15 måder at omgå torrent blokering effektivt opdateret 2021

Sandheden er, at det er utroligt let at ændre IP -adresser.

Sandheden om peerblock

IP-blokkerer som Peerblock (og Peer Guardian) er en populær ‘løsning’ til download af torrents sikkert. Deres (uberettigede) popularitet skyldes næsten udelukkende omkostningerne (gratis) snarere end deres effektivitet (minimal).

Faktisk tror vi, at peerblock gør mere skade end gavn under torrenting og gør næsten intet for at forbedre dit privatliv. Og Reddit er enig i vores vurdering.

Hvorfor peerblock er dybest set ubrugelig:

 1. Bloklister er ineffektive (blok for mange kammerater).
 2. Peerblock blokerer ikke de rigtige IP’er
 3. Peerblock krypterer ikke dine torrents
 4. Peerblock skjuler ikke din IP -adresse for tilsluttede peers

Vi forklarer alle disse svagheder (og mere) i denne vejledning. Du lærer også Hvilket værktøj er meget bedre til beskyttelse af privatlivets fred, mens torrenting.

Hvad er peerblock?

For dem, der ikke er bekendt med PeerBlock, her er en hurtig introduktion:

Tldr; Peerblock giver dig mulighed for at blokere specifikke torrent-peers baseret på deres IP-adresse.

Peerblock er gratis software, der ofte bruges af P2P og BitTorrent -brugere med det tilsigtede formål at gøre deres downloads mere ‘anonym’ ved at blokere peer -forbindelser fra visse IP -adresser.

Peerblock giver brugerne mulighed for at vælge mellem tredjeparts ‘blocklists’ (nogle er gratis, og nogle kan købes), som i det væsentlige er enorme databaser med IP -adresser, der vil blive blokeret, når peerblock aktiveres.

I teorien er dette koncept spændende. Ideen er, at hvis du kan identificere specifikke ‘uønskede’ IP -adresser, som måske hører til ondsindede brugere, regeringer eller overvågningsbureauer, der muligvis sælger bittorrent -data til den højeste byder, kan du blokere disse forbindelser og derved foretage download af torrents ‘ mere sikker.’

Det viser sig, at der er et antal Problemer med denne tilgang:

#1: Peerblock -blokke vej For mange kammerater

Hvis du bruger de 3 mest populære blocklists frit tilgængelige til Peerguard, ville du sandsynligvis tro, at de ville kombinere for et par tusinde, måske 10 tusind IP -adresser blokeret. I virkeligheden kombinerede bare de top 3 blocklists -listen over 1.1 milliard IP -adresser.

Det er over 25% af alle tilgængelige IPv4 -adresser på jorden!

Det er klart, at ikke alle disse kammerater (ikke engang tæt på flertallet) faktisk er ondsindede eller uønskede. Resultatet er, at da du har langt færre jævnaldrende at vælge imellem, din Downloadhastigheder kan være meget langsommere, når du bruger peerblock.

#2: Du kan ikke blokere alle de ondsindede IP-adresses

Peerblock -lister er lavet ved at blokere IP -intervaller af forskellige typer. Nogle IP -intervaller hører til forskningsinstitutioner, nogle til regeringen osv. Sandheden er dog, at den eneste måde at blokere enhver ondsindet peer er at blokere hver eneste IP -adresse på jorden (så ville du have nul jævnaldrende).

Enhver, der er fast besluttet At overvåge din torrentaktivitet vil ikke blive afskrækket af det faktum, at deres IP -adresse blev blokeret. Der er virksomheder, der er hele indkomst, afhænger af deres evne til at logge IP -adresserne. Det er ikke som om de vil gå ud af drift, bare fordi deres IP -adresse blev blokeret.

Sandheden er, at det er utroligt let at ændre IP -adresser.

Ved at bruge en VPN -service som IPVanish kan et overvågningsbureau have Tusinder af IP -adresser Fås ved et enkelt klik.

Selv hvis du bruger en blocklist, der blokerer IP -intervallerne for populære VPN -udbydere, kan et overvågningsfirma stadig oprette deres egen IP -switching -service ved at leje en VPS til under $ 10 om måneden. Hvis deres nye IP’er bliver blokeret, kan de bare flytte hele systemet til en ny server med et nyt sæt IP -adresser med relativt lidt problemer.

Den nederste linje er, at det er absolut, positivt umuligt at blokere for hver IP -adresse, der overvåger torrentaktivitet.

#3: Der er ingen kryptering

Selvom peerblock kunne teoretisk Bloker enhver ondsindet IP -adresse, der er et overvågningsbureau, som den ikke kan blokere: din internetudbyder (ISP).

Da al din internettrafik dirigeres gennem dine internetudbydere, har de fuld adgang til din datastrøm

Faktisk kan din internetudbyder se, hvilke websteder du gennemser, hvilke protokoller du bruger (som bittorrent) og hvilke filer du downloader ved hjælp af en teknik, der er kendt som dyb pakkeinspektion.

Nogle kan endda kapre din søgehistorik i Google og Bing.

Der er dog en relativt enkel løsning til at blokere dyb pakkeinspektion:

Hvis du krypterer dine indgående/udgående data ved hjælp af en VPN (virtuel privat netværk) service, vil din internetudbyder ikke være i stand til at læse eller dekryptere dine data.

#4: Peerblock skjuler faktisk ikke din IP -adresse

Din IP -adresse er den eneste unikke identificerende oplysninger om dig, der vises i en bittorrent sverm. Din IP -adresse er synlig for kammerater i sværmen og Peerblock kan ikke gøre noget for at skjule eller ændre det.

Der er forskellige tjenester, der giver dig mulighed for at bruge en anonym IP -adresse (en ikke direkte tilknyttet din internetforbindelse), når du downloader torrents. De to mest populære muligheder er: en VPN -service eller en torrent proxy -service.

Hvis du bruger en anonymiseringstjeneste som Privat internetadgang VPN, IP -adressen, de tildeler dig, når du opretter forbindelse til VPN -serveren, vil være den, der er synlig for torrent -kammerater, ikke din rigtige IP -adresse.

Og fordi privat internetadgang ikke holder logfiler eller poster over din VPN -aktivitet, er der ingen poster, der binder din anonyme IP -adresse til din rigtige!

Endnu bedre, Privat internetadgang inkluderer både VPN og Proxy Service uden ekstra gebyr for så lavt som $ 3.33/måned!

PeerBlock Alternativ: Brug en VPN

Der er flere tilgængelige peerblock -alternativer, som alle giver bedre privatliv og ydeevne.

Det bedste valg for de fleste brugere er at bruge et virtuelt privat netværk (VPN).

I modsætning til peer -blokkeere, En VPN kan give følgende fordele:

 • Ende til ende kryptering
 • Fjern blokering af torrent -websteder på restriktive netværk
 • En engangs IP -adresse, der ikke matcher din sporbare rigtige IP.
 • Besejr throttling og fremskynd torrent -downloads

Her er nogle VPN -udbydere, vi anbefaler:

1: Privat internetadgang

Privat internetadgang Sætter virkelig den standard, hvorpå alle andre anonyme VPN -tjenester bedømmes.

De var en af ​​de originale VPN’er, der vedtager en ‘Ingen logfilpolitik‘Og de har vist en konstant forpligtelse til at beskytte deres brugers privatliv.

PIA inkluderer proxy -service gratis med dit VPN -køb på alle VPN -planer. De tilbyder ubegrænsede hastigheder, 256-bit kryptering (god) og Priser så lavt som $ 3.33/måned!

2: Nordvpn

Nordvpn er Alt VPN. De har forsøgt at tilbyde enhver funktion, som en bruger kunne ønske sig, pakke den med god software og tilbyde den til en overkommelig pris.

Med tilbud, der starter ved $ 3.99/måned, vi ting Nordvpn er en overbevisende værdi.

Højdepunkter inkluderer:

 • Nul logfiler på alle servere
 • Over 50 VPN -serverplaceringer
 • Inkluderer SOCKS5 proxy (torrent kompatibel)
 • Arbejder med Netflix, Hulu og BBC iPlayer
 • Triple IP-leak beskyttelse

Mere information om peerblock

Du kender vores mening om peerblock, men hvis du ikke ønsker at tage vores ord for det, skal du høre det er en masse andre meninger:

 • Forslag om at forbyde promovering af peerblock på Reddit R/Torrents tråd.
 • Hvorfor blokering af kammerater ikke fungerer
 • Forumbrugere finder det komisk, at peerblock blokerer 25% af IP -adresser, der eksisterer.

Tjek disse VPN -anmeldelser:

Og til sidst, hvis du ikke er sikker på, om du skal vælge en VPN eller en proxy -service til torrents. Denne artikel, der sammenligner de to, skal rydde tingene for dig!

Kategorier Torrent Privacy Essentials

Ryan McCarthy

Ryan er redaktør og hovedanmelder. Han har været en teknisk nørd og digital privatlivsentusiast siden Y2K -freakout i ’99. Når han ikke skriver bittorrent -tutorials, kan han normalt findes nipper til en pils eller spiller pickup -fodbold (den rigtige slags).

2 tanker om “sandheden om peerblock”

Selvom denne info er teknisk sand i mange henseender, betyder det på ingen måde, at peerblock eller lignende software på en eller anden måde gør en person mere sårbar. Det værste, der sker, er at blokere et par for mange adresser og dermed have langsommere downloadhastigheder. Og hvad så. Jeg vil hellere blokere en ekstra 1 milliard adresser, at 99.99% er sandsynligvis mere skadelige end nyttige, i modsætning til ikke at blokere dem og udsætte min IP. Selvfølgelig skal alle bruge en VPN, men alle skal også bruge peerblock eller lignende med den. Denne artikel er ikke særlig nyttig og dybest set kun et semi-svagt forsøg på markedsføring. Svar

Download privatliv

Intetsteds antyder artiklen, at peerblock gør dig mere sårbar. Snarere fremhæver det den falske følelse af sikkerhed og næsten nulbeskyttelse, den tilbyder. Du vil være hårdt presset for at finde en enkelt krydret torrenter, der mener, at Peerblock er et anstændigt alternativ til en VPN. Fordi det ikke er et levedygtigt alternativ. Ikke engang tæt på. Svar

15 måder at omgå torrent -blokering effektivt [opdateret 2021]

Torrenting er en af ​​de bedste aktiviteter på Internettet. Det er en måde at dele filer over internettet ved hjælp af P2P -protokoller. Selvom torrenting betragtes som lovlig, bruges det primært til at dele ophavsretligt beskyttet indhold. Som et resultat af Torrents ‘popularitet er hundreder af torrentende websteder dukket op i løbet af et årti. Og som et resultat er krænkelser af ophavsret steget, og torrenter er blokeret.

De relevante myndigheder i lande arbejder for at blokere sådanne websteder og fine brugere, der får adgang til dem. DMCA- og anti-piratkopieringsadvokaterne har samarbejdet med internetudbydere (ISP) for at slå ned på brugere, der downloader ophavsretligt beskyttet materiale, såsom film og musik.

Du kan dog stadig omgå torrent, der blokerer let uden internetudbyderen og DMCA. Her er 15 måder at omgå torrent -blokering.

Måder at omgå torrent -blokering

Måder at omgå torrent -blokering

 • Brug VPN -service
 • Brug magnetlink
 • Brug HTTP -proxy
 • Skift til port 80
 • Seedbox
 • Brug TOR -netværket
 • Hvordan man fjerner blokering af uTorrent fra wifi
 • Torrent Relay
 • Imageshack
 • Txtor
 • Torden
 • Bitlet
 • Zbigz
 • Furk.net
 • Torrent2exe

Brug VPN -service

Virtual Private Service (VPN) er den nemmeste måde at omgå torrent -blokering. En VPN giver dig mulighed for at maske forfalskning din faktiske placering, så du kan få adgang til begrænsede websteder uden problemer. Det bruger et netværk af private servere på forskellige geografiske placeringer og private IP -adresser til at forfalde din placering.

Fordi internettrafik derefter flyder gennem VPN -services servere, kan ISP ikke spore en brugers online aktivitet. Geo-spoofing giver brugerne adgang til indhold, der ellers er blokeret i deres land, såsom at fjerne blokering af torrentwebsteder. Desuden bruger VPN -tjenester avanceret krypteringsteknologi, der tilføjer et andet lag af sikkerhed. Internettrafik er ikke modtagelig for infiltration.

Når du vælger en VPN -service, skal du tage dig tid til at gennemgå hver tjenestes liste over funktioner og værdipropositionen. Det er en god praksis at læse op om brugeranmeldelser for at få en generel idé om tjenestens kvalitet.

Brug magnetlink

Magnetlink er torrent -filer, der ikke kræver download. Efter at have omgået torrent -blokering, skal du bruge magnetlink til at fange torrent -filer og downloade dem via en torrent -klient.

Brug HTTP -proxy

Den tredje mulighed for at omgå torrent -blokering er gennem HTTPS -proxy. Der er flere proxywebsteder, der giver dig mulighed for at tunnele igennem og omgå torrent -blokering. Prøv at bruge websteder https: // proxy.org eller https: // proximize.mig/ .

Skift til port 80

Du kan omgå torrent -blokering ved blot at skifte til en anden port. Indstil din port manuelt til enten 80 eller 8080. Du bliver nødt til at deaktivere UPNP og NAT PMP. Imidlertid vil denne bypass -torrent -blokeringsmetode introducere langsom downloadhastigheder.

Seedbox

En frøkasse fungerer som formidler mellem torrentwebstedet og dine enheder. Frøkasser er tjenester til leje, de lader dig downloade/uploade anonymt. Du kan bruge frøkasser til at omgå torrent -blokering.

Brug TOR -netværket

Tor er et specielt netværk, der leder internettrafikken ved at omdirigere gennem flere servere, før de ankommer til destinationen. Det gør sporing af brugeraktivitet meget vanskelig. Du kan bruge Tor -netværket til at omgå torrent, der blokerer meget let.

Hvordan man fjerner blokering af uTorrent fra wifi

Som et alternativ kan du også bruge HTTP til din fordel til at omgå torrent -blokering. Sådan gør du det:

 • Download en torrent -fil fra Internettet
 • Dobbeltklik på torrent-filen
 • Brug Torrent -klienten til at starte download
 • Du kan muligvis bemærke, at filen downloader, men ikke viser nogen download/uploadhastigheder. Det er fordi det faktisk ikke downloader, og vi er nødt til at flytte til det næste trin
 • Upload torrent -filen til et websted, der giver dig mulighed for at downloade torrent -filer fra din browser
 • Begynd downloadet fra webstedet, og vælg den destination, hvor du vil gemme filen

Dette er en nem måde at bypass torrent blokering.

Torrent Relay

Torrent Relay er en anden stor metode til at omgå torrent -blokering. Det er en service, der giver dig mulighed for at omgå torrent -blokering ved at konvertere torrent -links til HTTPS -links. En bruger kan dele Torrent -link på det websted, der giver dig et HTTPS -link, som du kan downloade fra Torrent Relays Server.

Problemet med torrent relæ er, at da det er gratis, kan mange brugere i sværmen tømme tilgængelige gratis slots, hvilket efterlader dig kun premium -slots.

Imageshack

ImageShack er et populært image -hostingwebsted. En af de gode funktioner i ImagesHack er linkdeling. Brugere kan uploade URL’er og dele dem med venner gratis. URL’erne er også tilgængelige for andre ImagesHack -brugere. Det er en anden måde at omgå torrent -blokering ved at finde links til populære torrents.

Txtor

Txtor er et andet alternativ til bypass -torrent -blokering. Det er et værktøj, der giver dig mulighed for at konvertere torrent -filer til .TXT -format. Indtast blot torrent -link til txtor, og det genererer en .TXT Download Link. Det skal huskes, at denne metode til at omgå torrent -blokering ikke fungerer, hvis din internetudbyder har blokeret al torrenttrafik.

Torden

Thunder er en gratis download manager ud af Kina, der ligner andre torrent downloadledere. Det giver dig mulighed for at omgå torrent -blokering ved at maskere en torrent -download som en normal HTTP -download. Det gør det vanskeligt for internetudbydere at identificere filens natur. Desuden fjerner det havnene begrænset af ISP.

Der er dog en ulempe ved torden, det er på det kinesiske sprog. Download oversættelsesfilen, og udpak den i følgende bibliotek:

en_us/tordenlanguages

Bitlet

Bitlet er en anden stor torrent download manager, der giver dig mulighed for øjeblikkeligt at downloade torrent -filer. Indlæs blot en torrent -fil i bitlet og vælg, hvor du vil gemme den.

Download Manager er nogensinde tilgængelig som browserforlængelse til Google Chrome. Det betyder, at du ikke behøver at downloade en separat applikation, der vil tage relativt mere plads og ressourcer på din computer til at omgå torrent -blokering.

Zbigz

Zbigz fungerer ved at bruge en proxy til at generere et downloadlink til brugeren. Det er ikke en download manager, men genererer i stedet et downloadbart link. Bare tilmeld dig til en gratis konto og bypass torrent blokering let.

Furk.net

Furk.netto fungerer som en lagertjeneste, der giver dig mulighed for øjeblikkeligt at streame lagret indhold på enheder. Du kan omgå torrent, der blokerer gennem tjenestens torrent -servere. Lyder for godt til at være fri? Det er det ikke. Tjenesten kræver et køb.

Torrent2exe

Torrent2exe er en anden metode til at omgå torrent -blokering. Hvor en af ​​vores tidligere løsninger konverterede torrent -filer til .TXT -format, Torrent2exe konverterer torrent -filer til .Exe -format, der tillader dem at blive downloadet let.

Sørg dog for, at din antivirus ikke blokerer .Exe -fil. Det kan genkende det som en ondsindet fil, så læg det på undtagelseslisten.

Sidste ord

Download af torrents er en af ​​de største forhindringer, som internetbrugere står overfor. På grund af voksende krænkelser af ophavsret bliver det stadig vanskeligere for folk, der bare ville downloade ved hjælp af P2P -protokollen. DMCA arbejder aktivt med internetudbydere for at opdage aktiviteter, der involverer krænkelser af ophavsret.

Torrent -blokering er et typisk svar på at forhindre krænkelser af ophavsret. Den eneste måde at få adgang til derefter er at omgå torrent -blokering. Vi har samlet 15 forskellige måder, du kan få adgang til dine foretrukne torrentwebsteder og URL’er. De er lette at arbejde med og giver dig mulighed for at omgå torrent, der blokerer næsten øjeblikkeligt.

Nogle metoder er bedre end de andre, men alle arbejder for at omgå torrent -blokering. Du kan endda bruge en pålidelig VPN -service til at omgå torrent -blokering let. En VPN vil omgå torrent, der blokerer og maske din identitet over internettet, så din internetudbyder ikke kan registrere dine aktiviteter.