Turbo VPN: Ubegrænset VPN -proxy 4

Se originalt indhold:

Innovativ Connecting annoncerer frigivelse af Chrome-kompatibel version af Turbo VPN

SINGAPORE, 9. juni 2022 / PRNewswire / – Innovativ Connecting Pte Ltd., Et Singapore -baseret teknologiselskab med speciale i internetsikkerhed har annonceret, at en Chrome -kompatibel version af Turbo VPN frigives. Denne Turbo VPN -forbindelsestjeneste er gratis for Chrome -brugere, hvilket giver brugerne adgang til verdensomspændende VPN -servere, der er hurtige og stabile. Når du bruger Chrome-versionen af ​​Turbo VPN, kan brugerne skjule deres adresse og placering, mens de er i stand til at få adgang til forskellige streamingplatforme krydsregionelt. VPN -tjenesten giver også brugerne mulighed for at holde deres data sikre, når de opretter forbindelse til hotspots og offentlige WiFi -kilder. Turbo VPN har en streng politik uden log og krypteringsprotokoller på højt niveau. Brugere finder kromversionen af ​​denne applikation enkel at bruge, hvilket tilbyder en en-tap-forbindelse til den ønskede VPN-server.

Virksomheden, der udviklede Turbo VPN, innovativ forbindelse, er en af ​​de hurtigst voksende teknologiselskaber i Singapore, tillid til over 300 millioner brugere over hele verden. Innovativ tilslutning gør sine kunder til den højeste prioritet, der tilbyder 24/7 kundeservice og det største privatliv.

“Med denne udgivelse fra Turbo VPN vil Chrome -brugere endelig have mulighed for at drage fordel af de usædvanlige VPN -servere, vi har at tilbyde. Vores produkter har allerede fået popularitet i mere end 150 lande over hele verden, og vi forventer at fortsætte med at udvide med lanceringen af ​​vores seneste version, “sagde Taylor, en talsmand for innovativ Connecting Pte Ltd. “Hos Innovative Connecting tror vi på kraften på det åbne web. Turbo VPN giver brugerne chancen for at tage kontrol over deres privatliv og streamingevner. Folk kan anonymt surfe på nettet med hurtige hastigheder takket være de førsteklasses tjenester leveret af Turbo VPN.”

Ved hjælp af VPN-beskyttelse af militær kvalitet er Turbo VPN i stand til at levere førsteklasses online sikkerhed og privatlivets fred og privatliv. Applikationen indeholder AES 128-bit kryptering for at sikre, at online-aktiviteter ikke er sporbare. IPSEC -protokollerne, der er programmeret i appen, hold brugerens IP -adresse skjult, når du bruger wifi -hotspots eller enhver anden offentlig netværksforbindelse. Turbo VPN giver brugerne mulighed for at beskytte op til 5 enheder samtidigt, mens de også giver dem mulighed for frit at streame deres foretrukne shows, uanset om de er i udlandet eller derhjemme. Brugere kan omgå begrænsninger og firewalls for at give adgang til websteder, apps, iPlayer, sociale netværk og andre onlinetjenester. Denne applikation er også praktisk for spillere, der ønsker at reducere et spills latenstid og fremskynde mobilspilhastigheder. Turbo VPN kan forbedre spiloplevelsen for PUBG, Freefire, Mobile Legends, Roblox og mere.

Den krom-kompatible version af Turbo VPN frigives i juni 2022 . Turbo VPN er kompatibel med iOS, Mac, Android og Windows. Frigivelsen af ​​denne brugervenlige applikation vil gøre stabile og hurtige VPN-servere tilgængelige for krombrugere over hele verden.

For at lære mere om Turbo VPN, gå til www.Turbovpn.com.

Se originalt indhold:

https: // www.Prnewswire.com/nyhedsfrigivelser/innovativ tilslutning-Announces-release-of-Chrome-kompatibel-version-of-Turbo-VPN-301565548.html

Kilde innovativ tilslutning af Pte Ltd

Ovenstående pressemeddelelse blev leveret med tilladelse fra Prnewswire. Synspunkterne, udtalelser og udsagn i pressemeddelelsen er ikke godkendt af Gray Media Group, og de angiver heller ikke nødvendigvis eller afspejler synet fra Gray Media Group, Inc.

Turbo VPN: Ubegrænset VPN -proxy 4+

Jeg har for nylig fået en ny MacBook Pro, og når jeg klikker på gendannelsesknappen, siger det, at der ikke er noget at gendanne. Jeg har teknisk set 3 flere enheder, som jeg burde være i stand til at installere dette på, men har været usikre.

Cenphoguy, 07/23/2020

Endelig en VPN til alt.

Mens denne VPN kunne gøre noget finjustering på forbindelseshastigheden, kompenserer den for det ved at være i stand til at forbinde forskel Mac -enheder under den samme konto.

App -privatliv

Udvikleren, innovativ tilslutning af PTE.Begrænset, indikerede, at appens privatlivspraksis kan omfatte håndtering af data som beskrevet nedenfor. For mere information, se udviklerens privatlivspolitik.

Data ikke knyttet til dig

  • Kontaktoplysninger
  • Brugerindhold
  • Identifikatorer
  • Brugsdata
  • Diagnostik

Privatlivspraksis kan for eksempel variere baseret på de funktioner, du bruger eller din alder. Lær mere

Information

Sælger innovativ tilslutning af PTE.Begrænset
Størrelse 19.5 MB
Kompatibilitet Mac kræver macOS 10.12 eller nyere.

Engelsk, arabisk, fransk, tysk, hindi, indonesisk, italiensk, japansk, koreansk, portugisisk, russisk, forenklet kinesisk, spansk, traditionel kinesisk, ukrainsk