Adgangskodegenerator

For ekstra support skal du dele stærke adgangskodetips, råd og bedste praksis med brugere i nyhedsbreve, plakater og e -mails. Download det stærke adgangskodesæt for flere adgangskode ressourcer, som du kan dele med dem, der får adgang til dine systemer.

Hvordan man opretter en stærk adgangskode i 7 nemme trin

Den 7. maj hvert år minder organisationer over hele verden deres slutbrugere om vigtigheden af ​​en stærk adgangskode. Men med fjerntliggende arbejdsstyrker, der bliver den nye normale og en kraftig stigning i mængden af ​​information, der udveksles digitalt dagligt, skal stærke adgangskode bedste praksis være alles prioritet året rundt året rundt.

På trods af den øgede offentlige betydning, der er lagt på datasikkerhed, bruger mange stadig svage adgangskoder til at sikre deres faglige og personlige konti.

I henhold til Google har 24% brugt ordet “adgangskode”.

Hvorfor er dette et problem? Uanset din branche eller din organisations indbyggede cybersikkerhedsbeskyttelsesniveau er enkle adgangskoder problemer for dine medarbejdere, netværk og data. Hvis en hacker let gætter dem, login data til dit netværk, e-mail og cloud-applikationer samt personlige adgangskoder til sociale netværkswebsteder, personlig e-mail, online bank og e-handelswebsteder kan blive kompromitteret.

Husk: Hvert login er en chance for en cyberkriminel at hacke ind i virksomhedsnetværket og stjæle data. Som en del af din træning og kampagner for sikkerhedsoplysning og brug, skal du bruge mikro- og nano-læring,.

For ekstra support skal du dele stærke adgangskodetips, råd og bedste praksis med brugere i nyhedsbreve, plakater og e -mails. Download det stærke adgangskodesæt for flere adgangskode ressourcer, som du kan dele med dem, der får adgang til dine systemer.

7 stærke adgangskode bedste praksis at følge

Cyberkriminelle ved, at de fleste skaber adgangskoder, der er lette at huske og ofte vil genbruge den samme adgangskode på tværs af flere konti. På grund af dette er alt, hvad det kræver, at hacking til en konto for hurtigt at få adgang til resten af ​​dem.

Tag et par minutter på at gennemgå disse syv stærke adgangskode -bedste praksis og oprette nye adgangskoder til eventuelle konti, der ikke følger disse adgangskode -retningslinjer:

1. Brug ikke sekventielle tal eller bogstaver

Brug for eksempel ikke 1234, QWERTY, JKLM, 6789 osv.

2. Medtag ikke dit fødselsår eller fødselsmåned/dag i din adgangskode

Husk, at cyberkriminelle let kan finde disse oplysninger ved at snuge ind på dine sociale mediekonti.

3. Brug en kombination af mindst otte bogstaver, tal og symboler

Jo længere din adgangskode og jo mere karakter sort, den bruger, desto sværere er det at gætte. For eksempel M0L#EB9QV? Bruger en unik kombination af øvre og små bogstaver, tal og symboler.

4. Kombiner forskellige ikke -relaterede ord i din adgangskode eller adgangskode

Denne praksis gør det vanskeligt for cyberkriminelle at gætte din adgangskode. Brug ikke sætninger fra populære sange, film eller tv -shows. Brug tre eller fire længere ord til at oprette din adgangskode. For eksempel 9SpiderscalToboggan.

5. Brug ikke navne eller ord, der findes i ordbogen

Erstatt bogstaver med tal eller symboler for at gøre det vanskeligt at gætte adgangskoden. Eller brug bevidst stavefejl i adgangskoden eller adgangssætningen. For eksempel p8tty0g#5dn til “Patio Garden.”

6. Brug en adgangskodeadministrator til at gemme dine adgangskoder

Opbevar ikke dine adgangskoder i et dokument på din computer. Sørg for, at du bruger adgangskodeadministrator -værktøjet, det IT/supportteam, der leveres til at gemme alle professionelle og personlige adgangskoder.

7. Genbrug ikke dine adgangskoder

Hver enhed, applikation, websted og software kræver en unik og stærk adgangskode eller pin. Husk, hvis en cyberkriminel gætter en af ​​dine adgangskoder, vil de bruge dette til at forsøge at hacke ind i alle dine personlige og professionelle konti.

Husk aldrig at dele dine adgangskoder med nogen. Dette inkluderer dine kolleger, IT/supportteamet, kundeservice/helpdesk -personale, familiemedlemmer og venner.

Vær også opmærksom på phishing -e -mails, smishingtekster og Vishing -opkald, der beder om dine adgangskodeoplysninger – svar ikke eller angiv nogen personlige oplysninger, inklusive din adgangskode, fødselsdato, adresse eller kreditkortoplysninger.

Oplysninger, du aldrig skal medtage i dine adgangskoder

Når du opdaterer og opretter nye adgangskoder, skal du ikke medtage følgende oplysninger:

 • Dit kæledyrs navn.
 • Din fødselsdag eller familiemedlemmer.
 • Eventuelle ord relateret til din hobby, job eller interesser.
 • En del af din hjemmeadresse, herunder by/by, gade, hus/lejlighedsnummer eller land.
 • Dit navn eller navnet på et familiemedlem.

Cyberkriminelle undersøger deres ofre online og leder efter ledetråde, der kan hjælpe dem med at hacke din adgangskode. Og de vil bruge alle ledetråde om dig, hvor du bor, dine interesser og din familie til at gætte din adgangskode strategisk.

Hvis nogen af ​​dine adgangskoder bruger oplysninger, der er knyttet til dig personligt, skal du tage et par minutter på at opdatere dine adgangskoder efter vores stærke adgangskode Bedste praksis.

Hvordan man holder din adgangskode til sociale medier beskyttet og sikker

Mange websteder, applikationer og værktøjer giver dig nu mulighed for at logge ind ved hjælp af din Facebook, Twitter, Instagram eller andre sociale mediekonto. Dette tilføjer den gennemsnitlige webbrugers bekvemmelighed, da du ikke behøver at oprette et nyt brugernavn og adgangskode. Brug af denne funktion gør dig dog sårbar over for overtrædelser af sociale netværk.

Når en Cyber ​​Criminal har dine Facebook -kontooplysninger, kan de få adgang til alle andre websteder, applikationer eller værktøjer, som du har logget ind med Facebook.

Fem tip til at holde dine sociale netværksadgangskoder beskyttet og sikre

 1. Genanvend ikke adgangskoder og skift dem ofte. Selvom du har oprettet en stærk adgangskode, skal du ikke genbruge den på tværs af flere sociale netværk, websteder og applikationer.
 2. Brug et adgangskodeadministrationsværktøj til at gemme dine adgangskoder. Hvis dit IT/ supportteam har givet dig et, skal du maksimere det for at gemme personlige og professionelle adgangskoder.

Nogle af de mest populære adgangskodestyrere er Dashlane, keeper og Lastpass. Opbevar ikke dine adgangskoder i en fil på din computer eller smartphone.

 1. Brug to-faktor-godkendelse. Hvis en cyberkriminel gætter dit sociale netværksbrugernavn og din adgangskode, tvinger to-faktor-godkendelse den kriminelle til at give en sikker pin til at logge ind.

Du vil modtage en anmeldelse af loginforsøget, der advarer dig om, at din adgangskode er blevet hacket. Hvis du modtager denne meddelelses -e -mail eller tekst, skal du straks nægte adgang og ændre din adgangskode og brugernavn.

 1. Log ikke ind på konti eller websteder med dine Facebook- eller sociale netværksoplysninger. Hvis dine Facebook -legitimationsoplysninger er kompromitteret, kan hackeren nu få adgang til eventuelle applikationer og websteder, der bruger din adgangskode.
 2. Vær opmærksom på venneanmodninger, chatbeskeder og nye tilhængere eller venner. Vær forsigtig med Facebook -venneanmodninger fra folk, du er allerede venner med på Facebook- eller Instagram -tilhængere med nul -stillinger.

Cyberkriminelle kan hacke din vens konto, sende dig en venneanmodning og derefter begynde at indsamle oplysninger om dig, der kan bruges til at hacke dine konti. Hvis din sociale netværkskonto er hacket, skal. Svar ikke på venneanmodninger, direkte beskeder eller chats fra min konto.”

Frem for alt andet skal du være mistænksom og forsigtig. Stol ikke på e -mails, der beder dig om at nulstille din adgangskode. Intet firma vil nogensinde sende dig en uforudset nulstilling eller kontosalidering af kontosaluering. Hvis du er i tvivl om en venneanmodning eller chatmeddelelse, skal du ignorere den og kontakte din ven via e -mail eller tekst for at advare dem om den mistænkelige anmodning.

2 enkle tricks til at huske stærke adgangskoder

Nu med alle disse tip, der fortæller dig at oprette forskellige stærke adgangskoder til dine flere konti, spørger du muligvis, hvordan i verden vil du huske dem alle. Her er nogle tip til at huske stærke adgangskoder.

 1. Brug en sætning eller sætning i stedet for et ord: Dette er en af ​​de mest effektive måder at oprette en stærk adgangskode på, som også er let at huske på. I stedet for at bruge et enkelt ord, kan du prøve at snor et par ord for at skabe en sætning eller sætning. For eksempel i stedet for “adgangskode” kunne du bruge udtrykket “min adgangskode er meget stærk!”.
 2. Gør din adgangskode poetisk: Tænk på et digt, som du har husket, eller som har en stærk betydning. Tag en linje fra det og brug det som din adgangskode. Det er værd at bemærke, at du skal udveksle breve for symboler eller tal for at gøre hacking hårdere.

Du er din bedste forsvarslinje mod cyberangreb og hacks. Opret stærke adgangskoder. Husk at være på vagt over for e -mails, tekstbeskeder og telefonopkald, der bruger presserende sprog og/eller lover dig et særligt tilbud eller gratis præmie.

Beskyttelse af dine data med et stærkt adgangskodesæt

Download dette stærke adgangskodesæt for flere adgangskode ressourcer, som du kan dele med brugerne.

Adgangskodegenerator

Brug for en stærk adgangskode? Prøv den bitwarden adgangskodegenerator for at oprette komplekse adgangskoder, der holder dine oplysninger sikre.

Din adgangskodes score:
meget svag
Estimeret tid til at revne:

 Kopi til udklipsholder  Regenerere

Vil teste styrken af ​​en anden adgangskode? Prøv værktøjet Bitwarden adgangskode Styrke.

Bitwarden er den sikreste måde at administrere adgangskoder på.

Generator-stiliseret

Principperne for at generere en stærk adgangskode

Gør det unikt

Adgangskoder skal være unikke for forskellige konti. Dette reducerer sandsynligheden for, at flere konti for dig kan blive hacket, hvis en af ​​dine adgangskoder er udsat i et dataovertrædelse.

Gør det tilfældigt

Adgangskoden har en kombination af store bogstaver og små bogstaver, tal, specialtegn og ord uden noget markant mønster, der ikke er relateret til dine personlige oplysninger.

Gør det længe

Adgangskoden består af 14 tegn eller længere. En adgangskode på 8 tegn tager en hacker 39 minutter at knække, mens en 16-tegn adgangskode vil tage en hacker en milliard år at knække.

iPhone-iPad-cropped

Generere let stærke adgangskoder derhjemme, på arbejde eller på farten.

Hvad er en adgangskodegenerator?

Brug en adgangskodegenerator til at oprette stærke, tilfældige adgangskoder. Når du opretter en ny adgangskode, kan du vælge, hvor længe og hvor kompleks du vil have den til at være. Generatoren opretter en stærk adgangskode, der opfylder dine specifikationer.

Pro tip: Ved hjælp af den gratis bitwarden -adgangskodegenerator kan du justere generatoren “type” for at oprette en adgangssætning i stedet for en adgangskode. PASSPHRASES-gruppe genererede tilfældigt ord sammen fra en standardiseret orddictionary, såsom panda-lunchroom-uplifting-resistens, der er sikre og lettere at huske.

”Når det kommer til værktøjer til styring af adgangskodestyring, er der ikke bedre end Bitwarden. Det er open source så fuldstændigt gennemsigtigt og kører på alle større platforme, inklusive din yndlings webbrowser.”

Hvorfor skal jeg generere stærke adgangskoder?

Vi kender alle boret ved at oprette en konto på et nyt websted- at blive bedt om at oprette en adgangskode og derefter sørge for at medtage både øvre og små bogstaver og tal samt en speciel karakter eller to (eller tre eller fire ). Du overvejer et øjeblik og indtaster en adgangskode, der opfylder disse regler. Du har det godt med dig selv – trods alt kunne ingen muligvis gætte den adgangskode! Men er du sikker på, at adgangskoden er stærk nok til at beskytte dine private oplysninger?

Problemet er, selvom du designer din adgangskode til at være lang og kompleks, vil de fleste stadig ty til let at huske tegn eller mønstre, som din fødselsdag eller kæledyrs navn. Dette er risikabelt, fordi hackere udnytter offentlige oplysninger om dig på sociale medier eller andre websteder for at forsøge at brute tvinge sig ind i dine private konti, så det er vigtigt at sikre, at dine adgangskoder ikke indeholder nogen personlige oplysninger.

Den gode nyhed er, at en stærk adgangskodegenerator gør arbejdet for dig ved automatisk at skabe stærke adgangskoder, der er stærke, unikke og vanskelige at knække.

Pro tip: Spekulerer på, hvordan du skal holde styr på alle dine adgangskoder? Den nemmeste og sikreste måde at administrere stærke og unikke adgangskoder til enhver konto er at bruge en sikker adgangskodemanager, som Bitwardhen.

Generer let og autofill -adgangskoder på alle dine enheder.