Kan tor erstatte en VPN for at downloade torrents sikkert

Gratis VPN’er er også langsomme (fordi båndbredde er den største udgift for en VPN -service). Disse gratis tjenester har en tendens til at tjene penge på andre måder, som at injicere annoncer i din web-browsing eller sælge din online aktivitet/demografiske information til annoncører.

Sådan downloades torrents med tor?

Ved første øjekast lyder dette som en fantastisk mulighed. Tor har mange fordele.

For det første er det gratis (som folk elsker). Og for det andet bruger det flere lag af krypterede proxier, så det skal være meget anonymt.

Alle disse ting er sandt og tor kan bruges som en torrent proxy. Men det burde ikke være det, og jeg håber at overbevise dig hvorfor ..

Men rolig, der er et meget bedre alternativ til anonyme torrents. Tor’s eneste fordel er, at det er omkostninger (gratis). Men Tor er ikke det bedste værktøj til jobbet. Ikke engang tæt på.

Hvad er tor?

Tor er et gratis anticensorship, designet til at hjælpe mennesker over hele verden med at kommunikere sikkert og få adgang til indhold uden begrænsninger. I kernen er en række krypterede fuldmagter, der dirigeres tilfældigt og lagdelt som en løg. Teorien er, at hvis du tunnelerer din internettrafik gennem tre eller flere krypterede proxier, vil det første lag kende din identitet, det sidste lag vil kende din destination, men ingen vil være i stand til at forbinde de to.

Alle Tor -proxy -noder drives af frivillige, og hele netværket er baseret på en teori om, at alle TOR -knudepunktoperatører er pålidelige (hvilket er usandsynligt). Alligevel er Tor stadig meget sikker og anonym.

De fleste mennesker får adgang til Tor gennem Tor Browser Bundle, som er en specielt konfigureret version af Firefox, designet til let at rute al trafik gennem Tor -netværket. Dette er fantastisk til at besøge et websted anonymt (skønt du står over for konstant Captchas anti-spam-udfordringer).

Kan tor bruges til at downloade torrents?

Tor -netværket bruger Layers Socks Proxies, så teknisk set enhver app eller software, der kan oprette forbindelse til en sokker -proxy, kan bruge TOR. Dette inkluderer ting som Skype, Android og de fleste desktop torrent -klienter.

Men inden du skynder dig at konfigurere uTorrent for at bruge TOR, er der et par ulemper at overveje:

1. Tor er designet til at muliggøre ytringsfrihed og bekæmpe censur, ikke at downloade MP3’er

Denne vurdering kan virke hård, men lad os være ærlige – de frivillige, der løfter deres tid, penge og båndbredde til Tor, gør det i et forsøg på at gøre verden til et bedre, sikrere sted. Ikke for at hjælpe dig med at bruge uTorrent anonymt.

Tor’s båndbredde er meget begrænset, så fra et menneskeligt perspektiv er det vigtigt at gemme den begrænsede båndbredde for dem, der virkelig har brug for det. Folk bruger Tor hver dag til at tale frit imod autoritære, voldelige regeringer eller for at offentliggøre følsomme artikler/blogs anonymt. TOR gør det muligt for folk at udsætte korruption, misbrug og undertrykkelse i relativ sikkerhed.

Dette er utroligt vigtigt, og vi bør ikke tilstoppe TOR-netværket med højbåndbredde-torrenttrafik, som bogstaveligt talt kunne overvælde og bryde hele systemet.

2. Din torrent -klient kan stadig lække din sande IP, når du bruger TOR som en proxy

Forskere i Frankrig var i stand til at de-anonymisere over 10.000 bittorrent brugere, der forsøgte at skjule deres torrents via Tor. De blev overrasket over, hvor let det var, og i over 2/3 af sagerne behøvede de faktisk ikke at gøre noget for at spore en torrent -brugers rigtige IP -adresse.

Grunden? Tor blev kun brugt til at oprette forbindelse til trackeren. Peer -forbindelser blev dirigeret uden for Tor.

For at være klar er dette ikke Tor’s skyld. Det betyder, at brugeren enten havde en forkert konfigureret torrent -klient (ikke opsætning til proxy peer -forbindelser). Alternativt kunne disse jævnaldrende have brugt en torrent -klient, der ikke faktisk understøtter proxying af peer -forbindelser (eksempler inkluderer: transmission, Tixati).

3. Tor understøtter ikke UDP-forbindelser (som DHT), så enhver ikke-TCP-forbindelse kan lække din IP

DHT (distribueret hash -tabel) er blevet en kernebittorrent -teknologi. Magnetlink fungerer ikke uden det. Men der er et problem, DHT er afhængig af UDP -transportprotokollen, og Tor kan ikke håndtere UDP -forbindelser.

Nogle torrent-klienter deaktiverer måske bare ikke-understøttede funktioner. Men de fleste vil simpelthen ignorere dine proxyindstillinger for UDP og rute dem uden for Tor -tunnelen (og lække din rigtige IP -adresse til alle DHT -peers). Yikes!

4. Tor er langsom … virkelig langsom.

Har du nogensinde prøvet at streame HD -video over Tor? Det er ikke smukt. Du er heldig at få 480p opløsning (ikke-HD). Hvis du har en hurtig forbindelse (10Mbps+), kommer du ikke nogen steder i nærheden af ​​dig maksimale downloadhastigheder, hvis du prøver at køre dine torrents gennem tor.

Er ikke hele punktet med torrenting for at få indhold hurtigt og bekvemt? Downloads, der tager hele dagen, skal være fortiden.

Det bedre valg: Tor alternativer?

Så hvis Tor ikke er et godt valg til anonymisering af dine torrenter, hvad er de andre muligheder?

Nå, der er to:

 • Nul-log VPN-service: (Bedste valg) – Vi anbefaler Nordvpn eller privat internetadgang
 • Zero-log SOCKS5 proxy: (mindre sikker)

Og rolig, du behøver ikke rigtig at vælge den ene eller den anden. Fordi flere VPN -udbydere (inklusive Nordvpn og PIA) inkluderer Socks Proxy Service med hvert abonnement. Woot!

Tor vs. VPN

En VPN-service (Virtual Private Network) vil rute al din internettrafik gennem en 3.-party-server, der ejes af din VPN-service (ændrer din offentlige IP-adresse). Al trafik vil også blive krypteret med ekstremt stærk 128-bit eller 256-bit kryptering (afhængigt af dine indstillinger).

Dette giver beskyttelse mod de to vigtigste måder, som torrents overvåges:

 • Af din offentlige IP -adresse i torrent -sværme (De vil se din VPN -services IP i stedet)
 • Din internetudbyder overvåger din trafik direkte (krypteringen forhindrer din internetudbyder i at læse din trafik.)

Det er vigtigt, at du vælger en ikke-logging VPN. Hvis VPN -udbyderen holder forbindelse eller aktivitetslogfiler, kunne de frivilligt dele din tidligere forbindelseshistorie (hvilke IP -adresser du har brugt). Hvis VPN ikke holder logfiler, er dette umuligt.

Sådan sammenlignes en VPN i høj kvalitet med Tor:

VPN Tor
Krypteringstilstand Krypterer al din internettrafik (inklusive P2P) Krypter en app ad gangen (såsom en torrent -klient)
Krypteringsstyrke 256-bit AES 128-bit AES
Server/exit node placering Du vælger Tilfældig
Fart Hurtig (op til 95% af din normale internethastighed) Langsom. Normalt 1-5 Mbps
Svagheder Kan lække IP-adresse, hvis VPN mislykkes (brug en kill-switch til at løse). Kan rute peer, tracker -forbindelser uden for proxy
Opsætning af vanskeligheder Let Hårdt

Og vigtigst af alt: En VPN-tjeneste er ikke sårbar over for de samme ‘dårlige æble’ -angreb, som forskerne har brugt på TOR-brugere til at dekanonymisere 10.000 bittorrent fil-delere. Så længe du vælger en ikke-logging VPN-udbyder (og du stoler på dem), skal din torrent-aktivitet være næsten 100% usædvanligt.

Hvilke VPN’er er bedst?

Enhver torrent-venlig VPN, der ikke holder logfiler, vil opfylde de grundlæggende krav til privatlivets fred. Selvfølgelig … vi har højere standarder, og to VPN -udbydere skiller sig virkelig ud fra mængden.

#1 Nordvpn (VPN + Proxy + VPN-Over-Tor)

Nordvpn

 • Ingen logfiler.
 • Fungerer m/ netflix
 • Proxy inkluderet
 • $ 2.99/måned (Specialtilbud)

Nordvpn er et fremragende valg til torrent-fanatics, og de vokser i popularitet takket være deres uovervindelige kombination af funktioner og pris. Nordvpn er en Ægte nul-log VPN-udbyder Baseret i Panama (Privacy Haven) med nogle temmelig unikke funktioner indbygget i deres software:

 • SMARTDNS/NETFLIX Support: Fjern blokeret Netflix, Hulu og 50 andre tjenester automatisk. Netflix blokerer de fleste VPN’er. Nordvpn fungerer fejlfrit.
 • P2P-optimerede servere: Hurtigste hastigheder og ubegrænset peer-tilgængelighed på torrent-safe placeringer. 10 af disse serverplaceringer har SOCKS5 -proxy -servere også.
 • Vpn-over-tor: Det er rigtigt. Du kan vælge at køre din VPN -forbindelse Inde i Tor -netværketMed et enkelt klik. Maksimalt privatliv.
 • 30 dage, 100% refusion: Prøv Nordvpn risikofri i en hel måned!

Vi har også skrevet en komplet Nordvpn-opsætningsvejledning for at vise dig trin for trin, hvordan du bruger deres service til at downloade torrents anonymt med nogen Torrent -klient. Det er også en fuld gennemgang og oversigt over deres service.

#2 privat internetadgang

Indtil nu, Privat internetadgang er den eneste VPN, der er ikke-logging krav er blevet testet for retten (de bestået). PIA nægtede at udlevere IP -beviser til FBI og oplyste, at de ikke havde nogen poster eller logfiler til at udlevere.

Det er den tætteste ting ved en 100% no-log-garanti, vi har fundet, og kun 1 af mange Årsagerne til, at Pia toppede vores liste over de bedste BitTorrent VPN’er i forskellige 3 år.

Hvis du ville have en kortere plan (1 år eller mindre), vil PIA være billigere end Nordvpn, og har stadig alle de væsentlige funktioner:

 • Ingen logfiler. Bekræftet i retten.
 • SOCKS5 proxyserver inkluderet (Holland)
 • Justerbar VPN -krypteringsstyrke (optimer din hastighed)
 • Arbejder med uTorrent, Vuze, Deluge, Qbittorrent og enhver større torrent -klient. Vi har endda en installationsvejledning.

Og det er kun $ 3.49/måned, hvis du køber et 1-årigt abonnement. Læs også vores anmeldelse, det er en stor introduktion til deres service.

 • Ingen logfiler.
 • Proxy inkluderet
 • $ 3.49/måned
 • 7-dages refusionspolitik

Hvordan bruger du en VPN til torrents?

Der kræves ingen kompliceret opsætning til torrent anonymt med en VPN. Download blot dine VPN -udbyders software på din enhed (de fleste har en brugerdefineret app til Windows/Mac/iOS/Android). Vælg derefter bare en serverplacering (vi anbefaler Holland.

Klik på ‘Tilslut’, så er du god til at gå!

SOCKS5 proxy vs. Tor

På dette websted anbefaler vi også at bruge en nul-log Socks5-proxy som en måde at anonymisere dine torrents. Det vil ændre din torrent IP-adresse og give dig næsten 100% af dine normale ISP-tildelte hastigheder. Ulempen bruger en proxy til at anonymisere dine torrents kræver manuel opsætning i din valgte torrent -klient. Nogle torrent -klienter vil også rute peer -forbindelser uden for proxy -tunnelen (BAD).

Men hvordan sammenligner Tor med SOCKS5 proxies?

Nå, Tor er faktisk et netværk af lagdelte sokker5 proxies. Så i stedet for at bruge en enkelt proxyserver, vil Tor rute din trafik gennem 3 proxier med 128-bit kryptering på hvert lag. Det er langt mere anonymt end 1 sokker proxy, meget meget langsommere.

Den største fordel ved Tor vs. En SOCKS5 Torrent Proxy er den ekstra kryptering. De fleste sokker5 proxy -tjenester tilbyder ingen kryptering overhovedet. Kryptering forhindrer torrent -throttling. Det forhindrer også din internetudbyder i at overvåge din torrenttrafik.

Men Tor har stadig alle usikkerheder i SOCKS5 -proxyopsætning til torrents (nogle peer -forbindelser kan dirigeres uden for proxy -tunnelen, der afslører din rigtige IP -adresse).

Derfor er den bedste opsætning at køre en SOCKS5-proxy inde i en nul-log VPN-tunnel. Proxy giver din Torrent -klient og webbrowser mulighed for at bruge en separat IP -adresse (Torrent -klient vil have proxy’s IP -adresse, alle andre apps bruger VPN’s IP).

I henhold til dette dobbeltlagsopsætning, hvis en peer -forbindelse dirigeres uden for proxy -tunnelen, vil den kun udsætte VPN’s IP -adresse (stadig anonym). Og denne opsætning tilbyder meget stærkere kryptering end tor og er meget hurtigere end tor.

Og bedst af alt, du behøver ikke at købe VPN -service og proxy -service separat. Flere VPN’er inkluderer begge i et enkelt ubegrænset abonnement.

Proxyopsætningsvejledninger

Vi har SOCKS5 proxyopsætningsvejledninger til de fleste større torrent -klienter. Dette kan bruges med en betalt SOCKS5 Torrent Proxy Service eller endda bruges sammen med TOR (ikke anbefalet).

 • Vuze Setup Guide
 • Utorrent Setup Guide
 • QBitTorrent Setup Guide
 • Deluge Setup Guide
 • Tixati Setup Guide
 • Android Torrent Proxy Setup -instruktioner (flud eller ttorrent)

Kan en ‘fri’ VPN bruges i stedet for tor?

Vores guide til ‘Gratis VPN’er til torrenting’ konkluderede, at deres ikke er nogen velrenommerede gratis VPN -tjenester, der tillader torrenting (uden begrænsninger). De blokerer enten aktivt alle P2P -forbindelser eller annullerer din konto, hvis du prøver.

‘Gratis’ tjenester har også andre problemer: vigtigst af alt, de har en tendens til at holde omfattende logfiler i din forbindelseshistorie og online aktivitet (med andre ord, du er ikke anonym).

Gratis VPN’er er også langsomme (fordi båndbredde er den største udgift for en VPN -service). Disse gratis tjenester har en tendens til at tjene penge på andre måder, som at injicere annoncer i din web-browsing eller sælge din online aktivitet/demografiske information til annoncører.

Gør dig selv en tjeneste, få en ‘ægte, torrent-venlig’ VPN-service. Du vil takke os senere.

Tor har stadig en god anvendelse til P2P/Torrents

Tor -browseren kan stadig være nyttig, bare ikke til de faktiske torrent -downloads.

Mange mennesker bruger Tor for at få adgang til deres foretrukne torrent -websteder. Dette skaber et ekstra lag af sikkerhed, mellem dig og dine torrent -downloads. Med Tor kunne selv din VPN -udbyder ikke finde ud af, hvilke websteder du var på besøg (ikke at de bryder sig).

Tor browser torrent websteder

Tor giver dig også mulighed for at have en separat IP -adresse til download af ‘.Torrent ‘fil, vs den faktiske P2P -deling af filen, der er torrented.

Brug af TOR vil også gøre det næsten umuligt for en skole eller offentlig wifi -firewall at blokere dine torrent -søgninger.

Tor -browseren er tilgængelig til Windows/Mac -maskiner.

Du kan endda få adgang til TOR på Android -enheder ved hjælp af Orbot + Tor Browser

Kategorier guider

David Barnes

David startede torrenting, før det var cool. Han nyder vandreture, strategispil og spiser vandmelon året rundt. Han rocker stadig sin Napster T-shirt en gang om måneden.

Kan tor erstatte en VPN for at downloade torrents sikkert?

Brug af tor til torrenting

Tor leverer anonym internetbrowsing, men kan du bruge det til torrenting? Her er hvad du skal vide, før du prøver at bruge en BitTorrent -klient med Tor.

Indholdsfortegnelse at vise

Hvad er tor?

Løgrouteren (TOR) blev oprindeligt udviklet til at beskytte kommunikationen af ​​U.S. Flåde. Ikke meget senere, det var tilgængeligt for alle at gennemse internettet anonymt. Det er nu en non-profit organisation dedikeret til oprettelse af værktøjer til online privatliv.

Som det sker med en VPN -service, ruter TOR -netværket din internettrafik gennem computere i andre dele af verden. Men i modsætning til en VPN består netværket Computere fra frivillige I stedet for administrerede servere.

Tor fik popularitet for sin brugervenlighed og privatlivets fred. Brugere kan blot downloade en pakke, der indeholder Tor -browseren og begynde at gennemse privat.

Anonymiteten af ​​det gratis værktøj fik mange brugere til at prøve at bruge Tor til torrenting. Mens du teknisk kan konfigurere Tor -netværket til at arbejde med en bittorrent klient, er der flere vigtige grunde til, at du skal undgå at gøre det.

Tor -netværket er utroligt langsomt

Som nævnt er Tor afhængig af frivillige. Individuelle computere, kaldet noder, opretter forbindelse til oprettelse af netværket. Når du bruger Tor -browseren, er din trafik går gennem flere af disse noder Før du kommer ud den anden ende. Denne routing resulterer i alvorligt begrænsede internethastigheder.

De fleste brugere finder det allerede udfordrende at få hastigheder tæt på deres normale downloadhastigheder, når de torrenting. Som med TOR -netværket, er BitTorrent -klienter afhængige af individuelle computere, der er forbundet til et netværk. Disse peer-to-peer (P2P) forbindelser har en tendens til at være langsomme.

Kombinationen af ​​det langsommere Tor -netværk og begrænsningerne i P2P -netværket giver dig smerteligt langsom downloadhastigheder.

TOR -netværket bruges til ytringsfrihed

Brug af TOR-netværket til torrenting går imod det nuværende mål for den non-profit organisation. Tor vil give journalister og borgere Adgang til ytringsfrihed I lande med begrænsede friheder.

I nogle regioner er Tor den eneste måde for journalister og aktivister at dele deres historier. Det giver også borgerne en måde at få adgang til oplysninger uden for deres land.

TOR -netværket har allerede begrænset båndbredde. Brug af en del af denne båndbredde til torrenting fjerner dem, der har brug for det.

Tor er ikke en sikker proxy

For at bruge en BitTorrent -klient gennem TOR -netværket skal du konfigurere klienten til at bruge TOR som en proxy. Desværre indstiller de fleste ikke dette korrekt, forlader deres IP -adresser udsat.

Problemet opstår, når brugerne ikke ruter P2P -forbindelsen gennem TOR. Uden den rette konfiguration giver TOR kun en anonym forbindelse til Torrent Tracker. P2P -forbindelsen forbliver offentlig.

P2P -aktivitet udsat

En anden vigtig detalje er, at De fleste BitTorrent -klienter er afhængige af DHT (Distribueret hash -tabel), som er vigtig for magnetlink til at fungere korrekt. Problemet her er, at DHT er afhængig af UDP -protokol, og Tor understøtter ikke UDP.

Når du forsøger at downloade en torrent fra en tracker, der er afhængig af UDP -forbindelser, fungerer dine proxyindstillinger ikke. P2P -forbindelsen er stadig synlig for nysgerrige øjne, såsom din internetudbyder.

Tor vs vpn

Når det er tilsluttet et virtuelt privat netværk, rejser al din trafik igennem Sikre servere (administreret af VPN -tjenesten) i stedet for et netværk af individuelle computere.

Som med Tor -netværket, bliver din IP -adresse skjult. Det vises som IP -adressen på VPN -serveren, som du opretter forbindelse til. VPN’er giver dog større sikkerhed, privatliv og hastigheder sammenlignet med TOR.

Du kan bruge UDP -protokollen med VPN’er og sikre, at alle forbindelser, inklusive P2P, forbliver skjult. De andre kammerater i sværmen (og alle andre ser) Se IP -adressen på VPN -serveren I stedet for din rigtige IP -adresse.

De ekstra funktioner i VPN kan gøre en stor forskel

En anden fordel er, at VPN krypterer trafik Flytter begge veje. De anmodninger, du fremsætter, er krypteret og derefter dekrypteret i den anden ende. Når du downloader indhold eller gennemser internettet, bliver dataene krypteret, dirigeret til din computer og derefter dekrypteret.

Disse trin holder dig anonyme, når du torrenter. Oven i det inkluderer mange VPN -udbydere en dræbskontakt, hvis du mister forbindelsen til VPN -serveren. Det stopper øjeblikkeligt din internetforbindelse, før din IP -adresse bliver udsat.

Du får også glæde af Hurtigere hastigheder. Da disse tjenester bruger dedikerede servere designet til download af indhold, kan du nå hastigheder tættere på dine normale downloadhastigheder.

STIGENDE STJERNE

Surfshark

 • Understøtter torrent -downloads
 • Godt sæt funktioner
 • Ubegrænsede enhedsforbindelser