TunnelBear Gratis prøve i USA – Opdateret 2023

Alt og alt sammen får du temmelig anstændige funktioner TunnelBear Gratis prøve i USA. For listen over komplette funktioner og fordele og ulemper ved denne VPN, se den fulde TunnelBear -gennemgang i USA.

Tunnelbear Gratis gennemgang: gode funktioner, men begrænset dataforbrug

I denne vejledning vil vores eksperter give en omfattende gennemgang af den gratis version af TunnelBear ved at beskrive dens funktioner og hvordan den fungerer sammenlignet med andet gratis virtuelt privat netværk (VPN) udbydere.

Internettet er blevet en så integreret del af vores liv, at vi ikke kan udføre de mindste af opgaver uden det, fra at få rutevejledning og kontrollere e -mails til online shopping. Imidlertid har denne afhængighed af internettet bragt nogle risici i vores daglige liv, såsom at risikere vores personlige oplysninger til datalækager og udsætte onlineaktivitet for cyberkriminelle.

Heldigvis hjælper VPN’er med at kappe dine data og sikre, at dine detaljer forbliver anonyme ved at kryptere dem, hvilket forhindrer din internetudbyder (ISP), cyberkriminelle eller endda statslige agenturer i at få adgang til dine oplysninger. Der er mange VPN’er derude, men i dag ser vi på TunnelBears gratis VPN -service, dens funktioner, ydeevne og hvordan det sammenlignes med et par andre gratis VPN -tjenester.

60-sekunders gennemgang

Bedømmelse: ★★ ½

TunnelBear ‘s gratis VPN -service inkluderer en masse funktioner, men det begrænser mængden af ​​data, der bruges i en måned til kun 2 GB. TunnelBear har mere end 5.000 servere i mere end 47 lande. Den bruger de mest sikre krypteringsstandarder, inklusive 256-bit avanceret krypteringsstandard (AES-256) og 256-bit Secure Hash-algoritme-godkendelse.

Der har været bekymring for datalogning på TunnelBear siden dens erhvervelse af McAfee, som blev behandlet ved at gennemføre tredjepartsrevisioner . TunnelBear betragtes som en pålidelig mulighed; Imidlertid er et problem med den gratis version, at den kæmper for at fjerne blokering og indlæse populære videostreamingwebsteder såsom Netflix.

Fremhævede partnere: Denne uges bedste tilbud
Redaktørens valg
Bedste værdi
Surfshark 24
Allrounder
Expressvpn 12 måned
Allrounder
Cyberghost 2

Hvordan vi forsker og vurderer VPN’er

Timer Performance Testing
Kundeanmeldelser læst
Timer med forskning
Konkurrenter sammenlignet
VPN -eksperter konsulterede

Vores korrekturlæsere er dedikeret til at bringe dig de mest nøjagtige og ajourførte oplysninger, så du kan tage en informeret beslutning, når det kommer til at købe en VPN. Vi vil kun anbefale en VPN efter timers test, omfattende sammenligninger fra head-to-head-funktion og efter at have taget hensyn til verificeret kundefeedback og anmeldelser og udtalelser fra brancheksperter.

Vores gennemgangsresultater bestemmes af følgende kategorier:

 • Privatliv og ydeevne (30 procent)
 • Funktioner og funktionalitet (30 procent)
 • Omdømme og troværdighed (25 procent)
 • Planer og prisfastsættelse/værdi (10 procent)
 • Kundeoplevelse (5 procent)

Vi undersøger og tester i alt 25 elementer inden for disse kategorier, herunder:

 • Antal og placering af servere
 • Streamingtjeneste tilgængelighed
 • Sikkerhedsfunktioner såsom AES-256
 • Ydelse (upload og downloadhastigheder, latenstid)
 • Værdi for pengene, garantier og kundeservice
 • Uafhængige sikkerhedsrevisioner på serversite

Alle vores VPN-artikler er faktakontrolleret og verificeret af vores interne team af faktakontrollere, så du kan være sikker på, at vores indhold er så nøjagtigt og opdateret som muligt. For at finde ud af mere skal du læse vores artikel om, hvordan vi gennemgår VPN’er.

TunnelBear Oversigt

Datagrænse: 2 GB pr. Måned

Antal servere: 5.000+

Antal placeringer: 47+

Maksimalt antal tilsluttede enheder: Ubegrænset

AES-256: Ja

Ingen-log-politik: Ja

Revideret uden log-politik: Ja

Hovedkvarter: Canada

Fordele Ulemper
TunnelBears gratis VPN giver dig adgang til mere end 5.000 servere i 47 lande, markant mere end andre gratis VPN -udbydere Den gratis plan kæmper ofte for at fjerne blokering af populære websteder
TunnelBear er en sikker service på grund af sin politik uden log og gennemførelse af revisioner i de sidste fem år Databegrænsen er 2 GB pr. Måned, hvilket er relativt lavt sammenlignet med andre gratis VPN -tjenester
TunnelBears gratis plan giver dig mulighed for at bruge flere enheder, mens du er tilsluttet tjenesten TunnelBears gratis servere er upålidelige og har inkonsekvente hastigheder

TunnelBears gratis VPN -servere er spredt over 47 lande med 27 lande i Europa, tre i Nordamerika, to i Oceanien, syv i Asien og fem i Sydamerika. Omfanget af dets servere er åbenbar, hvis du sammenligner dette med andre tjenester, såsom Proton VPNs gratis service, der kun tilbyder 100 servere i tre lande.

TunnelBear har regelmæssigt gennemført årlige revisioner gennem uafhængige parter, mens nogle VPN’er ikke foretager årlige revisioner, såsom Privadovpn . En af de markante ulemper ved TunnelBears gratis version er, at den kun tillader 2 GB data pr. Måned, hvilket er ekstremt lavt sammenlignet med andre, såsom Proton VPN (ubegrænset) og Atlas VPN (5 GB).

TunnelBear er også kendt for at være upålidelig, når du fjerner streamingwebsteder, hvilket ikke er et problem, når du bruger andre VPN’er, såsom Privadovpn og Atlas VPN.

Tunnelbear sammenlignet

VPN Servere Lande Databegrænsning/måned Platforme understøttet Torrenting Uklasset streaming Revideret uden log-politik
Tunnelbear gratis 5.000+ 47 2 GB 5 Ja Ingen Ja
Proton VPN gratis 100 3 Ingen grænse 6 Ingen Ingen Ja
Privadovpn fri 12 10 10 GB 6 Ingen Ja** Ingen
Windscribe gratis 11 11 2-15 GB* 12 Ja Ja** Ingen
Atlas VPN gratis 3 3 5 GB 4 Ja Ja** Ja
Skjule.mig fri 5 5 10 GB 19 Ja Ingen Ja

Bedste alternativ til

Nordvpn er en af ​​de mest betroede VPN-udbydere i verden, der tilbyder top-notch kryptering, utrolige hastigheder og ekstra funktioner til at gøre alle dine online aktiviteter mere sikre.

✓ Fremragende TrustPilot -vurdering
✓ 24/7 kundesupport
✓ AES-256 kryptering

Download hastighed (MBPS) Nedbrydning (% af basisværdien) Upload hastighed (MBPS) Nedbrydning (% af basisværdien) Reaktionstid Latensstigning fra basisværdien
Ingen VPN 154.97 Mbps 49.19 Mbps 7ms
UK til UK 145.37 Mbps 93% 51.88 Mbps 105% 7ms 100%
UK til os 112.93 Mbps 72.80% 27.54 Mbps 55.90% 81ms 1157%
UK til Japan 85.22 Mbps 54.90% 35.14 Mbps 71% 227ms 3242%

Tilslutning til en britisk server reducerede downloadhastigheden til 145.37 Mbps og uploadhastigheden til 51.88 Mbps, med en ping på 6ms.

Etablering af en forbindelse med en amerikansk server reducerede downloadhastigheden til 112.93 Mbps og uploadhastigheden til 27.54 Mbps, med en ping på 81ms.

Hastigheden blev markant påvirket ved at oprette forbindelse til en server i Japan, hvor downloadhastigheden var 85.22 Mbps, uploadhastigheden er 35.14 Mbps og en ping på 227ms.

Web Real-Time Communications (WebRTC) lækage-test

WEBRTC er en open source-teknologi, der forenkler realtidskommunikation på webbrowsere. Det bruges ofte til stemme/videoopkald og fildeling.

Selvom mange internetbrugere drager fordel af WebRTC, har det en betydelig ulempe. Det kan potentielt udsætte din internetprotokol (IP) -adresse, som kan forårsage bekymring for dem, der værdsætter deres privatliv online.

TunnelBear tilsluttede med succes vores rigtige IP -adresse og bestod WebRTC -lækage -testen, kun viste IP -adressen på TunnelBear VPNs server. Resultatet forblev det samme på flere forsøg, hvilket bekræfter, at det altid vil skjule din IP -adresse.

Overtrædelser og revisioner

Der har ikke været nogen overtrædelser i TunnelBears datalogfiler. De driver en beskyttelse uden for privatlivets fred, og en revision af et tredjeparts sikkerhedsfirma sikrer, at sikkerhedspolitikkerne i en VPN er gyldige. Tunnelbear VPN har foretaget regelmæssige årlige revisioner for fuldstændig gennemsigtighed og forsikring i de sidste fem år, hvilket demonstrerer dens pålidelighed og pålidelighed. Cure53, et tysk cybersikkerhedsfirma, har udført disse revisioner.

Tunnelbear -kompatibilitet

TunnelBear tilbyder sine gratis VPN -tjenester til brugere på fem operativsystemer, herunder macOS 11, Windows 10, iOS 12, Android 8.1 og Linux. Der tilbydes dog kun begrænset support til Linux. Det giver også browserudvidelser til Chrome -versioner 22.0 og derover og Firefox 58.0 og derover.

Desktop -app

TunnelBear Free VPNs desktop-applikation har en meget letforståelig grænseflade. Appens hovedgrænseflade viser et kort over de tilgængelige servere med en indikator for resterende data nederst til højre på kortet. På appens øverste venstre hjørne kan du se en mulighed for hurtigt at vælge en server i stedet for at søge på kortet. Andre protokoller og funktioner, såsom SplitBear og Ghostbear, er tilgængelige fra indstillingerne.

TunnelBear App Desktop

Mobilapp

TunnelBear Mobile VPN -appen deler en lignende grænseflade med sin desktop -modstykke, hvor hovedforskellen er placeringen af ​​indstillingsindstillingen på højre side i den mobile version. Brugere kan nemt navigere gennem kortet for at vælge deres foretrukne server.

TunnelBear App Mobile

Protokoller og andre TunnelBear-tjenester, såsom SplitBear, VigilantBear og Ghostbear, kan fås fra menuen Indstillinger i øverste højre hjørne.

Tunnelbear kundesupport

Hver pålidelig VPN -tjenesteudbyder tilbyder god kundeservice til sine brugere at løse deres forespørgsler og problemer hurtigt, og TunnelBear er ingen undtagelse. Dog har TunnelBears gratis service nr. 24/7 live chat support. Så hvis en bruger ønsker at kommunikere med TunnelBear -medarbejdere, skal de indsende en klageformular på sin hjemmeside.

Hvis en bruger har brug for et svar på en forespørgsel, ville det være bedst at besøge FAQS -sektionen på webstedet.

Hvad siger kunderne?

Generelt er TunnelBear relativt godt gennemgået af brugere i Apple App Store (4.5 ud af fem stjerner), men det har vurderinger under gennemsnittet på Google Play (3.9 ud af fem stjerner) og trustpilot (3.1 ud af fem stjerner). De fleste kunder har klaget over problemer som serverafbrydelser.

”Meget glad generelt, men det har en vane med at afbryde forbindelsen efter tre timer eller deromkring. Jeg ville virkelig ønske, at de ville løse det. Mine hastigheder uk for os er meget gode og ellers glade. Jeg føler, at en række af de negative opskrifter er mere motiverede fra politik end brug. Jeg har fundet, at VPN -tjenesten imødekommer alle mine behov, undtagen når den kobler halvvejs gennem en film … ”

Rig via TrustPilot

”For en gratis VPN fungerer det meget godt. De kunne lige have været ved at lade dig bruge 2 GB om måneden, men de lader dig faktisk vælge din region, mens du gennemser privat. Jeg bruger dette personligt til at få adgang til ting ud af min region, som koder eller produkter. Et par problemer, nogle gange når du opretter forbindelse, vil VPN bare ikke, og du bliver nødt til at oprette forbindelse igen igen. Derudover finder jeg lejlighedsvis mig logget ud af en eller anden grund, når jeg prøver at oprette forbindelse via mit meddelelsespanel (de har det også). Fungerer godt.”

Rafael Kortum via Google Play Store

Uafhængig rådgivers dom

TunnelBears gratis VPN -service gavner brugere, der ønsker at få adgang til flere placeringer med en enkelt VPN -service. TunnelBear betragtes også som pålidelig og sikker på grund af dens reviderede politik uden logs. Som alle gratis VPN -tjenester kunne nogle ting imidlertid forbedres med den gratis version, såsom den begrænsede databegrænsning på kun 2 GB pr. Måned. Sammenlignet med sine konkurrenter, der tilbyder gratis versioner, er TunnelBear et anstændigt valg for privatbevidste individer.
★★ ½

Omdømme ★★
Privatliv ★★★★
Ydeevne og funktioner ★★
Planer og prisværdi
Kundeoplevelse

TunnelBear Gratis prøve i USA – [Opdateret 2023]

TunnelBear tilbyder en helt gratis prøveplan, men den leveres kun med 500 MB eller 1 GB data, hvis du tweet om det. For ubegrænsede data om en prøveplan skal du bare gå til ExpressVPNs risikofri 30-dages pengene-tilbage-garanti og nyde alle dens premium-funktioner i prøveperioden.

 • Opdateret: 27. juli 2023
 • 0 Brugeranmeldelser
 • Gerald Hunt
Kreditkort kræves Ingen
Prøveperiode Gratis
Tilbagebetale Ingen
Pris $ 4.99/mo
Internet side Tunnelbear.com
Få TunnelBear 1 GB/mo gratis prøve

TunnelBear VPN er en fantastisk VPN -service, der er kendt for sine finurlige animationer og sikre apps. Selvom denne VPN -service er lidt dyr sammenlignet med andre VPN’er, kommer den også i en gratis pakke. Derudover kan du kontrollere flere bedste VPN -tjenester, der er foreslået af VPNRanks.

Selvom den ikke er funktionsrige, giver TunnelBear-gratis prøve i USA stadig mulighed for at teste de fleste af dens funktioner uden at give kreditkortoplysninger. Derudover får du adgang til de fleste af dens servere og endda dens sikkerhedsfunktioner på TunnelBear -gratis prøve i Usak 8.

Det eneste, jeg ikke kan lide ved den gratis app, er, at den kun tilbyder 500 mbs data hver måned. Men hvis du stadig er interesseret i at prøve TunnelBear VPN, vil jeg vise dig fire enkle trin til at prøve denne VPN gratis i denne korte guide.

Husk, at TunnelBears gratis version har en databegrænsning, der sandsynligvis hurtigt udtømmes. I stedet kan du gå til Expressvpn, der tilbyder en 3-måneders helt gratis abonnement På sin årlige plan og en risikofri 30-dages pengene-tilbage-garanti for dig at nyde ubegrænsede data og premium-tjenester.

Sådan downloades TunnelBear Gratis prøve i USA?

Hvis jeg ikke allerede har gjort mig klar endnu, TunnelBear tilbyder en gratis version i stedet for et forsøg med begrænset tid af tunnelbjørn VPN. Så hvis du er interesseret i at få dine hænder på TunnelBear -gratis prøve i USA, skal du følge nedenstående trin for at komme i gang:

1. Først skal du gå over TunnelBears websted og klikke på “Prøv gratis”Knappen for at få TunnelBears gratis prøve.

TunnelBear-fri-prøve-subrcription-side-in-USA

2. Når du klikker på knappen “Prøv gratis”, skal TunnelBear VPN -gratis prøve automatisk begynde at downloade til din enhed. Alternativt, hvis du bruger Android eller iOS, kan du downloade den gratis prøve fra de respektive app -butikker.

TunnelBear-Website-DownLoading-App-for-Windows-in-USA

3. Når du har downloadet appen på din enhed, skal du installere den, lancere TunnelBear Trial -appen og klikke på tilmelding.

Tunnelbear-fri-prøve-signup-screen-in-USA

4. Nu for at få adgang til TunnelBear -gratis version, indtast en e -mail og en adgangskode og til sidst klikke på “Opret en gratis konto” knap for at komme i gang.

Nu er du klar til at prøve TunnelBear gratis prøve i USA. Skriv bare din TunnelBear -gratis konto og adgangskode, så er du god til at gå. Derudover, hvis TunnelBear -forsøget ikke ender med at fungere ordentligt, når du downloader den, kan du altid gå videre og tjek vores TunnelBear ikke arbejdsvejledning i USA.

Hvad får du med Tunnelbear -gratis prøve i USA?

Som sagt er TunnelBear gratis prøve i USA kun beregnet til testformål, hvorfor de har nævnt “test og begrænset brug” på deres gratis version. Men selv da er det den bedste gratis VPN -service til Android i USA.

Med den gratis plan får du kun begrænset brug i.e. 500 MB data pr. Måned. Nu er dette nok til generel browsing. Men hvis du er en tung bruger, vil du hurtigt løbe tør for data.

Du kan yderligere tilføje 1 GB gratis data, hvis du bare tweet om tunnelbjørn, Og du kan endda streame Netflix med TunnelBear i USA. Det er dog stadig ikke nok for tunge brugere. Tilsvarende kan du også downloade torrents med tunnelbear i USA.

Imidlertid kan den begrænsede brug og datatækkende være et problem. Anyways, bortset fra datagrænser, giver TunnelBear VPN dig adgang til alt dets Servernetværk i 23 lande, 256-bit kryptering, og flydende apps til næsten alle operativsystemer.

Alt og alt sammen får du temmelig anstændige funktioner TunnelBear Gratis prøve i USA. For listen over komplette funktioner og fordele og ulemper ved denne VPN, se den fulde TunnelBear -gennemgang i USA.

Nr. 30-dages refusionspolitik

I modsætning til andre VPN-tjenester som ExpressVPN, der tilbyder 30-dages refusion, har TunnelBear VPN ingen udpeget pengene-tilbage-garanti. Yup, det er rigtigt, hvis du planlægger at bruge den betalte version af TunnelBear og få en refusion senere, er du ude af held.

Hvis du stadig vil købe TunnelBear, vil jeg foreslå at gå efter den ubegrænsede plan, der koster $ 4.17/måned og tilbyder ting som 5 multi-logins og prioriteret kundeservice.

Udført test af Tunnelbear -gratis prøve i USA, hvad der er næste?

Så nu, hvor du har fuldt testet TunnelBear -gratis prøve i USA, eller måske er den månedlige databegrænse på 500 MB ikke nok for dig, du kan enten gå efter det betalte abonnement på TunnelBear VPN eller bare kigge efter andre GRATIS prøveversions -VPN -tjenester til at prøve.

Hvis du er interesseret i at prøve andre VPN’er, vil jeg foreslå at tjekke ExpressVPN, da det tilbyder et fantastisk 3-måneders gratis abonnement på sin 12-måneders plan og en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Du kan bruge en hvilken som helst af ExpressVPNs 3000+ servernetværk og fjerne blokering af enhver geo-begrænset service, du kan lide.

TunnelBears priser sammenlignet med dens konkurrenter

Tunnelbear VPN kan tilbyde relativt lave omkostninger end andre VPN’er, men med et lille servernetværk kan denne VPN kun tilbyde dig begrænsede tjenester.

Mens ExpressVPN tilbyder en plan med et 3-måneders gratis abonnement på sin årsplan, en risikofri 30-dages pengene-tilbage-garanti og en omfattende servernetværksliste, du kan bruge til at få adgang til alle begrænsede websteder.

VPN -gratis forsøg på andre tunnelbear i USA

 • Expressvpn -forsøgshack: a 30-dages pengene-tilbage-garanti tilbydes til alle brugere.
 • Surfshark -prøve: a 7-dages gratis prøve og 30-dages refusionspolitik.
 • Nordvpn Trial Hack: et fantastisk 7-dages gratis prøve og 30-dages pengene-tilbage-garanti for alle.

FAQs – Tunnelbear gratis prøve i USA

Hvordan får jeg ubegrænset tunnelbear gratis i USA?

Du kan ikke få en ubegrænset tunnelbjørn VPN gratis i USA. For at slippe af med begrænset adgang, skal du abonnere på et betalt abonnement på TunnelBear. På denne måde får du ubegrænset båndbredde og adgang til meget flere servere. Men hvis du overvejer at opgradere til en betalt version af TunnelBear, er det bedre at abonnere på en meget bedre VPN -service som Expressvpn.

Er tunnelbear ikke længere gratis i USA?

Nej, tunnelbjørn er stadig gratis i USA. Dens gratis version kan bruges på en enkelt enhed og tilbyder begrænset brug af 500 MB gratis data pr. Måned. Til kontrol af formålet har vi forsøgt at køre tunnelbjørn på vores Android -enhed, og det tilbyder os 500 MB gratis data, dette viser, at Tunnel Bear er en god gratis VPN til Android -enheder i USA. Du kan dog få mere båndbredde ved blot at twitre om tunnelbear.

Er tunnelbear lovlig i USA?

Ja, TunnelBear er absolut lovlig at bruge i USA. Det er, hvis du ikke bruger det til ondsindede formål. Men hvis du bruger det til ulovlige formål, kan du få problemer.

Afslutter!

TunnelBear tilbyder muligvis en gratis plan. Dog tilbyder det kun en 500 MB månedlig datagrænse og ingen 30-dages pengene-tilbage-garanti. Nu siger jeg ikke, at du ikke skulle prøve TunnelBear -gratis prøve i USA. Det er bare, at der er langt bedre VPN’er derude, der også tilbyder gratis forsøg og refusionspolitikker. For eksempel, ExpressVPN tilbyder flere servere og bedre sikkerhedsfunktioner.

Hvis du fandt denne vejledning nyttig, skal du følge os på sociale medier.

Gerald Hunt

Gerald Hunt

Gerald Hunt’s biografi:

Gerald er en standhaftig troende i den ukrænkelige ret for enhver borger til ytringsfrihed. At skrive om online privatliv og sikkerhed uden hensyntagen til politisk korrekthed er hans måde at imødegå instrumenterne, der truer vores frihed. I sin fritid elsker han at overse Netflix, anime og spille videospil.

Hos VPNRanks.com, vi bruger cookies til at levere tilpasset service til brugere og hjælpe os med at analysere webstedsydelse. Vi har opdateret vores privatlivspolitik

Som nævnt

Mærker nævner os

Seneste VPN -anmeldelser

 • #275469 (ingen titel)
 • #7916 (ingen titel)
 • 10 Beste Kostenlose VPN-testversionen (feb. 2021 Aktualisiert)
 • 10 Mejores Servicios de Prueba Gratis VPN (Dec 2021 Actualizado)
 • 13 Bedste Reddit VPN’er efter Redditors ‘valg
 • 160+ uvildige VPN -anmeldelser
 • 162
 • 2021’Deki en İyi VPN Hizmetleri
 • 2021 年 最高 の VPN サービス
 • 2021 년 최고 의 VPN 서비스
 • 51 Bedste Kodi Builds for 2020 med installationsguider – tilgængelig til enheder (PC, Android, Firestick, Leia, & Krypton)
 • 6 bedste VPN for Tyskland (opdateret 2023) – sikker og hurtig
 • 64 Mest chokerende Game of Thrones dødsfald Tidslinje
 • Tilknyttet ansvarsfraskrivelse
 • Bedste Kodi VPN – En guide til opsætning af VPN & kanaler på Kodi
 • Bedste VPN -tilbud i juni 2023 (startende fra $ 2)
 • Bedste VPN til Netflix 2020
 • Sammenlign de øverste VPN’er i 2022 med værktøjer og diagram
 • Kontakt os
 • E -mail verifator
 • Ev
 • Express VPN Review
 • Express VPN Review
 • ExpressVPN Review
 • Haziran 2021 için en İyi ücretsİz VPN Hizmetleri (Gerçekt ücretsiz ve Güvenli)
 • Hidemyass Review
 • Hjem
 • Hjem
 • Hjem
 • Sådan ser du Game of Thrones i Canada?
 • I Migliori Servizi VPN Gratuiti pr. Settembre 2021 (Davvero Gratuiti E Sicuri)
 • I Migliori Servizi VPN Nel 2021
 • Ipvansk anmeldelse
 • Ipvansk anmeldelse
 • Ivacy Review
 • Les Meilleurs Services VPN EN 2021
 • Mais de 160 Avaliações de vpn imparcial
 • Melhores Provedores de Serviços de VPN para 2021 – Rápido. Seguro E Fácil de USAR
 • Nordvpn Review
 • Nordvpn Review
 • Oltre 160 Recensioni VPN Imparziali
 • Offersoplysning
 • Plus de 160 avis sur les vpn impartiaux
 • Purevpn 2016 anmeldelse
 • Purevpn Review-Save 70% på 1 års plan
 • Réclamer Votre Liberté d’internet avec vpnranks.com
 • Ressourcer oprettet af VPNRanks.com
 • Gennemgangsindhold En til ZH
 • Sig farvel til disse Kodi-tilføjelser en gang og for alle
 • Søg efter specifik formål
 • Søgeresultat
 • Søgeresultat
 • Søgeresultat
 • Søgeresultat
 • Søgeresultat
 • Sitemap
 • Vilkår og Betingelser
 • Den bedste gratis VPN i 2023
 • De bedste VPN -tjenester til 2023 [160+ VPN’er testet]
 • Total VPN -gennemgang
 • Fjern blokering og se hotstar uden for Indien
 • Videoer Tutorials af vpnranks
 • Besøg
 • VPN forbinder ikke? Lad os fejlfinde!
 • VPN -anmeldelser
 • VPN -anmeldelser – objektiv, uinflueret og autentisk
 • Vpnranks gamle hjemmesideændring den 1. september
 • VR-FB-SA
 • Hvad er min IP -adresse? Alt hvad du har brug for at vide
 • Hvad er vpnranks?
 • Лие постаåbe
 • أفضل خمات vpn ف عام 2021

© Copyright 2023 vpnranks | Alle rettigheder forbeholdes