UTorrent.torrent placering

Ы зареοистрирykkeаи подозрителный трафик, иходий из Вашей сетии. С помdщ. Sl?

Hvor er uTorrent -filer gemt?

uTorrent er en af ​​de mest populære peer to peer downloading software, der bruges af mange brugere på grund af brugervenligheden og den pæne brugergrænseflade. Selve programmet er ganske godt bygget med minimale problemer og fejl, der kræver fejlfinding.

En fejl, der imidlertid generer brugerne, er en, hvor uTorrent pludselig holder op med at vise alle de downloadede filer ved hjælp af softwaren. Her skal jeg diskutere hvor er uTorrent -filer gemt, og hvordan du nemt kan løse, hvis du ser uTorrent viser ikke filer.

Hvor er uTorrent -filer gemt?

uTorrent gendanner normalt den sidste session, når du genstarter programmet. Brugere har dog rapporteret, at når t genstarter klienten, skal du ikke se nogen filer, der er anført i landingsvinduet i uTorrent. Dette kan gøre nogen bange, da t kan miste alle de filer, som t delte ved hjælp af softwaren.

Den første brug, du skal gøre, er at kontrollere, om de downloadede og delte filer stadig er der på din computer. Til dette skal du vide, hvor utrentfilerne er gemt. Windows 10 gør det meget let at søge efter filerne på din computer.

Søg efter filer ved hjælp af søgefeltet

Alt hvad du skal gøre er blot at søge efter filen i Windows 10 -søgefeltet. Brug det filnavn, du brugte, mens du downloadede filen, og søgefunktionen skal også vise filerne og placeringen af ​​filerne. Klik på filen skal åbne placeringen i File Explorer.

Kontroller mappen Downloads

Som standard downloades uTorrent -filer i mappen Downloads. Du kan få adgang til mappen Downloads lige fra Explorer -ikonet på din proceslinje. Højreklik blot på Explorer-ikonet og vælg downloads fra den kontekstmenu, der vises. Kontroller her, om de filer, du leder efter, stadig findes.

Bemærk: Hvis du har ændret downloadplaceringen, skal du kontrollere den bestemte mappe for de downloadede filer.

uTorrent viser ikke filer; Hvordan man løser?

Hvis du ikke er sikker Hvor downloader uTorrent til, Og utorrenten viser ikke filer på hjemmesiden, du er muligvis ikke i stand til at downloade nogen filer, som du downloadede. Dog er der heldigvis et stykke information, som du måske ikke kender til, der vil hjælpe dig i denne situation.

Du bliver nødt til at undersøge den temp -mappe, som uTorrent bruger til at gemme datafilerne. Utorrent -klientapplikationen kontrollerer faktisk denne mappe for alle filer, der er færdige med at downloade og genoptage downloads til de filer, der er midtvejs.

I lighed med andre programmer gemmer uTorrent også sessionoplysningerne i en DAT -fil. Denne fil bruges af UTORRENT -klientapplikationen til at genoptage brugersessionen fra sidste gang. Det opretter og gemmer også en ældre kopi af filen, som kan bruges til at gendanne en endnu ældre session.

Hvad skal man gøre, hvis uTorrent ikke viser filer?

Hvis du er i en lignende situation, er der en simpel løsning, som du kan prøve for at gendanne en session. Følg disse trin for det samme:

 1. Åbn en løbsdialog. Du kan bruge tastaturgenvejen Win + R.
 2. Skriv følgende, og tryk på Enter for at starte utrentmappen:
  %appdata%\ uTorrent
 3. I denne mappe skal du finde Genoptag.Dat og Genoptag.Dat.gammel filer.
 4. Kopier Genoptag.Dat.gammel fil til en anden mappe.
 5. Nu, Open Task Manager. Du kan bruge tastaturgenvejen Ctrl + Shift + Esc.
 6. Afslut alle uTorrent -opgaver i fanen Processer.
 7. Skift nu til utrentmappen i File Explorer.
 8. HER, Slet CV.DAT -fil fra denne mappe.
 9. Indsæt nu Genoptag.Dat.gammel Fil tilbage i denne mappe, og klik for at vælge den.
 10. Trykke F2 på dit tastatur til at omdøbe filen og fjerne ‘.gammel ‘del fra filnavnet.
 11. Genstart din computer og lancering af uTorrent -klienten.

Hvis det genkendes korrekt, skal uTorrent genoptage den sidste session og vise alle de filer, du føjede til downloadlisten. På denne enkle måde kan du således let få dine uTorrent -filer tilbage.

Afslutter

Så der har du det. nu ved du det hvor uTorrent -filer gemmes på din computer, og hvordan du løser, hvis du ser uTorrent viser ikke filer Ved lancering. Kommenter nedenfor, hvis du fandt dette nyttigt, og at diskutere yderligere det samme.

Om Prataan Chakraborty

En CU -kandidat, en teknisk entusiast. Han elsker at prøve ny software og gadgets og skriver om dem med en brugervenlig tankegang.

Efterlad et Svar Annuller besvarelse

Seneste indlæg

 • 10 spil at spille på google, når du keder dig!
 • Hvor mange Windows 11 -brugere er der? 2023 Statistik sidste kvartal
 • Tillader ældre ruller online spillere på tværplatform at spille sammen?
 • Scan med stil: 8 must-have apps til moderne fagfolk
 • Hvor mange skind er der i Fortnite?

UTorrent.torrent placering

О этой странице

Ы зареοистрирykkeаи подозрителный трафик, иходий из Вашей сетии. С помdщ. Sl?

Эта страницabet которые наршают уовиånden. Страunde. Эо этоia.

Источникомапросов может сить вредносноærdighede по, подаred м н н и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и edet. ызапросов. Если вы используете общий доступ в Интернет, проблема может быть с компьютером с таким же IP-адресом, как у вас. Обратитес к своiel. Подробнfe.

Проверка по сову может таже поvende з € е ы п п п пember, еи вы водит U iel.