Torrent Monster 3.7

• Hurtigere downloads med download af multi-source
• Har en bibliotekarrangør, hvor brugere kan administrere alle deres downloadede torrent -filer i kategorier
• Optimering af forbindelse
• giver brugerne mulighed for at få mest muligt ud af deres samlede båndbredde
• Magnetlink til torrents kan let deles på dokumenter og websider

Torrent Monster

Det Torrent Monster er en karakter, der kun optrådte i Smurfs Tegneseriehistorie “The Golden Acorns” i bogen “Smurfs Monsters”. Han er et ondt tentakled monster, der bor i en flod inden i Smurf Forest, der angriber enhver, der prøver at krydse sin flod.

I den komiske historie, da Sassette ønsker at krydse floden, dukkede han pludselig ud under vandet for at fange hende. Hans tentakler trækker Sassette og heftig smurf kommer og rammer hovedet med sit sværd for at redde hende. Endelig besejres monstre, og Sassette gemmes.

Kategorier

Fællesskabets indhold er tilgængeligt under CC-BY-SA, medmindre andet er angivet.

Torrent Monster 3.7

Torrent Monster er et Torrent -klientfildelingsprogram, der bruges til at downloade forskellige typer torrent -filer, såsom film, lyd, video, dokumenter og mere. Applikationen kører på Gnutella File Network, der gør processen med downloads hurtigere. Det bruger også den mest avancerede P2P -teknologi, der gør det muligt for brugere at downloade med maksimale hastigheder, som deres internetforbindelse kan håndtere.

Applikationens grænseflade er brugervenlig, og brugerne kan let se alle de torrent-filer, de i øjeblikket har. Torrent -filer kan downloades i henhold til prioritet. På den øverste del af vinduet kan brugeren se torrent -filnavnet, størrelsen på filen, downloadet størrelse, status, antal frø og kammerater og anden information. Når der vælges en torrentfil, kan der findes flere detaljer i den nederste del af hovedvinduet. Med denne applikation er brugerne også gratis til at få vist filerne, da de downloades.

Her er flere af programmets vigtigste funktioner:

• Hurtigere downloads med download af multi-source
• Har en bibliotekarrangør, hvor brugere kan administrere alle deres downloadede torrent -filer i kategorier
• Optimering af forbindelse
• giver brugerne mulighed for at få mest muligt ud af deres samlede båndbredde
• Magnetlink til torrents kan let deles på dokumenter og websider

Advarsel! Download kun med VPN.

Indlæser

Indlæser

Download af torrents er risikabelt for dig: dine IP og lækkede private data spores aktivt af din ISP og Regerings kontorer. Beskyt dig selv mod dyre retssager og bøder nu! Du skal bruge en VPN. Det er den eneste måde at downloade torrents fuldt anonym ved at kryptere al trafik med nul logfiler.

Personlige data, der afslører din reelle identitet: din IP -adresse, er udsat, der peger direkte på din placering i . Du gennemser med (), overvåg res. , 0 – Core CPU .

″ Risiker ikke det! Beskyt dig selv lige nu ved at downloade VPN – William

Advarsel!

Hvis du ikke allerede bruger en VPN: at få adgang til og spille torrents på en smartphone er risikabelt og farligt. Du er muligvis i og bruger: () . Din IP er .Vi anbefaler kraftigt alle brugere, der beskytter deres enhed med en VPN.

Indlæser

Indlæser

Indlæser

Synopsis

Irland, 1845 på tærsklen til den store sult. Colmán Sharkey, en fisker, far og mand, indtager en fremmed efter anmodning fra en lokal præst. Patsy, en tidligere soldat i Napoleonskrigene ankommer lige foran ‘The Blight’, en sygdom, der til sidst udsletter landets kartoffelafgrøde og bidrager til død og forskydning af millioner. Når afgrøderne rådner i markerne, rejser Colmán, hans bror og Patsy til den engelske udlejers hus for at anmode om et ophold på husleje, som Colmán forudsiger vil ødelægge sit samfund. Hans anmodning falder døve ører og Patsys efterfølgende handlinger sætter Colmán på en sti, der fører ham til kanten af ​​overlevelse og fornuft. Det er kun ved at møde en forladt ung pige, at Colmán’s beslutsomhed løftes-bare i tide til mørket i hans fortid til at besøge endnu et besøg.—Macalla Teoranta

Downloadet 5959 gange
13. februar 2023 kl. 12:49