Ultravpn Review: Sikker og pålidelig med forbedret privatliv

Contents

Et lille netværk af servere kan føre til overfyldning, når et stort antal brugere er logget ind . Alternativt sikrer et højere serverantal stabil forbindelse og uafbrudt streaming. Ultravpn har mere end 830 servere beliggende på tværs af 125 lokationer, hvoraf 34 er i Nordamerika, 43 i Europa, 26 i Asien, tre i Afrika, otte i Sydamerika og kun to i Oceanien. Andre VPN -tjenesteudbydere, såsom Nordvpn, ExpressVPN og Surfshark, tilbyder et markant højere antal servere end Ultravpn.

Ultravpn Review: Er det sikkert og godt at bruge?

Pango Group repræsenterer et af de største cybersikkerhedsfirmaer i USA. Denne gruppe ejer tjenester som Hotspot Shield, BetterNet, VPN 360 og Ultravpn. Den sidste er især interessant, og det vil være stjernen i dagens artikel. I vores Ultravpn -anmeldelse brugte vi en hel del tid på at teste den ud.

Først er det en spændende service, fordi det ikke er særlig populært. Men når du dykker dybere og tester ultravpn, kan du faktisk bemærke den stærke indflydelse fra hotspot -skjold, som skulle være Pangos flagskib VPN.

Desværre er ultravpn alt andet end et flagskib, og på trods af at det ser næsten nøjagtigt ud som hotspot -skjold, er det ikke på samme niveau. Selvom vi under vores Hotspot Shield -gennemgang også konkluderede, at denne udbyder alvorligt mangler privatlivets fred og sikkerhed.

Men hvis du fastgør for en tjeneste som Ultravpn, og du tror, ​​det vil tilfredsstille dine behov, er det altid dejligt at læse en fantastisk anmeldelse først.

Og er der et bedre sted end 01net.com for at gøre det? Mest sandsynligt ikke. Lad os gå dybere ned i vores anmeldelse og finde ud af, hvad vi synes om Ultravpn.

De 3 bedste alternativer til ultravpn:

3000 servere

94 dækkede lande

30 dage Money-Back-garanti

5 samtidige forbindelser

Månedlig pris
Vores mening: En af de bedste VPN derude!
Brugervenlighed
Kunde support
Værdi for pengene

8100 servere

91 dækkede lande

45 dage Money-Back-garanti

7 samtidige forbindelser

Månedlig pris
Vores mening: Streng no-log-politik, billigste VPN-service
Brugervenlighed
Kunde support
Værdi for pengene

5400 servere

59 dækkede lande

30 dage Money-Back-garanti

6 samtidige forbindelser

Månedlig pris
Vores mening: Fremragende valg til privatlivets fred og anonymitet
Brugervenlighed
Kunde support
Værdi for pengene

Ultravpn brugeroplevelse og enhedsstøtte

Under denne Ultravpn -anmeldelse laver vi en masse paralleller til hotspot -skjold på grund af tilsyneladende ligheder. Lad os starte med brugeroplevelsen og enhedsstøtte. Ser du, Ultravpn ser identisk ud med hotspot -skjold – næsten – med et andet farveskema.

Men hvis du undersøger dens enhedsstøtte, er det meget anderledes. Mens HotSpot Shield fungerer selv på routere og Fire TV -stick, tilbyder Ultravpn apps til fire grundlæggende platforme, såsom Windows, iOS, MACOS og Android. Overraskende er Linux VPN -appen ikke på listen!

Lad os ikke glemme, at dette er en premium -service, så det er en bummer at have nulstøtte til Linux. Den gode ting er, at iOS, Android, Windows og MacOS-apps er indfødte, så der kræves ingen tredjepartsapps som OpenVPN til installationsprocessen.

En anden ikke -imponerende ting er antallet af samtidige forbindelser. Ultravpn tilbyder kun 6 af dem, det samme som Nordvpn. Men Nordvpn er et flagskibsprodukt og en meget bedre service generelt. Ultravpn kunne have spillet dette kort og tilbudt meget flere forbindelser pr. Abonnement.

Dette ville tiltrække budgetbegrænsede brugere, der søger beskyttelse for flere enheder, snarere end flammende hurtige hastigheder, streaming eller noget andet.

Desktop og mobile apps

Brugeroplevelsen på alle platforme er identisk, hvilket er nøjagtigt, hvordan vi kan lide det. Skærmbillede nedenfor viser dig, hvordan ultravpn ser ud. Hvis du allerede har en god hukommelse, eller du har brugt hotspot -skjold.

Ultravpn Windows

Hjemskærmen huser en stor forbindelsesknap, men i stedet for det blå farveskema er appen gul-orange-rød, hvilket får den til at se lidt mere levende ud. For at åbne serverlisten skal du klikke på landet nedenunder, hvor den samme serverliste fra Hotspot Shield åbner.

Selvfølgelig finder du masser af placeringer i USA og lidt færre placeringer andre steder. For at åbne menuen Indstillinger skal du klikke på gearikonet ovenfor, hvor du finder alle funktioner, der er anført i et enkelt vindue. Det er fordi det ikke har mange funktioner til at begynde med.

Fordele og ulemper ved en VPN som Ultravpn vil blive diskuteret senere i denne anmeldelse, men lad os bare sige, at Windows -appen er den bedste. Det tilbyder alle de funktioner, som VPN har, inklusive en dræbskontakt, 3 sikre protokoller og split tunneling.

Vi testede også Ultravpn på iOS og Android. Disse apps er lidt begrænset. Android -appen har kun en protokol – Catapult Hydra og overraskende, Killskontakten er ikke der! IOS -appen har for eksempel IKEV2 -protokollen og endda split tunneling og en dræbskontakt.

Ultravpn Mobile App

MacOS -appen ligner den på Windows. Det tilbyder stort set de samme funktioner med undladelse af OpenVPN, da iOS/macOS ikke kan bruge denne protokol. Bortset fra det er apps gjort godt, de er lette at navigere og har den premium -fornemmelse.

I det mindste er brugeroplevelsen noget, som Hotspot Shield og alle Pangos VPN’er har mestret – godt stykke arbejde.

TV -apps

Okay, så hvis du har et stort, grimt smart tv i dit hjem, vil du have beskyttelsen af ​​en VPN på det. Desuden vil ingen have deres ISP -spion på deres aktiviteter og vide, hvornår de ser voksne indhold. Vi bliver nødt til at skuffe dig.

I denne Ultravpn -anmeldelse for 2023 blev vi ubehageligt overrasket over at finde ud af, at udbyderen ikke har nogen tv -apps! Hvis du for eksempel bruger Samsung Smart TV, er der ingen måde at bruge denne VPN på. Da den har en Android -app, er det kun Android Smart TV’er, der er berettiget.

I dette tilfælde kan du downloade appen fra Google Play og bruge den på tv’et uden problemer. Det ser det samme ud som på din telefon, men i vandret tilstand, med de samme irriterende begrænsninger. Med sin oprindelige Android -app kan den også fungere på NVIDIA Shield TV.

Men hvis du tænker på at bruge det på Apple TV eller Amazon Fire TV Stick, er du i et koldt brusebad. I modsætning til sin bror, Hotspot Shield, er Ultravpn overhovedet ikke så “ultra”.

Gaming -apps

Spillere og dem, der finder sig selv, der ikke vil være for begejstrede for Ultravpn. Nemlig har det ingen støtte til spilkonsoller som Xbox og PlayStation. Ikke at disse platforme understøtter VPN -installationer, men uanset hvad kan det ikke oprette forbindelse til en konsol af en enkel grund.

Det har ingen router support!

Hvad angår spil på din pc, tablet, bærbar computer eller mobiltelefon, kan det selvfølgelig gøres. Du kan installere Ultravpn, oprette forbindelse til en af ​​dens servere og nyde spil som en galning. Omend, hvis du leder efter en ordentlig VPN til at spille spil online, anbefaler vi stærkt ExpressVPN.

Det er ikke kun måde hurtigere, men understøtter også routerinstallationer, og gennem dem, spilkonsoller fra Xbox, Sony og Nintendo.

Router support

Som nævnt i vores Ultravpn -anmeldelse understøtter det ikke routere, hvilket er en enorm skuffelse. Selv hotspot -skjold, i alle sine loggings- og privatlivsproblemer, giver dig mulighed for at installere det på din router, kom nu! Ultravpn nævner ikke denne enhed, selv en gang på stedet.

Det er som routere ikke eksisterer, og folk installerer ikke VPN’er på dem. Der er en fænomenal ting om ultravpn i denne del af testen – du kan altid få en anden VPN. Expressvpn er igen vores #1 router VPN, fordi det fungerer fejlfrit.

Støtter stort set alle routerfirmware og producenter, har ExpressVPN dybdegående guider til opsætning af VPN på en router. Dette giver dig mulighed for hurtigt at installere det og beskytte ikke-konventionelle enheder som Apple TV, spilkonsoller og mange andre.

Er ultravpn sikker og sikker? Alle undersøgte sikkerhedsfunktioner!

Ultravpn har meget at vise, når man taler om dens sikkerhedsfunktioner. Selvom det ikke er så funktionsrige som hotspot-skjold, tilbyder det et godt antal af dem, der er værd at nævne.

AES-256 kryptering

At være en premium VPN, vil ultravpn naturligvis ikke give dig noget kryptering på lavt niveau. I stedet for i denne ultravpn anmeldelse taler vi om 256-bit kryptering brugt af mange kvalitetsudbydere. I øjeblikket er det det højeste niveau af kryptering, du kan få i enhver VPN.

Ikke kun det, men den samme kryptering bruges af regeringer og militær til at beskytte deres fortrolige data. Dette gør det utroligt sikkert og sikkert, således at forhindre din internetudbyder i at spore dine data eller hackere i at få adgang til dine personlige oplysninger.

Automatisk dræbskontakt med IP -lækageforebyggelse

I VPN’er er det ikke nok at have kryptering på bankkvalitet. Hvis du mister forbindelsen til en server, er en dræbskontakt her for at redde dagen. Denne funktion stopper al trafik i tilfælde af afbrydelse og forhindrer, at din IP -adresse lækker til det offentlige øje.

Ultravpn sikkerhedsfunktioner

At dømme efter vores omfattende test af ultravpn fungerer dræbskontakten godt. Vi havde to store afbrydelser, hvor det reagerede med det samme og lukkede internettet. IP -lækageforebyggelse er dog en separat funktion, og du kan aktivere eller deaktivere den.

Selvfølgelig anbefaler vi at gøre det muligt for det at sikre dig, at du altid er sikker og sikker. Dette er afgørende, når du går på det mørke web med en VPN, hvor du skal forblive anonym. Det er også godt at nævne, at Ultravpn har DNS -lækagebeskyttelse, så det har du dækket selv i denne henseende.

Opdel tunneling

Split Tunneling er en funktion, vi sjældent bruger, men at sige, at det er nytteløst, ville være tåbeligt. Det lader dig omgå eller rute via VPN -apps og websteder, du ønsker. For eksempel, når du bruger en bank- eller shopping -app, vil du beholde din rigtige IP og split tunneling giver dig mulighed for kun at gøre det for den app.

Ultravpn indså denne funktion godt, da den er meget praktisk. Ikke kun det giver dig mulighed for at arbejde med apps, men også med websteder, som altid er velkommen. Du kan derfor bypass eller rute via VPN, selv bestemte websteder som Facebook, YouTube, Twitter eller enhver anden.

Hydra VPN -protokol

Pango Group VPN’er er kendt for En proprietær VPN -protokol kaldet Hydra. Dets fulde navn er faktisk katapult hydra, for de uinformerede. Vi har set mange tjenester bruge denne meget protokol, endda Kaspersky VPN, som vi gennemgik for ikke længe siden.

Hydra er uden tvivl temmelig populær, og det lover fremragende hastigheder med upåklagelig sikkerhed. Interessant nok er andre protokoller også her, såsom IKEV2 og Wireguard. Ultravpn betragter hydra den hurtigste og “bankniveau” sikker, mens Wireguard er en “stærk balance mellem hastighed og sikkerhed.”

Vi ville ændre dette lidt og sige, at Wireguard er bedre. Desuden er det en open source, letvægtsprotokol, der bruges af ligesom Surfshark, Cyberghost og endda Nordvpn, i den forbedrede form kaldet Nordlynx. Mens Hydra slet ikke er dårlig, har det ingen officielle tredjepartsrevisioner.

Som sådan kan ingen hævde med sikkerhed, at Hydra virkelig er så god eller unik.

Mørk webscanning

I menuen ved siden af ​​indstillinger finder du to yderligere værktøjer, som du kan installere gratis. Den ene er mørk webscanning, der ligner den mørke webmonitor i Nordvpn. Det kontrollerer, om dine e -mail- eller kontoadgangskoder udsættes på det mørke web.

Ultravpn Dark Web Scan

Denne funktion er gratis og meget enkel at bruge. Vælg blot denne funktion, og Ultravpn udfører automatisk en scanning. I denne ultravpn anmeldelse og test viste det os, at alt er godt, og at jeg ikke har nogen e -mail og adgangskoder på det mørke web.

Men da jeg testede den samme funktion i Nordvpn, viste det to potentielle lækager, som jeg straks fik. Det skulle fortælle dig, hvor effektiv denne mørke webscanning er – ikke meget.

Malware & phishing beskyttelse

Sidst men ikke mindst skal vi nævne malware og phishing -beskyttelse i vores gennemgang af Ultravpn for 2023. Denne funktion er ikke direkte tilgængelig i appen. På webstedet siger udbyderen imidlertid klart, at den har indbygget beskyttelse, der skulle fungere i baggrunden.

For at være ærlige brugte vi Ultravpn i flere dage uden at bemærke noget, der arbejdede i baggrunden, blokerede ondsindede steder eller gjorde noget overhovedet. Når det er sagt, vil vi ikke tale for meget om denne funktion, som for vores testere, det fungerede åbenbart ikke som det skulle.

IP og DNS -lækage -test

Med alle de sikkerhedsfunktioner, som Ultravpn tilbyder, er det meget usandsynligt, at du vil opleve nogen DNS eller IP -lækager. For at sikre, at det ikke var tilfældet for os, besluttede vi at udføre et par test. Vi tilsluttede os til en server i USA her, som gav os en IP fra Amerika.

Derefter kontrollerede vi to websteder, som vi synes er de bedste til IP/DNS -lækagekontrol. Det første sted er iPleak.net, lavet af airvpn, og i skærmbillede nedenfor, Du kan se, at det ikke viser nogen lækager, Da vores originale IP -adresse er fuldt skjult.

Ultravpn ip lækage 1

Dernæst gik vi til BrowserLeaks.com og webstedet viste de samme fremragende resultater. Ultravpn erstattede vores IP -adresse med den amerikanske, der ikke viste nogen lækager, der kunne kompromittere vores privatliv.

Ultravpn ip læk 2

Indtil videre, så godt, men lad os se, hvor godt det tager sig af dit privatliv.

Har det en politik uden logging?

VPN’er fra den berygtede Pango -gruppe er ikke nøjagtigt kendt for deres privatlivspraksis. Vores nylige BetterNet VPN -analyse viste den samme logningspraksis som hotspot -skjold. Disse logningspraksis er som sagt ikke den mest attraktive.

Lad os starte med jurisdiktion. De to udbydere ovenfor er baseret i USA. Desværre er ultravpn den samme. USA er en meget dårlig jurisdiktion for privatlivets fred, da det er et stiftende medlem af den velkendte 5 Eyes Alliance, som Snowden opdagede for længe siden.

I denne Ultravpn -anmeldelse er det vigtigt at påpege dette, fordi 5 øjne lande bruger ISP -overvågning til at spore dig online, indsamle dine browseraktiviteter og personlige data og dele det med hinanden. 5 øjne lande inkluderer ikke kun USA, men også Storbritannien, Australien, New Zealand og Canada.

VPN’er med base i USA behøver ikke at være nødvendigvis dårlige. Privat internetadgang er et fremragende eksempel på det. Vi kan dog ikke sige, at vi er imponeret over Ultravpn ..

Hvilke oplysninger gemmes (og er ikke) gemt?

Mens Ultravpn hævder at have en politik uden logging, tror vi, det er ikke tilfældet. Ser du, da vi først installerede appen på Windows PC, vi bruger til test, åbnede den med denne meddelelse:

Ultravpn log

Nemlig siger det, at dit privatliv kommer først og hævder at gemme en “minimal mængde data for at tilbyde dig en hurtig og pålidelig VPN -service.”Udbyderen siger helt klart, at den ikke gemmer logfiler over dine online aktiviteter, hvilket skal gøre det umuligt at knytte din IP til nogen af ​​dem.

Det er dog den sidste besked fra dette vindue. Udbyderen gemmer en hel del information, hvis du spørger os. De logger din OS -version, hardware -model og endda IP-adresse At “optimere deres netværksforbindelse til dig.”

Påstås er IP kun gemt, mens du bruger VPN, og den er slettet, når du afbryder forbindelsen. Stadig, hvis tjenesten bliver kompromitteret af en hacker, mens du er forbundet, skal du bede til Gud om, at din IP ikke kommer i de forkerte hænder. Ultravpn gemmer også aggregeret anonyme webstedsaktivitetsdata.

Dette skal heldigvis kun gøre med sit websted, så det er intet at bekymre sig om. Og så er der betalingsdata, som er obligatorisk for, at tjenesten fungerer. I fortrolighedspolitikken på sit websted fandt vi et par flere bit af oplysninger, som servicebutikkerne på sine servere.

En af dem er den VPN -placering, du bruger, og fra hvilket land du forbinder. Den gode nyhed er, at den ikke har en gratis plan, så den vil ikke sælge eller videregive dine oplysninger til tredjepart. Dette er dog stadig langt fra en politik uden logs.

Se på ExpressVpn eller Nordvpn. Disse udbydere gemmer virkelig ingen logfiler, og de har 3 tredjeparts sikkerhedsrevisioner. Ultravpn har ingen revisioner, så vi kan ikke tage dens ord meget alvorligt.

Ultravpn til streaming: Populære platforme testet

Når vi tænker på sit dårlige privatliv, vil vi ikke anbefale denne VPN i sidste ende. Men hvis du ikke er interesseret i det, kan du måske sætte dine øjne på streaming. Nå, den gode nyhed er, at i denne ultravpn anmeldelse for 2023, Vi blev glædeligt overrasket over den præstation, vi fik.

Udbyderen kan faktisk faktisk fjerne blokering af en solid del af streamingtjenester, vi testede. Vi vil ikke nævne nogen navne eller give skærmbilleder på grund af copyright -problemer, der kan opstå. Men hvis vi siger, at det fjernede det amerikanske katalog over en populær platform, er vi sikre på, at du kan gætte, hvilken.

Under vores test og evaluering lykkedes det os at fjerne blokering af flere britiske tv -kanaler med endda nogle canadiske og japanske kanaler kastet ind. Ultravpn har avancerede protokoller som Wireguard og Hydra, hvilket er grunden til, at det fungerer så godt til dette formål.

Husk Hotspot Shield? Det viste også solide resultater i denne afdeling! Streaming med ultravpn var en solid oplevelse. Streamingskvaliteten er anstændig, og hvis du bruger en server ikke så langt fra dig, vil 4K streaming også være smøragtig glat.

For at være 100% ærlige forventede vi, at det ville være meget værre i denne del af anmeldelsen. Men hey, vi hader at være bærere af dårlige nyheder, og ultravpn er ikke dårligt, i det mindste ikke til streaming.

Hastighedstest: Her er hvor hurtigt ultravpn virkelig er

Streaming og hastigheder går den ene med den anden. Hvis VPN er langsom, vil streaming være langsom og ufravigelig. Hvis det er hurtigt, er det det modsatte. Men hastigheder spiller en meget større rolle i spil, torrenting og browsing, og det er grunden til, at VPN’er for Chrome for eksempel skal være meget hurtig.

Uanset hvad er vores hastighedstestprocedure altid den samme. Vi var placeret i Europa i skrivende stund, og vi testede Ultravpn ved hjælp af flere serverplaceringer. De inkluderer Storbritannien, USA, Australien og Japan.

Det er værd at bemærke, at vi udførte vores test 3 gange om dagen i 3 dage ved hjælp af indstillingen “Auto” til protokollen. På denne måde sikrede vi, at appen optimerer vores forbindelse automatisk og efterligner den måde, de fleste bruger VPN’er på – uden særlige justeringer.

Indfødte hastigheder

Skærmbillede ovenfor viser vores oprindelige hastigheder uden at bruge en VPN. Og nu, lad os kontrollere, hvor hurtigt ultravpn er i 2023. Her er hastighedstestresultaterne:

Ultravpn UK Speed

Ultravpn amerikansk hastighed

Ultravpn Australia Speed

Ultravpn Japan Speed

Resultaterne er ikke så dårlige, som du kan se. Ultravpn viste anstændig ydelse, når du brugte den britiske server, men hvis du bruger den amerikanske server i Europa, vil den også være mere end anstændig. Latensen er ikke så stor, selvom den på grund af afstanden er lidt mere intensiveret.

Australske og japanske servere viste som forventet værre ydeevne. Dens hastigheder vil ikke sprænge dig væk i dette tilfælde, og det kan ses, at en udbyder som ExpressVPN er hurtigere i dette tilfælde. Alle VPN’er kan være hurtige, når du bruger nærliggende servere eller dem, der er optimeret til hastigheder.

Amerikanske servere er normalt optimeret til det, da de fleste bruger dem. Men det er de langdistanseservere, der adskiller sig godt fra fremragende VPN’er. Således, hvis du har brug for langdistancepræstation, er ExpressVPN generelt et bedre valg.

Åh, og vi vil foregive, at vi ikke så disse grusomme uploadhastigheder … ugh!

Er ultravpn god til spil?

Under vores gennemgang for 2023 havde vi ingen problemer med at spille spil med Ultravpn. Selvfølgelig kunne vi ikke bruge det på vores PlayStation 5, men i det mindste var pc og mobil spil behagelig. Vi brugte normalt en server et eller andet sted i Europa og havde gode resultater med hensyn til latenstid og lydhørhed.

Indrømmet, du får en bedre oplevelse med ExpressVpn, men Ultravpn er langt fra at være en slouch. Vi spillede Cod Warzone, Fortnite, Apex Legends og et par flere spil uden problemer. Selvom forsinkelsen fra tid til anden var til stede i mere intensive kampe.

Da vi også bruger Xbox Cloud Gaming, testede vi det på denne platform. Cloud Gaming -oplevelsen er endnu ikke meget poleret til at begynde med, så Ultravpn viste ikke imponerende præstation. Dette er endnu mere mærkbart på langdistanceservere, hvor inputforsinkelsen simpelthen er uudholdelig.

Generelt er spilpræstationen fantastisk, hvis du bruger servere i nærheden. At gå i udlandet vil øge forsinkelsen og producere en ufravigelig oplevelse, især med hurtige titler, der kræver ekstremt hurtige forbindelseshastigheder og ingen forsinkelse.

Kan jeg bruge ultravpn til p2p og torrenting?

En premium VPN som denne vil tillade torrenting, og det burde ikke være et problem. Vi testede ultravpn mange gange ved hjælp af masser af servere og serverplaceringer, og alle arbejdede alle sammen. Til torrenting anbefaler vi at bruge en nærliggende server til at maksimere dine hastigheder.

Men i denne Ultravpn -anmeldelse brugte vi også et par af os servere, og for at være retfærdige bemærkede vi ikke store hastighedsreduktioner. Den gode ting er, at du ikke behøver at finpusse noget for at starte torrenting. Du skal blot oprette forbindelse til en server og nyde.

Ultravpn P2P

Udbyderen har ingen dedikerede servere, da alle af dem er P2P-venlige. For os ligger spørgsmålet i den manglende privatliv, som Ultravpn har. Ser du, når vi har i tankerne om sin påtrængende skovhugst, er vi ikke sikre på, om det er meget smart at downloade torrents med denne udbyder.

Det gemmer ikke dine online aktiviteter i sig selv, men husk det, det gemmer din IP, så længe forbindelsen varer. Af den grund ville du have det bedre med en sikrere VPN som ExpressVPN eller Cyberghost, som begge plejer en sand politik uden logs.

Fungerer det i Kina og andre censurerede lande?

Kina har givet VPN’er en hård tid, især i 2023. Den store firewall censurer og blokerer næsten 10.000 steder, men blandt dem finder du mange VPN’er. Folk rapporterer, at Astrill VPN arbejder i Kina, hvilket er imponerende for en udbyder, der ikke er så populær over hele verden.

Vores kinesiske venner testede ultravpn kun for at komme skuffet ud. Udbyderen har ikke tilsløring og protokoller som Hydra og Wireguard gør ikke noget godt imod stærk censur og firewalls som den i Kina.

Mens udbyderen tilbyder IKEV2 som et alternativ, gjorde selv denne protokol intet for at hjælpe os med at omgå den store firewall. Ultravpn er ikke god nok til dette formål, og fordi Kina forbedrede sin firewall endnu mere, er det meget usandsynligt, at det fungerer i den nærmeste fremtid.

Servere og serverplaceringer

Først ligner serverlisten over ultravpn meget hotspot -skjold. Men hvis du tjekker serverne på webstedet, ser du, at deres nummer er markant reduceret. Mens Hotspot Shield har 1.800 servere i 80 lande, Ultravpn har 830+ servere på 125 lokationer.

Ultravpn -servere

Antallet af placeringer er, mere eller mindre, identisk, men det er klart, at du får 1.000 servere mindre end i hotspot -skjold. Stadigvis skimpn Ultravpn ikke på serverfordelingen, da du finder masser af gode placeringer at vælge fra – selv disse “upopulære.”

Selvfølgelig er de fleste af serverne i USA, Canada og Storbritannien, men mange europæiske lande er også på listen. For eksempel har det VPN -servere i Italien i 3 byer. Der er også servere i sydamerikanske lande, plus lande som Vietnam, UAE og Hong Kong.

Vi kan også godt lide at det har servere i Indien, selvom vi taler om virtuelle servere via Singapore. Stadig vil disse servere være gode til at få adgang til Hotstar eller Voot. Vi kan ikke klage for meget, når det kommer til serverflåden, undtagen for et lille antal servere.

ExpressVPN og Cyberghost tilbyder henholdsvis 3.000+ og 9.100+ af dem. På den lysere side er disse bare-metal, RAM-kun servere med 10 Gbps ydelse. Det skulle sikre en god nok oplevelse til at gennemse, streaming og torrenting, som bekræftet i denne Ultravpn -evaluering.

Kundesupport: Sådan kontakter man Ultravpn for at få hjælp?

Kundesupport af Ultravpn er stjernernes. Der er ikke meget at diskutere her, da udbyderen har alt hvad du har brug for for at få hjælp hurtigt og effektivt. 24/7 live chat support er dit vigtigste kontaktmiddel, men hvis du er genert for at chatte, kan du indsende en anmodning og vente på et svar.

Ultravpn giver dig også mulighed for at kontakte det direkte via e -mail, som dybest set er det samme. Supportsektionen på webstedet har mange nyttige informationsbits, skønt udbyderen i denne forbindelse kunne have gjort det lidt bedre, da nogle guider er ubrugelige.

For eksempel har det en guide til, hvordan man tager et skærmbillede, som er meningsløst for en VPN -service. På den anden side er der masser af vejledninger til alle understøttede platforme-noget vi værdsætter. Den samlede kundesupportoplevelse er ikke noget spændende.

Vi fandt ExpressVpn og Nordvpn meget bedre i denne henseende. Men hvis du ikke har problemer med Ultravpn, vil du sandsynligvis ikke kontakte supportteamet, så det betyder ikke noget for meget.

Ultravpn prisfastsættelse: er det overkommelig?

I modsætning til hotspot -skjold, der repræsenterer en dårlig mulighed, men alligevel koster en formue, er ultravpn beskeden. Det kan let kaldes hotspot Shield Lite på grund af åbenlyse ligheder og en meget lavere pris. Faktisk er dens priser meget overkommelige, se:

Ultravpn prisfastsættelse

Den månedlige plan til $ 7.99 om måneden er overraskende overkommelig, da mange månedlige VPN’er har en tendens til at koste op til $ 14, hvorfor mange brugere undgår dem. Ved at gå videre har vi den årlige plan på kun $ 2.99 om måneden eller $ 35.88 for det første år, hvilket er utroligt billigt!

Men det er ikke alt, da Ultravpn har en anden ess – En 2-årig plan på kun $ 1.99 om måneden eller $ 47.76 i de første 2 år. Husk, at priserne kan ændre sig afhængigt af den tid, du læser denne anmeldelse. Selv hvis de ændrer sig, ville Ultravpn sandsynligvis stadig være overkommelig.

Du finder ikke mange VPN’er til denne pris, især når du taler om den årlige plan. Imidlertid ligner den 2-årige planpris cyberghost eller surfshark. Alligevel er begge disse udbydere langt bedre end ultravpn, så det er svært at anbefale sidstnævnte til fordel for dem.

ExpressVPN er allerede meget dyrere, og det er også Nordvpn, så disse to er ikke de mest passende alternativer. Selvom du har flere penge at bruge, er ExpressVpn altid valget nr. 1. Faktisk med den pris, som Ultravpn har, har vi en tilståelse at gøre.

Ultravpn er et bedre valg end hotspot -skjold! Denne VPN har en 1-årig plan til $ 8 om måneden, mens Ultravpn koster kun $ 2.99 om måneden. Selv den månedlige plan til $ 12.99 er dyrere end Ultravpns månedlige plan, og ærligt talt er hotspot -skjold ikke så bedre.

Tilgængelige betalingsmetoder

Med hensyn til betalingsmetoder får du ikke krypto, hvilket er lidt af en skam. Kreditkort og PayPal er dog der, så du har i det mindste en slags valg. Priserne har ikke værditilvækstafgifter, der er knyttet til dem, så du betaler det, du ser på skærmen, uanset betalingsmetoden.

Sådan får du refusion fra Ultravpn?

Ultravpn har en 30-dages ubetinget pengene-tilbage-garanti for at gå med alle planer. Det er let at få refusion ved at kontakte supportteamet gennem live chat. Bare åbn widgeten, informer supportteamet om din beslutning, og det giver dig en refusion samme dag.

Selv den månedlige plan er underlagt denne refusionspolitik, så hvis du vil teste den, er det godt at vælge dette abonnement. Senere, hvis du kan lide det, kan du altid opgradere til en længere plan.

Hvad vi ikke kan lide ved Ultravpn?

At dømme efter vores ultravpn anmeldelse indtil videre synes vi, det er godt at fremhæve de ting, vi ikke kan lide ved det. Den første er gennemsnitlig enhedsstøtte, som helt sikkert lår denne VPN. Har ingen app til Linux og tilbyder kun 6 samtidige forbindelser, er denne udbyder ikke imponerende fra starten.

En anden ting at nævne er, at det ikke fungerer med routere, og det har alvorlige privatlivsproblemer. Med en privatlivspolitik, der tilskynder til påtrængende skovhugst, forbliver Ultravpn den samme som Hotspot Shield, BetterNet og andre VPN’er fra Pango Group.

I denne Ultravpn -anmeldelse kunne vi heller ikke lide dens serverflåde, som bare er for lille med 800 servere.

Plus, da det har privatlivsproblemer, anbefales torrenting ikke, og det faktum, at det ikke fungerer i Kina, sætter det på et dårligt sted at omgå censur.

Hvordan vurderer andre mennesker ultravpn?

Før vi indpakker denne anmeldelse, lad os se, hvad andre mennesker har at sige om Ultravpn.

Start med TrustPilot har udbyderen 4.0 stjerner ud af 5, hvilket er et solidt resultat for en upopulær VPN.

Ultravpn TrustPilot

Mens det har mange 5-stjernede anmeldelser, er en god del af dem også med en enkelt stjerne. Folk roser normalt anstændig kundeservice, solide hastigheder og forbindelsesstabilitet. Nogle brugere klager over disse ting på den anden side, og de nævner nogle fejl, der fra tid til anden plager appen.

Ultravpn Apple Store

Med 4.5 stjerner på Apple Store -webstedet, Ultravpn ser ud som om det gør et godt stykke arbejde. Interessant nok er mange anmeldelser fyldt med klager over dens tilslutning og dræning af batteri for meget, men de er stadig markeret med 4 eller 5 stjerner. Vi er ikke sikre på, om disse er betalte anmeldelser, men noget er ikke rigtigt.

Ultravpn Google Play

Endelig har vi Google Play -anmeldelser med et gennemsnit på 3.7 ud af 5 stjerner. Brugere er generelt tilfredse med tjenesten, der nævner god ydelse og fjernelse af kapaciteter. Nogle af dem klager over, at appen tænder tilfældigt og bestemte indstillinger, der ikke fungerer korrekt.

Under alle. Vi fandt deres svar på Google Play, Apple Store og endda Trustpilot.

Konklusion: Middelmådighed på det fineste

I slutningen af ​​dagen er Ultravpn upopulær af en grund. Selvom det ikke er en grusom eller dårlig VPN på nogen måde, er det simpelthen ikke på niveau med vores høje forventninger. Med dårlig enhedsstøtte, manglen på tilsløring, bekymringer om privatlivets fred og gennemsnitlig ydeevne, vil det ikke sprænge dig væk.

Når man sammenligner det med Hotspot Shield, er Ultravpn en bedre udbyder for pengene. I det mindste er det ikke åbenlyst som hotspot -skjold og beder dig ikke om at betale en stor pris for en gennemsnitlig service. I stedet for denne gennemsnitlige VPN betaler du en gennemsnitlig, endda billig pris, hvilket lyder rimeligt.

I vores Ultravpn -gennemgang kunne vi godt lide dens streamingfunktioner, solide hastigheder og avanceret sikkerhedsprotokol. Omend som helhed er dette ikke en “pakke”, vi vil anbefale. De bedst egnede, meget bedre alternativer inkluderer Cyberghost og Surfshark.

De tilbyder begge 2-årige planer i nærheden af ​​$ 2 om måneden, hvilket gør dem på niveau med Ultravpn med hensyn til prisfastsættelse. Cyberghost går endda et skridt videre og har en 45-dages pengene-tilbage-garanti for alle langsigtede planer. Derfor er det vores go-to-mulighed i dette tilfælde.

Hvis du ikke har noget imod at betale mere, vil vi anbefale at gå til ExpressVPN, da det ikke har nogen ulemper og tilbyder de hurtigste hastigheder. På den ene eller anden måde, Ultravpn er ikke værd at få På grund af påtrængende logning og den amerikanske jurisdiktion, der viste sig at være skadelig for mange VPN’er.

Ultravpn Review: Sikker og pålidelig med forbedret privatliv

Et virtuelt privat netværk (VPN) tilbyder en række fordele, herunder sikker og anonym browsing, omgås geo-begrænsninger og internetcensur, beskyttelse af personlige oplysninger og sikker fildeling.

Ultravpn er en mulighed, der tilbyder sikre og omfattende funktioner til sikker og privat browsing. Mærket ejes af Pango Group, et cybersikkerhedsfirma, der også leverer sikkerhedstjenester og forbrugeridentitetsbeskyttelse.

Som mange af sine konkurrenter bruger Ultravpn robuste krypteringsprotokoller til at beskytte din internettrafik. Det skjuler også dine online aktiviteter fra offentlige agenturer, internetudbydere og folk, der måske ønsker at spore din online opførsel. Vores analytikere har brugt timer på at sammenligne og teste ULTRAVPNs nøglefunktioner, såsom sikkerhed, privatliv, kompatibilitet og hastighed, for at beslutte, hvor nyttige fordelene er for VPN -brugere.

60-sekunders gennemgang

Ultravpn tilbyder fleksible prisplaner, der overvejer forskellige forbrugsplanforudsætninger. Abonnementsmuligheder er konkurrencedygtige med gode funktioner og fordele. Brugere tilbydes tre abonnementsmuligheder, herunder månedlige, årlige og flerårige planer. Uanset hvilken plan du vælger, tilbyder udbyderen konkurrencedygtige priser.

Ultravpn skinner med hensyn til ydeevne med et stort antal verdensomspændende servere i forskellige lande. Dets servernetværk inkluderer 830+ servere på over 125 lokationer. Det er tilgængeligt på flere større platforme, herunder Windows, Mac, iOS og Android.

For folk, der er sikkerhedsbevidst, bruger Ultravpn 256-bit kryptering til databeskyttelse. For privatlivets bevidste brugere har udbyderen en politik uden log. Ultravpn siger, at det ikke indsamler identificerbare oplysninger om dine browsingvaner, men vi har kun sit ord om dette, da Ultravpn endnu ikke er revideret af en tredjepart.

Samlet set er Ultravpn et stærkt valg for brugere, der søger robust sikkerhed, fremragende ydelse og overkommelig pris.

Fremhævede partnere: Denne uges bedste tilbud
Redaktørens valg
Bedste værdi
Surfshark 24
Allrounder
Expressvpn 12 måned
Allrounder
Cyberghost 2

Hvordan vi forsker og vurderer VPN’er

Timer Performance Testing
Kundeanmeldelser læst
Timer med forskning
Konkurrenter sammenlignet
VPN -eksperter konsulterede

Vores korrekturlæsere er forpligtet til at bringe dig de mest nøjagtige og ajourførte oplysninger, så du kan tage en informeret beslutning, når det kommer til at købe en VPN. Vi vil kun anbefale en udbyder efter timers test, omfattende sammenligninger fra head-to-head-funktion og efter at have taget hensyn til verificerede kundeanmeldelser og udtalelser fra brancheksperter.

Vores Ultravpn Review -score blev bestemt af følgende kategorier:

 • Privatliv og ydeevne (30 procent)
 • Funktioner og funktionalitet (30 procent)
 • Omdømme og troværdighed (25 procent)
 • Planer og prisfastsættelse/værdi (10 procent)
 • Kundeoplevelse (5 procent)

Vi undersøger og tester i alt 25 elementer inden for disse kategorier, herunder:

 • Antal og placering af servere
 • Streamingtjeneste tilgængelighed
 • Sikkerhedsfunktioner såsom AES-256
 • Ydelse (upload og downloadhastigheder, latenstid)
 • Værdi for pengene, garantier og kundeservice
 • Uafhængige sikkerhedsrevisioner på serversite

Alle vores VPN-artikler verificeres af vores interne team af faktakontrollere, så du kan være sikker på, at vores indhold er så nøjagtigt og opdateret som muligt.

Læs vores VPN -gennemgangsmetodik for fulde detaljer.

Ultravpn Oversigt

 • Laveste pris: £ 1.65 (US $ 1.99) pr. Måned i to år (24 måneder)
 • Gratis version: Ingen
 • Maksimalt antal tilsluttede enheder: 10
 • Antal servere: 830+
 • Kryptering: AES-256
 • VPN -protokoller: Hydra og Ikev2
 • Ingen-log-politik: Ja
 • Revideret: Ingen
 • Hovedkvarter: Forenede Stater

Fordele og ulemper

Fordele Ulemper
Op til 10 samtidige forbindelser Mangel på Wireguard -protokol
AES-256 Militær-kvalitet kryptering Ikke uafhængigt revideret
Internet Protocol (IP) lækageforebyggelse Langsom forbindelse i nogle regioner
Brugervenlig grænseflade
30-dages refusionspolitik

Hvordan sammenligner ultravpn?

Ultravpn står over for en stærk konkurrence på VPN -markedet. Imidlertid giver højhastighedsydelse, stærk sikkerhedskryptering, omfattende serverdækning og konkurrencedygtig prisfastsættelse det en fordelagtig position på markedet.

Udbyder Månedlig pris Laveste pris Gratis version? Antal servere Maksimalt antal enheder Netflix BBC iPlayer Disney+ Amazon HBO Max Revidere?
Ultravpn £ 6.02/m £ 1.65/m (2 år) Ingen 830+ 10 Ingen
Expressvpn £ 10.41/m £ 5.36/m (1 år) Ingen 3.000+ 5 Ja
Nordvpn Fra £ 10.39/m £ 2.79/m (2 år Ingen 5.500+ 6 Ja
Surfshark £ 10.17/m £ 1.82/m (2 år) Ingen 3.200+ Ubegrænset Ja
Cyberghost £ 10.89/m £ 1.85/m (2 år) Ingen 9.000+ 7 Ja

Bedste alternativ til

Nordvpn er en af ​​de mest betroede VPN-udbydere i verden, der tilbyder top-notch kryptering, utrolige hastigheder og ekstra funktioner til at gøre alle dine online aktiviteter mere sikre.

✓ Fremragende TrustPilot -vurdering
✓ 24/7 kundesupport
✓ AES-256 kryptering

Abonnementsperiode Pris
Månedlige £ 6.02 ($ 7.99) / måned
Et år £ 2.48 ($ 2.99) / måned (£ 29.75/$ 35.88 foran)
To år £ 1.65 ($ 1.99) / måned (£ 39.62/$ 47.76 foran)

Betalingsmuligheder

ULTRAVPN tilbyder forskellige betalingsmuligheder til at håndtere forskellige brugerpræferencer. Det er dog skuffende at se en mangel på alternative betalingsmuligheder, såsom cryptocurrency.

Kredit-/betalingskort: Alle større kredit- og betalingskort kan bruges, såsom MasterCard, Visa, American Express og Discover.

PayPal: Du kan betale via PayPal og give et ekstra lag af sikkerhed og lettelse for brugere, der foretrækker at bruge denne online betalingsplatform.

Ultravpn -funktioner

Ultravpn tilbyder et par andre bemærkelsesværdige funktioner, som Split Tunneling, som giver dig et valg om at vælge hvilket domæne der skal udelukkes fra en VPN -forbindelse (til iOS og Mac). Det tilbyder også en mørk webscanning og en adgangskodeadministratorfunktion, men disse er begrænset – den mørke webscanning kontrollerer kun den e -mail, du brugte til at oprette kontoen.

Servertælling og lande

Et lille netværk af servere kan føre til overfyldning, når et stort antal brugere er logget ind . Alternativt sikrer et højere serverantal stabil forbindelse og uafbrudt streaming. Ultravpn har mere end 830 servere beliggende på tværs af 125 lokationer, hvoraf 34 er i Nordamerika, 43 i Europa, 26 i Asien, tre i Afrika, otte i Sydamerika og kun to i Oceanien. Andre VPN -tjenesteudbydere, såsom Nordvpn, ExpressVPN og Surfshark, tilbyder et markant højere antal servere end Ultravpn.

No-log-politik og hovedkvarter

Ultravpn hævder at have en streng politik uden log; Imidlertid er det i øjeblikket i et gråt område, da virksomheden endnu ikke er blevet uafhængigt revideret. VPN -udbydere med base i USA er forpligtet til at dele deres data med regeringen, og på grund af denne forordning ville ULTRAVPN være nødt til at dele sine brugers data, hvis de kræves af myndighederne. USA er også medlem af alle de store øjne kollektiver (fem, ni og 14), som er international efterretningsdelingsallianser. Det faktum, at en tredjepartsorganisation ikke er blevet revideret, ugyldigt ikke nødvendigvis sin krav uden logpolitik, men vi foretrækker det, hvis den havde.

Kill switch

De fleste VPN -udbydere tilbyder en Kill Switch -funktion, som sikrer, at dine data forbliver sikre og beskyttede, hvis du oplever afbrydelser, mens du bruger VPN. Uden kill switch -funktionen kan enhver afbrydelse sætte en brugers privatliv og data i fare. Ultravpn tilbyder en Kill Switch -funktion, der automatisk kobler din enhed fra internettet i tilfælde af afbrydelser i din forbindelse. Dette hjælper med at holde din IP -adresse anonym og sikrer, at dine data forbliver sikre og beskyttede.

Opdel tunneling

Split Tunneling er en vigtig funktion, som mange VPN -udbydere tilbyder, da den ruter trafik gennem separate tunneler til VPN og åbne netværksforbindelser. Dette forbedrer båndbredde, øger hastigheden og mindsker effektivt eventuelle flaskehalse.

Utilgængeligheden af ​​delt tunneling kan nægte samtidig adgang til lokal og international streaming- og browsing -tjenester. Desuden kan det have negativ indflydelse på dine forbindelseshastigheder, da den store strøm af kontinuerlig dataoverførsel gennem den krypterede tunnel bruger mere båndbredde.

Ultravpn understøtter delt tunneling gennem sine apps.

Kryptering og privatliv

ULTRAVPN tilbyder AES 256 kryptering til sine brugere, som er en næsten uigennemtrængelig symmetrisk krypteringsalgoritme, der bruger en 256-bit nøgle til at konvertere almindelig tekst til en chiffer. AES-256 er en standard krypteringsmodel, der bruges af den amerikanske regering, der tilbyder det højeste niveau af kryptering. Det kapper også de domæner, du besøger online, hvilket giver et ekstra lag af beskyttelse mod datalækager og cyberattacks.

Ultravpn sikrer anonymitet ved at skjule brugernes reelle IP -adresser og blande deres internettrafik med andre brugere. Derudover krypteres trafikken mellem brugerens enhed og VPN -serverne.

Andre funktioner

Ultravpns sikkerhedsfunktioner implementerer alle de nødvendige protokoller for at beskytte sine brugere mod cyberattacks og datalækager på det mørke web.

Mørk webscanning

Dine private oplysninger, såsom dit navn, adresse, e -mail -adresse og kreditkortoplysninger, kan findes og lækkes på det mørke web på grund af dataovertrædelser, cyberattacks eller hacking. Ultravpns Dark Web Scan -funktion underretter dig straks, når alle data, der er relateret til den e -mail, du brugte til oprettelse af kontoen, deles på det mørke web.

Passwatch Password Manager

Et andet nyttigt værktøj, der leveres af Ultravpn, er dets Passwatch Password Manager, der gemmer brugernes login og kontooplysninger sikkert. Udbyderen hævder, at dette værktøj hjælper med at give forbedret beskyttelse til sine brugere mod identitetstyveri, datalækager og cyberattacks.

Ultravpn præstationstestresultater

Brug af en VPN kan bruge en masse båndbredde; Jo mere brugen er, jo mere påvirker det direkte internethastigheden. En hastighedstest er den bedste måde at bestemme internethastigheden efter at have forbundet til en VPN.

Tre hovedkomponenter skal overvejes, når man laver en hastighedstest.

Download hastighed: den hastighed, hvormed data overføres til enheden over internettet. Det måler den hastighed, hvormed du modtager filer, videoer eller andet downloadbart indhold

Upload hastighed: Den hastighed, hvormed data sendes fra din enhed over internettet

Latency (ping): Ping eller latenstid beregner den tid, det tager for en lille datapakke at køre fra din enhed til serveren og tilbage, målt i millisekunder (MS)

Vores eksperter satte Ultravpn på prøve og bestemte dens internethastighed. Først testede vi internethastigheden uden at bruge VPN, hvilket hjalp os med at beregne hastighedsforskellen, når vi bruger VPN.

Download hastighed (MBPS) Upload hastighed (MBPS) Latency (Ping) Procentdel af base downloadhastighed Procentdel af uploadhastighed
Ingen VPN 18.39 1.01 11ms
UK til UK 15.78 0.87 28ms 85.10% 86.10%
UK til os 17.44 0.87 82ms 94.10% 86%
UK til Aus 12.33 0.75 316ms 67% 74.20%

WEBRTC -lækage -test

En WebRTC -lækage -test er en standardiseret test, der udføres for at udlede, hvis en VPN er korrekt maskering af IP -adressen på brugeren eller ej. WEBRTC er en gruppe af teknologier, der etablerer kommunikation mellem webbrowsere uden en mellemserver. Det er nyttigt til video- og stemmekommunikation, da den direkte forbindelse giver hurtigere hastigheder, men det kan efterlade din rigtige IP -adresse udsat for tredjepart.

Ultravpn bestod adskillige WebRTC -lækage -tests med flyvende farver. Under testning kan det vise, at en IP -adresse er lækket, men ingen grund til at bekymre sig; Den pågældende IP -adresse hører til Ultravpns server, der maskerer brugerens rigtige IP -adresse i processen.

Overtrædelser og revisioner

Ultravpn har endnu ikke foretaget en tredjeparts revision af sine tjenester, mens de fleste premium VPN-tjenester er blevet revideret flere gange af tredjepart for at verificere deres annoncerede sikkerheds- og privatlivsprotokoller er ægte.

Der er ingen konkrete beviser for nogen dataovertrædelser, der påvirker ultravpn til dato.

Apps og kompatibilitet

I lighed med de andre velkendte VPN’er er ULTRAVPN tilgængelig på alle større operativsystemer, såsom:

 • Windows og Mac til computere
 • Android og iOS til mobile enheder

Desktop -app

Ultravpn Desktop App Screen Shot

Ultravpns desktop -app er uklart og let at bruge (Ultravpn)

Ultravpn tilbyder en brugervenlig grænseflade på sin desktop-applikation med alle de væsentlige funktioner, der er anført. Det har en klar og fremtrædende mulighed for at skifte VPN til eller fra, en mulighed for at vælge en server og en automatiseret mulighed, hvor den bedst mulige server automatisk vælges. Dette gør applikationen let at forstå, selv for nye brugere. Windows -appen tilbyder funktioner til at forbedre din oplevelse yderligere, såsom IP -lækageforebyggelse, en pålidelig dræbskontakt, feedback til forbindelseskvalitet, split tunneling til tilpasset routing og evnen til at vælge mellem Catapult Hydra og IKEV2 -protokoller.

Mobilapp

Ultravpn Mobile App

Ultravpns mobilapp inkluderer også den smarte placeringsfunktion, der vælger den bedste server til dine behov (Ultravpn)

Den ultravpn mobilapplikation deler ligheder med sin desktop-modstykke, da den også er designet til at være brugervenlig, hvilket muliggør glatte overgange mellem forskellige serverplaceringer.

Ligesom desktopversionen giver mobilappen også bekvemmeligheden ved en smart placeringsfunktion, hvilket gør det nemt for brugerne at vælge den mest passende server til deres behov. Der har været klager over applikationen, der ofte fryser, men dette er for det meste rettet.

Routerkompatibilitet

Routerkompatibilitet er en vigtig funktion for nogle VPN -brugere, da tjenesten altid vil være tændt, uanset om du får adgang til internettet eller ej. Dette vil maksimere din sikkerhed og på samme tid udrydde chancerne for potentiel ondsindet aktivitet.

Desværre understøtter ULTRAVPN ikke routerkonfiguration.

Kunde support

Du kan kontakte Ultravpns kundesupportteam gennem et par forskellige kanaler.

24/7 live chat: For grundlæggende spørgsmål og et hurtigt svar er det bedst at bruge ultravpn live chat -funktion på sin hjemmeside, hvor de fleste af dine spørgsmål vil blive besvaret.

Online formular: Ved hjælp af webformularen kan du indsende detaljer om din forespørgsel sammen med eventuelle relevante skærmbilleder. Du modtager normalt et svar inden for 48 timer.

E -mail: For en mere detaljeret forespørgsel kan du kontakte en Ultravpn -kundepræsentant via e -mail, som de vil svare på inden for 48 timer.

Hvad siger kunderne?

 • TrustPilot: 4.1 ud af fem stjerner
 • Apple App Store: 4.5 ud af fem
 • Google Play: 3.7 ud af fem

Ultravpn har et troværdigt omdømme på TrustPilot og Apple App Store, men dette er ikke tilfældet i Google Play Store. Nogle brugere har rapporteret forskellige problemer med den mobile applikation, da det ofte fryser, hvilket resulterer i nedbrud, og at oprette forbindelse til servere kan tage meget tid. Oven på alt dette udsætter fraværet af en revision ultravpn for beskyldninger. På den lyse side har nogle brugere rapporteret, at sine tjenester er glatte, sikre og hurtige. Mens der er en blandet pose med anmeldelser, opvejer den positive feedback det negative.

”Jeg havde nogle tekniske problemer med at fornye mit Ultravpn -abonnement. Da jeg indså, at jeg ikke selv kunne løse problemet, kontaktede jeg virksomheden via e -mail. Jeg havde en række e -mail -udvekslinger med forskellige personer i deres kundeservice, og [alt] blev ‘lavet rigtigt’. Personalet reagerede i en rimelig tidsramme og ønskede åbenbart, at jeg skulle være tilfreds. I sidste ende er jeg det. Jeg giver [det] fire stjerner udelukkende baseret på behovet for at søge hjælp og være ude af stand til selv at tage sig af tingene.”

 • Robb Lentz, via Trustpilot

“Super let at bruge, meget brugervenlig og bestemt værd at pengene. Forbindelsen var hurtig og stærk. Anbefaler stærkt. Også meget god kundesupport. Tak fra iranske folk med kærlighed.”

”Det fungerer fint, men ser ikke ud til at være opmærksom på indstillinger eller forklare, hvorfor en bestemt indstilling ikke fungerer. [Jeg har] bedømt [det] ned en anden stjerne, fordi det ikke fungerer på min nye telefon og siger ‘forkert adgangskode’, når jeg har verificeret det hver gang på min bærbare computer, prøvet flere forskellige tidspunkter og endda ændrede adgangskoder. Og det er ikke let at få svar på deres app.”

 • Chris M, via Google Play

”Dette giver mig en følelse af sikkerhed, som jeg ikke har oplevet i fortiden, som en alarm på vores hjem. Når vores hjemmealarm er tændt, kan jeg høre en støj om natten og ikke undre mig over, om nogen er kommet ind i vores hjem. Ultravpn tilbyder den samme følelse.”

 • Drawah via Apple App Store

Uafhængig rådgivers dom

Ultravpn gør et anstændigt stykke arbejde med at levere standard sikkerhed og kryptering som mange af dens kolleger. Imidlertid er dets unikke salgsargument dets lave omkostningsabonnementsplaner, som er mere overkommelige end andre avancerede tjenesteudbydere som ExpressVPN, IPVanish og Nordvpn.

Dens AES-256-kryptering, hundreder af servere og yderligere sikkerhedsfunktioner ville gøre det til en ideel mulighed, hvis det ikke havde ulempen med at være placeret i USA. Der er endvidere privatlivets fred på grund af dens politik uden logs, som endnu ikke er revideret.

Generelt giver ULTRAVPN brugerne med standard privatliv og sikkerhed, som du ville forvente af ethvert betalt VPN -abonnement. Dens desktop og mobile apps er brugervenlige, og hvis du har brug for hjælp, kan du stole på dens 24/7 kundeservice.

Score sammenbrud

Omdømme ★★
Privatliv ★★★
Ydeevne og funktioner ★★★★
Planer og prisværdi ★★ ½
Kundeoplevelse ★★★ ½