Bitdefender Total Security Review (2023): 9 fordele og 4 ulemper

Contents

Kan du forestille dig at skrive en adgangskode som AJZXSN & 6AK#XMYK7FC! på din iPhone? Det ville være en katastrofe.

Udtalelser Bitdefender

О этой странице

Ы зареοистрирykkeаи подозрителный трафик, иходий из Вашей сетии. С помdщ. Sl?

Эта страницabet которые наршают уовиånden. Страunde. Эо этоia.

Источникомапросов может сить вредносноærdighede по, подаred м н н и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и edet. ызапросов. Если вы используете общий доступ в Интернет, проблема может быть с компьютером с таким же IP-адресом, как у вас. Обратитес к своiel. Подробнfe.

Проверка по сову может таже поvende з € е ы п п п пember, еи вы водит U iel.

Bitdefender Total Security Review (2023): 9 fordele og 4 ulemper

Bitdefender Total Security Review 2023

Bitdefender Total Security Review: Resumé

Bitdefender er rangeret som nr. 2 ud af 20 antivirus -software.

Bitdefender Total Security er en af ​​de bedste antivirus, du kan købe. Det er smukt designet og tilbyder utroligt avanceret beskyttelse. Oven i det er VPN blevet forbedret dramatisk på al driftssoftware.

Det er ikke perfekt: Forældrekontrollerne har brug for opdatering, og adgangskodeadministratoren er kun Windows Windows. I 2023 bliver en adgangskodeadministrator lidt ubrugelig, hvis du ikke også kan bruge den på din smartphone.

Uden for det er Bitdefender dog stadig vores foretrukne antivirus til Windows. Den deler denne trone med Norton, som har en bedre adgangskodningsadministrator og ubegrænset VPN. Men Bitdefender er mere overkommelig.

Fordele:

 • Fremragende anti-malware: Sammen med Norton og Kaspersky scorer Bitdefender de højeste mærker i anti-malware-testene ved AV-test.
 • Fantastisk VPN: Bitdefender har foretaget betydelige forbedringer af sin VPN. Det er hurtigt, sikkert, no-logs og fungerer med Netflix og Torrents.
 • Komplet beskyttelse på Windows: Anti-malware, adgangskodeadministrator, webbeskyttelse, firewall, VPN, safepay, webcam-beskyttelse og mere.
 • Komplet beskyttelse på Android: Anti-malware, webbeskyttelse, VPN, anti-tyveri, konto for privatliv, applås og mere.
 • Fremragende design på Windows og MacOS: Bitdefender er lige så avanceret som intuitiv at bruge. Og i mørk tilstand ser det super cool ud.
 • Safepay browser: Bitdefender inkluderer en ekstra sikker browser til din online bankvirksomhed med et virtuelt tastatur til beskyttelse mod keyloggers.
 • Ransomware Remediation: Bitdefender kan gendanne filer, som ransomware -angreb har krypteret.
 • Anti-tyveri-værktøjer: På Windows og Android kan du eksternt finde, låse eller slette dataene på dine enheder. Noget Norton ikke tilbyder.
 • Overkommelig: Sammenlignet med de fleste konkurrenter er Bitdefender skarpt prissat, hvilket giver det fremragende værdi for pengene.

Ulemper:

 • Begrænsede funktioner på macOS: Bitdefender tilbyder ikke en firewall eller adgangskodeadministrator på Mac. Vi anbefaler Norton 360 Deluxe på Mac.
 • Adgangskodeadministrator kun til Windows: Ved ikke at støtte Android, iOS og MACOS, bliver adgangskodeadministratoren lidt ubrugelig.
 • Skuffende forældrekontrol: Ikke alle funktioner fungerer, og en intelligent teenager ville let omgå andre.
 • Den ubegrænsede VPN koster ekstra: Bitdefenders VPN er fremragende. Men i modsætning til Norton og McAfee, inkluderer Bitdefender’s ikke sin VPN gratis.

Prisen varierer efter region. Klik på nedenstående link for at se det i dit.

Rangering #2 af 20 ��
Anti-malware
Anti-phishing
Firewall
Adgangskodeadministrator
Ubegrænset VPN
Operativsystemer Windows, MacOS, iOS, Android
Rabat Spar 60% på Bitdefender

Bitdefender Total Security 2023 Fuld anmeldelse

Bitdefender Total Security 2023 er et af de bedste antivirusprogrammer i 2023. Men hvordan sammenlignes det med de andre tungvægte Norton, Kaspersky og McAfee? For at finde ud af det, sætter vi det gennem en række tests. Klik på nedenstående links for at lære mere:

 • Bitdefender til Windows Review
 • Bitdefender til Mac Review
 • Bitdefender til Android Review
 • Bitdefender til iOS -gennemgang
 • Anti-malware-test
 • Adgangskodestyringstest
 • Forældrekontrol test
 • VPN -test
 • Firmaprofil
 • Produktopstilling

Alternativt kan du sammenligne bitdefender -antivirus med den bedste antivirus til macOS, Windows, Android eller iOS. Eller se vores privatlivsfokuserede sammenligninger for at lære om den bedste VPN eller den bedste antivirus med en VPN.

Bitdefender Total Security 2023 Review - Hjem

Billede 1: Bitdefenders instrumentbræt på Android og Windows 10.

Bitdefender Total Security for Windows Review

Key Takeaway: Vi er store fans af Bitdefender Total Security for Windows. Sammen med Norton er det vores favorit. Funktionslisten er intet mindre end imponerende, og dens design er intuitiv nok for enhver bruger. Forældrekontrollerne er skuffende, og adgangskodeadministratoren fungerer godt på Windows, men ikke Android, iOS eller macOS. Men selv når vi redegør for disse ulemper, anbefaler vi stadig stærkt Bitdefender til Windows.

Før du dykker ned i Bitdefenders funktioner på hver driftssoftware, er det vigtigt at vide om Bitdefender Central. Dette er Bitdefenders webapp og det digitale instrumentbræt på dets cybersikkerhedsværktøjer:

 • Her kan du få et overblik over dine beskyttede enheder og køre scanninger, opdateringer og optimeringsværktøjer eksternt.
 • Her kan du få adgang til Antitheft -værktøjerne, så du kan finde din enhed på et kort, se dens seneste IP -adresse, låse den eller tørre dens harddisk helt.
 • Her kan du oprette digital identitetsbeskyttelse for at lære, om dine data blev lækket til lovlige eller ulovlige kilder, på det almindelige eller mørke web.
 • Her kan du få adgang til forældrekontrollerne for at lære, hvor dine børn er, og indstille beskyttelsesgrænser på deres digitale liv.
 • Her kan du få adgang til yderligere premium -tjenester og administrere dine aktive abonnementer.

Det er dit cybersikkerhedsnav, under hvilken alle dine beskyttede enheder er struktureret. Selvom du også kan downloade den i app -formular, er vi store fans af webappen. Det er rent, intuitivt og simpelthen fremragende.

Bitdefender Total Security On Windows 10 Review:

Selvom skønhed er i betragtningens øje, vi virkelig Som Bitdefenders design på Windows 10 og 11. Dens grå og blå toner inspirerer til ro og selvtillid, og dens layout er intuitivt og let. Det ligner det fremragende design af McAfee’s interface, men føles lidt mere teknisk og seriøs.

Og hvis du vil gå virkelig cybertech, skal du aktivere mørk tilstand under indstillinger. Det får appen til at se særlig cool ud. Og ja, vi er opmærksomme på, at det at kalde en antivirus -app “cool” ikke får os til at se meget cool ud.

I menuen på venstre side af appen er de seks hovedkategorier placeret, hvorunder alle sikkerhedsfunktioner og indstillinger er struktureret.

Vi leder dig gennem hver:

Dashboard:

Den første kategori er det tilpassede instrumentbræt. Her har du seks slots, som du kan udfylde med funktioner, som du ofte bruger.

Som standard har Bitdefender fyldt de første fem positioner med den hurtige scanning, systemscanning, sårbarhedsscanning, VPN og safepay. Du kan vælge mellem adgangskodeadministratoren, File Shredder eller OneClick Optimizer til den sjette position. Vi gik med adgangskodeadministratoren.

Beskyttelse:

Den anden kategori, beskyttelse, inkluderer syv forskellige funktioner og en lang række underliggende indstillinger. Som navnet antyder er funktionerne her relateret til at beskytte din enhed mod malware:

 • Antivirus: Dette er en realtidsbeskyttelsesfunktion, hvor du kan starte hurtige scanninger, dybe systemscanninger eller starte redningsmiljøet for at fjerne elastiske trusler. Der er også forskellige avancerede indstillinger til at tilpasse scanningerne. Uanset om du vil scanne applikationer, scripts, arkiver, boot sektorer og så meget mere.
 • Avanceret trusselsdetektion: Denne funktion identificerer mistænkeligt opførende applikationer og blokerer nul-dages udnyttelsesangreb. Her holder Bitdefender dig opdateret om angreb, der skete i de sidste 90 dage, og giver dig mulighed for at slå nogle funktioner til og fra.
 • Online trusselforebyggelse: Denne funktion består af 6 separate elementer, som du kan tænde og slukke for: at forhindre webangreb, scanne søgeresultater, kontrollere sikkerheden ved krypteringscertifikater på websteder, kontrollere for svig og phishing -forsøg fra websteder og forhindre udnyttelse af sårbarheder på din enhed. Du kan også indstille filstier, udvidelser og URL’er, der vil blive udelukket fra forebyggelseskannerne.
 • Sårbarhed: Her kan du starte sårbarhedsscanningen, der scanner din Windows -installation, applikationer og netværk til sikkerhedsspørgsmål. Når det opdager en Windows -sårbarhed, vil det også hjælpe dig med at installere den rigtige opdatering. Derudover kontrollerer Wi-Fi Security Advisor dine Wi-Fi-netværk for krypterings- og autentificeringstypen og adgangskodestyrken.
 • Firewall: Firewall giver dig mulighed for at overvåge de forbindelser, dine apps opretter, og indstille regler pr. App. For eksempel kan du vælge, hvilken netværkstype (hjem eller offentlig) de har lov til at oprette forbindelse til, hvor protokol de har lov til at betjene, og om de kan oprette indgående eller udgående forbindelser (eller begge dele). Og hvis det ikke er nok, kan du endda tildele brugerdefinerede IP’er og porte. Endelig kan du (de-) aktivere portscanningsbeskyttelse og stealth-tilstand.
 • Ransomware Remediation: Denne funktion vender skader udført af ransomware. Det gør det ved at gendanne alle filer, der er krypteret af ransomware.
 • Anti Spam: Her kan du indstille regler til antispam -funktionen i Outlook og Thunderbird, to e -mail -applikationer til Windows. Indstillinger inkluderer oprettelse af en hvidliste (venner) og sortliste (spammere), hvad enten de skal blokere e-mails med asiatiske eller kyrilliske tegn og indstillinger for at træne Bitdefenders detektionsalgoritme.

Privatliv:

Den tredje kategori, privatliv, fokuserer på din online sikkerhed. Det inkluderer seks funktioner:

 • Safepay: Safepay er en sikker browser, som du kan bruge som et ekstra lag af sikkerhed, når du banker online. Det inkluderer Bitdefenders adgangskodemanager, tegnebøger og et virtuelt tastatur for at undgå at blive sporet af Keyloggers. Under SafePays indstillinger kan du indstille VPN til at aktivere, når du åbner SafePay -browseren, og du kan vælge at få en anmeldelse til at åbne safepay, når du besøger en banks websted i en almindelig browser.
 • VPN: Et virtuelt privat netværk (VPN) skaber en krypteret internetforbindelse, der skjuler din IP -adresse og gør dig anonym online. Vi analyserer det detaljeret i VPN -sektionen i denne gennemgang. Spoiler Alert: Det er ret godt.
 • Adgangskodeadministrator: En adgangskodeadministrator hjælper dig med at oprette, gemme og autofill meget sikre adgangskoder. Bitdefenders adgangskodemanager fungerer som en browserudvidelse til Internet Explorer, Firefox, Chrome og SafePay. Vi analyserer det detaljeret i sektionen Password Manager i denne gennemgang. Spoiler Alert: Det fungerer godt, men understøtter kun Windows.
 • Video & lydbeskyttelse: Her vises applikationer, der forsøger at få adgang til dit webcam eller mikrofon. Du kan specificere, hvilke apps der har lov til det, og hvilke der skal blokeres. Under indstillinger kan du vælge, om du skal underrettes, når en applikation forsøger at få adgang til dit webcam eller mikrofon, eller om du skal blokere al adgang til dem.
 • Anti-tracker: Denne funktion er en browserudvidelse til Internet Explorer, Firefox og Chrome, der blokerer for trackere fra at indsamle data om dig og bygge brugerprofiler.
 • Forældres rådgiver: Dette er den forældrekontrolfunktion i Bitdefender. Det giver dig mulighed for at kontrollere dine børns digitale aktiviteter og indstille beskyttelsesgrænser. Vi analyserer det detaljeret i afsnittet Forældrekontrol i denne anmeldelse. Spoiler Alert: Det er ikke godt.

Hjælpeprogrammer:

Den fjerde kategori, forsyningsselskaber, består af fire separate dele:

 • Anti tyveri: Tyveri-værktøjer er en del af din Bitdefender Central-konto, Cybersecurity Web App. De giver dig mulighed for at finde din enhed på Google Maps, låse din enhed eksternt med en kundeadgangskode og slette alle data på din enhed.
 • Oneclick Optimizer: Med et enkelt klik scanner du din disk (e.g., Windows Cache), registreringsdatabase (e.g., Startup -genstande), browsere (E.g., Internet Explorer -cache og cookies) til midlertidige filer, som du kan slette for at frigøre plads.
 • Profiler: Bitdefender giver dig mulighed for at aktivere en af ​​fem profiler baseret på din aktivitet. Disse inkluderer et værk, film, spil, offentlig Wi-Fi og batteritilstandsprofil. Du kan også konfigurere hver til at skræddersy dem til dine nøjagtige behov.
 • Data beskyttelse: Også kendt som filen Shredder, giver denne funktion dig mulighed for permanent at slette filer og mapper fra din harddisk.

Underretninger:

Den femte kategori, meddelelser, gør netop det, navnet antyder. Det giver dig en liste over underretninger i kronologisk rækkefølge. For eksempel kan det fortælle dig, hvornår en bestemt applikation fik adgang til et netværk. Eller det kan informere dig om en sårbarhed, der blev opdaget og giver dig et hurtigt link til at løse det.

Indstillinger:

Som om der ikke var nok indstillinger indtil videre, tilføjer den sjette kategori, kaldet indstillinger, et par flere på toppen. Men de er mere dagligdags i naturen. Her kan du beslutte, om Bitdefender kan vise dig særlige tilbud, ændre appens sprog, aktivere mørk tilstand og slå automatiske opdateringer til eller fra.

Konklusion:

Alt i alt er Bitdefender Total Security for Windows simpelthen fremragende. Det kan konkurrere med det absolut bedste i branchen. Det er en skam, at forældrekontrollerne ikke er så gode som Nortons, og vi er skuffede over, at adgangskodeadministratoren kun fungerer på Windows. Men det er de eneste ulemper ved et ellers fremragende produkt.

Bitdefender Antivirus til Mac Review

Key Takeaway: Bitdefender Antivirus til Mac er en godt designet app, med fremragende anti-malware og webbeskyttelse og en solid VPN. Det mangler dog en firewall og adgangskodeadministrator, som begge er til stede med Norton på macOS. Derfor foretrækker vi Norton for Mac -brugere.

Bemærk: Bitdefender antivirus til Mac har de samme funktioner som Bitdefender Total Security for Mac. Den eneste forskel er, at du med total sikkerhed får den forældrekontrolfunktion i Bitdefender Central.

Bitdefender Antivirus til MACOS Review:

Bitdefender antivirus for macOS ser lige så cool ud som dets søskende til vinduer. Men som med al antivirus -software til Mac, mangler den mange af dens funktioner. De mest bemærkelsesværdige undladelser er firewall- og adgangskodeadministratoren. Begge, som Norton tilbyder til Mac -brugere.

På macOS følger det også den samme bygning som på Windows. På venstre side af appen er en menu med syv emner, under hvilken de forskellige beskyttelsesfunktioner og indstillinger er struktureret. Fra top til bund er disse:

Dashboard:

Det første menupunkt, Dashboard, indeholder genveje til de fem vigtigste funktioner i antiviruset: hurtig scanning, systemscanning, beskyt en ny enhed, sikre filer og webbeskyttelse.

Beskyttelse:

Det andet menupunkt, beskyttelse, dækker langt de fleste af alle sikkerhedsfunktioner:

 • Hurtig scanning: Scan hurtigt de områder, hvor malware normalt skjuler.
 • System scanning: Scan din Mac fuldstændigt, inklusive alle filer og mapper.
 • Brugerdefineret scanning: Vælg specifikke filer til scanning.
 • Karantæne: En liste over filer, der er markeret som malware og flyttet i karantæne. Herfra kan du slette eller gendanne dem.
 • Undtagelser: Et område, hvor du kan tilføje filer, der kan udelukkes fra scanning.
 • Trafiklys: En browserforlængelse, der fanger, analyserer og filtrerer alle webdata, der forhindrer ondsindet indhold i at nå dig. Udvidelsen er tilgængelig til Safari, Chrome og Firefox.
 • Sikre filer: En funktion, der stopper ransomware og anden malware i at foretage uautoriserede ændringer til dine filer. Du kan tilføje filer og mapper til listen Protected Files og se, hvilke applikationer der har anmodet om adgang til dem.
 • Time Machine Protection: Beskyt dine sikkerhedskopier mod uautoriserede ændringer.

Privatliv:

Det tredje menupunkt, privatlivets fred, huser de funktioner, der beskytter dit online privatliv.

 • VPN: Et virtuelt privat netværk (VPN) gendanner dit privatliv online ved at kryptere din internetforbindelse og skjule din IP -adresse. Vi analyserer Bitdefenders VPN i detaljer i VPN -sektionen i denne anmeldelse. Spoiler Alert: Det er en god VPN. Både på Mac og andet OS.
 • Anti-tracker: Et browser -plugin, der beskytter dit privatliv ved at blokere datafrorere, der følger dig rundt på nettet. Udvidelsen er tilgængelig til Safari, Chrome og Firefox,

Underretninger:

Det fjerde menupunkt, underretninger, giver dig et kronologisk overblik over alt cybersecurity-relateret, der skete på din MacBook.

Min konto:

I det femte menupunkt, min konto, ser du dine kontooplysninger og den resterende varighed af dit abonnement. Det inkluderer også et link til Bitdefender Central, hvorfra du kan administrere dine kontoindstillinger.

Præferencer:

I det sjette menupunkt, præferencer, kan du (de-) aktivere forskellige funktioner, såsom bitdefender-skjold, om du kun skal scanne modificerede filer, om du skal scanne filer i dine sikkerhedskopier, og om Bitdefender får lov til at sende dig tilbud.

Konklusion:

Alt i alt bitdefender antivirus til mac gør mange ting rigtigt. Det tilbyder fremragende beskyttelse mod malware, en sikker VPN og fremragende webbeskyttelse. Men det har ikke en firewall eller adgangskodeadministrator. Begge som Norton tilbyder til macOS, hvorfor vi mener, det kan være det bedre valg at beskytte din MacBook eller iMac.

Bitdefender mobil sikkerhed til Android Review

Key Takeaway: Bitdefender Mobile Security for Android inkluderer alt hvad du har brug for: solid anti-malware og webbeskyttelse, en fremragende standalone VPN-app og gode anti-tyveri-værktøjer. Dens design er lidt grundlæggende, men beskyttelsen er fremragende.

Bemærk: Bitdefender Mobile Security for Android har de samme funktioner som Bitdefender Total Security for Android. Den eneste forskel er, at du med total sikkerhed får den forældrekontrolfunktion i Bitdefender Central.

Bitdefender mobil sikkerhed for Android Review:

Bitdefender mobil sikkerhed for Android ser lidt grundlæggende ud sammenlignet med Bitdefenders fremragende design på Windows. På grund af dette kan det virkelig ikke konkurrere med udseendet og følelsen af ​​Norton eller McAfee på Android. Dette er en skam, fordi det bestemt ikke er en dårlig sikkerhedsapp.

Strukturen af ​​appen er ligetil. Der er en menu i bunden af ​​appen med fem ikoner. Hver af dem huser sit eget sæt af sikkerhedsfunktioner og indstillinger. Vi taler dig gennem hver:

Dashboard:

Det første menupunkt, Dashboard, fremhæver sikkerhedsfunktioner, der stadig skal installeres. F.eks. Når du har gennemgået alle dem, bliver instrumentbrættets eneste formål at fortælle dig, at du er sikker.

Malware scanner:

Det andet menupunkt, malware -scanner, er netop det, navnet antyder: en malware -scanning til dine apps. Det scanner efter synlige og usynlige apps, der betragtes som malware, ransomware, adware, spyware eller crypto minearbejdere.

Webbeskyttelse:

Det tredje menupunkt, webbeskyttelse, er en browserbeskyttelsesfunktion. Det scanner din internettrafik for ondsindet intention og beskytter dig mod det. Det fungerer med en bred vifte af browsere, herunder Chrome, Firefox, Opera, Edge, Brave, Samsung Internet, Huawei Browser og Dolphin.

Fidus alarm:

Det fjerde menupunkt, fidusalarm, overvåger dine tekstbeskeder til inficerede links og phishing -angreb.

Mere:

Det femte menupunkt, mere, inkluderer en lang række funktioner:

 • VPN: Det virtuelle private netværk (VPN) gendanner dit privatliv online ved at kryptere din internetforbindelse. Du kan enten bruge VPN integreret i appen eller downloade den fristående Bitdefender VPN til Android, hvilket er markant bedre.
 • Anti tyveri: En komplet tyveri-funktion, der giver dig mulighed for fjernt at lokalisere, låse og tørre din telefon. Det giver også din telefon mulighed for automatisk at tage et foto med frontkameraet efter tre mislykkede loginforsøg.
 • Konto privatliv: Websteder bliver hacket hele tiden, og ofte kompromitteres brugerdata. Konto -privatlivsfunktionen kontrollerer, om dine data, ligesom din e -mail -adresse, er blevet kompromitteret.
 • App Lock: Denne funktion giver dig mulighed for at tilføje et ekstra sikkerhedslag til følsomme apps ved at indstille en PIN -kode til dem. Hver gang du vil få adgang til appen, skal du indtaste koden eller bruge biometrisk scanner på din enhed (ansigtsgenkendelse eller fingeraftryk).

Konklusion:

Alt i alt tilbyder BitDefender Mobile Security for Android alt hvad du har brug for fra en mobil sikkerhedsapp: en solid anti-malware-scanning, webbeskyttelse og en VPN. Det giver endda fremragende anti-tyveri-værktøjer, som Norton ikke gør.

Synd Bitdefenders design er på den grundlæggende side, men det forhindrer ikke det i at give fremragende beskyttelse.

Bitdefender mobil sikkerhed for iOS -gennemgang

Key Takeaway: Bitdefender mobil sikkerhed for iOS er et igangværende arbejde. VPN skifter til en selvstændig app, og den kan ikke være aktiv samtidig med webbeskyttelsesfunktionen. Vi har tro på, at Bitdefender vil løse disse problemer. Indtil da foretrækker vi Norton på iOS.

Bemærk: Bitdefender mobil sikkerhed for iOS har de samme funktioner som Bitdefender Total Security for iOS. Den eneste forskel er, at du med total sikkerhed får den forældrekontrolfunktion i Bitdefender Central.

Bitdefender mobil sikkerhed for iOS -gennemgang:

Bitdefender mobil sikkerhed for iOS ser lidt bedre ud end dets søskende på Android. Som med enhver antivirus til iOS er funktionslisten ikke desto mindre relativt kort. For eksempel er der ingen antivirusscanning.

Det er ikke Bitdefenders skyld. Fordi hver iOS-app bor i et lukket miljø, kan den ikke inficere andre områder, hvilket gør iOS til en meget sikker driftssoftware. Dette gør det imidlertid også umuligt for apps at scanne hele telefonen. Således scanner ingen antivirus på iOS.

Så hvorfor få en sikkerhedsapp på iOS? Hovedsageligt for sine ekstra funktioner: adgangskodestyring, forældrekontrol, webbeskyttelse og VPN.

Bitdefenders mobile sikkerhedsfunktioner på iOS:

Layoutet af Bitdefender iOS er omtrent det samme som på Android. I den nederste bjælke er der fire menupunkter, der hver huser deres egne sikkerhedsfunktioner. Vi leder dig gennem hver:

Dashboard:

Fra det første menupunkt, dashboard, kan du køre en scanning af din telefon. Dette er ikke en malware -scanning, men snarere en sårbarhedsscanning. Det kontrollerer, om din iOS-version er ajour, om appen har adgang til din enhed, om dit Wi-Fi-netværk er sikkert, og om du har browsing-beskyttelse tændt.

VPN:

Fra det andet menupunkt, VPN, kan du aktivere det virtuelle private netværk (VPN). En VPN krypterer din internetforbindelse og skjuler din IP -adresse, hvilket gør dig anonym online.

VPN integreret i Bitdefenders mobile sikkerhedsapp er meget grundlæggende, og Bitdefender har for nylig lanceret en selvstændig VPN -app, der er mere avanceret. Så Bitdefender beder dig om at downloade den standalone VPN -app i stedet for at bruge den integrerede.

Da du læser dette, har Bitdefender muligvis allerede fjernet VPN fra Antivirus -appen, da den selvstændige VPN vil være den eneste mulighed i fremtiden.

Webbeskyttelse:

Det tredje menupunkt, webbeskyttelse, bruger BitDefenders VPN -teknologi til at rute din telefons DNS -forespørgsler til Bitdefenders DNS -resolver. Det gør dette for at scanne efter ondsindede forbindelser. Når en URL er kendt for phishing eller ondsindet indhold, blokeres forbindelsen. Kort sagt beskytter funktionen dig mod at få adgang til farlige sider.

Forvirrende, fordi webbeskyttelse og VPN begge er afhængige af VPN -tech, kan de ikke samtidig være aktive. Så når du aktiverer den ene, deaktiveres den anden automatisk. Dette betyder, at du bliver nødt til at vælge mellem sikker browsing (via webbeskyttelse) og anonym surfing (via VPN).

For os føles det ikke som en meget brugervenlig opsætning. Efter al sandsynlighed vil det forvirre brugerne og få dem til at tro, at der er en fejl i appen.

Konto privatliv:

Når websteder bliver hacket, lækker de ofte brugerdata, såsom e -mail -adresser og adgangskoder. Via Bitdefenders kontobilledets funktion kan du scanne internettet efter dine data for at se, om de er lækket.

Konklusion:

I skrivende stund føles Bitdefenders mobile sikkerhed for iOS som et igangværende arbejde. VPN skifter fra appen til en selvstændig app. Og en anden kernefunktion, webbeskyttelse, kan ikke være aktiv samtidig med VPN, hvilket får dig til at vælge mellem anonymitet og sikkerhed.

Hvis du er som os, forvirrer dette dig lidt. Derfor anbefaler vi ikke at bruge bitdefender mobil sikkerhed på iOS. Vi foretrækker Norton i stedet.

 • Norton 100% 100%
 • Bitdefender 99% 99%
 • Kaspersky 99% 99%
 • Avira 98% 98%
 • AVG 98% 98%
 • Avast 98% 98%
 • McAfee 96% 96%
 • Bullguard 96% 96%
 • Windows Defender 95% 95%
 • TotalAv 81% 81%

Graf 1: Gennemsnittet af alle anti-malware-testresultater for Windows 10 siden oktober 2016 af AV-test.

Bitdefender Total Security 2023: Anti-malware

Key Takeaway: Bitdefenders anti-malware-testresultater er misundelsen af ​​de fleste andre antivirusmærker. I alle beskyttelsestest for Windows 10 siden oktober 2016 har kun Norton været i stand til at overgå Bitdefenders næsten perfekte rekord.

Hvad er malware og anti-malware?

Malware beskriver enhver ondsindet software, der kan inficere dine enheder og forårsage skade. Typiske eksempler er vira, orme, adware, spyware, trojanere, keyloggers og ransomware. Anti-malware, en funktion af antivirus-software, er den funktion, der finder og fjerner malware fra din enhed.

Indtil 2020 var Windows Defender relativt dårlig til at detektere malware, hvilket gjorde antivirus -software vigtigt. I disse dage er Windows Defender blevet ret dygtig og opnår ofte de samme testresultater som industrigiganter som McAfee.

Så har du stadig brug for anti-malware-software?

Ja, desværre gør du det. Ikke kun fortsætter malware med at udvikle sig, men andre digitale farer dukker også op. I dag er identitetstyveri og overtrædelser af privatlivets fred lige så betydningsfulde bekymringer.

Heldigvis forbedrer avanceret antivirus -software som Bitdefender konstant deres sikkerhed, identitet og privatlivsfunktioner. Med et arsenal af sikkerhedsværktøjer, der spænder fra firewalls, VPN og adgangskodestyrere, er de en velkommen tilføjelse til ethvert digitalt sikkerhedsnet.

Hvor god er Bitdefenders beskyttelse mod malware?

For at analysere BitDefender’s anti-malware-evner, gennemsnit vi testresultaterne for alle Windows 10-beskyttelsesforsøg med AV-test siden oktober 2016, da de først begyndte.

Bitdefender, sammen med Norton og Kaspersky, havde altid opnået topmærker i beskyttelsesforsøgene. Sjældent nogensinde er andre mærker, som Avira, Avast, Avg, Bullguard og Panda, i stand til at slå nogen af ​​dem.

Bemærk: AV-test betragtes bredt i det førende IT-sikkerhedstestinstitut og tester anti-malware-kapaciteterne for alle større antivirus-software seks gange om året.

Bitdefender Total Security 2023 Review - Password Manager

Billede 2: Bitdefenders adgangskodeadministratorbrowserforlængelse på Windows 10.

Bitdefender Total Security: Password Manager

Key Takeaway: Bitdefenders adgangskodeadministrator er grundlæggende, men funktionel. Det fungerer dog kun på vinduer, hvilket gør det noget nytteløst. Når alt kommer til alt har du brug for disse adgangskoder ikke kun på din pc, men også på dine mobile enheder . Hvis du vil bruge Bitdefender, anbefaler vi Dashlane som en selvstændig adgangskodeadministrator. Alternativt kan du bruge Norton, der kombinerer fremragende antivirus -software med en adgangskodeadministrator, der fungerer på al driftssoftware.

Hvad er en adgangskodeadministrator?

For mange mennesker bruger den samme adgangskode og e -mail -kombination til alle deres konti. Uanset om de logger ind på Facebook, Gmail eller deres online bank, bruger de den samme adgangskode. Så hvis en af ​​disse konti bliver hacket, vil alle deres andre konti også være tilgængelige for hackeren.

I en ideel verden ville disse mennesker bruge en unik og sikker adgangskode som *u = aprep?s?Qu#8c0jep for hver af deres konti. Selvfølgelig er dette ønsketænkning, da folk ikke kan huske og skrive sådanne adgangskoder. Heldigvis er der en simpel løsning: en adgangskodestyring.

En adgangskodeadministrator vil generere meget sikre adgangskoder, opbevare dem i et sikkert miljø og automatisk udfylde dem, når du indtaster et websted. Det er et vigtigt cybersikkerhedsværktøj, som for få mennesker bruger.

Hvordan konfigurerer du Bitdefenders adgangskodeadministrator?

Bitdefenders adgangskodeadministrator kaldes tegnebog, og opsætningen er ligetil. Fra fanen Privatliv i antivirus -softwaren på Windows klikker du på tegnebogen. Derfra klikker du på “Opret en tegnebog”, tildel et unikt navn og masteradgangskode, og vælg den browser, som du vil tilføje adgangskodeadministratoren (Explorer, Firefox og Chrome understøttes).

Fra nu af gemmes alle dine e -mail- og adgangskodekombinationer i adgangskodeadministratoren. Du kan vælge at tilføje disse kombinationer manuelt eller lade browserudvidelsen tilføje dem automatisk, når du logger på et websted. Og når loginoplysningerne er gemt i adgangskodeadministratoren, vil de automatisk udfylde dem, når du vender tilbage til webstedet.

Tip: Til masteradgangskoden til din tegnebog anbefaler vi at vælge en sikker og unik, som du nemt kan huske og skrive. For de fleste mennesker, der kombinerer tre tilfældige ord, et symbol og et tal vil gøre susen. For eksempel: @gulmousehouse31.

Hvor god er Bitdefenders adgangskodestyring?

Generering, opbevaring og automatisk udfyldning af adgangskoder er glat. Derudover har browserudvidelsen direkte links til ofte besøgte websider og en adgangskodegenerator. Det giver dig også mulighed for at åbne og låse adgangskodeadministratoren inden for udvidelsen.

Selvom adgangskodeadministratoren ikke vinder nogen designpriser og ikke har Biometrics -login via Windows Hello, fungerer kernekonceptet bestemt meget godt.

Men der er en stor fejl: Bitdefenders adgangskodeadministrator fungerer ikke på Android, iOS eller macOS. Og lad os være ærlige, hvad er poenget med at have unikke auto-fyldende adgangskoder på Windows, hvis du har brug for at indtaste dem manuelt på din telefon?

Kan du forestille dig at skrive en adgangskode som AJZXSN & 6AK#XMYK7FC! på din iPhone? Det ville være en katastrofe.

Konklusion:

Bitdefenders adgangskodeadministrator fungerer fint på Windows. Det er grundlæggende, men udfører alle kerneopgaver godt. Der er dog ingen støtte til Android, iOS og MACOS, der gør adgangskodeadministratoren ubrugelig.

Når alt kommer til alt har du ikke bare en Windows -bærbar eller pc. Du har sandsynligvis også en telefon og måske en tablet. Måske endda en Mac. Vil du ikke have, at alle disse adgangskoder skal synkroniseres på tværs af alle dine enheder? Det gør vi bestemt.

Både Norton og McAfee inkluderer en adgangskodeadministrator, der fungerer smukt på al driftssoftware. Bitdefender skal også gøre det.

Så hvis du vil have både en antivirus -software og en adgangskodeadministrator, kan du kombinere Bitdefender med Dashlane. Det er den adgangskodeadministrator, vi bruger. Men hvis du vil have alt i én, så kig på Norton. Det tilbyder fremragende antivirus -software og en adgangskodeadministrator, der fungerer på alle enheder.

Bitdefender Total Security 2024 – Komplet antivirus og internetsikkerhedssuite – 5 enheder | 1 års abonnement | PC/Mac | Aktiveringskode pr. Mail

Bitdefender Total Security 2024 - Komplet antivirus og internetsikkerhedssuite - 5 enheder | 1 års abonnement | PC/Mac | Aktiveringskode pr. Mail

Kundeanmeldelser, inklusive produktstjerneklassificeringer hjælper kunderne med at lære mere om produktet og beslutte, om det er det rigtige produkt for dem.

For at beregne den samlede stjernevurdering og procentvise opdeling af STAR, bruger vi ikke et simpelt gennemsnit. I stedet overvejer vores system ting som hvor nyere en anmeldelse er, og hvis korrekturlæseren købte varen på Amazon. Det analyserede også anmeldelser for at verificere pålidelighed.

Top Positive Review

Bruce Coorpender
5.0 ud af 5 stjerner Let installation på tværs af flere operativsystemer
Gennemgået i USA den 8. august 2023

Jeg har brugt BD i årevis og fundet det effektivt. Op spillet til total sikkerhed og prøvede den gratis VPN. 200 MB -grænsen er en vittighed. Jeg ramte en side på CNN, og den brugte 32 MB. Jeg kunne godt lide den 2 -årige version, der blev tilbudt af denne Amazon -aftale, og at jeg ikke behøvede at give et kreditkortnummer. Den vigtigste klage, jeg har med BD, er deres automatiske fornyelse, uanset om du vil have det eller ej. Selvom det ikke er svært at slukke for det, forbliver det ikke sådan.
Værd at pengene.

En person fandt dette nyttigt

Top kritisk gennemgang

Windriverhiker
3.0 ud af 5 stjerner Pas på- meget dårlig teknisk support
Gennemgået i USA den 24. juli 2023

Har brugt BD i 4 år. Det eneste problem er, når der er et problem, generelt efter det auto-updates. Nogle funktioner fungerer ikke (som autolaunching sikre websteder i safepay). Senest skete dette igen. Chat startede og besluttede, at jeg skulle slette og geninstallere (det samme som sidste gang). Det mister chat -sessionen.

Efter at have udført alle de anbefalede trin, fortsatte problemet. Alle forsøg på at kontakte support om det samme problem resulterer i “nogen vil vende tilbage til dig ASAP”. En e-mail blev lejlighedsvis sendt (efter 24-48 timer), som straks blev besvaret. Der var aldrig noget svar. Som indledte endnu et forsøg på at finde ud af, hvad der foregik. Dette har gentaget i mere end en uge. Ingen er villige til at hjælpe med at chatte som “det er en åben sag. Nogen vender tilbage til dig ASAP “. Så hvis du har et problem, der ikke er løst på den første genstart, skal du passe.

2 personer fandt dette nyttigt
Søg efter nøgleord
Sorter anmeldelser efter topanmeldelser
Filtrer efter korrekturlæser type Alle korrekturlæsere
Filtrer efter stjernetælling Alle stjerner
Filtrer efter medietype tekst, billede, video
3.147 samlede ratings, 649 med anmeldelser

Der var et problem med at filtrere anmeldelser lige nu. Prøv igen senere.

Fra USA

Bruce Coorpender
Gennemgået i USA den 8. august 2023

Jeg har brugt BD i årevis og fundet det effektivt. Op spillet til total sikkerhed og prøvede den gratis VPN. 200 MB -grænsen er en vittighed. Jeg ramte en side på CNN, og den brugte 32 MB. Jeg kunne godt lide den 2 -årige version, der blev tilbudt af denne Amazon -aftale, og at jeg ikke behøvede at give et kreditkortnummer. Den vigtigste klage, jeg har med BD, er deres automatiske fornyelse, uanset om du vil have det eller ej. Selvom det ikke er svært at slukke for det, forbliver det ikke sådan.
Værd at pengene.

En person fandt dette nyttigt
Viser 0 kommentarer

Der var et problem med at indlæse kommentarer lige nu. Prøv igen senere.

Gennemgået i USA den 28. juli 2023

Jeg bruger Bitdefender Total Security på min bærbare computer og telefon. Jeg er virkelig forbløffet, når nogen prøver at gætte min pin at få adgang på min telefon. Jeg elsker, at Bitdefender tager et øjebliksbillede, og jeg ved, at mine enheder er beskyttet. Jeg prøver mit bedste for at sikre, at mine enheder er ajour med en af ​​de bedste malware- og virusbeskyttelsessoftware, og jeg har brugt Bitdefender over 4 år nu.

2 personer fandt dette nyttigt
Viser 0 kommentarer

Der var et problem med at indlæse kommentarer lige nu. Prøv igen senere.

Christopher c.
Gennemgået i USA den 22. august 2023

Det fungerer virkelig godt undtagen VPN. Bedre at bruge noget andet som Su: Fshark eller en anden VPN -kvalitet.

En person fandt dette nyttigt
Viser 0 kommentarer

Der var et problem med at indlæse kommentarer lige nu. Prøv igen senere.

Pladsholder
Gennemgået i USA den 30. november 2022

Jeg købte kun Bitdefender, fordi jeg var vred over, at jeg ikke kunne få en arbejdsskode til den antiviruspakke, jeg brugte i flere år gennem Amazon. At gå frem og tilbage mellem Amazon og producenten af ​​antivirus, hvor hver part beskylder den anden for problemet, udgør kun ekstremt dårlig kundeservice af begge! Jeg endte med at købe Bitdefender, fordi det blev bedømt som nummer et af et par gennemgangskilder (ikke truse dem)!
Indtil videre har Bitdefender efterladt mig kold. Af en eller anden grund er jeg konstant nødt til at tænde det igen og igen, fordi det siger, noget har slukket det! Hver gang jeg får en Android eller Security Patch -opdatering, skal jeg tænde den! Og der er andre gange, jeg er nødt til at tænde for Ir Vack, uden nogen aparent grund overhovedet! Jeg betragter dette som en deal breaker, når en antivirus ikke kan forblive aktiv af en eller anden grund! Derudover måtte jeg under opsætningen slå hver del af Bitdefender på individuelt. Jeg kan ikke finde ud af, hvorfor softwaren ikke er i stand til at konfigurere sig selv og til de valgfri funktioner, der spænder dig under opsætningen! Jeg bliver konstant også bugged med tilføjelser! Der er også en anmeldelse øverst på min telefonskærm, der ikke går væk og fortæller mig, at Bitdefender fungerer, åbenbart, selv når den skal tændes! Bitdefender dukkede endda op en skærm, der dækker et vigtigt videoopkald! Husk dig, jeg bruger ikke en nedstrippet gratis version, jeg bruger en fuld pris, købt og betalt pakning, så der skulle ikke være noget af dette crap, der sker! Jeg kan ikke anbefale Bitdefender til nogen, der ønsker at forblive fornuftig og beskyttet! Jeg har nul tillid til, at Bitdefender endda er tændt! Køber pas på!