UTORRENT S Seneste opdatering installerer en cryptocurrency -miner

Blandt hardcore -veteraner, uTorrent version 2.2.1 er stadig favoritten (og betragtes som den sidste version, der ikke er samlet med adware). Du kan stadig finde downloadlink til denne gamle uTorrent -version (dog altid software fra ukendte kilder, før du installerer. Denne Reddit -tråd har flere links til at downloade denne OG -version.

Er uTorrent sikker?

uTorrent er den mest populære torrent -klient i verden med en stor margin, men er uTorrent sikker? Denne guide lærer dig, hvordan du bruger uTorrent så sikkert som muligt, og hvordan du får mest muligt ud af din uTorrent -oplevelse.

  • Hvilke sikkerhedsspørgsmål har uTorrent?
  • De sikreste versioner af uTorrent at bruge (og hvilke der indeholder malware)
  • Hvordan man blokerer annoncer i uTorrent
  • Sådan beskytter du din identitet, når du downloader torrents med uTorrent

Vi anbefaler, at du også læser:

  • Hvordan man bruger uTorrent anonymt (lær at skjule din uTorrent IP -adresse og kryptere dine torrents)
  • UTORRENT proxy -opsætninginstruktioner (brug en sokker proxy til mere anonyme downloads)

Spørgsmål om uTorrents sikkerhed

UTorrent lavede nyheder på internettet i 2015, da det blev rapporteret, at de bundede bitcoin-minesoftware, der automatisk ville installere sammen med uTorrent og i hemmelighed bruge værtsmaskiner til mine til bitcoins uden brugernes viden.

Det viser sig, at dette problem ikke var udbredt, og uTorrent fjernede malware fra fremtidige udgivelser, men det rejste spørgsmål om, hvor langt virksomheden er villig til at gå for at generere indtægter. I øjeblikket kommer hovedparten af ​​deres indtægter fra billig reklame og den lille procentdel af brugere, der vælger at opgradere til UTorrent Pro for $ 19.95/år.

I 2014 markerede Googles Chrome -browser også uTorrent -software som malware, selvom den kom rent op på virusscannere. Dette spørgsmål var også midlertidigt og havde sandsynligvis intet at gøre med den faktiske risiko for at installere softwaren.

Adware og Ransomeware bundtet med andre torrent -klienter, har vist risikoen for at installere torrent -software, selv fra velrenommerede kilder. I marts 2016 blev en opdatering af Transmission Torrent -klienten (distribueret fra virksomhedens egne servere) inficeret med Ransomeware, som ville holde brugernes systems som gidsler ved at kryptere harddisken og kræve en løsepenge -betaling i Bitcoins.

Så er det sikkert at bruge uTorrent?

Det korte svar er ja, men det er kompliceret.

I øjeblikket betragtes uTorrents software som sikker og fri for farlig malware. Den primære risiko for at bruge uTorrent kommer ikke fra selve softwaren, men risikoen for at downloade farlige eller inficerede torrents fra ukendte kilder. Ingen torrent -klient kan beskytte dig, hvis du vælger at downloade usikre filer, der kan indeholde rodkits, malware eller trojanere. Læs vores sikre torrentguide til vores topforebyggelses-/sikkerhedstips.

Det er også en god ide at altid din identitet, når du downloader torrents, og at kryptere din trafik, så du ikke kan blokeres eller kastes af din internetudbyder. Vi skrev vores ‘Ultimate guide til anonym uTorrent’ at vise dig nøjagtigt, hvordan du skjuler din identitet, mens du torrenter.

Safeste versioner af uTorrent

Der er stor debat om den bedste version af uTorrent, der er frigivet gennem årene. Nogle versioner er mere stabile end andre (og har mindre privatlivets lækker funktioner). Over tid er uTorrent blevet meget mere oppustet (med ekstra funktioner) og mindre letvægt, så var det i de tidlige dage.

Blandt hardcore -veteraner, uTorrent version 2.2.1 er stadig favoritten (og betragtes som den sidste version, der ikke er samlet med adware). Du kan stadig finde downloadlink til denne gamle uTorrent -version (dog altid software fra ukendte kilder, før du installerer. Denne Reddit -tråd har flere links til at downloade denne OG -version.

Ved hjælp af uTorrent anonymt

Vi anbefaler altid at tage skridt til at skjule og anonymisere dine torrent -downloads. Ved at bruge en VPN (bedste mulighed) og/eller en proxy -service, kan du gøre dine torrent -downloads næsten umulige at overvåge eller spore.

Her er nogle trin-for-trin-guider, der hjælper dig med at bruge uTorrent sikkert:

  • Hvordan man bruger uTorrent anonymt (VPN + proxy -opsætninginstruktioner)
  • De bedste billige VPN’er (der er sikre for torrents)
  • Sådan bruges uTorrent med privat internetadgang
  • VPN vs. Proxy til anonyme torrents

Du vil sandsynligvis også finde denne YouTube -video nyttig. Det inkluderer trin for trin instruktioner, der viser dig, hvordan du bruger en VPN eller proxy med uTorrent, og hvordan du kontrollerer din torrent IP -adresse for at verificere, at din opsætning fungerer, og din IP er skjult.

Sådan fjernes annoncer fra uTorrent

Annoncer i uTorrent kan være ret irriterende. Heldigvis kan du vælge at deaktivere dem ved at finpusse et par avancerede indstillinger i utrentpræferencer menu.

Bedst af alt, dette er ikke en hack -metode. Det er faktisk en indbygget mulighed begravet dybt i uTorrent’s menu. Det fungerer godt, og du kan have en annoncefri uTorrent-oplevelse på kun få minutter.

Sidste tanker

uTorrent er stadig den valgte torrent -klient for over 100 millioner brugere over hele verden. Selve softwaren forbliver relativt sikker, men hvis du vil have en ægte ad-fri og adware-mindre torrent-oplevelse, skal du overveje.

Den største risiko med uTorrent (og med enhver torrent -software) er det, du downloader, og hvor du downloader den fra. Den sikreste praksis er at aldrig downloade installerbare filer eller software såsom .Exe eller .Flagermusfiler, der kan indeholde farlig software, keyloggers, spyware osv. Du skal også have en antivirus af høj kvalitet og bruge den ofte. Læs vores sikre torrentguide for en fuld liste over god sikkerhedspraksis.

Vær godt, torrent sikkert og brug altid stærk beskyttelse.

Kategorier Torrent Privacy Essentials Tags uTorrent

Ryan McCarthy

Ryan er redaktør og hovedanmelder. Han har været en teknisk nørd og digital privatlivsentusiast siden Y2K -freakout i ’99. Når han ikke skriver bittorrent -tutorials, kan han normalt findes nipper til en pils eller spiller pickup -fodbold (den rigtige slags).

2 tanker om “er uTorrent Safe?”

QbitTorrent er det bedste, hvis du vil have det samme layout som uTorrent med moderne funktioner. Et eksempel på hvorfor uTorrent 2.2.1 er ikke længere relevant er dens downloadhastighed. Det vil kun downloade op til 25 MB/s. Som på det tidspunkt var omtrent så hurtigt som enhver kan downloade. Nu med moderne fiberforbindelser kan folk downloade i hastigheder på overskydende 100 MB/s. Kun moderne torrent -klienter som QBitTorrent kan arbejde med disse hastigheder. uTorrent 2.2.1 vil aldrig være i stand til at bruge disse hastigheder. Også QBitTorrent tillader nu at ændre huden til enhver type bruger oprettet tema. Svar

Download privatliv

For at være ærlig har jeg aldrig testet uTorrent og QbitTorrent head to head på en kabelforbundet forbindelse. Når det er sagt, er Qbittorrent et fantastisk letvægtsalternativ til uTorrent, og jeg foretrækker det. Svar

UTorrents seneste opdatering installerer en cryptocurrency -miner

UTORRENTs seneste opdatering kan kapre computere til at give et overskud. Ifølge en rapport fra Trusted anmeldelser, Den seneste opdatering til den populære Torrent Management -software leveres med et program kaldet Epic Scale, et Windows -program, der bruger computerens processor til at mine en bitcoin -variant kaldet Litecoin i baggrunden. Mange brugere var ikke klar over, at deres computere blev brugt til at udnytte valutaen, og opdagede kun, at programmet kørte efter at have bemærket den betydelige stigning i processorbelastningen.

“Der sker ingen stille installation.”

I en erklæring til Randen, Utorrents moderselskab Bittorrent bekræftede, at programmet blev samlet, men bestred, at det skete uden brugert samtykke. ”Vi har gennemgået problemet nøje og kan bekræfte, at der ikke sker nogen stille installation. Sandsynligvis accepterede disse brugere tilbuddet under installationen, “skrev en repræsentant. “Som mange softwarevirksomheder har vi partnertilbud i vores installationssti, og vores politik er, at de er strengt valgfri.”

Bitcoin -minearbejdere er en almindelig måde for botnet -ejere at tjene til fortjeneste af kompromitterede maskiner, hvilket lader brugerne bære omkostningerne ved den overskydende computerkraft, som har efterladt en masse minesoftware med et mindre end velsmagende omdømme. Brugere, der ikke bemærker, at programmet kan finde en markant nedsat ydelse som et resultat. I en forumtråd anbefalede uTorrent, at utilfredse brugere afinstallerer episk skala og fjerne den tilhørende mappe.

Opdatering 3/6 10:41 AM ET: Opdateret til at omfatte BitTorrent -erklæring