Tunnelbear fungerer i Kina, men kun hvis du gør dette

Du kan nu få adgang til internettet i Kina

Tunnelbear Kina

О этой странице

Ы зареοистрирykkeаи подозрителный трафик, иходий из Вашей сетии. С помdщ. Sl?

Эта страницabet которые наршают уовиånden. Страunde. Эо этоia.

Источникомапросов может сить вредносноærdighede по, подаred м н н и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и edet. ызапросов. Если вы используете общий доступ в Интернет, проблема может быть с компьютером с таким же IP-адресом, как у вас. Обратитес к своiel. Подробнfe.

Проверка по сову может таже поvende з € е ы п п п пember, еи вы водит U iel.

Tunnelbear fungerer i Kina, men kun hvis du gør dette

Tunnelbear fungerer i Kina, men kun hvis du gør dette

Kina begyndte at forbyde VPN’er fra 31. marts 2018. Mens de fleste VPN -udbydere ikke er i stand til at levere tjenester i Kina, Der er nogle virksomheder, der hævder, at deres tjenester stadig er tilgængelige i landet.

TunnelBear er en af ​​VPN’erne Denne påstand om, at de kan fjerne blokering af indhold i Kina. Fungerer tunnelbear i Kina? Lad os se.

Kina blokerer VPN’er

Kina er kendt for sine strenge censurlove. Beijing har opbygget en næsten idiotsikker digital mur rundt om i landet, og det kaldes den store firewall i Kina. I de sidste par år har de opdateret deres firewall og har gjort det mere uigennemtrængeligt.

Beijing sørger for, at al online trafik bevæger sig gennem bare de licenserede kanaler. Dette har ændret måderne, som store virksomheder bruger VPN’er til at få adgang til data uden for Kina.

For eksempel, Hvis du er i Kina, har du brug for en VPN for at få adgang til Google Services, Facebook, Twitter og mere.

Mens mennesker, der bor i andre lande, muligvis bruger en VPN til at få adgang til streamingtjenester eller for at få lavere flypriser, har folk i Kina brug for en VPN for at få adgang til selv de mest basale websteder. Hvis du nogensinde har været i Kina i den nylige fortid, ville du være bekendt med en VPN.

desværre, Der er ikke mange VPN’er, der kan hjælpe dig med at få adgang til internettet i Kina, Og der er endnu færre VPN’er, der vil gøre det gratis. Det er her TunnelBear kommer ind.

Hvordan TunnelBear omgår den store firewall med Ghostbear

Tunnelbear arbejder i 47 lande, og en af ​​dem er Hong Kong. Hvis du rejser til Kina, Du kan oprette forbindelse til deres Hong Kong -servere for at omgå den store firewall.

Hvordan virker det?

TunnelBear har en funktion kaldet Ghostbear, Hvilket forklæder din VPN -trafik, så det ligner almindelig internettrafik.

Den kinesiske firewall bruger dyb pakkeinspektion (DPI) til at identificere internettrafik og blokere visse former for trafik. Ghostbear bruger en teknologi kaldet obfsproxy som ændrer din trafiksignatur på flere måder at ligne regelmæssig (ikke-VPN) trafik på.

En af de store ting ved TunnelBear er dens gratis app, og Ghostbear er inkluderet! Dette betyder, at du ikke behøver at betale for at få adgang til indhold i Kina.

Mens Ghostbear er en god teknologi for alle, der rejser til Kina, gør det forbindelsen lidt langsommere. Så det anbefales ikke til folk, der ønsker høje hastigheder og ikke er i den høje overvågningszone.

Brugere skal også bemærke det Ghostbear er ikke tilgængelig på iOS; Det fungerer dog på Windows, Mac og Android.

Sådan bruges TunnelBears Ghostbear i Kina

Det første skridt til at bruge TunnelBear er at sikre dig Download og installer det, før du lander i Kina.

(Hvis du allerede er i Kina allerede uden VPN, skal du læse denne artikel, der hjælper dig.)

Hvis du har problemer, mens du er i Kina, kan du e -maile TunnelBear på [email protected] og de vil hjælpe dig. De svarer generelt inden for et par timer.

Når det er installeret, er det her, hvordan du kan bruge deres VPN til at sikre din forbindelse. Vi gjorde dette på vores Android -telefon, men det fungerer det samme for din Windows eller Mac -computer.

1. Åbn TunnelBear -appen

Skærmbillede af mobil TunnelBear UI

Åbn din TunnelBear -app og log ind

2. Vælg en server uden for Kina. For Facebook, Gmail og andre enkle websteder foreslår vi Hong Kong -serveren, da dens nærhed vil forbedre hastigheden.

Skærmbillede af tunnelbear

Vælg en server uden for Kina og opret forbindelse

3. Klik på Hamburger -ikonet øverst til venstre. Det fører dig til indstillinger. Klik på Indstillinger.

Skærmbillede af tunnelbear

Åbn indstillingerne, og klik på “Ghostbear”

4. Klik på Ghostbear. Det fører dig til en anden side, hvor der vil være en skiftafbryder til brug Ghostbear. Skift det på.

Skærmbillede af tunnelbear

Aktivér Ghostbear -funktionen

5. Det tager kun få sekunder, og du vil være forbundet med Hong Kong -serveren. Der vil være en tunnel på skærmen med et bjørnehoved, der sprænger gennem den. Dette betyder, at du er forbundet og er sikker.

Skærmbillede af tunnelbear vellykket forbindelsesstatus

Du kan nu få adgang til internettet i Kina

Hele proceduren er ligetil og kan afsluttes i løbet af få sekunder. I tilfælde af at du støder på vanskeligheder med at oprette forbindelse til Tunnelbear Ghostbear, kan du nå ud til deres kundeservice via e -mail for et hurtigt svar.

Få TunnelBear gratis

Tunnelbear viser sig at være et fremragende VPN -valg, især for dem, der rejser til Kina. Hvis du planlægger at blive i Kina i bare et par dage, kan den gratis version af TunnelBear muligvis være tilstrækkelig, selvom den kommer med en månedlig grænse på 500 MB. Men hvis du er villig til at tweet om TunnelBear, øges den gratis databegrænsning til 1.5 GB pr. Måned.

Men hvis du vil streame indhold, eller hvis du vil være der i forretning, er det sandsynligvis værd at købe en plan med ubegrænsede data.

Privatlivsadvarsel!

Dine data udsættes for de websteder, du besøger!