Sikker og krypteret internet

Vi bruger IP -adresser til at analysere tendenser, administrere vores websted og servere, spore adgang og indsamle bred demografisk information til samlet brug.”

Totalvpn Review

Dårlig faktureringspraksis og masser af brugerklager førte til denne stakkels udbyders død.

Af Mauricio Prinzlau (CEO & medstifter)
-Sidst opdateret: 25. februar21 2021-02-25T14: 32: 04+00: 00

Chief Editor’s note

TotalVPN har været ude af drift i et stykke tid nu, så se bort fra denne anmeldelse, da vi kun holder den rundt til arkivformål. Vi anbefaler, at du tjekker vores bedste VPN -roundup til arbejdsudbydere i stedet.

TotalVPN er den nye VPN -tjenesteudbyder på blokken, og de vokser med en hurtig hastighed.

De har faktisk en mere end tilstrækkelig service i mange henseender – og de er nødt til det, fordi de konkurrerer med industrigiganter.

Men lad ikke deres unge alder narre dig. Jeg var skeptisk i starten, men overrasket behageligt, da jeg testede deres service.

Som andre tjenester hjælper de brugerne med at maskere deres IP -adresse og kryptere datatransmissioner, så statslige agenturer og hackere ikke kan stjæle dine data. De kan hjælpe med at fjerne blokering af geo-begrænset indhold, men de passer måske ikke godt til internationale brugere, borgere i små lande og rejsende, fordi deres netværk er relativt lille sammenlignet med andre modne tjenester.

Med det sagt, for hvor nye de er det er overraskende, hvor poleret deres service er. Grænsefladen er ren, ligesom webstedet, og de har sammensat en solid service, der vil tilfredsstille de fleste brugers behov.

For at få en bedre forståelse af denne nye service, lad os se nærmere på deres funktioner.

Priser og funktioner

Alt om totalvpn ser ud til at være gjort elegant enkelt. I stedet for et komplekst pris- og emballagesystem skal brugerne kun vælge mellem en af ​​to muligheder: gratis eller betalt. Den gratis version er virkelig kun en måde at teste deres service på, fordi den har nogle hårde begrænsninger. Begrænsninger inkluderer muligheden for kun at oprette forbindelse til 3 placeringer, båndbredde og dataoverførselsgrænser og kun 1 aktiv enhedsforbindelse.

Gratis
GRATIS
Samlet præmie
1-måneders plan

Når det er sagt, er der mange udbydere, der ikke engang tilbyder en gratis prøve. Brugere, der ønsker at købe deres service, behøver kun at betale $ 4.99 pr. Måned. Den betalte plan giver brugerne mulighed for at oprette forbindelse til alle placeringer (30+ globale placeringer i øjeblikket), ingen båndbredde eller databegrænsninger, 3 samtidige forbindelser og en proxy -service.

Og det er det. Der er ingen langsigtede abonnementer med ekstra klokker og fløjter – kun den gratis plan eller den månedlige plan. Og selvom de er en ung forretning, har de servere i alle de mest populære geografiske regioner, herunder:

 • USA
 • Europa
 • Sydøstasien
 • Hong Kong
 • Buenos Aires
 • Afrika

De gør også et godt stykke arbejde med at inkludere alle de funktioner, som brugerne er kommet til at forvente som standard fra en kompetent VPN -tjenesteudbyder.

De er tilgængelige på alle de store operativsystemer, herunder Windwos, Mac OS X, iPhone, iPad, Android Tablet, Android, og de arbejder endda på en app til Chromebook. Derudover har de 24/7 kundesupport (som vi diskuterer senere). Og som andre udbydere har de en 99.99% oppetidgaranti – hvilket betyder, at deres servere vil være oppe hele tiden, der sparer for en teknisk vanskelighed her og der.

Og hvis de Gør Har en teknisk vanskelighed, den vil blive isoleret til et sted eller en lille gruppe af servere. Det er simpelthen ikke plausibelt alle af de servere, de opretholder, ville gå ned. Denne garanti er temmelig standard, men du vil blive overrasket over, hvor mange tjenester der ikke er korrekt planlagt kapacitet. Desuden bruger de alle de nyeste og bedste krypteringsalgoritmer for at sikre, at brugernes data er uberørelige, da de er i transit fra brugerens computer til VPN -serveren.

Forbindelsesmuligheder inkluderer PPTP, OpenVPN, L2TP/IPSEC og IKEV2. Selvom dette måske lyder fantastisk, bliver det virkelig normen, og enhver kompetent udbyder vil tilbyde disse forbindelsesmuligheder. Selvom de tilbyder PPTP som en forbindelsesindstilling, anbefaler vi, at brugere undgår at bruge denne protokol. Det tilbyder kun svag kryptering, og tro det eller ej, den kan revne.

Privatliv og sikkerhed

Er totalvpn sikkert?

Selvom de sikrer brugernes data ved at kryptere dem på en måde, der gør det umuligt for tredjepart at læse data, er der en ekstremt angående del af deres brugsbetingelser. Personligt tror jeg, de bare prøver at holde deres hænder rene lovligt ved at reservere retten til at videregive oplysninger, men det er alligevel skræmmende.

Følgende er deres politik for retshåndhævelse:

Samlet VPN kan videregive brugeroplysninger til retshåndhævende myndigheder uden yderligere samtykke eller anmeldelse til brugeren efter lovlig anmodning fra sådanne agenturer. Vi samarbejder fuldt ud med retshåndhævende myndigheder.”

Derudover logger de nogle specifikke typer oplysninger, der er temmelig typiske blandt VPN -tjenesteudbydere.

De sporer små mængder personlige oplysninger (såsom kontooplysninger og e -mail), login cookies, så du kan gemme dine brugeroplysninger og følgende typer logfiler:

 • Når du logger ind på deres service
 • IP -adressen, der blev brugt til at logge ind på deres service
 • Brugernavn

Disse logfiler er temmelig almindelige, fordi det hjælper serviceplanen for kapacitetskrav og netværksudvidelse. De angiver eksplicit følgende i deres privatlivspolitik:

Vi bruger IP -adresser til at analysere tendenser, administrere vores websted og servere, spore adgang og indsamle bred demografisk information til samlet brug.”

De holder dog bestemt ikke nogen brugslogfiler til brugeraktivitet eller personlige data. Når din internettrafik er indkapslet inde i VPN -tunnelen, er der intet at bekymre sig om – ingen kan se dine oplysninger. De er også meget opmærksomme på at beskytte brugernes information. Det ville være temmelig pinligt for et sikkerhedsfirma at miste oplysninger til hackere eller ansatte.

De tager en streng foranstaltning for at beskytte kontooplysninger, som anført i deres privatlivspolitik:

Total VPN bruger tekniske sikkerhedsforanstaltninger til at forhindre tab, misbrug, ændring eller uautoriseret videregivelse af oplysninger under vores kontrol. Sådanne sikkerhedsforanstaltninger inkluderer, men er ikke begrænset til: fysiske, elektroniske og ledelsesmæssige procedurer for at beskytte og sikre de oplysninger, vi indsamler online.”

Sidst men ikke mindst skal brugerne være opmærksomme på deres politik for acceptabel brug. Dette er temmelig almindeligt og ligetil, men det er værd at nævne, at følgende ikke tolereres:

 • Overtrædelse af intellektuelle ejendomsrettigheder
 • Ulovlige aktiviteter
 • Ikke-personlig brug
 • Seksuel udnyttelse af mindreårige

Kort sagt er deres acceptable brugspolitik og privatlivspolitik temmelig typisk. Det eneste, jeg ikke kunne lide, var forbeholdet at overholde retshåndhævelse – hvilket ganske vist er forståeligt.

Det får det stadig til at virke som om de hellere vil miste oplysninger i stedet for at stå op for deres brugere. Men som vi alle ved fra NSA Prism Wiretapping Scandal, når det kommer til regeringen og retshåndhævelse, er tech -selskabers hænder bundet.

Styrker og svagheder

Selvom de ikke er en perfekt service, er de bestemt en levedygtig mulighed for folk, der ønsker at sikre deres internetforbindelse. Her er hvad jeg kunne lide, og hvad jeg ikke kunne lide:

Styrker:

 • Anstændige hastigheder
 • Stærke krypteringsalgoritmer
 • Gratis prøveversion
 • God 24/7 support

Svagheder:

 • Videnbasen er lidt tynd
 • Brugere ønsker måske nedsat besparelse til længere sigt abonnement
 • Juridiske ansvarsfraskrivelser i deres privatlivspolitik vedrørende fortabelse af oplysninger

Alt i alt var jeg moderat tilfreds med deres service. De mangler dog nogle af de avancerede funktioner, som andre udbydere inkluderer, f.eks. Lige nu er deres service strømlinet, let, ren og enkel. Jeg ville forvente, at de styrker deres funktioner og deres globale netværk, når de vokser som virksomhed, og måske endda ændre deres prismodel, når de modnes – men det er bare spekulationer.

Det er sandt, at de ikke er den billigste service på markedet, men de er ikke baseret i USA, hvilket er et stort plus. Jeg ser dem som en stor udbyder for brugere over hele verden, men jeg tror, ​​europæiske brugere vil have dem bedst, fordi det er her den højeste koncentration af deres servere er placeret. Hvis du er nysgerrig, vil jeg anbefale, at du i det mindste prøver deres gratis prøve.

Men hvad koger det hele ned til? Skulle du købe deres service? Det er en beslutning, jeg overlader til dig, men jeg tror, ​​at de er rimelige priser for kvaliteten af ​​den service, de leverer. De er bestemt langt fra at være en frygtelig, frustrerende service. Og jeg er nysgerrig efter at se, hvordan tingene panorerer i fremtiden. Hvis det er, hvor godt deres service nu er som et ungt firma, kunne jeg forestille mig, at deres service kun forbedres i de kommende måneder.

Ydeevne

Generelt var jeg temmelig tilfreds med hastighedstesten. Før vi graver ned i resultaterne, vil jeg definere et par parametre. Først og.

Desuden forbandt jeg til Hong Kong -serveren, og jeg kørte en standardhastighedstest samt en ping til Googles DNS -servere for at spore latenstid. Resultaterne er som følger:

 • Download: 4.64 Mbps
 • Upload: 0.93
 • Speed ​​Test Server Ping: 62ms
 • Google DNS Ping: Cirka 88ms

Så langt så godt. De er bestemt ikke den hurtigste VPN, jeg har testet, men de er også langt fra det værste. For yderligere at teste forbindelsen forsøgte jeg at streame noget YouTube -indhold, og det fungerede helt fint.

Jeg havde ikke engang nogen tid brugt på at vente på, at videoen til buffer. Men hvad betyder disse hastighedsstatistikker for forskellige typer trafik og samlet ydeevne? For det første mistede jeg en lille del af min samlede upload og downloadede båndbredde.

Dette kan dog forventes. Kendskab til sagen er det nogen VPN -service vil introducere overhead til din internetforbindelse. Denne lille mængde overhead er dog ikke urimelig.

Faktisk blev jeg behageligt overrasket over, at ping -tiderne var så lave. En forbindelse, denne hurtige, vil let imødekomme langt de fleste af brugernes behov. Online opbevaring, streaming af lyd og video og almindelig webbrowsing er ikke et problem. Desuden ville selv VoIP -opkald være høj kvalitet på denne forbindelse, hvilket er interessant, fordi lyd er meget følsom over for latenstid.

Det gennemsnitlige VoIP -opkald har brug for mindre end 300ms latenstid, og denne forbindelse opfylder let dette krav. Jeg er dog ikke sikker på, at dette er bedst mulighed for brugere, der har ekstremt krævende behov. En applikationstype, der kommer til at tænke på, er spil i realtid, som er ekstremt følsom over for latenstid. I sidste ende afhænger det hele, hvor spilserveren er placeret, og hvor din VPN -forbindelse afsluttes.

For spillere vil jeg sige, at der bestemt er hurtigere forbindelser med andre udbydere, der passer bedre til spil.

Kunde support

Kundesupport er en stor aftale for brugere, der er ikke-tekniske. Selvom TotalVPN fungerede fint, da jeg testede dem, skal du overveje, at enhver opstart eller spirende service vil opleve nogle voksende smerter. Som sådan er kundesupport sandsynligvis mere af en vigtig faktor med totalvpn end det er med andre udbydere. Overraskende har de faktisk god kundesupport.

Som de fleste af de andre udbydere har de en live chat -funktion på deres hjemmeside, som i det væsentlige er en måde at pinge supportpersonalet med en øjeblikkelig besked. Jeg foretrækker faktisk disse muligheder frem for forfærdelige telefoni supportkøer, hvor du skal bruge timer på at lytte til elevatormusik, før du overføres til en agent. Derudover kan brugere indlede en serviceanmodning med via e -mail.

Ikke kun har de kundesupportrepræsentanter, der står ved, men de har også en praktisk videnbase på deres hjemmeside. For dem af jer, der ikke har det godt med at oprette VPN -software, har KnowledgeBase oprettet guider til Windows, Mac OS X, iPhone, iPad og Android. Afsnittet General Help er lidt tynd, men det gør dække alle de grundlæggende.

Sidst men ikke mindst har siden Help Center endda fejlfinding af guider. Igen synes jeg, de gør et godt stykke arbejde med at dække deres baser, jeg kan simpelthen ikke sige, at det er omfattende. Men igen, det er hvad kundesupportagenterne er til.

Og hvad angår webstedet – det er meget rent, attraktivt og let at navigere. Der var dog en ting, jeg ikke kunne lide ved det. Brugere skal først logge ind og oprette en konto, før de kan få adgang til kundesupportsiden. Dette er lidt af besværet, og det føles som om der kun er en bøjle til at hoppe igennem for at få adgang til support.

Sikker og krypteret
Dit internet

Med kun et enkelt klik kan du kryptere din webbrug, holde dine browsingvaner og personlige oplysninger privat.

Bliv beskyttet nu

Kompatibel med din pc

Et klik til et sikrere internet

Uanset om du handler, betaler regninger, socialiserer sig eller får adgang til e -mails, er det at være sikkert online.

Krypter din forbindelse

Efterlad ingen digitale fodaftryk, gør dine aktiviteter anonyme og umulige at spore.

Ikke flere DNS -lækager

Oprethold fuld anonymitet, selvom din internetforbindelse afbrydes, med vores VPN Killswitch.

Dine data, dine regler

Med OpenVPN- og IKEV2 -protokoller til rådighed kan du skræddersy for øgede privatliv eller bedre hastigheder.

Bliv privat på farten

Uanset om du er hjemme eller på farten, vil vores desktop, smartphone & tablet -apps holde dig beskyttet.

Online privatliv har aldrig været så let eller
Så tilgængelig

Funktion 1 billede

Bliv sikker og sikker på offentlige Wi-Fi

Offentlig Wi-Fi er sårbar

Sikre øjeblikkeligt åbne Wi-Fi-netværk, forhindrer snoopere & hackere i at få adgang til dine uvurderlige oplysninger.

Brug en VPN på farten

Databeskyttelse stopper ikke bare hjemme – Udvid din anonymitet hele vejen med vores iOS & Android -apps.

Funktion 2 billede

Adgang til geo-begrænsede websteder og indhold

Worldwide Server Network

Det er ubesværet at få adgang til dit vigtigste indhold, med over 35 landplaceringer tilgængelige over hele kloden.

Uafbrudt streaming

Uanset om du er væk på ferie eller rejser på arbejde, kan du få adgang til dine foretrukne shows og vandløb, afbrydelsesfri.

50 superhurtige servere i over 30 lande over hele verden.

Australien – Perth

Australien – Sydney

Tjekkiet

GB – London

GB – Manchester

Isle of Man

Holland

New Zealand

Schweiz

USA – Dallas

USA – Las Vegas

USA – Los Angeles

USA – New York City

USA – Newark

USA – Phoenix

USA – San Fransisco

USA – Atlanta

Os – Seattle

USA – Chicago

USA – Washington

Lås op for en sikrere online rejse med VPN, hvilket sikrer, at dit privatliv forbliver intakt

Bliv beskyttet nu

Kompatibel med din pc

© TotalVPN 2023

Log ind på
Totalvpn

Opret en konto

Glemt adgangskode

Indtast din e -mail for at nulstille den

Hvis der er en konto tilknyttet denne e -mail -adresse, er der sendt en e -mail med yderligere instruktioner.

Husk at tjekke din spam -mappe.

Undskyld, noget er gået galt. Prøv igen!

Totalvpn

30 dages pengene-tilbage-garanti

Vi er så sikre på, at du ikke ønsker at forlade den samlede VPN, vi giver dig dine penge tilbage, hvis du gør det. Ingen spørgsmål stillet.

I løbet af de første 30 dage, hvis du beslutter, at den samlede VPN ikke er noget for dig, refunderer vi dine abonnementsgebyrer fuldt ud. Din tilfredshed er vores højeste prioritet, og vi er så sikre på, at du vil være tilfreds med vores tjenester:

 • Hvor let er det at beskytte dine enheder
 • 24×7 Kundtelefonstøtte tilgængelig

For fuld information om vores tilbagebetalings- og annulleringspolitik, herunder hvordan man annullerer, klik her.

Alle rettigheder forbeholdes

Auto-fornyet politik

Vores kontinuerlige beskyttelsestjeneste giver os mulighed for at sikre, at du er fuldt beskyttet mod skadelige trusler og vira med en uafbrudt service.

Vi tilbyder ofte salgsfremmende rabatter og specielle introduktionstilbud til nye kunder i deres oprindelige abonnementsperiode. Disse særlige tilbud og introduktionstilbud er kun tilgængelige for nye kunder og er kun gyldige for den indledende abonnementsperiode.

Du modtager en e -mail -påmindelse mindst 30 dage før din fornyelse af fornyelsen finder sted, hvilket meddeler dig om gebyrdatoen sammen med eventuelle gældende ændringer.

I slutningen af ​​hver abonnementsperiode vil vi automatisk forny dit abonnement på et andet valgperiode (indtil du annullerer) ved at opkræve din betalingsmetode på filen til den daværende nuværende regelmæssige sats.

Den aktuelle regelmæssige sats for vores årlige adgangskodeadministrator er £ 119 (Inc. Moms), som er underlagt forandring, hvis detaljer findes her. Hvis du ønsker at fravælge den automatiske fornyelse, kan du gøre det inden for faktureringsafsnittet på din konto, alternativt kan du tale med vores faktureringsafdeling, hvis du har brug for hjælp.

Totalvpn Review 2023 – Hvorfor 8.0 stjerner?

TotalVPN går ud af drift, og virksomheden accepterer ikke længere nye kunder eller udvider abonnementer.

Virksomheden forbliver imidlertid aktiv for alle eksisterende kunder indtil fornyelsesdatoen.

Vi talte med TotalVPNs kundeservice for at bekræfte dette:

For nuværende kunder inkluderede vi vores originale anmeldelse nedenfor.

På udkig efter en ligefrem VPN-service med god netværkshastighed? Totalvpn er et godt valg. Mens denne udbyder ikke tilbyder det højeste antal servere eller den højeste grad af kundedatasikkerhed, muliggør det kvalitetsinternetadgang og indholdsstrømning til rimelige priser.

TotalVPN tilbyder 60 servere i alt over seks kontinenter (overalt men Antarktis):
• 21 i Nordamerika
• 25 i Europa
• 9 i Asien
• 1 i Afrika
• 1 i Sydamerika
• 3 i Oceanien

I vores test ved hjælp af en Mac i en offentlig wifi -hotspot understøttede netværket streamingindhold fra YouTube uden afbrydelser eller forsinkelser. Under almindelig websurfing gengivet hurtigt billeder og sider. Samlet set fungerede netværket så godt, at det var svært at fortælle, at en VPN overhovedet kørte.

Tilbyder ubegrænsede data med deres premium -plan, kan du streame videoer og gennemse internettet så meget som du vil. Derudover kan de prale af en 99.99% oppetid, hvilket betyder, at du næsten aldrig vil blive frakoblet. Og bare i tilfælde af at du er afbrudt, vil dine oplysninger ikke blive delt, før du er forbundet igen, og beskytter dine personlige data og IP -adresse.

De har også VPN -routere, hvis du har brug for en. Hvis du har brug for oplysninger om, hvordan du bruger deres tjenester til din enhed, kan du finde guider på deres websted for at hjælpe dig.

TotalVPN tilbyder en klient til næsten enhver enhed: Mac OS, Windows, iOS og Android. Det har ikke en klient til Google Chromebook, men de siger, at dækning for denne enhed snart kommer. For kunder, der betaler for premiumplanen, hætter de ikke på deres båndbredde, så dit indhold buffer ikke. De bruger brancheførende kryptering med OpenVPN, PPTP, Cisco IPSEC og IKEV2. I tilfælde af at du nogensinde har et problem, er de tilgængelige fireogtyve syv via e-mail eller chat, 365 dage om året.

For at vise sin dedikation til webanonymitet logger TotalVPN ikke din browserhistorie. Desværre holder det lidt mere information end nogle andre tjenesteudbydere. De indsamler IP -adressen, hvor du loggede ind, og dit brugernavn. De opbevarer også godkendelseslogfiler, der inkluderer kilde -IP -adresser, VPN -brugernavn og brugt protokol.

Hvis du foretrækker ikke at betale for en VPN -service, kan du tilmelde dig en TotalVPN -plan. Du er dog begrænset til tre servere, kastede dataoverførsel og båndbredde og kun en enhedsforbindelse. Vi anbefaler overhovedet ikke dette.

TotalVPN -funktioner – 2023 -opdatering

8.0

&#x1f4b8 Pris 4.99 USD/måned
&#x1f4c6 Pengene tilbage garanti 30 dage
&#x1f4dd Opbevarer VPN logfiler? Delvist
&#x1f5a5 Antal servere 38+
&#x1f4bb Antal enheder pr. Licens 3
&#x1f6e1 Kill switch Ingen
&#x1f4e5 Understøtter torrenting Ja