Tunnelbear til Chrome, Firefox og Edge

Din browsing og fysiske placering spores. Det er tid til at lægge en bjørn i din browser og holde dine data og placering privat fra hackere, internetudbydere og ondsindede websteder.

Tunnelbear VPN til Google Chrome

TunnelBear VPN er speciel software, der er designet som et virtuelt privat netværk eller VPN. Dette betyder, at virksomheder kan gennemse internettet og dele information med deres klienter og medarbejdere, mens de sørger for, at alle data er sikre og sikre på alle tidspunkter for ren ro i sindet.

Går dybere under jorden

En af de store ting ved TunnelBear VPN er, at softwaren har et meget tilgængeligt design, hvilket skal hjælpe med at sætte nybegyndere brugere til at lette. De downloadhastigheder, der kan opnås, er meget tilfredsstillende, selv når et stort antal forskellige brugere er tilsluttet på samme tid. Den søde bjørnegrafik har fremtrædende gennem hele designet og giver en lille ekstra charme, der har tendens til at mangle fra de fleste moderne højteknologiske VPN’er. Der er også masser af forskellige funktioner, der kan tilpasses til at imødekomme brugernes specifikke behov, så de får nøjagtigt det, de har brug for.

Grin og bære det

Mellemstore og store virksomheder, der leder efter en hurtig og effektiv VPN -løsning, skal sørge for, at de overvejer TunnelBear VPN. Selvom det månedlige abonnementsgebyr kan være lidt uegnet for små virksomheder og uafhængige brugere, betyder brugervenligheden og hastigheden for denne software, at selv mennesker, der aldrig har brugt software af denne type før, skal være i stand til at få fat på det meget let.

  • Meget let at bruge
  • Ansøgninger til både desktops og mobiler

Tunnelbear til Chrome, Firefox og Edge

Din browsing og fysiske placering spores. Det er tid til at lægge en bjørn i din browser og holde dine data og placering privat fra hackere, internetudbydere og ondsindede websteder.

Funktioner

Let

Designet og udviklet som en slankere, trimmertunnelbear, der er helt rigtigt til din browser.

Nem installation

Det kunne ikke være lettere. Den hurtige installation får dig til at gennemse privat på få sekunder.

Kun dine browserdata

Med VPN-lignende muligheder krypterer denne udvidelse kun dine webbrowserdata.

Multiplatform

Linux, Chrome OS, MacOS, Windows, Intet problem. Tunnelbear til browsere arbejder på ethvert operativsystem, som Chrome, Firefox og Edge understøtter.

Enkel design

Tændt, det er så let. En udvidelse designet til at være en så enkel bjørn kunne bruge den.