Torrents.io

Sådan rettes qBitTorrent I/O -fejl Ultimate Guide

Trin 1. Højreklik på QBitTorrent Genvej på dit skrivebord og vælg Ejendomme.

Internet side torrents.io

Søg torrents på snesevis af torrent -steder og torrent trackers. Fjern blokering af torrent -websteder efter proxy. PirateBay -proxy, kickass -blokerede og flere torrent -proxier.

23

teknologier

Nylige teknologiske ændringer i torrents.io

Spor ændringer se fuld historie

Teknologier i brug af torrents.io

Konvertering og analyse

Websteder, der bruger Google Analytics

Google Analytics er en service, der tilbydes af Google, der genererer detaljerede statistikker om et websteds trafik- og trafikkilder og måler konverteringer og salg. Google Analytics kan spore besøgende fra alle henvisere, herunder søgemaskiner og sociale netværk, direkte besøg og henvisende websteder. Det viser også annoncering.

Sådan rettes qBitTorrent I/O -fejl [Ultimate Guide]

Er du urolig af QBitTorrent I/O -fejlen? Ifølge mange brugerrapporter vises I/O -fejlen QBitTorrent igen og igen, når det starter det. Hvis du også kæmper for at slippe af med fejlen, er dette indlæg af Minitool, hvad du har brug for.

Hvad forårsager qBitTorrent I/O -fejl

QBitTorrent er en gratis open source QBitTorrent-klient, der er et alternativ til uTorrent. Det er baseret på QT Toolkit og udviklet af frivillige. Nogle brugere rapporterede, at de altid er urolige af QBitTorrent I/O -fejlen.

Efter at have undersøgt mange brugerrapporter og indlæg, er der 2 scenarier, der kan forårsage QBitTorrent IO -fejlen. Den første årsag er adgang til begrænset tilladelse. Hvis der ikke er tilladelse til en brugerdefineret downloadplacering, kan QBitTorrent ikke finde downloadplacering. Den anden er din Windows Defender, der kan forstyrre Torrent -klienten og forårsage QBitTorrent.

Hvordan man fikserer gitignore ikke fungerer? - Her er løsninger til dig

Hvordan man fikserer gitignore ikke fungerer? – Her er løsninger til dig

Er du urolig af Gitignore ikke at arbejde med problemer? Dette irriterende problem forekommer ofte på GitHub -platformen. Posten hjælper dig med at løse problemet.

Sådan rettes qBitTorrent I/O -fejl

Her udforsker vi 3 effektive fejlfindingsmetoder baseret på årsagerne. Lad os nu se, hvordan man løser I/O -fejlen QBitTorrent.

Fix 1. Kør QBitTorrent som administrator

Nogle brugere rapporterede, at de fikseret Torrent I/O -fejlen bare ved at køre QBitTorrent som administrator. Ved at gøre dette kører QBitTorrent med nok adgang til tilladelse. Her er en simpel guide til dig.

Trin 1. Højreklik på QBitTorrent Genvej på dit skrivebord og vælg Ejendomme.

Trin 2. Naviger til Kompatibilitet Tab, og marker derefter afkrydsningsfeltet ved siden af Kør dette program som administrator og klik på Okay og ansøge knapper for at gemme ændringerne.

Kør QBitTorrent en administrator

Tip: Alternativt kan du højreklikke på QBitTorrent-genvejen og vælge Kør som administrator i kontekstmenuen. Men du skal gentage dette trin, hver gang du starter programmet.

Nu skal du nummerere applikationen og kontrollere for at se, om QBitTorrent IO -fejlen stadig vedvarer.

Fix 2. Tilføj en anvendelse fra QBitTorrent -egenskaberne

Hvis sikkerhedsindstillingerne for dette program forhindrer, at det er adgang til din konto, kan du støde på QBitTorrent I/O -fejlen. I dette tilfælde kan du tilføje en bruger fra dens sikkerhedsindstillinger. For at gøre det skal du følge nedenstående trin:

Trin 1. Højreklik på QBitTorrent-genvejen og vælg Ejendomme.

Trin 2. Naviger til Sikkerhed Fanen og klik på Redigere knap.

Klik på Rediger

Trin 3. Klik på Tilføje knappen og skriv brugernavnet på din nuværende konto, og klik derefter på Kontroller navne knap for at tilføje denne konto. Her tager vi administrator for eksempel.

Tilføj en bruger fra sikkerhedsindstillingerne

Trin 4. Klik på Okay knap for at gemme ændringerne.

Derefter kan du genstarte programmet og kontrollere, om I/O -fejlen er løst eller ej.

Sådan sikkerhedskopierer computeren til ekstern harddisk i Windows 10/8/7

Sådan sikkerhedskopierer computeren til ekstern harddisk i Windows 10/8/7

Sådan sikkerhedskopierer computeren til ekstern harddisk i Windows 10/8/7 til systemet eller Disk Data Protection? Prøv at bruge professionel computer backup -software nu.

Fix 3. Deaktiver Windows Defender midlertidigt

Som nævnt ovenfor er Windows Defender også ansvarlig for QBitTorrent -fejlet problem. For at løse problemet kan du prøve at deaktivere din Windows -forsvarer midlertidigt. Sådan gør du det:

Trin 1. Type Firewall I søgefeltet og vælg Windows Defender Firewall Fra det bedste match.

Tip: Du kan også overveje at deaktivere Windows Defender permanent gennem registreringsdatabaseeditor, hvis du har installeret tredjeparts antivirus-software. Læs dette indlæg for at vide mere detaljerede trin.

Trin 2. Klik på Tænd Windows Defender Firewall til eller fra på venstre side.

Tænd Windows Defender Firewall til eller fra

Trin 3. Marker afkrydsningsfeltet ved siden af Sluk for Windows Defender Firewall (ikke anbefalet) og klik på Okay For at gemme ændringerne.

Start nu klienten og kontroller, om QBitTorrent I/O -fejlen stadig vedvarer.

Hvad er FMAPP -applikation og er det sikkert at deaktivere?

Hvad er FMAPP -applikation og er det sikkert at deaktivere?

Hvad er FMAPP -applikation? Er det sikkert at deaktivere FMAPP -applikationen? Hvis du også prøver at finde ud af det, kommer du til det rigtige sted.

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Reddit