Torrents i

Problemet:

Kan ikke ændre “Hold ufuldstændige torrents i:” Indstilling. Enhver hjælp tak?

Jeg prøver at ændre “Hold ufuldstændige torrents i:” Indstilling af, så torrents, der ikke er færdige endnu, forbliver i en “ufuldstændig” mappe. Når de er færdige, flyttes de derefter til en “komplet” mappe.

Indstillingen “Standard Gem:” er indstillet til “/data/komplet”, der fungerer korrekt. Når torrenterne er færdige, går de til denne mappe med succes.

Problemet:

Jeg prøver at ændre “Hold ufuldstændige torrents i:” Indstilling til “/data/ufuldstændig”, men efter at jeg har gjort det og tryk på knappen Gem, vender det tilbage til den/config -placering, som jeg ikke ønsker. Det holder bare ikke indstillingen.

Her er en hurtig video, jeg har optaget af, hvad der sker, når jeg prøver at ændre indstillingen: https: // www.Youtube.com/watch?v = pwtfx4lnxkm

Jeg bruger uudnyttet til at være vært for QBittorent gennem en Docker -container.

Enhver ved, hvordan jeg kan få denne indstilling til at ændre? Jeg vil sætte pris på hjælp!

Rettelsen:

Jeg har lige løst problemet. Det skal være et problem med den aktuelle udgivelse eller noget. Den version, der installerede via beholderen, var 4.4.2. Jeg kontrollerede containerens tilgængelige tags, og jeg ændrede den til den forrige udgivelse, som er version 4.4.1. Jeg var i stand til at ændre denne ufuldstændige indstilling med succes i denne version. Jeg skifter tilbage til det nyeste tag efter et par uger eller deromkring og prøver igen.

Torrents i

О этой странице

Ы зареοистрирykkeаи подозрителный трафик, иходий из Вашей сетии. С помdщ. Sl?

Эта страницabet которые наршают уовиånden. Страunde. Эо этоia.

Источникомапросов может сить вредносноærdighede по, подаred м н н и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и edet. ызапросов. Если вы используете общий доступ в Интернет, проблема может быть с компьютером с таким же IP-адресом, как у вас. Обратитес к своiel. Подробнfe.

Проверка по сову может таже поvende з € е ы п п п пember, еи вы водит U iel.

403 fejl

Anmodning blokeret. Vi kan ikke oprette forbindelse til serveren til denne app eller websted på dette tidspunkt. Der kan være for meget trafik eller en konfigurationsfejl. Prøv igen senere, eller kontakt appen eller webstedsejeren.
Hvis du leverer indhold til kunder gennem CloudFront, kan du finde trin til fejlfinding og hjælpe med at forhindre denne fejl ved at gennemgå CloudFront -dokumentationen.

Genereret af CloudFront (CloudFront) Anmodning ID: DQJDLZ2YKZHEHK_HGSQDROCCMGZXICD52JO_SXPQ4SDWXC_2XN_VEA ==