Torrents -opdatering

Download af din første torrent The Definitive Guide (2020 Update)

Redigering: Åh, og hvordan ved jeg nøjagtigt, om en torrent er blevet opdateret (forudsat at det gør)

Sådan opdateres indholdet af torrent?

Lad os sige, at jeg brugte torrenten til at downloade en bestemt tegneserie. Denne tegneserie får 2 nye bind om året. Lad os sige, at jeg brugte torrenten til at få mængder indtil dato. Nu når et nyt bind kommer, hvordan nøjagtigt vil jeg fortsætte med at få det?

Skal jeg genstarte torrenten og downloade alle bind igen? Eller tilføjer torrenten automatisk det nyeste bind (tilføjet af uploaderen) og begynder at downloade? Jeg mener, hvad der nøjagtigt sker i sådanne situationer? Både på uploaders side og også hver nodes side.

Redigering: Åh, og hvordan ved jeg nøjagtigt, om en torrent er blevet opdateret (forudsat at det gør)

Download af din første torrent The Definitive Guide (2020 Update)

10 ting, du skal vide, før du downloader din første torrent

Bonusmateriale: 25% rabat på + gratis 5-dages frøkasseoptimeringskursus I dag bruger mange virksomheder, medier og softwarskabere torrents til at dele filer. En enkelt torrent -download kan hjælpe med at sprede store mediefiler rundt på internettet på kun et par minutter. Torrents bruger peer-to-peer (P2P) -metoden BitTorrent, som er en af ​​de mest effektive mekanismer til at overføre store filer over internettet. BitTorrent Inc er et firma med base i San Francisco. Det er så populært, at mere end 170 millioner brugere vedtager sin teknologi på månedlig basis. BitTorrents protokol bevæger sig så meget som 40% af verdens internettrafik hver dag. Desværre har BitTorrent -protokollen et dårligt ry på grund af dens anvendelse i piratkopieret indholdsdeling. Men torrents er ikke synonymer af piratkopiering. Nogle Linux -distribution og open source -projekter deles ved hjælp af torrents. Officielle softwareprodukter som Ubuntu Desktop kan downloades ved hjælp af BitTorrent. Torrents hjælper også med at opdage tendenser. Netflix, en mediestreaminggigant, bruger torrent -steder til at studere tendenser i medier. De overvåger torrent downloadwebsteder for at se, hvad der downloades. Når de først har nok oplysninger om, hvad der er populært, går de ud og køber dem. Den følgende artikel hjælper dig med at forstå, hvordan hver torrentkomponent fungerer, hvordan du downloader torrents ved hjælp af de bedste klienter, hvordan man forbliver sikker og lidt perspektiv på, hvad fremtiden har for torrents. Ansvarsfraskrivelse: Dette materiale er blevet udviklet strengt til informationsformål. Det udgør ikke godkendelse af aktiviteter (inklusive ulovlige aktiviteter), produkter eller tjenester. Du er alene ansvarlig for at overholde de gældende love, herunder lovgivning om intellektuel ejendom, når du bruger vores tjenester eller er afhængig af oplysninger heri. Vi påtager os ikke noget ansvar for skader, der opstår som følge af vores tjenester eller oplysninger, der er indeholdt heri på nogen som helst måde, undtagen hvor eksplicit kræves i loven.

Indholdsfortegnelse.

Enkeltkildemetoder

Enkelt kilde MTODS for downloading

Når du downloader en fil fra en enkelt kilde, kommer filen til din computer i en form for en streng. Hvis flere brugere ønsker den samme fil på samme tid, kunne den enkelte kilde blive overbelastet. Virksomheder, der bruger denne tilgang til at distribuere indhold, har brug for kraftfulde servere, der kan påtage sig bursts af trafik. Fildelingsmetoder såsom e-mail, HTTP eller FTP er effektive til små til mellemstore filer. Men når det kommer til stor fildeling, har nogle af disse metoder begrænsninger. F.eks. Har e -mail visse størrelsesbegrænsninger pr. Vedhæftning. FTPS eller SFTP er klient/server fildelingsmekanismer, der har brug for kraftfulde servere og måske er langsomme til store filer. At købe mere kraftfulde ressourcer kan være en midlertidig løsning, men dyrt i det lange løb. Det er her BitTorrent kommer i spil.

Deling af filer med BitTorrent

Deling af filer med BitTorrent

BitTorrent er den mest populære metode til overførsel af filer i et P2P -miljø. Det er uden tvivl den hurtigste P2P -protokol til at downloade store filer. Sammenlignet med delingsmetoder med enkelt kilde downloader bittorrent bidder med filer fra forskellige kilder eller “frø” i ingen særlig rækkefølge. Download med flere kilder resulterer i højere hastighed og forbedret pålidelighed. BitTorrent tager en anden tilgang sammenlignet med download af enkeltkilder og gør hver downloader, en kilde på egen hånd. Med mere end en kilde på plads kan en enkelt fil let distribueres. Downloaderne får brikkerne i den fil, de har brug for, mens de også leverer dem til andre downloadere. BitTorrent omdanner downloadere til seeders/kilder, og flere kilder betyder hurtigere downloads. Alle jævnaldrende arbejder sammen for at give hinanden manglende stykker for at gennemføre en fil.

Grundlæggende komponenter i BitTorrent

-en. Torrent trackere:

Torrent trackers

Torrent trackers kører hovedmotoren bag kulisserne. De er vigtige, fordi de sætter dig i kontakt med de kammerater, der har den samme fil, som du downloader. En ulempe ved torrent trackere er, at de er centraliserede kontrolservere. Dette betyder, at de er et enkelt kontrolpunkt, når de indleder en forbindelse. Heldigvis tillader nyere BitTorrent-funktioner, som DHT og Peer Exchange, Tracker-mindre kontrol, som hjælper dig med at finde kammerater uden at stole på trackeren. Pro tip: Hvis du værdsætter dit privatliv og anonymitet, skal du ikke aktivere DHT og Peer Exchange.

b. Torrent -fil:

Torrent metadata

Denne fil indeholder alle metadata om den fil, du downloader, og en liste over torrent trackere. Torrent -filen er ikke indholdet; I stedet fører det dig til den fil, du vil downloade. En hurtig online -søgning kan pege dig i den rigtige retning om, hvor du kan finde torrent -filer. Du kan åbne en torrentfil, men den er bare flere linjer med retninger. Brug i stedet en torrent -klient til at åbne den og begynde at downloade det rigtige indhold.

c. Torrent -klient:

Torrent -klient

Dette er den torrent download -software, der giver dig mulighed for at interagere i P2P -miljøet. Åbning a .Torrent -fil med en klient, forbinder din computer med andre kammerater og begynder at downloade din fil. Du kan konfigurere din torrent -klient til at gøre mange ting. Mange klienter tillader torrent -prioritering, tildeling af båndbredde, download hastighedsgrafer og endda indbyggede spillere.

At sætte alle brikkerne sammen.

Klik her for at få dine 25% rabat på rabat og et gratis 5-dages frøkasseoptimeringskursus nu. �� Din torrentfil indeholder alle oplysninger om indholdet (filer, navn, struktur, længde osv.) Og URL’en til torrent tracker. Du indlæser torrenten i klienten, der etablerer kommunikation med den tracker, der er anført i torrent -filen. Tracker gemmer din computers offentlige info og sender dig en liste over brugere, der deler den samme fil.

Relation Torrent Client og Torrent Tracker

Når der er etableret en forbindelse med andre kammerater, kan alle nødvendige filer enten hentes (fra frø) eller omfordeles til andre brugere, der også downloader. BitTorrent er så fantastisk, fordi det giver dig mulighed for at stoppe enhver download og fortsætte når som helst. Hvis din computer er nede, eller forbindelsen blev brudt, vil download -fremskridt ikke gå tabt. Når klienten er i gang, vil trackerne gøre deres job igen og tilslutte sig de nødvendige kammerater.

Er torrent downloadet juridisk?

torrenting

Selvom BitTorrent har et dårligt omdømme, er dens teknologi og relaterede platforme 100% lovlige (i de fleste lande). Mens problemet ikke er med selve teknologien, starter de juridiske problemer, når det bruges til at distribuere ophavsretligt beskyttet materiale. Da BitTorrent er en af ​​de mest effektive filfordelingsmetoder, blev den hurtigt vedtaget af pirater. Det var da ulovligt ophavsretligt beskyttet indhold begyndte at cirkulere rundt på nettet. I forsøg på at regulere torrentingaktiviteter har mange statsdomstole haft det svært. De står over for den udfordring, at ikke alle torrents er ulovlige. Mens flertallet af torrents er i en eller anden form ulovlige beskyldninger om ophavsret, er der andre, der er perfekt lovlige. De står også over for udfordringen med at finde torrentbrugere. Frøerne er dem, der er vært for det piratkopierede indhold, der er over hele verden. Piratsteder er ikke vært for piratkopieret indhold, der kun leverer en liste over seedere, der kan dele filen. Torrents er lovlige, når du bruger dem til at dele legitimt indhold i et firma eller et hjem.

Nogle virkelige case -scenarier, hvor torrenter bruges lovligt, er:

  • Blizzard Entertainment bruger sin egen BitTorrent -klient til at give brugerne mulighed for at downloade populære spil som World of Warcraft, Starcraft og Diablo III. Når du køber et spil online, får du spillet Launcher, der inkluderer Torrent og klienten, der downloader indholdet.
  • I 2010 offentliggjorde UK’s regering økonomiske data til den offentlige sektor gennem BitTorrent. De frigav nogle dataressourcer gennem BitTorrent, så regeringen kunne spare på ressourcerne og ikke købe ekstra magt.
  • Facebook bruger også BitTorrent internt til at skubbe daglige kodeopdateringer. “BitTorrent er den mest effektive metode til enhver serverinstallation,” sagde Tom Cook A Facebooks systemingeniør.
  • I modsætning til troen er det ikke muligt at downloade piratkopieret indhold fra det officielle BitTorrent -sted. Blandt BitTorrent Inc.’S fantastiske produkter såsom uTorrent og BitTorrent Syn, de tilbyder også filbundter. Filbundter er 100% juridiske filer, der kan downloades via deres platforme. BitTorrent tilbyder 100% juridisk indhold, har derfor intet ansvar for, hvad deres klienter bruges til.

Den bedste gratis torrent download -klient

Torrent -filer er stort set ubrugelige af sig selv. Der har ikke meget at gøre med en torrent -fil, bortset fra at åbne den med en torrent -klient. Der er mange klienter tilgængelige derude, men få af dem er ude af stand. Følgende liste viser 7 af de mest populære og effektive torrent -klienter.

1. uTorrent:

Den mest populære open source torrent-klient blev købt og vedligeholdt af Bittorrent selv.

uTorrent blev frigivet i 2005 og har opretholdt en høj rang blandt de bedste torrent -klienter. uTorrent har været populær lige siden, fordi det er meget let og let at bruge. Det har formået at forblive helt fri ved at blive understøttet af annoncer og tredjepartssoftware.

For at undgå uønsket software skal du kontrollere installationsopsætningen meget forsigtig og fjerne markeringen af ​​eventuelle unødvendige værktøjer. For at undgå indlejrede annoncer skal du opdatere dine uTorrent, nyere versioner tillader at deaktivere annoncer. På trods af de “uønskede” reklamer har uTorrent en god balance mellem funktioner, lethed og brugervenlighed.

Du kan gøre denne klient til det bedste med hensyn til hastighed og brugeroplevelse ved at anvende følgende uTorrent 14 tricks & tip.

Tjek deres officielle websted for at downloade en gratis version af uTorrent.

2. BitTorrent:

Den originale og officielle klient fra BitTorrent Inc.

Meget ligner UTORRENTs brugergrænseflade, men lidt tungere. BitTorrent er gratis, men understøttes også af annoncer og tredjepartssoftware. Hvis du vil undgå, tilføjer og software, skal du købe premium -versionen. BitTorrent -klienten leveres med en browserværktøjslinje for at gøre det lettere at navigere og finde torrents.

Andre seje funktioner inkluderer webbaseret podning, kommentering og gennemgang. En fordel ved bittorrent i forhold til uTorrent er, at det er velkomment af nogle private trackere, der normalt afviser uTorrent.

For at downloade den fulde BitTorrent -klient helt gratis, tjek deres officielle downloads -side.

3. qbittorrent:

Betragtet af mange brugere, den bedste gratis og open source torrent-klient.

QbitTorrent er ret afbalanceret med hensyn til enkelhed, hastighed og funktioner. Højdepunkterne er en integreret torrent-søgemaskine, indbygget medieafspiller, webbaseret fjernbetjening, IP-filtrering, torrent prioritering, oprettelsen af ​​torrents og alarmersystemet. Oven i det kan du få QBitTorrent helt gratis og uden annoncer. Torrent -klienten er tilgængelig til Windows, Linux og Mac OSX.

Download QBitTorrent -klient fra sin officielle hjemmeside.

4. Oversvømmelse:

Denne klient blev først frigivet i 2006. Det var en af ​​de mest populære open source-klienter i starten, fordi det modsatte sig båndbredde throttling fra nogle internetudbydere.

Nu er Deluge stadig en stærk konkurrent. Det mest bemærkelsesværdige ved denne klient er, at det er let og meget tilpasset. Ved hjælp af plug-ins kan du gøre det til den enkleste eller den mest kraftfulde platform derude. En anden stor ting ved oversvømmelse er, at det er gratis og uden annoncer.

Nogle seje funktioner inkluderer streaming under download, support til krypterede downloads, private torrents, justering af hastighed i henhold til netværksbetingelser, skabelse af grafer og styring af klienten gennem det fjerntliggende web. Deluge er tilgængelig til Windows, Mac, Linux og FreeBSD. Følg denne ultimative guide til at blive en mester i flod.

Download den gratis og fulde version af Deluge på det officielle websted.

5. Vuze:

En gang kendt som Azureus. Vuze har været omkring det samme som uTorrent og har været en god konkurrent til de øverste torrent -klienter.

Vuze er en fantastisk gratis torrent -klient med den største liste over funktioner. Nogle funktioner inkluderer fjerntliggende webstyring, en indbygget HD-videoafspiller og browser, filkonverteringer og mange seje statistikker og visualiseringer. Vuze er meget let at bruge og kan være adgangskodebeskyttet.

På grund af sin rige række funktioner kan Vuze være ressource-tung. Vuze er gratis, men du kan også få premium -versionen til et årligt gebyr. Premium -versionen kan være et bedre valg, fordi den leveres med flere funktioner og uden indlejrede annoncer.

Download Vuze og prøv det.

6. Smitte:

Denne gratis og open source-klient begyndte som den eneste tilgængelige for Mac og Linux. Faktisk kommer det stadig som standard i nogle Linux -distributioner. I dag understøttes transmission også af vinduer med små ændringer.

Klienten inkluderer funktioner såsom IP -filtrering, kryptering, downloadplanlægning og fjerntliggende webhåndtering. Men hvad der får det til at skille sig ud er dens super lette, minimalistiske og lave ressourceforbrugsanvendelse. Alt dette gratis og uden en enkelt indlejret tilføj.

Download den nyeste version af transmission helt gratis.

7. Rutorrent:

Selvom det ikke er den mest populære, er Rutorrent værd at blive nævnt som en af ​​de bedste torrent -klienter. Rutorrent kom som en webfrontend fra den kommandoliniebaserede torrent -klient rtorrent. Rutorrent forsøger at efterligne følelsen af ​​uTorrent Webui.

Rutorrent er gratis, meget let at bruge og ekstra letvægt. Rutorrent er det perfekte valg til fjerntliggende torrentstyring og kan køre på meget lave ressourcesystemer, det kan også give dig mulighed for at oprette en torrent fra nul. Rutorrents funktionssæt kan tilpasses meget. Men at justere klienten og dens funktioner kan blive vanskelige.

Hvad der er fantastisk ved Rutorrent er, at det kan installeres på low-end servere og endda Soho-routere. På grund af denne kendsgerning er Rutorrent et af de bedste valg for Seedbox -platforme. For mere information om at få en frøkasse, skal du kontrollere RapidSeedBox’s Coming Marted Guide.

Kontroller følgende guide for mere information om, hvordan man bliver en ægte ekspert i Rutorrent.

Download torrents med en webbrowser

Brug af dedikerede klienter hele tiden kan have nogle ulemper. Internetudbydere kan gashåndtag til deres havne, nogle leveres med tredjepartssoftware, eller de kan være ubelejlige for den mobile hverdagsbruger. Heldigvis er der nogle alternativer til at omgå behovet for en bestemt torrent -klient.

Web Browser Opera 12.18 var den første til at tage et skridt ind i BitTorrent support. Kort efter fulgte nogle andre browsere som Wyzo, Brave og Web Torrent. Det er praktisk at downloade og administrere alle dine torrents lige fra din webbrowser, men en browser mangler muligvis rige funktioner, som en klient kan tilbyde.

Anonymitet i en torrent -download

På trods af de mange fordele ved BitTorrent er det stadig en meget offentlig vendt andelemetode. Anonymitet er den ene funktion, der skal videreudvikles i branchen.

Handler ikke kun om dårligt omdømme, men torrents kan også være utrygt. Black-hat-hackere bruger torrents til at tiltrække lette ofre. Alt hvad de skal gøre er at oprette en ny torrent, navngive det som noget attraktivt, bygge malware og skjule det i filen. Det er alt, hvad det kræver for at få din computer inficeret med ransomware eller noget uhyggeligt trojan.

Oven i det kan nogle internetudbydere muligvis blokere din torrent -forbindelse, og i bedste tilfælde vil de reducere din internethastighed. I nogle ekstreme tilfælde kan copyright -indehavere spore din offentlige IP uden behov for internetudbydere.

Sikker download er stadig et af de vigtigste aspekter for enhver bruger i P2P. Anonymitet kan hjælpe dig. Hvis sikkerhed er en højeste prioritet, og du er en seriøs torrent -bruger, er der muligheder derude. En frøkasse!

En VPS -frøkasse

En frøkasse kan være en VPS (virtuel privat server) eller en dedikeret fysisk server placeret i skyen. De er bygget til det specifikke formål med torrent download og upload. Seedbox-servere har normalt en højhastighedsforbindelse til internettet og kan være tilgængelig 24/7.

Nogle private torrent trackere har brug for et højt uploadforhold, så en frøkasse er en perfekt løsning, fordi de altid er aktive. Da de er placeret i skyen, kræver de ikke ting såsom ekstra plads, elektricitet, båndbredde eller kabling. Du kan opretholde et højt uploadforhold uden at forbruge dine ressourcer.

Du er ikke forpligtet til at installere nogen torrent -software på din computer, fordi al torrent download og upload udføres gennem fjerntliggende torrentstyring. Kontroller følgende artikel af flere grunde til, at frøkasser er dit bedste valg.

En anden fordel ved frøkasser er, at din offentlige adresse ikke er synlig. Kun den offentlige IP i frøkassen er i fare, fordi det er åbent for verden. Dette giver dig mulighed for at være helt anonym, mens du downloader torrents. Dette ultimative krybbeark til at forblive anonym vil give dig de rigtige tip og tricks.

Hvordan internet fungerer

Dataene i frøkassen kan derefter downloades til din pc gennem en krypteret filoverførselsprotokol, såsom SFTP eller FTPS.

Nogle frøkasser leveres med Plex Media Server, der er forudinstalleret med, der tillader at streame dine mediefiler til din yndlingsenhed lige fra frøkassen, så du behøver ikke at downloade dataene. Med andre ord, din frøkasse bliver et fantastisk mediecenter.

Torrents Future: Hvad er det næste?

Himmelen er sandsynligvis ikke grænsen for P2P-fildeling. På trods af sine mange ikke -lide fra medieindustrien er torrents ikke kun vedvarende, men udvikler sig også.

Torrent -netværk er dynamiske samfund af lignende mennesker. De er så store og så geografisk spredt, at det er umuligt for regeringen og agenturer at stoppe dem.

Kun medieproducenter, der ser torrent -teknologi som en mulighed, kan potentielt udvikle sig med tiderne. Tag sagen om Netflix og sin måde at lede efter tendenser i torrentsamfund.

Men tiderne ændrer sig, og brugerne tilpasser sig. Højhastighedsinternet og streamingtjenester ryster P2P-verdenen op. Hvorfor gå Den lange vej til en torrent -download, hvis du bare kan streame den?

Brugere, der plejede at downloade torrents, drejer hoveder til Netflix, Hulu, YouTube eller Spotify. De behøver ikke at gennemgå hele torrents processen, det er mere praktisk at bare gå online og trykke på play.

Plex Media Server, en anden onlinetjeneste, der giver dig mulighed for at organisere dine medier og streame den hvor som helst i verden. Plex er ved at blive et rigtig praktisk værktøj til seriøse torrent -brugere. For at lære at konfigurere det og administrere det let følg denne Plex Ultimate Guide.

Selv nogle torrent -klienter begynder at styre i samme retning. uTorrent og Bitlord er nogle eksempler på klienter, der begynder at tilbyde en streamingmulighed. De tilbyder “Play Now” eller “Playback” links uden at skulle bogstaveligt talt downloade filen til din computer.

Om Diego Asturias

Diego Asturias er en teknisk globetrotter, med missionen til ubesværet at oversætte kompleks tech -jargon til engagerende indhold. Med en omstrayer universitetsgrad fra Washington DC i internetbearbejdningsteknologi og certificeringer fra Cisco, McAfee og Wireshark, nedsænkede Diego sig straks på latinamerikanske internetudbydere og cybersecurity -agenturer. Senere fortsatte Diego med at mestre trådløse sensornetværk i Sydkorea, en forløber for IoT. Senere gik han i dybden med den kinesiske megakompany, Huawei, hvor han søgte sin ekspertise til 4G/LTE-netværk og cybersikkerhed fra lande i Sydamerika og Vestafrika.

Længsel efter mere end datacentre omfavnede Diego journalistik og blev en erfaren tech -journalist. Diego er blevet vist i Siliconangle Media, Cloudbric, PCWDLD, Hackernoon, ITT Systems, SecurityGladiors, Rapidseedbox og mere.

I dag er Diego’s mål mere end at fortsætte med at skabe fantastisk indhold bortset fra at blive flydende i Emoji ��, Diego’s virkelige mål er at blive orakelet i Silicon Valley og forudsige den næste tech -trend (før det rammer mainstream)!