Ubegrænset VPN -service

Ubegrænset VPN -service

Vær 100% sikker på, hvem der har adgang til det, du deler

Download VPN Unlimited til pc

Downloads-windows

Download hurtig VPN til pc på Windows! Appen VPN Unlimited vil beskytte dit privatliv og give dig ubegrænset adgang til ethvert webindhold via desktop pc. Den bedste VPN til Windows Vista, Windows 7, Windows 10!

VPN Unlimited er også tilgængelig som en del af Monodefense Security Bundle.

Intuitiv, brugervenlig, sikker Windows VPN til pc

Skjul din rigtige IP -adresse på Windows

Opret forbindelse til enhver server med den bedste Microsoft Windows VPN -app og skjul øjeblikkeligt din rigtige IP -adresse og placering. Fra nu af vil websteder kun se den virtuelle IP på VPN -ubegrænset server, og du vil nyde komplet online anonymitet på din Windows -pc!

Sikre din pc’s webtrafik med VPN -kryptering

Windows VPN Desktop Client understøtter en stærk krypteringsalgoritme AES-256, der pålideligt beskytter alle dine private data. Ingen vil være i stand til at kigge ind i din Windows -webtrafik mere. Download VPN til Microsoft Windows PC, og sikre dig selv fra onlineovervågning og cybertrusler!

Niveau din beskyttelse med kill switch

Funktionen Kill Switch i vores Microsoft Windows VPN -app vil forhindre, at dine pc -data bliver eksponeret online, hvis din VPN -forbindelse pludselig falder. Hvordan? Ved at slukke for dit internet og ikke lade dine Windows gå online, indtil VPN -appen er tilbage på. Den bedste beskyttelse – til den bedste Microsoft Windows VPN -software.

Se dine foretrukne streamingmedier, uanset hvor du er

VPN Unlimited tilbyder dig et valg af dedikerede streamingservere, designet til at få adgang til de rige mediebiblioteker i Hulu, BBC iPlayer, ESPN+og Max. Download VPN Ubegrænset gratis på Windows PC og Binge-Watch dine yndlings-tv-shows og serie overalt!

Sådan opsættes Microsoft Windows VPN -software på din pc

Download VPN til pc på Windows
Vælg en VPN -ubegrænset server
Nyd sikker browsing

For at lære at downloade en selvstændig version af vores VPN til Windows PC gratis henvises til vores manualer. Vælg din Windows -version som din platform og følg instruktionerne fra installationsguiden. Hvis du har brug for hjælp, skal du tjekke vores FAQ eller kontakte vores supportteam.

Downloads-windows

Bedste Microsoft Windows VPN -software

Downloads-windows

Sikker VPN vs cybertrusler

AES-256-kryptering af militær kvalitet, et udvalg af VPN-protokoller, dræbskontakt og et sæt andre funktioner-det er det, der gør VPN ubegrænset til den bedste Windows VPN til pc. Download hurtig VPN til desktop og hold dig sikker online selv på offentlige WiFi -netværk!

Kør ved opstart din VPN Windows 7

VPN Unlimited hjælper dig med at forblive sikkert ubesværet! Aktivér bare kørsel ved opstartfunktion i Windows VPN -appen til dit skrivebord, og VPN -forbindelsen etableres automatisk, så snart du tænder for din Windows 7 -pc.

Uovertruffen hastighed og ydeevne for VPN Windows 7

For at hjælpe dig med at få det meste af den bedste Windows 7 VPN -software designet vi optimal protokol og optimale serverfunktioner. Aktivér dem at få VPN -ubegrænset apps algoritmer til at vælge den bedste protokol og server til dig. Dette er den nemmeste måde at få den bedste VPN -præstation på!

Hvorfor bruge VPN -ubegrænset til Windows PC

Vpnunlimited er en hurtig sikker Microsoft Windows VPN -klient. Denne software sikrer, at din websurfing er sikker, privat og helt anonym. Det bedste VPN -program til Windows sikrer, at alle dine personlige oplysninger fra økonomiske og identitetsdetaljer, til din browsing og downloadhistorie, er pålideligt skjult for alle nysgerrige øjne.

VPN -desktop -softwaren til Windows af KeepSolid er også en perfekt løsning, hvis du vil få adgang til alt det indhold, du ønsker. Download bare VPN Unlimited -appen til din pc, lancering af den og nyd adgang til dine yndlingstjenester som Facebook, YouTube, Google, Torrents, Streaming og meget mere.

Download VPN Unlimited og få den bedste VPN -oplevelse på Windows! Tag tilbage dit online privatliv og sikker adgang til det grænseløse internet på din Windows -pc, uanset hvor og når du vil.

Downloads-windows

Den bedste Windows VPN til pc

Downloads-windows

Adgang til globale webressourcer uden begrænsninger

Overvinde geo-begrænsninger og nyd komplet browsing frihed med den bedste VPN-software til Windows 10. Uanset hvilket land du er i, skal du bare downloade VPN -ubegrænset, oprette forbindelse til vores VPN -servere og opleve et gratis og åbent internet!

Undgå ISP og regeringsovervågning af din browsing

Lav alle dine browser private og anonyme med den bedste Microsoft Windows VPN. Din søgningsanmodningshistorik vil være usynlig for din internetudbyder og andre uautoriserede parter – vores VPN til Windows 10 PC vil tage sig af det. Gå virkelig inkognito og undgå at spore online med KeepSolid VPN Unlimited!

Repel digitale farer online på din Windows 10 -pc

VPN Unlimited beskytter dit skrivebordsbrowsing mod alle slags trusler. Rogue hotspots, mand-i-midten angreb, identitetstyveri og mange andre farer lurer rundt. Tilføj Keepsolid VPN ubegrænset til dit cybersecurity værktøjssæt, og oksekød din beskyttelse i den digitale verden!

Ubegrænset VPN -service

Et bundt af sikkerheds- og livsforbedrende apps. Lær mere

VPN Unlimited ®

Passwarden ®

Den mest sikre adgangskodemanager for at holde alle dine vigtige oplysninger. Lær mere

DNS Firewall af KeepSolid

En avanceret sikkerhedsteknologi, der stopper farlig trafik og beskytter dig. Lær mere

Smartdns af KeepSolid

Authenticator af KeepSolid

Sikkerhed

Sikkerhed

  • Sikkerhed

Kryptering er nøglen

Forhindre opfangninger af dine data sendt over e-mail, VoIP eller Cloud Service

Beskyt dine personlige data

Hvordan man forbliver usporbar på Internettet

Deling med omsorg

Vær 100% sikker på, hvem der har adgang til det, du deler

Beskyt dine personlige data

Hvordan man forbliver usporbar og anonym på internettet

Brug offentlig Wi-Fi sikkert

Beskyt dine enheder mod cyberangreb, mens du arbejder fra caféer eller hoteller

Fortsæt din forbindelseshastighed

Prøve eller betalt, din båndbredde er fuldt udholdt

Om selskab

Vi er specialiserede i produktivitet og beskyttelse af privatlivets fred.
Vores team består af fagfolk, der er ivrige efter sikkerhed, sikkerhed og alt, hvad der gør forretnings- og hverdagsrutiner lettere. Vores mission er at levere produktivitet og sikkerhedsløsninger af høj kvalitet til vores brugere.
Vi tager os af alle faser i produktionsprocessen: fra at komme med ideen om en tjeneste eller en løsning på dens udførelse til dens frigivelse, hvilket giver dig fri til faktisk at drive din virksomhed!

Vores hold

Hos KeepSolid er vores hovedmål at forbedre virksomhedens effektivitet, mens de forbedrer medarbejdernes præstation med alle vores medarbejdere.
Mens vi udvikler moderne produkter, forenkler vi komplekse opgaver ved at tilbyde enkle løsninger, der er kompatible til forskellige enheder, der er tilgængelige over hele verden.