Hotspot Shield Basic VPN Review

Hotspot Shield er en anstændig løsning til at holde dine oplysninger private og sikkert sikret. Den bruger AES 256-bit kryptering, som er industristandard, og den beskytter også mod DNS-lækager. Vi testede hotspot og fandt ikke noget behov for at bekymre sig i disse områder. Der er dog et stort bekymringsområde.

Top Rated VPN i 2023: KeepSolid VPN Unlimited vs Hotspot Shield Review

På udkig efter den bedst bedømte VPN til sikker, anonym og ubegrænset websurfing i 2023? Du har landet på det rigtige sted! Tjek KeepSolid VPN Unlimited vs Hotspot Shield -sammenligning. Gennemgang af de bedst bedømte VPN’er:

Ydeevne

Få VPN ubegrænset

Sammenligning af VPN -tjenester: Rating VPN -udbydere for at finde det bedste til 2023

Sammenligning af VPN -tjenester: Rating VPN -udbydere for at finde det bedste til 2023
Hvem vinder VPN Services -sammenligningen 2023?
Sådan oprettes en VPN
Download VPN Ubegrænset til enhver enhed
Hvad er den bedste VPN -service for dig i 2023?
VPN ubegrænset sammenligning med andre VPN -tjenester
Prøv den bedst bedømte VPN af KeepSolid Riskfri!

Hvem vinder VPN Services -sammenligningen 2023?

I denne VPN Services -sammenligning er KeepSolid VPN Unlimited Beats Out Hotspot Shield VPN i en række aspekter. VPN Unlimited tilbyder et større valg af VPN -protokoller, understøtter en bredere vifte af enheder og tilbyder en række muligheder for at udvide din VPN -beskyttelse så meget som du vil.

Datasikkerhed

For at sikre top-notch beskyttelse af al internettrafik på din enhed, anvender KeepSolid VPN Unlimited militær-kvalitet AES-256 krypteringsalgoritme. Det gør trafikken absolut ubeskrivelig for alle uvelkomne tredjeparter, så alle dine følsomme oplysninger og personlige data er pålideligt sikret.

Privatliv og anonymitet

Så snart du opretter forbindelse til nogen af ​​VPN -ubegrænsede servere, bliver din rigtige IP -adresse forklædt med en virtuel IP af VPN -serveren. Som et resultat bliver du helt anonym, ingen kan spore, hvad du gør online eller binde dine online aktiviteter til din identitet.

Omgå indholdsbegrænsninger

Har nogensinde haft situationen, hvor du vil se en video, men få beskeden Indhold, der ikke er tilgængeligt på dit sted? Aktivér VPN-ubegrænset og sig farvel til sådanne geo-begrænsninger! Vælg bare en VPN -server i regionen, hvor indholdet er tilgængeligt, og adgang til alle de ønskede websteder, streamingtjenester og sociale medier, uanset hvor du er.

Praktiske vilkår og prisfastsættelse

Både hotspot Shield VPN og VPN ubegrænset gennemgået her giver dig mulighed for at bruge tjenesten på 5 enheder samtidigt. Men hvad nu hvis du har brug for mere? Intet problem! VPN Unlimited har en dejlig række abonnementer: VPN -planer, der inkluderer op til 10 enheder og en mulighed for at få ekstra enhedsspalter. Ekstra tilbud inkluderer også din egen personlige VPN -server og en personlig IP. Alt for at bringe din online oplevelse til et helt nyt niveau!

Sådan oprettes en VPN

I 2023 tager det ingen besvær at opsætte og bruge det bedste hjem VPN:

Log ind og vælg en VPN -server

Download VPN Ubegrænset til enhver enhed

VPN Unlimited er tilgængelig for alle populære operativsystemer, så vælg din, download appen gratis, og gå anonym, sikker og ubegrænset nu!

Hvad er den bedste VPN -service for dig i 2023?

Først og fremmest, for at besvare dette spørgsmål, skal du stille dig selv, hvad du har brug for VPN til. Vil du bare gennemse anonymt og sikre dine data på offentlig WiFi? Eller du har også andre grunde som privat download af torrents eller fjernelse af adgang til streamingtjenester? Så beslutter du for VPN -software, skal du sørge for, at det har alle de nødvendige funktioner til at tilfredsstille dine behov.

Uanset dit formål, holder KeepSolid VPN ubegrænset mødes eller overstiger endda dine forventninger. Denne avancerede VPN -løsning tilbyder et sæt praktiske funktioner:

VPN Kill Switch

Kill Switch giver dig mulighed for at nyde det højeste niveau af privatlivets fred og sikkerhed, som en VPN kan tilbyde. Hvis din VPN -forbindelse af en eller anden grund falder, deaktiverer VPN Kill Switch internetadgang, indtil VPN er tilbage på. Der er således ingen chance for, at dine IP og følsomme data bliver eksponeret.

Servere til torrenting

Torrents download er forbudt i mange lande og fører til meddelelser om krænkelse af ophavsret fra ISP og mere alvorlige straffe. En pålidelig VPN som Keepsolid VPN Unlimited giver dig mulighed for at downloade torrents anonymt uden risikoen for at blive fanget. Bare kig efter en server, der tillader P2P -download, opret forbindelse til den og download torrents med absolut ingen bekymringer.

Streaming -servere

Gå aldrig glip af dine yndlingsfilm og tv -shows, uanset hvor du er! VPN Unlimited leverer specielle servere til at fjerne blokering af sådanne streamingtjenester som Hulu, BBC iPlayer, Sony Crackle, Disney+og meget mere. Opret forbindelse til den server, du har brug for, og den fantastiske underholdningsverden er alt sammen overalt og når som helst!

Hotspot Shield Basic VPN Review

Hotspot Shields grundlæggende plan er anstændig, men overskygget af konkurrenter

Offentliggjort 10. august 2022

Hotspot Shield på en række enheder

(Billede: © Hotspot Shield)

Tom’s Guide Domtict

Hotspot Shield Basic er en kompetent gratis service, der er let at hente og bruge, og dens ubegrænsede datatæksel er alvorligt fristende. Imidlertid gør det utroligt grundlæggende funktionssæt og en række problemer det vanskeligt at anbefale sammenlignet med konkurrencen.

Hotspot skjold gratis tilbud

Hotspot Shield gratis

Fordele

  • + Ubegrænset databrug
  • + DNS -beskyttelse
  • + Gode ​​hastigheder

Ulemper

  • – Kun et sted
  • – Ingen kill switch
  • – Annoncer
  • – Begrænset support

Hvorfor kan du stole på Tom’s Guide

Vores forfattere og redaktører bruger timer på at analysere og gennemgå produkter, tjenester og apps, der hjælper med at finde, hvad der er bedst for dig. Find ud af mere om, hvordan vi tester, analyserer og vurderer.

Hotspot Shield Basic er en simpel gratis VPN fra Big-Name Best VPN Contender Hotspot Shield. Baseret i USA er det en ret betroet udbyder og har været på scenen i nogen tid. HotSpot Shield Basic tilbyder en meget generøs ubegrænset datakap, hvilket betyder, at du kan bruge VPN så meget som du vil, selvom du kun vil være begrænset til en enkelt enhed, der er tilsluttet på et tidspunkt.

Dens gratis service fungerer på de mest almindelige enheder – Windows, Mac og Linux Computers og Android og iOS mobile enheder. Hvis du vælger at købe en fuld plan, fungerer Hotspot Shield også på smarte tv’er, browsere og routere. Faktisk kommer flere top-klassificerede routere med hotspot-skjold forudinstalleret, selvom mange ikke stadig kan få det installeret efter køb. Dette sikrer, at enhver enhed, der er tilsluttet routeren, er beskyttet, mens den også rydder værdifuld lagerplads på selve enheden.

Hotspot Shield Basic har kun en serverplacering for sine brugere, og det er placeret i USA. På trods af denne begrænsning er forbindelseshastighederne gode, og du bør ikke opleve nogen forsinkelse eller bufferingsproblemer. For betalende kunder stiger serveradgang til over 3.200 i 70 lande.

Hotspot Shield Basic på papir

    Hotspot Shield Gratis abonnementsmuligheder:
  • 1 månedsplan – $ 0 pr. Måned ($ 0 samlede omkostninger)

Antal lande: 1
Platforme understøttet: Windows, Mac, iOS, Android
Samtidige forbindelser: 1
Split tunneling: Ingen
Kill switch: Ingen
Understøttede protokoller: Catapult Hydra
Registreringsland: USA
Support: Online artikler

Privatliv og logning

Hotspot Shield er en anstændig løsning til at holde dine oplysninger private og sikkert sikret. Den bruger AES 256-bit kryptering, som er industristandard, og den beskytter også mod DNS-lækager. Vi testede hotspot og fandt ikke noget behov for at bekymre sig i disse områder. Der er dog et stort bekymringsområde.

Dette program inkluderer ikke en dræbskontakt. Denne mekanisme beskytter dit privatliv, hvis VPN nogensinde falder, og selve hotspot har nævnt vigtigheden af ​​at have denne funktion i en VPN -service i artikler, der er lagt ud på sin hjemmeside. Langt de fleste andre gratis muligheder inkluderer denne vigtige funktion, så det er temmelig skuffende, at hotspot ikke gør det, selvom dette kun er en gratis service.

Hotspot Shields anti-logging-politik er lovende. Det er forpligtet til at holde personlige oplysninger til et minimum, vil ikke dele dine oplysninger med andre virksomheder eller agenturer og ikke beholde noget, der forbinder din online historie til dig. Dette inkluderer dine enheds IP -adresser eller andre identifikatorer. Det holder styr på, hvor længe du er forbundet med VPN og den båndbredde, du bruger under disse sessioner. Hotspot Shield er dog placeret i Californien, USA, så det er underlagt en vis informationsloggingbase på lokalpolitikker, men behøver ikke at beholde det i mere end 30 dage.

En anden ting, vi gerne vil se fra hotspot, er en uafhængig revision af dens tjenester. Vi har udført intensiv intern test af alle hotspots programmer, så vi ved, hvor godt det klarer sig. Men det ville være rart at have en tredjepartsrevision for at styrke disse fund og give endnu mere gennemsigtighed på, hvad hotspot har til.

Windows og Mac -apps

Hotspot Shield Basic er en af ​​de enklere applikationer, der skal bruges. Det er fordi det er fjernet af avancerede funktioner, og endda grundlæggende funktioner, der findes i andre gratis apps. Der er ikke mange protokolindstillinger at rod med, og da der kun er et sted, behøver du ikke at bekymre dig om at rulle gennem adskillige lande for at finde et tilgængeligt. Der vises heller ingen annoncer på skrivebordet, men man spiller, når du rammer knapperne tilsluttet eller afbryder forbindelsen. Dette er en betingelse for den ubegrænsede dataforbrug, der leveres med Hotspot Shield Basic.

Når det er tilsluttet, viser hotspot dig nogle nyttige oplysninger. Dette inkluderer den IP -adresse, der er tildelt din enhed til den session, hvor længe du er blevet tilsluttet, og de data, du har overført, mens du bruger VPN.

Der er en sidebjælke med et par opgaver, men de fleste vil omdirigere dig til Hotspot Shield -hjemmesiden, hvor du lærer mere om funktionen, og hvilke betalte programmer giver dig adgang til dem.

Mens dine data er krypteret, og vi opdagede ingen DNS-lækager under vores test, er der generelt bedre gratis muligheder, der giver dig meget mere beskyttelse, inklusive den vigtige dræbskontakt.

Android- og iOS -apps

Da mobile enheder, der er forbundet til offentlige domæner, er det, du er den mest sårbare over for hackere og snoops,

De mobile VPN -apps sikrer ikke individuelle applikationer, hvilket er okay, da hele din enhed er afskærmet, når VPN er aktiveret. Dette hjælper også med at forhindre spyware og adware i at oprette personlige annoncer baseret på varer, du har købt eller søgt efter.

Som med desktopversionerne, holder hotspot -skjold ikke styr på din browserhistorie, så du er sikker på at slå op, hvad du vil, bank og købe sikkert og tjekke arbejds -e -mails, mens du er på farten.

Der er en fangst, hvis du vil bruge en af ​​hotspot -mobilapps. For at drage fordel af den ubegrænsede båndbredde, skal du acceptere at se annoncer, der dukker op, hver gang du opretter forbindelse til VPN. Dette tager normalt kun et minut, og der er en mulighed for at springe en annonce over efter de første 5 eller 10 sekunder. De fleste af disse annoncer er en mulighed for hotspot til at sælge en af ​​sine betalte tjenester.

I virkeligheden sammenlignet med konkurrencen er dette meget dårlig brugeroplevelse, og det er en af ​​de eneste top-tier VPN’er til at anvende denne taktik med sit freemium-produkt.

Ydeevne

Generelt var vi i stand til at oprette forbindelse til hotspot Shield Basic med en hastighed på 230 Mbps, hvilket er godt og i stand til at understøtte at se HD -videoer uden buffering eller forsinkelse. Dette er dog ikke altid konsekvent. Vi så normalt hastigheder mellem 60 Mbps og 70 Mbps, hvilket stadig er okay. Det er værd at bemærke, at disse test ikke blev udført ved hjælp af Windows 11, fordi Hotspot ikke havde frigivet denne version af sit produkt på tidspunktet for vores test, så vi var nødt til at stole på tidligere versioner og testdata.

Hotspot Shield Basic løsner ikke nogen tv -streamingprogrammer. Vi kontrollerede. De betalte versioner giver dig dog mulighed for at se Netflix, Amazon Prime og Disney Plus uden problemer.

En skuffende funktion, der mangler gratis brugere, er enhver reel nyttig teknisk support. Live chat og endda e -mail -support er forbeholdt betalende kunder. Så hvis du støder på problemer, overlades du til at søge gennem Hotspot Shields online vidensbase for at finde et svar.

Heldigvis er det grundlæggende program ret ligetil, så du skal ikke have brug for nogen hjælp til at finde ud af det. Hvis du har brug for at finde et svar, skal du bare bemærke, at supportcentret er mere rettet mod betalte brugere, så mange af oplysningerne er der ikke meget nyttigt for dig. Men hvis du er tålmodig og graver dybt nok, skal du til sidst finde de fleste af de anvisninger, du har brug for.

Endelig dom

Hotspot Shield Basic er godt til hurtig gennemsøgning, mens den er tilsluttet offentlige netværk, men der er ikke meget brug for det ud over det, da det ikke har en dræbskontakt, og mangler reel magt eller streamingevne. Der er mange andre gratis tjenester, der er mere sikre, ligesom Proton VPN gratis, som også tilbyder bedre support, flere serverplaceringer og uafhængige revisioner af dens tjenester og sikkerhed.