Bedste torrent -søgemaskine -websteder til at finde nogen torrent

Det her uTorrent -søgemaskine er ‘google’ inspireret. Toorgle -søgemaskinens sted er ret let og dermed i stand til at indlæse selv på langsommere forbindelser. Og det betyder ikke, at du ikke får alle slags torrentindhold, du ønsker, for trods at være lidt forældet, søger Toorgle over 450 torrent -websteder for at hjælpe dig med at finde det, du vil og tjene foran dig bedst Resultater. Interessant nok, når du søger efter torrent -filer ved hjælp af dette Torrent Finder -sted, vil du være i stand til at sortere søgeresultatet efter dato og relevans. Derfor har det formået at blive opført bedst uTorrent -søgemaskine.

Top 10 bedste gratis torrent -søgemaskine -websteder 2023

Har nogensinde haft et problem med at finde noget online gratis? Spekulerede på, hvor alle dine venner downloader alle disse gratis spil, film og anime? Vi har listen over de bedste torrent -søgemaskiner til sæt 2022.

Før vi starter, er jeg nødt til at advare dig. Vi kondolerer ikke piratkopiering og gratis download af torrent, hvis du gør dette, gør du det på din egen risiko. Der er mange grunde til at bruge torrent -websteder til at downloade forskellige ting. Nogle af dem er dyre. Andre er ikke tilgængelige i det land, du bor i, og nogle af dem, som nogle film, gik du glip af, fordi du havde en travl uge eller et familieproblem, som du havde været nødt til at løse.

Nogle af landene har ikke nogen love, der forbyder gratis torrenting, der køber mange digitale genstande overflødige. Enhver grund til at du har, der er altid en række muligheder for din bedste torrent -søgemaskine, og vi har den top 10 liste over dem. Med disse torrenting -websteder er du sikker på ikke at gå glip af noget, hvis du ser hårdt nok ud. Disse torrenting -websteder er også de sikreste derude, så du behøver ikke at bekymre dig om vira og malware, når du gennemser internettet til din yndlingsserie nyeste episode!

Top 10 gratis torrenting -steder på 2022! Gratis film, spil og serie download ved hjælp af disse websteder!

Indholdets navigation

1. Torrentz2

Torrentz2

Torrentz2 er en af ​​de bedste torrent -søgemaskiner derude. Downloadhastigheden på denne software, parret med popularitet og flot layout, gør denne torrent -motor til det unikke sted på min liste. Torrentz2 er metasøgningsmotoren, der kombinerer søgninger fra andre motorer, hvilket gør det til det mest alsidige torrent-sted derude.

Muligheden for at søge fra andre Torrent -motorsteder ved hjælp af denne er den mest praktiske mulighed, jeg har set en række gange, men Torrentz2 tager denne mulighed til det punkt, hvor der ikke er behov for at gider at søge gennem andre torrent -søgemaskiner! Hvis noget er online, finder du det!

Torrentz2 pors:

  • Pålidelig søgemaskine
  • Let søgning på flere steder
  • Anstændig downloadhastighed

Bedste torrent -søgemaskine -websteder til at finde nogen torrent

Torrent søgemaskine

I det almindelige liv, når du leder efter noget, overvejer du at bruge en almindelig web-browser som Google Chrome, Microsoft Bing, Mozilla Firefox og Safari osv. Men hvad nu hvis du vil kigge efter torrent -filer? For det har du brug for et specialiseret værktøj, som en torrent -søgemaskine.

Torrent søgemaskine, er en kategori af torrent -websteder, der ikke er vært for nogen torrent -filer; snarere det samme giver en platform for brugerne at finde torrents af deres foretrukne torrent -websteder. Grundlæggende, midt i stigende juridisk kontrol af retshåndhævelsesfirmaer på grund af krænkelse af ophavsret, gjorde mange torrent -websteder sig til en søgemaskine for torrents til bare at give en måde for folk at søge torrents. Så det er derfor, du kan blot bruge torrent -søgemaskinerne og dykke ned i millioner af torrent -filer bekvemt for at finde den, du har brug for.

Da der er masser af søgemaskiner tilgængelige online til torrents, er vi kommet ud med denne blog for at hjælpe dig med at finde de bedste søgemaskiner til torrents. Så lad os komme i gang med at læse om de under noterede 10 bedste torrent-søgemaskiner til at beslutte, hvilken der passer dig mest!

Motorer for at finde torrent i 2023

S. Ingen. Torrent site Urls Status Månedlige aktive brugere Annonce irritation
1. Solidtorrents https: // Solidtorrents.net/ Arbejder 264.000 1
2. Torrentseker https: // torrentseker.com/ Arbejder 282.000 1
3. Veoble http: // veoble.com/torrent/ Arbejder 126.050 1
4. Torrent Paradise https: // torrent-paradis.ml/ Arbejder 51.000 2
5. Snowfl https: // snefl.com/ Arbejder 388,00 2
6. Xtorx https: // www.Xtorx.com/ Arbejder 237.000 2
7. Akademiske torrents https: // akademictorrents.com/ Arbejder 237.000 2
8. Torrentz4 https: // torrentz4.link/ Arbejder 1.000.000 2
9. Aio søgning https: // www.Aiosearch.com/ Arbejder 1.000.000 3
10. Toorgle https: // www.Toorgle.com/ Arbejder 234.700 6
[Ansvarsfraskrivelse: Vi har skrevet denne blog til informationsformål, og vi understøtter ikke ved hjælp af disse listede søgemaskiner til download af “copyright og licensbeskyttet” materiale. Snarere foreslår vi, at du skal overveje loven, ofrene og risici for “copyright piratkopiering”, før du downloader sådant materiale uden tilladelse.]

1. Solidtorrents

USP af denne bitorrent søgemaskine: Detaljerede forhåndsvisninger, forenklet brugergrænseflade, avancerede søgemuligheder og et stort antal torrentwebsteder

Ganske ny på listen over uTorrent -søgemaskine Websteder, SolidTorrents er en DHT -søgemaskine, der viser over 23 millioner torrent -filer på tværs af mange kategorier. Faktisk kan du på SolidTorrents oprette en konto og indsende dine egne torrents til SolidTorrents -indeks. Med sine avancerede søgemuligheder kan brugerne også let blande gennem adskillige links baseret på deres søgeresultater for at finde det mest egnede ud af alle. Og oven på det, hvad der interesserer dig mest, er, at det kan søge to forskellige forespørgsler sammen ved at adskille både ved hjælp af ‘|’ (rør) operatøren.

2. Torrentseker

USP af denne bitorrent søgemaskine: Forhåndsvisninger af resultatet, er afhængig af Google -søgning og tillader søgninger over 100 torrent -websteder

Torrentseker er en anden robust torrent -søgemaskine, der skiller sig ud! Den bruger Googles søgemaskine til at trække utallige Torrents-filer og magnetlink (der muliggør peer-to-peer-fildelingsmuligheder) fra mere end 100 torrent-websteder. Grundlæggende for at bruge Torrentseker -søgemaskinen er alt hvad du skal gøre at skrive navnet på det torrentindhold eller fil, som du ønsker at downloade, og du vil se dets imponerende søgeresultater. I henhold til Torrent Seekers påstand opdaterer den sin database hyppigt med alle de nyeste proxy-websteder, torrents og sprogbaserede kilder osv.

3. Veoble

USP af denne bitorrent søgemaskine: Masser af filtre, dækker aktuelle populære P2P -kilder og køres af Googles brugerdefinerede søgning

En anden enorm favorit blandt Torrent -fans er ingen anden end Veoble -søgemaskine. Det er sådan fordi denne søgemaskine har meget pålidelig torrent -samlingsfunktioner. Faktisk vinder Veoble popularitet blandt brugerne ikke kun for sit ‘mørke-background-tema’, men også for at have tre separate faner i sin øverste navigationsbjælke. Ud af disse tre faner kan du først vælge ‘Hjem’ til normale søgninger, for det andet kan du vælge ‘billeder’ til at søge billeder og for det tredje kan du vælge ‘torrent’ til søgning på et dusin af torrent -websteder, som Veoble selv indekserer indekserer.

Tilføjelse yderligere bruger denne søgemaskine den brugerdefinerede Google -søgning til at generere sit resultat, hvor du kan inkludere samt udelukke de individuelle torrent -websteder og endda sortere søgeforespørgsler, fordi den største styrke af Veoble er, at det tilbyder nyttige måder (f.eks. Sprog ) for at filtrere dit Veoble -søgeresultat.

4. Torrent Paradise

USP af denne bitorrent søgemaskine: Automatisk download, imponerende filtrering af søgeresultater og utroligt enkel brugergrænseflade

I modsætning til mange andre torrent-søgemaskiner, interessant nok, er mere end 1 million af Torrent Paradises indekserede filer, især frø- og igleoptællingerne. Denne søgemaskine har den mest utrolige brugergrænseflade, der gør det lettere for brugerne at surfe gennem sin hjemmeside og finde deres mest foretrukne torrent -filer fra webstedets søgeresultater. Torrent Paradise sparer dig også tid og kræfter, fordi hvis du vælger at søge torrenter ved hjælp af Torrent Paradise, giver det dig mulighed for kun. Det betyder, at du ikke behøver at besøge individuelle søgeresultater til download af formål. Oven i det indeholder det også en side kaldet “Stemmer og donerer”, hvor du nemt kan vælge de nye funktioner, du vil se på webstedet, og hvis du ønsker det, kan du finansiere det samme.

5. Snowfl

USP af denne bitorrent søgemaskine: Brugerdefinerede filtre, meget hurtige og lette interface

På trods af at være en af ​​de mest enkle søgemaskiner, er Snowfl forskellig fra andre steder, fordi det har minimal interface og nattilstand til at trøste brugernes øjne. At have færre elementer og irriterende annoncer på webstedet præsenterer det således listen over forskellige torrent -downloadfiler fra websteder som Pirate Bay, Rarbg, Kickass og mange flere på en ganske enklere måde. Faktisk giver det dig også mulighed for at sortere dit søgeresultat i henhold til igler, størrelse, alder og frø, da det præsenterer hvert søgeresultat med disse komplette detaljer. Således gør denne søgemaskine downloadprocessen så let, at du bare har brug for at ramme de tilgængelige blå links for sikkert at downloade dine yndlings torrent -filer på én gang! Sammen med det er det værd at nævne, at der er en ‘.løglink ’til snefl, der giver dig adgang til denne søgemaskine, selv når du gennemser på Tor -netværket.

6. Xtorx

USP af denne bitorrent søgemaskine: Søgemaskine på højt niveau, meget hurtig, søger troværdige og pålidelige torrent arkiver

For at finde alle dine yndlings torrents er Xtrox en anden populær søgemaskine, der er værd at overveje for! Det hævder at være Hurtigste Torrent søgemaskine I verden og hvorfor ikke, genererer det trods alt masser af valg sammen med deres korte beskrivelse, så snart du er færdig med at skrive en forespørgsel. Skønt der desværre ikke er nogen mulig vej derude for at filtrere dem ud, men det samme er ikke nødvendigt af XTROX, fordi hver af søgeresultaterne vil være et link til søgesektionerne i andre populære torrent -lagre. Og der er antallet af igler, frø og størrelse tilgængelige til at gøre udvælgelsesprocessen lettere for dig. Ved hjælp af Xtrox kan du således nemt få en bestemt torrent fra mange kilder.

7. Akademiske torrents

USP af denne bitorrent søgemaskine: Indeholdende akademiske forelæsninger og dokumenter, niche -torrent -site og enorm database

Den af ​​de bedste go-to-ressource-søgemaskiner til dataanalysepraksis er ingen anden end ‘akademiske torrents.’Det indekserer millioner (jeg.e., Cirka 65 TB) af akademiske data, der for det meste er podet af fagfolk, universitetsprofessorer og forskere osv. Dermed sigter denne niche-torrent-søgemaskine mod at hjælpe det teknologirelaterede samfund med let at gemme næsten alle de data, de bruger til forskningsformål. Grundlæggende for at få de akademiske data, du ønsker, skal du søge ved at skrive navnet på forfatteren, specifik papirtitel eller datasættet på dens søgefelt, da det giver dig mulighed for at gennemse papirer, kurser, datasæt og samlinger fra tusinder af lagre ledig. På denne måde beviser ‘akademiske torrents’ søgemaskine, at torrents også kan være ‘nyttige og gavnlige’, når det kommer til videndeling.

8. Torrentz4

USP af denne bitorrent søgemaskine: Masser af torrents, hurtig torrent tracker og kraftfuld søgefelt

Det er efterfølgeren af Torrentz2 Søgemaskine 2020, som blev lukket for et stykke tid siden. Torrentz4 Søgemaskine er en af ​​de mest avancerede og anonyme søgemaskiner, der tilbyder mere end 60 millioner filer af uTorrent Medieressourcer især film til hurtigere download til alle de almindelige brugere af Torrentz2. Blandt mange er Torrentz4 -søgemaskinen også populært kendt som ‘UTorrent -film søgemaskine.’Nå, i betragtning af det samme, er der ikke underligt, hvorfor Torrentseker er en fryd for mange torrent -brugere.

9. Aio søgning

USP af denne bitorrent søgemaskine: Brugervenlig grænseflade; Ultra-powerful motor; Bred vifte af søgning; Browserudvidelser

Dernæst på listen er ‘AIO -søgemaskine’, fordi det ud af alt er det sandsynligvis den mest visuelt tiltalende. Torrent -entusiaster elsker at bruge det, fordi det tilbyder en masse muligheder for at finde og finde de torrents, som man leder efter! For eksempel giver det dig mulighed for manuelt at vælge Torrent Downloader -websteder efter eget valg, hvor du kan søge efter en bestemt torrent -fil. Sammen med det giver dens rullemuligheder ved siden af ​​’Søgelinjen’, at du kan vælge dine foretrukne torrents baseret på deres undertekster, sprog, videoer og billeder osv. Og ikke kun det, hvis du vil, kan du også logge ind på AIO -søgemaskinen med en Google -konto, eller du kan oprette en ny, hvor du kan gemme alle dine yndlings torrents. Generelt er AIO -søgemaskine bestemt en effektiv mulighed, som du kan overveje til at imødekomme dine forskellige underholdningsbehov.

10. Toorgle

USP af denne bitorrent søgemaskine: Søger over 450+ Torrent Archives eller Repositories, drevet af Googles brugerdefinerede søgning og integration med Mozilla Firefox

Det her uTorrent -søgemaskine er ‘google’ inspireret. Toorgle -søgemaskinens sted er ret let og dermed i stand til at indlæse selv på langsommere forbindelser. Og det betyder ikke, at du ikke får alle slags torrentindhold, du ønsker, for trods at være lidt forældet, søger Toorgle over 450 torrent -websteder for at hjælpe dig med at finde det, du vil og tjene foran dig bedst Resultater. Interessant nok, når du søger efter torrent -filer ved hjælp af dette Torrent Finder -sted, vil du være i stand til at sortere søgeresultatet efter dato og relevans. Derfor har det formået at blive opført bedst uTorrent -søgemaskine.

Det er det! Disse er 10-bedste (gratis) Torrent søgemaskiner At du kan overveje værd at bruge til søgning og download (lovlige) torrent -filer af alle dine foretrukne medieressourcer.

Du kan også interessere dig for: