UTorrent download eller opretter forbindelse til jævnaldrende? Prøv disse rettelser

Trin 2: Kontroller begge Båndbredde og Netværk. Vælg den nærmeste server fra rullelisten over båndbredde.

UTorrent opretter ikke forbindelse til kammerater VPN

О этой странице

Ы зареοистрирykkeаи подозрителный трафик, иходий из Вашей сетии. С помdщ. Sl?

Эта страницabet которые наршают уовиånden. Страunde. Эо этоia.

Источникомапросов может сить вредносноærdighede по, подаred м н н и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и edet. ызапросов. Если вы используете общий доступ в Интернет, проблема может быть с компьютером с таким же IP-адресом, как у вас. Обратитес к своiel. Подробнfe.

Проверка по сову может таже поvende з € е ы п п п пember, еи вы водит U iel.

uTorrent download eller opretter forbindelse til jævnaldrende? Prøv disse rettelser

For nylig rapporterer mange brugere, at uTorrent ikke downloader eller sidder fast ved at oprette forbindelse til kammerater. Hvad kan du gøre, hvis du støder på det samme problem? Bare rolig. Minitool Partition Wizard udvikler en enkel guide til at hjælpe dig med at slippe af med problemet.

uTorrent er en proprietær adware bittorrent klient, og det er meget populært blandt brugere. uTorrent hjælper med at downloade store filer som film, spil, videoer og så videre inden for et par klik. Nogle problemer kan dog komme op under download, såsom uTorrent, der sidder fast ved at oprette forbindelse til kammerater eller ikke downloade.

Hvis du støder på uTorrent, der opretter forbindelse til peers -problemet, indikerer det, at BitTorrent -klienten ikke kan oprette forbindelse til andre BitTorrent -brugere, og du er ikke i stand til at downloade en torrent. Dette problem kan forekomme på grund af forskellige faktorer, men du kan løse det med lethed.

Fortsæt med at læse denne artikel, og du kan få nogle effektive løsninger nedenfor.

Sådan rettes uTorrent svarer ikke på Windows 10

Sådan rettes uTorrent svarer ikke på Windows 10

uTorrent svarer ikke på Windows 10? Hvis du støder på dette problem, skal du læse indlægget, så får du mulige rettelser for at slippe af med det.

Fix 1: Tillad uTorrent gennem firewall

I de fleste tilfælde forekommer det spørgsmål, som uTorrent fast ved at forbinde med jævnaldrende, fordi klienten er blevet blokeret af firewall. Så det skal være nyttigt at tillade uTorrent gennem firewall. Sådan gør du det i Windows 10.

Tip: Hvis du bruger antivirusapplikationer, skal du også sørge for, at de ikke blokerer for din uTorrent.

Trin 1: Tryk på Windows + S, input kontrolpanel og klik på søgeresultatet for at åbne det.

Trin 2: Naviger til System og sikkerhed > Windows Defender Firewall og klik Tillad en app eller funktion gennem Windows Defender Firewall I venstre rude.

Trin 3: Klik derefter på Ændre indstillinger knap for at gøre indstillingerne redigerbare. Find uTorrent og markeret dens felter under begge Privat og Offentlig Søjler. Klik Okay for at gemme ændringer.

Tillad uTorrent gennem firewall

Fix 2: Kør test i uTorrent

Hvis uTorrent ikke downloades på grund af fastlåst ved at oprette forbindelse til kammerater, er chancerne for, at der er visse problemer med din netværkskonfiguration. I dette tilfælde kan du køre en test inden for din uTorrent.

Trin 1: Åbn din uTorrent -klient, klik Muligheder I øverste venstre hjørne og vælg Opsætningsvejledning.

Trin 2: Kontroller begge Båndbredde og Netværk. Vælg den nærmeste server fra rullelisten over båndbredde.

Kør test i uTorrent

Trin 3: Klik Kør test og vent på, at processen er afsluttet. Derefter vises nogle anbefalede konfiguration til din netværksforbindelse under hvert afsnit, og du skal klikke på Gem & Luk knap for at anvende ændringerne.

Fix 3: Skift dine præferencerindstillinger i uTorrent

Præferencerindstillingen i din uTorrent kan også forstyrre din internetforbindelse og forårsage uTorrent, der ikke downloader problem. Så du skal muligvis konfigurere nogle relaterede indstillinger. Bare åbn din uTorrent -klient og gå til indstillinger> Præferencer og foretag efter konfigurationer.

#1. Forbindelsespræferencer

Klik Forbindelse Kontroller i venstre rude Aktivér kortlægning af UPNP -port og Aktivér NAT-PMP-portkortlægning muligheder. Hvis du ikke har konfigureret Windows Firewall, skal du også sørge for Tilføj Windows Firewall -undtagelse mulighed for at lave uTorrent gennem firewall.

Konfigurer forbindelsespræferencer

#2. Båndbreddepræferencer

Båndbreddeindstillingerne er muligvis også ansvarlige for, at uTorrent ikke downloader eller uTorrent fast ved at forbinde peers. Som standard er den maksimale downloadhastighed ubegrænset, men du anbefales at indstille en begrænset værdi for det.

Vælge Båndbredde I venstre rude. I Global downloadhastighed Begrænsende sektion, ændre værdien af Maksimal downloadhastighed Til den hastighed, der matcher den faktiske downloadhastighed.

Skift maksimal download rete

#3. BitTorrent -præferencer

Almindeligvis er den udadvendte protokolkryptering i BitTorrent deaktiveret, hvilket har vist sig at være en grund til utrent, der opretter forbindelse til problemet med peers. Så du skal muligvis også ændre denne indstilling.

Klik BitTorrent I venstre rude. Under Protokolkryptering Afsnit, vælg Tvunget Fra rullemenuen med udgående.

Tving Protokolkryptering

Når du har afsluttet konfigurationerne, skal du ikke glemme klik ansøge og Okay For at gemme ændringerne. Derefter kan du prøve at downloade med uTorrent igen for at kontrollere, om problemet er løst.

Fix 4: Brug en kompatibel VPN

Hvis du bruger en forkert VPN eller proxy, vil du helt sikkert støde på visse problemer, mens du downloader varer med uTorrent eller andre klienter. I dette tilfælde anbefales du at bruge en pålidelig VPN, der er kompatibel med din computer.

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Reddit

Om forfatteren

Amanda har arbejdet som engelsk redaktør for Minitool -teamet, siden hun blev uddannet fra universitetet. Hun nyder at dele effektive løsninger og sin egen erfaring med at hjælpe læserne med at løse forskellige problemer med computere, dedikeret til at gøre deres tekniske liv lettere og sjovere. Amanda har offentliggjort mange artikler, der dækker felter med datagendannelse, partitionsstyring, diskbackup osv. For at give mere nyttige tip og information er hun stadig forpligtet til at udvide sin tekniske viden.