Hvordan man identificerer, om din router har VPN aktiveret

Contents

Врем чтениkald: 7 минн.

Sådan installeres en VPN på din router

Installation af en VPN -app på din smartphone, bærbar computer eller tablet er en fantastisk måde at forbedre din sikkerhed og privatliv. Men hvis du vil beskytte hele dit netværk og især enheder, der ikke understøtter VPN -funktionalitet, kan du installere en VPN på din router. I denne artikel diskuterer vi fordele og ulemper ved en VPN -router og forklarer, hvordan man indstiller den derhjemme.

28. juni 2022
Врем чтенирillede: 1 минн.

 • Hvad er en VPN -router?
 • Hvordan fungerer en VPN -router?
 • VPN på din router: fordele og ulemper
 • Forskellige typer VPN -routere
 • Hvordan ved jeg, om min router er VPN -kompatibel?
 • Sådan oprettes en VPN på din router
  • 1. Log ind på din router
  • 2. Konfigurer din router
  • 3. Test det!

  Hvad er en VPN -router?

  En VPN -router fungerer nøjagtigt som en normal VPN. Din trafik omdirigeres gennem en VPNs servere, så du kan gennemse online helt uforstyrret. Al din aktivitet vil være skjult for alle, der prøver at spionere på dig, uanset om det er små tyve til data-hoarding-selskaber.

  Årsagen til at du vil have en VPN på din router er at give netværksdækkende online sikkerhed. Når du har oprettet en VPN på din router, får alle tilsluttede enheder fordelene ved VPN -beskyttelse. Det inkluderer enheder, der normalt ikke har evnen til at bruge VPN -software til det fulde, som en masse smarte hjemmeenheder. Her er en video, der forklarer nøjagtigt, hvordan en router VPN fungerer.

  Hvordan fungerer en VPN -router?

  En VPN skaber en krypteret forbindelse mellem en enhed og internettet, der beskytter din browsingaktivitet mod nysgerrige øjne. Du kan bruge en VPN til sikkerhed i hjemmet ved at konfigurere en på din router.

  Når du har oprettet en router VPN, får hver enkelt enhed, der er forbundet til din router, sin trafik sendt gennem den krypterede tunnel. Din pc, din bærbare computer, dit hjemmeunderholdningssystem og endda din smarte IoT -brødrister.

  VPN på din router: fordele og ulemper

  Fordele Ulemper
  Beskyttelse af hele dit netværk Det er sværere at styre dine VPN -indstillinger
  Sikring af enheder, der ikke understøtter VPN Kryptering og tilgængelige protokoller afhænger af din router
  Tilslutning af flere enheder Trafik mellem en enhed og router er ikke krypteret

  Fordele

  Altid-på sikkerhed og privatliv

  Med en router VPN vil du altid være tilsluttet VPN -serveren. Du vil aldrig glemme at sikre dig selv, fordi du vil være en del af VPN -beskyttelsen, så længe din router fungerer. Hvis nogen af ​​dine enheder starter nogle automatiske forbindelser, som kontosaldoopdateringer til en personlig finanse -app, vil de blive sikret, selvom du sover.

  Omfattende hjemmesikkerhed

  Den altid-på VPN-serverforbindelse gælder for alle enheder, der er forbundet til din Home Router VPN. Det dækker nye enheder, du får uden yderligere opsætning, og det vil endda dække dine gæster, når de besøger og beder om din Wi-Fi-adgangskode.

  Dækker enheder, der ikke understøtter VPN’er

  Der er masser af Wi-Fi-tilsluttede enheder, der ikke understøtter VPN-dækning på egen hånd, men kan helt sikkert drage fordel af det. Sikkerhed er altid vigtig, uanset hvilken enhed du bruger.

  Tilslut flere enheder

  Nordvpn giver dig mulighed for at oprette forbindelse til 6 enheder, hvilket allerede er mere end nok for de fleste brugere. Men vidste du, at din Nordvpn-aktiverede router tæller som kun en enhed? Hvis din bærbare computer, smartphone og desktop pc alle sammenkobler din VPN-aktiverede router, er det stadig teknisk kun en enhed, der er tilsluttet. Det er ikke en god ide at misbruge denne funktion, fordi din forbindelseshastighed og stabilitet kan lide, men det er en nem måde at udvide antallet af enheder, som dine Nordvpn -abonnementsdækninger dækker.

  Похожие статьи

  Врем чтениkald: 7 минн.

  E.

  Ulemper

  Det er sværere at styre dine VPN -indstillinger

  Fordi din router ikke har sin egen brugergrænseflade (ud over et par enkle knapper), skal du få adgang til den via en anden enhed for at justere dine VPN -indstillinger. At tænde og slukke for din VPN -tunnel eller slukke eller ændre landet, det er forbundet med, er meget mere praktisk ved hjælp af Nordvpns app. Det er stadig muligt på din router, men ikke så praktisk.

  Konfiguration og krypteringskraft afhænger af din router

  De fleste routere mangler magten til at køre noget mere end den mest basale kryptering eller tunnelingsprotokoller. Det kan være nødvendigt at opgradere til en VPN -router, der understøtter mere sikre protokoller eller blot undersøge, hvad din valgte protokol gør og ikke beskytter dig mod.

  Blokerer nogle indgående forbindelser

  I sin natur er en VPN designet til at blokere indkommende uautoriserede forbindelser. Du har en lettere tid på at indlede forbindelser ved hjælp af din bærbare computer, computer eller smartphone for at komme omkring denne begrænsning, fordi de har brugergrænseflader. Dine mindre tilgængelige enheder, som din router, vil sandsynligvis forblive utilgængelige udefra, da de ikke kan starte forbindelser. Dette gælder dog ikke for automatiserede processer på brugerenheder – din computer vil stadig modtage e -mails og meddelelser.

  Trafik mellem enheder og routeren er ikke sikret

  Fordi kryptering forekommer på routeren, vil trafikken mellem enheden og routeren endnu ikke blive krypteret. Hvis du har et sikkert WiFi-opsætning af hjemmet, og dine mobile enheder ikke er indstillet til automatisk forbindelse til andre netværk, burde dette ikke være et enormt problem. Dette bliver kun et alvorligt sikkerhedsproblem, hvis tilfældige fremmede er i stand til at oprette forbindelse til dit netværk.

  Online sikkerhed starter med et klik.

  Bliv sikker med verdens førende VPN

  Forskellige typer VPN -routere

  • Routere, der understøtter en VPN -klient.
  • Routere, der har brug for at opgradere deres firmware for at installere en VPN -klient.
  • Routere, der allerede kommer med en bestemt VPN-service forudinstalleret.
  • VPN -routerbokse designet til at oprette forbindelse til din router.

  Som du kan se, er der forskellige typer VPN -routere, og de har alle fordele og ulemper. At have en VPN-service forudinstalleret er den nemmeste måde at sikre dit netværk på, da du ikke behøver at udføre nogen yderligere konfiguration. Men hvis du har brug for at opgradere din firmware for at bruge en VPN, tager det mere tid og kræver nogle tekniske færdigheder.

  Hvis din router understøtter en VPN -klient, tager det ikke mere end et par minutter at oprette en VPN.

  Hvordan ved jeg, om min router er VPN -kompatibel?

  Før du går videre, er det vigtigt at sikre dig, at du har som understøttet router, der er kompatibel med en VPN. Ikke alle routere er.

  For at finde ud af mere om kompatibilitet, skal du kontrollere den manual, der muligvis er kommet med din router. Hvis du ikke har modtaget nogen manual, eller hvis du har forkert placeret den, skal du være i stand til at finde de oplysninger, du har brug for online. Bare søg efter navnet på din router og “VPN -kompatibilitet”.

  Pro tip: Hvis du køber en ny router, er det også en god ide at sikre, at den er VPN -kompatibel, før du køber den. Der er masser af fremragende Home VPN -routere på markedet.

  Det er værd at bemærke, at de fleste ISP -routere og modemer ikke understøtter en VPN -forbindelse. Du kan dog kombinere et ISP-modem med en VPN-understøttet router for en VPN at arbejde.

  Hvis du leder efter en VPN-understøttet router, er her et par forslag, der vil gavne både hjemmebrugere og SMV’er:

  • Linksys WRT 3200 ACM
  • Asus RT-AC86U
  • Teltonika Rutx11
  • Netgear Nighthawk X10 AD7200

  Sådan oprettes en VPN på din router

  Den første ting, du skal gøre, er at vælge en VPN, der understøtter routerforbindelser, og hvis du vil have den bedste VPN på markedet, er Nordvpn et sikkert valg.

  Dernæst bliver du nødt til at se, om din router understøtter VPN -funktionalitet. For at finde ud af, om din router kan køre Nordvpn, skal du tjekke vores tutorialside og finde din routers brand og model. Nogle routere der vil også omfatte Nordvpn Router -installationsinstruktioner. Det er muligt at finde en forudkonfigureret VPN-router, hvis du ser hårdt nok ud.

  Specifikationerne for Nordvpn Router -installation vil variere mellem mærker og modeller, men de generelle trin vil være som følger:

  1. Log ind på din router

  Hvis du vil lære at bruge en VPN, skal du starte med at logge ind på din router og justere dens indstillinger. Du bliver nødt til at få adgang ved hjælp af din produktmanual eller tjenesteudbyder, så du kan foretage de ændringer, du har brug for for at installere en VPN på din router.

  For de fleste routere bliver du nødt til at starte med at indtaste dens IP -adresse i din browsers søgefelt og logge ind (her er hvordan du finder din router IP -adresse, hvis du ikke ved det). Hvis du aldrig har logget ind på din router, ville dette også være en god mulighed for at ændre din adgangskode (her er hvordan man laver en sikker adgangskode), fordi mange er sendt med fabriksstandardadgangskoder, der er super lette at hacke!

  2. Konfigurer din router

  De trin, du tager for at konfigurere din router, afhænger helt af din routers firmware. Nogle routere, som mange af dem, der tilbydes af ASUS, har integreret VPN -funktionalitet. For at oprette en VPN -forbindelse på en sådan router, skal du normalt:

  1. Åbn browseren, der er tilsluttet dit enheds netværk.
  2. Indtast dine routers login -legitimationsoplysninger (brugernavn og adgangskode).
  3. Vælg “Advanced”.

  Bemærk, at arbejdsgangen kan variere lidt afhængigt af din routermodel.

  For andre bliver du nødt til at konfigurere deres indstillinger for at omdirigere deres trafik til en VPN -server. Igen vil det bedste sted at finde specifikke instruktioner til din specifikke router være vores udtømmende tutorialside eller din producentens manual eller websted.

  Nedenfor leverer vi listen over vores instruktioner om, hvordan man opsætter NordVPN -tjenesten til forskellige routermodeller:

  3. Test det!

  Når du har afsluttet konfigurationsprocessen for din router VPN, skal du teste den for at se, om forbindelsen fungerer. Du vil være i stand til at logge ind på din router når som helst (hjemmefra) for at justere dine indstillinger, men det vil stadig være mindre praktisk end at bruge en af ​​Nordvpns apps. Husk, at du ikke har brug for en særlig speciel router, de fleste vil være i stand til at indarbejde VPN -beskyttelse.

  Ved stadig ikke, hvordan du installerer en VPN på din router?

  Hvis du oplever problemer og ikke ved, hvordan du installerer en VPN, er der ikke noget problem. Nordvpn har Prisvindende 24/7 live kundesupport på flere sprog. Hvis disse tip ikke hjalp dig, og du stadig er tabt, hjælper vores supporteksperter dig med at finde en måde at sætte Nordvpn på din router. Kontakt dem på [email protected] eller gennem den live chat eller andre midler, der er tilgængelige her.

  Vil du læse mere som dette?

  Få de seneste nyheder og tip fra Nordvpn.

  Vi vil ikke spam, og du vil altid være i stand til at afmelde.

  Tips til brug af din VPN -router

  Undgå unødvendig dobbeltdækning

  Når Nordvpn arbejder på din router og ude af syne, glemmer du måske, at den er tændt. Hvis du bruger Nordvpn på en anden enhed, mens du er hjemme, vil din Nordvpn krypteret tunnel stadig blive sendt gennem den krypterede tunnel, der er oprettet på din router. Dette kan være en stærk og nyttig funktion, når du bruger vores dobbelt VPN -indstilling, men Nordvpn var ikke designet til at fungere på denne måde gennem din VPN -router. For at undgå betydelige hastighedsreduktioner eller ustabilitet skal du bruge en eller anden metode til at oprette forbindelse til Nordvpns servere.

  Bogmærke din routerindstillinger side

  Tilslutning til din router for at ændre indstillingerne kan være ubelejligt, men du kan bogmærke adressen for at gøre denne del bare lidt lettere.

  For at undgå dobbeltdækning skal du oprette en separat router

  De fleste enheder, som du bærer med dig hele dagen (telefoner, bærbare computere og tablets), vil være i stand til at understøtte en VPN -app. Dette holder dig i sikkerhed, mens du er uden for huset, men hvis du glemmer at slukke appen i dit hjem, kan de to overlappende VPN -forbindelser forårsage et fald i internethastighed.

  Hvis du har to routere, kan du forbinde din telefon eller tablet til den, der ikke er konfigureret med en VPN. I mellemtiden kan alle enheder, der ikke understøtter en VPN -app (for eksempel nogle smarte tv’er og spilkonsoller) køre på din VPN -router. Al din hardware vil blive beskyttet uden at risikere nogen reduktion i hastighed.

  Tjek disse Nordvpn -anmeldelser for at finde ud af mere om Nordvpn -oplevelsen. Uanset om du er på din router eller dine andre enheder, vil Nordvpn holde dig sikker og privat online. Kom i gang i dag og brug en Nordvpn -kupon til at finde den bedst mulige aftale.

  Tag dit privatliv i dine egne hænder.

  Beskyt din router med en VPN

  Daniel Markuson

  Daniel-энтзиаст васти цифровой конфи циалннноти и эеерт по интернет-бопасностиносттиående. Как редактор бога В Nordvpn, Daniel предоставл eтember конфиденциалность и безопасность.

  Hvordan man identificerer, om din router har VPN aktiveret

  How-to-check-hvis-din-router-supports-vpn

  Brug af en VPN er ikke et privilegium længere. I stedet er det behovet for timen. Med internetovervågning, der krydser nye grænser dagligt, er det vigtigt at skabe et skjold af anonymitet. Heldigvis hjælper VPN dig. En af de mest almindelige måder, som brugerne implementerer VPN’er i deres forbindelser, er ved at bruge en VPN-aktiveret router, der kan interagere med en VPN og etablere og konvertere den modtagne netværkstrafik til et privat netværk, hvilket sikrer nul indtrængen.

  En VPN -router adskiller sig imidlertid lidt fra en traditionel VPN -klient. Flere VPN -tjenesteudbydere tilbyder en router VPN -plan separat. Men for at bruge dem skal du have en bestemt type router, der understøtter en VPN.

  I dette indlæg, lad os lære at identificere, om routeren er VPN-aktiveret, de typer routere, der er tilgængelige på markedet, og hvad der kan gøres, hvis den nuværende router ikke understøtter en indfødt VPN-gennemgang.

  Lad os komme i gang med at komme i gang!

  Hvilke routere understøtter intern VPN? Typer routere

  Den bedste måde at kontrollere, om din router har indbygget VPN-support er at kontrollere producentmanualen (brugermanual), der følger med produktet. Du kan også foretage en hurtig Google-søgning med routerens serienummer eller modelnavn for at finde ud af, om det har indbyggede muligheder for at håndtere en router VPN.

  routerforbindelse

  Normalt afhænger det meget af den type router, du har. Ja, der er også flere typer routerproducenter. Folk er ikke opmærksomme, mens de opretter en router. Senere er de klar over, at det er vigtigt at bruge en VPN, og det kan gøres let med en VPN -enhed.

  De tre typer routere, der er tilgængelige på markedet, er –

  1. Brugerdefinerede firmware -routere

  Brugerdefinerede firmware -routere giver dig mulighed for at tilpasse typen af ​​router, gateway, forbindelse og selvfølgelig en VPN lige ind i enheden. Den eneste ulempe er, at den er helt brugerdefineret og kræver en ekspertbruger for at sikre, at alt er konfigureret korrekt.

  2. Routere tilgængelige på markedet

  Regelmæssige routere, ofte benævnt routere uden for hylden, er andre enheder, som en bruger er åben for valg. Disse routere er tilgængelige fra hylden, hvilket betyder, at en simpel Google-søgning efter routere giver dig en mulighed for plug-and-play-brug. Et par muligheder i disse typer routere tilbyder intern VPN -konfiguration, forudsat at produktets funktionsliste har OpenVPN -klienten nævnt i det.

  3. Enheder, der tilbydes af ISP

  Sidst men de mest almindelige routere er ISP-tilbudte routerenheder. Normalt ringer brugerne kun til deres internetudbyder for at oprette deres internetforbindelse. Og i processen har internetudbyderen mulighed for at give dig en router og selvfølgelig opkræve dig for det. Routerne, der tilbydes af tjenesteudbyderen, har ikke en dedikeret VPN -kapacitet, da disse er billige og kun beregnet til internettet.

  Ved at vide, hvilken type enhed du har lige nu, har du muligvis svaret på, om den router, du bruger, er VPN-aktiveret eller ej.

  Antag, at du opretter internetforbindelsen på dit nye sted eller vil opgradere din forbindelse. I dette tilfælde skal du gå til routere uden for hylden, der tilbyder VPN-kompatibilitet, da brug af en brugerdefineret firmware-router muligvis ikke er ideel til enhver bruger, og den router, der tilbydes af ISP.

  Hvad skal man gøre, hvis din nuværende router ikke understøtter VPN?

  Nu hvor du har nok oplysninger om at identificere din router, kan du undre dig over, hvad du skal gøre, hvis din nuværende router ikke understøtter en intern VPN -opsætning.

  For at beskytte din forbindelse mod at blive kompromitteret kræver du god VPN -support. Men hvis du bruger en enhed, der ikke har den krævede support, kan tingene blive lidt vanskelige, da nu har du kun en enkelt mulighed tilbage, jeg.e., Går efter en VPN -klient.

  En VPN -klient er en applikation, der giver dig mulighed for at vælge en server og oprette forbindelse til en server tilgængelig overalt i verden. Disse klienter er også en sikker måde at bruge en VPN på, forudsat at du bruger en solid klient. For eksempel er Systweak VPN en førsteklasses klient, der kommer til at tænke på.

  Først skal du undgå en gratis VPN -klient, hvis du regelmæssigt vil bruge en sikker forbindelse. Antallet af tilgængelige klienter er forvirrende, men lad det ikke føre dig til en forkert beslutning. For at lette din løsning anbefaler vi stærkt Systweak VPN. Det har nogle af de fineste funktioner, som en ideel VPN -klient skal have.

  Nogle af højdepunkterne i Systweak VPN er –

  • Kryptering af militær kvalitet for at beskytte din indkommende og udgående trafik
  • Solid VPN -tunneling ved hjælp af Internet Key Exchange Version 2 (IKEV2)
  • Hundredvis af fuldt fungerende højhastighedsservere spredt over hele kloden
  • Dedikeret IP -adresse maskering for at holde indtrængende væk
  • Kill-switch til ubudet netværksafbrydelse

  Det bedste ved at bruge denne VPN -klient er, at det er absolut let at konfigurere og oprette forbindelse. Alt hvad du skal gøre er –

  Trin 1 – Download applikationen fra nedenstående link.

  Hent

  Trin 2-Opret legitimationsoplysninger ved hjælp af tilmeldingsknappen på lanceringsskærmen.

  Systweak VPN

  Trin 3 – Klik på Connect for en øjeblikkelig VPN -forbindelse.

  VPN tilsluttet

  Hvis du har brug for at oprette forbindelse til en dedikeret server, kan du ændre den når som helst ved at vælge den fra række servere, som værktøjet tilbyder.

  Intentioner betyder noget, betyder ikke! Få en VPN -forbindelse i dag!

  Hvis du har til hensigt at bruge en VPN -forbindelse, behøver du ikke at vælge en router VPN. Du behøver heller ikke at ændre din nuværende forbindelsesenhed bare for at installere et virtuelt privat netværk lige ind i det.

  Du kan gå til en anstændig VPN -klient som Systweak VPN og glemme din forbindelse, der spores. For komplet anonymitet og opgraderet kryptering anbefaler vi at bruge en VPN -klient, der ikke er gratis. Sikker på, gratis alternativer er tilgængelige, men de er aldrig en god mulighed, da alle dine browserdata er deres måde at tjene penge på forbindelsen.

  Når det er sagt, har vi nået slutningen af ​​dette indlæg. Vi håber, du nu har muligheder for at beslutte klogt og ikke vil gå over bord med dine udgifter til at investere i en router og en VPN -forbindelse, når det hele kan gøres med en enkelt VPN -klient.

  Lad os vide dine tanker via kommentarfeltet nedenfor. Debatten mellem en router VPN og en VPN -klient er en løbende. Så hvilken side er du på?

  Anbefalede :

  Om forfatteren

  En kreativ tech-forfatter, der elsker at udforske de nyeste tech-trends & formidle dem til sine læsere på den enkleste måde som muligt. Han elsker at blande teknologiens sprødhed med en knivspids kreativitet, mens han kuraterer bedste praksis for læserne. I sin fritid kan han lide at skrive poesi, lytte til Rap & Travel.

  Relaterede indlæg

  Du har ikke tilladelse til at få adgang til denne serverfejl – [Årsager og rettelser]

  15. september 2023 Dishank Sharma

  Hulu-error-code-504

  Måder at slippe af med Hulu -fejlkode 504

  12. september 2023 Dishank Sharma

  Efterlad et Svar

  Set på

  som set-on

  som set-on

  som set-on

  som set-on

  som set-on

  som set-on

  som set-on

  som set-on

  som set-on

  som set-on

  som set-on

  Alle produktnavne og registrerede varemærker hører til deres respektive ejere. Alle navnene på produkter, virksomheder og tjenester, der bruges på dette websted, er kun til identifikationsformål. Brug af mærkenavne og varemærker indebærer ikke påtegning. Systweak har ikke noget forhold til nogen af ​​virksomheder, produkter eller tjenester i nogen form.

  At være et uafhængigt websted er Systweak ikke autoriseret, sponsoreret eller på anden måde godkendt af Apple Inc. Systweak er heller ikke tilknyttet Microsoft Corporation, og det hævder heller ikke sådanne underforståede eller direkte tilknytning.

  Ansvarsfraskrivelse (sidst opdateret den 16. september 2021), indholdet, der blev offentliggjort på Systweak.com (“tjenesten”) er kun med henblik på at formidle generel information. Systweak.com påtager sig intet ansvar for fejl eller undladelser i indholdet af tjenesten. Under ingen omstændigheder skal Systweak.com er ansvarlig for enhver direkte, indirekte, speciel, konsekvens eller tilfældige skader. Systweak.com påtager sig heller ikke noget ansvar for nogen som helst skader, hvad enten det er i en kontrakt, uagtsomhed eller en anden art, der opstår som følge af eller i forbindelse med brugen af ​​tjenesten eller indholdet af tjenesten. Systweak.com forbeholder sig retten til at foretage tilføjelser, sletninger eller ændringer af indholdet af tjenesten til enhver tid uden forudgående varsel. Systweak.com garanterer ikke, at webstedet er fri for vira eller andre skadelige komponenter.

  Eksterne links Ansvarsfraskrivelse: Systweak.com -websted kan indeholde links til eksterne websteder, der ikke leveres eller vedligeholdes af eller måske ikke er på nogen måde tilknyttet Systweak.com. Bemærk, at Systweak.com garanterer ikke nøjagtighed, relevans, aktualitet eller fuldstændighed af oplysninger på disse eksterne websteder. Bemærk, at Systweak.com kan modtage provisioner, når du klikker på vores links og foretager køb. Dette påvirker dog ikke vores anmeldelser og sammenligninger. Vi prøver vores bedste for at holde tingene fair, objektivt og afbalanceret for at hjælpe dig med at tage det bedste valg for dig selv.

  Copyright © Systweak Software, 1999-2023 Alle rettigheder forbeholdt.