Torrentes.til

Trin 2. Når installationen er afsluttet, åben uTorrent, skal du vælge en torrent-fil, du har downloadet fra din computer, og dobbeltklikke på den, Utorrent åbner og viser dig torrent-relaterede filer. Klik derefter på “OKAY” knap for at downloade filen.

Gemte søgninger

Brug gemte søgninger til at filtrere dine resultater hurtigere

Annuller Opret gemt søgning

Du loggede ind med en anden fane eller vindue. Genindlæs for at opdatere din session. Du underskrev i en anden fane eller vindue. Genindlæs for at opdatere din session. Du skiftede konti på en anden fane eller vindue. Genindlæs for at opdatere din session.

Download torrents til OneDrive ved hjælp af Colab

Jakiyaa/torrent-to-onedrive

Denne forpligtelse hører ikke til nogen filial på dette depot og kan høre til en gaffel uden for depotet.

Skift grene/tags
Grener tags
Kunne ikke indlæse grene
Intet at vise
Kunne ikke indlæse tags
Intet at vise

Navn, der allerede er i brug

Der findes allerede et tag med det medfølgende filialnavn. Mange Git -kommandoer accepterer både tag- og grennavne, så at skabe denne gren kan forårsage uventet opførsel. Er du sikker på, at du vil oprette denne gren?

Annuller Opret

  • Lokal
  • Codespaces

HTTPS GITHUB CLI
Brug git eller kassen med SVN ved hjælp af web -URL’en.
Arbejd hurtigt med vores officielle CLI. Lær mere om CLI.

Log på påkrævet

Log ind for at bruge kodespacer.

Lancering af Github Desktop

Hvis der ikke sker noget, skal du downloade Github Desktop og prøve igen.

Lancering af Github Desktop

Hvis der ikke sker noget, skal du downloade Github Desktop og prøve igen.

Lancering af Xcode

Hvis der ikke sker noget, skal du downloade Xcode og prøve igen.

Lancering af Visual Studio Code

Dit kodespace åbnes, når det er klar.

Der var et problem med at forberede dit kodespace, prøv igen.

Torrents.til

torrents.to screenshot

Torrents.til er hjemmet til vores torrent -sted, der blev grundlagt i 2004. Vi flyttede til det nye domæne torrents.mig I 2016. Med de relancerede torrents.Til vi introducerede et omfattende Torrent Proxy Site Index.

Med mange torrent -steder, der er blokeret over hele kloden i 2016, finder du en nem måde at søge efter torrents her, selv på blokerede steder. Aktivér proxy -websteder under søgning, og du kan fjerne blokering af næsten alle torrent -websteder.

Har du allerede oprettet din personlige torrent -søgning? Arranger din individuelle torrent -søgning og vælg mellem hundreder af søgbare torrent -websteder.

2 løsninger til at downloade torrents til Dropbox

Det kan være nødvendigt at få den bedste måde at downloade torrents til Dropbox direkte. Dette indlæg leverer to løsninger for at fortælle dig, hvordan du downloader torrent -filer til Dropbox let.

15. september 2022

Hurtig søgning:

  • Introduktion
  • 2 løsninger til at downloade torrents til Dropbox
  • Sidste ord

Introduktion

Har du nogensinde overvejet at downloade torrents direkte til Dropbox? Du kan få billeder, videoer og elektroniske dokumenter, du ønsker gratis gennem torrents. Alle downloadede filer kan gemmes i et cloud -drev og kan synkroniseres og deles mellem flere enheder, du bruger. At kombinere de to bedste ting kunne ikke være bedre.

Om Dropbox

Dropbox er et sted at gemme alle fotos, dokumenter og videoer. Alt det indhold, du tilføjer til Dropbox, vises automatisk på alle dine computere, telefoner og endda Dropbox -webstedet, så du kan få adgang til indholdet hvor som helst. Uanset om du er en individuel bruger, en forretningsbruger eller en hjemmebruger, kan Dropbox gøre deling med andre meget let. Selv hvis du ved et uheld spilder en latte på din bærbare computer, skal du ikke være bange! Vær sikker på, at alle data er sikre i Dropbox og vil aldrig gå tabt.

Om torrent

Når du hører ordet “torrent”, kan du tænke på piratkopiering, men teknologien kan være perfekt lovlig til at dele open source, public domain og copyright-fri film, software, bøger, musik, podcasts osv. Som en lovlig måde for kunstnere at distribuere værker på, har det også fået stigende opmærksomhed. Virksomheder som Blizzard Entertainment og CCP -spil har valgt at bruge torrent -filer til lovligt at distribuere indhold.

Du kan downloade de krævede filer ved hjælp af torrent fra flere steder på samme tid, hvilket i høj grad fremskynder dit arbejde. På torrent-websteder kan du downloade alle tilgængelige oplysninger, fra film til sange, fra spil til uddannelsesmæssige e-bøger, fra software til mobile enheder. Bogstaveligt talt kan alt, hvad man kan forestille sig, findes på Torrent -webstedet. Så mange brugere vælger torrent at downloade filer.

2 løsninger til at downloade torrents til Dropbox

Så hvordan man downloader torrent -filer direkte til Dropbox? Mange brugere har måske prøvet mange måder. Denne artikel introducerer to løsninger.

Nemmeste måde: Download torrent -filer til Dropbox med Multcloud

Dette indlæg skal nævne en Cloud File Manager-MultCloud. Bare ved at høre navnet er det kendt, at dens vigtigste funktion er multi-cloud management. Ud over at tilvejebringe funktionen Multi-Cloud leverer MultCloud også cloudoverførsel og cloud-synkroniseringsfunktioner. Så hvordan opnår Cloud File Manager Torrent -download til Dropbox, de detaljerede trin er som følger:

Trin 1. Tilmelde. Besøg MultCloud og opret en gratis konto. Du skal indtaste din foretrukne e -mail, brugernavn og adgangskode. Klik derefter på “Opret konto”.

Tilmelde

Trin 2. Føj dropbox -konto til MultCloud. Klik på “Tilføj sky” For at vælge Dropbox for at tilføje. Følg instruktionerne for at give MultCloud -adgang til den konto, du opretter forbindelse til. Klik derefter på “Tilføj dropbox” knap for at gå til næste trin.

Tilføj dropbox

Bemærkninger:

  • For den samme clouddrevudbyder er der ingen grænse for antallet af skydrev, der skal tilføjes.
  • MultCloud understøtter mere end 30 førende skyopbevaringstjenester, såsom Google Fotos, G Suite, Dropbox, Flickr, Mega, Amazon S3 og Box, og så videre. Hvis du har andre Cloud Drive -konti undtagen Dropbox, kan du også tilføje det til MultCloud for at få mere skyopbevaring gratis og bedre administrere alle dine data.

Trin 3. Download torrents direkte til Dropbox. Klik på “Fjern upload” Fra venstre side af grænsefladen og ram derefter “Opret opgave” knap. Vælg Dropbox for at gemme filerne fra pop-up-vinduet for at gemme filerne og klikke på “Tilføj torrent” For at vælge de torrent -filer, du har downloadet på dine lokale enheder. Derefter ramte “Gem til sky”.

Fjern upload indstilling

Efter at have analyseret den torrent -fil med succes, skal du vælge de filer, du vil downloade, og til sidst klikke på “Hent” knap for at gennemføre denne opgave.

Vælg filer, der skal downloades

Traditionel måde: Download Torrents til Dropbox af Torrent Client

Mange torrent -klienter kan let fås på netværket. Denne artikel vælger BitTorrent-baserede klient-utorrent som et eksempel til at introducere denne måde.

Trin 1. Download den uTorrent-eksekverbare fil, efter at download er afsluttet, find den eksekverbare fil og dobbeltklik for at starte installationen.

Trin 2. Når installationen er afsluttet, åben uTorrent, skal du vælge en torrent-fil, du har downloadet fra din computer, og dobbeltklikke på den, Utorrent åbner og viser dig torrent-relaterede filer. Klik derefter på “OKAY” knap for at downloade filen.

Vælg filer, der skal downloades med uTorrent

Bemærk: Du skal normalt downloade alle filer, men du kan også fjerne markeringen af ​​boksene ved siden af ​​alle filer, som du ikke er interesseret i.

Trin 3. Når filen er downloadet med succes, skal du logge ind på din Dropbox -konto, klik “Upload filer”, og vælg den fil, du lige har downloadet for at uploade.

Upload filer under Dropbox

Gennem ovenstående operationstrin kan det konstateres, at sidstnævnte metode er opdelt i to dele: først, download torrent -filen med en torrent -klient til den lokale ende og derefter uploade filen til Cloud Drive. Sammenlignet med den førstnævnte metode er sidstnævnte metode mere tidskrævende og kompliceret, og under uploadprocessen kan netværksproblemer begrænse din filoverførselshastighed. Derudover kan der være en risiko for at inficere netværksvirus, når du downloader Torrent -klienten, hvilket vil forårsage unødvendige problemer.

Ved hjælp af MultCloud til at downloade torrent -filer direkte til Dropbox kan du udføre opgaven uden yderligere upload. Og du kan se fra grænsefladen til MultCloud, at det er et webbaseret program, så du behøver ikke at downloade nogen installationspakke, bare registrere en konto, og du kan bruge den, så der er ingen risiko for virusinfektion.

Sidste ord

Med ovenstående to metoder kan du downloade torrents til Dropbox. Selvfølgelig skal du tage din egen beslutning om at vælge førstnævnte eller sidstnævnte. Det førstnævnte værktøj kan levere mere perfekte tjenester, og sidstnævnte metode er mere velegnet til brugere, der er ivrige efter traditionelle metoder.

Hvis du har brug for at overføre eller synkronisere en masse filer, kan du prøve “Skyoverførsel” og “Cloud Sync” Funktioner af Multcloud. MultCloud kan let implementere sky til skyoverførsel og sky til sky synkroniser for bedre at administrere data.

Fra ovenstående indhold har du vidst, at MultCloud understøtter til at tilføje mere end 30 skyopbevaringstjenester. Hvis du har andre skyer, såsom Google Drive, kan du også tilføje denne sky til MultCloud. Nu hvor download torrents til dropbox implementeres, kan downloade torrents direkte til dropbox også implementeres.