Hvordan man bruger uTorrent med en VPN

Vi kan også hjælpe dig med at navigere til specifikke typer torrent -filer. Sådan kan du downloade film, musik og spil ved hjælp af uTorrent.

UTorrent med en VPN

О этой странице

Ы зареοистрирykkeаи подозрителный трафик, иходий из Вашей сетии. С помdщ. Sl?

Эта страницabet которые наршают уовиånden. Страunde. Эо этоia.

Источникомапросов может сить вредносноærdighede по, подаred м н н и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и edet. ызапросов. Если вы используете общий доступ в Интернет, проблема может быть с компьютером с таким же IP-адресом, как у вас. Обратитес к своiel. Подробнfe.

Проверка по сову может таже поvende з € е ы п п п пember, еи вы водит U iel.

Hvordan man bruger uTorrent med en VPN

Sådan bruges uTorrent med VPN

Parring uTorrent med en VPN er den bedste beslutning, du kan tage. Det skyldes, at uTorrent (ligesom andre torrent -klienter) gør din IP -adresse synlig for andre P2P -brugere såvel som for agenturer efter copyright -krænkere. Det sagt, Når du begynder at bruge uTorrent med en VPN, behøver du ikke at bekymre dig om dit privatliv længere.

Det er fordi en VPN vil skjule dine torrentingaktiviteter. Du får download og uploade enhver P2P -fil, hvilket sikrer, at dine data forbliver inden for en sikker tunnel. Det er muligt takket være kryptering, som er den primære data -tilslutningsmetode, der anvendes ved VPN’er.

Det store spørgsmål er selvfølgelig – hvordan man bruger uTorrent med en VPN? Nå, denne procedure er ganske enkel, men bør udføres omhyggeligt. Hvis din VPN fører dine data, slår det sit primære formål. Så lad os guide dig gennem en række trin, der lærer dig, hvordan du forbinder din VPN til uTorrent.

Klar til at komme i gang? Hvis du er, skal du bare fortsætte med at læse!

Trin nr. 1: Få en velrenommeret og pålidelig VPN

Først og fremmest, Vælg en VPN, der er optimeret til P2P -trafik. Mange VPN’er tillader ikke P2P -trafik på deres servere, eller de er muligvis ikke optimeret til den slags webdataflow. Så, Du skal være meget forsigtig, når du vælger en VPN, du kan stole på.

Baseret på dybdegående test af over 65 VPN-tjenester, langt Den bedste mulighed, du har lige nu, er ExpressVpn. Med denne VPN får du over 3.000 servere over hele verden, som alle understøtter P2P -trafik. Selvfølgelig venter mange flere funktioner, så gå videre og læs vores gennemgang af ExpressVPN.

Hvis du gerne vil tjekke andre muligheder, skal vores guide til den bedste VPN til torrenting være din næste webdestination. Endnu bedre kan du tjekke vores guide til den bedste VPN for uTorrent.

Vi anbefaler at vælge en VPN uden for Alliance 5/9/14-Eyes, da det kan være dit sikkerhedsnet til download af torrents. Så inden du kommer til at bruge uTorrent med en VPN, skal du sikre dig, at du bruger den bedste VPN uden for 14-Eyes-landene.

Trin 2: Opret VPN

Næste, Du skal konfigurere din valgte VPN -software. Husk, at du skal have en aktiv VPN -session i baggrunden, hver gang du åbner uTorrent og downloader P2P -filer. Med andre ord, Din VPN skal køre på din enhed lokalt (helst som en indfødt applikation).

Da vores #1 -anbefaling er ExpressVPN, tilbyder vi en dedikeret guide til, hvordan man opretter ExpressVPN – dækker mere end 60 enheder og platforme. For mere detaljerede oplysninger om, hvordan du kommer i gang, skal du læse vores guide til at bruge ExpressVPN til torrenting.

Trin nr. 3: Aktivér din VPN’s beskyttelse af datalækage

Vi kan ikke tale om, hvordan man bruger uTorrent med en VPN uden at instruere dig om at skabe et lækagefrit miljø. Det er netop, hvad VPN’er tilbyder, så Du skal sikre dig, at din VPN -forbindelse ikke lækker nogen DNS- eller IPv6 -oplysninger.

Før du begynder at downloade P2P -filer, skal du sørge for at se meget godt på din VPN -apps indstillinger. F.eks.

For at lære at kontrollere, om din VPN fungerer korrekt, skal du klikke på det medfølgende link. Du finder en 5-trins guide, der instruerer dig til Kontroller for IP, DNS og WebRTC -lækager. Når din VPN passerer disse tests, er du godt på vej mod at downloade P2P -filer anonymt.

Trin 4: Aktivér din VPN’s Kill-Switch

Når du bruger uTorrent med en VPN, Sørg for at få en dræbskontakt aktiveret fra get-go. Det er det, der holder dig i sikkerhed, hvis din VPN -forbindelse falder uventet (hvilket kan ske når som helst). For at lære mere, her er hvad man skal vide om en VPN Kill Switch. Og selvfølgelig skal du sørge for at bruge den bedste VPN med en dræbskontakt, du kan finde.

Aktivering af din VPN’s Kill Switch udføres via dens indstillinger/præferencer. For eksempel giver ExpressVPN dig adgang til dens mulighed via præferencer> Generelt. Se derefter på bunden af ​​den side, hvor den siger ‘netværkslås.’Sørg for at markere afkrydsningsfeltet ved siden af’ Stop al internettrafik, hvis VPN frakobler uventet.

Generelle præferencer ExpressVPN -interface

Når du aktiverer denne indstilling, fungerer din internetforbindelse kun, hvis du har en aktiv VPN -session. Så hvis noget går sidelæns, blokeres din adgang til internettet, hvilket forhindrer, at dine torrent-relaterede aktiviteter udsættes for online.

Trin 5: Vælg den rigtige VPN -serverplacering

Du skal tænke to gange, før du opretter forbindelse til en VPN -server. Det er fordi (i de fleste tilfælde) Ikke alle servere er optimeret til P2P -trafik, så find den med et symbol, der angiver, at det fungerer med P2P. Hvis der ikke er noget sådant symbol til stede i din VPN’s grænseflade, understøtter det enten P2P via alle dens servere eller understøtter overhovedet ikke P2P.

udover det, Vi anbefaler at bruge et land med mere afslappede P2P-relaterede love, såsom Holland, Schweiz, Mexico, eller Spanien. Brug selvfølgelig kun servere i disse lande, hvis din VPN tilbyder P2P-optimerede servere der.

Expressvpn startskærm makos

Da vi fokuserer på ExpressVPN, er det sådan, hvordan man ændrer en VPN -placering på ExpressVPN. Det er også værd.

Trin 6: Konfigurer uTorrent til hastighed og privatliv

Som standard kan du bruge uTorrent med en VPN uden at klæbe med Torrent -klientens indstillinger. At ændre et par ting kan der dog gå langt. Så gør følgende:

  1. Sørg for, at uTorrent ikke er blokeret af en firewall eller enhver anden internetsikkerhedssoftware, der har en firewall indbygget (indstillinger> Præferencer> Forbindelse> Tilføj Windows Firewall-undtagelse).
  2. Aktivér kortlægning af UPNP -port For lettere peer-to-peer-kommunikation skal du lade dig opnå hurtigere webhastigheder (indstillinger> Præferencer> Forbindelse> Aktivér UPNP-portkortlægning).
  3. Deaktiver UTP (Micro Transport Protocol) og båndbreddehåndtering, der løfter de grænser, der er pålagt din P2P -trafik (indstillinger> Præferencer> BitTorrent).

Hvis du har brug for flere tip, har vi forberedt en separat guide til dig – om, hvordan man konfigurerer uTorrent. Derudover er her vores bedste tip til, hvordan man laver uTorrent hurtigere.

Trin 7: Begynd at downloade torrent -filer!

Du er nu klar til at begynde at downloade torrent -filer. Imidlertid, Sørg for først at oprette forbindelse til en VPN -server. Så brug din VPN’s grænseflade til at vælge en server til at initialisere en VPN -session.

Brug af ExpressVPN sammen med uTorrent Web

Hvis du gerne vil have nogle forslag til, hvor du kan finde torrent -filer, har vi nogle anbefalinger til dig. Her er de bedste torrent -steder generelt. Og hvis du gerne vil udvide din rækkevidde, skal du lære om de bedste torrent -søgemaskiner.

Vi kan også hjælpe dig med at navigere til specifikke typer torrent -filer. Sådan kan du downloade film, musik og spil ved hjælp af uTorrent.

Sidste tanker

Du behøver ikke at være en it -ekspert for at bruge uTorrent med en VPN. Det sagt, Du har brug for en dygtig VPN, som du kan parre og bruge med uTorrent side om side. Det vigtigste er selvfølgelig at huske Initialiser din VPN -session, inden du åbner Torrent -klienten.

Sørg også for at lukke uTorrent først, og luk derefter din VPN. Med andre ord, alt hvad du gør relateret til torrents skal gøres, mens du er forbundet med din VPN. Det er det!

Det ville være de 7 trin til at bruge uTorrent med en VPN i 2023. Hvis du har spørgsmål i dit sind, så fortæl os det via kommentarafsnittet nedenfor. Endelig tak for at have læst!