Torrents anmeldelser

Torrents Review – Celia Pacquola indånder nyt liv i glemt nyhedsrumskomedie

For langdistanceløb giver rigelig dæmpning dig mulighed for at stole på platformens støtte og stabilitet, selv når din form falder fra hinanden. Disse sko er lette og lydhøre nok til at give dig mulighed for at skubbe hastighedsgrænsen på kortere træningskørsler. Selv den sidste og profil ser ud som om de skulle være i stand til at rumme praktisk talt enhver fodform. Mens Torrent 2 er designet som en trail-specifik sko, den er lige så behagelig at løbe over fortovet, kun tilføje til dens alsidighed for dem, der kan løbe fra deres dørtrin til trailhead.

Helfen Sie Mit, Glassdoor Zu Schützen

Bitte Helfen Sie UNS, Glassdoor Zu Schützen, indkomst Sie Bestätigen, Dass Sie Ein Mensch und Keine Maschine Sind. Wir entschuldigen us für die umstände. Wenn Sie Weiterhin Diese Meldung Erhalten, Informieren Sie Uns Darüber Bitte pr. E-mail en

Hjælp på Glassdoor Te Beschermen

Hjælp på Glassdoor Te Beschermen Door te verifiëren af ​​u en persoon bøjet. Onze undskyldninger voor het ongemak. Als u dit bericht blijft zien, stuur dan een e-mail naar om ons te informeren over dit probleem.

Ayúdanos en proteger Glassdoor

Ayúdanos en proteger glasdoor y demuéstranos que eres una persona reel. Disculpa Las Molestias. Si Continúas Recibiendo Este Mensaje, Infórmanos del Problema Enviando un correo Electrónico a .

Ayúdanos en proteger Glassdoor

Ayúdanos en proteger glasdoor verificando que eres una persona reel. Lamentamos los Uconvenientes Que Esto Te Pueda Causar. Si Continúas viendo Este Mensaje, Envía Un Correo Electrónico A pr. Informarci del Problema.

Torrents Review – Celia Pacquola indånder nyt liv i glemt nyhedsrumskomedie

Celia Pacquola som Jenny i torrenterne

En stor del af moderne australsk playwriting kan spore sin fortælling, tematiske og strukturelle afstamning tilbage til sommeren af ​​den syttende dukke. Ray Lawlers skuespil om at implodere personlige og nationale ideer om kammerat, loyalitet og familie er blevet udført mere end 1.000 gange. Det er regelmæssigt en tildelt litterær tekst i australske gymnasier og universiteter, og det banede vejen for en historiefortællingsidentitet i sit image: australsk naturalisme, de verdslige tragedier i livet, det personlige og det indenlandske skriftlige epos. Og det hele startede, da dukken vandt de prestigefyldte dramatikernes rådgivende bestyrelseskonkurrencepris i 1955.

Men det vandt ikke alene. Lawlers skuespil er faktisk bundet med et andet: Torrents af Oriel Gray. Dukken er en national klassiker; Torrents var indtil i år kun blevet udført professionelt en gang: i Adelaide i 1996. Vi kan af alle grundene gætte, at industrien valgte at fokusere på dukken og ignorere torrenterne. Gray var en kvindeforfatter, først og fremmest en arbejdende mor i en konservativ æra og et engangsmedlem i kommunistpartiet. Hun skrev om racisme i land Australien, feminisme og miljøhensyn – alle ting landet forsøgte kollektivt at ignorere. Gray forlod teatret til tv -skrivning til sidst. Spil, sæt og match til den mandedominerede scenekanon.

Torrents - STC og BSSTC

Derfor er det bittersød og virkelig bevæger. Et neonskilt, der stavede hendes navn hang over gardinerne før showet, og efterhånden som lysene gik ned, dukkede tegneserie og skuespiller Celia Pacquola, der spiller i stykket, i sin komikerperson for at forklare værkets historie og uretfærdigt nægtet arv. Det er en smart og indbydende måde at indlede et årtier gammelt spil ind i det aktuelle øjeblik (tag en første gang teatregoer; de vil føle sig taget sig af).

Stykket ligger i den fiktive by Koolgalla i 1890’erne, nyligt rig fra guld, men også hurtigt løber tør for det. Ankomsten af ​​den nye leje på det lokale aviskontor, JG Milford, forventes meget af personalet – indtil hun vises. De havde ingen idé om, at “J” står for Jenny (Pacquola). Der har aldrig været en kvinde i nyhedsrummet før, og nogle af dem foretrækker at holde det på den måde.

Rufus Torrent (Tony Cogin), der ejer papiret, er rasende; Hans søn Ben (Gareth Davies), der står for at arve den, glæder sig over. Resten af ​​personalet – Intransigent Jock McDonald (Sam Longley), Blustery Christy (Geoff Kelso) og teenagers praktikant Bernie (Rob Johnson) vokser til at værdsætte Jenny i tide. Hun er en følelsesmæssigt moden lige-shooter, og mens mændene generer sig med deres lille sindethed, udsender hun et opfordring til våben for at bruge pressen som en slagmark ikke kun for sandheden, men som et sted at hjælpe med at forme en bedre fremtid.

Celia Pacquola

Denne fremtid kan begynde med Kingsley (Luke Carroll), der har en plan om at udvikle kunstvanding og landbrug i området. Alt, hvad han ønsker, er hans ordning præsenteret i papiret – og måske kærligheden til Gwynne (Emily Rose Brennan) – men med Big Shot John Manson (Steve Rodgers), der truer med at trække sin investering i papiret, hvis miljøet får nogen søjle inches over Hans guld, det er en hård slog.

Rollebesætningen af ​​torrents

Ensemblet er prikket med stærke præstationer til støtte, især fra Longley og Cogin, skønt nogle skuespillere er mere komfortable med tenoren til Grey’s sprog end andre. Stadig, den stigende tidevand af produktionen, blev ved med at rulle af Watson, løfter alle både, bøjet af Joe Paradise Luis land/folkekompositioner. Det er konsekvent tankevækkende, altid underholdende.

Hoka Torrent 2 anmeldelse

Hoka Torrent 2 Trail Running Shoes Men Review

Hvis du har været mistænksom over Hoka -sko som en mulighed for seriøs trail i fortiden, er det Hoka Torrent 2 kan få dig til at stille spørgsmålstegn ved de forudfattede forestillinger. Ligesom andre sko i vores gennemgang, synes denne specialsti-løber chock-fuld af modsigelser: en ultra-løb platform, der er meget beskyttende, men vejer mindre end 19 ounces pr. Par; en mellemsål, der er blød og cushy, men alligevel lydhør og energisk; En behagelig, bred sidst, der kan nimelt frontpunkt gennem teknisk terræn. Selvom Torrent 2 har en lavere profil end de fleste andre Hokas på markedet, tjener dens balance mellem støtte og smidighed vores øverste valg for en maksimal pude sko.

Grunde til at købe
Ultralight
Støttende
Ukarakteristisk smidig
Grunde til at undgå
Løst passende hællomme
Mangel på trailfølelse

Vores analyse og testresultater

Bliv ikke overrasket, hvis Hoka Torrent 2 Ændrer dit sind om et brand, der ofte er forbundet med alt for stoppede vejløbere. Med en gennemsnitlig stakhøjde på 20.5 mm, denne special trail sko har en lavere profil, lavere volumen og en mere symmetrisk platform end de fleste andre Hokas. De proprietære midtsål taper dobbelt densitet skum fra fastere i forfoden til blødere i hælen. Men ud over det inkluderer Torrent 2 ikke andre “receptpligtige teknologier”, som Hoka så ofte bruger i deres design.

Præstationssammenligning

Hoka Torrent 2 Trail Running Shoes Men Review - Torrent 2 er bestemt en prangende sko, men sikkerhedskopierer sin

Fodbeskyttelse

Maksimal dæmpning er praktisk talt blevet en recept på succes på det løbende marked i det sidste årti. Mærker som Hoka har ført denne afgift, men det ser ud til, at vi er kommet til et punkt, hvor selv frontrunneren anerkender, at beskyttelse under fødderne ikke er alt. Det Hoka Torrent 2 er en velafbalanceret blanding af fodbeskyttelse og support,. Det Torrent 2 Har en rimelig stakhøjde på 23 mm i hælen, tilspidsende til 18 mm i forfoden. Hoka måler mængden af ​​skum i mellemsålen for at måle dæmpningsniveauet i en sko. Ved 395 cm3 er mellemsålen næsten halvdelen af ​​mængden af ​​andre sko i deres trail -løbende opstilling.

En proprietær, dobbeltdensitet, der er meget mellemsål design, varierer skumstivheden fra stivere i forfoden til mere smidig i hælene. Som et resultat giver denne sko stadig den rigtige balance mellem støtte og lydhørhed. Vi har læst rapporter om holdbarhedsproblemer — især fra folk, der kører regelmæssigt i hårdt, stramt og teknisk terræn-med enten den øverste adskillelse fra mellemsålen eller ydersålen hurtigt rives fra hinanden. Selvom vores testperiode er begrænset i omfang, bemærkede vi kun typen af ​​gnidning og ardannelse, der er typisk for at køre enhver lugget sko over ru og stenede stier.

Hoka Torrent 2 Trail Running Shoes Men Review - selvom Torrent 2 kun har 23 mm polstring i hælene, det

Trækkraft

Det Torrent 2 Anvender sin lavere profile tåkasse til at engagere det naturlige greb på tæerne til forbedret trækkraft. Selvom denne sko generelt er en af ​​de mere polstrede muligheder i vores gennemgang, er 18 mm stakhøjden på den smallere ende af spektret. Kombineret med dybe, 5 mm lugs er denne sko en dygtig klatrer i næsten enhver trail -tilstand.

Hoka -designere kan drage fordel af at ændre kilden til deres ydersålgummi med hensyn til holdbarhed. Stadig er den enkle gummiblanding fast nok til tørre hardpack -stier og klæbrig nok til at tackle stenplader. Gummiet er især stiv, hvilket gør det muligt for de dybe lugs at grave i jorden og rebound med en energi, der fik os til at grænse op på bjergskråningerne.

Hoka Torrent 2 Trail Running Shoes Men Review - Den brede, flade form af lugs giver denne sko mulighed for at klatre klipper

Følsomhed

I modsætning til andre Hoka -sko, vi har testet, er den relativt lave profil af Torrent 2 hjælper os med at føle os mere i harmoni med jorden under vores fødder. Det er ikke at sige, at denne sko er følsom eller giver nogen følelse af naturlig jordfølelse – det er bare det, at vi ikke føler os så langt væk, som vi har løb i andre lignende sko. Dette er en dejlig tempoændring for en sko, der let kvalificerer sig som en ultra-runner. Balancen mellem støtte og smidighed gør det muligt for denne sko at tackle de mange forskellige forhold, man kan forvente at komme imod gennem en lang kørende rute.

Uden en klippeplade, Torrent 2 er meget mere fleksibel lateralt og torsionalt sammenlignet med andre ultra-løbende muligheder. Dette design giver ydersålen mulighed for at forme og tilpasse sig de små ændringer under fødderne. Dine fødder fornemmer derefter disse ændringer, og din overordnede fingerfærdighed og smidighed forbedres gennem propriosceptionens magt. Så meget af en rolle, som den spiller med hensyn til fodbeskyttelse, spiller dobbeltdensiteten meget mellemsål også en lige så vigtig rolle med hensyn til følsomhed. Den nedre stakhøjde og stivere skum under forfoden giver mulighed for en hurtigere reaktion, og dermed en mere lydhør fornemmelse, når du navigerer teknisk terræn.

Hoka Torrent 2 Trail Running Shoes Men Review - Manglen på en klippeplade giver mulighed for en lateral flex, der hjælper

Stabilitet

Det Torrent 2 Har en variabel profil: En spids tå udvides til en rig tåboks, der smager tilbage i en tæt midtfod og en tilgivende hælkop. Afhængigt af terrænet og dit gang giver dette din fod mulighed for at tilpasse sig inden for skoen til terrænvariabilitet, og tappe på de naturlige stabilisatorer, der er dine egne to fødder. Selvom stivere sko har en tendens til at være mere stabile, har Torrent 2 i stedet en progressiv flex, der giver mulighed for hurtige justeringer, når terrænet ændrer sig under foden.

De, der strejker, finder ud af, at denne sko kan nimle frontpunkt gennem rockhaver og andet teknisk terræn. Midfoot Striders har masser af plads til tåsplay, og en lavere profil. Løbere med en hælstrejke har en veldæmpet pude og en lille mængde rocker til at overføre energi til den næste push-off. Vores største problem med stabiliteten af Torrent 2 er i Heel Cup. Selvom vores fødder ikke glider inden i skoen, mens vi løber gennem terræn, følte vi os heller ikke låst i hællommen, der kompromitterer ankelstabiliteten.

Hoka Torrent 2 Trail Running Shoes Men Review - med en profil, der smalner fra et pinpoint i tåboksen til en bredere

Komfort

Det Torrent 2 er en smukt afbalanceret trail, der løber sko, beviset af det faktum, at bestemte egenskaber blander problemfrit fra et aspekt til et andet. Vi anerkender, at komfort ofte er et spørgsmål om personlig præference. Vi vil stadig hævde, at næsten alle aspekter af Torrent 2 kombinerer for at gøre dette, objektivt, en meget Komfortabel mulighed.

For langdistanceløb giver rigelig dæmpning dig mulighed for at stole på platformens støtte og stabilitet, selv når din form falder fra hinanden. Disse sko er lette og lydhøre nok til at give dig mulighed for at skubbe hastighedsgrænsen på kortere træningskørsler. Selv den sidste og profil ser ud som om de skulle være i stand til at rumme praktisk talt enhver fodform. Mens Torrent 2 er designet som en trail-specifik sko, den er lige så behagelig at løbe over fortovet, kun tilføje til dens alsidighed for dem, der kan løbe fra deres dørtrin til trailhead.

Hoka Torrent 2 Trail Running Shoes Men Review - Kombinationen af ​​energi og støtte fra Torrent 2 gør det til

Vægt

En stiv og støttende platform skal komme på bekostning af vægtbesparelser. Men husk, Torrent 2 er en sko, der kan opsummeres som en gående modsigelse. Selvom det fungerer som en overstuffet ultra-runner, placerer stakhøjden og mellemsålen volumen det i selskab med andre dybt, alpine-specifikke modeller.

Vipper skalaerne på lidt over 18 ounces pr. Par til en herres 9.5 USA, Torrent 2 er let en af ​​de letteste sko i vores anmeldelse. Mens nogle af disse vægtbesparelser kan tilskrives det proprietære design af mellemsålen, har meget af det at gøre med den ultralette øvre. Det konstruerede mesh er lavet af Unifi Repreve-et garn spundet fra plast efter forbrugeraffald-og sikkerhedskopieret af en tynd TPU-film, hvor den tæller. Dette giver Torrent 2 et let fodaftryk, både bogstaveligt og billedligt.

Hoka Torrent 2 Trail Running Shoes Men Review - Vi blev forbløffet over fjervægten i Torrent 2 den første

Skal du købe Hoka Torrent 2?

Det Torrent 2 er en af ​​de specielle enhjørningssko, der ser ud som om det ikke burde eksistere. Det er støttende og beskyttende nok til at køre ultra-maraton, men alligevel hurtige og hurtige nok til at bruge som en hverdags træner. Den lavprofilerede platform parker med et effektivt lugmønster til komfortabelt overgang fra fortov til de mest tekniske alpine stier. Denne sko er en maksimal-kussemodel, der kan gøre det hele med en stil og nåde, der skal appellere til Diehard Trail-besætningen. Og alligevel tilbydes det til et prispunkt, der også gør det tilgængeligt for entry-level-løberen.

Hoka Torrent 2 Trail Running Shoes Men Review - Ultralight, Stable, Well -Currhioned og Agile, der er meget lidt

Hvilke andre trail running sko skal du overveje?

Som en af ​​de højest scorende modeller i vores lineup, Hoka Torrent 2 skal være på radaren for ultra-løbere og afslappede trail-løbere. Kun et par sko, som den prisvindende Salomon S/Lab Ultra 3 og stadigt populær La Sportiva Bushido II, tilbyder et lignende niveau af fodbeskyttelse og trækkraft, mens den også forbedres med følsomhed.