Torrents filmliste

Er der nogen websteder, der viser nye torrent -filmudgivelser

Contents

Det er taget ned mange gange af amerikanske myndigheder. Derfor ændrer kickass torrents ejer og moderatorer fortsat kickass torrents -udvidelse mange gange eller domænenavn ændres også mange gange i fortiden. Det er blokeret af nogle få lande og ISP -udbydere.

15 bedste film torrent -websteder til download af film torrents

Filmtorrent -websteder har altid været alles yndlingskilde til at få nogen form for mediefiler, film, sange, PDF, e -bøger, software og hvad ikke. Men som nyere.

Så lad os bevæge os videre for at tjekke, hvilke bedste torrent -filmwebsteder der stadig er aktive til at servere alle typer medier til Torrents -elskere.

Før vi kommer i gang med vores top 10 -liste over bedste torrent -websteder til film, så lad mig specificere, at brug af torrent -websteder er ulovligt i nogle lande. Og at bruge sådanne websteder til downloadede film anses for at være lovovertrædelsen.

Så hvis du hører til sådanne lande, hvor film -torrenting -websteder er forbudt, foreslås du at få adgang til nedenstående websteder på din egen risiko. Og glem ikke at skjule din IP for at forblive sikker på at blive fanget for at hengive sig til ulovlige aktiviteter. Lad os på den note komme i gang med listen.

15 bedste film torrent -websteder til 2022

Navn Internet side Anmeldelse
Piratbugt https: // thepirateBay.org/ Læs anmeldelse
Ekstratorrent https: // ekstratorrent.cd/ Læs anmeldelse
Rarbg https: // rarbg.er/torrents.PHP Læs anmeldelse
Yts.AG https: // øgs.er/ Læs anmeldelse
EZTV.AG https: // eztv.AG/ Læs anmeldelse
Torrentz https: // torrentz.io/ Læs anmeldelse
Torrentdownload https: // www.torrentdownload.mig/ Læs anmeldelse
Torrents.mig https: // torrents.mig/ Læs anmeldelse
1337x https: // 1337x.til/ Læs anmeldelse
ZOOQLE https: // zooqle.com/ Læs anmeldelse
Torlock https: // www.Torlock.com/ Læs anmeldelse
Lemetorrents.CC https: // www.Lemetorrents.info/ Læs anmeldelse
Kickass torrents https: // katcr.co/ Læs anmeldelse
Katmoviehd.EU https: // katmoviehd.EU/ Læs anmeldelse
Filmzaddication https: // filmzaddiktion.info/ Læs anmeldelse

1. Piratbugt

Piratbugt

Piratbugt er de bedste film -torrenting -steder gennem tidene. Og det er min fremtrædende kilde til at få torrent -filer, når jeg har brug for at downloade en nyeste film, musik eller ethvert medie for den sags skyld. Pirate Bay er verdens mest populære torrent -indekseringswebsted, der har det største bibliotek med torrent -ting end nogen andre torrent -websteder på Internettet.

Årsagen, der gør Pirate Bay til King of Torrents -steder, er dens slanke grænseflade, hurtig behandling og dens store database med torrent -filer.

Pirate Bay fås på så mange som 35 sprog, hvilket gør det til den bedste torrent -mulighed for næsten alle mennesker i verden. Med den slanke grænseflade, slanke design og en stor samling af torrent -ting, har Pirate Bay toppet min liste over top film torrent -steder. Og det fortsatte med at forblive min favorit til alle tider.

2. Ekstratorrent

Ekstratorrent

Med en stor database med film, sange, spil og software er Extratorrent den næste store spiller i Torrent World. Faktisk er Extratorrent et af mine første torrent -websteder, som jeg er stødt på. Extratorrent blev lanceret i år 2006. Og fra de 12 lange år betjener webstedet de torrentelskere gratis.

Ekstratrentgrænsefladen er intuitiv, og det er virkelig let at gennemse dine yndlingsfilm, tv -shows, musik og andre torrent -filer på webstedet. Det, som jeg kan lide mest ved Extratorrent, er listen over top 10 torrents af den aktuelle tid i forskellige kategorier som film, tv, shows, musik, spil, anime osv. på selve startsiden.

Og hvis du vil søge efter bestemte torrent -filer fra Extratorrent -databasen, er der et stort søgefelt på toppen af ​​hjemmesiden, som du kan bruge til at søge efter dit ønskede indhold.

3. Rarbg

Rarbg

Rarbg er et andet bedste film Torrent -websted, der modtager over 300 000 besøgende om dagen. RARBG letter peer-to-peer-fildeling ved hjælp af BitTorrent-protokollen. Og det tilbyder næsten alle typer torrent -filer inklusive film, musik, software osv.

Rarbgs grænseflade er temmelig identisk med andre torrent -steder, og det er ikke meget forskelligt fra andre steder med hensyn til interface. Når du besøger ovenstående link, vil du se en temmelig pæn torrent -søgeside med sort og blå kombination af farver. Og der vil være nogle foreslåede torrent over den store søgeknap.Der kan du søge efter din ønskede torrent -fil

Så ubestrideligt er Rarbg et af de bedste film -torrent -websteder, som du skal besøge for at søge efter dine yndlings torrent -ting.

4. Yts.AG

YTS.AG

Yts.AG er endnu et populært navn og et af de bedste film Torrent -websteder på listen. Som ethvert andet torrent -sted, der er tilgængeligt på Internettet, YTS.AG tilbyder også næsten alle typer filmfiler i 720p, 1080p og 3D -kvalitet.

Yts.AG har en ligetil grænseflade. Og webstedet ser stort set pænt ud at surfe rundt. Og de tilgængelige film på YT’er er i lav størrelse, men i høj kvalitet. Skønt YT’er måske ikke har en så stor database som de andre topspillere i branchen. Men jeg er sikker på, at du ikke forlader webstedet tomhendt efter at have besøgt YTS.

5. EZTV.AG

EZTV.AG

Leder du efter et torrentwebsted, der specifikt er dedikeret til tv -torrenter?? Hvis dit svar er et ja, så eztv.AG er den for dig. Det er et tv -torrent officielt websted, der har en stor samling af tv -serier og filer at vælge imellem.

EZTV.AG er et populært websted, der modtager millioner af brugere hver måned, og det er ikke anderledes end andre top torrent -websteder, når det kommer til hastighed, behandling og interface. Så der er ingen mening i at beskrive, hvordan kan du søge efter dine yndlings -tv -shows på webstedet, da du allerede kender det via andre websteder.

6. Torrentz

Torrentz

I modsætning til andre torrentwebsteder på listen, er Torrentz dybest set en metasøgningsmotor af torrent-filer, der bringer resultatet fra næsten alle de øverste torrentsider på listen. Så kort sagt er Torrentz et sådant torrent -sted, der er kombinationerne af snesevis af andre top torrent -websteder.

Torrentz nævner sig selv som Torrentz2.IO Mirror og det har over 309756 aktive torrents, der i øjeblikket er indekseret på webstedet. Så i kort torrentz er et pålideligt websted, som du skal prøve, hvis du vil udforske flere film Torrent -indstillinger. Eller for at være præcis, hvis du vil udforske snesevis af torrent -indstillinger på en platform.

7. Torrentdownload

Torrentdownload

TorrentDownloads er et fremragende torrent -sted, der tilbyder at søge og downloade film af al art. Hjemmesiden på webstedet er fantastisk, og det giver vibberne fra en pålidelig platform. I modsætning til andre billige torrentwebsteder, leveres torrentdownloads ikke med klodsede annoncer over hele siden, og det er den vigtigste årsag, der gør mig til at lide torrentdownloads mere.

TorrentDownloads har en fantastisk samling af torrents til at gennemse gennem. Og hjemmesiden er godt kategoriseret i forskellige sektioner som musik, tv -shows, film, spil osv., Der gør det virkelig let at navigere gennem hjemmesiden.

8. Torrents.mig

Torrents.me

Torrents.Mig er endnu en stor spiller i Torrents -verdenen. Og det er ekstremt populært blandt filmelskere. Hjemmesiden har en stor database med film. Og det kombinerer primært resultaterne af Torrentseker, Zoogle og Torrentz2.

Det bedste ved det websted, der adskiller det fra de andre Torrent -websteder, er analyse af søgningstendenser. Ved at se på den aktuelle tids trending af den aktuelle tid, har du ideen om, hvad du skal se. Og hvis du allerede har din overvågningsliste sammen, kan du grave den ud fra webstedets database ved at foretage en simpel søgning fra søgefeltet.

9. 1337x

1337x

1337X er et af de bedste torrent -steder til film, og det er temmelig meget populært blandt torrent -freaks. Ligesom andre topfilm-torrent-websteder på listen, understøtter 1337X også peer-to-peer-fildeling. Og tilbyder alle typer verificerede torrents downloading inklusive film, musik, spil, software og mere.

Faktisk har 1337x alt, der gør det til en fremtrædende torrent -mulighed. Og jeg kan satse, du vil elske webstedet, så snart du besøger det. Fra smukt slankt design til den sofistikerede grænseflade, en lang række torrent -filer til den fantastiske samling af film, musik, software, spil osv. 1337x har alt, hvad der får det til at skille sig ud fra mængden.

10. ZOOQLE

ZOOQLE

Den sidste, men ikke mindst, Zooqle er det næste Torrent -websted, der har nået det til listen. Zoogle har en samling på over 3 millioner verificerede torrents, og det er den vigtigste grund bag dens popularitet.

Efter nedlukning af kickass -torrents er Zoogle fremkommet som et af de bedste film Torrent -websteder. Og det bliver mere populært blandt tiden. Du kræver dog at tilmelde dig på webstedet for at downloade din ønskede torrent -fil. Og netop af denne grund har jeg opført dette websted i det sidste.

11. Torlock

Torlock kan være dit næste valg om at få de nyeste og top film torrents. Torlock har 49 millioner verificerede torrents nu. Bortset fra film, her kan du få torrent -links til tv, spil, musik, software, anime, e -bøger, audibook, billeder, voksen og andre.

Torlock har en ren og brugervenlig grænseflade. En af de bedste ting ved Torlock Torrent -filmstedet er, at de betaler $ 1 til sine brugere for at finde falske torrents. Det indikerede, hvor meget de interesserer sig for kvalitet. Og det er derfor, det er kendt som No Fakes Torrent Site.

Det er ikke det ældste torrentwebsted, men at tage bly i det torrentende spil og blive brugernes førstevalg.

Torlock har sektioner til friske og top 100. Under frisk sektion finder du alle de torrent -filer, der er tilføjet for nylig og under Top 100, Top 100 torrents, da navnet antyder.

12. Lemetorrents.CC

Lemetorrents.CC er et af de ældste film Torrent -websteder. Lemetorrents.CC leverer dig facilitet til at downloade torrents af forskellige indholdstyper, herunder film, spil, musik, tv -shows, anime og andre fra 2009. Limetorrents er forbudt i Frankrig og Australien.

Limetorrents brugergrænseflade er meget venlig og velorganiseret. Du kan finde de ønskede film Torrent -links her meget let. Database med lemetorrents er meget enorm, den har 9+ millioner torrents, og for det meste er torrents legitime.

Hvis limetorrents er nede eller blokeres i dit land, kan du prøve under spejlforbindelser.

Mirror Links of Lemetorrents:

 • https: // www.Lemetorrents.Asien/
 • https: // www.Lemetorrents.zone/

13. Kickass torrents

Kickass Torrents er meget ældste og populære film Torrent Site som Limetorrents.CC. Det er lanceret i 2008. Ifølge Wikipedia var det det mest besøgte Torrent -websted i november 2014.

Det er taget ned mange gange af amerikanske myndigheder. Derfor ændrer kickass torrents ejer og moderatorer fortsat kickass torrents -udvidelse mange gange eller domænenavn ændres også mange gange i fortiden. Det er blokeret af nogle få lande og ISP -udbydere.

Registrering er valgfri. Det giver dig mulighed for at downloade fra gamle til nyeste film torrents, apps, tv, anime, musik, spil, xxx, bøger og mange andre typer torrents. Godt organiseret og browsingoplevelse er stor. Database over kickass torrents er rigelig. Derfor fik det en omtale på listen over film -torrenting -websteder.

Kickass torrents spejlpladser:

 • https: // kat.sx/
 • https: // kat.er/
 • http: // kickasstorrent.Cr/

14. Katmoviehd.EU

Katmoviehd.EU giver dig mulighed for at downloade Hollywood -film, tv -shows, anime, WWE, wrestling, UFC og 18+ voksne film. Du kan bruge søgefelt og kategori til Brose Torrent -filer.

Det holder opdateret sin Torrent File -database med nye filer. På denne måde kan du finde de fleste af de nyeste udgivne film download -links her.

Sådan downloades Torrent -fil på Katmoviehd.EU, klik på miniaturebillede og luk vinduet, der åbnes efter at have klikket, og klik derefter igen på miniaturebilledet.

Nu bringer det dig resultatside med links og skærmbilleder. Klik nu på knappen Indsend for menneskelig verifikation, efter at du har klikket på, vil du se fuld side og en knap “Dobbeltklik for at generere link” øverst på siden. Dobbeltklik nu på dette, så ser du en knap i bunden “Gå til download link”. Efter klik på dette vil du nå ud til den sidste side, der viser, at du downloader links. Engang kan processen variere.

Generelt er det en god film Torrent -websted. Hvis du ikke er tilfreds med om film -torrent -websteder, kan du prøve dette. Hvis du ikke kan lide dette, skal du flytte til den næste.

15. Filmzaddication

Filmzaddication giver dig mulighed for at downloade Bollywood, Hollywood og regionale film. Bortset fra film kan du også downloade populære tv -shows.

Ved første klik kan annoncer åbne, eller det kan sende dig til en ny fane, som du har brug for at lukke og comeback til resultatsiden, hvor du finder alle oplysninger om film sammen med downloadlinks.

Hvis du finder dit yndlingsfilmlink brudt, kan du fortælle administrator ved at droppe en kommentar. Han vil med glæde tilføje i henhold til dit krav.

Bortset fra disse 13 er der flere andre film Torrent -websteder, der er gode nok og tilbyder en anstændig samling af torrent -filer til at søge på tværs. Nogle af dem er nedenfor.

 • https: // yourbittorrent.com/
 • http: // torrentsgroup.com/
 • https: // www.ettv.tv/
 • https: // torrentgalaxy.org/
 • http: // www.Toorgle.com/
 • https: // www.Seedpeer.mig/
 • https: // www.Cinisearch.ga/
 • https: // isohunts.til/
 • https: // www.Torrentfunk.com/
 • https: // www2.01Torrent.net/
 • https: // www.Lemetorrents.info/
 • https: // yourbittorrent.com/
 • https: // www.TorrentDownload.CH/
 • https: // www.Skytorrents.lol/
 • https: // Bobtor.com/
 • https: // pirateiro.com/
 • https: // nyaa.si/

Andre sprog film torrent websteder:

 • http: // 7tor.org/
 • https: // arenabg.com/
 • https: // rutracker.org/forum/indeks.PHP

Bemærk: Denne artikel er udelukkende til det uddannelsesmæssige formål. I den nylige fortid er download af film fra torrents blevet erklæret ulovlig. Og vi fremmer heller ikke piratkopiering.

Håndplukkede ting til dig:

 • 15 gratis filmapps til Android
 • 12 apps som popcorn -tid
 • 10 apps som showbox, som filmelskere ikke kan gå glip af
 • 10 ublokerede musikwebsteder på skoler, colleges, arbejdspladser
 • 10 musikapps, der ikke har brug for wifi

Konklusion:

Med den pludselige nedlukning af mange topfilm torrents blev der stadig mange brugere tilbage i spørgsmål om, hvilke film torrent -websteder der stadig er online og kan stole på. Så for at lette dit forskningsarbejde, har jeg udarbejdet ovenstående liste over nogle gamle og nyeste film -torrents, der er aktive, selv i dag.

Med nogle nye udgaver af de bedste film Torrent -websteder 2019 -liste er der nogle gamle store fisker, der har formået at overleve regeringsforbudet. Og ud af alle sådanne websteder forbliver mine favoritter hele tiden den samme i.e. Piratbugt. Og jeg håber, at ovenstående liste også hjælper dig med at komme på nogle bedste film -torrent -websteder i 2019.

Torrents filmliste

Reddit og dets partnere bruger cookies og lignende teknologier til at give dig en bedre oplevelse.

Ved at acceptere alle cookies, accepterer du vores brug af cookies til at levere og vedligeholde vores tjenester og websted, forbedre kvaliteten af ​​Reddit, personalisere Reddit -indhold og reklame og måle effektiviteten af ​​reklame.

Ved at afvise ikke-væsentlige cookies kan Reddit stadig bruge visse cookies for at sikre den rette funktionalitet på vores platform.

For mere information, se vores cookie -meddelelse og vores privatlivspolitik .

[Opdateret] Top 10 Torrent -websteder 2023 for at downloade film Torrent sikkert

BitTorrent er en protokol med praksis med peer-to-peer-fildeling, der bruges til at distribuere høje mængder data over internettet. I modsætning til traditionel filoverførsel har den en hurtigere downloadhastighed på grund af flere igler. Det har ført til en stigning i bittorrent downloadwebsteder og torrent -klienter på Internettet. De er gode steder at downloade film torrent, musik torrent, software osv. Men som er de bedste torrent -steder? Her er en opdateret liste over Top 10 Movie Torrent -websteder 2021, hvor du kan downloade de nyeste film torrent sikkert såvel som musik, applikationer, spil og andre. Denne liste er lavet i betragtning af popularitet, trafikrangering, kvalitet af torrentfiler og andre faktorer.

Er det sikkert og lovligt at downloade film og andre filer fra torrent -websteder?

Du kan gratis downloade alle slags torrents, men torrent -websteder kan udsætte dig for en risiko for at blive bøde og endda fængslet. Download af ophavsretligt beskyttede film, musik og andre er ulovlig. Det strider mod ophavsretlige love i mange lande og regioner. Hvis du vil have filmfiler i høj kvalitet, anbefales du stærkt at købe eller leje film-dvd’er og derefter gratis RIP-dvd’er til MP4, Avi, MOV og andre populære medieformater og enheder acceptable formater. Mange lande og regioner har legaliseret DVD -ripping til personlig og fair brug.

Gratis download For Win 7 eller senere
Gratis download til Mac OS X 10.6 eller nyere

Bemærk: Torrent -websteder kommer altid og går uden advarsel. De kan være nede på ethvert tidspunkt. Vi opdaterer deres status så hurtigt som muligt.

[Opdateret] Top Ten Movie Torrent Sites List i 2023

Torrent -webstedsnavn

Hjemmeside URL

Alexa Rank

Kommentarer

Pirate Bay (i øjeblikket offline)

Isohunt.til (i øjeblikket offline)

1. Piratbugt – i øjeblikket offline

Pirate Bay er den mest populære film Torrent Download -side til BitTorrent -brugere. Det gik engang ned på grund af juridiske problemer og ISP -blokader. Det bliver dog genoplivet med en milliard -sidevisninger om måneden.

• Torrent -filer: musik, videoer (inklusive film torrents), software, spil og andre.
• Funktioner: Det giver omfattende ressourcer, der kan findes ubesværet. Torrent -brugere kan indstille sprog, som de vil. Men downloadhastigheden kan være dens ulempe.
Relaterede indlæg: Pirate Bay Down || Pirate Bay -alternativerne || Fjerne blokering af piratbugten

2. Kickasstorrents

Dette øverste torrent -sted blev oprettet i 2009. Ligesom ovennævnte film Torrent Site TPB, stødte det også engang på domæneproblemer og blokader. Men i dag fortsætter det stadig med overraskende sidevisninger.

• Torrent -filer: film, tabsfri musik, tv -shows, spil, applikationer, anime, bøger osv.
• Funktioner: Hvad der gør KickasStorrents specielle er kommentar- og feedback -systemet. Brugere tilbyder deres anbefalinger og advarsler efter at have set kvaliteten af ​​torrents.
Relaterede indlæg: Un -Block KickasStorrents || Fix kickasstorrents lukket ned

Bemærk: Tidligere domæner som Kat.CR, Kickasstorrents.com, kickass.til, Kat.Ph, Kastatic.com og thekat.TV er nede. Nu kan du gå til et af spejlstederne Kickasstorrents.til, Katcr.til, kickasstorrents.CR, Kickasstorrent.Cr, Kat.am eller Kickasstorrents alternativer.

3. Torrentz – utilgængelig nu

Torrentz er en gratis metasøgningsmotor. I modsætning til andre top torrent -websteder indekserer det torrent -filer, såsom de nyeste film -torrents fra forskellige websteder. I henhold til den officielle erklæring kan den indeksere 47.247.956 aktive torrents fra 166.896.339 sider på 25 domæner. Det kan dog ikke bruges til at indeksere filmtorrents nu. Du kan åbne webstedet, men der sker ikke noget, hver gang du indtaster nøgleord i søgefeltet.

4. Ekstratororrent – Ekstratororrent med alle spejle går offline permanent i 2017

Extratorrent var også engang et populært torrent -sted. Det vandt et stort antal brugere. Takket være velorganiserede kategorier kunne torrentbrugere let se efter, hvad de vil have.

• Torrents -filer: film, tv, musik, software, spil, anime, bøger, billeder, mobiler og så videre.
• Funktioner: Masser af torrent -filerne var fra betroede og verificerede uploadere. Dette websted tilbød en enorm mængde information, der blev sat op med hver video, inkluderet skærmbilleder, hvilket var nyttigt til at bedømme videokvalitet og downloade film torrent.

5. Yts.AG

Yts.AG er det rigtige YTS -domæne for en ny Yify -gruppe. På denne film Torrent Download -side kan du gennemse og downloade Yify -film i fremragende 720p, 1080p og 3D -kvalitet, alt sammen ved den mindste filstørrelse.

• Torrent -filer: Film.

6. Rarbg

Barbg er et hurtigt voksende film torrent site. Og sammen med Isohunt er det et andet torrent -websted, der ikke er blevet blokeret i Storbritannien.

• Torrent -filer: Film, XXX (18+), tv -shows, spil, musik, software osv.

7. Torrent -downloads

Torrent Downloads er en ny indgang til top 10 torrent -websteder Liste over 2023. Fra dette websted kan du downloade Guardians of the Galaxy Vol.2, Beauty and the Beast, såvel som andre Hot Hollywood-film, der kan frigøre dig selv under Covid-19 selvkvarantin. Nu har den 706.184 filmtorrents i 25 underkategorier i alt.

• Torrent -filer: film, anime, tv -shows, musik, spil, software og andet.

8. Torrenthound – ned

Torrenthound var også et godt film torrent site. Det var rent og ville ikke levere pop-up, når du rammer et link. Men dette websted fulgte ikke med kategorier, såsom film, tv -shows. Det satte forskellige slags torrent -filer sammen. For at finde ud af Target Movie Torrent var du nødt til at gøre brug af søgefeltet. I øjeblikket http: // www.Torrenthound.com/ er nede, men det spekuleres i at komme tilbage i den nærmeste fremtid.

• Torrent -filer: film, spil, musik, applikationer, tv -shows.

9. Isohunt.til – i øjeblikket offline

Isohunt er en berømt P2P -torrent -søgemaskine. Her kan brugere filtrere torrents efter kategori og efter status (verificeret eller ej).

• Torrents -filer: film, musik, spil, software, anime, serie & tv -shows, bøger osv.
• Funktioner: Torrent -filer bliver ofte opdateret og hurtig downloadhastighed.

10. Bitsnoop – nede i begyndelsen af ​​2017

Dette var et af de største bittorrent -indekser, der hævdede at indeksere ti millioner torrents i skrivende stund. Når du søgte efter en torrent, bliver du hurtigt præsenteret for en stor liste over verificerede torrents. Dog besluttede det at lukke ned i begyndelsen af ​​i år og overleverede sine data til kollega Torrent Search Engine Zooqle.

• Torrent -filer: film, tv, lyd, spil, software og mere.

11. 1337x

1337X Torrent Movie Download bliver populær siden lukningen af ​​Kickasstorrents. Det tilbyder masser af torrent -downloads uploadet af en dedikeret gruppe uploadere. Imidlertid er 1337x blokeret i mange lande som i, AU og FR. Men du kan prøve forskellige spejlsider som 1337x.er eller 1337x.er.

• Torrent -filer: film, tv -shows, spil, musik, applikationer, anime, dokumenter, xxx osv.
• Funktioner: Webstedet indeholder masser af torrent -filer og magnetlink.

Gratis RIP DVD -film til MP4 i stedet for at downloade film Torrent

Det er ulovligt at downloade film torrents. Torrent -steder er let blokeret. Du anbefales at streame film via Amazon Prime Video, Hulu, Netflix osv. Eller køb film på dvd’er og kopi -dvd’er til iPhone, iPad, Mobiles, HDTVS. For at rive DVD til fælles medieformater til afspilning på mobiler og HDTV’er, skal du holde en professionel DVD -ripper i din hånd. Det er dog en hård opgave at vælge en gratis, men alligevel nyttig DVD -ripper fra en række DVD -rippende applikationer. Elementer, der skal betragtes. Når det er parret med disse faktorer, er Winx DVD Ripper det bedste valg.

Winx DVD Ripper – Gratis RIP Købt/Retended/Lånte DVD’er sikkert

 1. 1. Bypass DVD -kopi -beskyttelse
 2. 2. RIP DVD’er til MP4, WMV, MOV, MPEG osv.
 3. 3. RIP DVD’er til iPhone, iPod, Apple TV, Sony og andre Android -enheder

Trin 1. Download og installer WinX DVD Ripper Windows eller Mac Edition på din computer, og start derefter den og tilføj DVD -kilde ved at klikke på “DVD Disc” eller “Folder”.

Trin 2. Vælg en outputprofil. Du vil bemærke, at der er masser af outputprofiler til pc, Mac og enheder. For at rippe DVD til MP4 kan du vælge “til MP4”.

Trin 3. Indstil video -lydparametre. Dette er et valgfrit trin primært egnet til avancerede brugere. Du kan springe dette over og flytte til trin 4 direkte.

Trin 4. Specificer destinationsmappen, og klik på “Kør” for at begynde at rive DVD til MP4.

Selvom de 10 bedste torrent -websteder i 2023 giver dig mulighed for at gratis downloade film torrent, kan du og/eller din computer muligvis komme i problemer utilsigtet. Der er ingen absolut sikker film torrent -websteder. Hvis du vil nyde film når som helst og hvor som helst, er en professionel DVD-ripper den bedste og sikreste måde at rippe DVD’er til digitale filer af høj kvalitet understøttet af populære enheder.

Bemærk: Dette indlæg leverer kun løsninger til at udføre filmoverførsel og DVD-ripping til personligt ikke-kommercielt formål. Foreslår også, at du henviser til ophavsretlige love i dit land, før du gør det, fordi enhver omfordeling uden godkendelse af ophavsretsejere kan krænke ophavsretlige love.

Andre nyttige vejledninger

Hvordan man vælger den hurtigste torrent med det bedste seper/leecher -forhold

Torrent Seeders vs Leechers: Sådan vælger du den hurtigste torrent -fil med Bedste Seeder/Leecher -forhold og fremskynder film Torrent Download. Lær hvad igler og frøer er her.

Bedste 12 1080p filmsteder

Bedste 12 1080p filmsider, som du kan downloade de nyeste HD 1080p/720p film gratis til offline se, inkl. Ny HD Hollywood/Bollywood -film på engelsk/hindi/tamil osv.

Top 10 gratis Blu-ray-film download-websteder

En samling af top 10 gratis Blu-ray-film Download-websteder vises her for at hjælpe dig med at downloade Download 1080p HD eller 3D Blu-Ray-film til offline-se derhjemme.

Bedste 12 1080p filmsteder

Bedste 12 1080p filmsider, som du kan downloade i hele 1080p HD -film gratis til pc, tablet, iPhone, Android Mobiles.

OM FORFATTEREN

Forfatter-Jack Watt

Jack Watt Twitter -ikon

Jack Watt er en efterspurgt redaktør hos Digiarty. Han er ansvarlig for digital og multimedieverden, leverer definitiv video- og lydrelateret softwareanmeldelser, oplysende guider og incisive analyse. Som fan af Apple bringer Jack Watt også sin oplevelse til flere læsere og fokuserer på at skrive Apple -økosystemet som helhed.

Hjem> How-tos> Torrent -websteder til film

Digiarty-software er en førende multimedie-softwareudbyder, der leverer brugervenlige og innovative multimedie-løsninger til brugere over hele verden.

Produkt

 • Winx DVD Ripper
 • Winx Video Converter
 • Winx DVD -kopi
 • Winx MediaTrans

Tips og tricks

 • DVD -backup -tip
 • DVD -kopi -guider
 • Burn DVD
 • Konverter video
 • Dataoverførsel
 • Tip og ordliste