Tunnel Bear Mac

Programmet fungerer dybest set som en meget let proxyserver, der giver dig mulighed for at vælge, om du vil have det til at se ud som om du opretter forbindelse fra USA eller England.

Tunnelbear

Internettet har ikke længere geografiske begrænsninger

Reklame

Nyeste version

Reklame

TunnelBear er den nemmeste måde at få adgang til ethvert internetindhold på, mens man omgår alle de geografiske begrænsninger, som nogle websteder har, især til online -videostreaming.

Programmet fungerer dybest set som en meget let proxyserver, der giver dig mulighed for at vælge, om du vil have det til at se ud som om du opretter forbindelse fra USA eller England.

Programmets interface viser dig i hvert øjeblik antallet af kilobyte i sekundet, som du har brugt, og de samlede megabyte, som du har downloadet fra proxyserveren. Dette er vigtigt, fordi den gratis version af programmet har en downloadgrænse på 500 MB pr. Måned.

TunnelBear er en meget nyttig app, som du kan bruge til at se film og tv -shows, som du normalt ikke ville være ale til, med kun et klik.

Gennemgået af Álvaro Toledo oversat af Uptodown Localization Team
Reklame

Mere information

Licens Gratis
OP. System Mac
Kategori FTP & NETWORKS
Sprog engelsk

TunnelBear 5.1

Tunnelbear

Mac Informer

Mac Informer

Oplev macOS -apps og få opdateringer i et enkelt klik

TunnelBear er et værktøj, der hjælper dig med at gennemse nettet anonymt og forhindre uautoriserede brugere i at få adgang til dine private data. Programmet kan komme godt med, hvis du straks vil få adgang til et websted, der i øjeblikket ikke er tilgængeligt i dit land.

For at bruge tjenesten har du først brug for en TunnelBear -konto. Du kan oprette en ny direkte fra programmets grænseflade. Du får 500 MB datatrafik om måneden uden at betale en bukke. Hvis du vil have mere datatrafik, skal du kontrollere abonnementsplanerne på udviklerens hjemmeside.

Alt hvad du skal gøre er at vælge den foretrukne serverplacering og aktivere forbindelsen. Værktøjet viser den resterende trafikinfo på bunden af ​​skærmen.

En anden fordel er, at TunnelBear også blokerer for webstedssporere, som annoncer, script eller analyse. Så med sin hjælp kan du forhindre andre mennesker i at få adgang til oplysninger om, hvad du gør, mens du gennemser internettet.

Det ene problem, jeg stødte på, mens jeg testede programmet, fandt sted efter installation af det på min Mac og lancering af det. Så snart jeg åbnede værktøjet, blev jeg straks frakoblet fra internettet. Jeg var i stand til at løse problemet ved at køre en fejlfindingstest. Jeg er stadig usikker på, hvorfor dette skete, da jeg ikke fandt nogen svar vedrørende sagen på hjemmesiden til udvikleren eller andre specialiserede VPN-relaterede websteder. Stadig er dette ikke et problem, der ikke kan løses, og der er ingen måde at fortælle, om det var min Mac’s skyld eller ej. mere

Selvom jeg løb ind i et lille emne, mens jeg testede dette program, synes jeg stadig, at TunnelBear er et af de bedste VPN -værktøjer til Mac. Det giver dig mange fordele, er meget enkel at håndtere og giver dig mulighed for at vælge mellem overkommelige abonnementsplaner.