TunnelBear -servere

Contents

Har du stadig et spørgsmål om TunnelBear? Find de mest almindeligt stillede spørgsmål og svar om TunnelBear nedenfor. Klik for at afsløre svaret.

Tunnelbear Gennemgang 2023

TunnelBear VPN Review (2023): Praktisk, men ingen Netflix/Torrents

TunnelBear VPN er et populært valg blandt afslappede VPN -brugere på grund af sin gratis plan. Før du begynder at bruge det, skal du dog finde ud af, om det lider af nogle af de almindelige problemer med gratis VPN’er, inklusive dårlig loggingspraksis og alvorligt begrænsede funktioner. Den betalte plan tilbyder meget mere end den gratis plan, men er den sikker eller hurtig nok til dine behov?

I denne tunnelbear VPN -gennemgang, vi undersøgt både sine gratis og betalte planer. Vi testede TunnelBear baseret på de fire vigtigste ting, du har brug for fra en VPN: fart, sikkerhed funktioner, anvendelighed, og Servernetværk. Læs videre for at finde ud af, om TunnelBear er værd at bruge, eller om du skal overveje andre muligheder.

TunnelBear: En kort gennemgang

Hvad vi kan lide

 • Gratis plan
 • 2 GB gratis data hver måned
 • Strenge politik uden logs
 • Årlige sikkerhedsrevisioner
 • Let at bruge

Hvad vi ikke kan lide

 • Fjern ikke blokering af Netflix
 • Tillader ikke torrenting
 • Ingen dedikerede IP’er
 • Ingen live chat -funktion

Efter omfattende test af TunnelBear VPN kan vi sige, at det er en brugervenlig VPN. TunnelBear har foretaget flere tilføjelser siden vores sidste gennemgang, herunder forøgelse af databegrænsen fra 500 MB til 2 GB. Dette er kun nok til et par film, men hvis du har brug for en VPN til almindelig browsing, skal denne dataplan hjælpe.

TunnelBear tilbyder nu Ubegrænsede samtidige forbindelser i stedet for at begrænse antallet af enheder til fem. Dette er fantastisk, hvis du har brug for en VPN til flere enheder eller vil dele et abonnement med venner og familie. Vi kan også godt lide den tunnelbear Log ikke personligt identificerbare data og gennemgår en årlig sikkerhedsgennemgang fra Cure53. Dette understreger, hvor seriøs tunnelbear handler om at beskytte brugernes privatliv.

Det er dog ikke alt solskin og regnbuer med tunnelbear. Først og fremmest det hastigheder på fjerne servere er langsomme, og forsinkelserne er urimeligt høje. Det gør TunnelBear ikke den hurtigste spil VPN På markedet, som vi opdagede i denne TunnelBear VPN -gennemgang.

Endnu værre, TunnelBear fungerer ikke med alle streamingtjenester Vi testede det imod, fra Netflix til Amazon Prime Video. Hvis du ønsker at downloade torrents, kan TunnelBear ikke hjælpe, da det ikke tillader det. Fra vores erfaring er TunnelBears kundeservice hurtig, men der er Ingen live chat -mulighed.

Generelt giver vi tunnelbear En score på 7 ud af 10. Læs vores fulde TunnelBear VPN -gennemgang for at lære alt om funktionerne TunnelBear -tilbud.

Specifikationer TunnelBear VPN

�� Pris $ 3.33
�� Operativsystemer Windows, Mac, iOS, Android, Linux
�� Forbindelser Ubegrænset
�� Betalingsmetoder Kreditkort
�� Protokoller OpenVPN, IKEV2, Wireguard
�� Torrent -muligheder
�� Money-Back-garanti Ingen tilbydes
�� Logfiler Nul logfiler
�� Arbejder med

Hastighed – hvor hurtigt er tunnelbear?

Score billede, der viser score 6 ud af 10 med farvede barer

TunnelBear er lidt hit-and-miss, når det kommer til hastigheder. Samlet set tjener det en score på 6 ud af 10 for sin hastighed. Her er vores observationer om TunnelBear:

 • TunnelBear er relativt hurtigt på lokale servere Men er langsom på fjerne servere.
 • TunnelBear tilbyder Hurtige nok hastigheder til at surfe på Internettet og rulle gennem sociale medier, men ikke til spil.

Hastighedstestresultater for tunnelbear

I teorien reducerer hver VPN dine internethastigheder. Dog Bedste VPN’er har næppe nogen indflydelse på dine hastigheder. På den måde vil du ikke engang bemærke, at du bruger en VPN, uanset om du ruller gennem sociale medier eller ser dine foretrukne Netflix -shows. Derfor tester vi grundigt hver VPN for at se dens indflydelse på brugerhastigheden.

Vi kører vores TunnelBear -hastighedstest (download og uploadhastigheder og latenstid) ved hjælp af Speedtest.net. Først kontrollerede vi vores hastigheder uden at oprette forbindelse til VPN. Dette gav os baselineværdier til at bestemme TunnelBears hastighedsaflevering. Bagefter, Vi tilsluttede os til TunnelBear -servere på forskellige kontinenter og kontrollerede omfanget af faldet. Vi har opsummeret resultaterne for dig i nedenstående tabel.

Noter det Nedenstående værdier er indikatorer. Dine faktiske tunnelbearhastigheder kan variere afhængigt af forskellige faktorer, herunder dine internetforbindelseshastigheder og placering.

Server Download (Mbps) Upload (MPBS) Ping (MS)
Ingen VPN 203.31 245.22 3
Hurtigste server 116.28 59.53 12
Holland 126.44 48.59 17
Tyskland (Frankfurt am Main) 105.13 37.46 29
Storbritannien (London) 90.74 27.87 16
United States East (New York) 28.27 3.69 226
Canada (Toronto) 65.49 11.44 99
Brasilien (Sao Paulo) 53.59 11.51 189
Sydafrika (Johannesburg) 66.93 8.51 189
Japan (Tokyo) 85.91 3.64 257
Australien (Sydney) 61.05 14.38 275

TunnelBears hastighedsresultater er en blandet taske. Det er hurtigt på nærliggende servere, men fungerer temmelig dårligt, når du opretter forbindelse til visse fjerne servere.

Generelt Hastighedsreduktioner på TunnelBears europæiske servere (Holland, Tyskland og Storbritannien) var ikke for høje. Vores latenstid var også relativt lav.

På flip side oplevede vi Betydelige hastighedsfald, når vi tilsluttes visse servere længere væk, Som i USA, Brasilien og Australien. Desuden var uploadhastighederne for USA, Sydafrika og Japan meget lav, og ping var ganske høj, hvilket indikerede, at mens streaming af videoer eller spilbrugere sandsynligvis ville opleve afbrydelser og forsinkelse.

Hastighed under daglig brug

Mens vi var forbundet til TunnelBears servere, gik vi på internettet til udføre forskellige opgaver og se, hvordan VPN ville udføre. Først åbnede vi flere nyhedswebsteder, herunder New York Times og Washington Post og e-handelswebsteder, såsom Amazon og Shopify. Vi oplevede ikke nogen forsinkelser eller hikke, mens vi var ved det.

Vi udførte også datatiske opgaver, herunder at se YouTube og Tiktok-videoer. Selvom vi var i stand til at streame uden pauser, Videoer tog nogle gange et stykke tid at indlæse. Dette skete, da vi tilsluttede os til fjerne servere. Desværre kunne vi ikke teste Netflix eller Torrent download, fordi TunnelBear ikke tillader disse længere. Men mere om det senere.

Desuden forsøgte vi at spille spil som League of Legends og Fortnite, men ikke med meget adgang. Selvom vi kunne åbne spilene, Grafik tog lang tid at indlæse, Og vores gameplay oplevede en masse forsinkelse. Derfor anbefaler vi ikke TunnelBear VPN -tjenester til spil; Vælg ExpressVPN i stedet. Det har højhastighedsservere i over 94 lande.

Sikkerhed – Hvor sikker er TunnelBear?

Resultatskala 8/10

TunnelBear er en Godt valg, hvis du er interesseret i sikkerhed og sikkerhed mens du bruger internettet. Det tilbyder stærk kryptering, inkluderer flere meget sikre protokoller og skjuler din trafik. Baseret på vores test og forskning i denne tunnelbear VPN -gennemgang giver vi det en 8 ud af 10 for sikkerhed.

Her er et øjebliksbillede af det, vi observerede om TunnelBears sikkerhedsfunktioner:

 • Ligesom de fleste VPN’er har TunnelBear Stærk 256-bit kryptering.
 • Tunnelbear har Robuste VPN -protokoller (OpenVPN, IKEV2/IPSEC og Wireguard).
 • Det Opbevarer ikke IP- eller trafiklogfiler.
 • Tunnelbear Hovedkvarteret er i et land på 5 øjne.
 • VPN bruger uafhængig tredjepartsundersøgelse For at forbedre dens sikkerhed.
 • TunnelBear har en Kill switch mulighed kaldet vigilantbear.
 • For at oprette en konto har du kun brug for en E -mail -adresse og adgangskode.

Protokoller

Tunnelbear krypterer din trafik ved hjælp af AES-256-kryptering og understøtter tre protokoller: OpenVpn, IKEV2, og Wireguard. Denne række VPN -protokoller er fantastisk at have, da hver af dem fungerer bedst til specifikke brugssager.

Her er et resumé af protokollerne Tunnelbear bruger på forskellige enheder:

 • OpenVpn er en open source-krypteringsprotokol. Open source betyder, at et bredt samfund af sikkerhedsudviklere ofte tester, opdateringer og forbedrer dens standarder.
 • Wireguard er en af ​​de seneste protokoller og er tilgængelig for brugere af forskellige operativsystemer som Android, Windows, iOS, MACOS og Linux. Wireguard har en lille kodebase (ca. 4.000 kodelinjer), Hvilket fører til kortere belastningstider og gør det mere udfordrende for hackere at finde sårbarheder.
 • IKEV2 er en af ​​de hurtigste protokoller og tilbyder god kryptering til sine brugere. Det betragtes som en af ​​de bedste protokoller for mobilbrugere, da det har evnen til at ændre mellem mobile og Wi-Fi-netværk uden at afbryde brugerens forbindelse.

Logning og privatliv

En sikker VPN bør ikke indsamle identificerbare brugeroplysninger. På den måde, selvom hackere får adgang til sine systemer, vil der ikke være noget at se. Og selvom retshåndhævelse eller regeringer beder om dine data, har VPN ikke noget at give.

Tunnelbear hævder at have en hård politik uden logs. Dette betyder, at det Indsamler ikke oplysninger Det kan spores tilbage til dig. Vi undersøgte TunnelBears privatlivspolitik for at se, om denne påstand er sand.

Mens vi dirigerede vores TunnelBear VPN -gennemgang, observerede vi det Denne VPN indsamler og gemmer følgende oplysninger om dig:

 • Konto brugerdata: Din e -mail -adresse og Twitter -id, når du afslutter deres Twitter -promo
 • Operationelle data: OS -version, appversion, data brugt pr. Måned, operationelle begivenheder såsom opgradering til et betalt abonnement
 • Betalingsinformation: Kortholderens efternavn, dato for kortbrug og de sidste fire antal kreditkort
 • Cookies: Dette hjælper TunnelBear med at forstå, hvordan brugere interagerer med deres websted

Disse detaljer er for det meste run-of-the-mølle og er nødvendige for at køre deres VPN-service.

Det er forfriskende at bemærke, at TunnelBear ikke holder styr på dit fulde navn, DNS -forespørgsler og IP -adresse, når du besøger deres websted eller opretter forbindelse til deres VPN -servere. Denne strenge politik uden loger gør TunnelBear Et fremragende valg for privatbevidste brugere såsom journalister, der dækker følsomme emner og ikke ønsker, at deres dækning sprænges.

En del af TunnelBear

Vores eneste kvalifikation med tunnelbear er, at det er Hovedkvarter i Canada, Ligesom windscribe, en anden gratis VPN. Canada er en del af de 5 øjne, 9 øjne og 14 Eyes Alliance, hvilket betyder, at det er villig til at dele borgernes information med andre lande, herunder USA, Storbritannien, Australien, Spanien og Tyskland.

Trøst er imidlertid, at TunnelBear ikke logger personligt identificerbare data, så der er næppe nogen data for den canadiske regering at klæbe fast på.

Kill switch: vigilantbear

TunnelBear har en dræbskontakt, kreativt kaldet VigilantBear. Ligesom enhver anden VPN Kill Switch, sikrer VigilantBear, at dine data er beskyttet, selv når du midlertidigt mister din VPN -forbindelse. Det gør det ved at forhindre din enhed fra at oprette forbindelse til internettet, indtil din VPN -forbindelse er gendannet.

Tunnelbear

Vi testede årvågenhed og bemærkede, at det fungerer lige så lovet.

OBFUSCATION: Ghostbear

Hvis du ikke er i stand til at oprette forbindelse til TunnelBear VPN-tjenester på restriktive netværk og censurdrevne lande, er det sandsynligvis din VPN -trafik er blevet opdaget. Gå i sådanne tilfælde til dine TunnelBear -appindstillinger og aktiver Ghostbear.

Når du tænder for Ghostbear, tredjepart, inklusive regeringer, virksomheder og internetudbydere (ISPS), vil have det sværere at opdage og blokere din VPN -trafik. Men hvis du er i stand til at oprette forbindelse til TunnelBear -servere, skal du ikke oprette forbindelse til Ghostbear. Det er fordi det vil gøre din forbindelse langsommere end normalt.

I øjeblikket er Ghostbear tilgængelig på Windows, MacOS (V4) og Android -apps. Det er ikke tilgængelig på iOS- og MACOS (V5) enheder endnu.

Selvom denne funktion er god at have, er det bedre at bruge VPN’er, der har implementeret tilsløring på alle deres servere eller har tilsløret servere. Nordvpn er et klassisk eksempel: Du kan oprette forbindelse til dets tilslørede servere til at omgå censur og geo-blokke i internetbegrænsende lande.

Uafhængige sikkerhedsrevisioner

Siden 2016 har TunnelBear VPN -tjenester gennemgået Årlige uafhængige sikkerhedsrevisioner af Cure53. Testene dækker alt fra TunnelBears kildekode til browserudvidelser.

Testrapporten fra 2021 fandt mere sårbarheder end i tidligere år. Tunnelbear -selskabet kridt, der ned til det faktum, at det udvidede omfanget af test denne gang. Når det er sagt, løste Tunnelbear problemerne, så snart de blev afsløret.

TunnelBears forpligtelse til at gennemføre årlige anmeldelser er forfriskende, da det giver brugerne en uafhængig måde at verificere, hvis TunnelBear er så sikker, som det hævder.

Lækker tunnelbear dine data?

Der er Forskellige måder din IP kan lække på. WEBRTC forbedrer videochats og stemmeapplikationer, men det kan lække din IP, når du er forbundet til en dårlig VPN. DNS -lækager forekommer også, når dine DNS -forespørgsler sendes direkte til din internetudbyder i stedet for at blive dirigeret gennem din VPN.

Mens vi gennemførte denne TunnelBear VPN -gennemgang, brugte vi BrowserLeaks.com for at kontrollere, om tunnelbear lider af IP, DNS og WebRTC lækager. Heldigvis lækker TunnelBear ikke bruger IP -adresser.

IP -adresse lækage test af tunnelbear VPN

Tilsvarende lider TunnelBear ikke WebRTC -lækager.

WEBRTC lækage Test af Tunnelbear VPN

Hvilke oplysninger har TunnelBear brug for?

For at oprette en konto med tunnelbear, du Brug kun en e -mail -adresse og adgangskode. Du kan Betal med dit kreditkort, Men dette vil også betyde, at TunnelBear vil have flere af dine personlige oplysninger.

Brugervenlighed-Hvor brugervenlig er TunnelBear?

Resultatskala 8/10

Samlet set er TunnelBear let at bruge og installere, Selvom der er plads til forbedringer. Som et resultat scorer det En 8 ud af 10 Med hensyn til brugervenlighed i vores TunnelBear VPN -gennemgang.

Her er vores observationer efter brug af tjenesten:

 • Tunnelbear Webstedet er brugervenligt.
 • Du kan installere TunnelBear VPN -app på enhver enhed.
 • Begge Desktop og mobile apps Se behageligt ud og er let at bruge.
 • Du kan betale for dit TunnelBear -abonnement med en kreditkort.
 • TunnelBear’s Kundesupport er vanskelig at nå Men giver hurtige svar.

TunnelBear -webstedet og installationsprocessen

TunnelBears websted er meget godt organiseret. Alt på webstedet holdes meget enkelt, så du er ikke overbelastet med oplysninger, du ikke har brug for.

Hjemmeside på TunnelBear -webstedet

Men hvis du vil lære mere om detaljerne i TunnelBear Services, kan du finde en masse information i sidefoden (nederst på siden).

Sidefod på TunnelBear -webstedet

Tunnelbear Arbejder med følgende enheder:

 • iPhone & iPad
 • Android
 • Mac
 • Windows
 • Browser (Chrome og Firefox)
 • Linux (med begrænset støtte)

Installation af tunnelbear er ikke vanskelig. Installation kan tage et stykke tid, men Installationsguiden Vil gøre alt arbejde for dig.

Her er Trin, der skal følges for at installere TunnelBear:

 1. Gå til TunnelBears websted og klik på “Planer”Øverst på siden.
 2. Vælg den ønskede plan, og klik på “Kom igang.”

Priser planer for tunnelbear som anført på deres hjemmeside

Download TunnelBear VPN -klienten For din enhed og følg installationsmedlemmerne.

Download side på TunnelBear -webstedet

Log ind på tunnelbear med dine kontooplysninger og opret forbindelse til en server.

Loginskærm på tunnelbear

TunnelBears udseende og brugervenlighed

TunnelBears apps er visuelt tiltalende og rodfri. Der er en Hamburger -menu der indeholder alle de muligheder, du har brug for for at finjustere VPN. Plus, TunnelBears apps har et intuitivt serverkort, der kan hjælpe dig med at finde og oprette forbindelse til serverplaceringer. TunnelBears serverkort minder om Nordvpns serverkort.

Software, der viser kortet over Europa med VPN -servere af tunnelbear

Den eneste vanskelighed med TunnelBears kort er, at det ikke viser serverplaceringen, når du svæver over serverpegerne.

Desuden har TunnelBear En legende tone rundt omkring, Gør VPN sjov at bruge. For eksempel, når du forsøger at oprette forbindelse til en server, vil en bjørn begynde at grave et hul på serverkortet og vises på dens destination, når forbindelsen er vellykket. Du modtager en besked, der siger: ”Rawr! Du gennemser fra et sikkert sted i … ”

TunnelBear -app tilsluttet Windows -anmeldelse

På samme måde, når du kobler fra TunnelBear, modtager du en besked, der siger: ”GRRR! Din browsing er ikke længere sikret af en bjørn.”

Tunnelbear -app frakoblet Windows -anmeldelse

Hvis du elsker bjørne eller tegneserier, vil TunnelBear helt sikkert kildre din fantasi.

Ubegrænsede samtidige forbindelser

Tunnelbear nu Tilbyder ubegrænsede samtidige forbindelser. Dette er en markant forbedring fra at tilbyde fem enheder pr. Abonnement, som mange andre VPN -tjenester gør. Du kan nu bruge TunnelBear på så mange enheder, som du vil, fra din bærbare computer til mobile enheder.

Dette gør TunnelBear relativt overkommelig, da du ikke behøver at købe et andet abonnement, hvis du har brug for en VPN til flere enheder eller vil dele din VPN -beskyttelse med venner og familie.

Surfshark plejede at være en af ​​de få VPN’er med ubegrænsede samtidige forbindelser, men TunnelBear er tilsluttet båndvognen.

Opdel tunneling

TunnelBears splittet tunneling er passende navngivet SplitBear. Ligesom enhver anden delt tunnelingsfunktion giver det dig mulighed for at beslutte, hvilke apps eller websteder der går gennem VPN -tunnelen, og hvilke der ikke gør.

Imidlertid er App Split Tunneling og Website Split Tunneling kun tilgængelige på specifikke enheder, som vi opdagede under vores TunnelBear VPN -gennemgang. Vi har opsummeret dem i nedenstående tabel.

Operativ system App split tunneling Websted/URL -delt tunneling
Windows
Android
makos
iOS

TunnelBear Browser Extensions til Chrome og Opera

TunnelBear har en Browser -udvidelse til Chrome og Opera. Udvidelsen fungerer på samme måde som en almindelig VPN, lige i din browser. Dette er ideelt, hvis du ikke ønsker, at al din trafik skal passere gennem din VPN. Derudover er det en brugervenlig måde at omgå eventuelle geografiske begrænsninger, for eksempel, når du bruger Linux.

Tunnelbear -blokering til Chrome

Tunnelbear har udviklet sin egen annonceblokker For uønskede reklamer og inkluderer flere funktioner, som de bedste annonceblokkere også tilbyder. AD -blokeringen til Chrome blokerer ikke kun for annoncer, men hjælper også med at beskytte dit privatliv.

Blockering forhindrer e -mail -sporing i at sikre, at ingen kan bruge sporing af pixels i marketing -e -mails på dig. Det blokerer også for ultralydsporing. På denne måde kan lydene, der er hentet gennem mikrofonen på din telefon, ikke bruges til sporing.

TunnelBear Blocker

Desuden beskytter blokeringen mod cookies, scripts, malware og browser fingeraftryk. Det gør alt dette for at beskytte dit privatliv online.

Priser og betalingsmetoder

Tunnelbear har en gratis plan, som tilbyder 2 GB data pr. Måned. VPN plejede kun at tilbyde 500 MB pr. Måned, men har siden øget den, hvilket gjorde det til en af ​​de mest generøse gratis VPN’er. Men hvis du vil have ubegrænsede data på en gratis VPN, skal du vælge Proton VPN.

Hvis du vil fjerne TunnelBears datagrænser, få adgang til premium -servere og få prioriteret kundesupport, bliver du nødt til at abonnere på en af ​​de tre betalte planer:

Priserplaner

Skærmbillede af TunnelBear -app, ubegrænsede priser

 • Tunnelbear VPN 3 år 3.33mth Deal View -tilbud
 • Tunnelbear VPN 1 år $ 4.99mthSe tilbud
 • Tunnelbear VPN 1 måned $ 9.99mthSe tilbud

TunnelBear’s Månedlig plan er en af ​​de billigste rundt om. De fleste VPN’er på markedet beder om mellem $ 11-13 månedligt. De længerevarende aftaler er imidlertid dyrere sammenlignet med de bedste billige VPN’er.

For eksempel, Surfsharks årlige plan koster $ 3.99 pr. Måned, En dollar mindre end TunnelBear’s. For den treårige plan, Pia er meget billigere til $ 2.03 pr. Måned, Og det tilføjer tre måneder gratis.

Priser planer for tunnelbear som anført på deres hjemmeside

TunnelBear tilbyder også et team -abonnement for organisationer og virksomheder. Månedlige abonnementer starter kl $ 5.75 pr. Bruger med mindst to brugere. Dette tilbud inkluderer forskellige funktioner, herunder Premium VPN -servere, Prioritet kundesupport, Centraliseret teambuilding, og admin og Account Manager -værktøjer. Vores bedste forretningsmæssige VPN’er tilbyder også dette og mere.

Tunnelbear Accepterer betalinger gennem forskellige kreditkortindstillinger, nemlig:

 • Mastercard
 • Visum
 • American Express

Mens vi gennemførte denne TunnelBear VPN -gennemgang, fandt vi det Tunnelbear, der bruges til at tillade bitcoin -betalinger, Men det er ikke længere tilgængeligt på deres hjemmeside. Dette betyder, at du ikke kan betale anonymt. Det ville også være rart, hvis TunnelBear ville acceptere betalinger gennem PayPal og flere lokale betalingsmetoder i fremtiden.

Betalingsmetoder TunnelBear understøtter som anført på deres hjemmeside

Hvordan fungerer TunnelBears pengene-tilbage-garanti?

Desværre TunnelBear tilbyder ikke en pengene-tilbage-garanti. Dette er overraskende, da de fleste af de VPN’er, vi har gennemgået, tilbyder en 30-dages pengene-tilbage-garanti. TunnelBear hævder imidlertid at tilbyde tilbagebetalinger fra sag til sag. Du skal sende en besked til deres kundesupportagenter, der forklarer, hvorfor du har brug for en refusion.

Kunde service

TunnelBear har et hjælpcenter på webstedet, der omfatter følgende:

 • Meddelelser og opdateringer
 • Opsætningsvejledninger
 • Konto-, betalings- og abonnementsoplysninger
 • Fejlfinding af guider
 • Oplysninger til dem, der bruger TunnelBear -hold

Det meste af Oplysninger præsenteres som ofte stillede spørgsmål og svar Hvilket gør det let at læse. Det er også godt at se, at TunnelBear’s Opsætningsvejledninger har skærmbilleder der gør det lettere at følge. Vi ville dog have elsket videotutorials.

desværre, At komme i kontakt med supportagenter er unødvendigt kompliceret, Som vi fandt under denne TunnelBear VPN -anmeldelse. Først og fremmest skal du have en konto for at kontakte dem. Dette betyder, at hvis du ikke er en Tunnelbear -kunde, kan du muligvis ikke forespørge dens supportagenter.

Selv med en konto skal du udfylde et slags spørgeskema, før du får et svar. Tunnelbear lover et svar inden for 48 timer og imponerende, Vi fik et svar inden for en time. Svaret var høfligt og nyttigt.

Svar fra en Tunnelbear -supportagent i Gmail

Desværre kan du ikke stille mere end et spørgsmål hver time.

Kontakt en supportbjørnform på TunnelBear -webstedet, der viser, at du kun kan kontakte dem hver time Tunnelbear kundeservice

TunnelBear skal tage et signal fra Nordvpn, der tilbyder muligheder for alle at sende billetter og live chat support.

Servernetværk – Kan TunnelBear fjerne blokeringen af ​​Internettet?

Score billede, der viser score 6 ud af 10 med farvede barer

Når vi gennemgår VPN -servernetværk, er vi interesseret i serverspredningen, og hvad serverne kan gøre. Jo flere servere du har i flere lande, jo højere er din chance for at omgå censur og geo-blokke. TunnelBear’s Nuværende serverinfrastruktur tjener det en 6 ud af 10.

Her er vores konklusioner om TunnelBears servernetværk:

 • Tunnelbear Tilbyder en anstændig VPN -serverkollektion på over 5.000 servere i over 48 lande.
 • Det gør det ikke fjerne blokering af streamingtjenester eller tillade torrenting.
 • Tunnelbear Tilbyder ikke dedikeret IP adresser.

Antal servere og placeringer

Tunnelbear har over 5.000 servere i mere end 48 lande. Dette er tæt på hvad Nordvpn, den bedste VPN på markedet, tilbyder: Over 5.400 servere i over 60 lande. Hvis du vil have flere placeringer, har Surfshark servere i 100 lande.

TunnelBear’s Serverplaceringer dækker næsten alle kontinenter, Og vi har opsummeret dem nedenfor for dig:

 • Amerika: Argentina, Brasilien, Canada, Chile, Columbia, Mexico, Peru og USA
 • Europa: Østrig, Belgien, Bulgarien, Cypern, Tjekkiet, Danmark, Finland, Frankrig, Tyskland, Grækenland, Ungarn, Irland, Italien, Letland, Litauen, Moldova, Holland, Norge, Polen, Portugal, Rumænien , Sverige, Schweiz og Storbritannien
 • Asien-Stillehavet: Australien, Indonesien, Japan, Malaysia, New Zealand, Filippinerne, Singapore, Sydkorea, Taiwan
 • Afrika: Kenya, Nigeria og Sydafrika

Mens vi udførte denne Tunnelbear VPN -gennemgang, fandt vi, at TunnelBear plejede at have en server i Indien, men den lukkede butikken der efter Indiens lov, der krævede, at VPN’er skulle gemme kundelogfiler. Hvis du har brug for en VPN til Indien, kan du bruge Surfshark, da det har over 50 virtuelle servere i landet.

Tunnelbear og streaming (Netflix, Disney Plus, Hulu, BBC iPlayer)

Vi forsøgte at få adgang til Netflix, Disney Plus, Hulu og BBC iPlayer med TunnelBear, men til ingen nytte. Det VPN kunne ikke give os adgang til streamingtjenesterne Uanset den server, vi har tilsluttet os.

Platform Kan tunnelbear fjerne blokering af det?
Netflix
Disney Plus
Hulu
BBC iPlayer

Hvis du har brug for en VPN til streaming, anbefaler vi Nordvpn. I alle vores år med test af VPN -udbydere har Nordvpn ikke undladt at fjerne blokering af streamingtjenester, hvad enten det er amerikansk Netflix eller de nyeste Amazon Prime -film. Plus, det har hurtige hastigheder for at sikre, at du nyder film uden hikke.

Tunnelbear og torrents

Tunnelbear tillader ikke P2P -trafik eller torrenting, Som vi opdagede i vores TunnelBear -anmeldelse. Dette betyder, at du ikke kan uploade eller downloade nogen torrents, når du er tilsluttet internettet via en TunnelBear -server. Dette skyldes, at udbyderen ikke ønsker at tilskynde til download af ulovlige filer.

Desværre betyder det, at du heller ikke kan downloade lovlige torrents. Hvis du vil have en VPN -udbyder, der tillader torrents, skal du se på Nordvpn eller IpVanish.

Dedikeret IP -adresse

Tunnelbear Tilbyder ikke dedikerede IP -adresser. Dette betyder, at tusinder af brugere kunne dele en enkelt IP -adresse. Virksomheden siger, at det ønsker at begynde at gøre dette for virksomheder i fremtiden gennem sin “Tunnelbear for Teams” -planer. Hvis de nogensinde vil tilbyde dette til private brugere, er det stadig uklart.

Ghostbear: Et ekstra våben mod censur og hastighedsbegrænsninger

Ghostbear er en Ekstra funktion ved TunnelBear. Denne funktion hjælper med at skjule dine krypterede data som normale data. Nogle internetudbydere, virksomheder eller regeringer kan begrænse din internethastighed eller frihed, når de registrerer, at du bruger en VPN.

Ved at få de krypterede data til at se ud som regelmæssig trafik med Ghostbear, vil ingen mistænke, at du bruger en VPN.

Vores erfaring med TunnelBear

TunnelBear er en praktisk mulighed, hvis du vil have en anstændig gratis VPN til afslappet brug. Hvis en 2 GB datagrænse pr. Måned og langsomme hastigheder på fjerne servere Er ikke et stort problem for dig, du vil nyde TunnelBear. Plus, det tilbyder God sikkerhed og privatlivsfunktioner og holder sig til dets No-Logs-politik, som vi var glade for at opdage under vores TunnelBear VPN -anmeldelse.

Imidlertid er TunnelBear en god VPN? Som betalte VPN’er går, Der er meget bedre muligheder. Dette skyldes, at tunnelbear Fjern ikke blokering af streamingtjenester eller Tillad torrenting. Det ville være dejligt at se de to funktioner, der tilbydes i fremtiden af ​​tjenesten.

Desuden skal TunnelBear også Fokus på at øge de hastigheder, det tilbyder for visse fjerne servere. Hvis denne VPN -udbyder fungerer på de få kinks, der holder den tilbage, har det potentialet til at være en god VPN -service.

TunnelBear VPN -gennemgang: Ofte stillede spørgsmål

Har du stadig et spørgsmål om TunnelBear? Find de mest almindeligt stillede spørgsmål og svar om TunnelBear nedenfor. Klik for at afsløre svaret.

Er tunnelbear pålidelig?

Ja, TunnelBear er pålidelig. Det beskytter brugerdata ved hjælp af 256-bit kryptering og tilbyder en lang række protokoller, herunder OpenVPN og Wireguard. Det overholder en streng politik uden loger, så den ikke gemmer information, der kan spores tilbage til dig.

Derudover sender Tunnelbear sig til en årlig sikkerhedsrevision af et uafhængigt tredjepartsfirma.

Er tunnelbear blevet hacket?

Der er ingen registrering af, at Tunnelbear bliver hacket. Det er sikkert at bruge og beskytter dine data ved hjælp af AES-256-kryptering, den mest robuste protokoller. Plus, det holder ikke nogen data, som hackere kan spore tilbage til dig. Vi har dækket alle TunnelBears sikkerheds- og privatlivsfunktioner i vores TunnelBear VPN -gennemgang, hvis du vil finde ud af mere.

Er Nordvpn bedre end tunnelbear?

Nordvpn er langt bedre end tunnelbear. Det er hurtigere og tilbyder et større servernetværk. I modsætning til TunnelBear arbejder Nordvpn med forskellige streamingtjenester, herunder Netflix, Disney Plus, Amazon Prime Video og BBC iPlayer. Plus, Nordvpn giver mulighed for torrenting, hvilket ikke er muligt med tunnelbear. Læs mere i vores omfattende Nordvpn -anmeldelse.

TunnelBear -servere

TunnelBear er ikke kendt for at have for mange servere, men det har omhyggeligt valgt deres placeringer for at gøre det muligt for sine brugere at se stort set ethvert indhold, der er tilgængeligt på nettet. Det udvider også gradvist sit servernetværk og introducerer nye placeringer regelmæssigt. Her er en hurtig oversigt over TunnelBear -serverplaceringer og funktioner.

TunnelBear -servere

Sådan vælger du den bedste server

Den hastighed, du oplever, afhænger stort set af afstanden til den server, du opretter forbindelse til. Vi anbefaler generelt at oprette forbindelse til den server, der er tættest på dig. På denne måde forkorter du afstandsdataene til at rejse og øge chancen for at opleve større hastigheder. Men hvis du har problemer med at finde den rigtige server, kan du altid stole på TunnelBear for at gøre det lettere for dig. Du kan aktivere den praktiske auto -tunnelfunktion, som automatisk forbinder dig til den hurtigste server, så du behøver ikke at spilde nogen tid på at søge efter den, der fungerer bedst for dig.

Hvad gør TunnelBear -servere forskellige

TunnelBear -servere forskellige

TunnelBear er en simpel VPN med et simpelt sæt enkle servere. Det tillader ikke P2P -deling, så det har ikke nogen specialiserede servere til dette formål eller noget andet formål med den sags skyld. Serverne er på alle de mest populære steder, hvilket betyder, at der ikke er nogen eksotiske destinationer på listen, som afrikanske lande eller endda Stillehavet (bortset fra Australien, som kun er tilgængelig med den betalte version). På hovedet får du ubegrænset serverskift, som er praktisk, selvom det er temmelig almindeligt blandt VPN -tjenester.

Placeringer

I øjeblikket har TunnelBear servere i 20 lande over hele verden. I Europa er dets servere beliggende i Storbritannien, Tyskland, Spanien, Holland, Frankrig, Sverige, Danmark, Irland, Italien, Schweiz og Norge. For så vidt angår Amerika driver det servere i USA, Canada, Mexico og Brasilien. I Asien er dens servere placeret i Hong Kong, Singapore, Indien og Japan. Som vi sagde før, er den eneste repræsentant for Stillehavet Australien med sine servere kun tilgængelige med et abonnement.

Vil du finde ud af endnu mere om TunnelBear? Sørg for at tjekke vores TunnelBear -gennemgang for detaljerede oplysninger om denne VPN -udbyder.

Bedste VPN'er

Bedste VPN’er i 2023

Nyd lynhastigheder, førsteklasses sikkerhed, komplet anonymitet og absolut internetfrihed til overraskende gode priser med de bedste VPN-tjenester på markedet, håndplukket af vores VPN-eksperter.

Bedste VPN -tilbud til oktober 2022

Bedste VPN’er i 2023

Safeste VPN’er fra 2023

Hurtigste VPN -tjenester i 2023

Bedste VPN’er til Netflix

Seneste nyt

Bedste VPN -kuponer og tilbud til august 2023

Brug denne Surfshark -kupon til at få 82% rabat på + AD & Malware Blocker

Bedste VPN -kuponer og tilbud til juli 2023

Få et smart DNS Proxy Lifetime -abonnement for kun $ 200!

VPN -laboratoriet og Nordvpn tilbyder dig 60% rabat lige nu!

Fremhævede anmeldelser

Expressvpn
Vores mission

Hos Thevpnlab er vores mål at hjælpe dig med at finde den bedste VPN til dine behov og budget og tage dit online privatliv og sikkerhed til det næste niveau. Indtjening af indtjening: Dette websted indeholder tilknyttede links. For køb foretaget via disse links tjener vi provisioner, der giver os mulighed for at fortsætte med at producere nyttigt indhold. Din mening betyder noget. Efterlad en gennemgang af en VPN, du har testet, og hjælpe andre med at tage det rigtige valg til deres online sikkerhed.
Efterlad en anmeldelse