Torrent Privacy gratis

Torrent Privacy 4.0

Contents

Bare vær opmærksom på de afvejninger, du laver, når du vælger ‘gratis’ tjenester, især når det kommer til privatlivets fred og ydeevne. Og når du er klar, kan du opgradere og opgradere til en rigtig torrent VPN.

Download

Downloading sker over hele internettet. For eksempel, hvis du vil bruge et program som Skype, skal du downloade en installationsfil til det. Mange mennesker downloader også musik og film. Når det kommer til at downloade, er en ting altid den samme: Når du downloader noget, tager du information fra internettet og lægger det på din egen enhed. Desværre er dette ikke altid sikkert. Malware kunne være skjult i dine downloads, og fremmede kan let se nøjagtigt, hvad du downloader. I dette afsnit giver vi dig flere oplysninger om, hvordan du beskytter dit privatliv, mens du downloader.

Downloads og torrenting

Ved at uploade og downloade filer kan du nemt udveksle oplysninger med internettet. I mange tilfælde gøres dette gennem torrents. Dette er en af ​​de mest kontroversielle såvel som bedste måder at udveksle data med andre. Peer-to-peer (P2P) netværk giver brugerne mulighed for let at dele information og filer.

Dette kommer dog med flere risici. Torrent -steder er ofte blokeret, og mange torrenter, der tilbydes på disse websteder, er ulovlige, da de indeholder ophavsretligt beskyttet materiale. Hvis du downloader en af ​​disse torrents, risikerer du at downloade straf. Derudover kan hele peer-to-peer-systemet udgøre en alvorlig risiko for dit privatliv. Dette skyldes det faktum, at din computer forbinder direkte til andre brugers computere. I dette afsnit fortæller vi jer alt om download, torrents og lovgivning om downloads. Læs nedenstående artikler, hvis du vil finde ud af, hvordan du downloader sikkert og lovligt uden at bringe dit privatliv i fare for dit privatliv.

Sådan downloades YouTube -videoer: En komplet guide

22. august 2023

Torrent Privacy Fejl: er en IP -lækage, der sætter dig i fare?

3. januar 2023

Hvad er torrenting, og hvordan fungerer det? En omfattende guide

12. juni 2023

Sådan downloades anonymt med en VPN

9. september 2022

De 10 bedste tip til at fikse torrenter, der ikke downloader med VPN

7. juli 2022

Hvordan man fjerner blokering af piratebayet og bypass -begrænsninger

28. juni 2023

Anonym download med Usenet

14. juni 2022

Downloads og download bøder

Download af filer er ikke nødvendigvis ulovligt. Det er dog ulovligt at downloade ophavsretligt beskyttede filer, når ejerne af disse filer ikke har givet tilladelse til, at de deles på en bestemt måde. Dette betyder, at du ikke blot kan downloade hver film, serie eller stykke software gratis. Det er netop derfor, mange torrent -steder er blokeret i nogle lande. Stadig vil folk finde websteder som Pirate Bay for at downloade ulovlige filer. I nogle lande kan dette føre til bøder med høj download.

Er torrentende ulovlig? Den endelige guide fra landet (2023)

2. januar 2023

Torrent -klienter og torrentende websteder

Hvis du vil starte torrenting, har du brug for et sted at finde de torrents, du leder efter, og et stykke software, der hjælper dig med at downloade disse torrents. Det er her torrenting -websteder og torrent -klienter træder ind.

Først går du til et pålideligt torrentwebsted og finder den fil, du vil downloade. Sørg altid for, at dette er en lovlig fil, der ikke bryder ophavsretlige regler, eller du får muligvis problemer.

Når du har fundet din torrent, har du brug for en torrent -klient for at kunne downloade filen til din computer og bruge den. En torrent -klient er et separat program, der hjælper dig med at holde styr på dine torrents og bruge P2P -netværket til at downloade og uploade dem.

Imidlertid er ikke alle torrentende websteder og torrent -klienter sikre. Mange af dem indeholder malware eller del torrents med vira, der gemmer sig indeni. Læs vores toplister nedenfor for at lære mere om de allerbedste torrent -websteder og klienter i dette øjeblik, samt hvordan man bruger dem sikkert.

De 26 bedste torrent -websteder: Ultimate P2P -liste til september 2023

7. september 2023

Top 9 Bedste spil Torrent -websteder på 2023 (kontrolleret og arbejdet!)

24. juli 2023

Top 10 bedste gratis torrent -klienter til at bruge i 2023

14. juni 2023

De 19 bedste Pirate Bay -alternativer, der fungerer i 2023

1. juni 2023

11 Bedste kickass torrents alternativer i 2023: sikkert og arbejde!

1. juni 2023

Top 10 bedste Torrent9 -alternativer i 2023

24. august 2023

De 10 bedste ekstratorrentalternativer, der fungerer i 2023

28. februar 2023

uTorrent: Sådan downloades med uTorrent anonymt og sikkert

16. juni 2023

De 29 bedste RARBG -alternativer, der arbejder lige nu (2023)

19. september 2023

Beskyt dit privatliv under download: VPN og proxy

Hvis du f.eks. Vil beskytte dit privatliv, mens du downloader. VPNS krypterer dine data og rute dem gennem en beskyttet server. Proxies omdirigerer kun din datatrafik gennem en anden server uden at sikre dine data på nogen måde.

Begge indstillinger sikrer, at din IP -adresse ændres, hvilket betyder, at din online aktivitet ikke kan spores tilbage til dig af tilfældige websteder og andre torrent -brugere. Nogle VPN’er og proxier tillader dog ikke torrenting på deres netværk, så det er altid godt at tjekke på forhånd, om din gør. Da mange slags downloads ikke er lovlige over hele verden, kan VPN og proxy -tjenester muligvis blokere nogle downloadporte.

Da en VPN er i stand til at kryptere dine data, mens en proxy ikke er det, vil vi generelt råde dig til at bruge en VPN. Hvis du bruger anstændigt antivirus -software sammen med VPN, beskytter du dit privatliv såvel som din online sikkerhed. Hackere, nysgerrige øjne og mange slags malware vil ikke længere have en chance.

Download programmer

Hvis du vil downloade torrents, har du brug for speciel torrent-download-software. Dette kaldes en torrent -klient. Kendte torrent-klienter, du måske har hørt om, er uTorrent og Vuze, blandt andet. Denne type software kan undertiden også være en trussel mod dit privatliv. Hvis du sikkert vil bruge disse typer software, skal du tage de nødvendige forholdsregler, f.eks sikker.

Indholdsfortegnelse

 • Downloads og torrenting
 • Downloads og download bøder
 • Torrent -klienter og torrentende websteder
 • Beskyt dit privatliv under download: VPN og proxy
 • Download programmer

Gå ikke glip af noget! Tilmelde til vores nyhedsbrev

Altid ajour med de seneste nyheder, kampagner og anmeldelser.

Torrent Privacy 4.0

Skærmbilleder

Torrent privatliv

Softwareinformator

Softwareinformator

Download populære programmer, drivere og de seneste opdateringer let

Torrent Privacy er et program, der giver dig mulighed for at blive fuldt beskyttet med anonym bittorrent proxy til at bruge BitTorrent sikkert og privat. Programmet giver dig mulighed for at skjule din IP for at gennemse internettet uden begrænsninger, risici og identitet lækker.

De bedste gratis VPN’er til torrents og filharing

Gratis VPN til torrenting

Der er faktisk et par gratis VPN’er, der tillader torrenting på deres netværk. Men jeg bliver brutalt ærlig foran.

Der er Nogle store afvejninger, når du vælger en gratis udbyder vs en betalt service af kvalitet. For når du bruger et gratis produkt, får du typisk det, du betaler for, og nogle gange mindre.

Derfor vælger mange af vores læsere Nordvpn, som tilbyder imponerende privatliv, hurtige hastigheder og torrent-venlig service til en lavere pris end deres konkurrenter. Faktisk toppede Nordvpn vores liste over de bedste billige VPN -tjenester. Det inkluderer endda en torrent-kapabel SOCKS-proxy-service.

Men jeg får det. Du vil have en Gratis VPN for torrents og P2P -privatlivets fred. Læs videre, modig sjæl.

Når ‘gratis’ VPN’er ikke rigtig er gratis

Der er ikke sådan noget som en ‘gratis VPN’. Ikke rigtig.

Servere koster penge. Båndbreddekoster penge. Netværkssikkerhedseksperter, reklame, websteder, teknisk supportpersonale og juridiske gebyrer koster penge.

Enhver VPN -udbyder, der giver dig gratis VPN -service, betaler faktisk $$$ for at give dig tjenesten, så de skal få noget værdifuldt ud af aftalen.

På grund af denne kendsgerning er det vigtigt, at du ved, hvem der er på den anden side af denne transaktion (der leverer min VPN -service?) og hvad er deres fordel i denne handel.

Når alt kommer til alt bruger du en VPN til sikkerhedsformål, og du lægger en masse tillid til den VPN -udbyder. Da de har fuldstændig adgang til 100% af din datastrøm gennem deres netværk, skal du være i stand til at stole helt på dem.

Årsagerne til, at en VPN muligvis tilbyder gratis VPN -service

Vi viser en række grunde til, at nogen måske tilbyder dig gratis VPN -service. Mens nogle er mere sandsynlige end andre, er ingen helt skandaløse. Selv de skræmmere kan (og sandsynligvis have) sket.

De kan tilbyde dig gratis VPN -service, fordi ..

 • De håber, at du til sidst vil opgradere til en betalt plan (sandsynligvis mulighed)
 • De tvinger dig til at se reklame for at dække VPN -omkostningerne (også almindelige)
 • De overvåger din internetbrug og sælger dataene til annoncører
 • De er et regeringsagentur, der ønsker adgang til mere krypterede data
 • De er en gruppe af hackere, der ønsker at stjæle dine data, adgangskoder og identitet

Specifikke eksempler på, at gratis VPN’er er farlige eller usikre

Du behøver ikke bare at tage mit ord for det. I de sidste 3 år har der været mange Skandaler, der involverer ‘gratis’ VPN -udbydere. Her er nogle af højdepunkterne:

Holavpn: Holavpn (som dybest set er en krypteret browserforlængelse, der maskerede som en VPN). Ja virkelig.

Usikker Android VPN’er: Forskere foretog en dybdegående analyse af trafikken på mange ‘gratis’ VPN-apps, der er anført i Google Play-butikken. De fandt ud af, at størstedelen af ​​dem havde sikkerhedsfejl (nogle indeholdt endda malware). Og et betydeligt antal krypterede ikke din trafik (hele pointen med en VPN).

Begrænsninger og risici for gratis VPN’er

Selv hvis du kan finde en velrenommeret VPN -udbyder, der tilbyder gratis VPN -service (og tillader torrents), vil du næsten helt sikkert se på nogle begrænsninger med hensyn til din VPN -brug.

De mest almindelige begrænsninger af gratis VPN’er:

 • Fart -Mange gratis VPN’s cap din hastighed ved 1-3 Mbps
 • Brug af båndbredde – Du er muligvis begrænset til et par GB data/måned
 • Logfiler – De fleste gratis VPN’s opbevaringslogfiler, der kan bruges til at identificere individuelle brugere baseret på deres aktivitet. Det er også ganske almindeligt at videregive den info til 3.-partier, der anmoder om det, eller at tillade videresendelse af DMCA-meddelelser.
 • Servere – Du vil ofte være begrænset 1 eller et par serverplaceringer. Disse servere vil normalt være meget overfyldte (og langsomme).
 • Ingen torrents – De fleste VPN’er, der tillader torrents på deres betalte planer, blokerer stadig dem på deres gratis planer.

De bedste VPN’er, der tillader torrenting på deres gratis planer

Så du venter stadig på at se, hvad der er bag døren nr. 2? Jeg kan ikke bebrejde dig. ‘Free’ er et magtfuldt ord.

Dette er de bedste tilgængelige nul-log-udbydere, vi har fundet, som stadig tilbyder gratis planer:

#1 Skjul.ME VPN (Bedste gratis VPN)

Skjul.me vpn

Skjule.mig vpn Tilbyder både gratis og førende VPN -planer. Premium -planen inkluderer ubegrænset båndbredde og inkluderer både VPN -service og en SOCKS5 -proxy.

Med hensyn til privatlivets fred, skjul.Mig lover, at de holder Ingen logfiler For enten de gratis eller premium -planer. Brugere forbliver anonyme. De var også en af ​​de første uafhængigt reviderede forbruger VPN’er, hvilket gjorde dem mere pålidelige.

Skjule.Mig giver alle brugere (inklusive gratis planer) deres brugervenlige VPN-software, der gør det hurtigt og nemt at oprette forbindelse til VPN-serveren efter dit valg.

Skjule.mig softwarefunktioner:

 • Kill-switch
 • Flere protokoller: Wireguard®, OpenVPN, IKEV2, Softher, SSTP
 • 256-bit kryptering (ekstremt stærk)
 • Splitunneling (rutespecifikke apps inde i VPN)
 • Torrents tilladt på de fleste servere
 • 10 enheder pr. Plan (Pro)

Den gratis VPN -plan leveres med følgende begrænsninger:

 • 10 GB dataoverførsel pr. Måned (fremragende til en gratis plan)
 • 5 serverplaceringer (Premium har 70+ placeringer og over 1600 servere)
 • Begrænsede hastigheder (Premium er ubegrænset hastighed)

Du kan også prøve den premium-plan risikofri

Skjule.Mig har en 30-dages, 100% refusionsgaranti. Hvis du vil prøve forskellen mellem de gratis og pro -niveauer, kan du tilmelde dig og derefter annullere inden for en måned for fuld refusion, hvis det ønskes.

#2 Windscribe VPN (runner up, stadig god)

Skærmbillede af Windscribe

Windscribe VPN er en canadisk VPN-udbyder, der har gjort en bukke på low-end VPN-markedet. De hævder ikke at holde nogen logfiler med aktivitet, og deres software er ganske god. Windscribe er også en af ​​de sidste resterende VPN’er, der fungerer pålideligt med Netflix uden at generere den frygtede ‘proxyfejl’. (Antydning: Nordvpn er en anden, der fungerer fejlfrit med Netflix).

Desværre er hastigheder middelmådige selv på de betalte niveauer, sandsynligvis fordi de har valgt at sælge et stort antal ‘Lifetime VPN -planer’, som ender med at spise masser af båndbredde over tid uden at generere nogen ekstra indtægter.

Men den gode nyhed er: Du kan prøve deres service 100% gratis, intet kreditkort kræves. Yipee!

Netflix kompatibel: Det er også værd at nævne, at Windscribe har en indbygget SmartDNS-funktion kaldet Windflix, som er specifikt designet til let at få adgang til Netflix overalt i verden. Det fungerer godt!

Gratis plandetaljer:

 • Begrænset til 10 serverplaceringer (stadig ret gode)
 • ‘Bedste-indsats’ båndbredde (så … langsomt).
 • Torrents er ikke specifikt forbudt eller blokeret
 • Op til 10 GB båndbredde/måned med en gyldig e -mail -adresse, 2 GB uden.

Cyberghost VPN (Torrents nu blokeret på gratis plan)

Cyberghost VPN er en ikke-logging VPN-udbyder, der tilbyder både gratis og betalte VPN-planer.

Deres gratis VPN -mulighed er meget populær, fordi du stadig får ubegrænset månedlig dataoverførsel (de fleste gratis planer er begrænset) Som et resultat er Cyberghost et fremragende gratis valg for private, sikre torrents.

2018 -opdatering: Torrent -porte er nu blokeret på Cyberghost Free (torrents er tilladt på de betalte planer)

Den gratis plan har et par begrænsninger:

 • Langsommere hastigheder (betalt plan er op til 5x hurtigere)
 • Ingen mobil VPN -app
 • 1 tilsluttet enhed ad gangen (betalte planer tilbyder op til 5)
 • Annonce understøttet (du skal se lejlighedsvise annoncer)

Opdatering af april 2019: Cyberghost har afbrudt deres gratis niveau, men introducerede en 3-årig $ 2.75/måned aftale for deres betalte service. Du kan også kræve en 100% refusion inden for 30 dage.

Andre gratis metoder til torrent -privatliv

Der er et par gratis metoder udover en VPN, som du kan bruge til at skjule din torrent IP -adresse. Den første (I2P) anbefales, mens den anden mulighed (TOR) ikke er.

i2p

Denne protokol er meget som Tor Onion -netværket, bortset fra at de byder torrenttrafik velkommen (opmuntre det faktisk) og blokerer ikke magnetlink. Endnu bedre er det bygget lige ind i Vuze Torrent -klienten, så du kan aktivere det med et enkelt klik.

Nu for de dårlige nyheder: hastigheder på 30-50 kbps (ja, det er 0.3Mbps) er typiske. Det er langsomt. (Det er helt gratis tho ��

Installation: Vuze -wiki viser nøjagtigt, hvordan du installerer i2p -hjælperpluginet indefra Vuze, så kan du simpelthen aktivere I2P -netværket i Vuze fra: Menu> Indstillinger> Forbindelse > Netværk

Mere info: Der er en fantastisk artikel om i2p (og hvordan man bruger den til torrenting) ved tinhatten.

I2P -indstillinger i Vuze

Tor Onion Network

Tor -netværket er bare en række krypterede sokker proxier lagvis oven på hinanden, så i teorien ville det fungere til at skjule din torrent -aktivitet. Men der er to advarsler:

 1. Der er ingen tor -support indbygget i Vuze, UTORRENT eller nogen større torrent -klient
 2. Tor -netværket drives af frivillige med det formål at omgå regeringscensur og spionage. Ikke så du kan undgå et VPN -abonnementsgebyr på $ 4/måned.

Bundlinie: Vi anbefaler ikke at bruge Tor (brug i2p i stedet). Vi har dog en guide til at bruge tor til torrents, hvis du er interesseret.

Gratis fuldmagter

En proxy er som en VPN uden kryptering (så ikke særlig sikker). Der er mange ‘gratis proxylister’ på nettet, og det lyder principielt godt, men virkeligheden er ikke stor.

Grundlæggende er det en forældet liste over overfyldte eller ikke-funktionelle webproxier, der drives af helt tilfældige mennesker (nogle gange som honeypots) rundt på nettet. Og værre, men alligevel er de fleste HTTP-fuldmagter som ikke kan bære bittorrent datapakker, hvilket betyder, at din IP -adresse stadig vil være offentlig, selvom du måske tænke Du er beskyttet.

5 grunde til at bruge en betalt VPN til download af torrents

Årsag nr. 1: Ubegrænset alt

Som du sandsynligvis har bemærket, begrænser hver gratis VPN noget, og det kommer normalt med en masse begrænsninger. De fleste VPN’er tillader ikke engang torrents at begynde med, og kun et meget lille mindretal af gratis VPN’er tillader torrenting.

Med den rigtige premium VPN -service får du:

 • Ubegrænset månedlig dataoverførsel
 • Ubegrænsede hastigheder (Få mest muligt ud af din hurtige bredbåndsforbindelse)
 • Ingen begrænsninger på porte, protokoller eller VPN -software
 • Ingen torrent blokering eller throttling

Årsag nr. 2: Tillid og ansvarlighed

Når du betaler nogen for et produkt eller en tjeneste, har de en juridisk forpligtelse til at ære deres garantier (privatliv, loggingspolitik, sikkerhed osv..). Du er kontrakt med en gratis VPN-udbyder, er imidlertid næsten helt ensidig, og den gratis VPN-udbyder har normalt ringe eller ingen ansvarlighed over for deres brugere.

En premium VPN -service (såsom Nordvpn eller privat internetadgang) har opbygget hele sit omdømme på at beskytte deres brugers privatliv. Hvis de krænker de stoler på bare én gang Det kan koste dem millioner af dollars i tabte abonnentgebyrer.

En gratis VPN har ikke noget økonomisk incitament til at beskytte deres brugere privatliv, så hvis de står over for nogen form for juridisk pres, vil de ofte enten annullere din gratis konto og/eller krænke dit privatliv og hoste din IP -adresse til den, der spørger.

(Hvis VPN virkelig er en ikke-logging gratis VPN-service, er de ikke i stand til at identificere din sande IP-adresse med tilbagevirkende kraft, men vær opmærksom på, at der er mange VPN’er, der hævder at være ‘ikke-logging’, når de faktisk holder forbindelsen logfiler tilstrækkelige til at identificere individuelle brugere. Denne artikel om VPN -logfiler kan forklare det endnu bedre.

Årsag nr. 3: Et VPNS -abonnement af høj kvalitet er temmelig darn billig

De fleste VPN-udbydere tilbyder service til måned til måned til priser, der starter under $ 10/måned. Nogle fremragende ikke-logging VPN’er som PIA og Nordvpn tilbyder VPN-service til Under $ 4/måned Når du køber et 1-årigt (eller længere) abonnement.

Overvej disse gennemsnitlige omkostninger:

 • TV + Internet Bill – $ 100/måned
 • Mobiltelefonservice – $ 50+/måned (min er over $ 100)
 • Netflix -abonnement – $ 12/måned
 • Starbucks Latte – $ 5
 • Privat internetadgang VPN – $ 3.49/måned
 • Nordvpn 3-årig aftale-$ 2.99/måned

Det er rigtigt, Du kan købe sikkerhed, anonymitet og ro i sindet for mindre end prisen på en kop kaffe!

Lyder det som om jeg prøver at sælge dig på Nordvpn? Jeg er. Det er jeg virkelig. Hvorfor? Fordi jeg tror på deres service.

Som professionel VPN -anmelder får jeg VPN -konti gratis, når jeg vil have dem, men jeg betaler faktisk for mit årlige Nord -abonnement, og jeg bruger det næsten dagligt. Det er hurtigt, det er sikkert, det er anonymt, og det bare. Almindeligt. Arbejder.

Ønsker flere muligheder eller information? Tjek nedenstående artikler. Og gå ikke glip af vores fulde Nordvpn Review (og komplet Torrent Setup Guide).

Sammenfattende:

Der er et par gratis VPN’er, der giver dig mulighed for at downloade torrents uden at forbyde din konto. Vi havde de bedste resultater med Windscribe og ville anbefale dem nr. 1.

Skjule.mig er også et solidt valg, og deres nylige opgradering til 10 GB månedlige data for gratis brugere er meget generøs.

Bare vær opmærksom på de afvejninger, du laver, når du vælger ‘gratis’ tjenester, især når det kommer til privatlivets fred og ydeevne. Og når du er klar, kan du opgradere og opgradere til en rigtig torrent VPN.

Hvis du kender til andre gratis, torrent-venlige VPN’er, der skal vises i denne artikel, skal du underrette os i kommentarerne nedenfor!

Kategorier køber guider

Ryan McCarthy

Ryan er redaktør og hovedanmelder. Han har været en teknisk nørd og digital privatlivsentusiast siden Y2K -freakout i ’99. Når han ikke skriver bittorrent -tutorials, kan han normalt findes nipper til en pils eller spiller pickup -fodbold (den rigtige slags).

4 Tanker om “De bedste gratis VPN’er til torrents & filesharing”

Jeg tror, ​​at skjul mig fortjener ikke den første plads til gratis VPN, fordi det faktisk ikke er gratis (i det mindste på Linux):
”For gratis brugere er det kun tilgængeligt at bruge OpenVPN, hvis du bruger vores VPN -klient -app. For at konfigurere OpenVPN på en Linux-maskine kræver du dog, at du bruger tredjepart OpenVPN-klient med vores service, og derfor bliver du nødt til at opgradere til vores betalte service, som du derefter har mulighederne for at downloade de nødvendige filer til OpenVPN.”Grundlæggende er dåsen gratis, for den specielle dåseåbner, du skal betale… det ser et agn ud for mig. Svar

Download privatliv

Jeg forstår bestemt dit perspektiv, men Linux repræsenterer en så lille procentdel af den samlede OS -brug, at det ikke er en grund til at nedrange dem. Og du kan sandsynligvis køre Windows -klienten med noget som vin. Svar

Tak for denne artikel. VPN ubegrænset uforklarligt dumpede mig og beskyldte en tredjepart, hvorfra jeg angiveligt oprindeligt foretog købet. De indrømmede endda, at det var sket med andre, men tager det stadig op med tredjepart. Så skjul.Mig ser godt ud. Brug hidtil gratis præmie, men 10 GB skal være nok til mine behov i disse dage. Der er ikke så meget derude, jeg har brug for at downloade mere! Har bare brug for at se hakke den gratis fungerer, når tiden kommer … Svar