Ipvansk rangeret top VPN af torrentfreak

Contents

Disse databaser er tilgængelige for alle at se – inklusive advokatfirmaer, mediefirmaer og copyright -trold.

TorrentFreak – Spørgeskema om forskellige VPN -tjenester og anonymitet.

1. Opbevarer du nogen logfiler, der giver dig mulighed for at matche en IP-adresse og et tidsstempel til en bruger af din service? I bekræftende fald, nøjagtigt hvilke oplysninger har du, og hvor længe?

2. Under hvilke jurisdiktion (r) opererer din virksomhed?

3. Hvilke værktøjer bruges til at overvåge og afbøde misbrug af din service?

4. Bruger du nogen eksterne e -mail -udbydere (E.g. Google Apps) eller supportværktøjer (E.G Live Support, Zendesk), der har oplysninger fra brugere, der leveres af brugere?

5. I tilfælde af at du modtager en DMCA -nedtagningsmeddelelse eller europæisk ækvivalent, hvordan håndteres disse?

6. Hvilke skridt er taget, når en gyldig retsafgørelse kræver, at din virksomhed identificerer en aktiv bruger af din service? Er dette nogensinde sket?

7. Har din virksomhed en Warrant Canary eller en lignende løsning til at advare kunderne til at kneble ordrer?

8. Er BitTorrent og anden fildelingstrafik tilladt på alle servere? Hvis ikke, hvorfor?

9. Hvilke betalingssystemer bruger du, og hvordan er disse knyttet til individuelle brugerkonti?

10. Hvad er den mest sikre VPN -forbindelse og krypteringsalgoritme, du vil anbefale til dine brugere? Leverer du værktøjer som “Kill Switches”, hvis en forbindelse falder og DNS -lækagebeskyttelse?

11. Bruger du dine egne DNS -servere? (hvis ikke, hvilke servere bruger du?)

12. Har du fysisk kontrol over dine VPN -servere og netværk, eller er de outsourcet og vært hos en tredjepart (i bekræftende fald, hvilke)? Hvor er dine servere placeret?

SKJULE.MIG
1. Nej, vi holder ikke nogen logfiler. Vi har udviklet vores system med øje på vores kundes privatliv, så vi oprettede en distribueret VPN -klynge med uafhængige offentlige noder, der overhovedet ikke gemmer kundedata eller logfiler.

2. Vi er et selskab med base i Malaysia uden nogen juridisk forpligtelse til at gemme brugerlogfiler overhovedet.

3. Vi tror, ​​at det ikke er vores ansvar at overvåge brugeraktiviteter, derfor smider vi ikke eller blokerer for nogen form for trafik.

4. Ja, vi bruger Zendesk og LiveChatinc, hvor vi ikke gemmer kundedata, der kan kortlægges til vores kundedatabase. Desuden kan disse oplysninger ikke knyttes til din VPN -brug og online aktiviteter.

5. Da vi ikke gemmer nogen logfiler og/eller vært for copyright krænkende materiale på vores tjenester, svarer vi på disse meddelelser i overensstemmelse hermed.

6. Selvom det aldrig er sket, i et sådant scenarie, kan vi ikke underholde domstolens ordrer, fordi vores infrastruktur er bygget på en måde, det ikke gemmer nogen logfiler, og der er ingen måde, vi kan knytte nogen særlige cyberaktiviteter til nogen bestemt bruger. I tilfælde af at vi bliver tvunget til at gøre det, foretrækker vi at lukke ned i stedet for at sætte vores brugere på spil, der har sat deres tillid til os.

7. Da vi ikke opererer i henhold til amerikansk lov, i Malaysia er der ikke sådan noget som Patriot Act. Indtil videre har vi ikke været tjent med en retsafgørelse eller nogen statsanmodning, og hvis det var tilfældet, ville vi være gennemsigtige med vores kunder, der måske er blevet påvirket af en sådan retsafgørelse.

8. Der er ingen effektiv måde at blokere fildelingstrafik uden at overvåge vores kunder, hvilket er imod vores principper og ville endda være ulovligt. Normalt anbefaler vi kun vores kunder for at undgå de amerikanske og britiske placeringer for filesharing, men det er på et selvregulerende grundlag, da disse lande har stærke love mod copyright på plads.

9. Vi støtter over 200+ internationale betalingsmetoder, herunder Bitcoin, PayPal, kreditkort, bankoverførsel og Ukash. Alle betalinger håndteres af eksterne betalingsudbydere og er knyttet til et midlertidigt betalings -id. Dette midlertidige betalings -id kan ikke tilsluttes brugerne VPN -konto/aktivitet. Når betalingen er afsluttet, fjernes det midlertidige betalings -ID permanent fra databasen.

10. Vores brugers privatliv er af største bekymring for os. Vores Windows -klient har funktionerne såsom Kill Switch, Auto Connect, Auto Reconnect osv., Der sørger for, at brugeren altid er krypteret og anonym. Selvom en af ​​vores kunde beslutter ikke at bruge klienten, er der i vores samfund en stor række tutorials til at hjælpe vores kunder med at beskytte sig mod enhver form for lækager.

Når alt kommer til alt betragtes moderne VPN -protokoller, som vi alle understøtter – som IKEV2, OpenVPN og SSTP, som sikre, selv efter at NSA lækker. Vi følger kryptografiske standarder og konfigurerede vores VPN-servere i overensstemmelse hermed for at understøtte en sikker nøgleudveksling med 4096-bit-nøgler og en stærk symmetrisk kryptering (AES-256) til dataoverførslen.

11. Vi driver ikke egne DNS -servere, da alle udadvendte forbindelser allerede er krypteret og gratis DNS -servere som Opendns eller Google Public DNS er ikke censureret på nogen måde, så vi kan sikre, at vores kunder stadig er anonyme ved hjælp af disse tjenester og nyder en censurfri browsing. Drift af egne DNS -servere ville sætte vores infrastruktur i fare, da et angreb kunne påvirke alle vores kunder, der i øjeblikket er forbundet med vores VPN -servere.

12. Vi driver 27 serverplaceringer i 19 forskellige lande. Vi ejer dog ikke fysisk hardware, der er en indtrængningsdetektion og andre forskellige sikkerhedsforanstaltninger på plads for at sikre integritet og sikkerhed for alle vores enkelt servere. Desuden vælger vi alle tredjeparts hostingudbydere meget omhyggeligt, så vi kan forsikre, at der er visse sikkerhedsstandarder på plads (ISO 27001), og ingen autoriseret person kunne få adgang til vores servere. Blandt vores velrenommerede partnere er leaseweb, nforce, equinix og softlayer.

Ipvansk rangeret top VPN af torrentfreak

NEW YORK, 16. marts, 2015 (Globe Newswire) – IPVanish VPN, verdens hurtigste og mest sikre virtuelle private netværkstjenesteudbyder blev rangeret som en top VPN af TorrentFreak tidligere denne måned. Den førende nyhedsdelingsnyhedswebsted valgte IPVanish at blive vist blandt 50 VPN -tjenester, med IPVanish -placering i top 3 samlet.

Servicefunktioner såsom at inkludere IPVanishs nul-logpolitik, hastighed, sikkerhed og en række betalingsmuligheder, herunder PayPal og Bitcoin, var nogle af de mange placeringer, der blev brugt til at tildele IPVanish en top service placering blandt konkurrencen. Ud over disse funktioner udvidede IPVanish for nylig sine servicetilbud til at omfatte servere i over 60 lande, med mere end 25.000 anonyme IP -adresser over hele verden.

Som det eneste sande Tier-1 VPN-netværk på verdensplan tilbyder IPVanish:

 • Direkte adgang til det hurtigste VPN -netværk over hele verden
 • 100% online identitet og databeskyttelse
 • Nul logfiler
 • Urettet VPN -båndbredde
 • Ubegrænset serverskift
 • Gratis VPN -software og mobile apps
 • 2 Samtidige VPN -forbindelser
 • 24-7 kundesupport

Priser starter så lavt som $ 6.49/måned for en årlig plan. Torrentfreak -brugere kan spare yderligere 10% med koden Torfreak nu gennem april. Besøg IpVanish for mere information om Ipvanish.com og hold dig informeret om specielle funktioner, tilbud og sikkerhedsnyheder ved at følge IPVanish på Facebook og Twitter og besøge IPVanish -bloggen.

IPVanish VPN er et verdensomspændende online privatliv og frihedsadvokat. IPVANSH driver det eneste sande Tier-1 VPN-netværk på planeten og giver sikker adgang til 25.000+ anonyme IP’er på 165+ servere i 60 lande. IPVanish tester konsekvent som den hurtigste og mest overflødige service globalt, mens de opretholder brancher-bedste sikkerhed, pålidelighed og beskyttelsesstandarder for privatlivets fred.

De bedste gratis og premium VPN’er til torrenting

Simon Migliano er en anerkendt verdensekspert i VPN’er. Han har testet hundreder af VPN -tjenester, og hans forskning har vist sig på BBC, New York Times og mere.

Fakta-kontrolleret af JP Jones Yderligere test af Harry Ferrigno

EKSPERTRÅD: Selv de bedste gratis torrent -VPN’er har alvorlige brugsbegrænsninger. Premium torrent vpns som PIA VPN er hurtige og private uden P2P -fildelingsbegrænsninger. Prøv PIA VPN risikofri i 30 dage.

Torrenting uden VPN eller proxy afslører din IP -adresse til internetudbydere (internetudbydere), mediefirmaer og copyright -trold, der let kan bestemme din identitet og fine dig.

Kun den Bedste gratis og premium torrenting VPN’er Stop dette i at ske, skjule din IP-adresse og fuldt ud anonymisere din peer-to-peer (P2P) fildelingsaktivitet.

Hvad er den bedste gratis VPN til torrenting i 2023?

Vores P2P -test afslører, at Bedste 100% gratis VPN’er til torrenting er:

 1. Windscribe gratis: Bedste gratis VPN til torrenting
 2. Privadovpn gratis: Bedste gratis VPN til P2P -servere
 3. Skjule.Mig gratis: De fleste private gratis VPN til torrenting

Den bedste gratis VPN til torrenting er Windscribe gratis. VPN bruger sikre protokoller og AES-256-kryptering til hurtig og sikker P2P-fildeling på alle sine gratis servere. VPN har aldrig lækket vores rigtige IP-adresse takket være dens indbyggede IP-lækagebeskyttelse og pålidelig dræbskontakt.

Disse gratis P2P VPN’er Kræver ikke betalingsoplysninger At bruge dem, men udvekslingen er, at du ikke oplever de hurtigste hastigheder og ubegrænset dataforbrug.

Kun den bedste premium -torrent VPN’er leverer Hurtigste ubegrænsede hastigheder På tværs af tusinder af servere og avancerede indstillinger som VPN -portvideresendelse.

Hvad er den samlede bedste VPN til torrenting?

Efter omfattende testning samlet bedste VPN’er til torrenting er:

 1. Privat internetadgang: Generelt bedste VPN til torrenting
 2. Astrill: Hurtigste VPN til torrenting
 3. ExpressVPN: Bedste Torrent VPN for begyndere

Den samlede bedste VPN til torrenting i 2023 er Privat internetadgang. Det scorede en bedømmelse på 9.7/10 i vores seneste P2P -tests. Tjenesten overgår sine rivaler takket være dens verificerede politik uden logs, hurtige torrenthastigheder og mange P2P-specifikke indstillinger.

For at anbefale disse private og sikre VPN’er testede vi over 150 VPN -apps ved hjælp af Torrent -klienter som QBitTorrent, UTORRENT, Deluge, BitTorrent og Vuze.

Ved hjælp af vores skræddersyede Torrent IP -lækage -testværktøj bekræftede vi også ingen af ​​de VPN’er, vi anbefaler lækket vores IPv4- og IPv6 -adresse.

De bedste VPN’er til torrenting sammenlignet

Tabellen nedenfor sammenligner de bedste gratis og premium torrenting VPN’er baseret på deres gennemsnitlige download-bitrate, loggingspolitik og andre torrent-specifikke funktioner:

Bedste Torrent VPN’er: Sammendrag af testvurderinger

Tabellen nedenfor opsummerer, hvordan de bedste gratis og premium VPN’er til torrenting udført i vores P2P-specifikke testkategorier:

Hvorfor stole på top10VPN.com?

Vi er helt uafhængige og fokuserede på VPN -software. Vi har brugt tusinder af timer på at teste og gennemgå torrenting VPN’er ved hjælp af vores P2P VPN -testproces for at anbefale de bedste.

Her er en oversigt over vores vigtigste Torrenting VPN -teststatistik:

VPN’er testet for P2P 150
Samlede timer med test 30.000+
IP & DNS lækketest udførte 9.500+
Ugentlige hastighedstest 3.000+
Acceptabel download bitrate 5.0mib/s eller højere
Torrent -klienter testet 5

Bedste gratis VPN’er til torrenting & p2p analyseret

1 . Windscribe gratis: Bedste gratis VPN til torrenting

Den bedste gratis VPN til torrenting med IP -lækagebeskyttelse og en ubegrænset enhedspolitik.
Rangeret nr. 1 gratis VPN til torrenting

Windscribe mobile skærmbilleder

Bedømt 5 ud af 5
Tilføj for at sammenligne

Fordele

 • Torrenting tilladt på de fleste servere
 • Hurtigste torrenthastigheder til en gratis VPN
 • Ingen betalingsinfo krævet om tilmelding
 • VPN Kill Switch & No Recorded IP -lækager
 • Privatlivsvenlig loggingspolitik
 • Ubegrænsede samtidige forbindelser

Ulemper

 • 10 GB månedlig datakap
 • Ingen sokker5 og ingen portforsendelse
 • Ingen menneskelig live chat
 • Ingen uafhængige No-Logs-revision
 • Baseret i Canada (fem øjne medlem)

Samlet torrenting -vurdering: 6.1/10

Denne samlede bedømmelse beregnes baseret på følgende kategoriforholdelser. For at lære mere skal du læse vores torrenting VPN -testmetodologi.

Windscribe er en fremragende gratis VPN og den bedste gratis VPN til torrenting på pc og Mac.

Dens gratis VPN-apps er fuldt krypteret, bruger OpenVPN, AES-256-kryptering og har en VPN-dræbskontakt til at skjule din IP-adresse, hvis VPN-forbindelsen falder. Der er dog ingen kill switch på iOS eller Android,.

Teknisk set kan du køre det på så mange enheder, som du vil, men du løber hurtigt gennem 10 GB månedlige datatilladelser, hvis du gør det.

Sikre P2P -servere og en god loggingspolitik

Windscribe tillader torrenting og p2p fildelingstrafik på alle 11 gratis VPN -servere.

Vi oplevede ikke nogen IP -adresse lækager, eller pludselige forbindelser falder under vores test ved hjælp af QBitTorrent.

Torrenting ved hjælp af windscribe gratis

Torrenting med Windscribe var glat og uden problemer.

Tjenesten har også en meget god loggingspolitik. VPN holder kun ydelseslogfiler, der ikke kan bruges til at identificere dig eller din aktivitet.

Når det er sagt, har virksomheden hovedkontor i privatlivets fred-ikke-venlige Canada. Logningspolitikken er heller ikke blevet eksternt revideret endnu.

Desværre er portforsendelse og SOCKS5 -proxy ikke tilgængelig med Windscribe.

Hurtige torrenthastigheder og 10 GB månedlige datatredning

Windscribe tilbyder 10 GB gratis data om måneden, som ikke er en enorm mængde, men det er mere end de fleste gratis VPN’er giver dig.

10 GB skal være nok til at downloade et par film, en sæson af et tv -show, mange .PDF’er eller musikfiler.

VPN’s P2P -hastigheder er for nylig forbedret, hvilket overhaler både Privadovpn -fri og skjuler.mig fri.

Vi registrerede en gennemsnitlig download bitrate på 6.3mib/s i vores test sammenlignet med 10.0mib/s uden VPN -kørsel.

Nyttige online ressourcer, men dårlig automatiseret support

Et af de vigtigste problemer, vi har med Windscribe, er, at det ikke tilbyder menneskelig live chat -support.

For at få hjælp skal du enten interagere med en uhjælpsom chatbot eller e -mail kundesupport.

I det mindste leverer VPN -virksomheden nyttige online ressourcer på sit websted.

2 . Privadovpn gratis: Bedste gratis VPN til P2P -servere

En sikker torrenting VPN med de mest gratis P2P -servere og SOCKS5 -support.

Privadovpn

Bedømt 0 ud af 5
Ingen brugeranmeldelser
Tilføj for at sammenligne

Fordele

 • Ingen begrænsninger for torrentende trafik
 • 13 VPN P2P -servere i 11 lande
 • Privatlivsfokuseret loggingspolitik
 • Arbejdsdrabskontakt og stærk kryptering
 • Ingen betalingsoplysninger kræves ved tilmelding
 • SOCKS5 proxy inkluderet

Ulemper

 • 10 GB pr. Måned datakap
 • P2P haster langsommere end dens rivaler
 • Lejlighedsvise forbindelsesproblemer
 • Ingen portforsendelse

Samlet torrenting -vurdering: 4.9/10

Denne samlede bedømmelse beregnes baseret på følgende kategoriforholdelser. For at lære mere skal du læse vores torrenting VPN -testmetodologi.

Privadovpn er en nyere gratis service, men i vores seneste sæt af test overgik det langt de fleste gratis torrenting VPN’er.

VPN tilbyder en VPN SOCKS5-proxy, en Kill Switch, 13 P2P-aktiverede servere i 11 lande og 10 GB gratis dataoverførsler hver måned.

Privadovpns præstation er meget konsistent på tværs af torrent -klienter som uTorrent, BitTorrent og Qbittorrent. Dens gennemsnitlige download bitrate på 5.7mib/s kan serviceres, især for en gratis service.

Torrenting tilladt på alle 13 gratis servere

Privadovpn tager en positiv holdning til torrenting, selv for sine gratis brugere.

Den eneste begrænsning er Månedlig datakap på 10 GB, Hvilket sætter det niveau med rivaler, der vindes og skjuler sig.mig.

Bedre end begge gratis VPN’er ovenfor, giver Privadovpn P2P -trafik på al sin 13 servere beliggende i 11 lande.

Disse gratis servere er spredt godt over hele kloden, inklusive fire amerikanske servere, der dækker øst- og vestkysten.

Privadovpn fri

Privadovpn’s tilbyder 13 P2P-venlige servere på 9 lokationer.

Tilstrækkelig P2P -downloadhastigheder

Vores test fandt også, at Privadovpns P2P -downloadhastigheder er hurtigere end skjul.Mig og de fleste gratis tjenester.

Ved hjælp af vores P2P -hastighedstestmetodologi målte vi en gennemsnitlig bitrate på 5.7mib/s Download af en torrenting testfil med QbitTorrent.

Dette er ikke den bedste hastighed og kommer til kort af Windscribe -fri, men det er stadig hurtigt nok til at torrentere mindre filer.

Fremragende schweizisk jurisdiktion og minimal loggingspolitik

Du skal ikke bekymre dig om, at din internetdatahistorie forbliver privat, hvis du torrent ved hjælp af Privadovpn.

Virksomheden er baseret i Schweiz, der overholder lovgivningen. Det deltager heller ikke i datadeling med andre regeringer, når det kommer til torrentaktivitet.

Endvidere, Privadovpn Registrerer næsten intet om din internetaktivitet Når du bruger dens service. Den samlede anvendte båndbredde Er det eneste datapunkt logget.

I tilfælde af, at en af ​​deres servere bliver beslaglagt, ville der være Ingen måde at linke dig til nogen P2P -fildelingsaktivitet.

Lejlighedsvise forbindelsesfejl

Den gratis version af Privadovpn inkluderer en Kill Switch og en SOCKS5 -proxy, der fungerede godt i vores test.

Overraskende kunne Privadovpns kunder lejlighedsvis etablere en VPN -forbindelse. Vi oplevede ikke dette med Privadovpns største rivaler.

Fejl ved at etablere forbindelse med Privadovpn

Vi kunne ikke oprette forbindelse til Privadovpns gratis servere lejlighedsvis.

3 . Skjule.Mig gratis: De fleste private gratis VPN til torrenting

Den mest private gratis P2P VPN med DNS & IPv6 lækagebeskyttelse.

Hide.me mobile skærmbilleder

Bedømt 5 ud af 5
Tilføj for at sammenligne

Fordele

 • P2P tilladt på tre af fem gratis servere
 • DNS & IPv6 lækagebeskyttelse
 • Minimale anonyme datalogfiler
 • SOCKS5 proxy tilgængelig
 • Førsteparts DNS-servere

Ulemper

 • 10 GB månedlig datakap
 • Kun fem VPN -serverplaceringer
 • Kill switch kan være upålidelig
 • Ingen portforsendelse
 • Dårlige torrenthastigheder

Samlet torrenting -vurdering: 4.8/10

Denne samlede bedømmelse beregnes baseret på følgende kategoriforholdelser. For at lære mere skal du læse vores torrenting VPN -testmetodologi.

Den gratis version af Hide.Mig er en pålidelig VPN -service til torrenting med de samme månedlige datagrænser som Privadovpn gratis.

Mens skjul.Mig er mere privat og sikker end Privadovpn, dens hastighedsydelse er ikke så god. Torrenthastigheder var betydeligt langsommere, selvom vi ikke oplevede nogen IP -lækager eller pludselige afmatninger.

Meget sikre applikationer

Skjule.Mig opretholder en privatlivsvenlig loggingspolitik og leveres med vigtige sikkerhedsfunktioner såsom en VPN Kill Switch.

Alle VPNs oprindelige apps er krypteret med den ‘ubrydelige’ AES-256 og brug den mest sikre VPN-forbindelsesprotokol, OpenVPN.

Skjule.ME’s gratis apps tillader torrenttrafik på Windows, MacOS, iOS og Android. For andre platforme kan du installere skjule.Mig på din router, som er sjælden blandt gratis VPN’er.

Testning af skjul. Mit med qbittorrent

Vi testede skjul.Mig med qbittorrent.

Sikker jurisdiktion og privat logningspolitik

Skjule.Mig er baseret i en optimal jurisdiktion for et VPN -selskab: Malaysia.

Vi klassificerer Malaysia som et privatlivshaven og i øjeblikket et af de sikreste steder i verden til at bruge en VPN.

Live chat -samtale med Hide.me om torrenting

Et skjul.ME Support Agent bekræftede, at dens gratis servere tillader torrenttrafik.

VPN opbevarer midlertidige logfiler for din e -mail -adresse og anvendte data, men disse slettes hvert par timer.

Af afgørende betydning overvåger eller logger VPN ikke din sande IP -adresse og internetaktivitet.

10 GB datatilskud, men begrænsede gratis P2P -servere

Skjule.ME’s 10 GB data er det samme som Windscribe’s, og derfor generøs for en gratis VPN -service.

VPN fungerer godt, hvis du vil overføre små filer, og du er baseret i nærheden af ​​dens gratis P2P -servere i Holland, Canada eller Singapore.

Men hvis du er placeret langt væk fra disse lande, vil dine filoverførselshastigheder lide. Windscribe er bedre egnet, hvis dette er tilfældet.

På samme måde som Windscribe kan du ikke port fremad med skjule.mig, der gør podning torrents mere udfordrende.

I retfærdighed er portforsendelse ekstremt sjælden blandt gratis VPN’er. Hvis det er vigtigt for dig, anbefaler vi at se på en premium torrenting VPN som PIA.

Dybtgående se på det samlede bedste torrenting VPN’er

1 . PIA VPN: Bedste VPN til torrenting

Den bedste torrent VPN med avancerede sikkerhedsindstillinger og hurtige torrenthastigheder.
Rangeret nr. 1 ud af 55 VPN’er til torrenting

Privat internetadgang

Bedømt 4.3 ud af 5
29 anmeldelser
Tilføj for at sammenligne

Fordele

 • Ekstremt sikker med verificerede politik uden logs
 • Meget hurtig download bitrates
 • 17.087 P2P-venlige servere
 • Effektiv kill switch & ipv4/ipv6 lækagebeskyttelse
 • SOCKS5 proxy tilgængelig
 • Portforsendelse på alle platforme

Ulemper

 • Ingen portforsendelse tilladt på amerikanske servere
 • MacOS -klient har brugbarhedsproblemer
 • Hovedkvarter i USA (fem øjne jurisdiktion)

Samlet torrenting -vurdering: 9.7/10

Denne samlede bedømmelse beregnes baseret på følgende kategoriforholdelser. For at lære mere skal du læse vores torrenting VPN -testmetodologi.

Privat internetadgang (PIA) er den bedste VPN til torrenting på Windows, Linux, makos, og Android. Apps er let at bruge og producere en fremragende 9.6mib/s gennemsnitlig download bitrate.

VPN-tjenesten har en dræbskontakt og håndhæver en bekræftede privatlivspolitik for at holde dig anonym, når P2P-fildeling.

Det er svært at finde fejl med PIA til torrenting. De eneste problemer er dets USAs jurisdiktion og Manglende evne til at port fremad på amerikanske servere.

Videoen herunder viser dig, hvor let det er at torrent sikkert ved hjælp af privat internetadgang.

Sådan torrent er sikkert med privat internetadgang.

Ekstremt hurtige torrent downloadhastigheder

PIA VPN registrerede en gennemsnitlig downloadbitrate på 9.6mib/s Når du downloader vores dedikerede test -torrent -fil.

For kontekst var vi kun i stand til at downloade testfilen kl. 10.0mib/s uden VPN -løb. Med andre ord, det er en afmatning på kun 4%.

Hvis du bruger PIA, mens du torrenter derhjemme, er vi overbeviste om, at du ikke vil bemærke en forskel i, hvor lang tid det tager filer at downloade.

Mens Astrill nogensinde var så lidt hurtigere i vores test, forbliver PIA en af ​​de hurtigste VPN’er til torrenting.

Fejlfri kill switch plus portvideresendingstilgængelighed

Da vi gennemgik PIA VPN, roste vi det for sin fremragende pakke med sikkerhedsfunktioner.

Du vil faktisk drage fordel af hurtige og sikre forbindelser med enten OpenVpn eller Wireguard protokoller kombineret med enten AES-256 eller Chacha20 kryptering.

Den største fordel kommer fra to indstillinger: VPN Kill Switch og Port Forwarding.

Vi har testet grundigt VPN Kill Switch, og det fungerede med det samme at skjule vores rigtige IP -adresse, hvis VPN -forbindelsen pludselig faldt.

Dette betyder, at alle andre, der deler de torrent -filer, du downloader, kan ikke se din sande IP -adresse.

Brug af privat internetadgang til at downloade en torrent -fil

Din IP -adresse er anonymiseret, når du torrentes med PIA.

Hvad angår videresendelse af port, øger det torrenting bitrates såvel som at hjælpe med podning. Det er tilgængeligt via PIA -appen med et enkelt klik eller tryk, i modsætning til andre VPN’er, der ofte komplicerer processen.

Den eneste ulempe er, at PIAs portforsendelse ikke er tilladt på amerikanske servere. I testning fandt vi stadig, at torrenthastigheder var hurtige nok uden det.

Torrenting tilladt på alle 17.087 servere

Torrenting med pia er helt ubegrænset. Der er Ingen datakapsler Og alle servere på dets globale netværk tillader privat og krypteret torrenting.

Privat internetadgang ‘sortiment af servere er den største og mest forskellige af enhver VPN, vi har gennemgået.

17.087 P2P -servere er langt mere end ExpressVPNs 3.000 og Astrills 107.

Du finder næsten altid en nærliggende server at oprette forbindelse til, hvilket vil resultere i hurtigere P2P -fildelingshastigheder.

Brugere i Amerika kan også torrent på alle PIAs amerikanske servere, der er placeret i 50 forskellige stater. Ingen andre VPN tilbyder så omfattende amerikansk serverdækning.

Pia

Pias serverplaceringer i USA.

Hvis du er placeret i Amerika, betyder det, at du kan oprette forbindelse til en nærliggende VPN -server og downloade torrents i de hurtigste hastigheder.

En perfekt logningspolitik i en dårlig jurisdiktion

Politikken angiver klart, at VPN ikke logger nogen data overhovedet. Dette er verificeret gennem regelmæssige revisioner og retssager i den virkelige verden.

Uanset hvad du vælger at torrent, Pia ved ikke, hvilke filer du downloader eller deler, Det vil heller ikke gemme oplysninger, der vedrører dem.

Dette gør os betydeligt mindre bekymrede over selskabets amerikanske jurisdiktion.

USA har fjendtlige og påtrængende dataovervågningslovgivning, hvilket gør det til et dårligt sted at basere et VPN -selskab. PIAs beviste politik uden logs annullerer imidlertid risikoen.

2 . Astrill: Hurtigste VPN til torrenting

En usædvanligt hurtig VPN til torrenting uden enhedsgrænser.

Astrill Mobile Screenshots

Bedømt 0 ud af 5
Ingen brugeranmeldelser
Tilføj for at sammenligne

Fordele

 • Indspillet den hurtigste download bitrate
 • Understøtter torrenting over IPv4 & IPv6
 • Forbedret ‘App Guard’ Kill Switch
 • Port -videresendelse tillader podning
 • Inkluderer en SOCKS5 -proxy
 • Ubegrænset enhedspolitik

Ulemper

 • Den dyreste VPN, vi har gennemgået
 • Indsamler nogle logfiler (kun session)
 • Ikke så brugervenlig som andre VPN’er
 • Kompliceret serverliste
 • Frø kræver manuel kalibrering
 • Ingen refusionspolitik

Samlet torrenting -vurdering: 9.5/10

Denne samlede bedømmelse beregnes baseret på følgende kategoriforholdelser. For at lære mere skal du læse vores torrenting VPN -testmetodologi.

Astrill er bedre kendt for at omgå webcensur end for privat torrenting, men dens P2P -fildelingsydelse er bemærkelsesværdig.

Det er i øjeblikket Hurtigste VPN, vi har testet til torrenting. Vi registrerede nulforskel mellem torrenting med og uden Astrill.

De Seycheller-baserede VPN-tjenester bruger pålidelige protokoller som OpenVpn og IKEV2, og en meget avanceret dræbskontakt.

Dens vigtigste ulemper er det begrænsede antal servere, og dets meget dyre prisfastsættelse.

Nul afmatning i P2P -trafikhastigheder

Astrill er bemærkelsesværdigt hurtigt, når det kommer til torrenting og anden P2P -aktivitet. I vores test var Astrill den eneste VPN uden indflydelse på bitrates.

Vi målte en bitrate af 10.0mib/s både med og uden VPN. Med andre ord, VPN -afmatningen var endnu mindre end baggrundsvariationen i vores testforbindelse.

Fordi vi fandt disse resultater for gode til at være sande, gentog vi testen flere gange. Vi fik det samme nøjagtige resultat gang på gang.

Vi kan derfor med sikkerhed oplyse, at Astrill er Hurtigste VPN, vi har brugt til torrenting.

Torrenting med Astrill ved hjælp af Qbittorrent

Vi kørte flere torrent -tests med Astrill ved hjælp af QBitTorrent.

Fremragende ‘App Guard’ Kill Switch og Port Redning

Astrill kommer med det, det kalder en “forbedret” version af en kill switch, kaldet App Guard.

App Guard sidder et sted mellem delt tunneling og en standard dræbskontakt. Det giver dig mulighed for at blokere visse apps, du ikke ønsker at oprette forbindelse uden VPN.

Astrill bruges til at blokere Firefox og Qbittorrent, hvis

Astrills ‘app Guard’ -funktion giver dig mulighed for at beskytte specifikke apps.

VPN også Tillader port-forwarding På alle dens servere og tilbyder også en SOCKS5 -proxy.

God loggingspolitik og fremragende jurisdiktion

Astrills logningspolitik er ikke den mest privatlivsfokuserede, vi har set, men vi er ikke alt for bekymrede på dette tidspunkt.

I løbet af din VPN -session er Astrills servere log:

 • Forbindelsestid
 • IP-adresse
 • Anvendt båndbredde
 • Enhedstype
 • Applikationsversion

Mens disse logfiler er slettet, så snart du afbryder forbindelsen, Ideelt set ville de ikke blive holdt overhovedet.

Virksomhedens Seychellers jurisdiktion kompenserer for dette. Seychellerne er et privatlivshaven, der ikke tvinger Astrill til at opgive brugeroplysninger til eksterne parter.

Lille servernetværk men tilstedeværelse på fem kontinenter

En af Astrills største begrænsninger er dets lille størrelse VPN-servernetværk.

Med kun 107 servere i 56 lande er tjenesten langt bagpå PIA VPN og ExpressVPN.

I det mindste kan du torrent på hele netværket, og der er endda specielle P2P-optimerede servere, markeret med en stjerne i servervalg menu.

Positivt er P2P -serverplaceringsindstillinger godt spredt, inklusive Argentina (for Sydamerika), Australien, Nordamerika, Europa og Asien.

Der er endda VPN-servere, der er optimeret til Kina og P2P-trafik, til torrent fra en meget censureret region.

3 . ExpressVPN: Bedste Torrent VPN for begyndere

En meget sikker VPN til torrenting med brugervenlige applikationer.

ExpressVPNs nye app på mobile enheder

Bedømt 4.8 ud af 5
1.849 anmeldelser
Tilføj for at sammenligne

Fordele

 • Ingen torrenting -begrænsninger på 3.000 servere
 • RAM-baserede (diskløse) servere registrerer aldrig data lokalt
 • Kill switch on alle apps (indbygget på iOS & Android)
 • Revideret og verificeret P2P-venlig loggingspolitik
 • Ingen IPv4, IPv6 eller DNS adresser lækager
 • Øjeblikkelig opsætning på alle enheder

Ulemper

 • Ingen sokker5 proxy
 • Dyrere end privat internetadgang
 • Ingen portforsendelse
 • Langsomere P2P -hastigheder end PIA VPN & Astrill
 • Ingen delt tunneling på Mac

Samlet torrenting -vurdering: 9.3/10

Denne samlede bedømmelse beregnes baseret på følgende kategoriforholdelser. For at lære mere skal du læse vores torrenting VPN -testmetodologi.

Vi testede ExpressVPN med torrent -klienter inklusive uTorrent, Qbittorrent og Vuze. Vi fandt, at dens VPN -applikationer fungerede fejlfrit for P2P uden at kræve yderligere opsætning.

ExpressVPNs sikre og brugervenlige apps leverer konsekvent Hurtige P2P -hastigheder. VPN udsatte aldrig vores rigtige IP -adresse, hvor VPN Kill Switch arbejdede upåklageligt i vores sikkerhedstest.

I videoen nedenfor demonstrerer vi, hvordan man torrent med ExpressVPN (ved hjælp af QBitTorrent -klienten):

Sådan bruges ExpressVPN til torrent -filer sikkert.

En hurtig gennemsnitlig bitrate på 9.4mib/s

Vores seneste P2P -hastighedstest viser, at ExpressVPN er blandt de hurtigste VPN’er til torrenting.

I vores nylige benchmarktest registrerede ExpressVPN en gennemsnitlig torrenting bitrate 9.4mib/s. Dette er en dråbe 6%, versus at bruge ingen VPN overhovedet.

Dens hastighedsydelse er bemærkelsesværdigt konsistent, uanset om du opretter forbindelse til en server i dit hjemland eller på et fjernt sted.

Mens VPN’s torrenthastigheder er lidt langsommere end PIA’s og Astrill’s, er ExpressVPN stadig i den højere ende af P2P -hastighedsspektret.

Med 3.000 servere over 160 globale placeringer, ExpressVPN er ideel til torrent privat ved hjælp af en udenlandsk IP -adresse.

ExpressVPN er fuldt kompatibel med BitTorrent -klienter.

Avancerede sikkerhedsfunktioner og lækagebeskyttelse

ExpressVpn skiller sig også ud tak dets sikkerhedsfunktioner. Disse inkluderer AES-256-kryptering, Perfect Forward Secrecy (PFS) og sikre VPN-protokoller.

Disse sikkerhedsattributter garanterer, at din P2P -fildeling forbliver helt sikker.

Indbygget IP-lækagebeskyttelse og en effektiv Kill switch kaldet ‘netværkslås’, holder dig også anonym på alle tidspunkter, mens VPN kører.

Windows og Mac -brugere drager også fordel af IPv6 -adresselækagebeskyttelse samt delt tunneling. Sidstnævnte giver dig mulighed for at tildele hvilke klienter (e.g. Din torrent -klient) skal bruge VPN -forbindelsen, og hvilke der ikke skal.

Næsten No-Logs VPN med base i en sikker jurisdiktion

ExpressVPN opbevarer ikke nogen internetaktivitet eller forbindelseslogfiler på sine servere.

Mere end det bruger VPN -tjenesten diskløse servere på tværs af hele sit netværk, der aldrig gemmer data lokalt.

VPN -selskabet er også baseret på Britiske Jomfruøer, En privatlivsvenlig jurisdiktion langt fra påvirkningen af ​​de fem eller fjorten øjne alliancer.

Med andre ord, at ExpressVPN ikke behøver at udlevere nogen brugerwebdata til nogen – data, som de alligevel ikke har fået.

Stor brugervenlighed, men nogle P2P -funktioner mangler

ExpressVPN fungerer på langt de fleste enheder med detaljerede installationsinstruktioner for hver.

Du kan endda indstille VPN på din Home Router let ved hjælp af dens oprindelige routerapplikation. Dette er en sjældenhed blandt VPN -tjenester.

Dette giver dig fleksibiliteten til at downloade torrents fra forskellige enheder. Hvis du støder på problemer, 24/7 kundesupport er tilgængelig via live chat eller e -mail.

Desværre understøtter ExpressVPN ikke portforsendelse. Der er heller ingen SOCKS5 -proxy tilgængelig.

Expressvpn er dyrere end PIA VPN, men det repræsenterer stadig stor værdi. Du kan også prøve ExpressVPN risikofri ved at bruge sin 30-dages refusionsgaranti.

Andre torrenting VPN’er, vi overvejede

Fra de 150 VPN’er, vi testede for torrenting, kom nogle meget tæt på at være inkluderet i vores placering, mens andre ikke fortjente inkludering.

Nedenfor er nogle af de mere berømte VPN’er, der ikke opfyldte vores inkluderingstærskler.

Ipvansk

Samlet torrenting -vurdering: 9.2/10 9.2

Sikkerhed og kryptering: 9.6/10 9.6

P2P Hastighed: 8.5/10 8.5

Logningspolitik: 8.8/10 8.8

P2P -servere: 9.0/10 9.0

Yderligere funktioner: 8.5/10 8.5

Hvad vi ikke kan lide: Ipvanish forbliver en højt bedømt torrent VPN, men P2P-hastigheder er for nylig aftaget. VPN Kill Switch er heller ikke aktiveret som standard, hvilket er langt fra ideelt.

Nordvpn

Samlet torrenting -vurdering: 9.0/10 9.0

Sikkerhed og kryptering: 9.9/10 9.9

P2P Hastighed: 8.0/10 8.0

Logningspolitik: 8.8/10 8.8

P2P -servere: 8.8/10 8.8

Yderligere funktioner: 8.5/10 8.5

Hvad vi ikke kan lide: Nordvpn fortsætter med at bevise, at det er en god torrent VPN, men dens download -bitrates har regresseret i løbet af de sidste 12 måneder. Desuden understøtter ikke alle Nordvpn -servere P2P -trafik.

Surfshark

Samlet torrenting -vurdering: 8.6/10 8.6

Sikkerhed og kryptering: 9.7/10 9.7

P2p hastighed: 7.5/10 7.5

Logningspolitik: 8.7/10 8.7

P2P -servere: 8.8/10 8.8

Yderligere funktioner: 8.0/10 8.0

Hvad vi ikke kan lide: Surfsharks P2P-fildelingshastigheder er ikke lige så hurtigt som den nuværende højest rangerede Torrent VPN’er. VPN mangler også nyttige ekstra værktøjer som en SOCKS5 -proxy.

Privatevpn

Samlet torrenting -vurdering: 9.1/10 9.1

Sikkerhed og kryptering: 9.1/10 9.1

P2p hastighed: 6.9/10 6.9

Logningspolitik: 9.3/10 9.3

P2P -servere: 9.0/10 9.0

Yderligere funktioner: 5.0/10 5.0

Hvad vi ikke kan lide: Privatevpn holdes tilbage af sine langsomme torrenthastigheder på tværs af 200 servere, såvel som manglen på yderligere funktioner som en SOCKS5 proxy og split tunneling.

Torrent VPN -testresultater og fund

Nedenstående tabel fanger en prøve af resultaterne fra vores VPN -torrenting -test og fund:

Torrent VPN’er for at undgå

Desværre fungerer ikke alle VPN’er godt til torrenting. Værre end det udgør nogle VPN’er reelle risici for torrenters og bør undgås.

For eksempel er der adskillige gratis VPN’er, der er risikable at bruge, især når du downloader torrent -filer.

Nedenfor er tre Gratis VPN’er, du må ikke bruge, Især til torrenting og p2p -fildeling.

Thunder VPN

Samlet bedømmelse: 2.0/10 2.0

Thunder VPN er en af ​​de værste gratis VPN -tjenester, du muligvis kunne bruge til torrenting.

VPN-tjenesten er kun android, bruger en usikker forbindelsesprotokol og mangler nogen som helst sikkerhedsfunktioner.

Mens Thunder VPN hævder at være ikke-logs, indsamler det i virkeligheden alt for meget data, såsom din IP-adresse, ISP, serverplacering og mere.

VPN Proxy Master

Samlet bedømmelse: 2.1/10 2.1

VPN Proxy Master er en meget usikker gratis VPN til torrenting. Virksomheden har en skitseret historie med at sende fortrolige brugeroplysninger til Kina.

Desuden indsamler og gemmer VPN din IP -adresse i en ubestemt tid. Der er heller ingen måde at fortælle, hvordan VPN Proxy Master’s Connections er krypteret.

Apps er også fulde af pop-up-annoncer. Kort sagt, VPN Proxy Master er en gratis VPN, der skal undgå.

Hola gratis VPN

Samlet bedømmelse: 4.1/10 4.1

Hola Free VPN hævder at være en ‘VPN-service’, men det er faktisk en usikker peer-to-peer proxy-netværk, der ikke giver nogen kryptering overhovedet.

Hola er ikke godt til torrenting, da det overvåger alt hvad du gør online. Det har endda været kendt for at sælge brugerbåndbredde uden bruger samtykke.

Desværre er det en af ​​de mest populære gratis VPN -tjenester derude, men vi råder dig til at undgå Hola for enhver pris.

VPN’er, der ikke tillader torrenting

Der er en række VPN -tjenester, der ikke tillader torrenting på en række servere, især i USA.

Som et resultat af retssager fra mediefirmaer, VPN’er som Torguard, Keepsolid’s VPN Unlimited, Veepn og VPN.HT tillader ikke længere torrenting på deres amerikanske servere.

Proton VPNs gratis app -version, på trods af at være en fremragende gratis VPN, blokerer aktivt al torrenttrafik på sine gratis servere.

Hvordan en torrenting VPN fungerer

Torrenting uden VPN er farligt. Du risikerer at udsætte din aktivitet og identitet for din internetudbyder, indholdsejere, advokatfirmaer, copyright-trold og andre tredjeparts.

Millioner af internetbrugere downloader torrents hver dag, inklusive over 750.000 i USA og over 300.000 i Storbritannien. Mange bruger dog ikke en VPN.

Når du torrent, opretter du forbindelse direkte til andre brugere (kammerater) på BitTorrent -netværket snarere end til en central server. Dette betyder, at de kan se din offentlige IP -adresse.

Men hvis du opretter forbindelse til en VPN -server, før du opretter forbindelse til et torrentende netværk, er det kun VPN -serverens IP -adresse, der er synlig for de andre kammerater.

Som et resultat vil din torrentingaktivitet ikke længere være forbundet med din IP -adresse i hjemmet, og derfor vil du være i stand til at dele torrent -filer anonymt.

Desuden kan din internetudbyder ikke længere se din webaktivitet, men kun at du er tilsluttet en VPN -server. Brug af en VPN kan således forhindre internetudbydere med din P2P -trafik og blokere adgang til torrentwebsteder.

Hvordan en VPN fungerer

VPN’er opretter en krypteret tunnel mellem din enhed og en fjernserver.

Sådan bruges en VPN til torrenting

Torrenting sikkert er meget vigtigt, og det er let at gøre med en af ​​de VPN’er, vi anbefaler.

Af afgørende betydning skal du sørge for at starte din VPN, før du åbner nogen torrents, og gå fuldt ud din torrent -klient, før du afbryder forbindelsen fra VPN.

Hvis du ikke gør det, risikerer du at udsætte din sande IP -adresse. Dette skyldes, at Torrent -klienter fortsætter med at frø filer til andre brugere, selv efter at du har downloadet dem fuldt ud.

Her er otte enkle trin til, hvordan man bruger en VPN til torrenting:

 1. Download og installer en af ​​de pålidelige VPN’er, vi anbefaler.
 2. Når din VPN -software kører, skal du oprette forbindelse til en nærliggende VPN -server til de hurtigste hastigheder.
 3. Når du er forbundet til en server, skal du køre en torrent IP -lækage -test for at verificere din VPN.
 4. Sørg for, at din VPN Kill Switch er tændt for at undgå, at din rigtige IP -adresse lækker, hvis din VPN -afbrydelse.
 5. Download en sikker torrent -klient som Qbittorent.
 6. Åbn en magnet- eller torrent -fil med din torrent -klient.
 7. Når du er færdig med torrenting -filer, skal du forlade din torrent -klient Før Frakobling fra VPN.
 8. Når Torrent -klienten er helt lukket, skal du sikkert afbryde fra VPN.

Du skal også Stol på den fil, du downloader. En VPN forhindrer dig ikke i at downloade ondsindet indhold.

Download kun torrents fra betroede kilder med mange aktive kammerater. Du skal også scanne nye filer med antivirus -software som malwarebytes.

Video Tutorial: Sådan bruges en VPN til torrenting

Videoen nedenfor viser, hvordan man let bruger en VPN til torrent sikkert. I denne demo bruger vi proton VPN.

Video Tutorial om, hvordan man torrent sikkert ved hjælp af proton VPN.

Risikoen ved torrenting uden VPN

Nedenfor er de vigtigste risici, du kører i, hvis du ikke bruger en VPN til torrenting.

1. Din torrentingaktivitet udsættes for internetudbydere

ISPS som AT&T, Verizon og Xfinity bruger Deep Packet Inspection (DPI) til at analysere din internettrafik.

Hvis du ikke skjuler din IP -adresse og krypterer din internettrafik, kan din internetudbyder se og registrere alle de filer, du torrent.

Du kan bruge www.iKnowwhatyoudOableLoad.com for at se, hvad din IP -adresse afslører om dine torrent -downloads.

Din internetudbyder kan bruge disse oplysninger til at blokere eller gashåndter din P2P -trafik. Det kan også blokere adgang til fildelingswebsteder.

Mere bekymrende, hvis du har delt ophavsretligt beskyttet materiale, kunne din internetudbyder sende dig en DMCA -meddelelse, og du kan stå over for at betale en bøde.

I USA kan du risikere op til fem års fængsel og en $ 250.000 straf for at bryde ophavsretlige love.

Comcast DMCA -meddelelse

En DMCA -meddelelse sendt til en Comcast -kunde.

ISP’er sender i stigende grad DMCA -meddelelser til kunderne for at undgå at blive sagsøgt for indholdsejere selv.

2. Tredjeparts kan overvåge din torrentingaktivitet

ISPS er ikke de eneste virksomheder, der overvåger og indsamler dine fildelingsdata.

Mediefirmaer tager stadig sværere skridt for at fange ulovlige andele af ophavsretligt beskyttet indhold, der består af tv -serier, film, musik, software og mere.

Indholdsejere bruger ofte overvågningsknudepunkter, der slutter sig til torrentnetværk for at spore og logge IP-adresser til brugere, der deler copyright-beskyttet materiale.

Indehavere af ophavsret engagerer også copyright-håndhævelsesorganisationer, som advokatfirmaer og såkaldte copyright-trold, til at infiltrere og overvåge torrentnetværk.

Copyright Trolls indsamler aggressivt IP -adresser og instruerer de internetudbydere, der ejer krænkende IP -adresser for at sende disse kunders overtrædelsesmeddelelser.

Som bevis for, hvordan aggressive mediefirmaer er blevet, har der været flere retssager mod VPN’er.

3. Din IP -adresse kan logges i P2P -aktivitetsdatabaser

Der er websteder, der offentliggør poster over P2P -aktivitet og IP -adresserne relateret til det. Den mest populære af disse websteder er www.iKnowwhatyoudOableLoad.com.

Disse databaser er tilgængelige for alle at se – inklusive advokatfirmaer, mediefirmaer og copyright -trold.

4. Du kan ikke få adgang til blokerede torrentwebsteder

Mange internetudbydere blokerer populære torrentwebsteder: Det anslås, at over 8.000 fildelingsdomæner er blokeret over hele verden.

Nogle af de mere fremtrædende torrent -steder, der er blokeret over hele verden, er 1337x, rarbg, piratbugten og ytter.

5. Ingen beskyttelse mod andre jævnaldrende

BitTorrent er en P2P eller ‘peer-to-peer’ -protokol. Brugere, også kendt som peers, uploading (podning) eller downloading (leeching) Den samme fil er forbundet i en gruppe kaldet en sværm.

Mange BitTorrent -klienter giver dig mulighed for at se en liste over enheder, du er forbundet til, når du downloader eller uploader filer på netværket.

I enhver torrent -sverm er IP -adresserne for alle deltagere synlige. Alle kan se denne personlige identifikator.

Uden en løbende VPN, Din IP -adresse og identitet er synlig for alle i Torrent Swarm.

Derfor kan nogen linke din rigtige IP -adresse til din identitet og bruge disse oplysninger til svindel eller online chikane.

Hvordan vi tester VPN’er til torrenting

For at finde den bedste VPN til torrenting vurderer vi hver VPN efter de samme kriterier.

Vi tester hver VPN ved hjælp af QBitTorrent, den sikreste torrent -klient, for at sikre et konsistent testmiljø og en retfærdig sammenligning. Konkurrerende kunder som uTorrent kan udgøre nogle sikkerhedsrisici.

For specifikt torrenting tester vi for:

 • Gennemsnitlige torrentinghastigheder (bitrate).
 • OpenVPN- eller Wireguard-protokoller og AES-256-kryptering.
 • IP, DNS og WebRTC -lækagebeskyttelse.
 • En streng personlige politik uden logs.
 • Hurtige P2P-servere beliggende i privatlivsvenlige jurisdiktioner.
 • P2P-specifikke funktioner, især en VPN Kill Switch.

I nedenstående afsnit beskriver vi nøjagtigt, hvordan vi beregner en VPN’s rating for torrenting.

1. Torrenting Download Hastighed: 30%

Minimumskrav: En gennemsnitlig bitrate over 5mib/s.
Vi anbefaler: En gennemsnitlig bitrate på 6.5mib/s eller bedre.

Større filer, såsom film eller tv -serier, kan være særligt langsomme at downloade, hvis din VPN mangler de nødvendige torrenthastigheder.

Vi bruger en skræddersyet P2P -benchmarking -test til at bestemme den gennemsnitlige bitrate for hver VPN, når torrenting:

 1. Opret en privat torrent tracker til en 1 GB datafil på en Windows -virtuel maskine.
 2. Konfigurer klienten til ikke at bruge DHT eller på anden måde kommunikere med andre kammerater.
 3. Mens den er tilsluttet en nærliggende VPN -server, torrent 1 GB -filen på en fast 10mib/s -forbindelse.
 4. Mål varigheden af ​​1 GB -download for at bestemme gennemsnitlig bitrate.

Denne værdi ganges derefter med 0.3 for at redegøre for dens 30% vægtning i den samlede torrenting -metodologi.

2. Sikkerhed og tekniske funktioner: 20%

Minimumskrav: Open-sourced og sikre protokoller og enten Chacha20 eller AES-256-kryptering.
Vi anbefaler: Alle ovenstående plus flere tilgængelige protokoller og indbygget lækagebeskyttelse.

Stærk VPN-kryptering er vigtig for at skjule din torrentingaktivitet for ondsindede tredjeparts. Det skjuler også din torrentingaktivitet fra din internetudbyder og beskyttelsesforanstaltninger mod båndbredde throttling.

Tilslutning til en VPN -server skjuler også din rigtige IP -adresse fra Torrent Swarm. Dette forhindrer din IP -adresse i at blive udsat for andre brugere og copyright -trold.

Hver shortlistede torrenting VPN bruger sikre tunnelprotokoller sammen med robust kryptering til at skjule din aktivitet, når torrenting.

For at beregne denne vurdering tager vi den direkte fra afsnittet Sikkerhed og tekniske funktioner i VPN -gennemgangen. Vi deler det derefter med 5 for at afspejle dens vægtning på 20%.

3. Politik for privatlivets fred: 20%

Minimumskrav: En klart skrevet privatlivspolitik med kun anonymiserede forbindelseslogfiler.
Vi anbefaler: En politik uden loger med den virkelige verden bevis for dens logningspraksis.

En VPN’s loggingspolitik bestemmer, hvor meget af dine data overvåges og gemmes af tjenesten. For torrenting er det vigtigt at vælge en VPN -service, der ikke logger nok brugeraktivitet til at generere en Digital Millennium Copyright Act (DMCA) anmodning.

Vi tager også højde for jurisdiktion for VPN’s ejerskab og eventuelle yderligere foranstaltninger, der er foretaget af tjenesten for at beskytte dit privatliv, såsom implementering af diskløse servere.

VPN’er, der har en bekræftet privatlivspolitik uden log, hvad enten det er gennem revisioner eller retssager i den virkelige verden, score det højeste i denne kategori.

For at beregne denne vurdering tager vi den fra afsnittet om privatlivets fred og logning af VPN -gennemgangen. Vi deler det derefter med 5 for at imødekomme dens vægtning på 20%.

4. P2P -servere: 20%

Minimumskrav: Mindst en server tillader P2P -trafik i hver region.
Vi anbefaler: Et stort servernetværk med hver server, der tillader P2P -trafik.

VPN -tjenester varierer i deres politik over for P2P -trafik. VPN’er kan blokere alle P2P -forbindelser, begrænse det til specifikke regioner eller pålægge overhovedet ingen begrænsninger.

For få P2P -servere kan resultere i langsomme torrentinghastigheder på grund af serverbelastning, mangel på nærliggende servere eller begge dele.

Ideelt set har en VPN flere P2P -servere i dit land, men som et minimum skal du være i stand til at oprette forbindelse til en server i din region.

For at redegøre for en række torrentingpolitikker tildeler vi en vurdering fra 0.0 til 10:

 1. Bedømmelse af 10: Alle servere tillader P2P -trafik.
 2. Bedømmelse på 7.5: P2P -servere i næsten hvert land.
 3. Bedømmelse på 5.0: Der er kun regionale P2P -servere, E.g. en eller to servere for hele Asien.
 4. Bedømmelse under 2.5: Få P2P -servere på tværs af netværket eller fravær af servere i en bestemt region, E.g. Europa.

Vi deler derefter dens vurdering med 5 for at imødekomme dens vægtning på 20%.

5. Yderligere torrentingfunktioner: 10%

Minimumskrav: En fungerende VPN Kill Switch.
Vi anbefaler: En dræbskontakt og støtte til portforsendelse.

En kill switch blokerer dit internet i tilfælde af en pludselig VPN -afbrydelse, hvilket forhindrer dig i at torrenting, indtil din VPN -forbindelse genoptages.

Som et resultat forbliver din rigtige IP -adresse skjult for andre brugere i Torrent Swarm, såvel som dem, der ønsker at indgive en DMCA -anmodning.

Port -videresendelse er en anden funktion, vi ser efter, når vi tester de bedste VPN’er til torrenting. Denne funktion giver dig mulighed for at dirigere indgående trafik til din torrentende klient og derved øge din torrenting hastighed.

En VPN kan score op til 10 point i denne kategori afhængigt af tilgængeligheden af ​​funktioner:

 1. Bedømmelse af 10: VPN giver både en dræbskontakt og videresendelse af port.
 2. Bedømmelse af 5: VPN tilbyder en af ​​de to funktioner.
 3. Bedømmelse på 0: VPN mangler både en dræbskontakt og videresendelse af port.

Vi deler derefter dens vurdering med 10 for at tage højde for dens vægtning på 10%.

Data Cap Straf: Op til 50% reduktion

Næsten alle gratis VPN -tjenester implementerer en datakap. Som med de fleste begrænsninger på gratis VPN’er, bruges dette til at tilskynde dig til at opgradere til et betalt abonnement.

Datatilladelse for gratis torrenting VPN’er er dog især vigtigt, da torrenting forbruger en masse båndbredde.

Hvis du bruger din datakap, vil resten af ​​din torrentingaktivitet være uden for VPN -tunnelen. Derfor kan din internetudbyder overvåge det indhold, du torrent, og hvilke torrent -websteder du får adgang til.

Vi anvender en straf på VPNs endelige samlede bedømmelse for torrenting baseret på dens datatækst:

 • 10 GB pr. Måned: -20% til den samlede bedømmelse
 • 500 MB pr. Dag: -25% til den samlede bedømmelse
 • 5 GB pr. Måned: -30% til den samlede bedømmelse
 • 1 GB pr. Måned: -35% til den samlede bedømmelse
 • 200 MB pr. Dag: -40% til den samlede bedømmelse
 • 500 MB pr. Måned: -50% til den samlede bedømmelse

Torrenting VPN FAQS

Skal jeg altid bruge en VPN til torrenting?

Vi anbefaler kraftigt, at du altid bruger en sikker VPN til torrenting.

En VPN (med en aktiveret og arbejdende dræbskontakt) skjuler din IP -adresse til enhver tid. Dette forhindrer din internetudbyder såvel som andre tredjepart i Torrent Swarm, i at se din torrentaktivitet.

Hvis du torrent -filer uden at bruge en VPN, vil din download og uploade aktivitet være offentligt synlig.

Er torrent lovlig?

Torrenting er helt lovlig, men torrenting af visse filer kan overtræde copyright -begrænsninger.

Som hovedregel kan du kun lovligt torrent -filer, hvis du ejer dem, have tilladelse fra copyright indehaveren, eller hvis de er i det offentlige rum.

Du kan torrent lovligt i lande som USA, UK, Australien, Canada og Indien, så længe du ikke bryder andre love, mens du torrenter.

Hvert land har forskellige love og straffe, når det kommer til torrenting, og krænkelse af ophavsret.

Hvis du bliver fanget med at downloade ophavsretligt beskyttet materiale, kan du stå over for en lille bøde eller op til 10 års fængsel, afhængigt af hvor du bor.

Er en VPN Kill Switch vigtig?

En dræbskontakt er en meget vigtig funktion ved en VPN -applikation. Det stopper al internettrafik i tilfælde af en VPN -forbindelsesfejl.

Hvis du arbejder korrekt, forhindrer en VPN Kill Switch din rigtige offentlige IP -adresse i at være pludselig synlig for enhver, der overvåger din internetaktivitet.

Vi forventer, at al VPN -software har en fungerende dræbskontakt, helst aktiveret som standard.

Er portforsendelse nødvendig til torrenting?

Du har ikke brug for portforsendelse for at downloade en torrent -fil, men du har brug for den, hvis du vil have frøfiler til at hjælpe med at bevare sværmen.

Visse torrent -klienter bruger også trackere til at bremse din downloadhastighed markant, hvis du ikke frø.

At være i stand til at frø er vigtigt af to grunde:

 • Vedligeholdelse af torrent: En torrent -sverm har brug for frøer for at overleve, og hvis ingen frø der simpelthen ikke vil være torrents at downloade.
 • At få de bedste hastigheder: At opretholde svermen nogle torrents vil straffe jævnaldrende, der ikke frø, så det at være en “leech” kan have negativ indflydelse på din oplevelse.

Alle routere har en NAT -firewall, som undertiden kan blokere eller bremse P2P -aktivitet af sikkerhedsmæssige årsager.

Portforsendelse som en VPN -funktion involverer indstilling.

Mens ikke alle routere blokerer eller langsomme P2P -forbindelser, Port -videresendelse vil sandsynligvis forbedre downloadhastigheder Når forbindelserne omgår firewall.

Hvad er en SOCKS5 -proxy?

SOCKS er en forbindelsesprotokol, der sender pakker mellem en webserver og din enhed ved hjælp af en proxyserver.

Proxyserveren genererer en tilfældig IP -adresse, før din trafik når sin endelige destination. SOCKS5 er den seneste version af SOCKS -protokollen.

Denne type proxyforbindelse skjuler din IP -adresse og bruger en protokol designet til at håndtere trackere og P2P -forbindelser, hvilket gør den ideel til brug, mens torrenting.

Mange torrent -klienter inklusive BitTorrent og uTorrent giver dig mulighed for at integrere dine sokk5 proxy direkte i klienten.

Mens SOCKS5 proxyforbindelser er hurtige og gode til at fjerne blokering af websteder, er de dårlige for privatlivets fred, da de ikke krypterer din trafik.

Du skal også undgå at bruge en HTTP -proxy, når du torrentes, som er den mest almindelige type gratis proxy. HTTP-fuldmagter kan kun bære usikker HTTP-trafik og kan ikke håndtere peer-to-peer-forbindelser.

De fleste torrent -klienter ignorerer HTTP -proxyindstillinger, når de opretter forbindelse til kammerater, hvilket betyder, at de vil være i stand til at se din sande IP -adresse.