Indsæt linket i boksen, så kan du streame torrent -filen direkte fra din browser.

Top 10 torrent -spillere, du har brug for at vide

Du har måske mange filmtorrents eller andre torrents, men har ingen idé om, hvordan man spiller dem. Bare rolig, dette indlæg tilbyder dig 10 bedste torrent -spillere. Du kan vælge den, du kan lide.

BitTorrent har mere end 170 millioner aktive brugere. På grund af sin lille filstørrelse er BitTorrent i vid udstrækning brugt til at overføre store filer, såsom film, tv -shows osv. Hvis du vil streame en film fra en torrent uden at downloade den fulde film, her er Top 10 Torrent Movies -spillere.

Desuden, hvis du gerne vil downloade det på din computer, anbefaler her den fremragende Torrent Video Player – Minitool Moviemaker frigivet af Minitool.

Bemærk:

Det er ulovligt at downloade en piratkopieret film ved hjælp af torrent.

Top 10 bedste torrent -websteder til film i 2023

Top 10 bedste torrent -websteder til film i 2023

Hvad er de bedste torrentsider til film? Dette indlæg giver dig en liste over de 10 bedste torrent -websteder til film.

Top 10 torrent -spillere

Lad os nu se på de 10 bedste torrent -videoafspiller.

#1. VLC Media Player

VLC Media Player er en af ​​de mest populære videoafspillere. Det er gratis og open source. Desuden kan det kompatibelt med alle operativsystemer, herunder Windows, Mac OS, Ubuntu, Android og iOS.

Det kan ikke kun streame torrent -film uden at downloade, men kan også afspille videoer i noget format.

#2. Webtorrent Desktop

Webtorrent Desktop er en streaming torrent -spiller. Det er annoncefrit og open source. Al kildekoden er på GitHub. Med sin enkle grænseflade kan du streame video og lyd let og hurtigt. Det understøtter også Webtorrent -protokollen til forbindelse til WebRTC -peers.

Det fungerer på Mac, Windows og Ubuntu.

#3. Bitx torrent videoafspiller

Bitx Torrent Video Player er en gratis applikation, der kan installeres på Android. Med det kan du afspille torrentfilen, mens den downloader. Det understøtter følgende protokoller: BitTorrent P2P, DHT, Advanced DHT Bootstrap, Magnet Links og HTTP & UDP Trackers. Derudover downloader denne app automatisk undertekster.

Løst - Sådan ser du Instagram live på computer/telefon/tv

Løst – Sådan ser du Instagram live på computer/telefon/tv

Hvordan man ser Instagram live? Sådan ser du live videoer på Instagram? Sådan ser du Instagram live på computer/telefon/tv? Bare rolig, læs dette indlæg nu!

#4. Ace Player HD

Ace Player HD kan bruges som en torrent -klient og stream torrent -filer. Det er en alsidig medieafspiller, der integrerer BitTorrent -funktionalitet og understøtter alle codecs, men denne torrent -spiller kun tilgængelig for Windows.

#5. Stermio

Stermio er en alt i en video -streaming -applikation. Med det kan du nemt finde tv -serier og film til at se og gennemse videoer fra mange kilder som Netflix, iTunes, HBO, YouTube og så videre. For at streame torrents er alt hvad du behøver at installere den nødvendige addon.

Det kan køre på alle platforme.

#6. Rox Player

Det er en multimedieafspiller, der kan streame torrents uden at downloade hele filen. Rox -spiller understøtter alle moderne formater og kompatible med protokoller som BitTorrent, IPTV og HTTP.

De bedste Liveleak -alternativer til at se chokerende videoer!

De bedste Liveleak -alternativer til at se chokerende videoer!

Ser du ofte chokerende nyhedsvideoer på Liveleak? Hvis ja, er du kommet til det rigtige sted, fordi dette indlæg introducerer 5 Liveleak -alternativer til dig.

#7. Fakkelbrowser

Baseret på chrom er Torch Browser en multifunktionel webbrowser. Det kan bruges til at downloade torrents, streame torrents, dele websteder og gribe online medier.

#8. Sodavand

Soda Player er en stærk torrent -spiller. Ved at bruge det kan du strømme bittorrent video med det samme. Det integrerer flammende hurtige sokker5 proxy for at beskytte dit privatliv. Det er kompatibelt med Windows og Mac.

sodavand

#9. Webtor.io

Webtor.IO er en streaming torrent -spiller, der giver dig mulighed for at se torrents online. Du kan også bruge den til at downloade torrent -fil. Ingen registrering! Helt gratis!

#10. Magnetspiller

Magnet Player er en webbaseret torrentspiller. Det er 100% gratis og open source. Denne torrent -spiller fungerer i Chrome, Firefox og Opera.

Indsæt linket i boksen, så kan du streame torrent -filen direkte fra din browser.

Top 6 live tv -streaming -websteder for at se live tv online gratis

Top 6 live tv -streaming -websteder for at se live tv online gratis

Hvor kan jeg se live tv online gratis? Hvad er de bedste gratis live -tv -streamingwebsteder? Dette indlæg viser de øverste 6 live tv -websteder for at se tv uden kabel.

Konklusion

Der er top 10 torrent -spillere i dette indlæg. Hvilken en foretrækker du?

Hvis du har bedre forslag, bedes du give en kommentar nedenfor og fortæl os det.

Relateret artikel:

  • Top 10 bedste anime -streamingsteder (gratis)
  • Top 6 gratis sportsstrømningssider til sportsfans
  • 3 måder at downloade streamingvideo fra ethvert websted
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Reddit

Om forfatteren

Zoe arbejder som redaktør hos Minitool i mange år og skriver artikler om videoredigeringsevner. Hun har offentliggjort hundreder af artikler om videoredigering, videokonvertering, download af video, lydredigering og fotoredigering. Hun skriver også nogle artikler om YouTube, Facebook, Instagram og Twitter. I løbet af sin fritid elsker Zoe at læse, rejse, skøjte, se film, musicals og skuespil. Hendes yndlingsmusikaler inkluderer The Phantom of the Opera, Hamilton og Le Rouge et le Noir.