UTorrent viser ikke filer

I tilfælde af, at uTorrent ikke fungerer, kan du overveje, om tredjeparts antivirusprogrammer er skylden. Dit antivirusprogram vil sandsynligvis opdage torrentaktivitet på din computer som en virus eller som en trussel. Andre torrent download -tjenester som BitTorrent, Vuze og Qbittorrent har oplevet dette problem.

Fix: uTorrent viser ikke downloads

Med hensyn til Torrent -klienter er uTorrent blandt de mest populære til download af film, software og musik. På trods af det oplever selv de bedst-presterende programmer et par hikke her og der. Flere brugere har rapporteret at have problemer med at downloade filer på uTorrent, når de prøver at downloade dem. Dette sker, fordi utrentklienten ikke reagerer og ikke viser downloads.

Men skal du ikke bekymre dig, da vi har nogle rettelser til at løse uTorrent, der ikke viser downloads. Ja, efter at have undersøgt denne fejl, har vores team fundet nogle af de bedste rettelser, der har potentialet til at løse utrenten, der ikke viser downloadsfejl. Så lad os tjekke rettelserne.

Fix: UTORRENT NO Visende downloads

 • Hvordan man løser, hvis uTorrent ikke viser download
  • Fix 1: Genstart uTorrent -appen
  • Fix 2: Kør utorrent som administrator
  • Fix 3: Kontroller, at uTorrent allerede kører, før du downloader filer.
  • Fix 4: Deaktivering af proxyindstillinger på din computer.
  • Fix 5: Genstart din computer
  • Fix 6: Tillad utrent på din firewall
  • Fix 7: Deaktiver tredjeparts antivirus-software.
  • Fix 8: Geninstaller den uTorrent -klient.

  Hvordan man løser, hvis uTorrent ikke viser download

  uTorrent er blandt de mest populære torrent -apps, der kan bruges som P2P -klient. Men hvis du står over for et downloadproblem, skal du udføre de rettelser, der er nævnt nedenfor. Så lad os tjekke trinnene:

  Fix 1: Genstart uTorrent -appen

  Du skal genstarte uTorrent -appen på din computer, hvis den ikke viser downloads. Denne fejl kan forekomme på grund af en midlertidig fejl eller fejl. Ved hjælp af Task Manager på din Windows -computer kan du genstarte Utorrent -appen for at løse dette problem. Følg disse trin for en trin-for-trin-guide:

  1. Oprindeligt tryk på Ctrl + alt + del På dit tastatur og klik på Task Manager, mens uTorrent ikke viser downloads.
  2. Fra listen over baggrundsprogrammer skal du rulle ned og klikke på UTORRENT -klienten.
  3. For at lukke uTorrent skal du klikke på Slutopgave knap.
  4. Endelig skal du åbne UTORRENT -appen på dit skrivebord.

  Kontroller, om uTorrent stadig ikke viser download efter download af et par filer ved hjælp af klienten. Det kan også være en god ide at genstarte din computer, hvis UTORRENT -downloadproblemet vedvarer efter genstart af programmet.

  Fix 2: Kør utorrent som administrator

  Din computers ressourcer kan også forårsage, at uTorrent ikke viser downloads, hvis de ikke kan fås adgang korrekt. Programmer må ikke have tilladelse til at få adgang til systemfiler, der er nødvendige for deres rette drift, hvis de mangler tilladelser og privilegier.

  Hvis du kører programmet som administrator, vil eventuelle begrænsninger, der pålægges af dit operativsystem, omgås. For at køre uTorrent som administrator, skal du følge disse trin:

  1. Luk uTorrent på din computer.
  2. Vælg Utorrent-ikonet fra dit skrivebord og højreklik på det.
  3. Når det er gjort, skal du klikke på Run som administrator.
  4. Til sidst vises en pop-up-meddelelse, der spørger, om programmet skal køre som administrator. Klik på Ja .

  Prøv at downloade et par filer med klienten igen for at se, om problemet vedvarer.

  Fix 3: Kontroller, at uTorrent allerede kører, før du downloader filer.

  Et par brugere løste udgaven af ​​ikke -visning af downloads på UTORRENT Community Forum ved først at køre UTORRENT -klienten, før de åbnede torrent. Utorrent -klienten kan gå ned eller fryse, når flere torrent -filer åbnes på én gang, mens klienten lanceres.

  Det er ret ligetil at arbejde omkring dette problem! Fra dit skrivebord skal du installere og køre utrentklienten først. Du kan nu downloade torrent -filer fra File Explorer.

  Hvis denne metode ikke fungerer, når du prøver at downloade filer, kan din uTorrent -klient stadig indtaste en No Show -downloads -tilstand, som du også kan løse ved at fjerne dine proxyindstillinger, da vi demonstrerer næste.

  Fix 4: Deaktivering af proxyindstillinger på din computer.

  Offentlige netværk og kontorforbindelser er ofte forbundet via proxyservere. I dette tilfælde blokerer dine proxyindstillinger muligvis nogle af de porte, som uTorrent bruger til at oprette forbindelse til internettet, når du bruger en offentlig forbindelse som Wi-Fi på dit kontor eller lokale bibliotek.

  For at løse dette problem kan proxyserveren på din computer deaktiveres, mens du downloader filer med uTorrent. På en Windows -pc vil du deaktivere proxyindstillingerne efter disse trin hjælpe dig med at deaktivere proxyindstillingerne:

  1. Start kørselskommandoboksen ved at trykke på Windows Key + R på din computer.
  2. Gå ind Intecpl.cpl for at få adgang til Lokale netværksindstillinger.
  3. Vælg LAN -indstillinger fra Forbindelser Fanen.
  4. Endelig skal du slå Okay For at gemme ændringerne og fjerne markeringen Brug en proxyserver til dit LAN.

  Gå derefter tilbage til UTORRENT -klienten, og prøv at downloade et par filer på klienten for at se, om downloads ikke viser, at fejl er løst.

  Fix 5: Genstart din computer

  Du kan opleve ydelsesproblemer, når programmer på din computer ikke viser downloads korrekt, eller dit operativsystem kan have stødt på en fejl eller fejl. Dette problem kan løses ved at genstarte din computer og lade operativsystemet genindlæse sine filer.

  Tjek nedenstående trin for at genstarte din computer:

  1. For at åbne din computers startmenu skal du trykke på Windows -tasten.
  2. At åbne Strømmuligheder menu, klik på Tænd / sluk -knap.
  3. Klik for at genstarte din computer Genstart.

  Du kan teste, om uTorrent stadig ikke viser downloads, når du starter klienten og downloader et par filer, efter at computeren er helt startet.

  Fix 6: Tillad utrent på din firewall

  Det er også muligt, at dine Windows Firewall -indstillinger kan få UTORRENT -programmet til at gå ned. Din computer er beskyttet mod malware af Windows Firewall, som er en del af operativsystemet.

  Torrent bruger en masse internetbåndbredde, når du downloader filer, som kan betragtes som ondsindet aktivitet af firewall, hvilket får programmet til at være inaktivt. Det kan hjælpe, hvis du tillader uTorrent gennem dine firewall -indstillinger for at løse dette problem. Her er nogle af de retningslinjer, du skal følge:

  1. Trykke Windows Key + S På din computer og søg efter firewall.
  2. Når du har afsluttet dette, skal du klikke på Åben For at åbne Windows Firewall og netværksbeskyttelsesindstillinger.
  3. Klik på knappen til Tillad en firewall -app.
  4. Klik på ændringsindstillinger og sørg for, at begge afkrydsningsfelter ved siden af ​​uTorrent -klienten er markeret på siden Indstillinger.
  5. Efter at have foretaget ændringer, skal du gemme dem og afslutte Windows Firewall.

  For at teste, om uTorrent stadig ikke viser downloads, skal du gå tilbage til appen og downloade nogle filer ved hjælp af klienten for at se, om problemet vedvarer.

  Fix 7: Deaktiver tredjeparts antivirus-software.

  I tilfælde af, at uTorrent ikke fungerer, kan du overveje, om tredjeparts antivirusprogrammer er skylden. Dit antivirusprogram vil sandsynligvis opdage torrentaktivitet på din computer som en virus eller som en trussel. Andre torrent download -tjenester som BitTorrent, Vuze og Qbittorrent har oplevet dette problem.

  Du kan dog midlertidigt deaktivere din antivirus -software, når du bruger uTorrent -appen, hvis du er sikker på, at den fil, du downloader, er sikker. Dette vil undgå problemer med uTorrent og den fil, du downloader. Du kan også prøve at slette appdataene på din computer, hvis uTorrent stadig fryser, når du deaktiverer din antivirusbeskyttelse.

  Fix 8: Geninstaller den uTorrent -klient.

  Det kan være nødvendigt at geninstallere uTorrent -klienten, hvis ingen af ​​ovenstående metoder fungerede. Du har måske ved et uheld beskadiget nogle af uTorrents applikationsfiler under brug, hvilket har forårsaget problemet.

  Sørg for, at du har den nyeste version af uTorrent ved at installere en frisk kopi. Du finder følgende trin nedenfor nyttige til at guide dig gennem processen med at geninstallere uTorrent hurtigt og sikkert:

  1. Du kan finde kontrolpanelet ved at trykke på Windows Key + S på din computer.
  2. At åbne Kontrolpanel, Klik Åben.
  3. Klik på Afinstaller et program.
  4. Rul ned ad listen og klik på uTorrent.
  5. Vælg afinstallation fra Højreklik menu til uTorrent -klienten. Følg instruktionerne på skærmen for at afinstallere uTorrent.
  6. Til sidst skal du downloade uTorrent fra UTORRENT -webstedet. Når uTorrent er installeret helt, kan du downloade et par filer for at teste den.

  Så det er sådan, man løser det, hvis utrenten ikke viser downloads. Vi håber, at fejlfindingsmetoderne, vi har nævnt ovenfor, har hjulpet dig. Fortæl os, hvis du har yderligere spørgsmål i kommentarerne nedenfor.

  uTorrent viser ikke filer

  uTorrent viser ikke filer. I denne artikel kommer vi ind i diskussionen om, hvor uTorrent -filer er gemt, og hvad de skal gøre, når uTorrent ikke viser filer.

  uTorrent er en populær software til at downloade torrents effektivt. Det har en meget let og navigerbar brugergrænseflade. Men det har bugs i det. En af de vigtigste fejl er, at det nogle gange ikke viser downloadede filer. Her vil vi diskutere alt det detaljerede.

  Hvor uTorrent opbevares?

  Mange brugere har oplevet, at uTorrent ikke viser filerfejl. Når du åbner uTorrent, vil du den sidste proces på skærmen. Men når denne fejl opstår, forsvinder filerne automatisk.

  Så først skal du kontrollere, om filerne dukker op på pc’en eller ej. Her er nogle metoder til at finde, hvor utrenten gemmer filerne.

  Metode 1 – Kontroller standard Windows Download -mappen:

  uTorrent gemmer generelt filerne i downloadmappen med Windows. For at kontrollere de gemte filer:

  1.Tryk på Windows + E -tasterne for at åbne File Explorer.
  2.Find og vælg mappen Downloads på venstre panel under min computer.

  uTorrent viser ikke filer - pic1

  Kontroller, om uTorrent -downloads er der eller ej. Hvis ikke, så prøv den anden metode.

  Metode 2 – Brug Windows Search -menuen:

  Windows -søgemenuen viser næsten alle de filer, der er gemt på din pc. Du kan bruge søgemenuen til at finde en fil eller indstillinger. For at gøre det skal du følge de nedenstående trin:

  1.Åbn Windows 10 -søgefeltet.
  2.Indtast navnet på den downloadede fil.
  3.Klik på filen for at åbne den i Windows File Explorer.

  Hvad skal man gøre, når uTorrent ikke viser filer?

  Hvis du ikke er i stand til at finde de uTorrent-filer fra ovennævnte metoder, så prøv følgende proces for at løse dette problem.

  1.Tryk på Windows + R -tasterne for at åbne Run -værktøjet.
  2.Type %AppData %\ uTorrent, og tryk på Enter.
  3.Find nu DAT og genoptag.Dat.Gamle filer.
  4.Højreklik på CV.Dat.gammel fil.
  5.Vælg indstillingen Kopi.
  6.Indsæt filen på enhver anden mappe eller skrivebordet.
  7.Højreklik på proceslinjen.
  8.Vælg indstillingen Task Manager.
  9.Task Manager åbner på din skærm.
  10.I fanen Processer skal du vælge hver utrent -proces en efter en.
  11.Klik på indstillingen Slutopgaven. Dette lukker alle baggrundsprocesser for uTorrent.
  11.Åbn nu utrentmappen igen fra trin 2.
  12.Slet datafilen.
  13.Højreklik på CV.Dat.gammel fil.
  14.Vælg indstillingen omdøb.
  15.Omdøbe filen til “genoptages.dat “.
  16.Endelig genstart uTorrent.

  Alle de filer, der ikke vises, kommer tilbage på hjemmesiden.

  [Fix] uTorrent, den torrent, du prøver at tilføje, er allerede på listen over torrents

  Så du indlæste en ny torrent at downloade, uTorrent «styrtede” (af sine egne grunde) og måtte lukkes. Du åbner uTorrent igen, og det ser ud til, at den tidligere tilføjede torrent ikke er anført i downloadsafsnittet. Så det næste logiske trin er at tilføje torrenten igen. Men så får du følgende besked:

  Den torrent, du prøver at tilføje, er allerede på listen over torrents. Vil du indlæse trackere fra det?

  [Fix] uTorrent, den torrent, du prøver at tilføje, er allerede på listen over torrents

  Nå, hvor er denne torrent på listen, og jeg kan ikke se den? Det ser ud til, at det forbliver skjult et eller andet sted. Nemlig!

  uTorrent, find den skjulte torrent

  Udvid listen over Etiketter Og du vil se de underkategorier, hvor du finder Skjult etiket. Som du kan se på billedet herunder, ligger her den “skjulte” torrent.

  [Fix] uTorrent, den torrent, du prøver at tilføje, er allerede på listen over torrents

  Hvad du kan gøre er enten at slette det og tilføje det igen eller starte downloadet direkte fra menuen med højreklik.

  Tip: Hvis sidebjælken ikke vises, skal du aktivere Vis sidebjælke mulighed fra Værktøjer menu eller tryk blot F7 Tast fra dit tastatur.

  Ingen relaterede indlæg.

  Om Dimitris Tonias 144 artikler

  Mit navn er Dimitris Tonias, It Pro, G (R) Eek, fokuseret på server, virtualisering og sky -teknologier.

  51 kommentarer til [fix] uTorrent, den torrent, du prøver at tilføje, er allerede på listen over torrents

  1. Lawathe Eid 24. juni 2016 kl. 10:25

  Mange tak for denne artikel. Løst mit problem.
  mange tak
  Mange tak. Forenklet og let.
  mange tak!
  mange tak
  MANGE TAK

  Ohh Gud, endelig en perfekt forklaring med instruktioner og billeder. Jeg føler, at Embarsed over løsningen er så eazy. tak skal du have!

  tak skal du have. Jeg har brugt dette for evigt. Hvis du redigerer denne løsning, skal du sende “Sådan viser du sidebjælke” endnu større! Ingen andre har denne løsning, og efter al den tidligere frustration lukkede jeg næsten vinduet, før jeg så det.

  tusind tak. Jeg indgår engang mit tv på pc’en som anden skærm. Jeg åbnede TV Extenedend Desctop dukkede op, og således download -vinduet

  Silly spørgsmål – men hvilket valg vælger du i R -klik -menuen? (Jeg føler, at jeg har gennemgået alle mulighederne, men ikke fungerer).
  tak

  Hvad du kan gøre er enten at slette det og tilføje det igen eller starte downloadet direkte fra menuen med højreklik.

  Hvad er rettelsen, hvis den tilføjede torrent ikke er under skjulte etiketter? Det er virkelig ikke nogen steder, under ingen mærker overhovedet. Men siger stadig, at det allerede er der, når du prøver at downloade igen. Super irriterende Malaka Torrent. Håber du kan hjælpe =)

  Kontroller de andre lister som inaktive under torrents. Det skal være et sted derinde.

  • Ecfromdc 19. april 2018 kl. 04:45

  Nej … det siger 0 i ‘inaktiv’.

  • Doctortaco 14. november 2018 kl. 06:44

  Samme her. Det er ikke under skjult. Ikke under ingen lable. Ikke download, podning, afsluttet, aktiv, inaktiv … alt i sidebjælken er (0). Men når jeg klikker på Torrent -magnetlink. Jeg går til AppData Roaming -filen. Der er en “.Torrent ”-fil til en af ​​de to filer, jeg prøver at downloade. At klikke på det gør intet. På den sjældne lejlighed, som det viser på det skjulte etiket, er der stadig intet, jeg kan gøre ved det. Det siger ”Fejl: kan ikke åbne .torrent fil ”. Jeg kan ikke starte download. Nogen har nogen idé om, hvordan man løser dette? Det er et rod, hver gang jeg prøver at downloade, og indtil videre løser intet det. Jeg må bare håbe, jeg er heldig.

  • Joao 1. december 2018 kl. 21:18

  Jeg har det samme problem: c

  Bare fundet en løsning til, når du fjerner den skjulte version, fungerer ikke … Jeg lavede en fuld afinstallation af uTorrent (markering af indstillinger markeret for at fjerne). Jeg har også slettet alle magnetlink/trackers, som jeg havde fra tidligere torrents, før indstillingerne var tørret, da jeg ikke vidste, om den afinstallerede eksekverbare ville behandle dem som en del af Utorrent -afinstallation. Så du behøver muligvis ikke gøre den anden del, og du er nødt til at genoprette dig selv, men du vil have sød sød P2P godhed igen.

  Jeg har utorrent og har overhovedet ingen muligheder for at se den ‘skjulte’ ting som du gør. Der er overhovedet ikke måde at udvide etiketter på. Det viser bare en skærm, der viser ‘Auto Label’ eller ‘Label-Directory Mapping’
  wtf