6 bedste værktøjer til at downloade torrents anonymt

Contents

De ligner frøkassen, men ikke alle af dem kan frø tilbage. Hvad angår privatlivets fred, ser det ud til, at hver tjeneste har sin egen privatlivspolitik, så sørg for at bruge de rigtige.

Torrenting anonymt – den sikre og lette måde

Et billede af en mand, der forbliver sikker på online

Torrenting er processen med at downloade bits og stykker filer fra forskellige kilder og kombinere dem sammen for at danne en komplet fil. Da denne service tillader mere end en kilde at downloade filer, er den temmelig populær over hele verden. På trods af succes med streamingtjenester som Netflix og Disney er det stadig en stor ting at bruge Torrent -klientapplikationer til at downloade torrents.

Et ton mennesker bruger torrenting -teknologi til at downloade store filer fra internettet gratis.

I denne vejledning ser vi på, hvordan du kan torrent sikkert ved at bruge en VPN med P2P -apps og en torrent -app.

Hvad betyder det at engagere sig i sikker torrenting?

At “torrent anonymt” betyder at bruge netværkssikkerhedssoftware, forbedrede sikkerhedsindstillinger og bruge forskellige enheder for at gøre det umuligt for en outsider at følge din BitTorrent -aktivitet.

Med slutmålet at downloade torrents anonymt, skal du have en ukendt IP -adresse og krypteret dataoverførsel. En krypteret dataoverførsel forhindrer nogen i at se din webaktivitet.

Sådan torrent er uden at udsætte din internettrafik

Et billede af en mand, der sikrer sin internettrafik

Torrenters verden og download kan ledsage en bivirkning. Der er adskillige retshåndhævende myndigheder, der ser ud til at nedbringe torrent -websteder og indsamle data om de personer, der brugte og tilføjede til downloadstrømmen.

Mens download af torrents sikkert ikke er ulovligt, foretrækker enkeltpersoner, der ønsker at torrent sikkert, at ikke behøver at bekymre sig om “alle rettigheder forbeholdt” copyright -trold og den ledsagende stress. På grund af dette ønske om torrent anonymt tager mange torrenters skridt for at skjule deres data og privatliv fra sådanne enheder.

Bedste metoder til at sikre, at din internettrafik og reel IP -adresse forbliver privat

Brug anomoer

Et billede af anomoer

For at holde tingene enkle, skal du tænke på anomoer som en torrent -klient. Det adskiller.

Konceptet forbliver det samme, hvis du allerede ved, hvordan du bruger en torrent. Der er kammerater og trackere, der holder tingene i bevægelse med hensyn til download og uploading af filer.

For endnu mere privatlivets fred og sikkerhed bruger også anomos løgrouting. Dette giver brugerne fordelen ved at bruge to krypteringer i stedet for en.

For så vidt angår selve appen, vil de fleste torrenters finde brugergrænsefladen venlig og let at bruge. Det bedste ved at bruge anomoer er, at det er en open source-softwareapplikation. Derfor, hvis du kender Python, kan du tjekke alt, hvad klienten laver i baggrunden. Det er også gratis.

Anomoer adskiller sig også fra resten af ​​konkurrencen ved at tilbyde fuld support til VPN -tjenester. Du bliver nødt til at læse lidt længere for at lære mere om, hvordan VPN’er kommer i spil her, men for nu bare ved, at download med VPN -tjenester ikke kun kan gøre dine filoverførsler mere sikre og mere private, men også hurtigere, hvis du opretter forbindelse til den rigtige server.

Den ene negative, vi skal nævne her, er, at anomoer ikke spiller godt med .torrent filer, men det fungerer med .Atorrent -filer. Da du ikke finder et populært torrent -sted, der understøtter .Atorrent -format, vi anbefaler, at hvis du vil bruge anomoer, skal du downloade det normale .Torrent -filer fra dit foretrukne torrent -sted og brug derefter en .torrent til .Atorrent -konverter på Internettet.

Seedbox

Et billede af Seedbox

For at holde tingene enkle skal du tænke på Seedbox som en fjernserver, der hjælper P2P -brugere med at få tingene gjort. Den bruger den næsten allestedsnærværende BitTorrent -protokol til at hjælpe brugere med at downloade og uploade filer fra populære torrentkilder.

Datacentre placeret over hele verden kører disse virtuelle private servere eller VPS’er, som igen fungerer som frøkasser. Der er ikke noget, der forhindrer en service i at levere fysiske frøkasse -servere, men det er ikke den mest effektive eller billigste måde at gå på tingene på.

Den største fordel ved at bruge Seedbox -servere over andre download -applikationer er, at Seedbox giver brugerne en god mængde båndbredde til at arbejde med, som hjælper dem med at downloade hurtigere.

Høje hastigheder betyder normalt, at du kan fuldføre din fil hurtigere og derefter lukke torrent -klienten på så lidt tid som muligt. Hvad angår afstanden mellem seedbox -serveren og din fysiske maskine, betyder det ikke rigtig noget. Det faktum, at du bruger din egen nul båndbredde.

For at sikre dig, at du har den rette privatliv og sikkerhed, du har brug for for at downloade filer fra internettet i høje hastigheder, hjælper Seedbox med at skjule din originale IP -adresse. Når det sker, kan ingen inklusive din internetudbyder se, hvad du laver på internettet.

Det ved måske, at du bruger seedbox -servere, men det ved ikke til hvilket formål. Dette giver dig privatliv, som er blevet et privilegium snarere end en ret i moderne tid.

Derudover bruger Seedbox -servere normalt også HTTPS -forbindelser. Disse muliggør kryptering på din forbindelse og er et ekstra lag af beskyttelse, der holder din internetudbyder og statslige agenturer i at spore dine aktiviteter og bruge disse data mod dig.

Det eneste problem er, at seedbox -servere ikke er gratis. Hvis du vil have god ydelse, skal du betale omkring $ 5 pr. Måned. Du kan nedbringe omkostningerne ved ikke at tilmelde dig en kraftfuld eller hurtig VPS, men det ville ødelægge downloadprocessen for dig. Du kan endda betale $ 50 pr. Måned for servere, der tilbyder høje hastigheder og enorme opbevaringskapaciteter.

Download med VPN (Virtual Private Network)

Et billede af en VPN, der er forbundet til en server

Når man søger efter en tilgang til torrent anonymt, er en VPN din bedste sikkerhed mod krænkelse af ophavsret. Ved at oprette en sikker P2P -tunnel sikrer den informationsoverførsel med beskyttelseskryptering og beskytter dig fra lovlige ulemper.

Torrenting med en VPN kan give dig hurtigere dataoverførselshastigheder. En del af de øverste VPN’er har servere, der er specifikt designet til torrenting. Eftersom VPN’er bruger 256-bit kryptering, kan du desuden beskytte din informationsudveksling fra hackere såvel som anonymisere dine online aktiviteter, når du opretter forbindelse til en server.

Langs disse linjer er din online personlighed ikke imperiled, når du laver dit rutinemæssige P2P -dokumentdelingsaktiviteter. Så du kan lave anonym torrenting uden at irritere over nogen juridiske problemer.

Faktum er, at VPN -markedet er oversvømmet. Det er blevet meget svært for Torrenters at vide, hvilken VPN -service der vil hjælpe dem med at sikre deres data og beskytte deres identitet. Selv blandt de elite VPN’er, der alle tilbyder avancerede sikkerhedsfunktioner såsom flere protokoller, masser af servere og kryptering af militær kvalitet, kan det blive svært at vide, hvilken der passer bedst til dine behov.

Du kan klikke her for at skære ud alle disse problemer og læse om de bedste torrent VPN’er.

Alle VPN’er på denne liste leveres med pengene-tilbage-garantier, så du ikke behøver at lægge dine penge på linjen, mens du tilmelder dig nogen af ​​dem.

Under alle. Hvis du vil have privatliv, mens du torrenter, er funktionen Kill Switch den vigtigste funktion af dem alle. Den eneste anden funktion, der kommer tæt på, er højhastighedsservere.

Du har brug for gode downloadhastigheder til hurtigt at udfylde filer via torrents, men du har også brug for en Kill Switch -funktion til at skjule din rigtige IP -adresse fra andre Torrent -brugere til enhver tid.

En dræbskontakt vil sørge for, at din aktivitet og den reelle IP -adresse aldrig afsløres, fordi den vil skære internetforbindelsen, hvis forbindelsen til VPN -serveren går tabt. En dræbskontakt er afgørende, når torrenting.

Med andre ord sørger det for, at selv når du ikke har VPN -beskyttelse, kan ingen se på dine data eller din historie med online aktiviteter. Så sørg for at sætte drill switch -funktionen over alle andre VPN -funktioner.

Brug antivirus -software

Hvad har brug af et antivirusprodukt at gøre med torrenting privat? Det er godt ved at downloade torrents fra internettet er, at det ikke altid er en glat proces. Selv hvis du har investeret i den bedste VPN, er der til torrenting, og du har taget alle de nødvendige forholdsregler, kan du stadig komme til skade.

Hvordan? Ved at downloade en torrent -fil, der har malware i den. Hvis du ikke har installeret et godt antivirusprodukt, vil din maskine ikke være i stand til at kæmpe mod en virus. Hvis en hacker overtager din maskine ved hjælp af malware, er der ikke meget, at en VPN kan gøre ved det. Derudover er ransomware -angreb stigende overalt.

Dette er vigtigt:

Alt hvad du skal gøre er at bruge et antivirusprodukt ud over en VPN for at beskytte dig selv.

I modsætning til VPN’er er der også masser af gode gratis antivirusprodukter.

Brug en proxyserver

Et billede af en person i en hættetrøje ved hjælp af en proxyserver

Proxy -servere kan hjælpe med at skjule din rigtige IP -adresse og kan skjule din aktivitet for din internetudbyder. Desværre fungerer langt de fleste proxy -tjenester, uanset om de er gratis eller ej, ikke.

Når det kommer til torrenting, ønsker du virkelig ikke at sætte dit privatliv selv på en lille risiko, fordi din internetudbyder ikke har brug for en hel masse opmuntring til at spionere på dig. Derfor vil vi anbefale at bruge en proxyserver som en meget sidste udvej.

Hvordan fortsætter en VPN?

Med BitTorrent, Peers er forbundet via deres IP -adresser, hvilket betyder, at enhver BitTorrent -klient kan se IP -placeringerne fra andre mennesker, der deler filer.

Et billede af en telefon, der kører en VPN

Den ideelle metode til at komme omkring dette er at bruge en pålidelig VPN, som tillader en alternativ IP -adresse at dukke op som din. Dette giver dig mulighed for at garantere, at ingen nærmer dig din faktiske IP -adresse, og at din BitTorrent -bevægelse aldrig kan følges tilbage til dig.

Du kan sandsynligvis opdage den mest energiske og pålidelige VPN’er til torrent -brug. Det er kritisk at vælge en anstændig, da nogle VPN’er ikke tillader torrenting, mens andre har ekstraordinære servere, der er forpligtet til det.

Sådan vælger du den bedste VPN til download af torrents

At vælge en VPN til at downloade torrent anonymt er ikke en simpel opgave. Der er et par krav, man skal kigge efter, når du vælger en VPN udelukkende til torrenting. Her er de mest imperative:

 • Beliggenhed: Fortrinsvis uden for U.S. og 5, 9 og 14 øjne lande.
 • Logningspolitik: Fortrinsvis en VPN, der ikke samler nogen logfiler.
 • Fart: En VPN, der er hurtig nok til at downloade store filer.
 • Torrenting -politik: En VPN, der tillader torrenting.

Personer, der bruger en VPN til at downloade torrents anonymt, kan skjule deres bevægelse fra deres internetudbyder, mens de opretter et ekstra lag af sikkerhed mod digitale kriminelle, der håber at misbruge dem.

Men VPN’er kan lide Hoxx VPN og Hola VPN Straff klienter og boykottet torrenting og begrænser deres webmulighed hele tiden. Det er grunden til, at klienter, der søger torrent anonymt, har brug for at vide, hvilke VPN’er der vil imødekomme deres behov, og som ikke vil.

VPN -alternativer til at downloade torrents anonymt

Her kan være VPN’er, der kan holde dig anonym, mens du torrenter. Det skader dog ikke at vide, at der er mere end en service, du kan vælge imellem for at fortsætte med at downloade torrents anonymt. Disse tjenester kan ikke erstatte en VPN, men kan tjene i stedet for en VPN, hvis man ikke er tilgængelig for sikkert at downloade torrents.

Størstedelen af ​​VPN -alternativer koster en præmie pr. Måned til download af torrents anonymt. Der er dog gratis tilgængelige på internettet. Vi dækker både de betalte og gratis alternativer for at sikre dig, at du forstår fordele og ulemper ved hver type.

Andre muligheder for at downloade torrents anonymt

Hvis du ikke ønsker at betale for en VPN, kan du tænke på at bruge TOR. Tor er som en VPN, der passerer din aktivitet gennem et par frivillige “servere”, mens du spreder din IP -adresse.

Tor er bedst til simpel browsing og andre lavdata-overførselsaktiviteter.

En anden applikation til at downloade torrent anonymt er peerblock. Det er en arbejdsområde firewall med et ofte forfrisket bundt af blokerede IP -adresser. Disse IP -adresser er forbundet med netværk, der forsøger at spore din aktivitet på nettet.

Fra det tidspunkt og fremover skal klienter betale for at holde dem forfriskede. Det er usandsynligt, at det blokerede bundt kunne indeholde hver tænkelige IP -adresse til copyright -trold og lovtilladelse.

Bliv opmærksom, når du downloader torrents

Det er naturligt at hurtigt vælge websteder, når man torrenting.

Dette er vigtigt:

Du skal dog skjule din faktiske IP -adresse, når du besøger eventuelle websteder, der er identificeret med dine torrentaktiviteter. Dette indeholder websteder som lokale restauranter, torrent-relaterede sammenkomster, film og så videre.

Mange brugere ignorerer dette og fokuserer bare på at skjule deres IP -adresse, når de forsøger at downloade torrentfiler i høj hastighed. Der er mindre opmærksomhed for at spille det sikkert, mens man anonymt torrenting, da man kan afsløre deres IP -adresse, mens man torrenter.

Værste VPN, når du downloader torrent -filer

Der er nogle få grunde, der tvinger dig til at vælge en betalt VPN, mens du forsøger at downloade torrents anonymt. Da gratis VPN’er er let tilgængelige på nettet, kan de være fristende at bruge, men du skal undgå dem.

Gratis VPN’er Hold logfiler over din online aktivitet og giver dig ikke fuld anonymitet.

Derudover garanterer disse VPN’er ikke hurtige hastigheder for torrenters. Du ville forhandle om hastighed og anonymitet, mens du downloader dit mest elskede film eller tv -serie – dette kan koste dig ud over al tvivl. Derfor fungerer gratis VPN’er ikke med anonym torrenting. Ikke desto mindre understøtter de førsteklasses betalte VPN’er hele processen.

Sanktioner for torrenting uden VPN -tjenester

Tidligere har BitTorrent -brugere stået over for udfordringer. Sandsynligheden for straffen ved at downloade en torrent uden anonymitet er noget høj. I slutningen af ​​2000’erne blev torrentwebsteder sagsøgt for at udgive piratkopieret indhold på deres websteder.

Disse aktiviteter blev meget fordømt, da det føltes som om folk i autoritet chikanerede teenagere, der søgte underholdning over internettet. De, der downloader torrents anonymt er potentielt på randen af ​​retssager og bør forblive opmærksomme på deres aktiviteter på nettet.

Copyright trold

Organisationer kører ikke efter torrenters selv. De giver denne opgave til copyright trold. Efter at have fundet nogen, der distribuerer eller downloader ophavsretligt beskyttede materialer, nærmer disse copyright -trold, at copyright -indehaveren er taget mod torrentwebsteder.

Med juridisk gearing og en liste over navne, går copyright -troldene derefter efter torrenters via e -mail eller endda ved at gå dør til dør og uddele bosættelsesbreve. Copyright Trolls bruger trusler, frygt og skam for at få torrent -brugere til at betale uden nogensinde at gå til retten.

En almindelig taktik er at true med at sagsøge for over $ 100.000, men kun bede om $ 3.000 eller deromkring i forliget. Det får $ 3.000 til at ligne en god aftale, men at gå til retten er dyrt og risikabelt for dem, så giv ikke efter, hvis du modtager et sådant brev.

Straffe fra internetudbydere

Hvis du er en hyppig bruger til at downloade torrents, kan din internetudbyder anvende sanktioner på dig. Da torrenting optager en masse båndbredde ISP’er ønsker, at det skal stoppe, da jo mere båndbredde du bruger, jo flere omkostninger ISP pådrager sig. De fleste internetudbydere tjener endda meddelelser fra copyright -indehavere til at forbyde torrentwebsteder. Dette fører til, at der ikke leveres nogen gearing til brugeren til at downloade torrents anonymt.

Konklusion

Mange mennesker anvender de bedste VPN’er til torrenting til at opgradere deres internetsikkerhed med informationssikring.

En VPN forankrer dine oplysninger ved hjælp af banebrydende kryptering og protokoller.

Hvis en hacker går ind i dit system og forsøger at komme til dataene, vil han bare se krypterede kodestykker. Dette garanterer det sikkerhedsniveau, som en VPN giver for at afslutte proceduren.

Torrenting er en progressiv innovation til udveksling af filer. Denne blog forklarer hele mekanismen for torrenting. Derfor er torrenting global!

Nyheder

 • Udviklingen af ​​fremstilling i en digital verden 22. september 2023
 • Væsentlige komponenter i en vellykket lokaliseringsstrategi 22. september 2023
 • Den mørke side af tilslutningsmuligheder: Privatlivsproblemer i tingenes verden af ​​ting 22. september 2023
 • Udsat: Skæringspunktet mellem privatlivets fred og sociale medier i dagens digitale alder 21. september 2023
 • Revner i krystalkuglen: Forbindelsen af ​​privatlivets fred og big data -analyse 20. september 2023

6 bedste værktøjer til at downloade torrents anonymt

Bedste anonyme torrentværktøjer

Alvorlige fildelingsentusiaster ved vigtigheden af privatliv mens torrenting. Da protokollen er iboende offentlig, er det en god ide at maskere din identitet så meget som muligt.

Og der er en række værktøjer, der kan gøre det for dig. Og mere stadig det krav på, eller er blevet udråbt på internetfora som nyttige.

Denne artikel vil afvikle argumentet en gang for alle. Hvilke værktøjer faktisk nyttigt, Og hvilke der ikke er.

Nøgle takeaways (bedste værktøj?)

Mens de fleste af disse værktøjer og metoder tilbyder nogle Fordel, en VPN er den klare vinder. En proxy af høj kvalitet er også en anstændig backup-mulighed. Frøkasser er den eneste anden udfordrer, men de er for pricy og komplicerede til den afslappede bruger.

Bedste muligheder:

 1. En ikke-logging VPN-service:PIA, Nordvpn eller Ipvanish
 2. Ikke-logging sokker proxy: Alle ovennævnte VPN’er inkluderer også sokker
 3. Seedbox (dyr, men kraftfuld)
 4. i2p (eller tor) – langsomt, men gratis

Langt de fleste torrenters, der allerede har taget springet af anonymitet, bruger vores anbefalede metode nr. 1 – en VPN. Fortrinsvis en ikke-logging som Nordvpn eller Ipvanish.

Men gå videre, læs den fulde guide, inden du gør dig opmærksom. I sidste ende vil du sandsynligvis beslutte, at ro i sindet er værd i det mindste $ 6 om måneden (de gennemsnitlige omkostninger ved et årligt VPN -abonnement).

#1 – Brug et virtuelt privat netværk (VPN)

En VPN er den nemmeste, mest pålidelige og mest sikre metode til at skjule din torrent -aktivitet fra nysgerrige øjne. Oprindeligt brugt til sikker virksomheds- og militær kommunikation, VPN -teknologi er nu ved at blive et standard forbrugersikkerhedsværktøj (meget som antivirus -software).

Med en VPN -udbyder af høj kvalitet kan du:

 • Krypter 100% af din internettrafik med uknuselig 256-bit kryptering
 • Hold din internetudbyder i at se, hvilke websteder du besøger, filer du downloader eller videoer, du streamer
 • Fjern blokeringssteder, der er begrænset i dit land (eller lokalt netværk)

Og bedst af alt, der er nu mere end 10 VPN -udbydere der overhovedet ikke holder nogen logfiler. De registrerer ikke engang, hvilken IP -adresse du blev tildelt eller server, du har tilsluttet dig. Når du overvejer, at din internetudbyder logger alle slags ting om din online aktivitet, er dette et stort spring i privatlivets fred.

Sådan indstilles det

Det er utroligt let at bruge en VPN. Abonner blot på en torrent-venlig VPN, download deres software, login og klik på Connect. Kryptering og IP-adresse-switching sker automatisk bag kulisserne. Bare åben utrent og download til dit hjertes indhold!

Du behøver ikke foretage nogen ændringer i din torrent -klient, og VPN’er fungerer med nogen Klient (Vuze, uTorrent, Qbittorrent, du navngiver det).

 • VPN -protokol – Wireguard er en nyere protokol og en stor blanding af hastighed og sikkerhed. OpenVPN er den bedste tilbagefald, hvis din udbyder ikke har Wireguard.
 • Krypteringsstyrke – Hvis du leverandøren har justerbar kryptering, vil 128-bit AE’er give dig hurtigere hastigheder end 256-bit, og er stadig ret sikker.
 • Kill-switch – Du vil aktivere denne sikkerhedsfunktion, hvis din VPN tilbyder den (de fleste gør). En kill-switch forhindrer ikke-krypteret trafik (eller din IP-adresse) i at lække offentligt, hvis forbindelsen falder.

For og imod

VPN Pros

VPN CONS

Anbefalede VPN -udbydere

Når torrenting, skal du altid bruge en VPN, der ikke holder logfiler. Dette inkluderer ikke kun aktivitetslogfiler, men også metadata-forbindelseslogfiler, som ofte inkluderer IP-adresses og tidsstempler.

Nedenfor finder du vores øverste valg. Disse er tre af de bedste VPN’er til torrenting. Og alle af dem er nul-log. Faktisk har PIA bevist deres logningspolitik for retten. To gange.

1

30-dages refusionspolitik

2

45-dages refusionspolitik

3

30-dages refusionspolitik

#2 – Sokker proxy

Hvad en sokker proxy gør:

 • Tunnel din torrenttrafik gennem en ekstern server
 • Skjul din rigtige IP -adresse fra jævnaldrende og trackers.

Hvad det ikke gør:

 • Kryptering (normalt)
 • Beskytte alle din (ikke-torrent) trafik

SOCKS Proxies er den næst mest populære mulighed for torrent -privatlivets fred. Proxies har flere fordele i forhold til en VPN, især: Fart, og engangsopsætning. . Men der er også ulemper, såsom en mangel på kryptering og problemer med håndtering af magnetforbindelser med nogle tjenester.

Brug sokker. Ikke http – De fleste af de ‘gratis’ fuldmagter, der er anført på Internettet, er HTTP/HTTPS -fuldmagter. De fleste torrent -klienter giver dig mulighed for at konfigurere HTTP -proxyforbindelser, men disse gør det ikke noget til torrent privatliv. Peer-to-peer-overførsler bruger UDP, ikke HTTP, så du er reel IP-adresse ville stadig være synlig ved hjælp af en HTTP-kun proxy. Lær mere om forskellene.

SOCKS -proxier (V5 er nuværende standard) er kendt som lavt niveau Proxies. Dette er en god ting, hvilket betyder, at de kan håndtere næsten enhver form for trafik, inklusive torrentoverførsler.

Bedste sokker proxy -tjenester

Som med VPN’er, vil du have en ikke-logging proxy-service, hvis du planlægger at bruge den til BitTorrent. Der er flere fristående tjenester, men langt de fleste ejes af torrent-venlige VPN-udbydere.

Faktisk inkluderer flere VPN’er faktisk sokkernes service med alle abonnementer. Generelt er dette den service, vi anbefaler, fordi du får alt til omtrent den samme pris som et sokker-abonnement.

Bedste nul-log sokker tjenester:

 1. Nordvpn: Inkluderer proxy W/ VPN (flere sokker placeringer)
 2. Privat internetadgang: Proxy + VPN (1 sokker placering)
 3. Ipvansk: Proxy + VPN (1 sokker placering)
 4. Torguard: Proxy solgt separat (4 lokationer)

Sådan indstilles det

I modsætning til en VPN, der normalt kommer med sin egen app, skal proxyen konfigureres manuelt inden for din torrent -klient. Ikke alle torrent -klienter understøtter proxyforbindelser, men de 4 mest populære desktop -klienter gør.

Torrent -klienter, der understøtter fuldmagter:

 • uTorrent/BitTorrent (desktop version)
 • Vuze/Biglybt (desktop version)
 • QBitTorrent
 • Oversvømmelse
 • Flud (Android)
 • ttorrent (Android)

Bemærk: Ingen webbaserede Torrent-klienter støtter direkte sokker Proxies. Dette inkluderer ting som uTorrent Web, Webtorrent og Brave.

Proxyindstillinger

Vores Torrent Proxy Setup Guide har fulde trin-for-trin-instruktioner til de mest populære sokkerudbydere og torrent-klienter.

#3 – i2p

i2p bruges ikke så ofte af torrent -brugere, for den enkle kendsgerning, at det er langsomt. Hastigheder maks. Out omkring 100 kb/s (ja, du læser den rigtige). Men med hensyn til privatlivets fred er det fantastisk.

Tænk på i2p som tor. Det er en flerlags krypteret proxy, men de vil faktisk have din torrenttrafik på deres netværk.

Fordele ved I2P:

 • Skjul din IP -adresse
 • Anonymiseret trafik blandet med andre SERS
 • Stærk kryptering
 • Multi-hop IP-switching
 • Det er gratis!

Ulemper:

Sådan bruges I2P til torrents

I2p er lidt mere kompliceret end at oprette en Sockers proxy eller endda tor. Men der er flere nyttige instruktionsvideoer specifikt til BitTorrent.

Men den nemmeste rute er at bruge en torrent-klient med indbygget I2P-support. For eksempel har Vuze et I2P -plugin, der gør det utroligt enkelt at komme i gang og køre.

#4 – Seedbox

Pris: $ 20- $ 100/måned

En frøkasse er som en dedikeret torrentmaskine, men i skyen. Du får superfast forbindelseshastigheder, en høj båndbredde tildeling og en webgrænseflade til at downloade filerne direkte til din computer.

Frøkasser er overdreven for alle undtagen den mest hardcore af BitTorrent -brugere, men når du først har prøvet det er der ikke noget tilbage til en almindelig torrent -klient.

Sådan downloades Torrents anonymt og skjuler din IP -adresse?

Torrent Download Anonym

BitTorrent-netværket er stadig det sted for mange mennesker over hele kloden. I betragtning af dens gigantiske størrelse kan du finde næsten alt hvad du leder efter. Men du ved måske allerede, at din aktivitet ikke er skjult, når du downloader torrents på din enhed. Derfor er du måske på udkig efter måder at downloade torrents anonymt.

Express-VPN-torrent

Hvis du vil vide mere om BitTorrent, kan du læse vores detaljerede guide til, hvordan Torrent fungerer og teknologien, der driver det.

Der nægter ikke det faktum, at torrent -downloads ikke er sikre som før. Selv hvis du downloader lovligt indhold som open source Linux-operativsystemer, ser regeringsorganer kontinuerligt i nogle lande. Mange kontorer og skoler blokerer også for torrentsteder og torrenting trafik. Dette bliver endnu mere frustrerende, når du prøver at få fat i nogle juridiske ting ved hjælp af dette P2P-fildelingsmedium.

I denne artikel skal vi forklare, hvordan man torrent sikkert og anonymiserer dine torrent -downloads. På denne måde vil du ikke være bekymret for nogen mellemmand eller din internetudbyder, der holder øje med dig, da din faktiske IP -adresse vil blive skjult.

Sådan downloades torrents anonymt?

Den bedste måde at downloade torrents anonymt på er at bruge en VPN. Der er flere fordele ved at bruge en anden VPN end at være anonym. Du kan bruge det til at få adgang til webtjenester og websteder, der ikke er tilgængelige i din region. De kan også hjælpe dig med at få adgang til virksomhedens ressourcer, bypass censur osv.

1. Brug af VPN til at downloade torrents anonymt

En nem måde at holde dig usynlig på er at downloade torrents med en VPN. En virtuel privat netværkstjeneste ruter trafikken gennem sine servere ved at oprette en krypteret virtuel tunnel. Således vil IP -adressen, som enhver mellemmand ville se, være af VPN -serveren og ikke din faktiske IP -adresse.

Bare i tilfælde af at du ikke ved, hvordan et virtuelt privat netværk (VPNS) fungerer, kan du læse vores detaljerede artikel om det samme.

VPN -serveropsætning fungerer

Når du bruger en VPN, sker krypteringsprocessen, før dine data overføres til din internetudbyder. Men hvorfor er VPN ikke så populær? Hvorfor bruges ikke VPN -tjenester af alle omkring os? Den faktiske årsag kan være, at folk ikke har meget idé om fordele og ulemper ved VPN -tjenester. Der er nogle flere myter om VPN -tjenester, der skal buses.

2. Brug proxier til anonym torrenting

Der er også nogle gode proxy -tjenester, som SmartProxy, Btguard eller Hidemyass, som giver dig mulighed for at skjule din IP -adresse fra offentligheden. Det fungerer med alle større BitTorrent -klienter. Bemærk, at hvis du går videre med proxy -software, får du ikke fordelen ved kryptering. En proxy anonymiserer også trafikken i en enkelt applikation. Du kan læse om forskellene i detaljer i en anden artikel.

Vi har også sammensat en Torrents proxy -liste, så se den. Når du har oprettet din VPN eller proxy, kan du besøge websteder som DNSleak for at teste, om din DNS lækker. Ved at besøge websteder som iPleak.net, du kan yderligere bekræfte dit privatliv.

3. Seedbox

En frøkasse er en dedikeret højhastigheds-torrent-downloadserver, der udelukkende bruges til torrentoverførsler. Dens fordel er at have en høj downloadhastighed gennem en hurtig HTTP -forbindelse, mens du skjuler din IP -adresse. De kan effektivt skjule dine IP -adresser, men det betyder ikke, at de altid er anonyme.

4. Cloud Torrent -downloadere

Cloud Torrent-downloadere er tredjepartstjenester, der giver brugerne mulighed for at downloade torrents fra deres servere. Nogle af de bedste eksempler ville være tjenester som FileStream, Premiumize, Bitport og CloudLoad. Med hensyn til brugbarhed er deres grænseflade let at bruge og begyndervenlig.

De ligner frøkassen, men ikke alle af dem kan frø tilbage. Hvad angår privatlivets fred, ser det ud til, at hver tjeneste har sin egen privatlivspolitik, så sørg for at bruge de rigtige.

5. Usenet

Usenet er en af ​​de mest private måder at dele filer på siden de tidlige dage på internettet. Imidlertid er dens eneste begrænsning, at højhastigheds usenet-servere ikke er gratis og skal få adgang til via et betalt abonnement. Den hurtige løsning ville være at bruge en service, der har en gratis prøve, såsom easyNews.

Bedste VPN’er til anonym torrenting

Vi har kurateret nogle af de bedste VPN -tjenester, som du kan bruge til at downloade torrents anonymt. Privat internetadgang, ExpressVPN, IPVanish, Nordvpn og Surfshark er nogle af de gode VPN -tjenester, som du kan prøve. Der er også andre gratis-til-brug muligheder, hvis du gerne vil.

Express-VPN-torrent

Brug af en VPN til torrenting giver dig også mulighed for at downloade torrents på din skole eller organisations netværk. De blokerer normalt for bittorrent trafik på deres netværk, som er et almindeligt syn i dag.

Skulle du bruge Tor Browser til anonym torrenting?

Det generelle svar er nej. Denne metode deles regelmæssigt online for sikker torrenting, og skjuler din IP bruger Tor Web Browser. Men meget ofte forsøger folk at konfigurere deres bittorrent applikationer som uTorrent eller Vuze til at proxy deres trafik via Tor og ender med at invitere problemer. Mange klienter ignorerer dine manuelle proxyindstillinger, når de bruger UDP til at tale med serverne, men Tor Socks proxy understøtter kun TCP.

Der er også andre måder, hvorpå en peer måske lærer din rigtige IP -adresse. Hvis din bittorrent -kommunikation ikke er krypteret, kan Tor -udgangsrelæet også observere din trafik. Selv Tor -projektet fraråder at bruge TOR til bittorrent på grund af disse sikkerhedsmæssige bekymringer.

Bortset fra det er en anden grund til ikke at bruge TOR til torrenting, at det ikke giver dig gode downloadhastigheder i betragtning.

Fandt du denne artikel om fordelene ved at anonymisere torrent -downloads nyttige? Glem ikke at dele dine synspunkter.

Express-VPN-torrent

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan ved jeg, om min VPN eller Torrent Proxy skjuler min IP-adresse?

Når du bruger en VPN eller en fuldmægtig. For at bekræfte dit privatliv, kan du tjekke din torrent -IP ved at gå til websteder som iPleak.net, dnsleak eller ipmagnet.

Kan jeg blive fanget torrenting uden VPN?

Din aktivitet kan detekteres af copyright -indehavere, når du bruger en torrent uden en VPN. De gør det ved at deltage i torrenten og se, hvem der ellers også er der. Disse indehavere af ophavsret kan derefter kontakte din internetudbyder, som igen sender dig en advarsel.

Kan ISP blokere torrenting?

Ja, de fleste internetudbydere kan forhindre dig i torrenting. De gør dette for at beskytte sig mod DMCA -meddelelser, ophavsretlige advokater og respektere love mod torrenting. Derfor anbefales det stærkt at bruge en VPN.

Kan min internetudbyder blokere min VPN?

Ja, din internetudbyder kan blokere adgangen til en VPN ved at blokere IP -adresser, der er knyttet til den eller ved at deaktivere kommunikationsporte. Du kan løse dette ved blot at skifte til en anden server, port eller protokol.

Fossbytes medstifter og en håbefuld iværksætter, der holder øje med open source, tech-giganter og sikkerhed.
Kom i kontakt med ham ved at sende en e -mail – [e -mail -beskyttet]