Torrentz lukker ned, den største torrent meta-search-motor siger farvel

For nu har webstedet ikke nogen ekstra funktioner såsom bogmærker, stemmer eller kommentarindstillinger.

Torrentz forbliver nede, men klonekrigene er på

Uden forudgående advarsel lukkede den populære metasøgningsmotor Torrentz sine døre for godt i sidste uge. Mens mange brugere stadig stirrede på afskedsmeddelelsen i vantro, sprang flere torrent -stedoperatører i gang for at få deres Torrentz -kloner klar og udnytte den goodwill, der blev bygget af det populære brand.

Torrentz

Bare timer efter Torrentz.EU annoncerede sit afsked i sidste uge, forskellige kloner og spejle jonglerede på plads for at overtage.

Som et af de ældste og største torrent -steder var Torrentz en aktiv efterfølgende af millioner af brugere. Dette er noget, som mange webstedsejere misundes, og disse mennesker ser Torrentz’s død som en mulighed.

At overtage et etableret brand er noget, som Torrent -samfundet har set før i de senere år.

Da Isohunt blev lukket af MPAA, Isohunt.at hurtigt indtage sin plads og forbliver et af de mest populære torrent -steder i dag. Tilsvarende YTS.Ag og andre overtog, da Yify blev tvunget til at stoppe med succes.

Denne uge har vi set en flurry af Torrentz -kloner vises online. Disse websteder håber at hente, hvor det originale sted slap, alt sammen tilbyder lignende metasøgningsmotorfunktionalitet, mens du kopierer Torrentz-looket og føles.

Som med tidligere sager er succesen med disse overtagelser afhængig af at få et sundt antal øjenkugler. Fremme på sociale medier hjælper, ligesom en viral Reddit -tråd og nyhedsdækning.

Nogle Klonoperatører er endda villige til at betale hårde kontanter for at blive dækket, da vi har oplevet førstehånds. For et par dage siden modtog Torrentfreak et tilbud om at lave en “betalt” nyhedsartikel. Dette er noget, vi selvfølgelig aldrig ville gøre, men det viser, at dette er en seriøs forretning.

Så hvem er disse kloner? Uden at godkende noget sted eller fejlagtigt hævde, at “Torrentz er tilbage”, som andre nyhedssteder har gjort, her er nogle af de alternativer, vi har stødt på.

Torrentz2.EU er blevet rapporteret bredt som et Torrentz -alternativ, og selve webstedet fakturerer sig selv som en opgradering. Med en massiv 63 steder i deres indeks, med i alt 59.658.880 torrents, har det bestemt en bred dækning.

For nu har webstedet ikke nogen ekstra funktioner såsom bogmærker, stemmer eller kommentarindstillinger.

Torrentz2

Torrentz.ec er en anden klon, der dukkede op i denne uge. Webstedet har et mere beskedent indeks end Torrentz2.EU men dækker stadig 25 steder, godt for i alt 27.508.811 aktive torrents.

Afstemningsfunktionaliteten ser ud til også at fungere, men brugerne er ikke i stand til at logge ind, i det mindste når vi kontrollerede. Interessant nok hævder webstedet at indeksere flere torrents og websteder på sin hjælpeside, men måske har fronten stadig nogle indhentning til at gøre.

Torrentzeu.til er en anden klon, men i modsætning til de andre steder reklamerer den ikke som sådan. I stedet kopieres antallet af indekserede steder og torrents, der er nævnt på frontpladsen, lige fra det originale sted.

Ovenstående er kun et par eksempler. Det er ikke vores mål at give et komplet overblik, men det er klart, at flere websteder er i løbet om at blive det næste ‘Torrentz.’

På en måde er det trist at se andre overtage den ‘goodwill’, som et sted som Torrentz tog år at etablere. Imidlertid er mange mennesker ikke interesseret i disse følelser, så længe de kan få deres torrenter, der bedømmer fra offentlige svar.

Spørgsmålet, der er tilbage, er imidlertid, hvor modstandsdygtig og pålidelig disse nye websteder er.

Nogle webstedsejere har muligvis gode intentioner, men der er også masser af svindlere, phishing for kreditkortoplysninger eller at betjene ondsindet indhold. Som det ofte er tilfældet med torrent -websteder, er penge en stor motivator for disse mennesker.

Tiden vil vise, om og i hvilken grad dette gælder for klonerne, der er kommet frem i de sidste dage.

Mærket i:

  • Torrentz
  • Torrentz Clones
  • Torrrentz -alternativer

Torrentz lukker ned, den største torrent meta-search-motor siger farvel

Torrentz.EU, et af verdens største torrent -steder, har annonceret “farvel” til sine millioner af brugere. Meta-søgningsmotoren, der ikke var vært for sine egne torrents, men knyttet til andre steder, herunder Pirate Bay, har besluttet at ophøre med sin operation. Overraskelsens nedlukning markerer afslutningen på en æra.

Torrentz

Grundlagt i 2003 har Torrentz været en stabil faktor i Torrent -samfundet i over 13 år.

Med millioner af besøgende pr. Dag voksede webstedet ud for at blive et af de mest besøgte torrent-steder, men i dag slutter denne regeringsperiode, da den populære metasøgningsmotor har annonceret sin nedlukning.

For et par timer siden og uden advarsel deaktiverede Torrentz sin søgefunktionalitet. Ved første øjekast ser hovedsiden normal ud, men de, der prøver at finde links til torrents, vil bemærke, at de ikke længere er der.

I stedet henviser stedet nu til sig selv i fortiden, hvilket antyder, at efter et årti efter et årti er ankommet.

“Torrentz var en gratis, hurtig og kraftfuld metasarch-motor, der kombinerer resultater fra snesevis af søgemaskiner,” lyder teksten.

Webstedets bruger er heller ikke længere i stand til at logge ind. I stedet ser de følgende meddelelse: ”Torrentz vil altid elske dig. Farvel.”

Torrentz-Farewell

Torrentz.EU siger farvel

Torrentfreak blev kontaktet af en af ​​operatørerne af Torrentz tidligere i dag, der foretrækker ikke at kommentere i øjeblikket. Det er dog klart, at et andet stort torrent -sted lukker ned, hvilket efterlader et gapende hul.

Torrentz selv var aldrig vært for nogen torrent -filer, men havde en nedtagningsprocedure på plads, hvilket gjorde det muligt for copyright -indehavere at nedtage krænkende links.

Ikke alle rettighedsgivere var dog tilfredse med stedet. Både RIAA og MPAA har rapporteret stedet til U.S. Regeringen i de senere år, der gentagne gange placerede den i sin årlige ”uden for cyklusgennemgang af berygtede markeder.”

Med Torrentz.EU og Kickasstorrents begge lukkede ned, Torrent Comunity mistede to af de største steder i en periode på tre uger. Dette betyder, at millioner af brugere bliver nødt til at finde nye hjem.

Grundlagt et par uger før Pirate Bay, var Torrentz et af de ældste torrent -steder, der stadig. Da Torrentz først kom online, var webstedet vært for torrent-filer, men det genopfandt sig hurtigt som en metasøgningsmotor, den største af sin art.

Breaking Story, vil flere opdateringer følge