Fix: Din bjørn har svært ved at skabe en sikker tunnel

Hvis du prøver at oprette forbindelse til en VPN, og TunnelBear er grået ud, er det sandsynligt, at du ikke er tilsluttet internettet. Dette kan ske, hvis du bruger en offentlig Wi-Fi-forbindelse, der ikke har internetadgang, eller hvis din internetudbyder blokerer for VPN-trafik. For at løse dette skal du oprette forbindelse til et andet Wi-Fi-netværk eller prøve en anden VPN-server.

TunnelBear fungerer ikke? Prøv disse rettelser

Hvis du prøver at oprette forbindelse til en VPN, og TunnelBear er grået ud, er det sandsynligt, at du ikke er tilsluttet internettet. Dette kan ske, hvis du bruger en offentlig Wi-Fi-forbindelse, der ikke har internetadgang, eller hvis din internetudbyder blokerer for VPN-trafik. For at løse dette skal du oprette forbindelse til et andet Wi-Fi-netværk eller prøve en anden VPN-server.

På grund af den måde, Android håndterer DNS -prioritering, er det velkendt, at private DNS mislykkes. Hvis din private DNS er tændt, skal du aktivere automatisk DNS igen for at oprette forbindelse.

Hvordan får jeg tunnelbear på min mac?

Hvordan får jeg tunnelbear på min Mac?

TunnelBear til Mac er en fantastisk måde at bevare dit privatliv online og holde dine browsingvaner skjult for din internetudbyder eller regering. Her er de enkle trin til at få TunnelBear til Mac i gang: 1) Download TunnelBear til Mac -klient Fra TunnelBear -webstedet. 2) Installer klienten ved at dobbeltklikke på den downloadede fil og følge instruktionerne på skærmen. 3) Start TunnelBear -klienten. 4) Indtast dine TunnelBear -login -legitimationsoplysninger, eller opret en ny konto, hvis du ikke allerede har en. 5) Vælg et land fra kortet eller listen over lande, og klik på knappen “Tilslut”. 6) Når du er forbundet, kan du gennemse internettet som sædvanligt. Din internetudbyder eller regering vil kun se, at du er tilsluttet en TunnelBear -server, ikke det specifikke websted eller en service, du bruger.

TunnelBear VPN -klienter Giv brugerne ubegrænset adgang til en række servere. Du kan slippe af med begrænsningerne ved at abonnere på et betalt abonnement, som giver dig adgang til webstedet i en begrænset periode. Du vil være i stand til at vælge mellem forskellige servere med denne mulighed, og du vil have adgang til en ubegrænset mængde båndbredde. Det er en fantastisk måde at beskytte din internetforbindelse på, mens jeg også har adgang til en række forskellige placeringer. TunnelBear er tilgængelig til Windows, MacOS, Android og iOS.

Hvorfor fungerer min tunnelbear ikke?

Hvis du ikke allerede har automatisk DNS aktiveret, ender du med DNS -problemer, fordi Android prioriterer din private DNS over din Tunnelbear DNS. Hvis du har private DNS tændt, skal du oprette forbindelse igen ved hjælp af automatisk DNS.

Fungerer tunnelbear på mac?

Fungerer TunnelBear på Mac?

Tunnelbear til Mac er en enkel, kraftfuld VPN -app med en gratis plan og lave månedlige priser. Det krypterer din internettrafik og ruter det gennem en sikker tunnel til en server i et andet land. Dette gør det umuligt for nogen at snuppe på din webbrowsing eller spore din placering. TunnelBear blokerer også uønskede annoncer og cookies, og det kan omgå regeringscensur.

TunnelBear er det bedste valg til mobil privatliv og online sikkerhed.

TunnelBear er et fremragende valg til at holde dit mobile privatliv og online sikkerhed sikkert.

Hvordan giver jeg tilladelse til TunnelBear VPN?

For at give tilladelse til TunnelBear VPN, skal du først åbne TunnelBear -app Og log ind derefter. Når du har logget ind, skal du klikke på fanen “Indstillinger”. Klik derefter på fanen “Avanceret”. Til sidst skal du klikke på fanen “Tunneling”, og klik derefter på knappen “Tilladelser”.

Fejlfinding af din forbindelse til TunnelBea

Flere VPN -tjenester lover at holde brugertrafikken privat, inklusive tunnelbear. De, der ønsker at holde deres online aktiviteter sikre og private, kan gøre det med denne service. TunnelBear kan lejlighedsvis ikke fungere korrekt. Hvis du har problemer med at bruge tjenesten, skal du sørge for, at din enheds automatiske DNS er tændt. Hvis dette ikke fungerer, kan du prøve at oprette forbindelse ved hjælp af den private DNS -indstilling.

TunnelBear fungerer ikke iPhone

Hvis du har problemer med TunnelBear, der ikke arbejder på din iPhone, er der et par ting, du kan prøve. Sørg først for, at du har den nyeste version af appen installeret. Hvis du stadig har problemer, kan du prøve at genstarte din enhed og derefter åbne appen igen. Hvis det ikke fungerer, kan du prøve at slette appen og derefter geninstallere den.

Sådan rettes TunnelBear VPN -forbindelsesproblemer

Opret forbindelse til en TunnelBear VPN Server På en statisk adresse i et område med et stærkt Wi-Fi-signal, da dette forhindrer afbrydelser. På samme måde, mens de er tilsluttet TunnelBear VPN -serveren, skal du undgå at bruge mobilnetværk, fordi de er mere ustabile. Hvis du fortsat har problemer, bedes du kontakte os ved at indsende en supportbillet. Vores hjælp vil blive meget værdsat.

Tunnelbear skifter ikke placering

Hvis serveren kræver vedligeholdelse, eller hvis der er nogen tekniske problemer, kan dette ske. Når tunnelbear er slukket og derefter tændt igen, kan du ofte løse dine forbindelsesproblemer. Du kan prøve en anden serverplacering, hvis det ikke fungerer, og du kan prøve at bruge internettet igen, hvis det ikke fungerer.

TunnelBear Review: En sikker app til at holde dine data sikre

Sikre dine data, mens du surfer på internettet ved hjælp af tunnelbear. Når du først lancerer appen, kan du vælge et land, og TunnelBear begynder at arbejde i baggrunden for at holde dine data sikre. Hvis du har problemer med TunnelBear, skal du sørge for at have automatisk DNS aktiveret, så det kan arbejde med internettet. Et almindeligt problem er, at folk kan oprette forbindelse til den forkerte server, der får deres IP -adresse til at ændre. Fordi TunnelBear ikke giver statiske IP -adresser, ændres din IP -adresse endvidere med hver forbindelse til appen eller internettet.

Tunnelbear support

TunnelBear er et canadisk-baseret firma, der leverer online privatliv og sikkerhedsløsninger. Deres primære fokus er på at levere et virtuelt privat netværk (VPN) til deres brugere, der krypterer al internettrafik og ruter det gennem en sikker tunnel. Dette gør det umuligt for nogen at snuppe på din online aktivitet eller stjæle dine personlige oplysninger. Foruden deres VPN -service, De tilbyder også en række andre sikkerhedsrelaterede produkter og tjenester. TunnelBear har et stærkt engagement i kundernes privatliv og sikkerhed, og deres supportteam er tilgængeligt 24/7 for at hjælpe med spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Nordvpn ser ud til at have overhåndet i de seneste testresultater og analyse. Nordvpn giver betydeligt hurtigere hastigheder, bedre apps, flere sikkerhedsfunktioner, et større servernetværk og bedre streaming support end TunnelBear.
Nordvpn er et fantastisk valg for folk, der ønsker den bedst mulige oplevelse online.

TunnelBear: En sikker og sikker VPN -service

Med TunnelBear kan du bruge standardkrypteringsmetoder til at holde din VPN Forbindelse sikker. Det eneste virkelige problem med deres service er deres placering, som ikke er den mest privatlivsvenlige. TunnelBear krypterer data og gemmer dem til skyen, hvilket gør det malware-fri på Windows, Mac og Android-enheder. Du skal bruge OpenVPN, så snart du er opmærksom på dette. IPsec understøttes i iOS -versioner for nylig, men ikke i ældre versioner. Hvis din bjørn oplever forbindelsesproblemer, skal du prøve et par enkle trin først for at se, om det kræver lidt hjælp: Tjek vores Twitter -side for at se, om vi planlægger at udføre planlagt vedligeholdelse. At logge ud og derefter tilbage til appen kan være nyttigt. Hvis du har brug for at geninstallere appen, skal du gå til vores downloads -side.

Tunnelbear -forbindelse usikret

EN Tunnelbear -forbindelse er usikret, hvis det ikke er krypteret korrekt. Dette betyder, at dine data kan blive opfanget af en anden, mens de er i transit. For at sikre, at din TunnelBear -forbindelse er sikker, skal du sørge for, at du bruger en stærk krypteringsmetode.

TunnelBear er en VPN-service uden aktivitet

Sørg for, at automatisk DNS er aktiveret på din Android -enhed. Hvis du bruger privat DNS, skal du muligvis skifte til automatisk DNS for at oprette forbindelse igen. TunnelBear er blevet revideret for sikkerhed fem år i træk for at have en VPN-service uden logging. Som et resultat betragtes de som en af ​​de mest pålidelige VPN -tjenesteudbydere.

TunnelBear VPN -tilbud

TunnelBear er en VPN -service, der tilbyder et gratis og betalt abonnement. Det gratis abonnement er begrænset til 500 MB pr. Måned, mens det betalte abonnement er ubegrænset. Virksomheden har hovedkontor i Canada og er medlem af den canadiske internetregistreringsmyndighed. TunnelBear har en streng politik uden logs og krypterer al trafik med AES-256-bit kryptering. Virksomheden tilbyder apps til Windows, Mac, iOS og Android.

Er tunnelbear en legit vpn?

For at holde din forbindelse sikker anvender TunnelBear standard krypteringsmetoder. Deres forretningsmæssige placering er på den anden side ikke den mest privatlivsvenlige, hvilket gør dem lidt upraktiske.

Er tunnelbear den rigtige VPN for dig?

Nogle af de mest betragtede VPN’er inkluderer TunnelBear og Nordvpn. Netflix har på den anden side været kendt for at være ekstremt aggressiv til at blokere TunnelBear. Et lille servernetværk er den eneste grund til dette. Som et resultat er der ikke mange IP -adresser tilgængelige, og Netflix kan let blokere dem. Derudover Gratis TunnelBear -abonnement leverer kun 500 MB gratis data om måneden. Som et resultat skal brugerne købe et abonnement for at drage fuld fordel af tjenestens båndbredde. Brugere kan også tweet om TunnelBear for at modtage yderligere gratis data.

Fix: Din bjørn har svært ved at skabe en sikker tunnel

Genkonfigur TunnelBear eller prøv vores øverste VPN-alternativ

Windows & Software Expert

Milan har været begejstret for teknologi lige siden hans barndomsdage, og dette fik ham til at interessere sig for alle PC-relaterede teknologier. Han er en pc -entusiast og han. Læs mere

Opdateret den 30. marts 2023

 • TunnelBear er en af ​​de bedste gratis VPN -tjenester, du kan finde, men det har nogle store begrænsninger.
 • Hvis TunnelBear ikke opretter forbindelse, skal du kontrollere, om du ikke har overskredet grænserne for din gratis konto.
 • Kontroller også, om tjenesten ikke har nogen planlagt vedligeholdelse og aktiverer om nødvendigt Bearguard.
 • Hvis de hurtige rettelser ovenfor ikke fungerede for dig, lærer vores guide dig, hvordan du fejlfinding af TunnelBear.

Tunnelbear -fejl tilsluttet serveren

TunnelBear er en af ​​de bedste gratis VPN -tjenester, du kan finde på markedet, og ligesom bjørnen er den sød på ydersiden, men hård på indersiden.

Denne VPN leverer en sikker service med gode forbindelseshastigheder og masser af serverplaceringer i forskellige lande, bortset fra den afdækkede dataforbrug, det er et fantastisk valg for alle, der leder efter en VPN til at starte eller til brug med Skype eller endda Hulu.

Det er dog ikke hver gang, at denne VPN, der også er en af ​​de hurtigste VPN -tjenester til Windows 10, leverer fantastiske hastigheder. Der er øjeblikke, hvor du støder på en tunnelbear -fejl, der forbinder til serveren, såsom Y Vores bjørn har svært ved at skabe en sikker tunnelfejl.

Dette sker, når VPN -forbindelsen er forbundet, efter at du lige har tilsluttet serveren, tilfældigt.

Dette efterlader dig udsat for cybertrusler, og dit privatliv er kompromitteret, og derfor ser du muligvis ikke sansen ved at bruge det igen – dette er dog et spørgsmål om design, da VPN bruger en internetforbindelse til at rute alle data til serveren.

Bedste VPN’er, vi anbefaler

Expressvpn

Gennemse nettet fra flere enheder med øgede sikkerhedsprotokoller.

Grib rabat ►
Privat internetadgang

Adgang til indhold over hele kloden med den højeste hastighedshastighed.

Grib rabat ►
Cyberghost

Opret forbindelse til tusinder af servere til vedvarende sømløs browsing.

Grib rabat ►

Hvorfor holder TunnelBear sig

Uanset om du har flere internetforbindelser, vil bjørnen kun bruge en fra dem alle ved hjælp af en enkelt stikkontakt, så din forbindelse vil være langsommere, da alle de sendte data først skal gå gennem serveren til kryptering via en kanal.

Så du ender med at bruge mere båndbredde, mens du gør din forbindelse sårbar – det er værre, når du rejser, når du passerer mellem flere netværk og tårne.

Dette problem sker på alle operativsystemer. Brugere klager over TunnelBear, der ikke forbinder på Mac og Windows 11.

De mest almindelige fejlmeddelelser, der vises i denne situation, inkluderer:

 • Tunnelbear -forbindelse usikret
 • Serveren handler op forbudt tunnelbear
 • TunnelBear sidder fast på at forbinde/forbinde for evigt
 • Internetforbindelse ser ud til at være offline TunnelBear-fejl (-1009)
 • Tunnelbear holder forbindelsen
 • Fejl: TunnelBear 429
 • Tunnelbear skifter ikke placering

Tjek nogle løsninger, der kan hjælpe dig.

Hvordan kan jeg løse tunnelbear, der opretter forbindelse til serverfejl?

1. Bekræft din forbindelse

Gå til Bearsmyip For at bekræfte, at du er korrekt tilsluttet. Hvis den viste placering matcher placeringen på tunnelbear, er du okay. Men sørg for at kontrollere deres Twitter -side, hvis de har opdateringer om planlagt vedligeholdelse, da dette også påvirker forbindelsen.

Hvis der ikke er nogen opdatering, og du kan ikke bekræfte forbindelsen på BearsMyip, skal du slukke for VPN, genstarte din enhed og prøve at forbinde TunnelBear igen.

2. Udfør hurtige fejlfinding af rettelser

Kontroller, at andre apps ikke forstyrrer din VPN -service, da de kan påvirke tilslutningsmulighederne. Disse inkluderer tredjeparts sikkerhedssoftware, som du midlertidigt kan deaktivere for at se, om det påvirker TunnelBear-forbindelsen til serveren.

Test et andet netværk ved at forbinde TunnelBear til det og se, om det fungerer, så du kan afgøre, om problemet er med routeren eller dit netværk.

Afinstaller og geninstaller TunnelBear, genstart derefter din enhed og få den nyeste version af VPN -appen. Sørg også for, at du kan få adgang til dit netværk eller routerindstillinger, og at de porte, der bruges af TunnelBear til at oprette forbindelse, er åbne.

Hvis du fortsætter med at opleve problemer med TunnelBear, anbefaler vi at skifte VPN -udbydere.

Da TunnelBear allerede er en ret god service, må vi anbefale dig noget rigtig godt. Vores øverste anbefaling er i dette tilfælde Expressvpn.

Ejet af KAPE Technologies er de også et privatlivsfokuseret firma, men med et meget større og udvidet netværk af servere over hele verden.

Dette betyder, at der er færre chancer for at oprette forbindelse til en fuld server og opleve langsomme hastigheder.

Expressvpn

ExpressVPN er et fremragende alternativ, når TunnelBear er nede, så få det nu til en rabatpris, kun i en begrænset periode!

Gratis prøveversion Besøg websted

3. Tænd TCP -tilsidesættelse

Hvis du får en TunnelBear -fejl, der opretter forbindelse til serveren, kan din forbindelse være langsom eller ustabil, så tænd TCP -tilsidesættelse for bedre ydelse.

Du kan finde denne funktion i Tunnelbear -præferencer under Generel Fanen. Hvis det allerede er tændt, skal du slukke for det og se, om det ændrer noget.

4. Deaktiver TunnelBear Browser -udvidelsen

Sørg for, at du ikke kører TunnelBears browserforlængelse samtidig med TunnelBear -appen, da de kan forstyrre hinandens operationer, hvilket forårsager fejlen til at oprette forbindelse til serveren.

Læs mere om dette emne

 • Sådan rettes VPN -blokerende airplay [3 Working Solutions]
 • Fix GTA Online fungerer ikke med VPN [5 testede metoder]

5. Tænd Ghostbear

Tunnelbear sikkerhedsindstillinger

Ghostbear hjælper, når man opretter forbindelse fra et land med strenge censurregler eller love. Gå til Tunnelbear -præferencer under Sikkerhed Fanen og find Ghostbear.

Det gør det svært for din VPN -forbindelse at blive detekteret og/eller blokeret, men aktiverer kun det, hvor der er censur, ellers holder det væk.

Tip til tunnelbear tilslutning

 • Opret forbindelse til WiFi, kun hvor der er et stærkt og stabilt signal, og ingen andre deler forbindelsen
 • Gå ikke rundt, mens du er tilsluttet TunnelBear VPN
 • Brug TunnelBear VPN i korte perioder
 • Hvis du skal oprette forbindelse ved hjælp af mobildata, skal du gå til et sted med det stærkeste mulige signal
 • Begræns dataforbruget, mens du er på TunnelBear VPN

Vi vil meget gerne høre fra dig. Del i kommentarfeltet nedenfor, om disse løsninger hjalp med TunnelBear -fejlen, der forbinder til serveren.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor er TunnelBear -servere placeret?TunnelBears servere er placeret i 20 lande over hele verden. De fleste af dens servere er i Frankrig, Tyskland, Danmark, Irland, Italien, Holland, Norge, Spanien, Sverige, Schweiz, Storbritannien, efterfulgt af Australien og Asien.

Laver tunnelbeaR Skjul din IP -adresse?TunnelBear er en stærk VPN, der med succes kan skjule din IP -adresse, der forhindrer tredjepart i at finde ud af din rigtige placering. Se vores anmeldelse af TunnelBear.

Giv TunnelBear gratis data? TunnelBear tilbyder brugere 500 MB gratis data pr. Måned til testformål. Denne gratis VPN -indstilling er tilgængelig for alle ubetalte brugere.

Hvorfor forbinder min tunnelbear ikke? Der kan være flere rodårsager til, hvorfor din tunnelbear -forbindelse muligvis ikke fungerer: din internetudbyder er throttling VPN -forbindelser, din internetforbindelse er ikke stabil, de rette porte er ikke åbne, og mere. Kontroller vores artikel om, hvordan du løser disse forbindelsesproblemer.

 • Fix VPN
 • Tunnelbear
 • VPN -fejl