Direkte torrents

× Træt af at vente på, at dine torrents starter?
Du kan nu fremskynde dine downloads ved at klikke på knappen Torrent Download til højre for din download.

Et lille trin

Marker afkrydsningsfeltet nedenfor for at få adgang til webstedet
Bare rolig – du er et klik væk fra at fortsætte dit normale besøg.

Indlæser udfordring

Vi er dedikeret til at holde Fiverr sikker mod ondsindede besøgende. Noget i din opførsel har udløst vores beskyttelsessystemer – vi undskylder for den ulejlighed, denne proces kan have forårsaget.

 • AD -blokerings- eller annoncefiltreringssoftware kan forstyrre vores evne til at identificere dig som menneske. Ekskluder Fiverr.com.
 • Ændring af dine overskrifter eller brugeragentstreng kan udløse nogle af vores detektionsværktøjer. Sørg for, at du ikke har nogen browserudvidelser, der manipulerer med dem.
 • Sørg for, at JavaScript er aktiveret i din browser.
 • Hvis du stadig har problemer med at få adgang til webstedet, skal du kontakte kundesupport

Direkte torrents

Direct Torrents er en webtjeneste, der giver dig direkte download -links fra enhver torrent.

Direkte torrents går under jorden!
Download vores gratis klient
På grund af flere nedlukninger af Big Torrent Tracker som ekstratorrenter har vi besluttet at flytte ind i Darknet.
Alt hvad du skal gøre er at downloade vores klient.
Installer det, og du får øjeblikkelig adgang til hele vores database. Søg i vores fulde database

Indtast en torrent -URL eller magnet:

Vi leverer ikke længere downloads via webstedet. Du skal downloade vores gratis software.

Vi sletter automatisk:
Torrents større end 10 GB, torrents, der ikke fik frø efter 1 time, torrents, der ikke kunne downloades efter 3 timer (køtid udelukket)

Hvorfor?

Fordi direkte downloads ofte er hurtigere end torrent -downloads: du behøver ikke at installere nogen torrent -klient og lade det køre i timevis, før du får dine filer, bare klik på linket og lad din yndlings download manager gøre jobbet med flammende hastigheder.

Hvordan?

Direct Torrents er grundlæggende en stor torrent -klient (Seedbox), der kører 24/7 med en behagelig båndbredde. Vi lader dig tilføje torrents til vores server og serverer simpelthen filerne til dig gennem direkte downloadlink.

Men.

Vi støtter ikke piratkopiering, Så for at forhindre misbrug er vores direkte download -links enkeltpersoner og kan ikke deles, de vil kun være tilgængelige fra IP -adressen, hvor torrenten blev anmodet om.

× Træt af at vente på, at dine torrents starter?
Du kan nu fremskynde dine downloads ved at klikke på knappen Torrent Download til højre for din download.

Eller du kan prøve vores VIP -adgang
Prioriterede torrents downloads
Ingen annoncer
Op til 3 samtidige torrents multi-threaded genoptagelige HTTP-downloads

En gang til, Vi støtter ikke piratkopiering, Og vi stoler på, at vores brugere opfører sig ansvarligt:
Du er ansvarlig for de filer, du lægger på vores server.

Nemmeste måde at downloade torrents direkte til Google Drive

Det kan være nødvendigt at få vejen til at downloade torrents til Google Drive direkte. Denne artikel leverer den nemmeste måde at fortælle dig, hvordan du downloader torrents til Google Drive. Lad os kigge på det.

Hurtig søgning:

 • Introduktion
 • Hvorfor downloade torrents direkte til Google Drive?
 • Sådan downloades torrents direkte til Google Drive?
 • Ved mere om Multcloud

Introduktion

Google Drive er en gratis service, der giver dig mulighed for at tage fotos, dokumenter og videoer overalt og dele dem let. For forskellige målgrupper leverer Google Drive forskellige tjenester.

For individuelle brugere giver Google Drive dig mulighed for at gemme, dele og få adgang til dine filer og mapper fra enhver mobil enhed, tablet eller computer og giver 15 GB gratis lagerplads. For teambrugere kan Google Drive hjælpe dit team med at bevæge sig hurtigere, så du nemt kan dele, gemme og få adgang til filer. For forretningsbrugere beskytter og beskytter Google Drive dine virksomhedsdata gennem en række beskyttelsesforanstaltninger.

Når du hører udtrykket “torrent” i den tekniske verden, henviser det normalt til en computerfil, der indeholder metadata, der indeholder forskellige oplysninger. Torrent -filen har normalt udvidelsen “.torrent ”, men indeholder ikke det faktiske indhold, der skal indsamles. Derefter bruger BitTorrent -software som uTorrent, Transmission eller BitTorrent disse oplysninger til “faktisk” distribution, som giver brugerne mulighed for let at downloade torrent -filer til deres personlige computere.

Hvorfor downloade torrents direkte til Google Drive?

Hvis du vil flytte din torrent til skyen, hvad gør du normalt? Du skal først downloade filerne til din computer og derefter uploade filerne til skyen. Download af torrent til Google Drive bringer direkte følgende fordele for brugerne.

► Praktisk: Download af torrentfiler kræver normalt to trin. Du skal først downloade filen og derefter åbne filen i en bittorrent -klient. Hvis du vælger at downloade torrents til Google Drive direkte, behøver du ikke længere at tænde for din pc og vente på, at Torrent -downloadet skal gennemføre. Denne metode giver dig mulighed for at springe BitTorrent -klienten over og downloade torrent -filer direkte til din Google Drive -konto, som er let at betjene.

► GRATIS UP Lokal lagerplads: Hvis du bruger nogle BitTorrent -klienter til at downloade filer, kan filerne kun gemmes i det lokale rum, som gradvist vil forbruge din lokale lagerplads. Dog kan downloade torrents direkte til Google Drive frigøre lokal lagerplads, og du behøver ikke at uploade lokale filer til Google Drive igen.

► Mere sikkerhed: Normalt, for at downloade en fil fra BitTorrent -netværket, har du brug for en BitTorrent -klient, såsom uTorrent, QbitTorrent eller andre. Softwaren skal installeres og køre på din computer, hvilket vil medføre nogle risici for privatlivets fred og sikkerhed på dine lokale enheder.

Sådan downloades torrents direkte til Google Drive?

Sådan downloades torrents direkte til Google Drive

Så hvordan man opnår den direkte download af torrents til Google Drive? Heldigvis er der en måde at opfylde dette krav på. Du behøver ikke at downloade nogen BitTorrent-klient eller nogen tredjepartsprogrammer til det lokale.

Multcoud er en webbaseret cloud-fil manager, der ikke kun kan hjælpe dig med at downloade torrent-filer direkte til en cloud-server, men også kan realisere filoverførsel og synkronisering mellem cloud-opbevaringskonti. Her er de specifikke trin:

Trin 1. Tilmelde

Besøg MultCloud og opret en gratis konto. Du skal indtaste din foretrukne e -mail og adgangskode. Klik derefter på “Opret konto”.

Tilmelde

Trin 2. Føj Google Drive -konto til MultCloud

Klik på “Tilføj sky” For at vælge Google Drive for at tilføje. Følg instruktionerne for at give MultCloud -adgang til den konto, du opretter forbindelse til. Klik derefter på “Tilføj Google Drive” Ikon at gå til næste trin.

Tilføj Google Drive

Bemærkninger:

 • For den samme clouddrevudbyder er der ingen grænse for antallet af skydrev, der skal tilføjes.
 • MultCloud understøtter mere end 30 førende skyopbevaringstjenester, såsom Google Fotos, Google Workspace, Dropbox, Flickr, Mega, Amazon S3 og Box, og så videre. Hvis du har andre Cloud Drive -konti undtagen Google Drive, kan du også tilføje det til MultCloud for bedre at administrere alle dine data.

Trin 3. Download torrents direkte til Google Drive

Klik på “Fjern upload” Fra venstre side af grænsefladen og ram derefter “Opret opgave” knap. Vælg Google Drive fra pop-up-vinduet for at gemme filerne og klikke på “Tilføj torrent” For at vælge de torrent -filer, du har downloadet på dine lokale enheder. Derefter ramte “Gem til sky”.

Fjern upload indstilling

Efter at have analyseret den torrent -fil med succes, skal du vælge de filer, du vil downloade, og til sidst klikke på “Hent” knap for at gennemføre denne opgave.

Vælg filer, der skal downloades

På dette tidspunkt har du afsluttet driften af ​​download af torrents til Google Drive. Sammenlignet med andre BitTorrent -klienter kan Multcloud let downloade torrents til Google Drive direkte, og du behøver ikke at downloade dem lokalt og uploade dem til skydrevene.

Og ved hjælp af MultCloud kan du downloade filer til skyen driver mere sikkert for at frigøre dit lokale enhedsrum.

Ved mere om Multcloud

Ud over ovenstående “Fjern upload“Funktion, MultCloud leverer også”Skyoverførsel“,”Holdoverførsel“,”Cloud Sync“og”Cloud backup“Funktioner. Hvis du er interesseret, vil følgende del give dig detaljerede driftstrin.

Overførselsfiler mellem skytjenester: Klik “Skyoverførsel” For at vælge Google Drive for at vælge den katalogfil, du vil overføre, og vælg Dropbox for at vælge målmappen. Derefter, ramte “Overfør nu” For at afslutte filoverførslen.

Overfør Google Drive til Dropbox

Bemærk: Forskellen på “Holdoverførsel“og” skyoverførsel “er, at” teamoverførsel “er mere velegnet til virksomhedsbrugere til at migrere data mellem virksomhedskonti.

Synkroniseringsfiler mellem skytjenester: klik “Cloud Sync” Først, og vælg Google Drive for at vælge den katalogfil, du vil synkronisere, og vælg derefter Dropbox som målmappen. Derefter kan du ramme “Synkronisering nu” For at udfylde filsynkroniseringen.

Synkronisering Google Drive til Dropbox

Bemærkninger:

 • Hvis du vil gennemføre skyen til sky synkronisering regelmæssigt, kan du aktivere “Tidsplan” Og Multcloud kan køre dine opgaver som planlagt.
 • Hvis de filer, du synkroniserer, er meget store, og opgaven kører tager meget tid, kan du lukke websiden eller endda lukke din pc, når opgaven starter, fordi MultCloud understøtter offline filsynkronisering.

Backup -filer mellem skytjenester: Klik på “Cloud backup”, Og vælg et cloud -drev for at vælge den katalogfil, du vil synkronisere, og vælg derefter et andet cloud -drev som målmappen. Derefter kan du ramme “Backup nu”For at afslutte filbackup.

Cloud backup

Med ovenstående metode kan du downloade torrents direkte til Google Drive. Med de funktioner, der er leveret af MultCloud, kan du ikke kun administrere dine filer, sjove billeder og vigtige videoer, men også frit overføre eller synkronisere filer med en konto. Dette alsidige værktøj kan hjælpe dig meget!