DNS -forespørgsler har en stor indflydelse på dit privatliv og sikkerhed. Brug af private DNS -resolvers er noget, som de fleste førende VPN’er nu gør, herunder branchens ledere som Nordvpn og Surfshark.

Websted og support (ingen live chat support)

VPN.AC -webstedet er informativt og ligetil. Det omfatter:

 • Nyttige VPN -information
 • Tips til privatlivets fred og sikkerhed
 • Side på serverstatus
 • Detaljerede opsætningsvejledninger til forskellige enheder og platforme

E -mail -support

Supportteamet er også førsteklasses baseret på alle mine interaktioner med dem. De outsource ikke support og håndterer alle anmodninger internt med deres eget professionelle personale. Der er dog en ulempe: ingen live chat -support er tilgængelig.

VPN.AC Review Support

Support håndteres via billetter (e -mail), og svaretider var hurtige med alle mine forespørgsler (under 24 timer). Hvis du vil have adgang til 24/7 live chat -support, skal du overveje nogle alternativer som Nordvpn, samt ExpressVPN eller Surfshark.

VPN.AC FAQ (ofte stillede spørgsmål)

Her er nogle ofte stillede spørgsmål om VPN.AC:


Er VPN.Ac Safe?

VPN.AC er sikkert at bruge. Det er sikkert, og den rumænske regering pålægger ikke nogen dataopbevaring eller andre belastende krav til VPN -tjenester.


Gør VPN.AC -arbejde til streaming?

Baseret på vores test, VPN.AC fungerer ikke særlig godt til streaming.


Gør VPN.AC -arbejde til torrenting?

VPN.AC er en god VPN til torrenting. Det er sikkert, og dens rumænske jurisdiktion påvirkes ikke af ophavsretlige love som DMCA.


Gør VPN.AC -arbejde i Kina?

VPN.AC fungerer for Kina takket være deres specielle “Kina optimerede” servere.

VPN.AC Review Konklusion

VPN.AC, en skjult perle på VPN -markedet, er ikke bredt kendt, i vid udstrækning på grund af sin minimale markedsføringsindsats. Men dette er en avanceret VPN -service, bygget på et dedikeret premium -servernetværk, der leverer både sikkerhed og ydeevne.

Selvom VPN.AC er muligvis ikke et husholdningsnavn, denne kvalitetstjeneste kan være en perfekt pasform til dine behov. Klik på knappen nedenfor, og vælg den toårige plan for at få en massiv rabat på den månedlige sats. Alle deres abonnementer er sikkerhedskopieret af 7-dages pengene-tilbage-garanti. Virksomheden tilbyder også en uges prøve for kun $ 2.

Alternativer til VPN.Ac

Klik på VPN -navnet nedenfor for at læse vores fulde anmeldelse – eller tag rabatten for de bedste besparelser. Alle af dem tilbyder fremragende ydelse og en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

 1. Nordvpn Review (med en 68% rabatkupon)
 2. Surfshark Review
 3. ExpressVPN Review

Vores bedste VPN -liste har andre anbefalinger. Og hvis du vil se, hvor godt VPN.AC stabler op mod andre VPN’er, se vores VPN -anmeldelser side. Nogle af vores andre populære anmeldelser inkluderer:

 • Avast VPN Review
 • Ipvansk anmeldelse
 • Cyberghost Review
 • Privat internetadgangsanmeldelse
 • Hotspot Shield Review

Hvis du har brugt VPN.Ac, er du velkommen til at dele din ærlige anmeldelse (god eller dårlig) nedenfor.

Denne VPN.AC Review blev sidst opdateret om 8. juli 2023, med nye oplysninger.

Om Sven Taylor

Sven Taylor er hovedredaktør og grundlægger af Restury Privacy, en Digital Privacy Advocacy Group. Med en lidenskab for digital privatliv og tilgængelig information skabte han gendannelse af privacy for at give dig ærlige, nyttige og ajourførte oplysninger om online privatliv, sikkerhed og relaterede emner.

Læserinteraktioner

Kommentarer

 1. Dr. Shahid Ullah 16. september 2023

Jeg køber bare en VPN i 2 år, kvittering nr: 7CJ28481D55292208, men jeg gengav ikke nogen e -mail til brugernavn og passward, virker som mine e -mails er forkert, mine e -mails er: [email protected], men i systemet er gmailen ”g” stort. Så udskift venligt min e -mail og send mig yderligere proces. tak

Anatoly Smernoff 23. januar 2023

Jeg bruger på Android (Calyxos), Win7 og Win10. Android fungerer fejlfrit. Win7 og 10 apps er imidlertid alvorligt mangelfulde. Hvis alt hvad du gør er at logge ind for at vinde og oprette forbindelse til standardserveren, fungerer det fint. Hvis du vil ændre serveren oprindeligt eller foretage mere end en ændring til serveren efter det første login, fungerer den ikke. Det vil enten fortælle dig, at du er logget ind, som en hurtig kontrol af deres eget IP -verifikationsværktøj viser, at du ikke er, eller at du er logget ind på en server, men blokeret helt. Et andet trick, det gør, er, når computeren har et strømtab og automatisk genstarter, det giver dig mulighed for at logge ind, men derefter ikke give nogen adgang til internettet (svarende til ovenfor). Ændring til en anden server eller endda lukker applikationen og derefter genstart har ingen effekt. Jeg har brugt andre flere mainstream -VPN’er, der har apps til win -win, så jeg ved, at det ikke er Win7 eller 10 (på trods af at MS ikke er nogen perle). Frustrationen er ikke det værd. Vil finde en ny VPN -tjeneste næste måned, når mit 1 -års abonnement er udløbet.

 • Bill 31. januar 2023

Det lyder som om du har rodet din OpenVPN Tap Driver, som er slags almindelig, når du kører flere VPN’er og hver enkelt tilsidesætter det med deres egen. Her fungerer det helt fint (vind 10 og vind 11). Også Win7? Seriøst … slippe af med det.

26. november 1422

Linux GUI er i øjeblikket tilgængelig i beta 2.0 version, og efter det bedste af min viden er konstant været siden den blev introduceret i begyndelsen af ​​2020.

Jack 14. maj 2022

Fremragende service, jeg har været kunde i over 7 år. Selvom appopdateringer er langsomme, men de fungerer helt fejlfrit. Stabilitet er vigtigere end min mening med høj frekvens. Jeg har endnu haft for mange problemer med apps,. Ligesom det gode gamle ordsprog siger: “Hvis det ikke er brudt, skal du ikke ordne det”

Taras 9. april 2022

1. Anonyme online betalingsmetoder er tilgængelige på VPN.Ac.
2. Selvhostede og ingen 3. parter.
3. “Ingen aktivitetslogning eller overvågning af internetaktivitet. Ingen logfiler, ikke engang almindelige Linux -dæmoner, opbevares på VPN -servere.”
4. “No 3rd Party Tracking Services på webstedet (Google Analytics, Tracking Beacons,“ Like ”-knapper osv.” Jeg har tjekket det .. Og de bruger ikke på tværs af steder og annoncer, ikke en eneste! Websteder for nogle af VPN-udbydere bruger 5, 8 og undertiden 20 tværs af steder og annoncer, og på samme tid sværger de, at de vil beskytte dit privatliv)) Awesome!

Bob 6. februar 2022

Indtil for en uge siden havde jeg været kunde hos VPN.AC i 7 år. Her er mine observationer af deres ulemper. 1. Mangel på opdateringer Jeg er ikke sikker på Windows eller iOS, men deres Android- og Mac -apps er ganske sjældent opdateret (vi taler år, især for Mac). Deres Mac -app har nogle pixelerede grafik, og når de for nylig blev spurgt, sagde de, at de ikke havde nogen øjeblikkelige planer om at optimere den for M1 Silicon (som allerede havde været ude i et år på det tidspunkt). Deres æstetisk forældede websted har ikke set en opdatering siden den dag, jeg underskrev i 2015, som, når det kombineres med manglen på appopdateringer, angiver en samlet sløv eller uinteresseret tankegang. De kan ikke engang være generet af at opdatere billederne af deres app i Play Store, der viser den ældre æstetik, der stammer fra årene (den samme æstetik, der er vist i denne gennemgang, uanset grund). Hvem ved, om denne tankegang overfører til det, der virkelig er vigtigt – den indsats, de har lagt på at opretholde og forbedre privatlivets fred og sikkerhed, der tilbydes gennem deres service. De har heller ikke tilføjet nogen nye servere til deres relativt lille netværk i årevis. 2. Wireguard ikke indbygget i det mindste ikke på deres Android- eller Mac-apps, og tilsyneladende ingen planer om at inkludere det. Ja, det er let at indstille det manuelt via den officielle Wireguard -klient, men mange andre VPN -udbydere støtter det allerede naturligt. VPN.AC har haft masser af tid til at gøre det samme (hvilket gentager mit første punkt). Heller ikke omtale af om eller hvordan de tackle Wireguards iboende privatlivets svaghed (i det mindste ikke at jeg har set). Selv IKEV2 er ikke indbygget. Den eneste protokol, der tilbydes i deres Android- og Mac -apps, er OpenVPN. 3. Hyppig forbindelse falder dette begyndte kun at ske i de sidste par måneder, og kun under brug af OpenVPN (UDP eller TCP). 4. Mangel-luster hastighed for det meste, jeg havde aldrig et problem med deres services hastigheder. I den seneste tid var både DL- og UL -hastigheder imidlertid begyndt at nedtrænge markant, mens jeg var forbundet til min bys server (som næsten aldrig gik over 5% belastning), uanset den anvendte protokol. I løbet. 4. Mangel-luster kundesupport antagelsen om, at man ikke er afhængig af scriptet live chat-support, men snarere billetter, der svarer til straks af teknikerne, der opretholder tjenesten, er stor-men udførelsen er mangelfuld. Ganske vist, i de 7 år, jeg havde været kunde, havde jeg kun brug for at kontakte dem et par gange. For størstedelen af ​​dette løb ville de (altid den samme person) svare på en måde så hjælpsom og informativ, at jeg ikke behøver at stille yderligere spørgsmål efter den første. Imidlertid var de for nylig begyndt at svare med korte (en linje) svar, der enten kun delvist besvarede mit spørgsmål/løste mit problem eller slet ikke (som igen tog jeg som sløvhed/uinteresse). Min sidste kommunikation med dem var høfligt opfølgning på en refusionsanmodning, jeg havde foretaget kort efter fornyelse af en anden periode. Jeg modtog intet andet svar end en efterfølgende bekræftelse af tilbagebetaling fra PayPal og øjeblikkelig ugyldighed af mine loginoplysninger til VPN.AC kundeportal. Da tekniske og faktureringsspørgsmål skal indgives via deres billetsystem (som kun kan fås adgang til i kundeportalen), hvordan ville jeg have fulgt yderligere op, hvis der var et problem med at modtage refusion? Ja, jeg fik det, jeg ønskede, men fandt, at denne praksis var noget uhøflig og uforenelig med ‘god’ kundeservice. Jeg kan forestille mig, at de fleste andre VPN -udbydere ville have sendt en e -mail, der bekræfter, at de har behandlet refusion os når som helst ‘linje.

VPN.AC Review 2023 – Pros, Ulemper og testresultater

Vpn.ac

I dag skal vi se på en af ​​de mindre velkendte VPN’er. I denne VPN.AC Review Du lærer fordele og ulemper ved denne solide VPN -service. Ikke mange VPN -udbydere leverer bedre ydelse end VPN.Ac.

Desværre er en ting, vi har lært af år, der prøver at gennemgå VPN -tjenester, at ingen service er perfekt. VPN.AC har nogle svagheder, der kan diskvalificere det i dine øjne, på trods af dets åbenlyse styrker. Vi lægger os ud både det gode og det dårlige I denne VPN.AC Review for at hjælpe dig med at beslutte, om det skal være på din korte liste.

Hvis du mangler tid (eller tålmodighed), skal du vide, at vi var imponeret over VPN.Ac. I de fleste områder kan det konkurrere med de øverste VPN’er på markedet. Og det gør det til en pris, der ikke ødelægger dit budget (det er en af ​​de bedste billige VPN’er).

Så lad os nu starte med en hurtig oversigt.

VPN.AC Oversigt

VPN.AC er en VPN -service med base i Rumænien. Det er ikke meget kendt, men det skal være. Tjenesten giver brugerne Stærk kryptering og Fantastisk præstation. Deres VPN -servernetværk består udelukkende Dedikerede bare-metal-servere og 1 GB+ datakanaler. Med andre ord er deres serverhardware hurtig og optimeret til VPN -brugere.

Kast de selvhostede DNS og sikre VPN-apps sammen med Browser Extension Proxies, og du har ikke-fremstillingen af ​​en højtydende service. Du vil også se nogle ualmindelige krypteringsprotokoller og et par specialiserede servertyper. Og deres VPN -apps er også gode, som du kan se nedenfor.

VPNAC -test

Men som jeg har sagt så mange gange før, er ingen VPN perfekt. En ting, jeg ikke kan lide, er, at VPN.Ac fungerer ikke godt til streaming. Hvis streaming er vigtig for dig, anbefaler jeg, at du stopper her og hopper over til vores guide til de bedste streaming VPN’er i stedet.

Et andet potentielt problem er, at VPN.AC mangler mange af det avancerede privatliv, vi ser med andre VPN’er, såsom Nordvpn og Surfshark. Du ønsker at afbalancere fordele og ulemper, inden du udgør dig noget på VPN.Ac. For at hjælpe dig med at komme i gang, her er et resumé af fordele og ulemper.

+ Fordele

 • Wireguard støtte med et advarsel
 • Flere krypteringsmuligheder for optimeret ydelse
 • Hurtige, dedikerede servere med private DNS
 • Multi-hop (dobbelt VPN) og tilslørede servere
 • Sikre proxybrowserudvidelser
 • Adskillige betalingsmuligheder

– Ulemper

 • Begrænset streamingstøtte
 • Begrænset funktionssæt
 • Lille servernetværk
 • Kort refusionspolitik

Wireguard støtte med et advarsel

VPN.AC har tilføjet support til Wireguard VPN -protokollen. Dette er en sikker, hurtig VPN -protokol bygget omkring moderne krypteringsteknikker. I vores test af forskellige VPN’er har vi fundet, at VPN’er med Wireguard har en tendens til at være hurtigere end dem, der bruger andre VPN -protokoller. Du kan for eksempel se dette i vores Nordvpn vs ExpressVPN -sammenligning.

Jeg er sikker på, at VPN.AC ville give lignende resultater. Men der er et problem. VPN.AC VPN -apps understøtter ikke Wireguard endnu. At bruge Wireguard med VPN.Ac du har brug for Installer en tredjepart Wireguard-app Og gør en masse manuel konfiguration. Efter min mening annullerer dette fordelen ved Wireguard -support i netværket for alle, der ønsker en hurtig og enkel løsning.

Hvis du vil have hastighed og sikkerhedsfordele ved Wireguard, foreslår jeg, at du ser andre steder. Overvej en VPN med fuld Wireguard -support indbygget i VPN -apps, såsom med Nordvpn og Surfshark.

Flere krypteringsmuligheder for optimeret ydelse

VPN.AC tilbyder en meget bredere række krypteringsmuligheder end de fleste VPN -udbydere. Dette er en reel fordel, hvis du vil have evnen til at tilpasse VPN’s sikkerhed, privatliv og ydeevne til dine specifikke omstændigheder.

Som standard VPN.AC bruger OpenVPN ECC (Elliptisk kurve kryptografi) krypteringsprotokol. Denne protokol giver dig en VPN -forbindelse med en god balance mellem hastighed og sikkerhed. I de fleste tilfælde skal denne mulighed passe dig godt. Men hvis du har nogle specialiserede behov, eller bare kan lide at tænke, er følgende krypteringsmuligheder også tilgængelige:

 • PPTP
 • L2tp/ipsec
 • OpenVPN 128-bit bf
 • OpenVPN 128-bit AES
 • OpenVPN 256-bit
 • OpenVPN ECC
 • OpenVPN XOR

Af hensyn til at flytte denne VPN.AC Review sammen, jeg vil ikke gå i detaljer på hver af disse krypteringsprotokoller. Hvis du er interesseret, vil du være i stand til at finde mere information om dem på VPN.AC -websted.

Et punkt er især bemærkelsesværdigt. VPN.AC bruger 128-bit AES-kryptering, mens de fleste VPN’er af høj kvalitet bruger 256-bit AE’er. Her er virksomhedens overtagelse af, hvorfor det ikke kun er acceptabelt at bruge 128-bit i stedet for 256-bit, men faktisk overlegen i forhold til 256-bit AES-kryptering.

OpenVPN 256-bit AES er slags overdreven, brug snarere AES 128-bit. Vi forventer ikke, at nogen går efter AE’er, der revner, mens der er svagere links i kæden, såsom RSA -tasterne: hvordan genereres de (god eller dårlig entropi, online/offline generation, nøgleopbevaring på servere osv.). Derfor er AES-128 et meget godt valg over AES-256, som for det meste bruges til markedsføringskrav (“Bigger is Better”).

Og som vi bemærkede ovenfor, VPN.AC understøtter Wireguard -protokollen, men den er endnu ikke integreret i deres apps. Når det sker, bliver denne VPN -tjeneste endnu mere interessant for dem af jer derude, der ønsker detaljeret kontrol over, hvordan din VPN fungerer.

Hurtige, dedikerede servere med private DNS

I stedet for at konkurrere på størrelsen på deres netværk, VPN.AC understreger Kvaliteten af ​​deres serverhardware. Som virksomheden udtrykker det:

Vi bruger dedikerede servere på vores VPN -knudepunkter, for det meste bestående af kraftfulde E3 og E5 Xeons med hardware AES Crypto Acceleration. Kørsel af VPN -gateways på VPS/Cloud -forekomster er en sikkerhedsrisiko. Desuden kan det at køre VPN -knudepunkter på dedikeret hardware være som 10x eller endda 20x gange dyrere end at køre på virtuelle servere, og derfor grunden til, at vi ikke annoncerer ‘hundreder’ af placeringer, men fokuserer på færre, hvor sikkerhed foregår korrekt og Båndbreddekapacitet er nok til at sikre en hurtig og pålidelig service.

Mens VPN -serverne og netværksforbindelsens hastighed er en stor indflydelse på hastigheden på en VPN, er en endnu større bekymring serverbelastningen. Det vil sige, hvor mange mennesker bruger en given server, og hvor meget båndbredde forbruger de.

Når belastningen på en server er for høj, forværres dens ydelse, hvilket resulterer i langsommere VPN -gennemstrømning, endda faldt forbindelser. VPN.AC undgår denne form for problem, og du kan bekræfte dette selv. Hit VPN -knudepunkter status Link øverst på deres websted for at se statistikken i realtid for hver VPN-server i netværket. Jeg har aldrig set nogen overbelastede servere, når jeg tjekker denne side.

Ved at køre deres egne dedikerede (bare metal) servere, VPN.AC eliminerer også en anden potentiel hastighed flaskehals. Selvom det er meget billigere at køre VPN -servere som virtuelle maskiner (VM’er), kan det være en sikkerhedsrisiko. At køre serverne på virtuelle maskiner kan føre til langsommere ydelse, hvis den fysiske server, der er vært for VM, er overbelastet, uanset status på den virtuelle server.

Hvis du vil have en VPN med et enormt netværk, kan du overveje SurfShark eller ExpressVPN eller endda Nordvpn for den sags skyld.

VPN.AC og DNS

Normalt vil din computer blive konfigureret til din internetudbyders foretrukne DNS -server. Hver gang du indtaster en adresse i din webbrowser, skal den gøre en DNS-forespørgsel for at konvertere den menneskelige læsbare adresse, du har indtastet i en computerlæsbar adresse. Problemet er, at din internetudbyder (og muligvis andre travleboder) kan se dine DNS -forespørgsler, hvis de går til ISP’s standard DNS. Fra dette kan de finde ud af, hvilke websteder du besøger.

VPN.AC har Selvhostede krypterede DNS-servere. Hvis du lader VPN oprette forbindelse til disse servere, vil ingen, ikke engang din internetudbyder være i stand til at se, hvilke sider du besøger. Dette er en bestemt privatlivsbonus, der normalt ses i de bedste VPN’er.

VPN.Ac kender et andet rigtig godt DNS -trick. Det er en af ​​de få VPN’er, der anvender DNS -filtrering. Kaldes Securedns, denne funktion vil filtrere masser af dårlige ting, der ellers kan skabe ødelæggelse på dine enheder. Specifikt vil SecuredNs filtrere følgende typer problemer:

 • Annoncer
 • Trackers
 • Malware og phishing -domæner

Dette er dybest set en VPN -annonceblokeringsfunktion, og det er smart at bruge. Lige nu er Securedns tilgængelig med Windows, Mac, Linux, Android og iOS -apps.

Multi-hop (dobbelt VPN) og tilslørede servere

Spekulerer på hvad pokker multi-hop (dobbelt VPN) servere og tilslørede servere er? Ingen problemer. Multi-hop-servere giver dig større sikkerhed og anonymitet end en normal VPN-forbindelse. Hvordan? Ved at sende dine data igennem To krypterede VPN -servere I stedet for kun en. VPN.AC kalder deres dobbelt VPN -konfiguration Dobbelt-hop.

VPN.AC tilbyder i øjeblikket om 22 dobbelt-hop VPN Serverkonfigurationer. De fleste VPN’er tilbyder slet ikke dobbelt-hop-konfigurationer. Selv dem, der generelt tilbyder en håndfuld konfigurationer. Endnu en gang, VPN.AC har gjort et godt stykke arbejde med at give deres brugere flere muligheder end konkurrencen. Her er nogle af de dobbelt-hop-servere, du kan vælge imellem:

VPN.AC Double-VPN-indstillinger

Multi-hop VPN-konfigurationer er normalt langsommere end standard VPN-forbindelser. Ikke kun skal dine data rejse længere end i en enkelt-hop-konfiguration, men kryptering og dekryptering af dine data to gange tilføjer forsinkelser.

For eksempel, da jeg testede en Dobbelt-hop-konfiguration fra Tyskland til Canada. Dette klokede ind på næsten 82 Mbps, som jeg ville betragte som rimelig god til en dobbelt VPN -konfiguration.

VPNAC Review Double VPN

VPN.AC tilbyder også en Selvkonfigurerbar multi-hop. Du kan selv konfigurere det til at give din besked trafik en unik sti via internettet for endnu mere anonymitet og sikkerhed.

Obfuscated VPN -servere

Tilslørede servere kan få din internettrafik til at ligne standard HTTPS -krypteret trafik. Dette gør det vanskeligt eller umuligt for internetcensorer at blokere din trafik uden at blokere alle Internettrafik. Tilsløring er nødvendig i lande Denne censur og kontroller internettrafik inden for deres grænser. Kina og Saudi -Arabien er to sådanne lande, men der er flere andre, såsom Rusland og forskellige arabiske nationer.

Desværre mange arbejde eller Skolenetværk Prøv også at Blok VPN’er og kontroller din internetadgang. Vi har endda hørt rygter om Internetudbydere interfererer med VPN -trafik. I hver af disse situationer kan det være den eneste måde at bryde igennem interferensen ved at bruge en tilsløret server.

VPN.AC tilbyder dig muligheder med hensyn til VPN -protokoller og porte, den vil bruge, når det kommer til tilslørning. Som de for eksempel forklarer på deres websted:

OpenVpn Xor ligner OpenVPN 256-bit med hensyn til nøglestyrke og HMAC som det samme bruges, det er bare den symetriske chiffer, der er anderledes, AES 128-bit er hurtigere og mindre CPU-intensiv end AES 256-bit. Vi anbefaler kun at bruge det, når andre OpenVPN -typer ikke fungerer, f.eks. Inden for netværk, der blokerer for andre forbindelser end udgående over porte 80 og 443. Kører OpenVPN XOR over Port TCP-443 BØR PASS MEST FURYWALLS/WEB-FILTERING Motorer.

VPN.AC -apps gør det meget enkelt at vælge de tilslørede serverindstillinger, du ønsker: Du vælger bare den protokol, du ønsker (OpenVPN XOR, For eksempel), vælg derefter en port (TCP-443, Måske) og så kan du oprette forbindelse til enhver server, du ønsker:

VPN.AC stealth VPN Kina

For at gøre tingene endnu enklere, når du har brug for tilslutning til lande som Kina, VPN.AC giver dig adgang til et sæt servere, der er forudkonfigureret for Kina og lignende undertrykkende lande. Aktivér denne indstilling, og du vil se en alternativ liste over servere mærket med præfikset, “Kina -brugere”.

Bemærk: Brug af tilslørede servere vil sandsynligvis reducere netværksydelse. Og der er kun et begrænset antal tilsluttede servere til rådighed. Så brug kun denne funktion, når du virkelig har brug for den.

Sikre proxybrowserudvidelser

På tidspunktet for denne gennemgang, VPN.AC leverede sikre proxybrowserudvidelser til tre browsere: Firefox, Chrome og Opera. En browserforlængelse som denne beskytter kun den trafik, der strømmer gennem browserne. Her er nogle af fordelene, som anført på VPN.AC -websted:

 • Stærk kryptering til al browsingaktivitet ved hjælp af TLS (ren HTTPS -trafik)
 • Stealth Against Firewall/DPI (dyb pakkeinspektion): Når det inspiceres ved hjælp af DPI -teknologier, udløser forbindelserne ved hjælp af SecureProxy ikke alarmer, som en klassisk VPN normalt ville gøre
 • Det er ikke nødvendigt at tunnelere al din pc -trafik gennem VPN: Du kan få browseren, der tunnelerer trafikken gennem vores servere og al anden trafik sendt via din almindelige ISP -forbindelse. Du kan kalde det “en VPN inde i browseren”

VPNAC Secure Proxy Extension Browsere

Dette er en fantastisk hybridløsning på problemet med internet -privatlivets fred. Med det kan du beskytte de ting, du vil have ved at bruge proxy og få adgang til internettet gennem din browser, mens du dirigerer anden trafik uden for VPN for maksimal hastighed og bekvemmelighed.

VPN.AC Corporate Baggrund og jurisdiktion

VPN.AC er en af ​​de gamle fyre i VPN -forretningen. Virksomheden blev bygget af et team af Netværkssikkerhedsfolk og lanceret i 2012. Personalet i VPN.AC har meget stærke tekniske legitimationsoplysninger, legitimationsoplysninger, der er direkte relevante for at opbygge en stærk VPN -abonnementstjeneste. Sådan beskriver de deres oplevelse og kvalifikationer:

Hvert individuelt medlem af vores team har over 14 års erfaring med IT -sikkerhed, hvilket leverer sikkerhedsrevisions- og penetrationstesttjenester til både offentlige og private kunder, banker og militære institutioner.

Vores erfaring med pentesting og sikkerhedsrevisionstjenester er hovedsageligt det, der giver os en fordel i at holde vores infrastruktur sikre, fordi det ofte er infrastrukturimplementeringen, som er det svageste link til en VPN -tjeneste.

Moderselskabet til VPN.AC er Netsec interaktive løsninger, som er baseret i Sibiu, Rumænien. Heldigvis er Rumænien en solid jurisdiktion for private privatliv. Landet har ikke nogen bånd til 5 Eyes Surveillance Alliance eller andre større overvågningsallianser.

En ekstra bonus er, at Rumænien beskytter databeskyttelse og VPN.AC er ikke set for USAs besværlige DMCA -love og er ikke forpligtet til at ære internationale copyright -spørgsmål. Obligatorisk datalopbevaring blev erklæret forfatningsmæssig af Rumænien -forfatningsretten i 2014. Uanset om du støtter DMCA og Copyright Law eller ej, det faktum, at VPN.Ac er ikke bundet af dem gør det til en god mulighed, hvis du vil gøre en masse torrenting.

Bemærk: Hvis du er stor i torrenting, vil du tjekke vores guide til de bedste VPN’er til torrenting.

VPN.AC -apps og understøttede platforme

VPN.AC leverer VPN -apps til de fleste af de vigtigste operativsystemer og enheder. Disse inkluderer Windows, Mac OS, iOS og Android. De havde betaen af ​​en app til Ubuntu-baserede Linux-distributioner for et stykke tid tilbage. Men det er ikke tilgængeligt nu, og jeg er ikke sikker på, hvad dens status er.

Download de nyeste versioner af apps direkte fra webstedet. Du kan også se installationsguiderne der, som du kan se nedenfor:

VPN.AC Apps

Vi går over Windows, Mac OS, iOS og Android -apps i de følgende afsnit.

VPN.AC Mac OS -app

VPN.AC har gjort et godt stykke arbejde med deres apps. Her er Mac OS -appen. Grænsefladerne på alle deres apps nu er næsten identiske, hvilket er meget praktisk for dem af os, der er afhængige af en række forskellige internetforbundne enheder.

VPN.AC Mac

Jeg ville sætte VPN.AC på min korte liste over Mac OS VPN’er at overveje. Det tilbyder alle de vigtigste funktioner, du ønsker i en VPN, herunder:

 • Tilslørede servere
 • Flere dobbelt-hop-serverkonfigurationer
 • En dræbskontakt
 • Lækbeskyttelse og firewall -konfigurationer

Vi testede Mac OS -appen på en MacBook Air, og den fungerede perfekt. Vi bemærkede nulproblemer i hele testperioden.

VPN.AC Windows -app

Vi testede VPN.AC Windows -app på en Windows 10 -maskine. Som med Mac OS -appen, dukkede vi ikke nogen problemer overhovedet under test.

Valg af den avancerede sektion af Windows -appen giver dig adgang til et godt sæt nyttige muligheder, herunder VPN -protokol, Havn, Kina -brugere, og mange flere.

VPN.AC til Windows

Jeg finder VPN.AC -apps for at være flot såvel som funktionelle og pålidelige. Evnen til at skifte mellem lystilstand og mørk tilstand er også et dejligt touch. Når det kommer til desktop -apps, VPN.AC kan sammenlignes med andre førende VPN’er.

VPN.AC Android -app

Vi gav VPN.AC Mobile Apps En god træning også. Android -appen fungerede fejlfrit uden nedbrud, lækager eller andre problemer. Det fungerer ikke kun som desktop -apps, det ligner dem også:

VPN.AC til Android

Noget, jeg især kan lide ved Android -appen, er, at den har flere funktioner end de fleste VPN Android -apps. Du får alle de samme funktioner, som desktop -apps tilbyder. Det betyder, at krypteringsmulighederne, tilslørede og dobbelt-hop-servere og andre avancerede funktioner. Jeg forventer VPN.AC kommer til vores guide til de bedste VPN’er til Android, når vi kommer rundt til at skabe en.

VPN.AC IOS App (iPhone og iPad)

VPN.AC iOS -app er også et kvalitetsprodukt, selvom det adskiller sig noget fra Android -appen. Specifikt bruger iOS -appen IKEV2 Ciffer indbygget i iOS -enheder til kryptering. Som du kunne forvente for et iOS -produkt, er resultatet en stabil app med god sikkerhed og ingen lækager.

Mens jeg foreslår, at du går med VPN.AC iOS -app, du har mulighed for at Konfigurer din iOS -enhed manuelt. VPN.AC leverer IKEV2 -konfigurationsfiler til flere af deres servere, hvilket betyder, at du kan bruge denne VPN uden at installere den officielle app på din iOS -enhed.

Bemærk: Du bliver stadig nødt til at have en aktiv VPN.AC -abonnement for at bruge tjenesten, uanset om du installerer iOS -appen eller ej.

Hvordan VPN.AC håndterer brugslogfiler og forbindelseslogfiler

VPN.Ac Opbevarer ikke nogen brugslogfiler, periode. Indtil sidste år (2021) VPN.AC holdt forbindelseslogfiler i 24 timer. Men nu er deres politik kun at holde grundlæggende forbindelseslogfiler, så længe den aktuelle VPN -session er aktiv. Så snart din session slutter, slettes disse grundlæggende forbindelseslogfiler automatisk fra systemet.

Med andre ord, VPN.AC holder ingen logfiler over deres brugere, Men grundlæggende forbindelseslogfiler genereres (og slettes automatisk) med hver VPN -session. Men hvorfor tage mit ord for det? Her er hvad virksomheden selv siger.

Du kan læse om politikkerne uden logs på VPN.AC’s websted her.

VPN.AC Server Network

VPN.AC Server Network er et andet plus. Netværket er hurtigt og sikkert, bygget på dedikerede bare-metal-servere. Baseret på deres hardware alene, VPN.AC kunne forventes at levere fremragende ydelse.

Men der er en anden faktor, der påvirker VPN -præstation, som folk ofte ikke tager højde for. Det er den belastning, der er lagt på serverne. Da antallet af mennesker, der bruger en VPN -server på ethvert givet tidspunkt, øger ydelsen en tendens til at falde.

VPN.AC leverer nok servere til at forhindre, at deres servernetværk bliver stresset. Du kan se statistikken i realtid ved at klikke på Knudepunkter status link øverst på VPN.AC -websider. Jeg har altid fundet, at serverne har tilstrækkelig tilgængelig båndbredde, og deres præstation er meget gode.

Som jeg har bemærket tidligere, VPN.AC bruger dedikerede (bare metal) servere i VPN -netværket snarere end virtuelle private servere (VPS). Deres begrundelse for at gøre det er en god:

Vi bruger dedikerede servere på vores VPN -knudepunkter, for det meste bestående af kraftfulde E3 og E5 Xeons med hardware AES Crypto Acceleration. Kørsel af VPN -gateways på VPS/Cloud -forekomster er en sikkerhedsrisiko. Desuden kan det at køre VPN -knudepunkter på dedikeret hardware være som 10x eller endda 20x gange dyrere end at køre på virtuelle servere, og derfor grunden til, at vi ikke annoncerer ‘hundreder’ af placeringer, men fokuserer på færre, hvor sikkerhed foregår korrekt og Båndbreddekapacitet er nok til at sikre en hurtig og pålidelig service.

VPN.AC, Netflix og streaming

Det primære fokus for VPN.AC leverer sikre, private VPN -forbindelser. At arbejde med Netflix og andre streamingmedietjenester er en lavere prioritet.

Når det er sagt, VPN.AC gør Arbejd med amerikansk Netflix på nogle servere. Hvilke servere? Godt spørgsmål. Hvis du ikke kan logge på den lokale Netflix -server med din enhed, vil du kontakte support for at finde ud af, hvilke servere de i øjeblikket anbefaler til os Netflix.

Mens du sandsynligvis vil være i stand til at oprette forbindelse til os Netflix med VPN.AC Du har mindre held, hvis du vil oprette forbindelse til andre streamingtjenester eller til ikke-US Netflix-indholdsstrømme. Jeg kan ikke anbefale VPN.AC til streaming af BBC iPlayer, Disney Plus, Hulu eller lignende tjenester siden VPN.AC ser ud til ofte at være blokeret af disse websteder.

Og hvis du vil have en simpel VPN til Firestick med en dedikeret app i Amazon -butikken, skal du se andre steder. Dog kunne du altid sidebelastning VPN.AC på en ildsted ved hjælp af Android Apk -appen.

Selv hvis du kan få adgang til det streamingindhold, du ønsker, med VPN.AC Du er begrænset i de typer enheder, du kan vise den strøm på. Konkurrenter som Nordvpn og ExpressVPN understøtter en række spilkonsoller, smarte tv’er, ildsted og andre enheder. VPN.AC understøtter ikke nogen systemer som disse.

VPN.AC Speed ​​Test -resultater

Vores europæiske lab kørte et komplet sæt VPN.AC Speed ​​Tests på en 160 Mbps Ethernet -forbindelse. Test -appen var VPN.AC Mac OS -app, der kører OpenVPN -protokollen. Testresultaterne var gode, men ikke usædvanlige. Her er nogle repræsentative resultater:

Tyskland

VPN.AC Server i Frankfurt, Tyskland på 131 Mbps:

Finland

VPN.AC -server i Helsinki, Finland, på 122 Mbps:

Begge disse servere er relativt tæt på vores laboratorium. Alle vores test af europæiske serverplaceringer på lignende måde vendte om lignende hastighedstestresultater. Lad os nu se på, hvordan VPN.AC klarede sig på nogle transatlantiske forbindelser.

New York, USA

VPN.AC Server i New York på 107 Mbps:

VPN.AC NY Speed ​​Tests

Chicago, USA

VPN.AC -server i Chicago, kl 54 Mbps:

Disse resultater er ikke særlig imponerende. De er desværre repræsentative for de resultater, vi fik til andre transatlantiske forbindelser. Hvis maksimal forbindelseshastighed er en prioritet for dig, kan du tjekke vores Nordvpn -anmeldelse. Der vil du se nogle virkelig imponerende hastighedstest.

VPN.AC Privacy and Security

Mens VPN.AC er ikke så hurtig, som du måske kan lide, det er en ekstremt sikker VPN. Vi kørte lækketest ved hjælp af Windows, Mac OS og Android -apps. Alle apps bestod disse tests med flyvende farver. Der blev ikke påvist en lækage eller andet problem i den flok af dem. Her er et eksempel på de testresultater, vi fik:

VPN.AC forivitet og sikkerhed

Du kan være sikker på, at VPN i høj kvalitet.AC -applikationer er sikre og vil beskytte dit privatliv.

Et område, hvor nogle VPN -tjenester falder ned, er i beskyttelsen af ​​dine DNS -forespørgsler. De bruger standard DNS -forbindelsen konfigureret på din enhed. Problemet er, at disse DNS -forbindelser ikke krypteres og ofte overvåges af internetudbydere for at spore de websteder, du besøger.

VPN.AC beskytter dig ved at bruge deres egne sikre DNS -resolvers. De har en meget interessant tilgang, som de beskriver nedenfor.

Vi beskytter DNS -forespørgsler mod MITM Hijacking og Snooping, Wiretapping. Vi har vores egne, private DNS -resolvers uden for USA og Storbritannien. Alle DNS -forespørgsler, der er sendt af VPN -brugere, videresendes af vores VPN -servere til de private opløsere gennem krypterede tunneler.

Vi bruger en unik og smart måde at overvinde denne risiko [af tredjeparts DNS -resolverovervågning] ved at køre en forespørgselsgeneratorservice på hver DNS -resolver. Specifikt genererer vi over 10 millioner DNS -forespørgsler til eksisterende domæner hver dag. Disse forespørgsler genereres tilfældigt, med en høj hastighed og blandes med DNS -forespørgslerne fra vores kunder. Grundlæggende genererer vi “støj”, og det er næsten umuligt at matche en brugers DNS -forespørgsler inden for “oversvømmelsen” af forespørgsler, der er sendt af os til DNS Root -servere direkte. Derfor, hvis en tredjepart nogensinde går til at wiretap vores DNS -opløsere, vil det være helt ineffektivt.

Dine DNS -forespørgsler vil være sikre med VPN.Ac.

VPN.AC -websted og support

VPN.AC -webstedet giver ressourcer, der kan lade dig løse problemer uden at interagere med supportteamet. Det omfatter:

 • Instruktioner til opsætning af VPN.AC på understøttede enheder
 • Generelt VPN -privatliv og sikkerhedstips
 • En serverstatusside

Du vil først konsultere disse oplysninger, hvis du har et problem. Det er fordi virksomheden ikke leverer live chat support. Alle supportinteraktioner er via e -mail -supportbilletter. Supportteamet på VPN.AC er professionel og vidende. De reagerer også hurtigt (normalt inden for 24 timer).

Alligevel tilbyder de bedste konkurrenter alle 24/7 live chat support, hvilket gør dette ene område, hvor VPN.Ac hænger dårligt lederne.

VPN.AC -pris og refusion

Når det kommer til prisfastsættelse, VPN.AC er midt i pakken. Deres to-årige plan er den bedste aftale, der i øjeblikket kører $ 90, der fungerer til $ 3.75 pr. Måned. Her er de nuværende udgivne priser:

VPN.AC -prisfastsættelse

Samtidige forbindelser

Overraskende nok antallet af samtidige enhedsforbindelser VPN.AC -understøtter afhænger af de VPN -protokoller, du vælger. Hvis du bruger OpenVpn, Som vi gjorde i denne gennemgang, har du tilladelse til Seks samtidige forbindelser. Men hvis du bruger Wireguard VPN -protokol, du kan kun have Tre samtidige forbindelser.

Diskonteret prøve med en uges

VPN.AC tilbyder nu en Diskonteret abonnement på en uges prøve. Selvom dette ikke er en fuld “gratis prøve VPN” (som vi så i vores tillid.Zoneanmeldelse), det er en billig måde at teste VPN på i kort tid.

Denne prøve er fuldt funktionel med alle funktioner inkluderet. Klik på FAQ Fanen på hjemmesiden. Øverst på siden finder du et link til prøveplanen.

Betalingsmuligheder

VPN.AC understøtter en hel del betalingsmuligheder, herunder “Anonyme” betalingsmetoder, såsom bitcoin og gavekort:

 • PayPal
 • Bitcoin og forskellige altcoins
 • Kreditkort
 • Alipay
 • 100+ amerikanske gavekort
 • Muligheder til mobil/SMS

Tilbagebetalings politik

VPN.AC leverer en 7 dages pengene-tilbage-garanti. Selve garantien er forfriskende enkel:

7 dages pengene tilbage -garanti: Vi refunderer din ordre, hvis du ikke kan bruge vores service, eller hvis du ikke er tilfreds med det.

Dette er alt sammen godt og godt, men med deres store konkurrenter, der alle tilbyder 30-dages pengene tilbage garantier, er det et andet område, hvor VPN.AC falder bag lederne.

VPN.AC FAQ

Her er nogle almindelige spørgsmål, vi støder på, når vi taler eller skriver om VPN.Ac.

Gør VPN.AC Support Wireguard?

VPN.AC understøtter Wireguard VPN -protokollen. Og som tilfældet med andre Wireguard-kapable VPN’er, der spænder fra Nordvpn til Vyprvpn, resulterer ved hjælp af Wireguard i en imponerende stigning i hastighed. Dog lige nu skal du manuelt konfigurere alt for at bruge Wireguard.

Gør VPN.AC -arbejde i Kina?

Mens vi ikke har været i stand til at teste det selv, er rapporter, at VPN.AC fungerer i Kina. Faktisk har de et sæt tilslørede VPN -servere, der er designet til at fungere godt der. I VPN -klienten skal du kigge efter Kina optimeret Servere for den bedste sikkerhed, hvis du finder dig selv har brug for en VPN i Kina.

Kan VPN.AC Un -Block Netflix?

Mens virksomheden ikke understreger det, er VPN.AC har nogle servere, der Arbejd med os Netflix. Du skal dog muligvis lægge en supportanmodning for at finde ud af, hvilke servere der i øjeblikket arbejder med American Netflix -biblioteket.

Hvis streaming Netflix er vigtig for dig, anbefaler vi, at du ser på vores guide til de bedste VPN’er til Netflix. Ud over fremragende streaminghastighed og kvalitet med os Netflix kan vinderne i denne vejledning give dig adgang til Netflix -biblioteker på tværs af planeten.

Er VPN.AC En god streaming VPN?

VPN.AC har en begrænset evne til at streame amerikansk Netflix -indhold. Ud over det vil du ikke have meget held. Fokus med VPN.AC er på at give en hurtig, sikker og privat VPN -oplevelse, ikke streaming video. Du kan finde alt hvad du behøver at vide om nogle af de bedste streaming VPN -udbydere i branchen, hvis du ser på vores guide til de bedste VPN’er til streaming.

Har VPN.AC blevet revideret?

VPN.AC har ikke haft nogen tredjepartsrevisioner, som vi kan finde. Virksomheden er dog bemandet af IT -sikkerhedsfagfolk. De har en enorm mængde erfaring med at udføre sikkerhedsrevisioner og gennemtrængningstest i huset. Mens vi stadig gerne vil se dem få en revision udført af en ekstern service, er det faktum, at deres personale er sikkerhedseksperter, os til at føle os lidt bedre over den aktuelle situation.

VPN.AC Review Konklusion

Afhængigt af dine specifikke behov, VPN.AC kunne være nøjagtigt den VPN -service, du har brug for. Prisen er rimelig, og deres apps, sikkerhed og privatliv er alle fremragende.

På den anden side er tjenesten ikke usædvanligt hurtig, og dens support til Netflix og andre streamingtjenester er begrænset.

Du vil omhyggeligt overveje, hvor godt VPN.AC matcher dine specifikke behov, før du investerer i et abonnement.

Alternativer til VPN.Ac

VPN.AC er ikke for alle. Heldigvis er de kun en VPN -udbyder blandt mange. Her er nogle, som vi har gennemgået for nylig:

 • ATLAS VPN Review
 • ExpressVPN Review
 • Ipvansk anmeldelse
 • Nordvpn Review
 • OVPN Review
 • Surfshark VPN Review
 • Torguard VPN Review
 • Tillid.Zoneanmeldelse
 • Vyprvpn Review

Hvis du er mere interesseret i.

Denne VPN.AC Review blev sidst opdateret den 15. februar 2023.

Om Tom Arneson

Tom startede SecurityTech.org for at hjælpe almindelige mennesker i deres rejse for at forblive sikre og sikre online. Tom har blogget siden de tidlige dage af WordPress (over 20 år!) og tæller sig selv som ekspert inden for digital privatlivets fred og webdesign. Når han ikke tester software og drikker masser af kaffe, er Tom sandsynligvis med en gammel båd.

VPN.AC Review

Header Image of the VPN.AC Desktop App

Callum Tennent fører tilsyn med, hvordan vi tester og gennemgår VPN -tjenester. Han er medlem af IAPP, og hans VPN -råd har vist sig i Forbes og Internet Society.

Fakta-kontrolleret af Simon Migliano Yderligere test af Alyx Morley

Vores dom

Samlet bedømmelse:
7.73 7.7/10
Hvordan beregnes dette? Tæt

Vi beregner VPN -tjenestens samlede bedømmelse ved at kombinere klassificeringerne af flere testkategorier. Hver kategori vægtes som følger:

 • Politik for privatlivets fred: 20%
 • Hastighed: 20%
 • Sikkerhed og tekniske funktioner: 15%
 • Streaming: 15%
 • Brugervenlighed: 10%
 • Torrenting: 5%
 • Serverplaceringer: 5%
 • Omgås webcensur: 5%
 • Kundesupport: 5%

VPN.AC er hurtig, privat, og det fungerer endda i Kina. Det har en god privatlivspolitik og et sikkert servernetværk, der fungerer godt til torrenting og fjernelse af internationale streamingtjenester. VPN.AC er ikke perfekt, men det er en sikker og overkommelig VPN med nogle nyttige avancerede funktioner.

Rangeret nr. 17 ud af 55 VPN’er

VPN.AC -kategorifateringer

 • Streaming

VPN.AC Pros & Cons

Fordele

 • Fremragende privatlivets fred og sikkerhedsfunktioner
 • Fjerner blokering af Kina med tilsløringsværktøjer
 • Kvalitet, sikre servere
 • Sensibel privatlivspolitik
 • Hurtige hastigheder
 • God til streaming & torrenting

Ulemper

 • Kun 26 lande på serverliste
 • Support har brug for forbedring
 • Torrenting på ikke-optimerede servere er langsomt

Hvorfor stole på vores anmeldelse?

Vi har brugt tusinder af timer på at teste og gennemgå 55 VPN -tjenester ved hjælp af vores uvildige gennemgangsproces for at anbefale dig den bedste VPN -software.

Her er nogle af vores centrale VPN -teststatistikker:

Samlede timer med test 30.000+
Ugentlige hastighedstest 3.000+
VPN -tjenester gennemgået 55
Streamingplatforme testet dagligt 12
IP & DNS lækketest udførte 9.500+
Hvor meget vi har brugt på at teste $ 25.000+

VPN.AC er en meget konkurrencedygtig VPN i næsten enhver respekt, der fortjener din overvejelse, selv når du er op mod nogle af de største navne i branchen.

Det er billigere end et godt antal af VPN’erne vurderer vi højere end det, og det er også hurtigere end mange af dem 94 Mbps downloadhastigheder på lokale forbindelser er ekstremt imponerende.

Vi stoler på dens logningspolitik, også, så du skal føle dig sikker på at lade VPN.AC håndterer dine følsomme data. Selvom det oprindeligt kan logge flere data, end vi nogensinde vil anbefale, sletter det dem umiddelbart efter en session. Dens rumænske jurisdiktion er også stort set sund.

Et fremragende valg til både streaming og torrenting plus evnen til at slå censur i lande som Kina, betyder, at VPN.AC vil sandsynligvis imødekomme dine behov, uanset hvad du vil have en VPN til.

Vores eneste virkelige kritik er forbeholdt sin refusionspolitik og kundesupport. Refusionspolitikken har brug for afklaring om dens detaljer, og vi vil virkelig se VPN.AC implementer live chat.

Vi går ind på alt dette i meget større detaljer i nedenstående gennemgang – læs videre til først og fremmest de vigtigste data, vi registrerede, mens vi testede VPN.Ac.

VPN.AC -nøgledata

Tilføj for at sammenligne

Datahætte Ubegrænset
Download hastighed 94 Mbps
Logningspolitik Nogle brugerlogfiler
Datalækager Ingen
Jurisdiktion Rumænien
Servere 117
IP -adresser 117+
Lande med servere 26
US Netflix Ja
Torrenting Ubegrænset
Samtidige forbindelser 12
Arbejder i Kina Ja
Support E -mail support via online billet
Billigste pris $ 3.75 over 24 måneder
Money-Back-garanti 7-dages pengene-tilbage-garanti
Officiel hjemmeside VPN.Ac

Politik for privatlivets fred og logning

Logfiler identificerbare data midlertidigt

Privatliv og loggingspolitisk vurdering
Hvordan beregnes dette? Tæt

Vi analyserer og dissekerer VPN -tjenestens logning og privatlivspolitik. En VPN skal aldrig logge og gemme:

 • Din rigtige IP -adresse
 • Forbindelsestidsstempler
 • DNS -anmodninger

Hovedkvarter uden for 14 øjne eller EU -jurisdiktioner foretrækkes også.

VPN.AC -logger Din originale offentlige IP -adresse, sessionstidsstempler og din samlede båndbredde overført. Det er vigtigt, at disse oplysninger kun gemmes i løbet af din session. Dette gør logningspolitikken lidt mere acceptabel, men er stadig ikke den bedste. Vi vil se VPN.AC-provision en tredjepartsrevision for at bevise sine sletningsdata efter hver session. Dens rumænske jurisdiktion er også sikker.

Rangeret nr. 24 ud af 55 VPN’er for privatlivets fred og logningspolitik

Datatype Logget af VPN.Ac
Gennemse aktivitet Ingen
Enhedsoplysninger Ingen
DNS -forespørgsler Ingen
Individuel brug af båndbredde Ja
Individuelle forbindelsestidsstempler Ja
ISP Ingen
Antal samtidige forbindelser Ingen
Oprinsmæssigt IP -adresse Ja
Kontooplysninger Ingen
VPN Server IP Ingen
VPN -serverplacering Ingen
Dato for sidste forbindelse Ingen

Du kan læse VPN.AC’s fulde privatlivspolitik på sin hjemmeside.

VPN.AC er indarbejdet i Rumænien, der ejes af et firma kaldet NetSec Interactive Solutions. Det viser endda sin fulde adresse på sin hjemmeside og LinkedIn -profil Side: 76 Calea Dumbravii Street, 550399, Sibiu, Rumænien.

Rumænien er et solidt valg af base for en VPN. Mens det er placeret inden for EU, Dataopbevaring betragtes som ulovlig af rumænske domstole.

Da den rumænske regering indførte EU’s Data Retention -direktiv i 2006, i 2009 erklærede forfatningsdomstolen i Rumænien (CCR), at disse love var en forfatningsmæssig overtrædelse af rumænske borgeres rettigheder til privatlivets fred for privatlivets fred.

Som et resultat er Rumænien det eneste EU -land, der med succes har kastet EU’s lovgivning om dataopbevaring.

Logningspolitik

Her er alt, hvad VPN.AC -logfiler af sine brugere:

 • Oprinsmæssigt IP -adresse
 • Start og sluttid for VPN -forbindelser
 • Overført data om data

Imidlertid, Disse logfiler slettes “Når en session er afsluttet.”Det er det, der forvandler VPN.AC’s privatlivspolitik fra en forfærdelig til en, der er anstændig.

For at nogen af ​​disse data skal opnås af hackere, skulle de fysisk stå i det samme rum eller tilsluttet det samme netværk som den server, du er forbundet til, mens du bruger tjenesten. Dette er ekstremt usandsynligt at nogensinde ske.

Vi anbefaler stadig privatlivsbevidste brugere at søge andre muligheder, da der er meget mere sikre muligheder, som PIA og Privatevpn. Disse alternativer er faktisk bevist uden log-VPN’er.

Fart

Langsommere internationale hastigheder

Hastighedsvurdering
Hvordan beregnes dette? Tæt

Vi beregner VPN’s hastighedsvurdering ved hjælp af vores downloadhastigheder, uploadhastigheder og ping (latency) målinger.

Vi tester regelmæssigt VPN’s lokale og internationale hastigheder ved hjælp af en dedikeret 100 Mbps internetforbindelse i New York, USA.

Baseret på vores 2023 -hastighedstest, VPN.ACs internationale hastighedspræstation er forbedret, men konkurrerer stadig ikke med top VPN’er som Hotspot Shield eller IpVanish. Vi så et skuffende gennemsnitligt hastighedstab på 23% på internationale forbindelser. På trods af dette, VPN.ACs lokale downloadhastigheder er gode og når op til 94 Mbps på vores 100 Mbps internetforbindelse.

Rangeret nr. 38 ud af 55 VPN’er for hastighed

Her er de hastigheder, vi har registreret, mens vi bruger VPN.AC på en 100 Mbps baselineforbindelse: