Torrent Hound.co

Torrenthound lukker ned, et andet stort torrent -sted bider støvet

Hverken Torrentz eller Torrenthound har kommenteret detaljeret om deres overraskelseslukninger. Men det faktum, at de fulgte kort efter Kickasstorrents ‘påståede operatører, blev indført af U.S. Justitsministeriet, er muligvis ikke en total tilfældighed.

Torrenthound.com går under jorden – Deltag i vores gratis binære kanal

På grund af hårde regler og sikkerhedsproblemer for BitTorrent -brugere er vi flyttet ind i et mere sikkert og endnu hurtigere distrikt på Internettet! Hvis du ønsker at få vores nyeste udgivelser af film, spil, applikationer, anime og andre ting, er du velkommen til at deltage i vores gratis samfund!
Alt hvad du skal gøre er at downloade dette Klient, installer det og indtast en gyldig mail -adresse (gratis mails som gmail fungerer fint), efter lanceringen af ​​den. Du modtager derefter dine gratis loginoplysninger med det samme.

Klik her For at downloade den gratis torrenthound.com klient.

Torrenthound.com er en verdensomspændende bittorrent søgemaskine, der giver dig mulighed for at downloade hver torrent på hver torrent tracker Torrenthound edderkop. Torrent -downloads har en høj risiko for at blive fanget. Det er grunden til, at vi ikke tilbyder torrentfiles mere. Vi håber at møde dig på vores sikre binære kanal.

Statistikker
Samlede filer 8.571.056
Samlet server 8.625
Samlede uploads 8.873.026 ↑
Samlede downloads 200.130.506 ↓
Samlet størrelse på alle filer 15.630.64 terabyte
23.414.163 CD’er til at brænde alt (3.487.216 DVD’er) – CD -stakken ville være 28.1 km høj.
71.918 år for at downloade på opkald
Besøgende 24 timer, unik 186.777 (2.16 pr. Sekund)
Synspunkter 24 timer, unik 287.633 (3.33 pr. Sekund)
Downloads 24 timer, unik 239.519 (2.77 pr. Sekund)

Torrenthound lukker ned, et andet stort torrent -sted bider støvet

Torrenthound har besluttet at lukke sit populære torrent -sted frivilligt. “Finito,” informerede stedets grundlægger os i en kort besked. Efter kickasstorrents og Torrentz’s bortgang betyder den overraskende nedlukning, at tre af de ti mest besøgte torrent -steder i begyndelsen af ​​året nu er offline.

Th

Grundlagt i 2007, Torrenthound.com har eksisteret i næsten et årti.

Med millioner af besøgende pr. Måned nød webstedet en ret stor brugerbase, men det nåede aldrig status som giganter som Pirate Bay, Torrentz og Kat.

Når det er sagt, havde indehavere af ophavsret ingen problemer med at finde stedet. I årenes løb blev torrenthound målet for forskellige brancheklager, og stedet blev blokeret i flere lande. Ikke desto mindre forblev det altid online, indtil i dag.

For et par timer siden sendte webstedets ‘grundlægger’ os en e-mail med en ultra-short-meddelelse: “Finito.”

Et hurtigt kig på webstedet viser, at dette ikke er en prank. Torrenthound er det seneste store torrent -sted til køl i år.

Torrenthound

Torrenthound 2007 – 2016

Hos Torrentfreak har vi holdt øje med det torrent økosystem i mere end et årti, men aldrig har vi set så mange store steder gå offline i en så kort periode.

Torrenthound følger ‘eksemplet’ på Kickasstorrents og Torrentz, der gik offline i henholdsvis juli og august. Dette betyder, at tre steder fra vores top 10 bedst besøgte torrent-steder nu er væk.

Hverken Torrentz eller Torrenthound har kommenteret detaljeret om deres overraskelseslukninger. Men det faktum, at de fulgte kort efter Kickasstorrents ‘påståede operatører, blev indført af U.S. Justitsministeriet, er muligvis ikke en total tilfældighed.

Det er usandsynligt, at torrenthound stod overfor konkret juridisk pres, da det i øjeblikket linker til forskellige “ikke forfærdelige” alternative torrent -steder på sin nuværende hjemmeside.

Vi spurgte vores torrenthound -kontakt for at kaste lys over hans beslutning, og vi vil tilføje en opdatering, hvis et svar kommer ind.

Opdatering: Torrenthounds grundlægger var villig til at give nogle yderligere detaljer.

”Det er en kombination af mindre trafik, mindre indtægter og vores regninger, der stabler op. Tilføj derefter konstant at blive bugged af anti -piratkopieringsagenter, var det bare ikke værd at hovedpinen længere.”

Torrenthopund

Torrenthound, for et par dage siden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

De fleste set/downloadede filer varer for sidste 24 timer Uploads/færdig Hits